rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Autóban felejtették a két éves kislányt, életét vesztette

 • Share on Tumblr

  Járókelők vették észre, hogy egy leállított kocsiban nem mozdul egy alig kétéves kislány. A kiérkező orvos szerint a gyerek több órán át szenvedhetett az átforrósodott autóban.

  Megfulladt egy autóban hagyott alig kétéves kislány a szlovákiai Nyitrán.

  Véletlenül arra járó emberek vették észre az autóba bezárt kétéves mozdulatlan kislányt, ők értesítették a mentőket. A helyszínre érkező orvos szerint a leállított Volkswagenben a gyermek több órát is szenvedhetett, mielőtt megfulladt.

  A gyereket a nagyapa felejtette a kocsiban: a bölcsődébe akarta őt vinni, de megfeledkezett róla, és elment a munkahelyére dolgozni.

  A helyszínre kihívták a rendőrséget is. A helyi rendőrkapitány arra figyelmeztetett, hogy bárki segíthet ilyen vészhelyzetben, ha betöri a kocsi ablakát.

  A mentők pedig arra figyelmeztettek, hogy a gyermekek teste akár ötször gyorsabban melegedhet egy zárt kocsiban, mint a felnőtteké.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Úttesten fekvõ férfit gázoltak el Alsónemesapátiban

  Elgázolt egy úttesten fekvõ férfit egy autós vasárnap délután a Zala megyei Alsónemesapátiban.

 • Négy embert lelõtt, négyet pedig megsebesített egy ámokfutó

  Lelõtt négy embert, négy másikat megsebesített egy férfi az egyesült államokbeli Minneapolisban, majd magával is végzett.

 • Sok a mobillopás

  A tolvajok körében sajnos egyre nagyobb népszerûségnek örvendenek a mobiltelefonok. A tavalyi évben a mobilt használók mintegy két százalékának, vagyis százból két embernek lopták el a készülékét - olvasható egy most publikált brit tanulmányból.

 • Átkerült a kórházból a börtönbe a gyermekét meggyilkoló apa

  Miután végzett gyerekével, fejbe lőtte magát, ezért szorult mostanáig folyamatos kezelésre. A férfi – aki lelőtte kislányát, hogy bosszút álljon nején az egyik budapesti fegyintézetbe került. Fején speciális bukósisakot kell hordania, mivel a legkisebb ütéstől is megsérülhet az agya.

 • Húszmillió dollárt(!) ér a lefoglalt kábítószer

  Csaknem két tonna kokaint foglaltak le a hatóságok Guatemalában. Ez a közép-amerikai ország történetének legnagyobb kábítószerfogása - közölte a rendõrség helyi idõ szerint hétfõn.

 • Tanára autóját zúzta le a tanuló

  Fél téglával dobta meg tanárának autóját egy diák, az iskola melletti parkolóban Pécsett. nemtudni, hogy bosszú egy elégtelen miatt, vagy egyszerû diákcsíny áll a háttérben.

 • Ittasan száguldozott egy férfi Miskolcon, egy világítóoszlop állította meg

  Egy 28 éves fiatalember éjfél-tájban személyautójával részegen átrepesztett egy parkolón a Gömöri pályaudvarnál, majd leszáguldott egy fás-bokros partoldalon. Az ámokfutót végül egy világítóoszlop fogta meg, három fõ sérült meg.

 • Léggömbbomba törte be egy miskolci busz ablakát

  Miskolc - Vízzel teli léggömb törte be egy miskolci busz ablakát.

  A busz vezetõfülkéjének oldalsó szélvédõje robbant be, és mint késõbb kiderült, az úttest mellett lévõ ház erkélyérõl ledobott, vízzel telt luftballon miatt - mondta Dobi Tamás, a Borsod megyei rendõr-fõkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

 • Rendkívüli biztonsági intézkedések az olaszliszkai gyilkosság tárgyalásán

  A Debreceni Ítélõtáblán Balla Lajos büntetõtanácsa az elsõfokú bírósági ítélet ismertetésével hétfõn megkezdte az olaszliszkai gyilkosság, ifj. H. Dezsõ és társai ügyének tárgyalását.

 • Egy pohár vizet kért a rabló

  Rablás bûntette miatt indított nyomozást a Kecskeméti Rendõrkapitányság egy 71 éves nõ feljelentése alapján.

 • Angyalföldi benzinkutat raboltak ki

  A rendõrség internetes oldalán olvasható közlemény szerint hajnali fél 4 körül egy férfi fegyverrel a bevétel átadására kényszerítette az angyalföldi benzinkút alkalmazottait, majd elmenekült a helyszínrõl.

  A személyleírás szerint a 30-32 éves, 175-180 centiméter magas, vékony testalkatú támadó az elkövetéskor fekete térdnadrágot, fehér pólót és fekete baseball sapkát viselt.

 • Idős hölgyekkel teli limuzin gyulladt ki

  Kigyulladt egy limuzin Kalifornia északi részén hétfőn, a benne ülő tíz idős hölgy - akik közül néhány már 90 éves is elmúlt - sértetlenül átvészelte a balesetet. Idős hölgyek egyikük 90. születésnapját ünnepelték.

 • Újabb ATM-et raboltak ki Békés megyében

  Robbantásos módszerrel raboltak ki egy bankautomatát kedd hajnalban Békésszentandráson. Az automata egy üzlet falába volt beépítve, melyet eddig ismeretlen tettesek kirobbantottak a helyérõl.

 • Brutális gázolás Szegeden

  Gyalogost gázoltak hétfõn délután fél három körül Szegeden a Petõfi Sándor sugárúton.

 • A szeme láttára lopták el a tatabányai férfi motorját

  A tulajdonos szeme láttára loptak el egy motorkerékpárt Tatabányán, a férfinak kétszer is veszélybe került az élete, amikor megpróbálta megakadályozni a bûncselekményt; késõbb kiderült, hogy a teherautó is lopott volt.

 • Kínzással vádol egy nagyváradi klinikát az Európa Tanács

  A jelentés embertelennek nevezi a páciensek tényleges beleegyezése nélkül folytatott orvostudományi kutatásokat.

 • Csatornába esett a kislány

  Csatornába esett egy 3 éves német kisfiú, a víz csaknem 250 méteren keresztül sodorta a gyereket egy csõben, míg végül egy nyugdíjas férfi kihalászta.

  A gyereknek a kihûlésen kívül nem esett komolyabb baja, de vele együtt édesanyját is kórházba kellett szállítani, miután a 35 éves nõ sokkot kapott a történtektõl.

 • Nagykéssel rabolta ki a lottózót

  Nagykéssel fenyegetõzve rabolt ki egy bandita egy lottózót Oroszlányban.

 • Prostitúció vádjával tiltották be a társkeresõ honlapot

  Vissza kell fizetni az ügyfeleknek a tõlük beszedett pénzt egy iráni társkeresõ oldal tulajdonosainak. A portált a "prostitúció reklámozása" miatt tiltotta be a bíróság. A szerkesztõk azzal érvelnek, õk a házasságot reklámozták a szimpla barátkozás helyett.

 • Sonka helyett paprikaspray

  Verekedés tört ki egy italboltnál Bodajkon a Bányász lakótelepen kedd éjjel. A rendõrség információi szerint egy helybéli férfi jelent meg a kocsmában és italt, valamint egy sonkát kért. Miután a sonkát nem kapta meg a pultosnak esett.