rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Nehézfegyverekkel felszerelt különleges osztag vetett véget a túszdrámának

 • Share on Tumblr

  Nehézfegyverekkel felszerelt különleges osztag vetett véget a túszdrámának. Ketten meghaltak, köztük a túszejtő is.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A mentősök rohantak a kávézó felé, ahol dörrenéseket és villanásokat lehet hallani a kávézó felöl, ahová a rendőrség különleges alakulatai törtek be. Két ember meghalt és három sebesült állapota súlyos. A helyi média meg nem erősített információi szerint a két halott közül az egyik a túszejtő.

  Néhány pillanattal azelőtt, hogy a rendőrség behatolt az épületbe, szemtanúk hat embert - feltehetően túszokat - láttak kiszaladni az épületből. Előzőleg öt másik túsz is kimenekült a kávézóból. Feltételezések szerint akár tíz alkalmazott és harminc vendég is lehetett a Sydney nyüzsgő üzleti negyedében működő Lindt kávézóban, amikor a fegyveres férfi behatolt oda.

  Haron Monisz, a hírhedt 49 éves önjelölt sejk, állítása szerint fekete mágiát űz. Eddig is több bűncselekmény miatt volt ismert a neve, többek közt sértő leveleket írt halott ausztrál katonák gyászoló családjának. A szexuális bűncselekeménnyel gyanúsított iráni menekült és muzulmán hitszónok állítólag megölte a volt feleségét.

  A túszejtés Sydney-ben a Lindt csokoládé kávézójában történt hétfőn, azon a téren, ahol az Ausztrál Nemzeti Bank és több kereskedelmi bank épülete is áll. Nyolc órával a túszejtés kezdete után a hatóságok még mindig nem ismerik az elkövető indítékát, csak annyit tudnak, hogy minden jel szerint terrorcselekményről van szó.

  Összesen öt túsz elhagyhatta a kávézót, amelynek egyik ablakában iszlamista zászlót feszítettek ki. A túszejtő később az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet zászlaját követelte, és azt, hogy telefonbeszélgetést folytathasson Tony Abbott ausztrál miniszterelnökkel.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Letartóztatták az alsónadrágban prédikáló, orgiákat szervezõ szektavezért

  Yakarta - Háromnapos hajtóvadászat után letartóztatták egy indonéz szektavezért, aki alsónadrágban szokott prédikálni, és követõit orgiák szervezésére és azokon való részvételre buzdította.

  Agus Imam Solihint, a mintegy negyven felnõtt tagot számláló Satria Piningit Weteng Buwono szekta vezetõjét szeméremsértésen túl vallásgyalázással és nem szándékos emberöléssel is vádolják.

 • Nem vezethette volna az autót, mégis vezette - meghalt

  Szaúdi nõ halálos autóbalesete

  Rijád - Halálos autóbalesetet szenvedett egy húszéves szaúdi nõ Rijádban, Szaúd-Arábia fõvárosában - egy olyan ország központjában, ahol a törvény szigorúan tiltja, hogy a nõk autót vezessenek.

 • Az ír rendõrség fantomja: Prawo Jazdyt sosem kapják el, de már tudják, hogy jogosítvány

  Dublin - Végre megoldódott az ír közlekedésrendészet fantomjának rejtélye: Prawo Jazdyról kiderült, hogy nem megrögzött szabálytalankodó, hanem jogosítvány - lengyelül.

  Ír rendõrök legalább ötvenszer bírságolták meg "Pravo Jazdyt", ám "õ" sohasem fizetett, és sohasem csípték el. Állandóan változtatta a lakcímét - mindegyik megbírságolt lengyel máshol lakott.

 • Árokba hajtott az ittasan, jogosítvány nélkül közlekedõ férfi

  „Elfelejtett” lekanyarodni, így az árokba hajtott kedden este egy kiskunfélegyházi férfi, akinek jogosítványa nem volt, ráadául ittasan ült a volán mögé. Utasa és õ is súlyosan megsérült.

 • Rendõrt hívott a rendõrhöz

  Orlando - Rendõrt hívott rendõrhöz egy férfi az Egyesült Államokban, miután megállította egy rendõr autóvezetés közben és a jogosítványát kérte.

  A 36 éves illetõt gyorshajtás miatt állította le egy járõr. A vétkes nem volt hajlandó megmutatni a jogosítványát, ami letartóztatási alap.

