rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Megölte apját, életveszélyesen megsebesítette édesanyját és nővérét

 • Share on Tumblr

  Megölte apját, életveszélyesen megsebesítette édesanyját és nővérét a megalapozott gyanú szerint egy 61 éves, mentálisan zavart férfi Fábiánházán. A zsarukat fejszével fenyegetőzve fogadta, ártalmatlanná tették.

  A nyomozás adatai szerint napok óta rettegésben tartotta családját a fábiánházi D. Miklós, mielőtt szörnyű mészárlásba kezdett december 1-jén hajnalban.

  – Röviddel hajnali három óra után érkezett a bejelentés: Fábiánházán egy férfi késsel támadt családtagjaira, többüket megsebesítette – tájékoztatott Kiléber Andrea alezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának kiemelt főnyomozója. – A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai a családi ház előtt találták a férfi nővérét, aki életveszélyes, szúrt sérüléseket szenvedett. A 63 esztendős nő elmondta, testvére, a hosszabb ideje pszichiátriai kezelés alatt álló D. Miklós őrjöngeni kezdett, késsel megsebesítette őt, az édesanyjukat és az édesapjukat.

  Mivel elmondása szerint a sérült szülők a házban voltak, a mátészalkai zsaruk a Nagyecsedi és a Csengeri Rendőrőrs megerősítő erőivel elsőként az ő kimenekítésükre összpontosítottak. Először a szintén életveszélyes sérüléseket szenvedett 85 éves édesanyát helyezték biztonságba a rendőrök, majd nekiláttak, hogy ártalmatlanná tegyék a késelőt. D. Miklós fejszével felfegyverkezve elállta az útjukat, és azzal fenyegetőzött, aki belép a házba, azt megöli. A zsaruk végül két irányból közelítve lefegyverezték a férfit.
  – A kollégák a ház egyik helyiségében találtak rá a 91 éves apára, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők már nem tudták megmenteni az életét – folytatta Kiléber alezredes. – A gyanúsított az elfogása után rendkívül zavartan viselkedett, később beismerte, ő támadt családtagjaira.
  D. Miklóst a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított ellene, majd állapota miatt egy szakkórház pszichiátriai osztályára szállították megfigyelésre. A Nyíregyházi Járásbíróság december 3-án elrendelte a férfi előzetes letartóztatását, amelynek végrehajtási helyeként az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet jelölte meg.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Áruházi pénzporszívózók

  Áruházi pénzporszívózó banda után kajtat a rendõrség Franciaországban - eddig hiába.

 • Agyonszúrta feleségét, majd feladta magát a rendõrségen

  Hétfõn a délutáni órákban egy férfi jelent meg a szolnoki rendõrkapitányság épületében és bejelentette, hogy otthonukban megkéselte a feleségét - közölte a rendõrség.

 • Részegen hajtott bele a rendõrautóba

  Ittasan vezetett az a kolozsvári lakhellyel is rendelkezõ magyar állampolgár, aki egy rendõrautóval ütközött össze, és közúti balesetet okozott Romániában - közölte a Kolozs megyei rendõrkapitányság szóvivõje.

  Raluca Seucan a Rompres hírügynökségnek elmondta: a rendõrautóba hátulról hajtott bele a 47 éves B. A hatóság jármûve átsodródott az ellenkezõ sávra, s nekiütközött egy szembõl érkezõ, szabályosan közlekedõ Volvo gépkocsinak, majd egy osztrák állampolgár által vezetett második autónak.

 • Lavina sodort el öt japán hegymászót

  Öt japán hegymászóra zúdult lavina Észak-Amerikai legmagasabb hegyén, az alaszkai Mount McKinleyn; egyikük túlélte a szerencsétlenséget, négyen vélhetõen meghaltak az amerikai hatóságok tájékoztatása szerint.

 • Összekapott a tolvaj és a biztonsági õr

  Elfogták a rendõrök azt a férfit, aki miután lopáson érték egy szolnoki áruházban, nekiesett az õt tetten érõ biztonsági õrnek.

 • Lövöldözés Acapulcóban - 18 halott

  Tizenhat fegyveres és két katona meghalt, miután összecsapás történt vasárnap a turisták által kedvelt mexikói üdülõhelyen, Acapulcóban - közölték helyi nemzetvédelmi illetékesek.

 • Robbanás helyszínén akasztott embert találtak

  A mezõtúri férfi felakasztotta magát, ám elõbb kinyitotta a gázcsapot.

 • Édességtolvajok Miskolcon

  Csaknem 300 darab, különbözõ márkájú édességet, táblás csokoládét próbáltak ellopni azok a felnõtt férfiak és nõk Miskolcon, akiket a rendõrök fogtak el .

  Egy miskolci élelmiszerüzlet munkatársainak vált gyanússá két nõ és két férfi augusztus 24-én a délutáni órákban.

 • Súlyos visszaélés: egyetemisták adatai a neten

  A veszprémi Pannon Egyetem több ezer hallgatójának az adatai kerültek fel egy internetes oldalra.

 • A külföldi munkavállalás veszélyei

  Közös figyelemfelhívó kampányt indít a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálaton belül mûködõ magyarországi EURES hálózat (Európai Foglalkoztatási Szolgálat) és az Országos Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési és Áldozatvédelmi Osztálya. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet a külföldi munkavállalásban rejlõ veszélyekre, informálják a külföldön dolgozni szándékozókat a jogaikról és lehetõségeikrõl, és segítsék a már bajbajutott magyar állampolgárokat. A tájékoztató akcióban közremûködik a Külügyminisztérium Konzuli Fõosztálya, valamint az Országos Kríziskezelõ és Információs Telefonszolgálat (OKIT).

 • A tanár lábát kellett megcsókolniuk a diákoknak Szaúd-Arábiában

  Különös visszaélést követtek el gyerekek ellen egy szaúd-arábiai magán középiskolában: a matematikatanár lábát kellett a diákoknak megcsókolniuk a vizsgakérdésekért cserébe.

 • Hatalmas károkat okozott a hatalmas vihar

  Kettétört fák és a rengeteg víz okozta a legtöbb problémát a fővárosi tűzoltóknak, de oltaniuk is kellett, amikor egy családi ház tetőszerkezete égett. 200 riasztás érkezett a katasztrófavédelemhez. A vonatközlekedés helyreállt.

 • Holttesteket rejtett a tapolcai családi ház

  A helyszíni szemle kizárta az idegenkezûséget Tapolcán, ahol otthonában találtak rá egy középkorú pár holttestére.

 • Öt évre ítélték a nevelõanyát, aki begyógyszerezte gyermekeit

  Emberölés kísérlete miatt öt év börtönbüntetésre ítélte a nevelt gyermekeit begyógyszerezõ bajai nõt csütörtökön, nem jogerõsen a Kecskeméti Törvényszék.

 • Volt munkaadója számlájára tankolt több százezer forint értékben egy férfi

  Több százezer forintért tankolt üzemanyagot volt munkaadója számlájára egy tiszajenõi férfi. A csalót a rendõrök elfogták.

 • Megerõszakolta 11 éves kislányát az apa

  Megerõszakolta 11 éves kislányát, majd felvágta az ereit O. János. Az abaligetiek szerint azért esett neki a férfi a lányának, mert felesége megcsalta, és így akart bosszút állni rajta.

 • Sörözés közben adta fel magát egy körözött bûnözõ Pécset

  Sörözés közben adta fel magát a rendõröknek egy férfi Pécsett, akit azért köröztek, mert nem kezdte meg letölteni jogerõs szabadságvesztését.

 • Belehalt az áramütésbe a négyéves kislány

  Bakonycsernyén egy négyéves kislány életét vesztette, egy ötéves pedig súlyos sérüléseket szenvedett, miután ráfogtak egy házilag barkácsolt villanypásztorra.

 • Nem jó márkájú sört vitt a férj, ezért verni kezdte a felesége

  Danielle Holt élettársa azért hívta ki a rendõrséget, mert amikor részeg barátnõje megtudta, hogy milyen sört hozott neki a boltból, ütlegelni kezdte.

 • Elküldte gyilkosa hangját a rendõrségnek egy német nõ

  Megölése elõtt röviddel elküldte a rendõrségnek gyilkosa hangját egy düsseldorfi nõ. Az áldozat telefonján tárcsázta a segélyhívót és tartotta a vonalat, bár nem tudott kapcsolatba lépni a vonal túloldalán lévõ alkalmazottal, aki ezért csak zúgást és mormogást hallott. A nyomozók csak hetekkel késõbb, a felvétel mélyreható elemzésekor bukkantak rá a gyilkos hangjára.