rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Biciklist gázolt halálra a kisteherautó

 • Share on Tumblr

  Egy kisteherautó elütött egy kerékpárost Dunasziget külterületén, a biciklis életét vesztette a helyszínen.

  Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. február 7-én 14 óra 30 perc körüli időben a 1407-es számú úton, Dunasziget és Halászi között.

  Halászi felől Dunasziget irányába haladt a Toyota típusú kisteherautó, amikor az út 5-ös kilométerszelvényéhez érve - Dunasziget külterületén – egy előtte kerékpározó, vele azonos irányban közlekedő 60 éves férfi előzésébe kezdett. A gépjármű 61 éves sofőrje – az elsődleges megállapítások szerint - nem tartott megfelelő oldaltávolságot és a bicikli hátsó kerekének ütközött. A kerékpáros elesett és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
  A baleset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A vízi rendészet motoros kishajóját próbálta meg elkötni egy ittas fiatal

  Ellopnia sikerült, de beindítani már nem tudta a dunai vízi rendészek motoros kishajóját egy 21 éves fiú. S. Zsolt Csaba olyan részeg volt, hogy elfogása után a detoxikálóba kellett vinni.

 • Négy embert kivégeztek

  Négy halálra ítéltet - két egyiptomit és két szaúdit - fejeztek le kedden Szaúd-Arábiában - jelentette be az iszlám ország belügyminisztériuma.

 • Ismét gázolt a HÉV

  Figyelmetlenül lépett egy nõ a szerelvény elé, nem tudtak rajta segíteni

 • Vádat emeltek a tanárverõ diák ellen

  Vádat emeltek azon újpesti diák ellen, aki megverte tanárát. Vádemelési javaslatot megküldte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság a Fõvárosi Fõügyészségnek - közölte a rendõrség.

  A BRFK tájékoztatása szerint a fiatalkorú fiút közfeladatot ellátó személy elleni erõszak elkövetésével gyanúsítják, az iratokat vádemelési javaslattal továbbították a fõügyészségnek.

  A diák március elején bántalmazta tanárát, ezt követõen Derce Tamás, Újpest polgármestere valamennyi kerületi önkormányzati iskolából kitiltotta a 15 éves fiút.

 • Cipõfûzõvel kötötte fel magát egy rab

  Öngyilkos lett egy rab kedden a Bács-Kiskun megyei állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben. Az elítélt a cipõfûzõjével akasztotta fel magát az emeletes ágyra - közölte Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BVOP) sajtóirodája kedden.

 • Emberi maradványokra találtak

  Emberi holttest maradványait találták Pellérd közelében szombat délután.

 • Megszúrta haragosát

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit haragosa egy késsel hasba szúrt Nagyatádon.

  Egy 33 és egy 38 éves férfi veszett össze, majd a veszekedés hevében az idõsebb elõkapott egy kést, melyet a másik hasába döfött. A megkéselt férfit életveszélyes sérüléssel szállították a mentõk kórházba, ahol azonnal megmûtötték.

 • Lámpánál várakozó kocsisorba hajtott egy kisteherautó

  Öt autó várakozott a lámpánál a Derék utcán, amikor egy kisteherautó beleszaladt a leghátul álló jármûbe.

 • Kiraboltak egy takarékszövetkezeti fiókot Keszthelyen

  Feltehetõen fegyver volt annak a férfinak a kezében, aki reggel kirabolt egy pénzintézeti fiókot Keszthelyen - közölte a Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság pénteken az MTI-vel.

 • Bankot robbantottak, de a pénz maradt

  Bankot robbantottak rablók Németországban, de részben nagyon túllõttek a célon, részben pedig messze maradtak tõle: a pénzt a helyszínen kellett hagyniuk.

 • Quad és személyautó karambolozott

  Öten megsérültek, közülük ketten súlyosan egy quad és egy személyautó szombat délutáni balesetében Domonyban.

 • Szexuálisan zaklatta betegeit egy nõgyógyász

  A napokban emeltek vádat az ellen a nõgyógyász ellen, aki a kelleténél tüzetesebben vizsgálta át egyik nõi páciensét Los Angelesben. A többször is szexuális zaklatásnak kitett hölgy szerencséjére eltette a bizonyítékot, és feljelentette az orvost.

 • Irányította a tolatást - autó alá került

  Tolató tehergépkocsi gázolt el egy nõt Pakson.

 • Prostitúció vádjával tiltották be a társkeresõ honlapot

  Vissza kell fizetni az ügyfeleknek a tõlük beszedett pénzt egy iráni társkeresõ oldal tulajdonosainak. A portált a "prostitúció reklámozása" miatt tiltotta be a bíróság. A szerkesztõk azzal érvelnek, õk a házasságot reklámozták a szimpla barátkozás helyett.

 • Családon belüli erõszak Mezõfalván

  A 49 éves családfõ ittasan ment haza, és kötekedett a családjával. Elõbb az élettársát ütötte meg egy székkel úgy, hogy az nyolc napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett, majd a 16 éves lányának okozott ugyanazzal az eszközzel könnyû sérülést - mondta el R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Kigyulladt a díszlet a Die Hard forgatásán

  Kigyulladt egy díszletépület péntek kora hajnalban a Die Hard 5. címû amerikai film forgatásán Kiskunlacházán.

 • 5 tonna árpát loptak Csongrádban

  Megbízás alapján aratta le egy csongrádi lakos földjét az a férfi, aki a terménybõl ötven mázsát "félrerakott" magának, amikor azonban visszament az árpáért, a rendõrök elfogták - közölte a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság.

  A rendõrök lakossági bejelentés alapján igazoltattak egy férfit, aki egy zsákba éppen takarmányt pakolt Csongrád külterületén.

  A 32 éves férfi megbízás alapján aratta le egy csongrádi lakos földjét.

 • Összeesett a síneken, majd elütötte a vonat

  Egy 33 éves nõt gázolt el a vonat kedd délelõtt Tatán. Az asszony tiltott helyen kelt volna át a síneken, de rosszul lett és összeesett. Életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

 • 27-en haltak meg a nepáli buszbalesetben

  Lesodródott egy hegyvidéki útról, és folyóba zuhant egy autóbusz kedden Nepál nyugati részén; a rendõrség szerint a balesetben 27-en meghaltak, 11-en megsérültek.

 • Hétmillió növénypalántát mérgeztek meg Ausztráliában

  Hétmillió zöldség- és gyümölcspalántát mérgeztek meg öntözõvízbe kevert növényirtó szerrel egy északkelet-ausztráliai gazdaságban.