rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Lelőtte másfél éves öccsét egy 3 éves kisfiú

 • Share on Tumblr

  A két gyerek édesanyjával volt vendégségben egy ismerősüknél, játék közben dördült el a halálos lövés.

  A hároméves és a másfél éves arizonai fiúk egy szomszédjukat látogatták meg édesanyjukkal. Körülbelül 10-15 perce lehettek vendégségben, amikor a fiúk egyedül mentek át az egyik szobába, ahol megtalálták a pisztolyt.

  Az anya a gyerekek keresésére indult, és ahogy benyitott a helyiségbe, a hároméves fiú kezében elsült a félautomata fegyver. Fejbe lőtte öccsét, akin már a mentők nem tudtak segíteni. A rendőrség most az anya és a vendéglátó felelősségét vizsgálja, mert a szóban forgó pisztoly – más fegyverekkel együtt – nem volt elzárva.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kiraboltak egy takarékszövetkezetet

  Kirabolták a Drávamenti Takarékszövetkezet kaposvári fiókját kedden reggel, a motorral elmenekülõ tettest rövid idõn belül elfogták.

 • Egy 17 éves fiatalembert gázolt halálra a vonat

  Egy 17 éves fiatalembert gázolt halálra a vonat kedd délután Kõbányán.

 • Nem élte túl a sofõr

  Lesodródott az útról és fának ütközött egy személyautó a 71-es fõúton, Balatonfüred és Tihany között. A sofõr a helyszínen életét vesztette.

 • Tehervonat gázolta halálra a sínek között üldögélõket

  Két embert gázolt el egy tehervonat pénteken késõ este Törökbálinton. A sínek között üldögélõ áldozatok nem élték túl a balesetet, mindketten a helyszínen meghaltak.

 • Személyautóval ütközött egy traktor a 44-es úton

  Felborult egy traktor a 44-es fõúton, Kunszentmárton és Öcsöd között, a jármû elõzõleg személyautóval ütközött.

 • Cápatámadás áldozata lett egy szörfös

  A férfit hiába mentette ki a barátja, meghalt mire a mentõk kiértek. Most mindenkit arra kérnek, hogy hanyagolják a strandolást a környéken.

 • Elraboltak több ezer kitöltetlen brit útlevelet

  London - Kitöltetlen útleveleket és vízumokat szállító mikrobuszt támadtak meg gengszterek Nagy-Britanniában egy útlevélnyomda közelében és elraboltak 24 csomag hivatalos dokumentumot - közölte a brit külügyminisztérium kedden.

  A csomagokban összesen háromezer kitöltetlen útlevél és vízummatrica volt.

 • Gyermeklányt kényszerített autójába a szatír

  Már elõzetes letartóztatásban van az a férfi, aki autójába kényszerített, s megpróbált megerõszakolni egy 12 éves kislányt Székesfehérváron.

 • Lelõtte barátnõjét a 15 éves lány

  Lelõtt egy tizenöt éves lányt vele egykorú társa a floridai gimnáziumban, ahova jártak - közölték szemtanúk és a rendõrség. A Dillard középiskolában több diák is állította, hogy Amanda Collete-et egy tizenöt éves barátnõje ölte meg, miután vitatkoztak. A gyanúsított diákot egy közeli étteremben találták meg, és egy kis kaliberû pisztoly volt nála.

 • Súlyosan sérült a temetõben kifosztott férfi

  Súlyos sérüléseket szenvedett az a férfi, akit a helyi temetõben fosztott ki egy alkalmi ismerõse Kunmadarason.

 • Szén-monoxid mérgezést kapott két idõs embert Pomázon

  Két idõs ember került kórházba szén-monoxid-mérgezés miatt egy pomázi családi házból vasárnap délelõtt.

 • Pokróc takarta a csempészcigarettát

  Kettõ és fél millió forint értékû csempészett cigarettát találtak a vámosok egy furgonban a Tolna megyei Pörböly határában. A jármû vezetõjével szemben eljárást indítottak.

 • Elõre megírta az ítéletet egy olasz bíró

  Bacsó Péternek A tanú címû filmjére emlékeztetõ eset játszódott le szerdán egy milánói törvényszéken: miközben a bírói testület ítélethozatalra vonult vissza, az ügyvéd a pulpituson megtalálta a már kész verdiktet.

 • Halló, rendõrség? Részegen vezetek!

  Bismarck (Észak-Dakota állam) - Az eddigi legbecsületesebb részeg autóssal akadt dolga a rendõrségnek az Egyesült Államokban: az illetõ saját magát jelentette fel telefonon.

  Sok hívást kapott már Észak-Dakota állam rendõrsége ittas vezetõkrõl, ám azok a telefonálók mindig másokat jelentenek be, olyanra, hogy valaki saját magát adja fel, még nem volt példa.

 • Önelrabló kamasz

  Varsó - "Elrabolta magát" egy 15 éves fiú Lengyelországban, hogy anyjától váltságdíjra tegyen szert.

  A gyerek egy 17 éves cimborájával rendezte meg elrablását, és a barát közvetítésével tudatta anyjával, hogy 1,2 millió frontnyi összegért elengedik elrablói.

 • Kettõs tragédia Mályiban

  Újabb kettõs tragédiával végzõdött az a közlekedési baleset, ami Mályiban történt vasárnap éjjel.

 • Középkorú nõk voltak az utcai rablók

  Elfogta és õrizetbe vette a rendõrség azt a két középkorú nõt, akik a gyanú szerint kiraboltak egy járókelõt a Józsefvárosban.

 • A rendõröknek köszönheti életét a romákat gázoló férfi

  Négy emberen, köztük gyermekeken gázolt keresztül egy autós Nyírbátor egyik cigányok lakta utcájában. A kialakult lincshangulatnak a percek alatt odaérkezõ rendõrök vetettek véget azzal, hogy a részeg sofõrt, aki áldozataihoz hasonlóan cigány származású, azonnal elvitték a helyszínrõl.

 • Többszörösen büntetett elõéletû rablókat fogtak a szegedi rendõrök

  2008. 11. 04-én 14: 40-kor egy szegedi Kínai Áruházba több vásárlóval együtt két fiatal nõ érkezett. Róluk akkor még senki sem gondolta, hogy rablást kísérelnek meg, és az eladóval vívnak közelharcot a megszerzett árúért.

  Amikor elérkezettnek látták a pillanatot, elemeltek egy nõi csizmát és sietve távozni akartak, de az üzlet alkalmazottja résen volt, és tetten érte õket. Felszólította, hogy adják vissza a terméket, de ennek nem tettek eleget, ezért az eladó el akarta venni tõlük, ami aztán kisebb dulakodást követõen sikerült is neki. Ekkor a rablást megkísérlõk elmenekültek.

 • Támadtak a fekete csuklyások

  Kiraboltak két férfit Budapesten a XI. kerületi Etele úton, egy pénzintézet mögötti parkolóban hétfõ délelõtt - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-vel. A két férfi egy fõvárosi cég nevében pénzt vett fel a pénzintézettõl, miután elhagyták az épületet két fekete csuklyás ember megtámadta õket.