rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Autóban felejtették a két éves kislányt, életét vesztette

 • Share on Tumblr

  Járókelők vették észre, hogy egy leállított kocsiban nem mozdul egy alig kétéves kislány. A kiérkező orvos szerint a gyerek több órán át szenvedhetett az átforrósodott autóban.

  Megfulladt egy autóban hagyott alig kétéves kislány a szlovákiai Nyitrán.

  Véletlenül arra járó emberek vették észre az autóba bezárt kétéves mozdulatlan kislányt, ők értesítették a mentőket. A helyszínre érkező orvos szerint a leállított Volkswagenben a gyermek több órát is szenvedhetett, mielőtt megfulladt.

  A gyereket a nagyapa felejtette a kocsiban: a bölcsődébe akarta őt vinni, de megfeledkezett róla, és elment a munkahelyére dolgozni.

  A helyszínre kihívták a rendőrséget is. A helyi rendőrkapitány arra figyelmeztetett, hogy bárki segíthet ilyen vészhelyzetben, ha betöri a kocsi ablakát.

  A mentők pedig arra figyelmeztettek, hogy a gyermekek teste akár ötször gyorsabban melegedhet egy zárt kocsiban, mint a felnőtteké.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fiktív számlákat állított ki a felszámolóbiztos

  Fiktív számla elszámolásával mintegy 200 millióval csökkentette egy nagy múltú cégcsoport egyik vállalatának vagyonát a felszámolóbiztos. Tevékenységével nemcsak hitelezõi, de költségvetési érdekeket is sértett, mivel a számla csaknem 40 millió forintos áfatartalmát jogosulatlanul igényelte vissza.

 • Elfogták a dédestapolcsányi benzinkut-rablókat

  Elfogták annak a bandának a negyedik tagját, amely még csütörtökön este
  kirabolta a dédestapolcsányi benzinkutat.

  A HavariaPress azt írja: a negyedik személy azt követõen került szombaton rendõrkézre, hogy három társát már a rablás utáni órákban elfogták. Mint arról a HavariaPress korábban beszámolt: a borsodi község benzinkútját csütörtökön este rabolta ki négy símaszkos támadó, akik a kutast fegyverrel megfenyegetve, elvették a néhány tízezer forintot kitevõ bevételt.

 • Belehalt sérüléseibe a bisztróban bántalmazott férfi

  Életét vesztette egy jászladányi férfi, akit a helyi kocsmában bántalmaztak. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást folytat halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Dezső jászladányi lakos ellen.

 • Szabadnapos rendõr fogta el a körözött nõt

  Szabadnapos rendõr fogott el egy körözés alatt álló asszonyt Szeged belvárosában.

 • Kisteherautó és kamion ütközött Csepregnél

  Acsád felõl Csepreg irányába haladt az a kisteherautó amely egy hídon megcsúszott és áttért a szemközti sávba.

 • Az ósdi gumibot hitech utóda az orosz rendõröknek

  A régi gumibot a múlté: hamarosan távolból is sokkolni képes, fényforrásnak is alkalmas új eszközökkel szerelik fel az orosz rendõröket.

  Az újdonságot A Biztonsági technológiák 2010 címû kiállításon mutatták be. A fegyvernek is méltán nevezhetõ eszköz hosszúsága 43, átmérõje 3 centiméter. Ütésálló, üvegszálas mûanyagból készült, s végén hurok van, amellyel a csuklójához erõsítheti használója. A kéztõl távolabb esõ végét fényvisszaverõ fólia borítja.

 • Kapj pénzt! Kezû és fejiratú rabló

  Pénzszerzõ fejirata és kezei tetoválása buktatott le egy rablót az Egyesült Államokban.

 • Holttest egy kocsi csomagtartójában

  Saját autójának csomagtartójában találta meg fia holttestét egy férfi délután Budapesten, a XIV. kerületi Gvadányi utcában.