 • Gyerekek is megsérültek a nagykõrösi balesetben

  Egy felnõtt és egy gyerek súlyos, két gyerek könnyebb sérüléseket szenvedett, miután autójuk árokba csúszott Nagykõrös közelében.

 • Meggyalázták Puskás Öcsi emlékét

  Egy biedermeier stílusú asztalt és széket loptak el ismeretlenek a Puskás Ferenc-emlékhelyrõl, a budapesti Szent István-bazilika altemplomából - mondta Szöllõsi György, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kommunikációs igazgatója.

 • Saját autója gázolta halálra

  Lejtõn megindult autója gázolt halálra egy 66 éves nõt Hont külterületén.

 • Sorozatos kihülések - figyeljünk oda magányos és idõs szomszédainkra is!

  Szombaton a Nyíregyháza határában található antalbokori házában holtan találtak egy 75 éves férfit. Az egyedül lakó bácsit szomszédai két hete nem látták, ezért értesítették a rendõrséget. Az elõzetes orvosi vélemény szerint a férfi kb. 14 nappal korábban, kihûlés következtében vesztette életét a fûtetlen épületben.

 • Betörõt lõtt egy nagymama a hálószobájában

  Lelõtte a hálószobájába lopakodó betörõt egy 69 esztendõs amerikai nõ.

 • Mozgó taxiból dobta ki másfél hónapos gyermekét egy anya

  Kidobta gyermekét a mozgó taxiból egy nagyváradi anya a bukaresti Grant-hídon. Nem ez volt az elsõ próbálkozása, már kétszer kísérelte meg a kicsi meggyilkolását. A nõ ellen minõsített emberölés miatt indítottak kivizsgálást.

 • Pénzt vagy piát!

  Negyvenezer forintra „büntette” a kocsmárost egyik vendége, miután az korábban akarta bezárni az italozót. Békésen italoztak a helyiek Kocs egyik kocsmájában, a játékgép is nyelte az aprókat, míg el nem jött a záróra.

 • Nem lopták el, rendõrök vitték el az autót!

  Egy miskolci autótulajdonos miután bejelentette a rendõrségen, hogy ellopták az õrizetlenül és nyitva hagyott autóját, amit pillanatok alatt visszakapott, ugyanis kellemes meglepetésére a hatóság szállította el a jármûvét.

 • Diszkóbusz indul a felelõsségteljes alkoholfogyasztásért

  Budapest - A felelõsségteljes alkoholfogyasztásról kaphatnak felvilágosítást a fiatalok egy különleges buszon, amely a Forma 1-es Magyar Nagydíj ideje alatt július 31-tõl augusztus 2-ig esténként a budapesti szórakozóhelyek között közlekedik - jelentették be csütörtökön a Soha ne igyál, ha vezetsz! szlogenû akciót beharangozó sajtótájékoztatón.

 • Gyerekeivel együtt halt meg a szekszárdi férfi

  Nem kizárt, hogy szándékosan hajtott bele egy buszba egy szekszárdi férfi vasárnap. A balesetben két gyermeke is életét vesztette.

 • Vörös hajáért hazaküldtek egy rendõrnõt

  Élénkvörös haja miatt hazazavartak a munkából egy rendõrnõt az Egyesült Államokban.

 • Hat év börtön a gyerekeket zaklatónak

  Hét év letöltendõ szabadságvesztésre ítélte a Besztercebányai Járásbíróság a 32 éves kiszucújhelyi Peter Kubalát, akit gyermekpornó elõállítása és kiskorú sérelmére elkövetett szexuális zaklatás bûncselekményében találtak vétkesnek.

 • Emberi mulasztás okozta a luxori hőlégballon-balesetet

  Emberi felelősséget, a műszaki ellenőrzés elmulasztását állapította meg az egyiptomi hatóságok hivatalos jelentése a februári luxori hőlégballon-balesetről, amelyben 19 ember, köztük egy magyar állampolgár vesztette életét.

 • A férj volt az asszony gyilkosa Zuglóban?

  A nyomozók gyanúja szerint 71 éves férje ölhette meg azt a 73 éves asszonyt, akinek holttestére Zuglóban, egy Ond vezér úti lakásban találtak rá kedden este - közölte a rendõrség.

 • 225 milliárdos mobilcsempész-hálózat bukott le

  Hamisított mobilok százezrei özönlenek ki Kínából. Azt már kevesebben tudják, hogy érkezik bõven befelé is, csak más. Most egy elég nagy bizniszre bukkantak a vámosok: 7.8 milliárd jüan, azaz 225 milliárd forint értékû csempészett áru került képbe.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%