rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • 257 tő vadkendert találtak a rendőrök az 50 éves férfinél

 • Share on Tumblr

  Kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya B. Géza 50 éves vecsési lakos ellen.

  A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi vecsési házában az elmúlt hónapokban kannabiszt termesztett.

  Ehhez kialakított két helyiséget, ahol a megfelelő körülményeket – öntöző berendezés, világítás, szárítás – megteremtve és folyamatosan biztosítva termesztette a növényeket. A monori nyomozók 2017. február 15-én a reggeli órákban fogták el az 50 éves férfit. Előállították, majd a Pest megyei nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

  A férfi házában a rendőrök házkutatást tartottak, amelynek során 257 tő, különböző fejlettségi fokú vadkendert, szárító berendezést és ventilátort találtak, amelyeket lefoglaltak. B. Géza ellen a további eljárást szakértők bevonásával folytatja a nyomozó hatóság


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Dunába hajtott egy férfi Dömösnél

  Figyelmen kívül hagyta az árvíz miatt lezárt területet jelző táblát egy török férfi a Komárom-Esztergom megyei Dömösnél.

 • Véres betörés: spéci riasztórendszer helyett elég volt a konyhaajtó üvege

  Betörés közben súlyos sérülést szenvedett, és miután a házban mindenhol vérnyomokat hagyott, zsákmány nélkül távozott a helyszínrõl egy hódmezõvásárhelyi tolvaj - közölte a rendõrség vasárnap.

 • Patikarablók gázolták halálra Karen Schmeer amerikai filmest

  Egy patika elleni rablótámadás indirekt áldozata lett New Yorkban Karen Schmeer amerikai filmes, aki vágóként mûködött közre több díjnyertes dokumentumfilm elkészítésében.

 • Kerékpárost döntött fel és rabolt ki

  Gyulán a Zrínyi utcában egy kerékpárral közlekedõ idõs, 84 éves férfit ismeretlen elkövetõ megtámadott, õt a kerékpárjáról lelökte majd az így védekezésre képtelen állapotba került idõs férfi pénztárcáját a benne lévõ pár ezer forinttal eltulajdonította és a helyszínrõl futva távozott.

 • Különös házasságterápia: higannyal mérgezte volt nejét

  Olcsón megúszta: egy év börtönbüntetést kapott két évre felfüggesztve pénteken egy angol bíróságtól az a nyugdíjas brit férfi, aki úgy akarta "visszaszerezni" elhidegült nejét, hogy látogatásaikor higanyt kevert a teájába.

 • Halott csecsemõ a szeméttelepen

  Hulladéklerakóban talált a holttestre egy guberáló.

 • Fegyverhez nyúlt az asszony

  Két szomszéd szólalkozott össze Adonyban. A vita odáig fajult, hogy egyikük felesége elvesztve türelmét és riasztópisztollyal rálõtt a férfire.

 • Több ember ellen is vádat emelnek egy biztonsági cégnél

  Vádat emeltek az Egyesült Államokban a Blackwater amerikai biztonsági magáncég öt alkalmazottja ellen annak az iraki fõvárosban történt tavalyi lövöldözésnek az ügyében, amelyben tizenhét iraki civil vesztette életét - közölte szombaton az amerikai sajtó.

 • Rendõri üldözés a túl hangos rádió miatt

  Életét vesztette egy szaúdi férfi, családtagjai pedig megsérültek egy közlekedési balesetben, amikor üldözõbe vette autójukat a vallási rendõrség, amiért a család túl hangosan hallgatta a rádiót.

 • Vadász lõtte le a kisfiúra támadt pitbullt

  Az apa kérésére egy vadász lelõtte azt a kutyát, amely még szombaton támadt rá 13 éves gazdájára sétáltatás közben a Hajdú-Bihar megyei Egyeken - közölte Szõke Bernadett rendõr hadnagy. A kisfiún azóta sebszûkítõ és bõrplasztikai mûtéteket hajtottak végre a debreceni Kenézy Gyula Kórházban

  A rendõrség sajtóügyeletese az elõzményekrõl elmondta: szombaton délelõtt a mentõszolgálat diszpécsere tett bejelentést a balmazújvárosi rendõrkapitányságra, mely szerint egy Egyek külterületén található földúton egy gyermeket megharapott egy kutya.

 • Kigyulladt hûtõszekrény okozott lakástüzet Szolnokon

  Egy második emeleti lakásban csaptak fel a lángok Szolnokon, az Ispán körúton lévõ egyik panelházban.

 • Nyolc embert ölt meg egy kínai ámokfutó tinédzser

  Nyolc emberrel végzett egy tinédzser ámokfutó Kína észak-keleti részében. A fiatal késsel támadt az emberekre.

 • Nemesgulácson leégett egy raktár

  Leégett egy raktár a Veszprém megyei Nemesgulácson, a kár 90 millió forint.

 • Motorral raboltak ki egy ékszerüzletet

  Baltával és botokkal törték be az ékszerüzlet kirakatát azok a rablók, akik kedden délelõtt motorral hajtottak be a londoni Brent Cross Bevásárlóközpontba.

 • Kábítószer ültetvény a padláson

  Székesfehérváron egy családi vitához hívtak rendőri segítséget. Az intézkedő nyomozók kábítószer-ültetvényt fedeztek fel a ház tetőterében. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat a 25 éves Á. Ferenc és 56 éves Á. Eszter ellen, kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 • Apja öngyilkos akart lenni a megölt nagyi miatt

  Rettenetes jelenet fogadott otthoni lakásában egy fiatal lányt Bukarestben: nagymamája holtan feküdt a földön, az apja pedig a szeme láttára próbált öngyilkos lenni.

 • A fia szúrta le a nyírmadai férfit

  A fia szúrta le az 52 éves nyírmadai férfit a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen, a fiatalember beismerte tettét.

 • 102 évesen két emeletet zuhant és túlélte

  A száz éven túl járó német férfi súlyos sérülésekkel ugyan, de túlélte, hogy kiesett egy ablakon.

 • Halálos baleset Cece külterületén

  Halálos baleset történt a 61-es fõúton Cece külterületén, ahol egy kamion és egy mikrobusz ütközött össze; a kisbusz sofõrje a helyszínen meghalt.

 • Rács mögött a nõi zsebtolvajok

  Két rendbeli zseblopás módszerével szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség, négy rendbeli visszaélés okirattal vétség, csoportosan elkövetett garázdaság bûntett, egy rendbeli súlyos testi sértés bûntett, egy rendbeli önbíráskodás bûntett, egy rendbeli kifosztás, egy rendbeli csoportosan elkövetett rablás bûntett elkövetése megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Makói Rendõrkapitányság két makói lakos ellen.