rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ütközött, döntött, elhajtott

 • Share on Tumblr

  A kaposvári rendőrök rövid időn belül elfogták a sofőrt.

  Kaposvár belterületén, a Sávház utcában 2017. március 6-án az éjszakai órákban egy helyi lakos közlekedett személygépjárművével, amikor a figyelmetlen vezetés következtében nekiütközött egy parkoló személygépkocsinak, majd adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínről távozott.

  Továbbhaladása során a 48-as Ifjúság útján az úttest melletti gyalogjárdán elhelyezett "Elsőbbségadás kötelező " jelzőtáblának ütközött, majd azt kidöntötte, és tovább közlekedett járművével. A sofőrt a rendőrök rövid időn belül igazoltatták egy közeli utcában.

  A fiatalemberrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították egy egészségügyi intézménybe, majd a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A férfi ellen ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Orvosi maszkos rablókat keresünk

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Rablási Osztálya fegyveres rablások elkövetése miatt keres három fiatal férfit.

 • Kigyulladt az ATM-tolvajok autója - Felkészültek az üldözésre is

  Zsákmányukat, majd az autójukat is elveszítették azok a tolvajok, akik megpróbáltak ellopni egy bankautomatát tegnap hajnalban Dunavecsén. A tettesek pedig felkészültek a lebukásra és arra, hogy üldözésben lehet részük: az utat, ahol menekülés közben elhaladtak, szögekbõl készült tüskékkel tették járhatatlanná, amiknek egy rendõrautó áldozatául is esett.

 • A bírósági végzés ellenére is megverte az asszonyt

  Õrizetbe vette a rendõrség azt a férfit, aki saját közös kisgyerekük elõtt verte meg és fenyegette meg életveszélyesen az élettársát Baján.

 • Életveszélyben a szerelemféltésbõl megszurkált férfi

  Életveszélyes sérülésekkel, mentõhelikopterrel szállították kórházba azt a férfit, akit haragosa szerelemféltésbõl szurkált meg a Csongrád megyei Pitvaroson.

 • Ellopott telefonját adták el egy férfinak

  Ellopott telefonját vásárolta vissza egy amerikai férfi az interneten, aki az eltûnt modellel azonos darabot szeretett volna vásárolni.

 • Gázpisztollyal kergette el az ékszerboltos a rablókat

  Kiraboltak egy ékszerboltot Budapest XV. kerületében péntek délután, a bolt tulajdonosa gázriasztó-pisztollyal a levegõbe lõtt - közölte a BRFK. A XV. kerületi bolt elõtt két személy jelent meg, akik betörték a kirakatot és elkezdték az ékszereket kipakolni.

 • TOP 100-as bûnözõ rendõrkézen!

  Szerdán délután egy állampolgárnak feltûnt, hogy egy gyanús alak sétálgat az utcán. Értesítette a helyi õrsöt. A kiérkezõ járõr igazoltatni kívánt a gyanúsan viselkedõ alakot. Azonban a férfi mindent megtett, hogy ne kerüljön rendõrkézre.

 • Két személygépkocsi ütközött Debrecenben

  Baleset történt a 4-esen Debrecen belterületén, a Kassai úti AGIP kút elõtt, ahol két személygépkocsi ütközött.

 • Sokba kerülhet a nikotinéhség: rúgásokkal válaszolt a figyelmeztetésre

  Rablás bûntette miatt indított nyomozást a rendõrség ismeretlen tettes ellen, miután egy férfi kedd délután bántalmazta az eladót egy szombathelyi benzinkútnál, majd elvitt négy csomag cigarettát - közölte a Vas Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

 • Késes rabló (Mátészalka)

  Rablás kísérlete miatt ismeretlen tettes után nyomoz a Mátészalkai Rendõrkapitányság. Pénteken 17 óra körül egy késes férfi követelte a bevételt egy mátészalkai csemegeüzlet fiatal eladónõjétõl. A hölgy ijedtsége ellenére sem adott pénzt, hanem közölte, hogy rendõrt hív, mire az elkövetõ távozott.

