rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Lelőtte másfél éves öccsét egy 3 éves kisfiú

 • Share on Tumblr

  A két gyerek édesanyjával volt vendégségben egy ismerősüknél, játék közben dördült el a halálos lövés.

  A hároméves és a másfél éves arizonai fiúk egy szomszédjukat látogatták meg édesanyjukkal. Körülbelül 10-15 perce lehettek vendégségben, amikor a fiúk egyedül mentek át az egyik szobába, ahol megtalálták a pisztolyt.

  Az anya a gyerekek keresésére indult, és ahogy benyitott a helyiségbe, a hároméves fiú kezében elsült a félautomata fegyver. Fejbe lőtte öccsét, akin már a mentők nem tudtak segíteni. A rendőrség most az anya és a vendéglátó felelősségét vizsgálja, mert a szóban forgó pisztoly – más fegyverekkel együtt – nem volt elzárva.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Öten megsérültek az M5-ön történt balesetben

  Öten megsérültek, amikor egy személyautó hátulról nekiütközött egy teherautónak az M5-ös autópálya Szeged felé vezetõ oldalán a 30-as kilométernél péntek hajnalban; a forgalmat az 5-ös útra terelik.

 • Megbánta bécsi kiruccanását az alsóõrsi postásnõ

  Megbánta tettét, a kárt pedig szeretné megtéríteni az alsóõrsi postásnõ - közölte a nõ védõügyvédje a Veszprémi Napló érdeklõdésére. Varga Zoltán elmondta: a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el védencével szemben, ugyanis nem látták megalapozottnak a szökés, elrejtõzés veszélyét, amire hivatkozva az ügyészség kérte elõzetes letartóztatását.

 • Több késszúrással végeztek a férfival

  Több késszúrással, feltehetõen szerelemféltésbõl megöltek egy 38 éves férfit szombaton délután Majosházán egy családi házban - közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Mérges gázok okozták a férfi halálát

  A férfi két kollégájával éppen egy strand szennyvízelvezetõ-csatornáját tisztított ki, amikor eddig ismeretlen okból a mérges gázok szabadultak fel. Mindhárman eszméletüket vesztették.

 • Halálos baleset történt Esztergomnál

  A rendőrség befejezte a baleset helyszínelését, az 1117. számú út ismét járható.

 • Szíven szúrta szeretõjét egy férfi, majd maga ellen fordította a kést

  Szíven szúrta a szeretõjét egy férfi, miután a nõ meghátrált és nem volt hajlandó elválni férjétõl, hogy aztán együtt szökjön meg új szerelmével.

 • Rosszul felhúzott fal dõlt rá egy három éves kislányra

  Még a habarcs sem kötött meg a téglák között, amikor a rosszul felhúzott fal összedõlt - egyenesen egy 3 éves kislányra, aki azonnal belehalt a sérüléseibe.

 • Kitüntették a BKV életmentõ buszsofõrjét

  Budapest - Kitüntették Somlyai Zoltánt, a BKV buszsofõrjét, aki még a múlt év végén megmentette egy fuldokló kislány életét; a kitüntetéssel járó egyszeri pénzjutalmat Kocsis István, a cég vezérigazgatója adta át kedden Budapesten.

 • Zsaroló középiskolásokat állítottak elõ

  A fiatalok fenyegetõztek és kitépték társuk nyakából annak nyakláncát .

 • 11 éves kislánnyal erõszakoskodott két állat

  Tizenkettedik életévét még be nem töltött gyermek sérelmére elkövetett szemérem elleni erõszak miatt õrizetbe vett a rendõrség egy 25 éves nyírbátori férfit – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fõkapitányság sajtószóvivõje hétfõn.

 • Nuncsakuval ütlegelték halálra osztálytársai Józsefet

  Egyelõre senki nem tudja, kinek állhatott útjában az a 17 éves nagyatádi fiú, akinek a holttestét pénteken Kaposváron találták meg osztálytársai a Kapos folyónál. A rendõrök letartóztattak két fiatalkorút, Sz. József meggyilkolásával gyanúsítják õket.

 • Leégett egy panzió Nyíregyháza és Újfehértó között

  Kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett egy panzió a 4-es út mellett Nyíregyháza és Újfehértó között.

 • Diszkóbaleseteket megelõzõ lépéseket fontolgat a szaktárca

  Drogmegelõzési vizsgával rendelkezõ személyzet, parkolói tanácsadók, önkéntes alkohol- és drogszonda, pihenõszoba és ingyenes ivóvíz - ezek lennének a bevetendõ eszközök a diszkóbalesetek ellen

 • Modelleket közvetített prostituáltnak

  Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendõrség azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint egy modellügynökség álcája alatt lányokat közvetített számos külföldi országba, szexuális tevékenység céljára.

 • Fejbelõttek és megkínoztak egy kutyát Máltán, de túlélte

  Nyöszörgésre figyeltek fel, aztán egy haldokló kutyát találtak egy deszka alatt máltai állatvédõk. A keverék állat végtagjait összekötözték és valószínûleg többször pofán lõtték sörétes puskával, de a kutya mindent túlélt.

 • Nõt akart, de a banditák áldozata lett

  Szexuális szolgáltatás ígéretével csaltak egy fõvárosi lakásba egy 28 éves férfit, akit elbódítottak, majd kiraboltak, a két tettest a rendõrség elfogta - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság 2009.12.13-án.

 • Fatolvajokra csaptak le Borsodban

  A falopások, illegális fakitermelések visszaszorítása érdekében fokozott ellenõrzéseket hajt végre a rendõrség – írja közleményében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság. Az elmúlt hét végén két esetben is sikeres volt akciójuk.

 • Bombafenyegetés a Kossuth téren

  Bombarobbantással fenyegették meg ismeretlenek a Kossuth téri metróállomást, a helyszínen eddig semmit nem találtak, de a rendõrök és a tûzszerészek egyelõre készenlétben maradnak.

 • Lépések a fémtolvajok ellen

  Ezzel befellegzett a fémtolvajoknak, és az orgazdáiknak, akik átvették a lopott holmit. Az Országgyûlés szerdán végre tárgyalta azt a törvényjavaslatot, ami egyszer és mindenkorra ellehetetleníti, azt a bûnözõi kört, akik évente több száz milliós kárt okoztak a magyar államnak.

 • Fõbe lõtte magát az öngyilkosság-megelõzési elõadás közben

  Garden Grove - Fõbe lõtte magát egy kaliforniai katedrálisban egy férfi, miközben éppen a templom öngyilkosság-megelõzési programjáról tartottak elõadást kanadai turistáknak.

  A 48 éves férfi besétált délelõtt háromnegyed tízkor a katedrálisba, odament a központi helyen lévõ kereszthez, úgy tûnt, hogy imádkozik, majd pisztollyal végzett magával.