 • Villanyóra leolvasóknak adták ki magukat a rablók

  Az idõs hölgy fel sem fogta mi zajlik körülötte olyan gyorsan történt minden.

 • Fejre állt egy személyautó Mogyoródnál

  A baleset a Mogyoródot a 3-as fõúttal összekötõ szakaszon történt, az autó eddig ismeretlen okból csúszott meg, majd fejre állt.

 • Száz tûzoltó vonult ki egy raktártûzhöz

  Kigyulladt egy raktárépület vasárnapra virradóra Budapesten, a helyszínre nagy erõkkel kivonuló tûzoltók éjfél után eloltották a lángokat - közölte a tûzoltóság ügyeletese.

 • Hajsza a francia drukkert életveszélyesen megsebesítõ banda után

  A szerb rendõrség letartóztatott tizenegy huligánt, akik csütörtök este bántalmazták a Toulouse labdarúgócsapatának szurkolóit Belgrádban; az egyik sérült állapota súlyos, életveszélyes.

 • Ausztriából hozták haza a lebukott pedofilt

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint többször is megerõszakolt egy 15 éves lányt Dorogon, majd miután lebukott, külföldre menekült a hatóságok elõl.

 • Megint kábítószer

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Szervezett Bûnözés Elleni Fõosztály Kábítószer Bûnözés Elleni Szolgálata eljárást indított B. T. 22 éves, R. D. 27 éves, K. J. 27 éves valamint - a jogerõs börtönbüntetését töltõ - H. S. 33 éves férfiak ellen, mert a 2008. március 26-án este a Budapest XV., Kõrakás park egyik lakásában megtartott házkutatás és ruházat átvizsgálás során három pakett fehér színû kábítószergyanús port, valamint két pakett zöld színû kábítószer gyanús anyagot tartalmazó tasakot, továbbá kábítószer fogyasztáshoz használt eszközöket találtak.

 • Eltûnt tizenéves lányt keresnek Gyulán

  Egy eltûnt 15 éves lány után indított nyomozást a rendõrség Gyulán. A Békés megyei határvárosban élõ Szabó Dóra a közelmúltban tûnt el lakóhelyérõl, s azóta nem adott magáról életjelet.

 • Bántalmazta és megerõszakolta a saját gyermekeit

  Nevelése alatt álló, 14. életévüket még be nem töltött személyek sérelmére, folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erõszak bûntettével vádolják a férfit. A megyei fõügyészség szerint nevelt lányait egyéb módon is bántalmazta: nyújtófával, fakanállal, ököllel verte, legyekkel etette õket, hányásig cigarettát szívatott velük, egyszer pedig kést dobott egyikük felé, akinek emiatt a lába is megsérült.

 • Hajléktalanokat rabolt el és dolgoztatott rabszolgaként egy ukrán bûnbanda

  Ungvár - Mintegy száz hajléktalant rabolt el és kényszerített rabszolgamunkára hónapokon át egy bûnszövetkezet a dél-ukrajnai Zaporizzsja megye egyik sertéstelepén. A rabszolgákat azzal a takarmánnyal etették, amellyel a disznókat.

 • Hancúrt ígértek cserébe a nyertes lottószelvényért

  Nyolc embert vettek õrizetbe a csendõrök a dél-olaszországi Salerno közelében prostitúciós hálózat mûködtetéséért.

 • Húsz évet ült ittas vezetésért, ismét ülni fog

  Egy hónappal azután, hogy szabadult ittas vezetés miatt kapott 20 éves börtönbüntetésébõl, ismét részegen vezetett egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Halálos buszbaleset Mezõkövesd mellett

  2009. február 11-én reggel 6 óra körül a Mezõkövesd és Egerlövõ közötti útszakaszon súlyos közlekedési baleset történt. Az elsõdleges információk szerint egy menetrend szerint közlekedõ autóbusz az egyik kanyarban megcsúszott és felborult. A baleset következtében egy idõs asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott. A balesetnek további hat sérültje van, 3 súlyos és 3 könnyû.