rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Az ismeretlen férfi evett, majd lefeküdt az idegen lakásba

 • Share on Tumblr

  Ismeretlen férfit talált nappalijában a szajoli ház tulajdonosa.

  A hazaérkező sértett 2014. november 27-én 7 órakor egy ismeretlen férfit talált szajoli házának nappalijában. A tulajdonos kérdőre vonta az ismeretlent, aki sietve távozott a házból. A házigazda azonnal értesítette a rendőrséget. A helyi körzeti megbízott a helyszín közelében elfogta a 38 éves férfit.

  A rendőrök megállapították, hogy a hajléktalan K. József 2014. november 26-án este az ablakot benyomva, azon átmászva bejutott a családi házba, ott elfogyasztott két zsemlét és egy fél doboz tejfölt, magához vett egy rózsaszín, műanyag, játék mobiltelefont, egy versenyérmet - melyeket a zsebébe rejtett - majd a nappaliban lefeküdt aludni.

  Az egyenruhások a jogsértőt előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Pécs, a legvéresebb város - megdöbbentõ bûnügyi statisztika

  A megyei jogú városok közül Pécsett folyt a legtöbb vér az EKF évében: 2010-ben összesen öt gyilkosság és öt emberölési kísérlet aktáját zárták le a mecsekaljai rendõrök. Lakásfosztogatás frontján sem túl rózsás a helyzet, abból minden napra, rablásból pedig majdnem minden hétre jutott.

 • Bordélyházban razziáztak a rendõrök

  A bárnak álcázott kupleráj üzemeltetõit - egy 26 éves nõt és egy 43 éves férfit - õrizetbe vették.

 • Valódi vagy álrendõrök dúlták fel a család házát

  Tizenöt, magát rendõrnek mondó ember rontott rá egy családra szerda este a Pest megyei Valkón. A családot fenyegették, a lakást feldúlták, majd szó nélkül távoztak.

 • Nyolcan haltak meg a horvátországi buszbalesetben

  A legfrissebb közlés szerint nyolc utas meghalt és 44 megsérült, amikor szombat hajnalban felborult egy cseh autóbusz Horvátországban.

 • Fiktív számlákat állított ki a felszámolóbiztos

  Fiktív számla elszámolásával mintegy 200 millióval csökkentette egy nagy múltú cégcsoport egyik vállalatának vagyonát a felszámolóbiztos. Tevékenységével nemcsak hitelezõi, de költségvetési érdekeket is sértett, mivel a számla csaknem 40 millió forintos áfatartalmát jogosulatlanul igényelte vissza.

 • Halálra szurkálta feleségét egy gyulafehérvári férfi

  Saját házuk udvarán gyilkolta meg élettársát egy gyulavári férfi. Az asszony a helyszínen meghalt. A férfit a rendõrség letartóztatta.

 • Majdnem tragédiába torkollott a romantikus hõllégballonozás

  Egy San Diego-i jegyespár különleges esküvõje kis híján tragédiába torkollott. Jonathan és Kerin Narcissea a násznéppel egy hõlégballonon utazva a festõi naplementében gyönyörködött, amikor egy hirtelen széllökés elkapta a ballont, mely nem sokkal ezután lezuhant.

 • Disznó szaladgált az M3-ason

  Budapest - Egy másfél mázsásra becsült sertés szaladgált kedd este az M3-as autópálya Heves megyei szakaszán hétfõ este, riadalmat okozva ezzel a Budapest felé tartóknak.

  A Hort határában, az autópálya 59. és 60. kilométere között zajló eseményekrõl az autósok tettek bejelentést. A rendõrök után a hatvani tûzoltók is megjelentek a helyszínen, és õk találták meg az addigra meglehetõsen elfáradt állatot, amely akkor már az autópálya elválasztó sávjában aludt.

 • Két nap alatt két bunyó ugyanott

  Két nap leforgása alatt kétszer is verekedés miatt kellett kivonulniuk a rendõröknek egy bicskei presszóhoz, az ütközetek résztvevõi ellen eljárás indult.

