rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ne fekete legyen a karácsony

 • Share on Tumblr

  Az év végi ünnepek előtt és alatt a szokásosnál többen ülnek autóba, kelnek útra, hogy vásároljanak vagy meglátogassák szeretteiket. Tegyünk érte, hogy mindenki biztonságban elérje úti célját!

  A közlekedés mindig veszélyes üzem, az év vége közeledtével azonban több tényező együttállása ronthatja a helyzetet. A gyakran zsúfolt közutak, kedvezőtlen látási és útviszonyok, illetve az ilyenkor sokszor feszültebb emberek miatt megnő a közlekedési balesetek kockázata.

  A balesetveszélyt csak tudatos odafigyeléssel, a közlekedés többi résztvevőjével szemben kellő toleranciával csökkenthetjük.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Ittas vezetésen érték az ittas vezetés elleni harc tokiói fõrendõrét Japánban.

  A magas rangú rendõrtiszt - akinek legfõbb feladata megtisztítani a japán fõvárost a részeg autósoktól - nem rutinellenõrzésen akadt fent. Annyira kapatos volt, hogy belehajtott hátulról az elõtte lévõ kocsiba, majd miután kiszállt, járni sem tudott egyenes vonalban. Az intézkedõ rendõrök így már látványra is ittasnak találták, aztán "szagra" még inkább, szondára meg teljesen.

 • Halálos motorbaleset Vértesbogláron

  Halálos motorbaleset történt Vértesbogláron, egy ember életét vesztette, egy pedig súlyos sérüléseket szenvedett, miután felborult egy motorkerékpár.

  Egy motorkerékpáros, aki egy utast is szállított magával, az úton eddig tisztázatlan okból felbukott a jármûvével. A baleset olyan szerencsétlen módon történt, hogy egyikük a borulás következtében a helyszínen az életét veszítette, míg társa súlyos sérüléseket szenvedett. A súlyos sérültet a mentõk a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították további ellátásra.

 • Rács mögött a brutális vésztõi orkok

  Két ismeretlen személy agyba-fõbe vert, majd kirabolt egy helyi férfit Vésztõn a közelmúltban. A bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két vésztõi férfit a Szeghalmi Rendõrkapitányság õrizetbe vette.

 • Kiskorú gyilkolt

  Idõs nõt támadtak meg Pécs-Meszesen még 2010. április huszadikán, a táskáját védõ hölgy elesett, a fejét az úttestbe verte, késõbbiekben az elszenvedett fejsérülés miatt elhunyt.

 • Belehalt sérüléseibe a debreceni kutyatámadás áldozata

  A kórházban meghalt az a 80 éves nõ, akit saját kutyája támadott meg tegnap Debrecenben.

 • Balesetet szenvedett a sikeres rapper

  Már egy ideje nem lehetett hallani P. Diddy felõl, de jobban örültünk volna, ha kellemesebb hírekkel jelentkezik újra. A sikeres rapper és egyben divattervezõ ugyanis autóbalesetet szenvedett.

 • Hangtompítós kispuska került elõ a kocsmából

  Egy 22-es kaliberû, hangtompítóval felszerelt kispuskát, valamint lõszereket találtak a rendõrök egy csanádpalotai kocsmában. A fegyver tulajdonosa nem rendelkezett fegyvertartási engedéllyel, ezért eljárás indult ellene.

 • Jó kedve buktatta le a drogcsempészt

  Marihuánát szállító drogcsempészt fogtak az orosz rendõrök, akik arra lettek figyelmesek, hogy a férfi nemcsak "furcsán" vezeti a robogóját, de feltûnõen jó a kedve is.

 • Kétféle drog került elõ a fiatalok kocsijából

  Marihuánát és más kábítószert is találtak a rendõrök két fiatalember autójában Kiskunhalason.

 • Tört, zúzott egy részeg férfi Komáromban

  Tört, zúzott 30 éves részeg férfi csütörtök késõ este Komáromban. A rendõrök akkor figyeltek fel rá, amikor épp egy jelzõlámpa kapcsolódobozát rugdosta.

 • Családon belüli erõszak Mezõfalván

  A 49 éves családfõ ittasan ment haza, és kötekedett a családjával. Elõbb az élettársát ütötte meg egy székkel úgy, hogy az nyolc napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett, majd a 16 éves lányának okozott ugyanazzal az eszközzel könnyû sérülést - mondta el R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Rejtélyes halál a fõvárosban

  Minden bizonnyal füstmérgezés miatt halt meg egy középkorú férfi Budapesten, kedden éjjel. Molnár Péter, a Fõvárosi Tûzoltóparancsnokság szóvivõje elmondta: a tûzoltókat egy XV. kerületi, Gergõ utcában égõ melléképülethez riasztották késõ este.

 • Feloszlatták a Greenpeace demonstrációját Budapesten

  Feloszlatta a rendõrség a Greenpeace környezetvédõ szervezet demonstrációját, melyet a Miniszterelnöki Hivatal elõtt tartottak.

 • Mûértõk: elvitték a vörösrezet a szoborról

  Mintegy kétszáz kilogramm vörösrezet vittek el a volt kaszinó épülete elõtt álló köztéri szoborról Szombathelyen.

 • Szántóföldön fogták el a vonaton késelõ férfit

  Elfogták a rendõrök azt a fiatal férfit, aki egy késsel megtámadott egy nõt az erdõkertesi vasúti megállóhelyen várakozó személyvonaton. A késelõ a közeli szántóföldön próbált elbújni, tettére nem tudott magyarázatot adni.

 • Súlyos tömegbaleset történt a Nascar futamon

  A Nascar Nationwide kategóriájának versenyén súlyos tömegbaleset történt, melyben 28 nézõ sérült meg, három ember állapota válságos.

 • Bankrablás után akart öngyilkos lenni a 14 éves lány

  14 éves Lima Lavrova azért akart kirabolni egy bankot Udmurtiában, hogy a lopott pénzbõl elutazva nyugodt szívvel követhessen el öngyilkosságot. Szerencsétlenségére az akció nem sikerült.

 • Chili szószt vizsgál a német rendõrség

  Mintát vett egy brémai kebabárus chili szószából a német rendõrség, hogy kiderítse: elég csípõs volt-e súlyos testi sértéshez. Az ügy elõzménye, hogy a boltos szembe löttyintette mártásával egy vevõjét, mert összevesztek a szalvétán, illetve annak hiányán.

 • Baleset történt Hatvan közelében

  Súlyos baleset történt Hatvannál, három személy könnyebben megsérült.

 • Kettõs tragédia Mályiban

  Újabb kettõs tragédiával végzõdött az a közlekedési baleset, ami Mályiban történt vasárnap éjjel.