rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Lelőtte másfél éves öccsét egy 3 éves kisfiú

 • Share on Tumblr

  A két gyerek édesanyjával volt vendégségben egy ismerősüknél, játék közben dördült el a halálos lövés.

  A hároméves és a másfél éves arizonai fiúk egy szomszédjukat látogatták meg édesanyjukkal. Körülbelül 10-15 perce lehettek vendégségben, amikor a fiúk egyedül mentek át az egyik szobába, ahol megtalálták a pisztolyt.

  Az anya a gyerekek keresésére indult, és ahogy benyitott a helyiségbe, a hároméves fiú kezében elsült a félautomata fegyver. Fejbe lőtte öccsét, akin már a mentők nem tudtak segíteni. A rendőrség most az anya és a vendéglátó felelősségét vizsgálja, mert a szóban forgó pisztoly – más fegyverekkel együtt – nem volt elzárva.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Rendõrség vizsgálja: ottfelejtette-e repülõn született gyermekét?

  Wellington - A repülõgépen hagyta-e út közben született gyermekét az egyik utas - ennek kiderítésére indított vizsgálatot az új-zélandi rendõrség.

  Egyes hírek szerint az anya csütörtökön a Szamoáról Új-Zélandra érkezett repülõgép fedélzetén hagyta az újszülöttet, aki út közben látta meg a napvilágot. Az is felmerült azonban, hogy az anya késõbb megpróbált visszamenni a kisbabáért.

 • Belehalt sérüléseibe a Szentesen balesetet szenvedõ férfi

  Kórházba szállítást követõen belehalt sérüléseibe az a 45 éves férfi, aki autójával egy fának ütközött október 22-én éjszaka Szentesen.

 • Unojkája fegyverével lõtte fejbe magát a nagypapa

  Átlõtt fejjel találtak egy 82 éves nyugdíjas férfit Lehelfalván (Revúcka Lehota, Nagyrõcei járás). A tetem alatt egy golyós vadászlõfegyver volt, melyet az áldozat unokája tartott, engedéllyel.

 • Csak lövésekkel tudták megfékezni a dühöngő férfit

  Rálőtt az intézkedő rendőrökre péntek hajnalban a szombathelyi pszichiátria előtt dühöngő férfi, akit csak célzott lövésekkel tudtak megfékezni a járőrök. A kórház tájékoztatás szerint a férfit súlyos sérülései miatt megoperálják.

 • Halálos baleset az M3-on

  Az elsődleges adatok szerint az M3-as autópálya 145-ös kilométerszelvényénél 2014. november 20-án 4 óra körüli időben egy Budapest irányába közlekedő nyerges-vontató ez idáig tisztázatlan okból, a két pályaszakaszt elválasztó szalagkorlátot áttörve a szemközti útszakasz melletti árokba hajtott.

 • Életét vesztette, miközben egy kislányt mentett meg

  Motorbalesetben vesztette életét Ukrajna legerõsebb embere, miközben egy kislány életét próbálta megmenteni.

 • Vigyázat! - Csalók gyûjtenek adományokat Gyõrben

  Legutóbb Gyõrben egy nõ saját szomszédaitól gyûjtött jogtalanul pénzt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat nevében.

 • Hetvenhárom éves bankrabló

  Csupán jelzáloghitele törlesztése végett rabolt bankoktól pénzt egy 73 éves férfi az Egyesült Államokban.

 • Felakasztotta, majd fejbe lõtte magát a gyilkos

  Felakasztotta és közben disznóölõ pisztollyal fõbe is lõtte magát a házában az a 35 éves szlovák férfi, aki 2010.01.16-án a faluban minden valószínûség szerint megölt egy nála egy évvel fiatalabb férfit.

 • Megbukott az idei teszten a mexikói rendõrök fele

  Mexikóváros - Alkalmatlannak bizonyult a szolgálatra az idén tesztelt több tízezer mexikói rendõr közel fele - derült ki Felipe Calderón államfõ csütörtöki kongresszusi beszámolójából.

  Az országos ellenõrzés során, amelyhez hazugságvizsgálót és drogtesztet is bevetettek, a rendõrök fizikai és pszichikai alkalmasságát éppúgy firtatták, mint felkészültségét vagy vagyoni hátterét. Az 56 ezer rendõr 42 százaléka elvérzett a vizsgán.

 • Sínek közé mászott a kislány, átszaladt felette a személyvonat

  A Soproni Rendõrkapitányság kiskorú veszélyeztetése ügyében indított nyomozásban vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, mely Sopron külterületén, a nyílt vasúti pályán történt.

 • Kétszer elütötték, aztán megbírságolták

  Boulder (Colorado állam) - Hat órán belül kétszer is elütöttek egy biciklist az Egyesült Államokban, ráadásként pedig a rendõrség megbírságolta.

  A 46 éves férfit elõször egy autós gázolta el, aki cserbenhagyta, elhajtott. A biciklist más szállította kórházba, ám miután ott ellátták sebeit és kiderült, hogy nem esett komoly baja, kiengedték. Útban hazafelé egy vasúti hídon baktatott maga mellett tolva biciklijét, amikor egy vonat sodorta el.

 • Kigyulladt egy nyaraló Agárdon

  Kigyulladt egy nyaraló melléképülete éjszaka Agárdon, a tûz átterjedt a szomszéd telken álló lakóházra is.

 • Cipõt adott a cipõlopást tervezõknek

  Drága sportcipõkkel ajándékozott meg két cipõlopást tervezgetõt egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Bukósisakos kecskeméti rablás

  Ismeretlen tettes kirabolt egy élelmiszer üzletet Kecskeméten.

  A HavariaPress úgy tudja: szombaton este háromnegyed kilenc körül egy bukósisakos férfi ment be a bácsi megyeszékhely egyik lakótelepén lévõ élelmiszer
  boltba, ahol egy fegyvernek látszó tárggyal a kezében a bevétel átadására szólította fel az eladót.

  Õ a felszólításnak eleget tett, átadta a kasszában lévõ mintegy százezer forintot, ezt követõen a tettes a zsákmánnyal együtt távozott a helyszínrõl. A rendõrség keresi az elkövetõt.

 • Elloptak egy buszt Szentgotthérdon

  A szlovén és az osztrák társszervek bevonásával keresi a rendõrség a szentgotthárdi pályaudvarról ellopott autóbuszt.

 • Majdnem 24 órát töltött egy nyolc méter mély kútban egy férfi

  Szinte az utolsó pillanatban sikerült kihúzni Ózdon azt a férfit, aki 24 órán át volt rabja egy nyolc méter mély ásott kútnak.

 • Rémálommá vált az esküvõi kocsikázás

  Véres rémálommá vált egy perc alatt az ifjú pár romantikus kocsikázása, amikor egy figyelmetlen autós teljes sebességgel beleszállt a lovaskocsiba.

 • Oszlopnak ütközött, majd bennégett

  Autójával balesetet szenvedett és meghalt egy férfi az Árpád-hídon.

 • Életét vesztette egy kisbárapáti férfi, amikor rádõlt egy pincefal

  Meghalt egy kisbárapáti férfi, akire rádõlt egy pince fala péntek délután a településen.