 • Elfogták a helikopteres rablókat?

  A svéd rendõrség feltehetõen kézre kerítette azokat a rablókat, akik múlt héten helikopterrel fosztottak ki egy készpénzmegõrzõt Stockholmban - jelentette hétfõn a svéd média.

 • Újabb bankautomatát loptak el

  Bankautomatát loptak el ismeretlenek keddre virradóra Debrecenben - közölte kedden a hajdú-bihari rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Közlekedési kihágás miatt fegyvert szegeztek egy nõ fejéhez

  Egy floridai kétgyermekes anya fejéhez fegyvert szegeztek, mert közlekedési kihágást követett el. Az asszony beperelte a brutális rendõröket, hiszen még a tampont is kiszedték belõle, amikor drogot kerestek nála.

 • Megverte és napokra a fáskamrába zárta

  Több napon át egy fatároló helyiségben tartotta fogva élettársát egy devecseri lakos; a 37 éves férfit pénteken elõzetes letartóztatásba helyezte a veszprémi bíróság – közölte a Veszprém Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Esernyõ fúródott egy brit nõ arcába

  Borzalmas balesetet szenvedett egy brit asszony. A nõ hotelszobájában esett el, annyira szerencsétlenül, hogy egy esernyõ vége az orrába fúródott.

 • Elküldte gyilkosa hangját a rendõrségnek egy német nõ

  Megölése elõtt röviddel elküldte a rendõrségnek gyilkosa hangját egy düsseldorfi nõ. Az áldozat telefonján tárcsázta a segélyhívót és tartotta a vonalat, bár nem tudott kapcsolatba lépni a vonal túloldalán lévõ alkalmazottal, aki ezért csak zúgást és mormogást hallott. A nyomozók csak hetekkel késõbb, a felvétel mélyreható elemzésekor bukkantak rá a gyilkos hangjára.

 • Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M3-on

  Az M3-as autópálya Budapestrõl Miskolc felé tartó oldalán Mezõkövesd és Mezõkeresztes között könnyebb kimenetelû közlekedési baleset történ hétfõ délelõtt.

 • Az újpesti rabló nyomában a rendõrök

  Neméppen alkalomhoz illõ öltözékben rabolta ki egy fiatalember szerda délután az egyik újpesti bankot.
  A rendõrség fotó alapján keresi.

  Árpád úti bevásárlóközpontban található CIB-fiókba fél négy körül lépett be az alábbi képeken is látható fiatalember.A bank kamerája felvételt készített a rablóról.
  A napszemüveges, jellegzetes frizurájú, laza nyári ruhát viselõ, tarisznyás férfi sorszámot húzott, majd amikor rá került a sor, a pultnál fegyvert húzott elõ és pénzt követelt.

 • Fának csapódott egy személyautó

  Fának csapódott egy személyautó a 73 458-as a Veszprém megyei Csabrendek határában. A balesetben a sofõr súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, nõi utasa a helyszínen életét vesztette.

  Egyelõre ismeretlen okból sodródott ki egy kanyarban egy személyautó a 73 458-as úton, Csabrendek határában, majd egy fának csapódott. A balesetben a személyautóban utazó 62 éves hévízi nõ a helyszínen életét vesztette, a sofõr, egy 63 éves, szintén hévízi férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 • Több ezer eltulajdonított bugyit találtak egy férfi lakásán

  Több ezer eltulajdonított bugyit találtak a hatóságok egy bangkoki férfi lakásán. Azonnal letartóztatták a fehérnemûtolvajt.

 • Rendõri üldözés a túl hangos rádió miatt

  Életét vesztette egy szaúdi férfi, családtagjai pedig megsérültek egy közlekedési balesetben, amikor üldözõbe vette autójukat a vallási rendõrség, amiért a család túl hangosan hallgatta a rádiót.