rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Lelőtte másfél éves öccsét egy 3 éves kisfiú

 • Share on Tumblr

  A két gyerek édesanyjával volt vendégségben egy ismerősüknél, játék közben dördült el a halálos lövés.

  A hároméves és a másfél éves arizonai fiúk egy szomszédjukat látogatták meg édesanyjukkal. Körülbelül 10-15 perce lehettek vendégségben, amikor a fiúk egyedül mentek át az egyik szobába, ahol megtalálták a pisztolyt.

  Az anya a gyerekek keresésére indult, és ahogy benyitott a helyiségbe, a hároméves fiú kezében elsült a félautomata fegyver. Fejbe lőtte öccsét, akin már a mentők nem tudtak segíteni. A rendőrség most az anya és a vendéglátó felelősségét vizsgálja, mert a szóban forgó pisztoly – más fegyverekkel együtt – nem volt elzárva.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A bajai bankrabló két nőt is megsebesített

  A támadó két nőt sebesített meg. A rendőrség egy 25 év körüli fiatalt keres. A támadó nem sokkal 11 óra előtt lépett be a bajai pénzintézet ajtaján, kezében egy késsel.

 • Motoroshalál Tolnában

  Meghalt egy motoros, aki jármûvével letért az útról vasárnap délelõtt a 6-os fõúton.

 • Elcsípték a makói betöröbandát

  Egy öttagú betörésre és lopásra szakosodott banda tagjait fogták el a Makói Rendõrkapitányság munkatársai péntekre virradó éjszaka a Csongrád Megyei Rendõr- fõkapitányság Akció Osztályával együttmûködve. Egy 16 és egy 28 éves makói fiatalembert a kihallgatásokat követõen õrizetbe is vettek.

 • Felfüggesztett fogházbüntetést kapott a halálos balesetet okozó fiatal

  Jogerõsen egy év, végrehajtásában egy évre felfüggesztett fogházbüntetéssel sújtott a Szegedi Városi Bíróság egy 25 éves szabadkai férfit, aki tavaly október 23-án hajnalban egy lány halálával és két másik fiatal életveszélyes sérülésével járó közlekedési balesetet okozott a csongrádi megyeszékhelyen.

 • Holttestet találtak a peronon

  A rendõrség rendkívüli haláleseti osztálya vizsgálja az Újbuda Központnál, a peronon talált holttest ügyét.

 • Kiszolgálták a betévedt vásárlót a rablók

  A hölgynek szemmel láthatóan fogalma sem volt arról, hogy egy rablás közepébe csöppent.

 • Félmillió dollárról szóló csekkeket hagyott valaki a Siratófalnál

  Összesen félmilliárd dollárról szóló csekkeket találtak a jeruzsálemi Siratófalnál.

 • Diszkóbaleset: szörnyethalt a 15 éves lány

  Jogosítvány nélkül, eltiltás alatt vezette autóját, ráadásul ittas is volt az a sofõr, aki felborult autójával Vaskút határában; a balesetben egy 15 éves lány szörnyethalt, négyen pedig megsérültek.

 • Gyorshajtott az autótolvaj lopott kutyával

  Kenner - Gyorshajtás buktatott le egy autótolvaj ifjút az Egyesült Államokban, ráadásul a lopott kocsi tele volt szintén lopott holmikkal, egyebek közt egy eb is akadt zsákmányában.

  A 18 éves fiút a rendõrök elõször csak gyorshajtónak vélték, ezért állították meg. Aztán találtak nála kábítószeres cigarettát. Utána a számítógépes ellenõrzés kiadta, hogy a kocsi lopott.

 • Négy házkutatás,három körözött bûnözõ Ercsiben

  Három, elfogatóparanccsal keresett bûnözõt fogtak el és vettek õrizetbe, további három embert pedig elõállítottak szombaton hajnalban Ercsiben a rendõrök - tájékoztatott a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság szombaton.

 • Még bujkál a keresztúri birkatolvaj

  Hat vádlott ül a Szeghalmi Városi Bíróságon dr. Macsári József tanácsa elõtt a vádlottak padján. Õket lopás és állatkínzás minõsített esetével, illetve orgazdasággal vádolja az ügyészség.

 • Egy rendõr kábítószert és fegyvert csempészett

  Egy rendõr kábítószert és fegyvert csempészett saját autójában próbálta meg az árut kicsempészni Hegyeshalomnál.

  Vasárnap fogták el a Hegyeshalomnál lévõ határátkelõhelyen a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság Szentendrei Rendõrkapitányság egyik beosztottját. A férfi autójában kábítószert, illetve fegyvert próbált meg csempészni az országba.
  A vámosok úgynevezett mélységi ellenõrzés keretében vizsgálták át a férfit és személygépkocsiját.

 • Évtizedek óta nem látott özönvíz Pekingben

  Évtizedek óta nem látott, özönvízszerû esõzés pusztít a kínai fõvárosban: utcákat árasztott el, épületeket, és otthonokat döntött össze a víz.

 • Súlyos incidens a reptéren egy 11 éves fiú miatt

  Pénz, repülõjegy és beszállókártya nélkül utazott Angliából az olasz fõvárosba egy 11 éves fiú. A potyázást az utolsó pillanatban, a kiszálláskor vették észre a légikísérõk. Óriási a botrány.

 • Prostitúció vádjával tiltották be a társkeresõ honlapot

  Vissza kell fizetni az ügyfeleknek a tõlük beszedett pénzt egy iráni társkeresõ oldal tulajdonosainak. A portált a "prostitúció reklámozása" miatt tiltotta be a bíróság. A szerkesztõk azzal érvelnek, õk a házasságot reklámozták a szimpla barátkozás helyett.

 • Négy sérült egy balesetben

  Figyelmetlen kanyarodás okozott súlyos balesetet hétfõn délelõtt Tiszakécske közelében

 • Szociális otthonból ment rabolni egy 62 éves nő

  Az eladónő hiába kért segítséget egy férfitól, nem kapott. A fiatalember attól félt, hogy megszúrják.

 • Kattant a bilincs a hullagyalázó kezén

  Gyalázatos hullagyalázó felvételekre bukkantak a texasi rendõrök - teljesen véletlenül.

 • Padlásról dobálta ki a kiskutyákat a zavarodott férfi

  Padlásról dobálta ki a kiskutyákat a zavarodott férfiHangokat hallottam, aztán kidobáltam a kutyákat a padlásról – hebegte zavarodottan az állatvédőknek C. Ferenc. A fiatal férfi szombat délután kezdett furcsa hangokat hallani, ezért családi házának padlásáról sorra hajigálta ki a kölyökkutyákat. A férfit végül a rendőrök és az állatvédők fékezték meg, akik több ebet is kimentettek tébolyult gazdájuk karmai közül. Keserves vonyításra és hangos puffanásokra kaptam fel a fejemet, de mire kiszaladtam az udvarra, már a második kiskutyát is kidobta – mesélte az állatkínzó szomszédja.

 • Budapesten öngyilkos lett egy rab

  A fogvatartott lepedõcsíkokból font kötéllel akasztotta fel magát.