rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Előzetesbe került a jegyvizsgálót megütő férfi

 • Share on Tumblr

  Előzetes letartóztatásba került a 25 éves monorierdei férfi. A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat eljárást közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G. Szilárd 25 éves monorierdei lakos ellen.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A jelenlegi adatok szerint a gyanúsított 2017. február 17-én a délelőtti órákban a Monorról a Budapest, Nyugati pályaudvarra közlekedő vonaton úgy utazott, hogy nem rendelkezett érvényes menetjeggyel. A jegyvizsgálóval emiatt szóváltásba keveredett, majd a vita tettlegességig fajult. A 25 éves férfi megütötte és arcon köpte a sértettet.

  A helyszínre érkező járőrök a monori vasútállomáson elfogták G. Szilárdot, akit előállítottak a Monori Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.
  A Monori Járásbíróság 2017. február 19-én elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Még bujkál a keresztúri birkatolvaj

  Hat vádlott ül a Szeghalmi Városi Bíróságon dr. Macsári József tanácsa elõtt a vádlottak padján. Õket lopás és állatkínzás minõsített esetével, illetve orgazdasággal vádolja az ügyészség.

 • Nyolcvan forintért verték meg az idõs asszonyt

  A 77 esztendõs asszony fejét letakarták, bántalmazták, majd a zsákmányolt nyolcvan forinttal elmenekültek a helyszínrõl.

 • Halálos baleset Hódmezõvásárhelyen, az autó 18 éves utasa vesztette életét

  Életét vesztette annak az autónak a 18 éves utasa, ami egy beton virágládának ütközött Hódmezõvásárhelyen, az Andrássy úton.

 • Halálos baleset az M3-on

  Az elsődleges adatok szerint az M3-as autópálya 145-ös kilométerszelvényénél 2014. november 20-án 4 óra körüli időben egy Budapest irányába közlekedő nyerges-vontató ez idáig tisztázatlan okból, a két pályaszakaszt elválasztó szalagkorlátot áttörve a szemközti útszakasz melletti árokba hajtott.

 • Vegyük fel a harcot az idõs emberek megkárosítóival szemben…

  Csütörtök délelõtt Székesfehérvárról egy Munkácsy Mihály utcában élõ idõs asszony tett bejelentést. Elmondta, hogy lakásánál megjelent általa ismeretlen személy azzal, hogy gyapjú garnitúrákat nyert, melyért fizessen 300.000,-Ft-ot, illetve a kiszállításért további 20.000,-Ft-ot. Az idõs asszony kifizette a kért összeget. Délután trükkös lopásról érkezett bejelentés. Ezúttal vízóra leolvasónak adta ki magát egy személy. Bejutott a bejelentõ lakásába, ahol figyelmét elterelve 45.000,-Ft-ot tulajdonított el. A Rákóczi úti lakos miután észlelte pénze eltûnését értesítette a rendõrséget. Hosszasan lehetne sorolni az idõs emberek értékeire pályázók trükkjeit…

 • Vigyázat! - Csalók gyûjtenek adományokat Gyõrben

  Legutóbb Gyõrben egy nõ saját szomszédaitól gyûjtött jogtalanul pénzt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat nevében.

 • Pékségbe akartak betörni

  Betörésen értek tetten a rendõrök két férfit csütörtök este Komlón.

 • Kaszinózott a saját elrablását tettetõ malajziai férfi

  Csupán játékszenvedélye - majd a rendõrség - ejtette rabul azt a malajziai férfit, aki emberrablást tettetett, hogy váltságdíjából tovább játszhasson a kaszinóban.

 • Vasvillával akarták agyonverni, mert feljelentette õket

  Vasvillával és kaszával támadtak haragosaikra egy Békés megyei településen azok a vádlottak, akiknek ügyét ma reggel kezdte volna tárgyalni a Békés Megyei Bíróság. Dr. Mázor Róbert bíró a tárgyalást kénytelen volt elnapolni, ugyanis az elsõ rendû vádlott ügyvédje nem jelent megy Gyulán, a bíróságon.

