rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Megölte apját, életveszélyesen megsebesítette édesanyját és nővérét

 • Share on Tumblr

  Megölte apját, életveszélyesen megsebesítette édesanyját és nővérét a megalapozott gyanú szerint egy 61 éves, mentálisan zavart férfi Fábiánházán. A zsarukat fejszével fenyegetőzve fogadta, ártalmatlanná tették.

  A nyomozás adatai szerint napok óta rettegésben tartotta családját a fábiánházi D. Miklós, mielőtt szörnyű mészárlásba kezdett december 1-jén hajnalban.

  – Röviddel hajnali három óra után érkezett a bejelentés: Fábiánházán egy férfi késsel támadt családtagjaira, többüket megsebesítette – tájékoztatott Kiléber Andrea alezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának kiemelt főnyomozója. – A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai a családi ház előtt találták a férfi nővérét, aki életveszélyes, szúrt sérüléseket szenvedett. A 63 esztendős nő elmondta, testvére, a hosszabb ideje pszichiátriai kezelés alatt álló D. Miklós őrjöngeni kezdett, késsel megsebesítette őt, az édesanyjukat és az édesapjukat.

  Mivel elmondása szerint a sérült szülők a házban voltak, a mátészalkai zsaruk a Nagyecsedi és a Csengeri Rendőrőrs megerősítő erőivel elsőként az ő kimenekítésükre összpontosítottak. Először a szintén életveszélyes sérüléseket szenvedett 85 éves édesanyát helyezték biztonságba a rendőrök, majd nekiláttak, hogy ártalmatlanná tegyék a késelőt. D. Miklós fejszével felfegyverkezve elállta az útjukat, és azzal fenyegetőzött, aki belép a házba, azt megöli. A zsaruk végül két irányból közelítve lefegyverezték a férfit.
  – A kollégák a ház egyik helyiségében találtak rá a 91 éves apára, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők már nem tudták megmenteni az életét – folytatta Kiléber alezredes. – A gyanúsított az elfogása után rendkívül zavartan viselkedett, később beismerte, ő támadt családtagjaira.
  D. Miklóst a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított ellene, majd állapota miatt egy szakkórház pszichiátriai osztályára szállították megfigyelésre. A Nyíregyházi Járásbíróság december 3-án elrendelte a férfi előzetes letartóztatását, amelynek végrehajtási helyeként az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet jelölte meg.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások