rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Három tehergépkocsi ütközött az M1-es autópályán

 • Share on Tumblr

  Figyelmetlenségből hajtottak egymásnak. Személyi sérüléses közlekedési baleset történt 2014. december 10-én 4 óra 35 perc körüli időben az M1-es autópálya, Budapest felé vezető oldal 134-es kilométer szelvényében, Börcs térségében.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A rendelkezésre álló adatok alapján egy cseh fenségjelzésű tehergépkocsi közlekedett a börcsi pihenőhelyről az autópálya irányába. A sztrádára kihaladó járműszerelvényt egy magyar hatósági jelzésű kamion vezetője észlelte, azonban figyelmetlenségből a külföldi vontatmányát utolérte és nekihajtott. Az ütközéstől a magyar hatósági jelzésű „traktor” a hozzá kapcsolt szerelvénnyel együtt merőlegesen állt meg a haladó sávon. A balesetet okozó járművet szintén későn észlelt egy magyar kamionos, aki kocsijával az úton álló pótkocsi hátuljába csapódott. A balesetben egy fő könnyű sérüléseket szenvedett.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fegyveres bankrablás az Örs vezér terén!

  Feltehetõen fegyverrel kiraboltak egy pénzintézetet csütörtök délután Budapesten, az Örs vezér terén - közölte a rendõrség.

 • Hõsokkot miatt halt meg egy másfél éves kisfiú

  Nem bírta a szíve azt a hõsokkot, melyet a szabadtéri kánikula és az autó klimatizált utastere közti hõmérsékletkülönbség váltott ki.

 • Megölte és feldarabolta volt barátnõjét egy joghallgató

  Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt a bíróság egy 23 éves osztrák joghallgatót, aki az ítélet szerint megölte volt barátnõjét, majd a holttestet feldarabolta.

  A bíróság éjszakába nyúló tárgyalás után meghozott ítéletében azt is kimondta, hogy a fiatal férfi személyiségzavarral küzd.

 • Vadkender a kormányközpont elõtt

  Szófia - A "hatalom küszöbén" akadtak vadkenderre Bulgáriában: közvetlenül a kormányzati központ elõtt.

  A marihuánás növényre - melynek termesztése tilos - nem a rendõrség figyelt fel, hanem a lakosság. A vadkender és az épület fényképei megjelentek a sajtóban - a Trud címû bolgár lapban -, a kormány pedig kénytelen volt elismerni valódiságukat.

 • Lovászokat loptak meg

  Kétmillió forint kárt okozott az az egyelõre ismeretlen tettes, aki még tavaly novemberében hatolt be egy Hódmezõvásárhely külterületén lévõ tanya lovardájába, ahonnan egy Sulky típusú kétkerekû jártató kocsit és egy M 2000 Maraton típusú versenykocsit (gyári száma: KS068200506) tulajdonított el.

  A Hódmezõvásárhely Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya dolog elleni erõszakkal nagyobb értékre elkövetett lopás bûntett gyanúja miatt folytat nyomozást az ügyben.

 • Balesetek tompították Szeged közlekedését reggel

  A Bertalan hídon frontálisan karambolozott egy kisbusz és egy teherautó, a 47-es fõút Szegedrõl kivezetõ szakaszán pedig egy traktor és egy autó karambolozott, a traktor felborult.

 • 6 milliárd forintos bírságot szabtak ki egy sofõrre

  Feltehetõen minden idõk legnagyobb közlekedési bírságát szabták ki arra a figyelmetlen kamionsofõrre, aki lerombolt egy egész hidat Kínában. A férfi - akit csak Zhang úrként emlegettek - homokot szállított teherautójával, amikor összedõlt alatta a Peking melletti átkelõ.

 • Meghógolyózta a buszsofõrt a nem utas

  Hógolyóval fejbe dobott egy nõ az Egyesült Államokban egy buszvezetõt, mert az nem engedte felszállni a jármûre lejárt bérlettel.

 • Megharapta a rendõrt egy részeg ukrán autós, mert felébresztette

  Ungvár - Megharapta a közlekedési rendõrt egy balesetet szenvedett részeg autós Ukrajnában, mert felébresztette, miközben õ összetört gépkocsijában aludt.

  A csernyihivi járási közlekedésrendészetet telefonon értesítették arról, hogy Majivka községnél az úton felborult egy Moszkvics személyautó. A helyszínre érkezett járõr az út szélén megtalálta az összetört kocsit, amelynek láthatóan ittas vezetõje mélyen aludt a jármû elsõ ülésén - jelentette csütörtökön a Forpost internetes ukrán hírportál.

 • Saját karján próbálta ki a kézifűrészt egy kaliforniai férfi

  Egy kaliforniai férfi saját karján próbálta ki, mennyire hatékony a kézifűrész. Vagy baleset történt, de lehet megkattant, nem tudni.

 • Beosont egy iskolába és megerõszakolt egy kisfiút egy szaúdi férfi

  DNS-teszttel bizonyították annak a szaúdi férfinak a borzalmas tettét, aki beosont egy iskolába és megerõszakolt egy kisfiút.

 • A gyorshajtók helyett büntetésüket ítélte el a bíró

  42 gyorshajtó helyett megbüntetésüket ítélte el egy bíró Németországban, amiért nagyon megszerették õt a vádlottak.

 • Halottat akartak csempészni a repülõre!

  Letartóztattak egy német anyát és lányát a liverpooli repülõtéren, mert a gyanú szerint megpróbálták felcsempészni a Berlinbe induló repülõre halott rokonukat.

 • Gránátot vitt haza egy tizenéves fiú

  Ismét robbanószerkezet került elõ Szolnok megyében. Ezúttal egy elhagyatott folyóparton akadt rá egy tizenéves fiú.

 • A kéményt eltömve akart ölni

  Nagykabáttal dugaszolta el a kéményt egy 51 éves férfi, ami miatt a lakásban tartózkodó asszony és két kiskorú gyereke füstmérgezést szenvedett.

 • Egymáson fekve lapultak a bozótban a betörés után a nõk

  A bozótban, egymáson fekve lapult az a három szarvasi nõ, akik lakásbetörést kíséreltek meg.

 • Hat éven át fajtalankodott és erõszakolt meg gyerekeket egy férfi Angliában

  Három - 5 és 13 év közötti - gyerekeket erõszakolt meg az az áruházi dolgozó, akit egy nemzetközi pedofil csoport tagjaként tartóztattak le a rendõrök ma Angliában.

 • Szerelemféltés, két halottat találtak Vadnán

  Két halottat találtak péntek reggel a Borsod megyei Vadnán – mondta a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Baltákkal támadtak a két kerékpárosra

  Egy udvarra menekült az a két kerékpáros, akikre egy hat fõs társaság támadt baltákkal és egyéb vágóeszközökkel Jászberényben.

  Két jászberényi fiatal kerékpározott 2011. április 15-én pénteken kora este, amikor összeszólalkoztak egy hat fõs társasággal.

 • Újabb gyilkosságot szült a válság: megölette fõnökét

  Megölte fõnökét egy alkalmazott Barcelonában, mert el akarták bocsátani.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%