rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ne fekete legyen a karácsony

 • Share on Tumblr

  Az év végi ünnepek előtt és alatt a szokásosnál többen ülnek autóba, kelnek útra, hogy vásároljanak vagy meglátogassák szeretteiket. Tegyünk érte, hogy mindenki biztonságban elérje úti célját!

  A közlekedés mindig veszélyes üzem, az év vége közeledtével azonban több tényező együttállása ronthatja a helyzetet. A gyakran zsúfolt közutak, kedvezőtlen látási és útviszonyok, illetve az ilyenkor sokszor feszültebb emberek miatt megnő a közlekedési balesetek kockázata.

  A balesetveszélyt csak tudatos odafigyeléssel, a közlekedés többi résztvevőjével szemben kellő toleranciával csökkenthetjük.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hasbaszúrta magát a kilencedik hónapban

  Egy Bákó megyei lány úgy próbált megszabadulni nem kívánt magzatától, hogy kést szúrt a saját hasába. A 17 éves lány a terhesség kilencedik hónapjában járt úgy, hogy áldott állapotát saját családja elõl is eltitkolta.

 • Magánzárka a kecskeméti suliban? - vizsgálódik a rendõrség

  Feljelentés alapján vizsgálódnak egy kecskeméti iskolába, ahol a gyanú szerint a vezetõség egy kizárólag kívülrõl nyitható, úgynevezett dühöngõ szobát hozott létre, ahova a nehezen kezelhetõ csemetéket bezárják.

 • Újabb német (k)rémügy

  Berlin - Fogkrémrabló után nyomoz a rendõrség Németországban, az illetõ 68 tubusnyit próbált zsákmányolni egy rostocki áruházból.

 • Kórházba juttatta a gyerekeket a tanárnõ ámokfutása

  Nyolc gyermeket kellett kórházba szállítani Bangladesben, miután tanárnõjük megbotozta õket feledékenységükért - közölte kedden a helyi rendõrség. Bár már 15 éve nem lehet testi fenyítést alkalmazni az ázsiai országban, a pedagógusok elõszeretettel alkalmazzák.

 • Egy gázkonvektort próbált meg eloltani a súlyosan megsérült féfi

  Életveszélyesen megsérült egy férfi gázkonvektor-balesetben Mosonszentmiklóson.

 • Kirabolták a kaszinót - pedig még ki sem nyitott

  Kiraboltak egy kaszinót hétfõn a reggeli nyitás elõtt Hévízen, az elkövetõt még keresik a rendõrök - tájékoztatott a Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

 • Megtalálta a mérgezõ alkohol forrásait a cseh rendõrség

  Megtalálta a mérgezõ alkohol forrásait a cseh rendõrség. Két személy ellen, akik az eddig 25 emberéletet követelõ ügy legfõbb gyanúsítottjai, a rendõrség büntetõeljárást indított.

 • Rendõrkézen a szicíliai maffia

  A szicíliai Catania rendõrsége õrizetbe vett egy nagy razzia eredményeként hetven feltételezett maffiózót. Egyebek közt zsarolással, kábítószer-kereskedelemmel, erõszakcselekményekkel vádolják a Cosa Nostra õrizetbe vett tagjait.

 • Beépített mikrochipekkel az arizonai kaktusztolvajok ellen

  Washington - Beépített mikrochipekkel terveznek védekezni a hatóságok Arizonában a kaktusztolvajok ellen; a magas növényeket egyedi kódokkal óvnák.

  A saguaro kaktusz a Mexikóval határos amerikai szövetségi állam jelképe, a westernfilmek elmaradhatatlan kelléke, a rajzilmkedvelõk a kengyelfutó gyalogkakukk kalandjaiból jól ismerik. A világ legnagyobb oszlopkaktusza, amelyet oldalról kinövõ karjai után kandeláberkaktusznak is hívnak, a Földön csak egy helyen, az Arizona és Kalifornia állam déli, valamint Mexikó északi részén elterülõ Sonoran-sivatagban honos.

 • Anyja mögött halt szörnyet a kétéves gyermek a biciklin

  A Fõ és Úttörõ utca keresztezõdésében történt a baleset a Hajdú-Bihar megyei Náduvaron

 • APEH ellemõrökre támadt egy férfi

  A 44 éves férfi eltépte a kitöltött jegyzõkönyvet.

 • Az autóban való mobilozás egyenértékû lehet az ittas vezetéssel

  Salt Lake City - Még a kihangosítva használt mobiltelefon is oly mértékben rontja az autó vezetõjének reakcióidejét, mintha évekkel idõsebb lenne vagy nyolc ezrelékes véralkoholszinttel ült volna volán mögé - állapították meg a Utahi Egyetem kísérleti pszichológusai.

  Frank Drews és munkatársai bonyolult vezetési szimulátort használtak kísérletükhöz. Megállapították, hogy amikor a sofõrök - akár kihangosítva - mobiltelefonon beszéltek, gyakrabban hagyták el sávjukat vagy tévesztették el a lejárót, mint azok a vezetõk, akik útitárssal beszélgettek.

 • Polgármester lehet az okirat-hamisító

  A csalás és okirat-hamisítás miatt korábban jogerõsen elítélt volt polgármester is elindul a vasárnapi idõközi választáson Sormáson. A Zala megyei faluban összesen 3 független jelölt indul a polgármester-választáson - közölte korábban Nagy József jegyzõ. Póczai Zoltán volt polgármesternek szeptemberben kellett lemondani tisztségérõl miután hivatali tevékenységével összefüggésben jogerõsen elítélték.

 • Meghalt a kikötözött beteg - vádjavaslat a gondozó ellen

  Napokon belül befejezi a rendõrség a nyomozást a bólyi fogyatékosok otthonában tavaly történt halálesettel kapcsolatban.

 • Nem tanult a 16 éves fiú! Újra lopott!

  A fiatal már 13 alkalommal szökött meg a nevelõintézetbõl, csak ebben az évben. Egy berettyóújfalui sörözõbe próbált meg betörni egy 16 éves fiú, akit korábban már több rablásért õrizetbe vették - közölte a megyei rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Szörnyû tragédia: meghalt a 18 éves, Forma-1-be vágyó autóversenyzõ

  Az egykori karting Európa bajnok, a holland Thomas Knopper a németországi Dettenheimben rendezett versenyen életét vesztette.

 • Öngyilkosság egyenes adásban ma este

  A Sky televízió szerda este Craig Ewert agonizálását vetíti, az egyetemi professzor öngyilkosságának bemutatása komoly tiltakozást váltott ki. A brit Sky televízió egy gyógyíthatatlan beteg férfi orvosi segítséggel elkövetett tényleges öngyilkosságát mutatja be szerda este.

 • Lakása utcára nézõ teraszán lett öngyilkos egy férfi

  Belvárosi lakása teraszán lett öngyilkos egy szerb férfi, ráadásul fényes nappal.

 • Haolálra gázolta egy autó a babakocsit toló nõt

  A gyermek nem sérült meg.

  Babakocsit az útpadkán toló nõt gázolt halálra el egy személyautó a Borsod megyei Alsózsolca belterületén. A gyermek nem sérült meg - tájékoztatott a rendõrség.

 • Zebrán gázoltak el egy gyalogost Budapesten

  Zebrán gázoltak el egy gyalogost a fõváros XIII. kerületében.