rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • 12 év után fogták el a rendőrök

 • Share on Tumblr

  A férfit rendőrök várták a repülőtéren; Ausztráliában bujkált, a gyanú szerint több tízmillió forintot csalt ki ismerőseitől és üzleti partnereitől.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A 61 éves G. József Ferencet azzal gyanúsítják a zalai rendőrök, hogy 2000 és 2002 közötti időben több magánszemélytől és egy vállalkozástól kért kölcsön milliós nagyságrendű összegeket vállalkozásához. A kölcsön fedezetéül egyes magánszemélyeknek olyan zalaegerszegi ingatlant ajánlott fel, amely a kölcsönszerződések megkötésekor már nem volt a tulajdonában. Volt olyan üzleti partnere is, akivel egy épülő lakóház egyik lakására kötött adásvételi szerződést, majd az előleg átvételét követően, az ingatlant más embernek értékesítette. A sértettek között akadtak olyan emberek, valamint egy vállalkozás is, akik a férfinak ingatlan-beruházásra adtak kölcsön több tízmillió forintot, azonban a kölcsönvevő a megállapodások ellenére nem törlesztette vissza részükre adósságát a nyereségéből.

  A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi egy közel harminc millió forintos „üzlet” megkötését és a vételár átvételét követően 2002 tavaszán ismeretlen helyre távozott. A nyomozó hatóság elrendelte a férfi körözését, a bíróság pedig európai és nemzetközi elfogató parancsot bocsátott ki ellene. Az éveken át tartó nyomozás során a zalai rendőrök a külföldi hatóságokkal együttműködve megállapították, hogy a férfi Ausztráliában bujkál, majd kezdeményezték a kiadatását. A Zala megyei nyomozók az Országos Rendőr-főkapitányság NEBEK Sirene Iroda munkatársaival közösen 2014. november 28-án hozták haza Ausztráliából a férfit.

  A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Gazdaságvédelmi Alosztálya többrendbeli, üzletszerűen elkövetett, jelentős kárt okozó csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a férfit őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Loptak a rakodók Ferihegyen

  Lopás miatt fogtak el a rendõrök Ferihegyen két rakodót. A reptéri dolgozók egy 300 doboz cigarettát tartalmazó csomagot "tettek félre".

  A lopásra egy utasbiztonsági ellenõr jött rá. A rendõrség folyamatosan tart razziákat a rakodóknál, de azt ajánlják, hogy az értékes tárgyakat az utasok inkább a kézipoggyászukban szállítsák.

 • Színesfémet lopott a házasodni készülõ pár

  Egy 23 és egy 24 éves pennsylvaniai fiatalnak nem volt pénze az esküvõre, ezért úgy döntöttek, hogy rézkábelekkel fedezik a költségeket.

 • Motoros baleset a bajai úton

  zeged - Súlyos közlekedési baleset történt hétfõn délelõtt a bajai úton, a felüljáró utáni szakaszon. Egy személygépkocsi éppen balra kanyarodott, amikor egy motoros hátulról nagy sebességgel nekiütközött.

 • Rendõrt stoppoló határsértõk

  Szeged - Balszerencséjükre egy nyugdíjas rendõrt stoppoltak le szerb határsértõk Szegeden.

  A négy stoppos azt kérte a volt rendõrtõl, hogy 200 euróért vigye el õket Budapestre. A sofõr elfogadta az ajánlatot, ám amint az idegenek beszálltak autójába, nyomban a Szegedi Rendõrkapitányságra hajtott velük. A határsértõk csodálkoztak, hogy milyen gyorsan megérkeztek, aztán "kattant rajtuk" a bilincs.

 • Luxushajón a személyzet egyik tagja erõszakolt meg egy fiatal nõt

  Letartóztattak egy luxushajón dolgozó animátort, miután a férfi rátámadt egy nõi utasra, és megerõszakolta.

