rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ütközött, döntött, elhajtott

 • Share on Tumblr

  A kaposvári rendőrök rövid időn belül elfogták a sofőrt.

  Kaposvár belterületén, a Sávház utcában 2017. március 6-án az éjszakai órákban egy helyi lakos közlekedett személygépjárművével, amikor a figyelmetlen vezetés következtében nekiütközött egy parkoló személygépkocsinak, majd adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínről távozott.

  Továbbhaladása során a 48-as Ifjúság útján az úttest melletti gyalogjárdán elhelyezett "Elsőbbségadás kötelező " jelzőtáblának ütközött, majd azt kidöntötte, és tovább közlekedett járművével. A sofőrt a rendőrök rövid időn belül igazoltatták egy közeli utcában.

  A fiatalemberrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították egy egészségügyi intézménybe, majd a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A férfi ellen ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 20 rendõr akadályozott meg egy tömegverekedést Pécsen

  Összesen tíz járõr, hét kommandós és három nyomozó sietett Pécs-Kertvárosba, miután valaki telefonon jelezte, hogy az utcán tömegverekedés készülõdik.

 • Halálra gázolt egy férfit egy rendõr

  Az úttesten keresztben fekvõ férfin hajtott át saját autójával egy szolgálaton kívüli rendõr Abaligeten. A sértett a helyszínen belehalt sérüléseibe.

  A Pécsi Rendõrkapitányság közleménye szerint az 53 éves férfi a menetirány szerinti jobb sávban feküdt keresztben. Az autó vezetõje nem fogyasztott alkoholt.

 • Két gyerek is megsérült a csemõi balesetben

  Egy felnõtt és két gyerek sérült meg a balesetben.

 • Autóstul rontott iskolájába

  Autóstul és ajtóstul rontott iskolájába egy 17 éves fiú az Egyesült Államokban, de nem csupán az elõtérbe, hanem végig a központi folyóson.

 • Melltartójában, ittasan probált dorog csempészni

  Egy magyar nõ marihuánát akart csempészni Hollandiából. Már Ferihegyen lebukott

 • Vádat emeltek a tanárverõ diák ellen

  Vádat emeltek azon újpesti diák ellen, aki megverte tanárát. Vádemelési javaslatot megküldte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság a Fõvárosi Fõügyészségnek - közölte a rendõrség.

  A BRFK tájékoztatása szerint a fiatalkorú fiút közfeladatot ellátó személy elleni erõszak elkövetésével gyanúsítják, az iratokat vádemelési javaslattal továbbították a fõügyészségnek.

  A diák március elején bántalmazta tanárát, ezt követõen Derce Tamás, Újpest polgármestere valamennyi kerületi önkormányzati iskolából kitiltotta a 15 éves fiút.

 • Saját anyja kínozta meg, mert nem akart férjhez menni

  Toulonban saját édesanyja és lánytestvérei kínoztak meg egy 18 éves algériai származású lányt, mert nem akart férjhez menni ahhoz az Algériában élõ 30 éves férfihez, akit kiszemelt számára a családja. A Franciaországban élõ közel-keleti származású bevándorlók között a mai napig gyakori az elõre elrendezett, a lányokra ráerõszakolt házasság, de a jelenségrõl alig zajlik nyilvános beszéd.

 • Leégett egy üzlet a XXI. kerületben

  Csaknem 80 tûzoltót riasztottak egy XXI. kerületi üzlethelyiséghez, amely - eddig tisztázatlan körülmények között - leégett péntek éjszaka - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Fõvárosi Tûzoltóparancsnokság ügyeletese.

 • Halálos baleset az M7-en

  Halálos baleset történt pénteken hajnalban az M7-es autópályán; egy szlovák rendszámú kisbusz leszaladt az útról és a tetejére borult.

 • Lopott virtuális bútorok után nyomoz a finn rendõrség

  Egy virtuális tolvajtréfának könnyen nagyon is valódi büntetéssel járó valódi következményei lehetnek Finnországban: kamaszok körében népszerû közösségi oldalról eltûnt virtuális bútorok ügyében indult szabályos hatósági nyomozás.

 • Börtönbe mennek a gyermeküket halálra éheztetõ szülõk

  Jogerõsen 15, illetve 13 év fegyházbüntetésre ítélte a gyermekük halálra éheztetésével vádolt piricsei szülõket csütörtökön a Debreceni Ítélõtábla - tájékoztatott Koszta János, az intézmény sajtótitkára az ítélethirdetést követõen.

 • Kigyulladt hûtõszekrény okozott lakástüzet Szolnokon

  Egy második emeleti lakásban csaptak fel a lángok Szolnokon, az Ispán körúton lévõ egyik panelházban.

 • Dühödt hajsza egy internetes kalóz után

  A SyCo lemezkiadó és a Nemzetközi Zeneipari Szövetség (IFPI) a rendõrséget hívta segítségül, hogy "levadásszák" azt a számítógéphackert, aki Leona Lewis és Justin Timberlake közös dalának felvételét kijuttatta az internetre.

 • Zárthelyi dolgozatokkal üzérkedtek a biztonsági õrök

  Alkalmanként 5000 forintért árulták a zárthelyi dolgozatok feladatait a Pécsi Tudományegyetem Mûszaki Karán a biztonsági õrök. Elõzõ nap a tanárok szobáiból lopták ki a papírokat, amiket továbbadtak a diákoknak. A kar vezetése egy, a Hír Televízió birtokába jutott hangfelvétel alapján rendõrségi feljelentést tett.

 • Sörrel lelocsolták és arcon ütötték a buszsofõrt

  A 35 és 31 éves támadókat a rendõrség õrizetbe vette. A 49 éves buszsofõr a Kaposvár-Bõszénfa vonalon közlekedõ járatot vezette, amikor Zselicszentpálon egy kisfiú elévágott kerékpárral.

 • Három és fél kilogramm marihuána lapult az autóban

  Három és fél kilogramm kábítószert találtak a rendõrök egy Opel típusú személygépkocsiban elrejtve a röszkei határátkelõhelynél.

 • Bosszúból gyújtogattak a fiatalok

  Három fiatal felgyújtott egy házat Kismarján, mert annak tulajdonosa dinnyelopáson érte az egyiküket.

 • Kisiskolás autókötõ

  Két nap alatt kétszer üldözött a rendõrség háromnegyed órán át egy 11 éves autótolvajt tucatnyi járõrkocsival.

 • Megsérült egy gyerek az orosházi balesetben

  Két személygépkocsi ütközött össze csütörtök este Orosháza külterületén.

 • A leállósávon ütközött a kisbusz: 2 halott, 3 sérült

  Ketten azonnal szörnyet haltak, amikor kisbuszukkal egy mûszaki okok miatt a leálló sávon veszteglõ kisteherautónak rohantak az M5-ös autópályán Szeged közelében csütörtökre virradó éjjel.