rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ütközött, döntött, elhajtott

 • Share on Tumblr

  A kaposvári rendőrök rövid időn belül elfogták a sofőrt.

  Kaposvár belterületén, a Sávház utcában 2017. március 6-án az éjszakai órákban egy helyi lakos közlekedett személygépjárművével, amikor a figyelmetlen vezetés következtében nekiütközött egy parkoló személygépkocsinak, majd adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínről távozott.

  Továbbhaladása során a 48-as Ifjúság útján az úttest melletti gyalogjárdán elhelyezett "Elsőbbségadás kötelező " jelzőtáblának ütközött, majd azt kidöntötte, és tovább közlekedett járművével. A sofőrt a rendőrök rövid időn belül igazoltatták egy közeli utcában.

  A fiatalemberrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították egy egészségügyi intézménybe, majd a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A férfi ellen ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Segélyt várt, helyette meglopták

  "Akkor kaphat segélyt, ha bediktálja egy tízezres bankjegy sorszámát", ezzel a szöveggel vertek át, és loptak meg egy pécsi nyugdíjast a lakásán szerdán napközben - adta hírül a rendõrség.

 • Oszlopnak csapódott egy kisáruszállító a 7-esen

  Kutyát gázolt el, majd felborult egy kisáruszállító hétfõn kora este a 7-es fõúton Balatonkeresztúron

 • Szado-mazo közben megfulladt a barátnõje

  Gyilkossággal vádolnak 42 éves olasz férfit, mert szex közben meghalt a barátnõje.

 • Embercsempész csapott be egy hattagú családot

  Hattagú családot csapott be egy embercsempész: Ferihegyen azt hazudta nekik, hogy már Svédországban vannak - közölte a Repülõtéri Rendõr Igazgatóság kedden.

 • Hamis pénzt árult, marihuánát tartott a lakásán

  Negyvenöt hamis százeurós bankjegyet kínált eladásra Szombathelyen egy büntetett elõéletû osztrák férfi, akit a pénz átadása közben értek tetten a rendõrök - közölte Hollósi Gábor, a város rendõrkapitánya kedden sajtótájékoztatón.

 • Halálos buszbaleset Mezõkövesd mellett

  2009. február 11-én reggel 6 óra körül a Mezõkövesd és Egerlövõ közötti útszakaszon súlyos közlekedési baleset történt. Az elsõdleges információk szerint egy menetrend szerint közlekedõ autóbusz az egyik kanyarban megcsúszott és felborult. A baleset következtében egy idõs asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott. A balesetnek további hat sérültje van, 3 súlyos és 3 könnyû.

 • Több embert agyoncsaptak a villámok Oroszországban

  A halottak mellett egy férfi súlyos égési sérüléseket szenvedett egy villámcsapástól, orvosi források szerint állapota súlyos.

 • Színesfémet lopott a házasodni készülõ pár

  Egy 23 és egy 24 éves pennsylvaniai fiatalnak nem volt pénze az esküvõre, ezért úgy döntöttek, hogy rézkábelekkel fedezik a költségeket.

 • Police-Mobil: bûnmegelõzési busz Borsodban

  Miskolc - Az országban elsõként Police-Mobil (P-Mobil) néven indított útjára a Borsod megyei rendõr-fõkapitányság egy bûnmegelõzési információs buszt, amely iskolákban és nyugdíjasotthonokban nyújt majd segítséget - tájékoztatta az MTI-t a megyei rendõr-fõkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa kedden.

  Dobi Tamás közölte: a "preventív turné elsõ állomása a miskolci Szent Imre Római Katolikus Általános Iskola volt".

 • A Cobra lépett közbe egy ausztriai családi tragédiánál

  Bécs - A Cobra rendõri különítmény kommandósainak kellett közbeavatkozniuk vasárnap este egy ausztriai településen, ahol egy részeg férfi bántalmazta, majd azzal fenyegette meg az anyját, hogy megöli.

