rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Megfulladtak a menekültek a kisteherautóban

 • Share on Tumblr

  Több tucat menekült holttestét találták meg Ausztriában az A4-es keleti autópályán Neusidl és Parndorf között csütörtök délelőtt egy zárt teherautóban.

  A kocsi legalább egy napja parkolt az autópálya leállósávjában. A holttestek igen rossz állapotban voltak, a járműből emberi maradványokból származó folyadék szivárgott, a környéken orrfacsaró bűz terjengett. Nem csoda, hogy hosszú ideig nem is tudták megállapítani az áldozatok pontos számát: 20 és 50 közé tették. Az áldozatok valószínűleg megfulladtak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Melltartójában, ittasan probált dorog csempészni

  Egy magyar nõ marihuánát akart csempészni Hollandiából. Már Ferihegyen lebukott

 • Elfogták a vécépapírálarcos rablót

  Gyógyszeres doboza révén elfogták a vécépapírálarcos bolti rablót az Egyesült Államokban.

 • Drogterjesztés a karádi általános iskolában

  Fiatalkorúaknak adott el drogot két fiatal Karádon, a dílerek beetetéses módszerrel terítették a helyi általános iskola diákjainak a szert.

  A rendõrök egy fiatalkorút és egy 25 éves fiatalembert fogtak el, akiknél a házkutatás során nem találtak kábítószert.

  Az iskola diákjai között drogtesztet végeztek, amely néhány esetben THC-t (Tetrahidrokannabinol) mutatott ki a kisiskolások szervezetében, ez arra utal, hogy a diákok közül akadt, aki füvezett.

 • Fejbe lõtte magát a vendéglõs

  Fejbe lõve találtak rá egy olasz vendéglõsre Târgoviºte városában, egy vasúti híd alatt. A nyomozók szerint a Romániában élõ olasz állampolgár öngyilkos lett.

 • Volt bíró áll az üzletember megölése mögött?

  A bolgár rendõrség letartóztatott egy volt bírót, akit azzal gyanúsítanak, hogy felbujtója volt egy dúsgazdag üzletember elrablásának és megölésének - közölte vasárnap Cvetan Cvetanov bolgár belügyminiszter.

 • Nyaki névtetkója buktatta le az analfabéta autótolvajt

  London - Igen könnyû dolga volt a brit rendõrségnek kideríteni egy autótolvaj személyazonosságát: a férfi a nyakára tetováltatta nevét és születési dátumát.

  Amúgy is valószínûleg elfogták volna, mivel egy csalikocsit lopott el Bristolban, olyat, amely a rendõrség autótolvaj-fogónak használ és szándékosan parkoltat autólopós környéken. A kocsiba rejtett kamerát helyeznek, amely "lekapja az autókötõt", hogy a rendõrség elkapja.

 • Törzsbetörõs étterem

  Betörõk törzshelyévé vált egy étterem az Egyesült Államokban: négy nap alatt háromszor hatoltak be az épületbe tolvajok.

 • A légkondi kábelével akasztotta fel magát egy gyermek

  A New York-i rendõrség vizsgálatot indított egy két éves kislány ügyében, akit egy légkondicionáló készülék elektromos kábele fojtott meg.

 • Alvó társát rabolta ki a hajléktalan

  Õrizetbe vették a rendõrök azt a hajléktalant, aki álmában támadta meg és rabolta ki egy sorstársát Nyíregyházán.

 • Gyakorlórepülés közben zuhant le egy katonai helikopter Romániában

  Lezuhant egy katonai helikopter csütörtök délután Romániában, a Bákó megyei Beresti-Bistrita község térségében. A balesetben ketten meghaltak, hárman megsérültek.

 • Verõemberekkel szerezte vissza pénzét az uzsorástól

  Egy uzsorás vette el a segélyét annak az orosházi férfinak, aki ezután verõembereket küldött kifosztója után. A baseballütõs négyesfogat megállította a buszt és erõszakkal kényszerítették le a korábbi támadót a buszról és alaposan ellátták a baját. A négygyermekes apa, N. Sándor miután felvette a családja után járó segélyt, az orosházi tûzoltóság közelében lévõ buszváróban várta a szentetornyai járatot pénteken

 • Életét vesztette a Mecseknádasdnál balesetet szenvedett motoros

  Meghalt az a motoros, aki szerda délután felborult a 6-os fõúton Mecseknádasd közelében.

 • Két embert meghalt abban a balesetben, amit a Manchester City futballistája okozott

  Két ember is meghalt abban a balesetben, amit a Manchester City futballistájának országúti versenyzése okozott.

 • A börtönben gyilkoltak meg egy gyerekgyilkos férfit

  Igazságot szolgáltatott a sors - a legtöbben így értékelték a gyerekgyilkos Subhan Anwar meggyilkolását. A börtönbüntetését töltõ férfival két cellatársa végzett.

 • Üzemi balesetben vesztette egy férfi életét Gyöngyösön

  Üzemi balesetben vesztette életét egy 34 éves férfi Gyöngyösön, a helyi ipari park egyik üzemében.

 • Hatfõs banda erõszakolta meg a 23 éves lányt

  Hatalmas botrányt váltott ki egy hatfõs banda tette Indiában. Megvertek és megerõszakoltak egy 23 éves lányt, majd kidobták õt, meg a barátját a városi buszból.

 • Zászlórúd ölt fémtolvajt Ukrajnában

  Ungvár - Az ukrán nemzeti lobogót tartó, lezuhanó fémléc ölt meg egy fémtolvajt az észak-ukrajnai Szumiban, amikor az el akarta lopni a zászlórúd acélhuzalját.

  A 43 éves munkanélküli férfi az éj leple alatt elvágta a város központjában álló zászlórúd felvonóhuzalját. A 20 méter magasból lezuhanó zászlótartó fémléc azonban a kulcscsontjánál belefúródott a mellkasába, és teljes hosszában átszúrta a felsõ testét.

 • Neonácik és balos ellentüntetõk csaptak össze Berlinben

  Legkevesebb 70 személyt vett õrizetbe a rendõrség szombaton Berlinben egy szélsõjobboldali megmozdulás és az arra válaszoló ellentüntetés során.

 • Egy férfi holttestét sodorta partra a Balaton

  Életét vesztette egy harmincöt éves szanyi férfi Balatonkenesén, eltûnését még szombaton jelentették be.

 • Lába kelt a milliós konténernek (Nyíregyháza)

  A Nyíregyházi Rendõrkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya nagyobb értékre elkövetett csalás megalapozott gyanújával folytat eljárást.

  Ez év áprilisában egy irodakonténert bérelt ki valaki Nyíregyházáról. A bérlõ az egyhavi bérleti díjat és az óvadékot fizette ki, majd ismeretlen helyre (vélhetõen Kisvárda környékére) szállította az egymillió forint nettó értékû konténert, azóta nem elérhetõ.