 • Fegyverrel fenyegették és kényszerítették értékei átadására

  Súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendõrség az ellen a három szikszói ember ellen, akik a napokban bementek egy helyi férfi lakásába, majd fegyvert szegeztek rá.

 • Nyolc ember halt meg, mikor egy mikrobusz a vonat elé hajtott

  Nyolc ember a helyszínen meghalt, ketten súlyos sérülésekkel kórházba kerültek, miután egy tíz utast szállító mikrobusz hétfõn hajnalban vonat elé hajtott egy biztosítás nélküli vasúti átjáróban Lengyelország középsõ részén.

 • Szabálytalanul parkoló nõ miatt halt meg egy édesanya

  Egy kétgyermekes családanyának azért kellett meghalnia, mert szólt az autójára szabálytalanul ráparkoló nõnek, hogy álljon arrébb.

 • Egy ember életét vesztette, mikor kigyulladt egy családi ház Gyöngyösön

  A tûz keletkezésének okát szakértõ vizsgálja.

 • 21 kínai bányász vesztette életét egy robbanásban

  A baleset idején 83 bányász dolgozott a mélyben, 58 bányásznak sikerült sértetlenül a felszínre jönnie.

 • Tömegkarambol az M3-as autópályán

  Három sérültet szállítottak kórházba az M3-as autópályán hétfõ este történt tömegbaleset helyszínérõl. Bag térségében 19 óra körül több autó ütközött össze.

 • Lelõtte magát egy rendõrtiszt

  Lelõtte magát egy rendõrtiszt, péntek délután, a Váci Rendõrkapitányságon. A rendõrség szakértõk bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit.

 • Felgyújtotta autóját a benzinár miatt: szemeteléssel vádolják

  Frankfurt - Felgyújtotta autóját a benzinár emelkedése ellen tiltakozva egy férfi Németország, Frankfurt központjában.

 • Késsel fosztották ki a prosti vendégét

  Szexuális szolgáltatás helyett kiraboltak egy férfit Nagykanizsán.

 • Night-clubokban toborozták a szexi csalókat

  Fiatalok, csinosak voltak és szemérmetlenül túllépték a számlakeretüket: a francia rendõrség által õrizetbe vett banda vonzó nõk segítségével csalt ki pénzt tizenkét észak-franciaországi banktól.

 • Vérfürdõ Benin fõvárosában

  A kettõs bankrablásban hatan vesztették életüket.

  Két bankot raboltak ki egymás után a Benini Köztársaságkormányzati székhelyén, Cotonou-ban. A támadásokban hatan meghaltak, húszan megsérültek - közölte az ország belügyminisztere.

 • Gyújtogatott, mert tûzoltó akart lenni

  Tûzoltó akart lenni, ezért gyújtogatott egy férfi Görögországban, Korfu szigetén.

 • Halálra késeltek egy férfit Dunaújvárosban

  A kórházba szállítás után belehalt sérülésébe egy 19 éves fiatalember, akit hétfõn vita közben sebesített meg egy hasonló korú férfi Dunaújvárosban; a késelõt elõállították, folyik a kihallgatása - közölte a rendõrség.

 • Az EU hadat üzen a drognak

  A Bizottság szeptember 18-án kábítószer-ellenes cselekvési tervet fogadott el a 2009-2012-es idõszakra. Ezzel kívánja mérsékelni a kábítószer-használat káros következményit és visszaszorítani a kábítószerrel kapcsolatos bûnözést.

 • Ékszerrablás Sarkozy ex-feleségének lakásában

  Párizs - Félmillió euróra becsülhetõ azon ékszerek és értéktárgyak értéke, amelyeket a hónap elején raboltak el Nicolas Sarkozy államfõ elõzõ feléségnek, Cécilia Attiasnak a párizsi lakásából.

  A Le Parisien címû francia napilap értesülését csütörtökön a rendõrség is megerõsítette.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%