rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Belehalt sérüléseibe a bisztróban bántalmazott férfi

 • Share on Tumblr

  Életét vesztette egy jászladányi férfi, akit a helyi kocsmában bántalmaztak. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást folytat halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Dezső jászladányi lakos ellen.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A nyomozás jelenlegi adatai szerint a 29 éves férfi 2014. augusztus 3-án 19 óra körüli időben egy jászladányi sörözőben előzetes szóváltás nélkül - eddig ismeretlen okból - megütött egy helyi lakost, aki a földre esett.

  A bántalmazás után a támadó a helyszínt elhagyta. A bejelentést követően a kiérkező mentőszolgálat munkatársai a sértett életét már nem tudták megmenteni, az 54 éves férfi a helyszínen elhalálozott. A rendőrök a bejelentés után azonnal megkezdték az adatgyűjtést és tanúkutatást, majd rövid időn belül tartózkodási helyén elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. Dezsőt.

  A 29 éves férfit a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságon 2014. augusztus 4-én gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgája az eset körülményeit.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%