rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Angyalföldi benzinkutat raboltak ki

 • Share on Tumblr

  A rendõrség internetes oldalán olvasható közlemény szerint hajnali fél 4 körül egy férfi fegyverrel a bevétel átadására kényszerítette az angyalföldi benzinkút alkalmazottait, majd elmenekült a helyszínrõl.

  A személyleírás szerint a 30-32 éves, 175-180 centiméter magas, vékony testalkatú támadó az elkövetéskor fekete térdnadrágot, fehér pólót és fekete baseball sapkát viselt.

  Lövés nem dördült, személyi sérülés nem történt, az anyagi kár megállapítása folyamatban van. Az ügyben a további eljárást a BRFK bûnügyi fõosztálya folytatja.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Holtestet halásztak ki a Tiszából

  Ismeretlen férfi holttestére bukkantak a Tisza partján.


  Össze volt kötözve a keze, a lábára pedig egy kõ volt akasztva annak a férfinak, akinek holttestét a Tisza partján a szerbiai Titelnél találták meg.

 • Acéldróttal tépték ki a falból a bankautomatát Szlovákiában

  Újabb bankautomata került rablókézre. Az UniCredit Bank egyik szlovákiai kirendeltségétõl lopták el a tettesek.

 • Két napon át tartotta fogva a kanapéja a nyugdíjas nõt

  Két napon át tartotta fogva a saját kanapéja a nyugdíjas nõt, aki alatt felkelésekor csukódott össze a rugós szerkezet. Egy elmaradt találkozó után kezdték õt keresni.

 • Mûértõk: elvitték a vörösrezet a szoborról

  Mintegy kétszáz kilogramm vörösrezet vittek el a volt kaszinó épülete elõtt álló köztéri szoborról Szombathelyen.

 • Ki tesz ilyet? Négyszer lõttek a szerencsétlen kutyára!

  Négy lövést is túlélt egy kutya az Egyesült Államokban, pedig súlyos sebeket okoztak neki a golyók: egyet a fejébe kapott, kettõt a vállaiba, egyet pedig a nyakába.

 • Lakásból vitte el (BRFK)

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság XIII. kerületi Rendõrkapitánysága lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettesek ellen.

  A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövetõ 2009. március 1-jén délután a Budapest XIII., Visegrádi utca egyik lakásából eltulajdonított egy pénztárcát.

  Az ismeretlen férfiakról grafika áll rendelkezésre.

 • Prostik buktatták le a focistákat - fotóval

  Áll a bál a mexikói futballszövetségben, ugyanis egy éven belül másodszor is el kellett tiltani egy csomó válogatott focistát, mert prostituáltakkal szórakoztak, miközben edzõtáboroztak.

 • Homokfal temette alá a testvérpárt - a 6 éves kisfiú nem élte túl a balesetet

  Egy négy éves kislányra és hat éves bátyjára omlott egy homokfal a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászfényszarun. A fiú életét nem sikerült megmenteni.

 • Nem vette észre a helyszínelést és belerohant a rendőrautóba

  Megkülönböztető fényjelzést és a baleset helyszínelését sem vette észre. A balesethelyszínelő a szolgálati gépkocsi tompított világítással, megkülönböztető fényjelzéssel az úttesten az egyenesen illetve jobbra kanyarodó forgalmi sáv szélére húzódva állította le.

 • Gazdája hibájából harapott a kutya

  Gazdája hibájából harapott a kutyaUtcára szökött kutya harapott megy egy idős férfit Tamásiban szerdán - közölte a rendőrség. A hatóság tájékoztatása szerint április 3-án 9 órakor egy ház nyitott kapuján keresztül egy komondor kutya az utcára szökött és megharapott egy idős férfit, aki a harapás következtében súlyos sérülést szenvedett. A háziak mentőt hívtak, akik a sérültet a dombóvári kórházba vitték. A kutyát a hatósági állatorvos megvizsgálta és két hetes karanténba helyezését rendelte el. A rendőrök megállapították, hogy a ház kapuját a 41 éves T. István hagyta nyitva.

 • Meglopták a BKV-t - a kár tetemes!

  Több millió forint értékû kábelt loptak el mára virradóra a ráckevei HÉV vonaláról Dunaharaszti közelében.

 • Ivott, lopott, és lõszereket tartott

  Lõszereket találtak a rendõrök egy autóban, amelynek vezetõjét azt követõen kapták el Székesfehérváron, hogy Várpalotán fizetés nélkül távozott egy benzinkútról.

 • Kocsordi tanár gázolás!

  Megütöttek egy tanítót Kocsordon a feldühödött szülõk, miután gyermeküket elültette társai mellõl, mert zavarta és piszkálta õket.

  A Mátészalka mellett található község iskolájában kedden délután jelent meg az egyik népesebb helybéli család, miután tudomásukra jutott, hogy alsós gyermeküket tanítója elültette a többiek közül. A fiút azért ültette el tanítója, mert folyamatosan zavarta a tanórán társait, a közelében ülõ lányokat bántotta.

 • Öt éves betörõt csíptek fülön

  Ötéves betörõvezért csípett fülön a rendõrség Romániában: a fiúcska egy óvodába tört be. A gondnk hívta ki a rendõrséget az óvodához, miután betörve találta az egyik hátsó ablakot. A rendõrök több helyiséget is felforgatva találtak, és azt hitték, pénz után kutattak a betörõk, de kiderült, hogy csak játékokat vittek el.

 • Pénzt és igazolványt raboltak a hajléktalantól

  Õrizetbe került az a két ember, akik a gyanú szerint kiraboltak és összevertek egy hajléktalant Dél-Budán.

 • Kilenc nõ lelke száradhat a harisnyás fojtogató lelkén Dél-Koreában

  Szöul - Hét nõ meggyilkolását vallotta be egy dél-koreai masszõr, akit egy egyetemista lány megölése miatt tartóztattak le a múlt hét végén, de valószínûleg õ gyújtotta rá a házat negyedik feleségére és annak anyjára is.

  A távol-keleti ország egyik "legtermékenyebb" sorozatgyilkosa harisnyával fojtotta meg áldozatait, akiket aztán elföldelt.

 • Elkötötte és össze is törte apja kocsiját a részeg fiatal

  Részegen kötötte el és törte össze apja autóját egy tizenkilenc éves fiú szerda hajnalban Szabolcsfaluban.

 • Karjában az áldozat protézisével menekült a rabló

  Üvöltve menekült a rablás helyszínérõl egy férfi, miközben a karjában ott "díszelgett" az idõs asszony protézise - õ ugyanis úgy védekezett, ahogy tudott: harapással.

 • Tetten érték a kábeltolvajokat

  Biztonsági õrök érték tetten azt a két férfit, akik rézkábeleket próbáltak ellopni egy üzem kapcsolószekrényeibõl Demecseren.

 • Befellegzett a szexszektának!

  Megostromolta egy szibériai szex-szekta fõhadiszállását az orosz rendõrség, és õrizetbe vette a társaság 41 éves vezetõjét - adta hírül az orosz sajtó rendõrségi jelentésekre hivatkozva.