rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Lelőtte másfél éves öccsét egy 3 éves kisfiú

 • Share on Tumblr

  A két gyerek édesanyjával volt vendégségben egy ismerősüknél, játék közben dördült el a halálos lövés.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A hároméves és a másfél éves arizonai fiúk egy szomszédjukat látogatták meg édesanyjukkal. Körülbelül 10-15 perce lehettek vendégségben, amikor a fiúk egyedül mentek át az egyik szobába, ahol megtalálták a pisztolyt.

  Az anya a gyerekek keresésére indult, és ahogy benyitott a helyiségbe, a hároméves fiú kezében elsült a félautomata fegyver. Fejbe lőtte öccsét, akin már a mentők nem tudtak segíteni. A rendőrség most az anya és a vendéglátó felelősségét vizsgálja, mert a szóban forgó pisztoly – más fegyverekkel együtt – nem volt elzárva.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kannabiszmagot találtak a poggyászban

  Kannabiszmagot találtak egy férfinél.

 • Lefejezett egy vasúti oszlop egy fiatal férfit

  Szabályosan lefejezett egy fiatalt egy vasúti oszlop, miután az idõrõl idõre fellobbanó õrület követõje annyira kihajolt a száguldó vonatból, hogy elérte a pálya melletti vasszerkezetet.

 • Véletlen fejbe lõtték a kisfiút - életét vesztette

  Éppen egy halloween mulatságra készült az ötéves Aaron Shannon Jr. Pókembernek öltözve szaladt ki Los Angeles-i házukból, mikor tüzet nyitottak az utcán.

 • Autótolvajokat üldöztek Gyõrben

  Kétszáz kilométeres óránkénti sebességgel menekültek a rendõrök elõl bûnözõk éjszaka Gyõrben; a Németországban meglovasított, lopott szlovák rendszámmal felszerelt kocsi meglett, a benne ülõ három embert még keresik - közölte a városi rendõrség bûnügyi osztályának vezetõje.

 • Több kórházban is orvosnak adta ki magát egy 17 éves fiú

  Két kórházban is orvosnak adta ki magát egy 17 éves ausztrál fiú.

 • Borsodi rekord: 242-vel száguldott egy autós az M3-as autópályán

  Miskolc - Sebességrekordot könyvelhettek el a rendõrök Borsodban: óránként 242 kilométeres tempójú gyorshajtót kaptak lencsevégre az M3-as autópályán, az Igrici pihenõnél.

  Az kocsi külföldi rendszámú. Az autóssal szemben 200 ezer forint a kötelezõen alkalmazandó közigazgatási bírság mértéke - mondta Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Lövöldözés a bankfiókban

  Mentõhelikopterrel szállították kórházba az OTP bankfiók biztonsági õrét, de az orvosok már nem tudtak segíteni rajta.

 • Már Budapesten van a francia terrorista

  Fokozott õrizet mellett szállítottak Budapestre egy francia férfit, akit még augusztusban fogtak el Tompánál, mivel nem tudta a személyazonosságát igazolni, késõbb kiderült, hogy terrorizmus gyanúja miatt körözik a francia hatóságok.

 • Áthajtott a piros lámpán az elgázolt motoros

  Nem vette észre a piros lámpát a motoros, behajtott a keresztezõdésbe a Belvárosi híd szegedi lábánál, ahol elütötte a szabályosan közlekedõ Mercedes.

 • Kiraboltak egy postát Budapesten

  Rablótámadás történt egy budapesti postán. A támadónál valószínûleg fegyver is volt, de miután hatástalan maradt a fenyegetõzése, zsákmány nélkül menekült el.

 • Megnyelvleckéztette rablóit egy taxisofõr

  Mannheim - Sajátos szereposztású nyelvlecke adódott Németországban: a tanár egy taxisofõr volt, a nebulóállomány pedig két orosz rabló.

 • Prostik ellen harcolnak Olaszországban

  Harc az utcai prostitúció ellen északolasz városokban

  Róma - Néhány észak-olaszországi város polgármestere hadat üzent az utcai prostitúciónak.

  Autósoknak, akik Milánóban az utcán prostituálttal tárgyalnak és beszállni engedik õket autójukba, számolniuk kell azzal, hogy a rendõrök 500 euró összegû pénzbüntetést szabnak ki rájuk, amennyiben ezzel akadályozzák az utcai közlekedést - határozta el Letizia Moratti polgármester.

 • Négy napig rejtegette a hullát egy bártulajdonos, hogy ne zárják be hétvégére a kocsmáját

  A kocsma feletti hálószobába rejtette vendége hulláját egy profitéhes bártulajdonos – csak hogy ne kelljen bezárnia a hétvégére, ami komoly veszteséget jelentett volna neki.

 • Kiutasították hazánkból a vesztegetõ vietnami férfit

  Egy év börtönbüntetésre ítélte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság - a végrehajtást két évre felfüggesztve - azt a vietnami férfit, aki megpróbált megvesztegetni két rendõrt Nyíregyházán.

 • Elfogta a sofõr az autóját kirabló férfit

  Egy merész sofõr nyitva hagyta értékekkel teli autóját, amit egy tolvaj azonnal ki is használt. A rablás után betért a sarki kocsmába, ahol egyszer csak megjelent az autó tulajdonosa.

 • Hamar lebukott a hamis adatokkal próbálkozó ittas sofõr

  Hamis adatokat bediktálva próbált meg a felelõsségre vonás alól kibújni egy ittasan vezetõ hódmezõvásárhelyi sofõr, amikor azonban saját nevén szólították a rendõrök, mégis reagált, s így lebukott - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Romániában bukkantak rá a miskolci gyilkosság gyanúsítottjaira

  Egy több mint 3 évvel ezelőtt Miskolcon történt gyilkosság tetteseit sikerült kézre keríteni a napokban. Az ügy szálai Romániáig vezettek. Mint kiderült a három román állampolgárságú férfi tetőjavításra hivatkozva jutott be egy idős ember házába, ahol a ház tulajdonosát megverték, majd kirabolták a lakást. A férfi a kórházban később belehalt a sérüléseibe.

 • Megvannak az esztergomi fegyveres rablók

  Egy újabb rablás során bukott le a három férfi. Egy presszóba tört be a gyanúsítottak egyike csütörtökön. Felfeszítette a pénztárgépet és elvitte belõle a váltópénzt.Emellett elemelt egy projektort, egy DVD és egy CD lejátszót, összesen mintegy 150.000 forint értékben.

 • Kényelmes rablássorozat: ebédidõben, álkulccsal

  Sajátos módszerrel dolgoztak a tolvajok.

  A cseh rendõrség Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában elkövetett ékszerrablásokkal gyanúsít négy szlovák állampolgárt - közölte kedden Jan Noga, a bûnügyi fõosztály vezetõje.

 • A vezetõre zuhant az öngyilkosjelölt

  Metró elé vetette magát egy férfi a 3-as metró vonalán. Az öngyilkosjelölt azonban elvétette az ugrást és a sínek helyett a vezetõ fülkéjének ablakán landolt.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%