rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ütközött, döntött, elhajtott

 • Share on Tumblr

  A kaposvári rendőrök rövid időn belül elfogták a sofőrt.

  Kaposvár belterületén, a Sávház utcában 2017. március 6-án az éjszakai órákban egy helyi lakos közlekedett személygépjárművével, amikor a figyelmetlen vezetés következtében nekiütközött egy parkoló személygépkocsinak, majd adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínről távozott.

  Továbbhaladása során a 48-as Ifjúság útján az úttest melletti gyalogjárdán elhelyezett "Elsőbbségadás kötelező " jelzőtáblának ütközött, majd azt kidöntötte, és tovább közlekedett járművével. A sofőrt a rendőrök rövid időn belül igazoltatták egy közeli utcában.

  A fiatalemberrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították egy egészségügyi intézménybe, majd a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A férfi ellen ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Odébbparkolt egy mentõvel, õrizetbe vették

  Mivel autója útjában állt egy mentõautó, odébbparkolt vele egy taxis Nagy-Britanniában, amiért õrizetbe vették.

 • Autótolvajokat üldöztek Gyõrben

  Kétszáz kilométeres óránkénti sebességgel menekültek a rendõrök elõl bûnözõk éjszaka Gyõrben; a Németországban meglovasított, lopott szlovák rendszámmal felszerelt kocsi meglett, a benne ülõ három embert még keresik - közölte a városi rendõrség bûnügyi osztályának vezetõje.

 • Kapával támadt a rendõrökre a férfi

  Elõször a családtagjait bántalmazta, majd kapával támadt a rendõrökre egy férfi a Zala megyei Vaspörön - tájékoztatott hétfõn a megyei rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

 • Pusztító bomba robbant Pesavarban - 16 halott

  Pokolgép robbant pénteken az északnyugat-pakisztáni Pesavar városban; a merényletben legalább tizenhat ember életét vesztette, sokan megsebesültek - közölte a rendõrség.

 • Gyorshajtott az autótolvaj lopott kutyával

  Kenner - Gyorshajtás buktatott le egy autótolvaj ifjút az Egyesült Államokban, ráadásul a lopott kocsi tele volt szintén lopott holmikkal, egyebek közt egy eb is akadt zsákmányában.

  A 18 éves fiút a rendõrök elõször csak gyorshajtónak vélték, ezért állították meg. Aztán találtak nála kábítószeres cigarettát. Utána a számítógépes ellenõrzés kiadta, hogy a kocsi lopott.

 • Téglákkal dobálták meg a zsidó hitközségi házat

  Kövekkel és féltéglákkal dobálták meg szombatról vasárnapra virradó éjszaka a debreceni Zsidó Hitközség Kápolnás utcai székházát. A támadó vagy támadók a földszinti klubhelyiség két ablakát törték be.

 • A gyilkosság reggelén döntötte el, végezni akar valakivel

  A fiatal elhatározta: embert fog ölni. Már következõ áldozatát is kiszemelte, amikor elkapták.

 • Elvágta a fékbovdent a féltékeny férfi

  Akár tragédiát is okozhatott volna az a fiatal férfi, aki féltékenységbõl elvágta egy autó fékvezetékét Komáromban. Az illetõ ellen eljárás indult.

 • Autóbuszt akart leszorítani az útról egy kamionos

  Egy vitás elsõbbségi helyzet miatt megpróbált leszorítani az útról egy utasokkal teli autóbuszt egy román kamionos csütörtökön délután a 44-es fõúton. Szerencsére nem sérült meg senki, a sofõrt pedig a gyulai határátkelõnél õrizetbe vették.

 • Két személygépkocsi ütközött Debrecenben

  Baleset történt a 4-esen Debrecen belterületén, a Kassai úti AGIP kút elõtt, ahol két személygépkocsi ütközött.

 • A sorompók közé szorult egy autó

  A vonat vezetõje egy sötét, nagyobb méretû tárgyat látott az állomás elõtti vasúti átjáróban a síneken, így azonnali vészfékezés mellett döntött.

 • Szörnyû vonatbaleset! - Fotó!

  Egy személygépkocsi összegyûrt roncsa a GYSEV gyorsvonatának mozdonya alatt Rábapatonánál, ahol eddig ismeretlen okból elõzõleg a kocsi vezetõje jármûvével, a fénysorompóval ellátott vasúti átjáróban a vonat elé hajtott.

 • Zászlórúdba rejtették a kokaint

  Zászlórúdba rejtett kokaint foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyõrei a postaforgalmi szolgálati helyen egy Argentínából érkezõ postai küldemény vizsgálata során.

 • Pénz helyett rohammal fizetett, most börtönnel fog

  Másfél évi börtönnel fizet egy férfi az Egyesült Államokban azért, mert sorozatosan nem fizetett éttermekben, hanem rohamot színlelt, hogy megússza a számlát.

 • Diszkóbaleseteket megelõzõ lépéseket fontolgat a szaktárca

  Drogmegelõzési vizsgával rendelkezõ személyzet, parkolói tanácsadók, önkéntes alkohol- és drogszonda, pihenõszoba és ingyenes ivóvíz - ezek lennének a bevetendõ eszközök a diszkóbalesetek ellen

 • Súlyosan bántalmazásba halt bele egy debreceni férfi

  Holtan találtak egy 61 éves férfit szerdán Debrecenben, halálát súlyos bántalmazás okozta.

 • Magas szintû kapcsolataira hivatkozva zsarolt APEH ügyintézõt

  (Nyíregyháza)

  Zsarolás miatt tett feljelentést pénteken egy APEH ügyintézõ a Nyíregyházi Rendõrkapitányságon. A hölgy elmondása szerint egy ügyfél 350.000 forintot követelt tõle, mert nem intézték el neki soron kívül a néhány tízezer forintos illeték-visszaigénylését. A férfi magas szintû kapcsolataira hivatkozva azzal fenyegetõzött, hogy ha nem kapja meg a pénzt, kirúgatja a nõt. Az ügyintézõ fizetett, hogy ne továbbítsák a már állítólag aláírt fegyelmi felmondó levelét.

 • Ismét túlélte a vonatot egy kisbaba Ausztráliában

  Pár horzsolást szenvedett mindössze a vonattal való találkozás során egy 15 hónapos kisbaba Ausztráliában, aki a halálra vált szemtanúk elõtt gurult a peronról sínek közé a babakocsijával, amíg a nagyanyja egy pillanatra félrenézett.

 • Nyertek a lottón, majd felrobbant a házuk

  Egy amerikai testvérpár 75 ezer dollárt (kb. 15 millió forint) nyert a lottón. A két férfi azonnal ünnepelni kezdett, méghozzá marihuánával.

 • Fejbe lõtte magát egy rendõr

  Meghalt az a rendõrtiszt, aki fejbe lõtte magát Salgótarjánban.

  Mint ismert, a megye egyik hivatásos állományú rendõre lõtte fejbe magát a lakásában. Ehhez saját, engedéllyel tartott, önvédelmi fegyverét használta. Az egyenruhást életveszélyes sérülésekkel, mentõhelikopterrel szállították kórházba.