rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Lelőtte másfél éves öccsét egy 3 éves kisfiú

 • Share on Tumblr

  A két gyerek édesanyjával volt vendégségben egy ismerősüknél, játék közben dördült el a halálos lövés.

  A hároméves és a másfél éves arizonai fiúk egy szomszédjukat látogatták meg édesanyjukkal. Körülbelül 10-15 perce lehettek vendégségben, amikor a fiúk egyedül mentek át az egyik szobába, ahol megtalálták a pisztolyt.

  Az anya a gyerekek keresésére indult, és ahogy benyitott a helyiségbe, a hároméves fiú kezében elsült a félautomata fegyver. Fejbe lőtte öccsét, akin már a mentők nem tudtak segíteni. A rendőrség most az anya és a vendéglátó felelősségét vizsgálja, mert a szóban forgó pisztoly – más fegyverekkel együtt – nem volt elzárva.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Átcímkézett élelmiszerekre bukkantak Törökbálinton

  Több tonnányi, mintegy 80 raklapnyi átcímkézett élelmiszert találtak Törökbálinton.

 • Vonat elé feküdt az öngyilkos

  Életét vesztette az az asszony, aki egy érkezõ vonat elé feküdt Szekszárdnál, és a szerelvény áthajtott rajta.

 • Megütötte az ismerősét, majd elvette a pénztárcáját

  Megütötte ismerősét és kivette a zsebéből a pénztárcát egy férfi Gyulán. A rablással gyanúsítható K. Károlyt a rendőrség őrizetbe vette.

 • Csebenhagyásos gázolás - életveszélyben a gyalogos

  Elgázoltak egy nõt Budapest XIII. kerületében egy gyalogátkelõhelyen szerda reggel; a gyalogos életveszélyesen megsérült, a gázoló segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

 • Áttolatott a kislányán az apa

  Szörnyethalt az a másfél éves kislány, akit apja ütött el, amikor az udvaron tolatott a kisteherautóval. Mire az apa észrevette, hogy mit csinál, a kislány már meghalt.

 • Súlyosan sérült betörõ - rázuhant a betontömb!

  Súlyosan megsérült az a férfi, akire rázuhant egy betontömb, mikor egy lopott gázpalackkal próbált átmászni egy ház kerítésén Hódmezõvásárhelyen.

 • Elloptak egy házat!

  Elloptak egy komplett házat Kecskeméten. A sértettnek okozott kár eléri az másfél millió forintot.

 • Két gyerek is megsérült egy motoros balesetben

  Megsérült két gyermek, mikor a motorral - melyen összesen hárman ültek - százas tempónál felborultak a Baranya megyei Belvárdgyulán. A kétkerekût vezetõ férfi súlyos sérüléseket szenvedett, a gyerekek - akiken semmiféle védõfelszerelés nem volt - horzsolásokkal és zúzódásokkal úszták meg a balesetet.

 • Tömegverekedés - ketten meghaltak

  Két ember meghalt és többen megsérültek egy tömegverekedésben az elmúlt éjjel a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hangácson, a rendõrség a két, egymásnak esett tábor valamennyi tagját elõállította - közölte a rendõrség szombaton.

 • Gatyájánál elfogott betörõ

  Salt Lake City - A gatyájánál fogva tartott fogva egy autófeltörõ férfit egy nõ az Egyesült Államokba, míg megérkezett a rendõrség.

  A férfi nem a nõ kocsiját törte fel, hanem annak egy kollégájáét, amit a hölgy észrevett. A betörõ elinalt, ám a nõ a nyomába eredt, beérte és elcsípte.

 • Zászlórúd ölt fémtolvajt Ukrajnában

  Ungvár - Az ukrán nemzeti lobogót tartó, lezuhanó fémléc ölt meg egy fémtolvajt az észak-ukrajnai Szumiban, amikor az el akarta lopni a zászlórúd acélhuzalját.

  A 43 éves munkanélküli férfi az éj leple alatt elvágta a város központjában álló zászlórúd felvonóhuzalját. A 20 méter magasból lezuhanó zászlótartó fémléc azonban a kulcscsontjánál belefúródott a mellkasába, és teljes hosszában átszúrta a felsõ testét.

 • 36 halott a kínai balesetben

  Legalább 36-an meghaltak, amikor egy autóbusz és egy metilalkoholt szállító tartálykocsi összeütközött vasárnap reggel Kína északnyugati Sanhszi (Shaanxi) tartományában.

 • Fegyverhez nyúlt az asszony

  Két szomszéd szólalkozott össze Adonyban. A vita odáig fajult, hogy egyikük felesége elvesztve türelmét és riasztópisztollyal rálõtt a férfire.

 • Padra ültették, majd bántalmazták végül kirabolták

  Az elkövetõk bosszújától tartva csak egy héttel az ellene elkövetett bûncselekmény után tett bejelentést a rendõrségen egy kazincbarcikai fiatalember, akit 2010.március végén megvertek, majd kiraboltak.

  A rendõrség a három elkövetõt elfogta. A nyomozók javasolták a fiút bántalmazó férfi elõzetes letartóztatását, míg két társa szabadlábon védekezhet.

 • Összeütközött két utasszállító

  Egymásnak ütközött a Delta Airlines légitársaság két utasszállító gépe a bostoni nemzetközi repülõtér kifutópályáján.

 • A gyilkosság reggelén döntötte el, végezni akar valakivel

  A fiatal elhatározta: embert fog ölni. Már következõ áldozatát is kiszemelte, amikor elkapták.

 • 8 éves a kerítéstolvaj

  Egy nyolcéves fiú ellopott egy négyméteres kerítést Rétságon, a történteket kamera is rögzítette. A gyerekkel szemben megszüntették az eljárást, mivel kora miatt nem büntethetõ - közölte a Nógrád Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Hegynek rohant a busz - 26 halott, 9 sérült

  Fékhiba okozta azt a szombati tibeti közlekedési balesetet, amelynek 26 halottja és kilenc sebesültje van - tájékoztatott vasárnap a Hszinhua hírügynökség.

 • Tragédia! 42 ember vesztette életét egy buszbalesetben (fotóval)

  A dél-amerikai Ecuadorban 42-en haltak meg, amikor 100 méteres szakadékba zuhant egy busz. Ez az ország idei legsúlyosabb buszbalesete.

 • Barátnõje meztelen képeit mutogatta a világhálón

  Gyermekpornográfia vádjával õrizetbe vett a rendõrség egy 17 éves román fiút a Beszterce-Naszód megyei Betlenben, mivel közösségi weboldalakon megosztotta azokat a fotókat és videókat, amelyeket 15 évesnél fiatalabb barátnõjével való szeretkezéskor készített. A srác azért folyamodott a megszégyenítés eme eszközéhez, mert a lány már nem akarta folytatni a kapcsolatot.