 • Disznói falták fel a kömlõi férfit

  Eddig csak filmeken látott jelenet zajlott le a kömlõi Ördögh András házában. A rejtélyes módon meghalt ötvenkilenc éves férfi testébõl épp saját managalicái falatoztak. Az állatokat lelõtték, de a halál okai még mindig ismeretlenek.

 • Orális szexet követelt fiától

  Hat évig erõszakolta saját fiát egy 47 éves apa az ausztráliai Queenslandben. A volt rendõr orális szexre és megszámlálhatatlan önkielégítésre kényszerítette fiát, így nevelte a szexuális életre tíz éves kora óta. A súlyos depressziótól szenvedõ apa mindössze három évet kapott a szexuális bántalmazásért.

 • Támadtak a fekete csuklyások

  Kiraboltak két férfit Budapesten a XI. kerületi Etele úton, egy pénzintézet mögötti parkolóban hétfõ délelõtt - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-vel. A két férfi egy fõvárosi cég nevében pénzt vett fel a pénzintézettõl, miután elhagyták az épületet két fekete csuklyás ember megtámadta õket.

 • Reptéren felejtett gyermek

  Jeruzsálem - Egy gyermekeivel európai vakációra induló jeruzsálemi házaspár a nagy rohanásban véletlenül a Ben-Gurion repülõtéren felejtette hároméves kislányát.

  Az ultraortodox zsidó szülõk vasárnap tömérdek csomaggal és öt gyermekükkel igyekeztek feljutni a Párizsba tartó gépre, amikor a pici valahogy lemaradt tõlük - jelentette a történteket az izraeli média.

 • Több millió forintos értékben lopott egy férfi Mezõkövesden

  Tízmillió forint értékben lopott el szerszámgépeket, alkatrészeket egy 56 éves férfi egy mezõkövesdi cég telephelyérõl, a rendõrök elfogták, a bíróság pedig elõzetes letartóztatásba helyezte.

 • Tudatosan terjesztette a HIV-vírust egy ausztrál cirkuszi akrobata

  Tudatosan terjesztette a HIV-vírust jelentõs számú szeretõje körében egy ausztrál cirkuszi akrobata - derült ki a férfi letartóztatása után.

 • 78 éves szlovák férfi holttestére bukkantak Lábatlannál

  Egy 78 éves férfi holttestére bukkantak a folyóban.

 • Bozótvágóval bántalmaztak tinik egy hajléktalant

  Három 16 éves fiatalembert vett õrizetbe a szentesi rendõrkapitányság tegnap éjszaka. A megalapozott gyanú szerint még vasárnap egy machetével életveszélyes sérüléseket okoztak egy férfinak Szentes egyik erdõs területén.

 • 12 év börtönt kapott, amiért megakarta mérgezni alkalmazottját

  Elõre kitervelten, aljas célból elkövetett emberölés kísérlete miatt 12 év börtönre ítélt a Kecskeméti Törvényszék csütörtökön, nem jogerõsen egy nõt, aki meg akarta mérgezni egy alkalmazottjukat.

 • Május közepéig nyomozzák még a Teve utcai sorozatot

  A Legfõbb Ügyészség meghosszabbította a Rendõrségi Igazgatási Központra leadott lövések ügyében folyó nyomozást – tájékoztatott Borbély Zoltán, az ügyészség szóvivõje. Hozzátette: egy évnél hosszabb nyomozások esetén csak az LB-nek van hatásköre azt meghosszabbítani, a pontos okokról azonban nem kívánt nyilatkozni.

 • Fegyveres rablás, majd menekülés az erdõbe

  Fegyveres támadó rabolt ki egy élelmiszerboltot a Fejér megyei Igaron.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%