rss
 • Majdnem 24 órát töltött egy nyolc méter mély kútban egy férfi

 • Share on Tumblr

  Szinte az utolsó pillanatban sikerült kihúzni Ózdon azt a férfit, aki 24 órán át volt rabja egy nyolc méter mély ásott kútnak.

  Három, 14 év körüli kislány észlelte, majd tett bejelentést 2014. december 11-én 16 óra 30 perckor a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába arról, hogy Ózdon, a Kazinczy Ferenc úton egy elhagyatott ingatlanon lévő mély gödörből segélykiáltást hallanak.

  A helyszínre azonnal kiérkező rendőröktől egy nyolc méter mély ásott kútba zuhant, másfél méternyi vízben álló, erősen átfázott férfi kért segítséget, aki többek között elmondta, hogy 24 órával azelőtt, véletlenül esett a mély fogságába.

  A rendőrök a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével haladéktalanul kiemelték a szemmel láthatóan leromlott állapotba került, kihűlés tüneteit mutató embert. A rendőrjárőrök biztonsági intézkedés keretében értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba vitték a szerencsétlenül járt 39 éves ózdi férfit.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Magyart is meglõttek a mumbai támadásokban

  Az Európai Parlament egyik magyar alkalmazottját is meglõtték a szerdai mumbiai támadásokban. Glattfelder Béla néppárti képviselõ telefonon tudatta a hírt, és azt is, hogy õ maga jól van, de vannak, akik még „nincsenek biztonságban”. A meglõtt magyar EP alkalmazott idõközben telefonon értesítette feleségét, hogy jól van.

 • Gázcsonkot ütött ki egy nyerges vontató Derecskén

  Letért az útról és kiütött egy gázcsonkot a Hajdú-Bihar megyei Derecske belterületén egy nyerges vontató kedden hajnalban; a baleset után gáz szivárgott a helyszínen.

 • Ne fekete legyen a karácsony

  Az év végi ünnepek előtt és alatt a szokásosnál többen ülnek autóba, kelnek útra, hogy vásároljanak vagy meglátogassák szeretteiket. Tegyünk érte, hogy mindenki biztonságban elérje úti célját!

 • Megcsonkította feleségét egy bangladesi férfi

  Saját férje csonkított meg Bangladesben egy egyetemi tanárnõt, akinek kiszedte a szemeit. A kórházban sikerült megmûteni az öt gyermekes családanyát, látását azonban teljesen elvesztette.

 • Bankrabló ügyféllel a hátán

  Ügyfelet cipelt a hátán egy bankrabló az Egyesült Államokban félresikerült akciója fináléjaként.

 • Jogsi nélkül száguldoztak Ráckevén

  Ámokfutó fiatalokat fogtak a rendõrök szerda délelõtt Ráckevén. A két fiú több autót leszorított az útról, végül egy árok állította meg õket. Mint kiderült, egyiküknek sincs jogosítványa, és a kocsi papírjai sincsenek rendben.

 • Húskampóval lopott áramot egy német tolvaj

  Közönséges húskampóval csaknem egy hónapig lopta az áramot az a német férfi, aki végül a légvezeték rutinellenõrzése során bukott le.

 • Betörtek a norvég rendõrközpontba

  Oslo - Betörtek a norvég bûnügyi rendõrség oslói központjába.

  A tolvajok számítógépeket vittek el - rendõrt egyet sem loptak.

 • Vesztegetõ rendõröket tartóztattak le Szabolcsban

  Vesztegetés gyanújával folyik büntetõeljárás három rendõr ellen Nyíregyházán, közülük ketten jelenleg is elõzetes letartóztatásban vannak.

 • Rendőri őrizetben van a gyermekeit megmérgező anya

  Újra rendőrök állnak a kórházi ágya mellett annak a 30 éves kecskeméti nőnek, aki a gyanú szerint meg akarta mérgezni négy gyermekét, majd magával is végezni akart. Az anya már nincs életveszélyes állapotban, azonban tegnap őrizetbe vették, miután a rendőrség átminősítette a nyomozást.

 • Kormányablak - a közlekedésbiztonsági program

  2008 novemberében útjára indítjuk közlekedésbiztonsági magazinunkat KORMÁNYABLAK néven.

  "Ablak a közlekedésre" magazinunk célkitûzése a fiatalok preventív tájékoztatása a biztonságos közlekedésrõl, valamint a témával kapcsolatos hírek, tesztek, szoftverek ingyenes hozzáférésének biztosítása.

 • Felakasztotta magát egy 19 éves fiú a börtönben

  Felakasztotta magát a székesfehérvári börtönben egy 19 éves, elõzetes letartóztatásban lévõ férfi, miután fogvatartását meghosszabbították.

  A kiérkezett mentõsök stabilizálták az állapotát, majd kórházba vitték. Két nap múlva azonban meghalt.

 • Vadászat közben halálos lövés ért egy kunágotai férfit

  Vadászat közben halálos lövés ért egy 33 éves kunágotai férfit, aki hajtóként mûködött közre.

 • Cserbenhagyta áldozatát - egy hétig sem tartott a bujkálás

  Elfogtak egy 53 éves böhönyei férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy január 12-én elgázolt, majd cserbenhagyott egy láthatósági mellényben kerékpározó férfit a 68-as fõúton - közölte Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje hétfõn.

 • Defektsor: fémtüskeszalag esett ki rendõrautóból

  Akaratlanul állított meg több autóst fémtüskeszalaggal a rendõrség az Egyesült Államokban: az úttorlaszhoz használatos eszköz kiesett egy járõrkocsiból, több autós pedig áthajtott rajta és defekteket kapott.

 • Belobbanó alkohol égette le egy 18 éves fiú egész arcát

  A 18 éves fiú nyaralása közben vált bizarr baleset áldozatává: egy pohár 90 fokos Abszintot hajtott le éppen, amikor barátja cigarettára gyújtott mellette, és a belobbanó alkohol leégette az egész arcát.

 • Bombát erõsítettek egy nõre, így kellett bankot rabolnia

  A 32 éves Aurora Barrera nemrégiben kirabolta azt a bankot, ahol maga is dolgozott Los Angeles-ben. A nõre egy bombát erõsítettek túszejtõi, ezért követte el a rablást. A rendõrség még vizsgája, volt-e köze a hölgynek a rabláshoz.

 • Életfogytig tartó fegyházat kapott a 88 éves ügyvéd gyilkosa

  Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte hétfõn nem jogerõsen a Szekszárdi Törvényszék azt a dombóvári férfit, aki 2011-ben brutálisan megölt egy 88 éves dombóvári ügyvédet.

 • Agyba-fõbe verték egymást a szomszédok

  Verekedésig fajuló szóváltás miatt indult eljárás egy hatvan fölötti férfi és pár évvel fiatalabb szomszédja ellen Székesfehérvárott.

 • Véletlen fejbe lõtték a kisfiút - életét vesztette

  Éppen egy halloween mulatságra készült az ötéves Aaron Shannon Jr. Pókembernek öltözve szaladt ki Los Angeles-i házukból, mikor tüzet nyitottak az utcán.