  A tettes 170-180 cm magas, vékony testalkatú, 30-35 éves férfi. Középhosszú, zöld színû átmeneti jellegû kabátot, kötött szürke sapkát és barnás színû, farmerszerû nadrágot viselt (a képre klikkelve nagyobb felbontásban letölthetõ).

 • 81 éves nénire támadtak tolvajok saját lakásában

  Tolvajok leptek meg egy 81 éves nénit múcsonyi otthonában a mellékéhelyiségben. A fiatalkorú tettesek feszítõvassal támadtak a meglepett nénire, akinek sikerült elhajolnia. A támadókat elfogta a rendõrség.

 • Részegen próbált hazaevezni egy svéd nyugdíjas Dániából

  Koppenhága - Lopott csónakkal próbált hazaevezni Dániából egy svéd nyugdíjas, aki annyira részeg volt, hogy út közben elaludt.

  Az Öresund-szoros a dán Helsingör és a svéd Helsingborg között a világ egyik legforgalmasabb teherhajó-útvonala. Ezen próbált átevezni sötét éjjel a 78 éves férfi, miután konstatálta, hogy már a kompjegyre való pénzt is elitta és ezért inkább elkötött egy csónakot.

 • A Facebook segítségével fogták el a betörõt

  Welleington - Az egyik közösségi hálózatportál, a Facebook segítségével azonosított és fogott el egy betörõt az új-zélandi rendõrség.

  Queenstown rendõrsége feltette a kapcsolati hálóra a biztonsági kamera felvételeit, amelyeken jól látható a férfi arca, amint megpróbál betörni az egyik helyi taverna széfjébe.

 • Átalakított tehergépkocsiban szállították az óvodásokat

  Egy átalakított tehergépkocsit állított meg a rendőrség pár napja Miskolcon, a sofőrön kívül tíz kis óvodás és egy felnőtt kísérő utazott rajta. A gyerekek gyalog mentek tovább az óvodába.

 • Börtön a 'nagy vonatsínrablás' elkövetõjének

  London - Két év kilenc hónap börtönre ítéltek egy brit férfit, amiért ellopott 171 tonna vasúti sínt Nagy-Britannia egyik legforgalmasabb vonaláról.

  Anthony Porretta egy daruval szedte fel a síneket és öt kamiont rakott meg velük. A londoni Paddington pályaudvart Wales déli részével összekötõ szakaszon szerzett zsákmányt 83 ezer fontért (27 millió forint) adta el egy ócskavas-kereskedõnek.

 • Börtönbõl szabadult, ismét ölni akart

  Életveszélyesen összeszurkálta volt élettársát Tatabányán, majd a rendõrök megérkezése elõtt elmenekült a helyszínrõl egy miskolci férfi, aki nemrég szabadult 21 éves börtönbüntetésébõl - közölte a rendõrség.

 • Még haza sem értek, már rajtuk ütöttek a rendõrök

  Még fel sem tudta használni a zsákmányt, máris rendõrkézre került két bankkártyatolvaj Szolnokon.

 • Elhajtott a gázoló (Nyíregyháza)

  Súlyosan megsérült kedden (2008-09-09) reggel fél nyolc körül egy 19 éves fiatalember, aki Nyíregyházán, a Korányi Frigyes utcán a temetõ felõl szabálytalanul próbált átkelni az úttesten. Egy belváros felé közlekedõ személyautó ütötte el, a sofõr kiszállt, majd adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínrõl.

 • Hármas karambol az M7-en

  Baleset miatt lezárták az M7-es autópálya Budapest felé vezetõ oldalát Polgárdinál, a 76-os kilométer térségében csütörtökre virradó éjszaka.

 • Egy hét alatt hat rablás elkövetõit fogta el a rendõrség

  Egy hét alatt hat kiemelt rablás elkövetõit fogta el a rendõrség – közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) rablási alosztályának vezetõje szerdai sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy a gyanúsítottak elõzetes letartóztatásban vannak.