rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ütközött, döntött, elhajtott

 • Share on Tumblr

  A kaposvári rendőrök rövid időn belül elfogták a sofőrt.

  Kaposvár belterületén, a Sávház utcában 2017. március 6-án az éjszakai órákban egy helyi lakos közlekedett személygépjárművével, amikor a figyelmetlen vezetés következtében nekiütközött egy parkoló személygépkocsinak, majd adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínről távozott.

  Továbbhaladása során a 48-as Ifjúság útján az úttest melletti gyalogjárdán elhelyezett "Elsőbbségadás kötelező " jelzőtáblának ütközött, majd azt kidöntötte, és tovább közlekedett járművével. A sofőrt a rendőrök rövid időn belül igazoltatták egy közeli utcában.

  A fiatalemberrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították egy egészségügyi intézménybe, majd a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A férfi ellen ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Gyorshajtás 86 éves kocsival

  London - 86 éves autómatuzsálemmel értek gyorshajtáson egy férfit Nagy-Britanniában.

  Nem autópályán történt, de azért így is elég jól tartja magát a szóban forgó T Ford, amellyel a maximálisan engedélyezett 30 mérföld/óra (48 km/óra) helyett 56-tal hajtott vezetõje, és amelyet egy éber sebességkamera lencsevégre kapott.

 • Hogyan nem lehet küzdeni a kalózok ellen

  Nemzetközi törvényi eljárások nélkül a haditengerészet nem tudja megoldani a kalóztámadások miatt kialakult súlyos helyzetet Afrika szarvánál.

 • Belehalt a verésbe a gyalogos

  Belehalt sérüléseibe azon gyalogosok egyike, akiket korábban egy autós bántalmazott Somogyhatvanban, amiért integetett neki, hogy túl gyorsan hajt.

 • Gázolt, cserbenhagyta, majd beleszáguldott egy bokorba

  Cserbenhagyásos gázolás történt vasárnap késõ este a fõvárosban, a Margit hídon - tájékoztatott a rendõrség.

 • Bulgáriában 4 tonna marihuánát foglaltak le

  Közel 4 tonna marihuánát koboztak el a hét eleje óta Bulgária délnyugati részében - közölte a blagoevgradi rendõrség, amely hat embert vett õrizetbe az ügyben.

  A rendõrség huszonöt egysége vizsgált át a héten mintegy húsz nehezen megközelíthetõ mezõt Szadanszki és Petrics térségében, ahol az éghajlat kedvezõ a vadkender és a mák termesztéséhez. Többek között 3747 kilogramm marihuánát koboztak el.

 • LSD-s gumicukrot találtak a rendõrök

  Ártalmatlan apró kis mackó alakú cukorkának néznek ki, de veszélyes hallucinogént, LSD-t tartalmaznak. Ez a legújabb divat a kábítószer-kereskedõk körében.

 • Fegyvereket és lõszereket foglaltak le Budaörsön

  Több mint tíz lõfegyvert és több száz lõszert foglalt le a Budaörsi Rendõrkapitányság a Terrorelhárítási Központ munkatársaival közösen végrehajtott akció során egy budaörsi családi házban; az ott lakó olasz férfit õrizetbe vették - közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság (PMRFK).

 • Buszbaleset Csépnél

  A baleset Csép közelében történt. A busz utasait ideiglenesen a nagyigmándi mûvelõdési házban helyezték el.

 • 23 embert tartóztattak le boszorkányságért Gabonban

  Libreville - Huszonhárom idõs embert, köztük egy evangélikus lelkészt tartóztattak le Gabon északi részén a "kohng", azaz "emberéletekkel való kereskedés" - a boszorkánysághoz hasonló tevékenység - vádjával Gabonban - számolt be róla a L'Union címû napilap hétfõi száma.

  Október 21-én hallgatta ki õket az ország egyik északi városának csendõrsége további hét személlyel egyetemben, akiket késõbb ártatlannak nyilvánítottak és elengedtek - erõsítette meg a lap.

 • Életveszélyes családi viszály - karóval szúrta meg testvérét

  Súlyos sérülést okozott testvérének egy szalapai férfi, aki szóváltást követõen karóval szúrta meg hozzátartozóját.

 • Nekirohant a furgonnak - meghalt a helyszínen

  A helyszínen életét vesztette az a férfi, aki motorkerékpárjával egy furgonnak ütközött Tatabányán.

 • Kétméteres kolbászt loptak

  Kétméteres szárazkolbászt loptak el Svájcban egy hentestõl.

 • Nászéjszaka után fogdába

  Peking - Két álló napon át álltak lesben kínai rendõrök egy bûnügy gyanúsítottjának otthonánál, várva arra, hogy vége legyen a férfi esküvõjének, s õrizetbe vehessék õt.

  A különös várakozás indoka: el akarták kerülni azt, hogy lejárassák a menyasszonyt és családját a népes vendégsereg elõtt.

 • Hamis iratok a földút mellett

  Hercegszántó határrendészeti kirendeltségének járõrei a Bácsszentgyörgy-Gara közelében lévõ földút mellett hamisított okmányokat, például vezetõi engedélyt találtak.

 • Rablások Szombathelyen - Az egyik támadót elfogták

  Valószínûleg nincs összefüggés a bûncselekmények között

  Elfogták és már elõzetes letartóztatásba is helyezték azt a férfit, aki kirabolt egy játéktermet szombat reggel Szombathelyen - közölte hétfõn a rendõrség.

 • Szikével vágta meg volt élettársa nyakát

  Szikével sebesítette meg élettársát, majd magán is mély sebet vágott egy férfi a Bács-Kiskun megyei Madarason.

 • Megégett az újszülött a kórházban

  A romániai kórház egyik alkalmazottja egy forró vizes palackot helyezett a csecsemõ mellé, hogy felmelegítse a kicsit. A tartalma azonban az újszülött hátára ömlött.

 • Még az ajtókat is elvitték a tolvajok

  Nemcsak a mozdítható, de még a beépített berendezési tárgyak egy részét is ellopták egy lakóházból ismeretlen tolvajok Szakonyfaluban.

 • Lopott gépkocsit foglaltak le Nagylakon

  Tegnap délelõtt körözött autó akadt fenn a határrendészek hálóján. A nagylaki határátkelõhelyen kilépésre jelentkezett egy olasz állampolgár egy olasz forgalmi rendszámú Nissan Murano típusú személygépkocsi vezetõjeként, aki még az ellenõrzés pillanatában nem tudta, hogy az lopott.

 • Vascsõvel kérte számon kedvenc fazekát

  Vascsõvel verte össze az apját és vér szerinti testvérét egy húszéves fiú Nagyhajmáson. A családtagok elmondása szerint azért, mert nem találta meg a kedvenc fazekát.