rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Saját családját szorította le az útról egy férfi

 • Share on Tumblr

  Saját családját szorította le az útról egy 46 éves lajosmizsei férfi. Egy nő és két gyermek utazott abban az autóban, mely kedden este villanyoszlopnak ütközött és felborult Kecskeméten.

  A balesetet egy 46 éves lajosmizsei férfi okozta, aki egy másik autóval ment a felesége és két gyermeke után, majd leszorította őket az útról. A házaspár korábban összeveszett valamin. A baleset pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

  A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást F. Pál 46 éves lajosmizsei lakos ellen. A férfi a rendelkezésre álló adatok szerint megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014. május 27-én 18 óra 45 perckor Kecskeméten, az 5-ös számú főút és az 5202-es számú út kereszteződésben lévő körforgalomnál úgy kezdett kisteherautójával egy személyautó előzésébe, hogy a manőver közben szándékosan leszorította azt az úttestről. A sofőr elveszítette uralmát az autó irányítása fölött, áttért a szemközti sávba, majd a járművet az útpadka megdobta, melytől árokba borult. A baleset következtében az autót vezető 38 éves asszony és 13, illetve 4 éves gyermekei az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek.

  F. Pált a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, vallomásában a bűncselekmény elkövetését elismerte. A férfi az eljárás során szabadlábon védekezik.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások