rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Kapával és ásóval mentek elégtételt venni

 • Share on Tumblr

  A Készenléti Rendőrség járőrei és a Jászladányi Rendőrőrs rendőrei fogták el a gyanúsítottakat Jászladányon. A Jászberényi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást V. István 24 éves, V. Renátó 18 éves, V. István 44 éves és V. Mihály 54 éves jászladányi lakosok ellen.

  A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak 2014. szeptember 17-én 16 óra 45 perc és 18 óra közötti időben egy korábbi vita miatt kapával, ásóval és egyéb eszközökkel felszerelkezve megjelentek egy jászladányi családi háznál. Felmásztak az ingatlan kerítésére és kiabálni, fenyegetőzni kezdtek. A sértett értesítette a rendőrséget, melyet meghallva a gyanúsítottak elmenekültek a helyszínről.

  A Készenléti Rendőrség járőrei és a helyi rendőrőrs munkatársai azonosították az eset résztvevőit, majd elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy férfit a Jászladányi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások