rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Autóban felejtették a két éves kislányt, életét vesztette

 • Share on Tumblr

  Járókelők vették észre, hogy egy leállított kocsiban nem mozdul egy alig kétéves kislány. A kiérkező orvos szerint a gyerek több órán át szenvedhetett az átforrósodott autóban.

  Megfulladt egy autóban hagyott alig kétéves kislány a szlovákiai Nyitrán.

  Véletlenül arra járó emberek vették észre az autóba bezárt kétéves mozdulatlan kislányt, ők értesítették a mentőket. A helyszínre érkező orvos szerint a leállított Volkswagenben a gyermek több órát is szenvedhetett, mielőtt megfulladt.

  A gyereket a nagyapa felejtette a kocsiban: a bölcsődébe akarta őt vinni, de megfeledkezett róla, és elment a munkahelyére dolgozni.

  A helyszínre kihívták a rendőrséget is. A helyi rendőrkapitány arra figyelmeztetett, hogy bárki segíthet ilyen vészhelyzetben, ha betöri a kocsi ablakát.

  A mentők pedig arra figyelmeztettek, hogy a gyermekek teste akár ötször gyorsabban melegedhet egy zárt kocsiban, mint a felnőtteké.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Égõ teherautóval a tûzoltóállomásra

  "Házhoz vitte" kigyulladt teherautóját egy amerikai férfi: a tûzoltókhoz hajtott be, hogy segítsenek neki.

 • Fejbe lõtte magát egy rendõr

  Meghalt az a rendõrtiszt, aki fejbe lõtte magát Salgótarjánban.

  Mint ismert, a megye egyik hivatásos állományú rendõre lõtte fejbe magát a lakásában. Ehhez saját, engedéllyel tartott, önvédelmi fegyverét használta. Az egyenruhást életveszélyes sérülésekkel, mentõhelikopterrel szállították kórházba.

 • Lábon rúgta a mentõápolót

  Kórházba szállítása közben rátámadt az egyik mentõápolóra egy bogyiszlói férfi.

 • Agyonrugdosta a kutyát

  Halára rugdosott egy kutyát egy férfi Szegeden, a rendõrök az állatkínzót elfogták.

 • Láthatósági mellényt viselt, mégis halálra gázolták

  A helyszínen életét vesztette az a 67 éves, kerékpárral közlekedõ szõlõsgyöröki férfi, akit egy személygépkocsi ütött el Lengyeltóti és Szõlõsgyörök között.

 • Lezuhant egy személyszállító repülõgép

  A Kongói Demokratikus Köztársaság keleti részén hétfõn lezuhant egy közepes nagyságú személyszállító repülõgép. A jelentések egymásnak ellentmondanak, a halálos áldozatok száma egyesek szerint több tucatra tehetõ, mások szerint ennél sokkal kevesebb.

 • Szemétszállítóba rohant egy kisteherautó

  A kisteherautó hátulról rohant bele a szemétszállítóba az Üllõi úton hajnalban, az egyik munkása életveszélyesen megsérült.

 • Hollywoodi módra támadó dán gengszterek közel kétmilliárdos zsákmánya

  Koppenhága - Dánia történetének második legnagyobb fogását - 1,9 milliárd forintot érõ dán koronát - zsákmányolta filmbe illõ akcióval egy népes dán bûnbanda, amikor rajtaütött Koppenhága külvárosában egy pénztároló raktáron.

  A legalább húsz fõbõl álló gengszterbanda egy része egy hatalmas markológéppel áttörte a raktár falait, majd géppisztolyokat szegezett a megrémült pénzkezelõkre.

 • 17 anyabirkát raboltak el Dunaegyházán

  Fegyvernek látszó tárggyal raboltak el 17 anyabirkát kedden Dunaegyházán.

 • Testvéri vajharc

  Vajvita miatt tört ki testvérháború egy konyhában az Egyesült Államokban és annyira elfajult, hogy rendõrségi ügy lett belõle.

 • Vásárló fogta el a tizenöt éves zálogházi rablót

  Több mint egymillió forint értékben próbált meg aranyat rabolni egy 15 éves fiú és társa ma délelõtt az egyik veszprémi zálogházból; a fiút elfogták, társát nagy erõkkel keresik .

 • 46 éve vezetett jogosítvány nélkül egy 60 éves férfi

  Nem dicsérték meg, pedig talán megérdemelte volna az a 60 éves spanyol férfi, akit egy közúti ellenõrzésen azon kapták, hogy nincs jogosítványa, mégpedig pontosan 46 éve.

 • A vízi rendészet motoros kishajóját próbálta meg elkötni egy ittas fiatal

  Ellopnia sikerült, de beindítani már nem tudta a dunai vízi rendészek motoros kishajóját egy 21 éves fiú. S. Zsolt Csaba olyan részeg volt, hogy elfogása után a detoxikálóba kellett vinni.

 • Diák vert meg egy tanárt egy pécsi iskolában

  Ököllel verte állba tanárát egy fiú egy pécsi szakközépiskolában - közölte a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Elítélték az északír férfit, aki robbantani akart a parlamentben

  Északír katolikus politikai vezetõk meggyilkolására tett kísérlet miatt egy belfasti bíró bûnösnek ítélt pénteken egy hírhedt unionistát.

 • Kiskamasz eröszakolt meg egy hároméves kislányt

  Nevelõszülei hároméves kislányát erõszakolta meg egy tinédzser Angliában. Mint kiderült, a szociális iroda nem szólt a házaspárnak, hogy a gondjaikra bízott 13 éves fiúnak már korábban is voltak erõszakos cselekedetei.

 • Brutális támadás ért két zöldségest Vácrátóton

  Brutális támadás ért mára virradóra két zöldségest Vácrátóton, a rendõrség egyelõre keresi a tetteseket.

 • Csaknem halálra késelte feleségét

  Õrizetbe vették a rendõrök azt a férfit, aki egy családi vita során csaknem halálra késelte feleségét Kondoroson.

 • Õrizetbe vették az audis ámokfutót

  A 2-es fõút 16-os kilométerénél a körforgalomból szabályosan kikanyarodó Suzukiba rohant egy Audi. A Suzukiban ülõ két dunakeszi lakos, egy férfi és egy nõ a helyszínen meghalt. Az Audi sofõrje könnyebben sérült. Kovács László rendõrkapitány az elsõdleges információkra utalva elmondta, hogy az ütközés elõtt az Audi vezetõje eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, oda, ahol a körforgalomból szabályosan kihajtó Suzuki rákanyarodott a 2-es fõút Budapest felé vezetõ szakaszára.

 • Pitbullok tépték szét Dominikot?

  Nem staffordshire terrierek, hanem a többi közt viadalokra tenyésztett, amerikai pitbull terrierek tépték szét a 2 éves Dominikot - írja a Blikk szakértõi véleményekre hivatkozva. A lap szerint, miután a pitbull tartása engedélyhez kötött, szaporításuk tilos, elképzelhetõ, hogy újabb eljárás indul Dominik szülei ellen veszélyes eb tartásával kapcsolatos kötelesség megszegése miatt.