rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • A melléképületben megszülte, majd életveszélyesen bántalmazta csecsemőjét a nő

 • Share on Tumblr

  Emberölés bűntett kísérlete miatt indított nyomozást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

  A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint B. Gáborné 34 éves kecskeméti lakos 2014. november 26-án 14 órakor, lakásának mellékhelyiségében megszülte életképes gyermekét, majd olyan súlyosan bántalmazta, hogy az újszülött az elsődleges orvosi szakvélemény alapján életveszélyes sérüléseket szenvedett.

  A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a nővel szemben emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - indított nyomozást. A Kecskeméti Járásbíróság 2014. november 28-án 14 órakor elrendelte a terhelt előzetes letartóztatását.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 12 óra alatt 12 vezetõi engedélyt vettek el a rendõrök

  A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság Forgalomellenõrzõ Alosztályának munkatársai az elmúlt hétvégén fokozott közlekedési akciót szerveztek az ittas vezetõk ellenõrzésére.

 • Több mint 13 ezer pár hamis márkajelzésû sportcipõt foglaltak le pénzügyõrök

  Több mint 13 ezer pár hamis márkajelzésû sportcipõt foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal járõrei az M15-ös autóúton a magyar-szlovák határ térségében - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.

 • Idős nőtől próbált pénzt és ékszereket kicsalni

  A budaörsi rendőrök elfogták, később az illetékes bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását a 38 éves gyanúsítottnak.

 • Csecsemõre támadt egy kutya

  Súlyosan, de nem életveszélyesen sérült az a csecsemõ, akit megmart egy kutya szombaton délután Törökszentmiklóson.

 • A biztonsági õr is benne volt a fegyveres ál-rablásban (Nyíregyháza)

  Március 26-ára virradó éjszaka egy nyíregyházi autószalon biztonsági õrének feljelentése szerint maszkos rablók támadtak rá munkahelyén. Azt mondta, hogy az elkövetõk egyikénél fegyver volt, kezét-lábát megkötözték, majd elvittek egy páncélszekrényt, mûszaki cikkeket, gumiabroncsokat és könnyûfém keréktárcsákat. A bûncselekménnyel okozott kár kb. hárommillió forint. A tettesek távozása után az õr ki tudta szabadítani kezét, majd megkötözött lábbal átmászott a közeli benzinkúthoz, ahonnan felhívták a rendõrséget. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bûntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított eljárást.

 • Védett madártetemekkel volt tele a teherautó raktere

  Közel háromezer védett madár tetemére bukkantak a vámosok ma hajnalban egy belépésre jelentkezõ teherautósnál Ártándon, a sofõr ellen eljárás indult.

 • Cannabis ültetvény egy szlovák férfi dunaszigeti házában

  Dunaszigeten egy szlovák állampolgárságú férfi házában számoltak fel kábítószer ültetvényt a mosonmagyaróvári rendõrök, ahol az egyik szobában professzionális módon és eszközökkel kialakított cannabistermesztésre bukkantak.

 • Mûtrágyát követelnek a túszejtõ parasztok!

  Tizenhárom rendõrt és négy civilt ejtettek túszul egy vízierõmûnél parasztgazdák Peruban, az Andok térségében. Elengedésükért cserében mûtrágyát követelnek a hatóságoktól.

 • Saját fejét gyújtotta fel egy férfi

  Felgyújtotta a saját fejét egy részeg férfi fogadásból az Egyesült Államokban.

 • Kábítószerdíler õrizetben (Kisvárda)

  A Kisvárdai Rendõrkapitányság pénteken õrizetbe vett egy feltételezett kábítószer-terjesztõt. A rendelkezésre álló adatok szerint a 24 éves pátrohai lakos Kisvárdán árulta a drogot.

 • Pasaréti postarablás

  Rablótámadás ért egy kispostát a budai Pasaréten, a tettes egyelõre ismeretlen.

  A II. kerületi Pasaréti tér sarkán lévõ, Kelemen László utcai postahivatalt pénteken kora délelõtt, negyed tíz körül támadta meg az elkövetõ. Lövés, személyi sérülés nem történt, arról egyelõre nem érkezett információ, hogy milyen eszközt használt és mekkora összeget zsákmányolt a rabló.

 • Megelőzési tanácsok az ünnepekre

  Az év végi ünnepeket sajnos nem csak a jóérzésű emberek várják, hanem egyes bűnelkövetők is. Odafigyeléssel azonban sok esetben elkerülhető az áldozattá válás. Az alábbi óvintézkedések betartásával megnehezíthetik az elkövetők dolgát.

 • Öten megsérültek az M5-ön történt balesetben

  Öten megsérültek, amikor egy személyautó hátulról nekiütközött egy teherautónak az M5-ös autópálya Szeged felé vezetõ oldalán a 30-as kilométernél péntek hajnalban; a forgalmat az 5-ös útra terelik.

 • Partfisnyél került a tini fiú végbélnyílásába

  Csütörtökön olyan szóbeszéd terjedt el Mátészalkán, hogy az egyik középiskolai kollégiumban egy fiúnak diáktársai partvisnyelet dugtak a végbelébe. Bár ilyen feljelentés nem érkezett a rendõrségre, a városi kapitányság nyomozói utánajártak az információnak. Az adatgyûjtés eredményeként pénteken megtalálták a 16 éves sértettet. Elmondása alapján a bûncselekmény még kedden délután történt.

 • Összeverték a terményüket féltõ gazdákat

  Elfogta a rendõrség azt a négy terménytolvajt, akik rátámadtak éjszaka az õket tetten érõ tulajdonosokra a Nyírségben.

 • Felborult autójával egy férfi Nagykanizsán

  Autójával felborult és meghalt egy férfi vasárnap hajnalban Nagykanizsán, utasa könnyebb sérüléseket szenvedett.

 • Véletlenül magára robbantotta a bank falát a rabló - bele is halt!

  A bankfiók összeomló falai alatt lelte halálát egy rabló, aki robbanószerrel akarta kinyitni a széfet - közölte a hét végén a belga rendõrség.

 • Több millió forintot loptak el egy takarékszövetkezeti fiókból

  Több millió forintot loptak el az éjjel Gyõrújbaráton egy takarékszövetkezeti fiókból.

 • Élettársa lányával három éven keresztül közösult

  Egy bátaszéki férfit õrizetbe vettek és elõzetes letartóztatást kezdeményezték, akit fiatalkorú megerõszakolásával gyanúsítanak - közölte a szekszárdi rendõrkapitányság.

  A rendõrségnek állampolgári bejelentés alapján jutott tudomására, hogy a férfi élettársának 16 éves lányát erõszakkal és fenyegetéssel 3 éve folyamatosan szexuális viszonyra kényszeríti.

 • Macskadobó rablás egy mecsetnél

  Hargeisa - Macskával raboltak egy mecset mellett istentisztelet idején Szomáliában.