rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Autóban felejtették a két éves kislányt, életét vesztette

 • Share on Tumblr

  Járókelők vették észre, hogy egy leállított kocsiban nem mozdul egy alig kétéves kislány. A kiérkező orvos szerint a gyerek több órán át szenvedhetett az átforrósodott autóban.

  Megfulladt egy autóban hagyott alig kétéves kislány a szlovákiai Nyitrán.

  Véletlenül arra járó emberek vették észre az autóba bezárt kétéves mozdulatlan kislányt, ők értesítették a mentőket. A helyszínre érkező orvos szerint a leállított Volkswagenben a gyermek több órát is szenvedhetett, mielőtt megfulladt.

  A gyereket a nagyapa felejtette a kocsiban: a bölcsődébe akarta őt vinni, de megfeledkezett róla, és elment a munkahelyére dolgozni.

  A helyszínre kihívták a rendőrséget is. A helyi rendőrkapitány arra figyelmeztetett, hogy bárki segíthet ilyen vészhelyzetben, ha betöri a kocsi ablakát.

  A mentők pedig arra figyelmeztettek, hogy a gyermekek teste akár ötször gyorsabban melegedhet egy zárt kocsiban, mint a felnőtteké.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Rendõrség! A férjem nem fújt a vécében!

  Nincs könnyû dolga a rendõröknek Új-Zélandon sem, egyebek közt vécéhasználat után elmulasztott légfrissítés miatt riadóztatják õket.


 • Õrizetben a brutális gyilkosság gyanúsítottja

  Õrizetbe vették a rendõrök azt a férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolt egy idõs asszonyt Tolnanémediben.

 • Patakba hajtott egy autóbusz Győr közelében

  Ismét teljes szélességében járható az M1-es autópálya Győr közelében, ahol az éjjel letért az útról és patakba hajtott egy busz.

 • Ollóval akarta levágni férje nemi szervét

  Virginia Valdez 2011 decemberében ollóval rontott neki férjének, hogy dühében megszabadítsa õt férfiasságától.

 • Ehhez mit szólnak? Agyonlõtte saját pedofil fiát!

  Hároméves lány molesztálásáért agyonlõtte 15 éves fiát egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Balesetmegelõzés az iskolák körül!

  Az ünnepélyes tanévnyitókhoz kapcsolódóan augusztus 31-én a Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság mind a négy rendõrkapitányságának (Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Keszthely, Lenti) egy-egy vezetõje sajtótájékoztatót tartott a területén található egyik általános iskolában.

  Bemutatták az iskola rendõrét, valamint ismertették „Az iskola rendõre” programban a Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság által tett intézkedéseket, további terveket.

 • A XV. kerületben kiraboltak egy lottózót

  Kiraboltak egy lottózót Budapesten, a XV. kerületben péntek este.

 • Ékszereket és pénzt rabolt a három férfi az idős nőtől

  Három férfit vettek őrizetbe a monori rendőrök. A rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi fején csuklyával ment be az idős sértett vecsési házába, ahol az asszonyt megfenyegették és az ellenszegülés megtörésének céljából a csuklóját megragadták.

 • A csurgói alázós rendõröket felfüggesztették

  Felfüggesztették azt a három csurgói rendõrt, akik ellen több, általuk kihallgatott gyanúsított megalázása és jogtalan fogva tartása miatt emelt vádat a múlt héten a Somogy Megyei Fõügyészség.

  A vádhatóság szerint a három egyenruhás még tavaly februárban két - betörések miatt elõállított - szellemi fogyatékost vett rá arra, hogy különféle megalázó feladatokat végezzenek el, sõt ezekrõl mobiltelefonos felvételeket készítettek, s a képeket feltették a helyi számítógépes hálózatukra is.

 • Halálos baleset Szabadkígyóson

  Egy Lada és egy Hyundai típusú személygépkocsi ütközött frontálisan Szabadkígyós belterületén az Ókígyósi úton ma délelõtt 10.45 óra körüli idõben

 • Betonkeverõ roncsolta meg egy 21 hónapos kisfiú kezét

  Súlyosan megsérült még hétfõn egy huszonegy hónapos kisfiú, akinek a szentgotthárdi házuk udvarán az üzembe helyezett betonkeverõ megroncsolta az ujjait.

 • Tizennyolc hónap börtön házasságtörésért

  Összeszûrte a levet egy popénekessel, így házasságtörésért tizennyolc hónap börtönre ítéltek egy dél-koreai színésznõt. Az asszony szerint ez a az emberi jogok megsértése. A bíróság szerint az ítélet összhangban áll a cselekedet felelõtlenségének súlyával.

 • Karambolozott majd felborult egy mentõautó Budapesten

  Karambolozott, majd felborult egy mentõautó kedd délután Budapesten, a XIII. kerületben.

 • Autóbusznak ütközött egy kerékpáros

  Ittas kerékpáros a közúti jelzőtábla utasítása ellenére hajtott be a kereszteződésbe. A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy egy 58 éves helyi lakos kerékpárjával közlekedett az Andrássy utca felől a Soproni út irányába.

 • Áttolatott a kislányán az apa

  Szörnyethalt az a másfél éves kislány, akit apja ütött el, amikor az udvaron tolatott a kisteherautóval. Mire az apa észrevette, hogy mit csinál, a kislány már meghalt.

 • Felgyújtotta betegtársát a skizofrén ápolt

  Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a kórházban kezelt beteg, akit egyik betegtársa gyújtott fel eddig ismeretlen körülmények között Pécsett.

 • Mezítlábas kisfiú pizsamában: 'egy férfi megölte az anyukámat'

  Dayton (Ohio) - Pizsamába öltözött mezítlábas kisfiú álldogált egyedül egy amerikai országúti pihenõ boltjának elõcsarnokában. - "Egy férfi kopogás nélkül jött be a házunkba, és lelõtte az anyukámat" - mondta a gyermek a Daytonhoz közeli országúti üzletbe belépõ amerikai házaspárnak.

 • Az osztrákok hibázhattak, mégis a magyarokat támadják

  Bírálatok érték rendõrségi körökben a schengeni biztonsági övezet hatékonyságát, miután egy osztrák rendõr szerb támadója hat napig anélkül volt Magyarországon idegenrendészeti õrizetben, hogy felismerték volna.

 • Hajó szorult az autópályahíd alá

  Hollandiában meglehetõsen szokatlan közlekedési baleset történt: hajó szorult az autópályahíd alá.

 • A fia szúrta le a nyírmadai férfit

  A fia szúrta le az 52 éves nyírmadai férfit a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen, a fiatalember beismerte tettét.