  Az illetõrõl utólag kiderült, hogy veszélyes bûnözõ, akit - a helyi rendõrség közlése szerint - korábban hatévi felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek háromszori emberölési kísérlet miatt. A bûncselekményeket Magyarországon tervezte végrehajtani.

 • Kertészboltlánc árult drogtermesztõ készletet

  Kábítószer-termesztéshez szerszámokkal, növényekkel és tanácsokkal szolgáló kertészboltláncot záratott be a rendõrség Új-Zélandon.

 • Bejáró prostituáltak Miskolcon

  Vidéki borsodi településekrõl, mi több, még a Dunántúlról is ingáztak prostituáltak Miskolcra "dolgozni", most többen közülük kényszerûségbõl pihennek.

  Pénzbírság, elzárás - legtöbbször ez a verdikt a prostituáltaknak Miskolcon, akik közül egyre többen már védett övezetben is kínálják szolgáltatásaikat, és akik közül többen úgymond bejárnak a városba - mondta Dobi Tamás a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

 • Tanáriba, de nem dícséretért... (BRFK)

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság X. kerületi Rendõrkapitánysága készpénz-helyettesítõ fizetési eszközzel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

 • Falfirkakommandót hoz létre Fehérvár

  Tartósan munkanélküli, halmozottan hátrányos helyzetû embereket képeznek ki Székesfehérváron az épületek, terek megtisztítására. A falfirkakommandó nemcsak a városban dolgozik majd, hanem annak harminc kilométeres körzetében is, fõként a Velencei-tó környékén.

 • Más nevében kommentelgetett a facebookon, négy hónap felfüggesztett börtönt kapott

  A nõ a kommunista párt helyi vezetõje nevén regisztrált és kommentelgetett. Vicces kedvét és ötletét azonban nem díjazták, vagyis mégis: négy hónapos felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

 • Pedofilt fogtak Pécelen

  Õrizetbe vette a rendõrség azt a péceli férfit, aki a gyanú szerint hónapokon át szexuálisan molesztálta 9 éves nevelt lányát.

 • A külföldi munkavállalás veszélyei

  Közös figyelemfelhívó kampányt indít a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálaton belül mûködõ magyarországi EURES hálózat (Európai Foglalkoztatási Szolgálat) és az Országos Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési és Áldozatvédelmi Osztálya. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet a külföldi munkavállalásban rejlõ veszélyekre, informálják a külföldön dolgozni szándékozókat a jogaikról és lehetõségeikrõl, és segítsék a már bajbajutott magyar állampolgárokat. A tájékoztató akcióban közremûködik a Külügyminisztérium Konzuli Fõosztálya, valamint az Országos Kríziskezelõ és Információs Telefonszolgálat (OKIT).

 • A cigiszünetben kapták el a sorozatgyilkost

  Nicholas T. Sheley-t cigarettázás közben tartóztatták le egy illinoisi bár elõtt, miután a kocsma vendégei felismerték a televízióban bemutatott fotók alapján.

  Nyolc ember, köztük egy kétéves kisgyermek és egy 93 éves aggastyán megölésével gyanúsított sorozatgyilkost fogott el a rendõrség és FBI ügynökök kedden, Illinois államban, egy nappal azután, hogy több államra kiterjedõ körözést adtak ki ellene.


 • Jól öltözött szatírt keres az eszéki rendõrség

  Egy 20 év körüli fiatalembert keres az eszéki rendõrség Horvátországban. A hatóság szerint a férfi fiatal nõket fogdos, majd ha sikoltozni kezdenek, akkor elszalad. Eddig kilenc nõt molesztált - közölte a helyi rendõrség pénteken.

 • Ismét támadtak a bankautomata-rablók!

  Bankautomatát próbáltak meg kitépni a helyérõl ismeretlen tettesek kedd hajnalban Gyõrben; elvinni nem tudták a berendezést, de a rongálással félmillió forint kárt okoztak - közölte a Gyõr-Moson-Sopron Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.