rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Kisgyerekekre lőtt gázpisztollyal egy férfi

 • Share on Tumblr

  Gázpisztollyal lőtt kisgyerekek felé egy férfi az egyik dunaújvárosi lakótelepen.

  Azt mondta hangoskodtak és szemtelenkedtek vele, ezért meg akarta ijeszteni őket. A 7-10 éves gyerekek pánikba esve, sírva rohantak haza. Szüleik azonnal hívták a rendőröket. A férfi akár 5 év börtönt is kaphat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Csalásért ítélték el a cigányvezetõt

  Három év öt hónap szabadságvesztésre ítélte a bíróság elsõ fokon Dancs Mihályt, a Roma Polgárjogi Alapítvány Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnökét, csalás és hamisítás miatt. Korábban egyszer már lényegében ugyanilyen elsõ fokú ítélet született a cigányvezetõ ügyében, de a táblabíróság akkor új eljárás lefolytatását rendelte el.

 • Egy várható rablásra hivatkozott és elvitte egy idõs asszony pénzét

  Rendõrnek adta ki magát, s egy várható rablásra hivatkozva, készpénzének átadására szólított fel egy idõs asszonyt egy férfi Dunaújvárosban, a Petõfi utcában; a 82 éves nõ önként átadta az otthon tartott pénzét - közölte kedden a rendõrség.

 • Agyonlõttek egy újságírót Peruban

  Megöltek egy újságírót Peru északnyugati részén. A beszámoló szerint Julio Castillo Narvaezt fegyveresek támadták meg Viru városban egy étterem elõtt, akik hatszor rálõttek.

  A 41 éves férfi a helyszínen életét vesztette, a támadók elmenekültek.

 • Ollóval csonkította meg magát egy lány, majd hamisan megvádolta apját nemi erõszakkal

  Akár 3 év börtönt is kaphat az a kanadai nõ, aki hamis indokkal, nemi erõszak miatt jelentette fel apját. Az orvosi vizsgálatok kiderítették, a lány önmagát csonkította meg egy ollóval.

 • Bombafenyegetés miatt lezárták Szeged fõterét

  Bombafenyegetés miatt kedden délután lezárták Szeged központi terét, a Széchenyi teret és a környezõ utcákat, a területre se a gyalogosokat, se a gépjármûforgalmat nem engedi be a rendõrség.

 • Börtön önfenyegetõ sms-ekért

  Egy év börtönre ítéltek egy nõt, amiért fenyegetõ sms-ek százait írta - önmagának. A rendõrségnek azonban azt hazudta, hogy azok mögött volt barátja és annak sógornõje állnak.

 • Fatolvajok elleni akciókat tartanak Salgótarjánban

  Erdészekkel közösen tartanak akciókat salgótarjáni rendõrök, hogy elfogják a fatolvajokat; már 12 ember ellen folytatnak eljárást, több köbméter fát, valamint gépjármûveket és fûrészeket foglaltak le – mondta a salgótarjáni kapitányság közrendvédelmi osztályvezetõje csütörtökön.

 • Villám csapott egy 75 éves férfi ágyába

  Villám csapott egy 75 éves férfi ágyába Szerbiában az éjszakára nyitva hagyott ablakon át, miközben a nyugdíjas békésen aludt.

 • Mosni tört be, legatyásodva rohant ki

  Wichita - Mosni tört be egy családi házba egy férfi az Egyesült Államokban, amire ráment szinte az összes ruhája.

  A betörõ lelopódzott a ház alagsori mosókonyhájába, ahol betette a gépbe a ruháját. Csak a saját szennyesét akarta kimosni, a háziakét nem szedte össze.

 • Részeg nõ gázolta halálra a kapáló asszonyt

  Halálra gázolt egy kisodródó autó egy háza elõtt kapáló idõs asszonyt Helvécián. A gépkocsit vezetõ fiatal nõ részeg volt.

 • Villám csapta agyon a két szurkolót

  Halálos villámcsapás ért vasárnap két szurkolót egy futballmérkõzésén Dél-Lengyelországban.

  Mint a lengyel hírtelevízió jelentette, a 31 és 56 éves férfiak a sziléziai vajdaságbeli Lipowában, Zywiec közelében, az LKS Lipowa mérkõzésén szurkoltak csapatuknak, amikor heves zivatar kerekedett. Egy villám belecsapott a fába, amely alatt álltak és õket is villámcsapás érte. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a fa alatt mások is voltak, de õk baj nélkül átvészelték a villámcsapást.

 • Amisok újra börtönben "macskaszem" megtagadásáért

  Az élénk színek elutasítása, nevezetesen lovas kocsik "macskaszemeinek" hiánya miatt kerülhet ismét börtönbe 8 - amis - férfi az Egyesült Államokban.

 • Diákok eredtek a rabló nyomába

  Két diáknak köszönheti az értékeit és talán a testi épségét is az az asszony, akit a veszprémi belvárosban támadott meg egy hajléktalan férfi. A rabló dulakodott az asszonnyal és elvette a táskáját. A támadást látta két diák, akik azonnal üldözõbe vették a férfit és segítségükkel néhány óra alatt el is fogták a rablót. Az eset még a múlt héten történt, de csak csütörtökön számoltak be róla a rendõrök. A támadó azóta elõzetes letartóztatásba került.

 • Krokodil ölhette meg az eltûnt ausztrál kislányt

  Darwin - Krokodilt láttak egy ausztráliai mocsárban fürdõzõ gyerekek azon a helyen, ahol pár pillanattal korábban észrevették társuk, egy 11 éves kislány eltûnését - közölték hétfõn helyi rendõrök.

 • Egy személygépkocsi és egy személyvonat ütközött össze

  Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Tatabányán, egy vasúti kereszteződésben 2014. május 19-én 8 óra körüli időben. Egy személygépkocsi és az Oroszlányba tartó személyvonat ütközött össze a Búzavirág úti vasúti átjáróban eddig tisztázatlan körülmények között.

 • Elkaptak egy nacionalista sorozatgyilkost!

  Elfogtak egy alig 21 éves férfit Moszkvában, akit már hosszabb ideje köröztek 15 gyilkosság gyanújával, s áldozatai kivétel nélkül "nem szláv nemzetiségûek" voltak - jelentették be pénteken az orosz fõvárosban.

 • 1200 csavart loptak el a vasúti sínek mellõl

  Lassabban járnak a vonatok Kaposfüred és Várda között, mivel ismeretlenek vasúti síneket rögzítõ csavarokat loptak el.

 • Megégett a teste, majd elgázolta egy vonat

  Súlyos sérülésekkel fekszik kórházban egy kanadai férfi, aki kétszer is életveszélyes balesetbe keveredett részegen.

 • Rendõrkézen a gyilkos késelõk

  Három férfit állított elõ a rendõrség, akiket azzal gyanúsítanak, hogy a fõvárosi XIV. kerületében verekedés közben megkéseltek egy férfit, a sértett életét vesztette.

 • Hangtompítós kispuska került elõ a kocsmából

  Egy 22-es kaliberû, hangtompítóval felszerelt kispuskát, valamint lõszereket találtak a rendõrök egy csanádpalotai kocsmában. A fegyver tulajdonosa nem rendelkezett fegyvertartási engedéllyel, ezért eljárás indult ellene.