rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ütközött, döntött, elhajtott

 • Share on Tumblr

  A kaposvári rendőrök rövid időn belül elfogták a sofőrt.

  Kaposvár belterületén, a Sávház utcában 2017. március 6-án az éjszakai órákban egy helyi lakos közlekedett személygépjárművével, amikor a figyelmetlen vezetés következtében nekiütközött egy parkoló személygépkocsinak, majd adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínről távozott.

  Továbbhaladása során a 48-as Ifjúság útján az úttest melletti gyalogjárdán elhelyezett "Elsőbbségadás kötelező " jelzőtáblának ütközött, majd azt kidöntötte, és tovább közlekedett járművével. A sofőrt a rendőrök rövid időn belül igazoltatták egy közeli utcában.

  A fiatalemberrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították egy egészségügyi intézménybe, majd a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A férfi ellen ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Leszúrta feleségét, mert ki akarta ûzni az ördögöt belõle

  Letartóztatták azt az orosz férfit a rendõrök, aki elmondása szerint azért szúrta meg háromszor a feleségét, mert ki akarta ûzni belõle az ördögöt.

 • Nyugdíjasokat vertek át a csalók a tűzifával

  Egy régi kereskedőre hivatkozva szedték rá az edelényi kisnyugdíjasokat az olcsónak tűnő tűzifa megvásárlására, ami azonban csak a kifizetett mennyiség töredékét tette ki.

 • Kilapította a taxit a rázuhanó teherautó

  A kocsi hátsó ülését, melyen másodpercekkel a baleset elõtt még egy utas ült, a földdel tette egyenlõvé a rázuhanó tehergépkocsi.

 • Implantátumban próbált meg drogot felvinni a repülõre egy nõ

  Vérzõ melle buktatta le azt a nõt, aki implantátumában próbált meg drogot felvinni a repülõre. A spanyol hatóság azonban kórházba küldte, ahol kiderült a turpisság.

 • Frontális ütközés a 84-es fõúton - három sérült

  Három ember megsérült, amikor kisteherautó és kamion frontális összeütközött szerdán a 84-es fõúton Sopron és Kópháza között - közölte a rendõrség.

 • Drogdíler nagyik

  Róma - Két idõs drogdíler hölgyet tartóztatott le az olasz csendõrség Róma környékén: a 70, illetve 68 éves nagymama elsõsorban kokainban utazott.

  Az idõsebbik hölgyre aligha mondható, hogy egyszeri "megtévedésrõl" van szó: a legutóbbival együtt már összesen kilencszer vették õrizetbe. Elsõsorban a Róma közeli tengerparti vidéken tevékenykedett, õ látta el anyaggal a kisebb terjesztõket. Végül ostiai házában törtek rá a csendõrök néhány katonanõ társaságában. A nagymama személyes holmija között meg is találtak több adag kokaint, valamint jelentõs készpénzt, ami valószínûleg az üzletbõl származott.

 • Biciklist gázolt halálra a kisteherautó

  Egy kisteherautó elütött egy kerékpárost Dunasziget külterületén, a biciklis életét vesztette a helyszínen.

 • Késszúrás vetett véget a veszekedésnek

  Életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy 55 éves férfit, akit volt élettársa mellkason szúrt Kelebián - közölte a rendõrség.

 • Defekt okozott balesetet az autópályán

  Könnyû sérülésekkel úszta meg a balesetet szerda hajnali kettõ órakor annak a román személygépkocsinak az utasa, amely haladása közben kapott defektet.

 • Leütötte és a csomagtartóba zárta a reklamáló nõt a taxis

  Hosszú autós üldözés után sikerült letartóztatni azt a német taxisofõrt, aki a csomagtartójába zárt nõi utasával menekült a rendõrök elõl Hamburgban.

 • Kisrepülőgép és ejtőernyős ütközött

  Szörnyű baleset történt egy floridai repülőtéren, ahol egy egymotoros kisgép pilótája épp látványos légi manővereket mutatott be, de aztán összeütközött egy ejtőernyőssel és orral fúródott bele a földbe.

 • Elloptak egy 100 millió dollár értékû Caravaggio-festményt Odesszában

  Ungvár - Ellopták az odesszai Nyugati és Keleti Mûvészetek Múzeumából Caravaggio itáliai festõ Ukrajnában található egyetlen alkotását, a Krisztus elfogása címû festményt, amelynek értékét 100 millió dollárra becsülik - jelentette csütörtökön a korrespondent.net ukrán internetes hírportál.

 • Halálra verte 8 hónapos terhes feleségég, majd mélyhûtõbe tette

  Terhes anya holttestére bukkantak Párizstól nem messze a rendõrök. Meggyilkolásával élettársát gyanúsítják, aki maga vezette nyomra a hatóságot.

 • Három autó és egy busz ütközött Budapesten

  Három autó és egy busz ütközött a fõváros XVI. kerületében, a Veres Pálné úton kedd reggel, a balesetben személyi sérülés nem történt, de torlódás alakult ki.

 • Kisgyermek sérült meg az M3-on történt balesetben

  Az útról lehajtva kerülik ki a jármûvek a baleset helyszínét az M3-as autópálya fõvárosi szakaszán, a Nagy Lajos király úti felüljáró elõtt 2012. szeptember 27-én, ahol több autó és egy menetrend szerinti távolsági autóbusz összeütközött össze.

 • Ugrott a hallé - a tolvaj nyerte a mohácsi vacsoracsatát

  Mohács - A szó szoros értelmében kiszagolta zsákmányát egy tolvaj, aki bográcsostól elvitt tizenöt liter halászlét egy mohácsi ház kertjébõl. A család éhen maradt, a rendõrség nyomoz.

  Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense az esetrõl szerdán elmondta: az elkövetõ valószínûleg a kerítésen mászott be kedden este a ház kertjébe, amikor a háziasszony néhány percre magára hagyta a vacsorát. A sértett elmondása szerint a hallé még fortyogott, amikor elvitték.

 • Halálra ítélhetik a melaminos tejbotrányban érintett cég vezetõjét

  Akár halálbüntetéssel is sújthatják a melaminos tejbotrányban elhíresült kínai cég, a Sanlu volt vezetõjét, akinek a jövõ héten kezdõdik a tárgyalása - közölte a nõ ügyvédje pénteken.

 • Túlélte a balesetet az a 19 éves fiú, akinek szög fúródott a szívébe

  Ritka szerencsés és mostantól két születésnapot ünnepelhet az a 19 éves asztalos, akinek egy véletlen baleset folytán egyenesen a szívébe fúródott egy 8 centis szög.

 • Élettársa szúrta meg a férfitszúrta

  Õrizetbe vették a rendõrök azt a nõt, aki a gyanú szerint megkéselte az élettársát 2009.12.07-én reggel Tatabányán.

 • Gyilkosság Tolnanémediben

  Agyonvertek egy 82 éves asszonyt Tolnanémediben, a holttestet az áldozat otthonában találták meg - közölte szombaton a Tolna Megyei Rendõr-fõkapitányság (TMRKF).