rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ne fekete legyen a karácsony

 • Share on Tumblr

  Az év végi ünnepek előtt és alatt a szokásosnál többen ülnek autóba, kelnek útra, hogy vásároljanak vagy meglátogassák szeretteiket. Tegyünk érte, hogy mindenki biztonságban elérje úti célját!

  A közlekedés mindig veszélyes üzem, az év vége közeledtével azonban több tényező együttállása ronthatja a helyzetet. A gyakran zsúfolt közutak, kedvezőtlen látási és útviszonyok, illetve az ilyenkor sokszor feszültebb emberek miatt megnő a közlekedési balesetek kockázata.

  A balesetveszélyt csak tudatos odafigyeléssel, a közlekedés többi résztvevőjével szemben kellő toleranciával csökkenthetjük.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Halálos gázolás az M0-on

  Életét vesztette egy férfi a Halászteleknél történt balesetben. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint halálos közúti közlekedési baleset történt 2014. szeptember 16-án 2 óra 50 perc körüli időben az M0-ás autóút bal pályatest 15+500-as kilométerszelvényében, a Duna-hídon.

 • Kigyulladt a mozi a Batman bemutatón

  A tûzoltók szerint a mexikói mozi nézõi elõször nem reagáltak a tûzjelzésre, mert azt hitték, az új Batman-filmhez tartozik. A kigyulladt moziból 800 nézõt kellett kimenekíteni.

 • Combjára ragasztotta a kábítószert

  Feltehetõen kábítószert próbált két zacskóban, a combjára ragasztva elrejteni egy férfi, akit Nagykanizsán vettek õrizetbe a rendõrök - közölte a Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense csütörtökön.

 • Hatalmas adócsalást derítettek fel a vámosok

  Közel 100 millió forint áfa és társasági adó befizetését mulasztotta el három cég Bács-Kiskun megyében. Közel százmillió forintos adócsalást derített fel a Vám- és Pénzügyõrség Dél-alföldi Regionális Nyomozó Hivatala több Bács-Kiskun megyei társaságnál.

 • Halálos baleset - Álló autóba rohant egy motoros

  Életét vesztette egy 23 éves férfi, amikor segéd-motorkerékpárjával egy álló, kivilágított személyautónak ütközött Tápszentmiklós határában kedden kora este.

 • Koldustörvény Thaiföldön

  Bangkok - Thaiföldön a többé már nem lehet kiállni az utcára és kéregetni, ha a parlament elfogadja a kormány által a héten kezdeményezett Koldusrendészeti Törvényt.

  Az új jogszabály felváltaná a mára már elavultnak minõsített 1941. évi koldulásellenõrzési törvényt.

 • Megkéselte anyját, mert megtiltotta az internetezést

  Hayden (Idaho állam) - Megkéselte anyját egy 18 éves ifjú az Egyesült Államokban, amiért az megtiltotta, hogy internetezhessen.

  A másfél mázsás fiatal azután ragadott kést, hogy anyja összepakolta fia holmiját és ki akarta penderíteni otthonról.

 • SMS-ben üzent a zálogba elvitt lány

  Nem fizette meg adósságát egy bánhorváti férfi, ezért barátnõjét vittel el úgymond zálogba hitelezõje, aki nem is tudta, hogy ezzel bûncselekményt valósít meg.

  A Kazincbarcikai Rendõrkapitányság személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt indított eljárást G. S.-sel szemben. A gyanúsított január 06-án kérdõre vonta K. Zs.-t, hogy tartozását miért nem egyenlíti ki. Az adós pénz helyett futással válaszolt. Ezzel egy idõben megérkezett a menetrendszerinti járat, amirõl leszállt K. ZS. barátnõje, akit a hitelezõ autójába tuszkolt, mint egy váltságdíjként, majd elhajtott vele.

 • Hiszékeny emberek bizony még Nagykanizsán is vannak

  Mûtétre csaltak ki 1,2 millió forintot egy férfitõl Nagykanizsán - tájékoztatott a rendõrség.

 • Egy közösségi oldalon folytatott vita miatt gyilkolt egy kamasz

  Netes vita után gyilkolt egy kamasz.

 • Kisbusz ütközött személyautóval

  Négy román állampolgárságú vendégmunkás súlyosan, kettõ pedig könnyebben megsérült, amikor az õket szállító kisbusz összeütközött egy személygépkocsival, majd mindkét jármû az út melletti árokba borult hétfõn Kecskemét határában.

 • Négy magyart ítéltek börtönre Hollandiában

  A holland igazságszolgáltatás decemberben négy magyar állampolgárt ítélt letöltendõ börtönbüntetésre emberkereskedelemben való részvétel miatt. A bûnözõket 9 hónap és 4 év közötti szabadságvesztésre ítélték.

 • Négy nagy értékû gépkocsit loptak el

  Több jármûvet tulajdonítottak el egy szegedi autókereskedésbõl a hétvégén, mely ügyben a lakosság segítségét is kérjük.

  Ismeretlen tettesek szombat és vasárnap dél között behatoltak az egyik szegedi alsóvárosi autókereskedésbe, és négy nagy értékû gépkocsit tulajdonítottak el, melyek értéke összesen megközelíti a 30 millió Ft-ot.

 • Zsûrire borult a tarhonya

  Rendõrök fékeztek meg egy dühöngõ férfit a kunszentmártoni fõzõversenyen.

 • Kitéptek a falból egy bankautomatát Balatonlellén

  Drótkötéllel kiszakítottak a falból egy bankjegykiadó automatát Balatonlellén. A tettesek a bank elõtt szétverték a szerkezetet, de azt még nem tudni, hogy hozzáfértek-e a pénzkazettához.

 • Egértolvajok: 10 perc alatt öt képet loptak 90 millió értékben

  Stockholm - Röpke tíz perc alatt loptak el öt képet 90 millió forint értékben egy svéd múzeumból ismeretlen tettesek: két mû Andy Warhol, három Roy Lichtenstein alkotása.

 • Rendõrtõl kért útbaigazítást az ittas vezetõ

  Millbrook (New York állam) - Ugyanazon az éjjelen kétszer is ittas vezetésen ért a rendõrség egy férfit az Egyesült Államokban.

  Az illetõ igen készséges volt: õ maga hajtott a rendõrségre, de nem azért, hogy megbüntessék, hanem hogy útbaigazítsák. Megkapta mindkettõt - a fenti sorrendben. A rendõröknek ittasnak tûnt, nem véletlenül, a férfi vérében a New York államban megengedettnél kétszerte magasabb volt a szeszszint, 17 ezrelékes. Õrizetbe vették, de hamarosan elengedték, azt tanácsolva, hogy aludja ki magát egy közeli hotelben.

 • Szemetesben találta meg saját lánya holttestét

  Miután egy ideje hiába hívta 21 éves lányát egy dél-afrikai nõ, elment a lakására.

 • Kutyának tettette magát, így kergette el a betörõt!

  Egy amerikai hölgy nagy testû kutyának tettette magát, így sikerült elkergetnie a betörõt.

  Az eset a Georgia állambeli Athensben történt.

 • Megrohamozták a kalózokat

  Szomáliai katonák megrohamozták és kiszabadították azt a panamai zászló alatt közlekedõ teherszállító hajót, amelyet még szerdán foglaltak el a kalózok az Ádeni-öbölben, a nemzetközi hadiflotta által biztosított tengeri folyosón - közölte csütörtökön a Szomáliához tartozó Puntland félautonóm terület egyik minisztere.