rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Megfulladtak a menekültek a kisteherautóban

 • Share on Tumblr

  Több tucat menekült holttestét találták meg Ausztriában az A4-es keleti autópályán Neusidl és Parndorf között csütörtök délelőtt egy zárt teherautóban.

  A kocsi legalább egy napja parkolt az autópálya leállósávjában. A holttestek igen rossz állapotban voltak, a járműből emberi maradványokból származó folyadék szivárgott, a környéken orrfacsaró bűz terjengett. Nem csoda, hogy hosszú ideig nem is tudták megállapítani az áldozatok pontos számát: 20 és 50 közé tették. Az áldozatok valószínűleg megfulladtak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lefutotta a 72 éves meglopott a 18 esztendõs tolvajt

  London - Gyorsabbnak bizonyult 18 éves táskatolvajánál egy 72 éves nõ Nagy-Britanniában.

  A bõven nagymamakorú hölgy Long Eatonben autózott, eltévedt kissé és felvilágosítás kért három bakfistól. A lányok beültek a kocsiba, hogy majd közvetlenül kalauzolják el õt, aztán amikor megálltak, egyikük felkapta a hölgy táskáját és elrohant, a többiekre kurjantva, hogy õk is fussanak.

 • Több fának is nekicsapódott a lesodródó autó

  Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt kedden délután a 4234 számú úton, Vésztõ és Békés között a bélmegyeri elágazástól nem messze. Egy Volkswagen Caddy típusú kishaszongépjármû totálkárosra törött, vezetõje megsérült.

 • 11 embert gázolt el a 100 éves férfi

  A los angeles-i Main és az 53. utca keresztezésénél az egy évszázadot leélt sofõr egy általános iskola közelében 11 embert, köztük 9 gyereket ütött el, egy állítása szerint félresikerült manõver következtében, miután elvesztette uralmát a gépjármûve fölött.

 • Gyermekeket lõtt lábon a maffia

  Feltételezhetõen maffiózók lábon lõttek öt tizenéves fiatalt Nápoly egyik szegények lakta negyedében.

 • Elfogták a borvirágos orrú bükfürdõi rablót

  Elfogta a rendõrség azt a férfit, aki a gyanú szerint kirabolt egy szállodát a Vas megyei Bük fürdõvárosában. Az 53 éves férfiról kiderült, hogy néhány nappal késõbb, egy csepeli pénzintézetben is megfordult, ahonnan szintén zsákmánnyal távozott.

 • Egy kávéscsészével ölte meg férjét egy feldühödött nő

  Egy kávéscsészével ölte meg férjét egy feldühödött nőElképesztően dühös lehetett az a japán asszony, akinek sikerült megölnie férjét egy kávéscsészével. Az asszony addig ütötte a férfit a pohárral, míg a férj elhunyt. Bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt a 61 éves Emiko Hirose. A japán asszony dühében kivégezte a férjét egy mezei kávéscsésze segítségével. Az asszony akkor vesztette el a fejét, mikor megtudta, férje csalja. A nő annyira kiborult a hallottakon, hogy a kezében lévő kávéscsészével kezdte ütni az idős férfit, aki belehalt a bántalmazásba. A rendőrség azonnal letartóztatta a feleséget, aki nem tagadta a tettét.

 • Halálos baleset a fõvárosban

  Meghalt annak az autónak a vezetõje, amely teherautóval ütközött össze.

 • Busz és személygépjármû ütközött, ketten meghaltak

  Ketten életüket vesztették abban a balesetben, ami hétfõn délután történt. A két település között egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze.

 • 13 éves lányt sodort el egy taxis

  Egy 13 éves lányt sodort el Zalaegerszegen a férfi.

 • 7 éves a legfiatalabb autótolvaj!

  London - Ifjúsági korrekord dõlt meg autólopásból Nagy-Britanniában: 7 éves az új csúcstartó.

  Az autóelkötés mindazonáltal családon belül történt, a gyerek anyja kocsiját vitte el, miközben az asszony aludt. A lurkónak beindítania ugyan sikerült a kocsit és elindulnia is vele, ám mivel nemigen érte le lábaival a pedálokat, pár másodperc után gondjai támadtak és az önálló autózás 10 méteres lett.

 • Csak sóval etette négyéves kisfiát egy kegyetlen anya Angliában

  Éheztette, illetve csak sóval etette négyéves kisfiát egy kegyetlen anya Angliában.

 • Ittas férfi okozott balesetet Gyõrszemere és Tét között

  Az elsõ információk szerint hárman sérültek meg abban a balesetben, amelyben egy ittas férfi autójával árokba csúszott Gyõrszemere és Tét között a 83-as úton vasárnap, a jármûvet körözték.

 • Megrugdosták, majd élelmiszert vittek el egy idõs asszonytól

  Pillanatok alatt elfogta a rendõrség azt a három férfit, aki otthonában megrugdosott egy idõs, védekezni képtelen dömsödi nõt, majd élelmiszert vitt el tõle szombaton.

 • Rendszeresen bántalmazta, éheztette saját lányát

  A mellékhelyiségbe zárva, saját ürülékével körülvéve találtak rá egy 10 éves kislányra, akit az anyja rendszeresen éheztetett és bántalmazott

 • Több embert agyoncsaptak a villámok Oroszországban

  A halottak mellett egy férfi súlyos égési sérüléseket szenvedett egy villámcsapástól, orvosi források szerint állapota súlyos.

 • Meghalt a bukósisak nélkül motorozó férfi

  Nem volt bukósisak azon a motoroson, aki elesett és meghalt Budapesten, a 17-dik kerületben vasárnap délután.

 • Oszlopnak ment a lopott autóval - még a gázvezetéket is megrongálta

  Ukrajnában kora hajnalban ellopták egy vállalkozó Mercedes Sprinter márkájú kisbuszát

 • Gyalogost gázoltak Görbeházánál

  Személygépkocsi gázolt el egy gyalogost a 35-ös fõúton, Görbeháza belterületén. A gyalogos súlyosan megsérült.

 • Paradicsomrazzia egy 79 éves néninél

  London - Paradicsompalántákra csapott le a rendõrség Nagy-Britanniában egy 79 éves néni kertjében. Azt hitték narkót termeszt a hölgy.

  A rajtaütés a skót felföldön történt. A rendõrök kutyákkal rontottak a nõ otthonába és a belsõ ablakpárkányokon növekedõ palántákból mintákat koboztak el laboratóriumi vizsgálatra.

  "Borzasztóan féltem. El nem tudtam képzelni, ugyan mit keresnek itt.

 • Már nem tudták megmenteni a férfit - drog állhat a háttérben

  Kábítószer-túladagolásban halt meg az a férfi, akit a szekszárdi sportcsarnokból szállítottak kórházba a mentõk, vasárnapra virradó éjjel.