rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Nehézfegyverekkel felszerelt különleges osztag vetett véget a túszdrámának

 • Share on Tumblr

  Nehézfegyverekkel felszerelt különleges osztag vetett véget a túszdrámának. Ketten meghaltak, köztük a túszejtő is.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A mentősök rohantak a kávézó felé, ahol dörrenéseket és villanásokat lehet hallani a kávézó felöl, ahová a rendőrség különleges alakulatai törtek be. Két ember meghalt és három sebesült állapota súlyos. A helyi média meg nem erősített információi szerint a két halott közül az egyik a túszejtő.

  Néhány pillanattal azelőtt, hogy a rendőrség behatolt az épületbe, szemtanúk hat embert - feltehetően túszokat - láttak kiszaladni az épületből. Előzőleg öt másik túsz is kimenekült a kávézóból. Feltételezések szerint akár tíz alkalmazott és harminc vendég is lehetett a Sydney nyüzsgő üzleti negyedében működő Lindt kávézóban, amikor a fegyveres férfi behatolt oda.

  Haron Monisz, a hírhedt 49 éves önjelölt sejk, állítása szerint fekete mágiát űz. Eddig is több bűncselekmény miatt volt ismert a neve, többek közt sértő leveleket írt halott ausztrál katonák gyászoló családjának. A szexuális bűncselekeménnyel gyanúsított iráni menekült és muzulmán hitszónok állítólag megölte a volt feleségét.

  A túszejtés Sydney-ben a Lindt csokoládé kávézójában történt hétfőn, azon a téren, ahol az Ausztrál Nemzeti Bank és több kereskedelmi bank épülete is áll. Nyolc órával a túszejtés kezdete után a hatóságok még mindig nem ismerik az elkövető indítékát, csak annyit tudnak, hogy minden jel szerint terrorcselekményről van szó.

  Összesen öt túsz elhagyhatta a kávézót, amelynek egyik ablakában iszlamista zászlót feszítettek ki. A túszejtő később az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet zászlaját követelte, és azt, hogy telefonbeszélgetést folytathasson Tony Abbott ausztrál miniszterelnökkel.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Merénylet a bíróság mellett

  "A rendõrség éppen a környék kiürítésén dolgozott, amikor a robbanás történt" - közölte a szóvivõ.

 • Drograzzia Debrecenben!

  A rendõrség 46 embert állított elõ egy debreceni összejövetel helyszínén tartott rajtaütés után, a kábítószer-gyorsteszt eredménye 45 esetben pozitív volt - közölte a helyi rendõrkapitányság hivatalvezetõje.

 • A más Ferrarijának kulcsát kapta a kaszinóban

  Távozáskor tévedésbõl a saját kocsija indítókulcsa helyett egy Ferrariét kapta a kezébe személyzettõl egy férfi Ausztráliában, de nem tiltakozott.

 • Tûz a Déli pályaudvaron

  A tüzet rövid idõ alatt eloltották, sérülés nem történt, a tûz a vasúti forgalomban sem okozott fennakadást.

 • Munkába tartó tûzoltó mentette meg az idõs nõ életét

  A XIX. kerületi Hunyadi János utcában a 200 négyzetméteres családi ház tetején felcsapó lángokat egy munkába igyekvõ tûzoltó vette észre pénteken reggel. Nem tétovázott, azonnal rohant segíteni. Pénteken kora délután a tûzoltót elõléptették bátor helytállása miatt.

 • Fogva tartották és bántalmazták a prostituáltat

  Akarata ellenére kocsiba ültették a prostituáltat, majd egy kecskeméti lakásban fogva tartották, és bántalmazással kényszerítették, hogy prostitúciós tevékenységet végezzen.

 • Testvéri vajharc

  Vajvita miatt tört ki testvérháború egy konyhában az Egyesült Államokban és annyira elfajult, hogy rendõrségi ügy lett belõle.

 • A cigiszünetben kapták el a sorozatgyilkost

  Nicholas T. Sheley-t cigarettázás közben tartóztatták le egy illinoisi bár elõtt, miután a kocsma vendégei felismerték a televízióban bemutatott fotók alapján.

  Nyolc ember, köztük egy kétéves kisgyermek és egy 93 éves aggastyán megölésével gyanúsított sorozatgyilkost fogott el a rendõrség és FBI ügynökök kedden, Illinois államban, egy nappal azután, hogy több államra kiterjedõ körözést adtak ki ellene.


 • Két kamion ütközött össze Nyírbátornál

  A baleset a főút Nyírbátor és Nyírcsászári közötti szakaszán történt, a rendőrség teljes útlezárás mellett megkezdte a helyszínelését.

 • Bányatóba fulladt egy férfi

  Már csak a holttestét találták meg a búvárok egy férfinak, akinek a csónakja felborult a Szigetszentmiklós közeli Kavicsos-tavon, társának sikerült kiúsznia.

 • Elkábították és többször megerõszakolták a 13 éves lányt

  Drogokkal kábították el és hárman is megerõszakolták azt a 13 éves lányt, akit aztán hetekig fogva tartottak.

 • Az idős nő nekiment a bankrablónak, a maszkját is lerántotta

  A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveres rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

 • Elõzés közben busznak ütközött egy személyautó

  Sikertelen elõzés okozta a balesetet, amelynek egy könnyebb sérültje van.

 • Betongerenda zuhant a születésnapját ünneplõ lányra

  Pont a 25. születésnapját ünnepelte a floridai hölgy, amikor bekövetkezett a szörnyû tragédia. Barátja társaságában, egy mexikói hotelben töltötte a jeles napot, ahol váratlanul rázuhant egy betongerenda és végzett vele.

 • Õrizetben a brutális gyilkosság gyanúsítottja

  Õrizetbe vették a rendõrök azt a férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolt egy idõs asszonyt Tolnanémediben.

 • Ittasan, kergetõzés után okozott balesetet két fiatal

  Ittasan, rendszám nélkül, kergetõzés után okozott balesetet két fiatal ma hajnalban Hódmezõvásárhelyen. A rendõrség eljárást indított ellenük.

 • M3 -Teljes pályazár

  Leszakadt egy hídelem az M3 autópálya gödöllõi csomópontjánál. Még órákig lehet lezárva az autópálya érintett szakasza.

 • Motorral raboltak ki egy ékszerüzletet

  Baltával és botokkal törték be az ékszerüzlet kirakatát azok a rablók, akik kedden délelõtt motorral hajtottak be a londoni Brent Cross Bevásárlóközpontba.

 • Belehalt sérüléseibe a vadászat közben meglõtt férfi

  Szeptember 18-án este az Országos Mentõszolgálat értesítette a rendõrséget, miszerint Püspökladány külterületén egy lõtt sérült férfihez riasztották õket.

 • Félszáz fenyõ tûnt el Vasban

  Ötszáz ezüstfenyõ tûnt el egy csörötneki csemetekertbõl - közölte a rendõrség.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%