rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Lelőtte másfél éves öccsét egy 3 éves kisfiú

 • Share on Tumblr

  A két gyerek édesanyjával volt vendégségben egy ismerősüknél, játék közben dördült el a halálos lövés.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A hároméves és a másfél éves arizonai fiúk egy szomszédjukat látogatták meg édesanyjukkal. Körülbelül 10-15 perce lehettek vendégségben, amikor a fiúk egyedül mentek át az egyik szobába, ahol megtalálták a pisztolyt.

  Az anya a gyerekek keresésére indult, és ahogy benyitott a helyiségbe, a hároméves fiú kezében elsült a félautomata fegyver. Fejbe lőtte öccsét, akin már a mentők nem tudtak segíteni. A rendőrség most az anya és a vendéglátó felelősségét vizsgálja, mert a szóban forgó pisztoly – más fegyverekkel együtt – nem volt elzárva.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egy német házaspárt támadtak meg brutálisan a rablók

  Csoportosan elkövetett rablás bûntett miatt indult eljárás három jánoshalmi férfi ellen, akiket a Kiskunhalasi Rendõrkapitányság rendõrei néhány óra alatt elfogtak. A brutális elkövetõk közül ketten õrizetbe kerültek, harmadik társukat keresik.

 • Négy mázsa tévés rendõrruhát vásárol a londoni rendõrség

  Négy mázsa használt rendõrruhát vett a londoni rendõrség egy nemrégiben véget ért tévésorozatból.

 • Rejtélyes halál a fõvárosban

  Minden bizonnyal füstmérgezés miatt halt meg egy középkorú férfi Budapesten, kedden éjjel. Molnár Péter, a Fõvárosi Tûzoltóparancsnokság szóvivõje elmondta: a tûzoltókat egy XV. kerületi, Gergõ utcában égõ melléképülethez riasztották késõ este.

 • Húsz métert repült a száguldó autó

  Lerepült a 67-es útról egy feltehetõen túl nagy sebességgel haladó autó kedden délután a Somogy megyei Kaposfüred közelében. Az utasok kiestek a kocsiból, egyikük súlyosan megsérült.

 • Tûzoltósisak-tolvaj

  Tûzoltósisakot lopott egy férfi az Egyesült Államokban, amiért még betöréssel is vádolják.

 • Egy év négy hónap börtönt kapott a meteróban telefont lopó férfi

  Visszaesõként egy év négy hónap letöltendõ börtönbüntetésre ítélte a bíróság elsõ fokon azt a férfit, akit egy videofelvétel buktatott le, amint ellopja egy nõ telefonját a metróban. A férfi azzal védekezett, hogy „beteg édesanyja gyógykezelésére kellett a pénz".

 • Hamis húszezressel akart fizetni, lebukott!

  - Hamis húszezressel akart fizetni egy makói féri pénteken este a város egyik szórakozóhelyén.

  A felszolgáló éberségének és jó megfigyelõkészségének volt köszönhetõ, hogy még a vásárló távozása elõtt észrevette, hogy a pénzzel valami nem stimmel, és értesítette a rendõrséget. A helyszínre érkezõ rendõrök a férfinél még egy ilyen bankót találtak, mely szintén hamis.

  A nyomozók az éjszaka folyamán tovább kutattak, és hajnalra megtalálták azt a személyt is, akitõl a gyanú szerint az elõbbi férfi a pénz-utánzatokat kapta.

 • Ablakkeret zuhant egy járókelõre Londonban

  Döbbenetes tragédia történt London belvárosában. A huszonéves lányra séta közben zuhant rá két ablakkeret, a helyszínen életét vesztette.

 • Odébbparkolt egy mentõvel, õrizetbe vették

  Mivel autója útjában állt egy mentõautó, odébbparkolt vele egy taxis Nagy-Britanniában, amiért õrizetbe vették.

 • Ittasan vezetõ kerekesszékben alvó

  Brisbane - Ittas vezetésért indítottak eljárást egy kerekesszékes férfi ellen Ausztráliában.

  A 64 éves illetõ ugyan nem haladt semerre, hanem csupán szunyókált kerekesszékében, ám jármûve egy autóúton ácsorgott, és nem puszta kézzel, hanem villannyal hajtott.

 • Két hét után fogták el a rablót

  Ma hajnalban elfogták el a nyomozók azt a fiatal férfit, aki két hete leütött és kirabolt egy idõs embert Mártélyon. A rablás áldozata a sokktól szívinfarktust kapott, jelenleg is kórházban kezelik.

 • Fém rugós bottal támadt az idõs férfira

  Fém rugós bottal támadt rá 88 éves áldozatára egy 61 éves bandita a fõváros XII. kerületében, egy lakóház lépcsõházában.

 • Amikor a betörõt meglopják

  Bellevue - Meglopta betörõit egy amerikai férfi - elkötötte autójukat, amivel a lopott cuccot elvihették volna.

  Patrick Rosario házának pincéjében volt, amikor meghallotta, hogy betörõk járnak az emeleten. Felhívta a rendõrséget, majd kiosont az épületbõl.

 • Csongrádon szatírt fogott az iskola rendõr

  Már az elsõ napokban eredményt hozott az ORFK által az egész ország területére meghirdetett "Egy iskola - egy rendõr" program: Csongrádon ugyanis szatírt fogott egy iskolai rendõr.

  A dél-alföldi városban a hét közepén szülõk keresték fel az egyik általános iskola rendõrét, mert elmondásuk szerint az évnyitó után egy férfi szeméremsértõ módon mutogatta a nemi szervét az iskolából távozó gyerekek és szüleik elõtt.

 • Vigyázzon, aki Thaiföldre utazik!

  A Thaiföldre utazó magyar turistáknak nem érdektelen tudni, hogy - bár csekély mennyiségben - de a délkelet-ázsiai országban is vannak forgalomban hamis papírpénzek.

 • Bottal verték meg, majd felgyújtották

  Egy mezõn találtak rá arra a 49 éves román férfira, akit brutálisan meggyilkoltak a Temes megyei Gátalja településen. Az áldozat fejét egy bottal szétverték, majd hogy eltüntessék, a holttesten lévõ pulóvert meggyújtották.

 • Sörrel lelocsolták és arcon ütötték a buszsofõrt

  A 35 és 31 éves támadókat a rendõrség õrizetbe vette. A 49 éves buszsofõr a Kaposvár-Bõszénfa vonalon közlekedõ járatot vezette, amikor Zselicszentpálon egy kisfiú elévágott kerékpárral.

 • Részegen gázolt halálra két nõt a húszéves fiatal

  Egy húszéves, ittas férfi gázolt el három nõt Audi A4-esével vasárnap Szlovákiában, a gépkocsivezetõ ellen halálokozás miatt vádemelési javaslatot tett a rendõrség.

 • Kiesett a nyolcadikról, de hihetetlen szerencséje volt

  Hihetetlen mázlija volt egy idõs hölgynek Ukrajnában, aki kiesett a nyolcadik emeletrõl, de zuhanás közben a rajta lévõ ruha miatt a hetediken fennakadt egy rúdon.

 • Felborult és kigyulladt egy zsúfolt autóbusz - sok halott

  Legkevesebb 63 ember, köztük nyolc gyermek vesztette életét az indiai Uttar Prades államban, amikor felborult és kigyulladt egy zsúfolt autóbusz.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%