rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ütközött, döntött, elhajtott

 • Share on Tumblr

  A kaposvári rendőrök rövid időn belül elfogták a sofőrt.

  Kaposvár belterületén, a Sávház utcában 2017. március 6-án az éjszakai órákban egy helyi lakos közlekedett személygépjárművével, amikor a figyelmetlen vezetés következtében nekiütközött egy parkoló személygépkocsinak, majd adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínről távozott.

  Továbbhaladása során a 48-as Ifjúság útján az úttest melletti gyalogjárdán elhelyezett "Elsőbbségadás kötelező " jelzőtáblának ütközött, majd azt kidöntötte, és tovább közlekedett járművével. A sofőrt a rendőrök rövid időn belül igazoltatták egy közeli utcában.

  A fiatalemberrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították egy egészségügyi intézménybe, majd a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A férfi ellen ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Rendõrkézen az Aranykéz utcai robbantó?

  Elfogta a cseh rendõrség a budapesti Aranykéz utcai robbantással gyanúsított Jozef Rohácot, aki ellen a magyar hatóságok még 1999-ben elfogatóparancsot adtak ki. Errõl a cseh rendõrség számolt be hétfõn, de a szlovák hatóságok is megerõsítették.

 • Úttesten átszaladó gyalogost gázoltak halálra Budapesten

  Egy, az úttesten a gépkocsik között átszaladó gyalogost gázoltak el a budapesti VIII. kerületi Blaha Lujza téren.

 • 200 milliót raboltak egy utazási irodából

  A pincébõl kibontották a padlót és úgy fosztottak ki egy utazási irodát betörõk hajnalban Budapesten, az V. kerületben. A Független Hírügynökség információi szerint a betörõk a Petõfi Sándor utcai épület pincéjébe hatoltak be, ott kibontották a plafont - ami egyben az iroda padlója.

 • Nyomorultak: segélyét rabolta el a nõtõl

  A postán frissen felvett 20 ezer forintos segélyét rabolták el egy nõtõl Salgótarjánban, a támadó, egy monori férfi, a postára menet, majd onnan távozóban is kísérte a nõt - közölte a rendõrség.

 • Újabb bankautomatát loptak el

  Bankautomatát loptak el ismeretlenek keddre virradóra Debrecenben - közölte kedden a hajdú-bihari rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Saját kertjében támadta meg a róka

  Mai napig zaklatott az a brit édesanya, akit saját kertjében támadott meg egy róka. Lisa Pearce három éves kislányával napozott a fûben, mikor fejénél fogva elkezdte cibálni az állat.

 • Intravénásan injekciózott heroint a nejébe egy orvos

  Ashley Sibery skót doktor intravénásan injekciózott heroint a nejébe, majd végignézte, ahogy elveszti az eszméletét.

 • Kerékpárost gázoltak Nyíregyházán

  Kerékpárost gázolt el egy biciklist Nyíregyházán.

 • Rendõrrel állt sorba bankot rabolni

  Egyenruhás rendõrrel a háta mögött állt sorba bankot rabolni egy nõ az Egyesült Államokban - sikertelenül.

 • Kukoricát szállító kamion borult fel

  Árokba borult egy kukoricát szállító kamion Kunhegyes és Kunmadaras között szerdán, a vezetõt tûzoltók szabadították ki az összeroncsolódott jármûbõl.

 • Fürdõkádban gyújtottak fel egy férfit Berettyóújfaluban

  Brutális gyilkosság történt kedden a Hajdú-Bihar megyei Berettyóújfaluban, ahol megöltek, majd egy fürdõkádban felgyújtottak egy 31 éves férfit. A rendõrség hírzárlatot rendelt el az ügyben.

 • Mexikóban ujjlenyomatot vesznek a mobiltulajdonosoktól

  Mexikóváros - Mexikóban a bûnözés elleni harc jegyében nyilvántartás készül a mobiltelefon-tulajdonosokról, akiktõl ujjlenyomatot is vesznek. Így akarják elfogni azokat a bûnözõket, akik az eszközt használva zsarolnak ki pénzt, vagy alkudoznak a váltságdíjról.

  A törvény áprilisban lép életbe, a mobilszolgáltatóknak egy évük van az ügyfeleikrõl szóló adatbázis kiépítésére, benne az ujjlenyomatokkal. Az elgondolás az, hogy a hívásokat és az üzeneteket összekössék a tulajdonosokkal.

 • Kis híján az életébe került az illegális tetoválás

  Jody Rectort azért tartóztattak le Dél-Karolinában, mert illegálisan tetoválta ki Leshannon McBethkarját. A szörnyû látványon túl, a kontármunka majdnem az asszony életébe került.

 • Kigyulladt az ATM-tolvajok autója - Felkészültek az üldözésre is

  Zsákmányukat, majd az autójukat is elveszítették azok a tolvajok, akik megpróbáltak ellopni egy bankautomatát tegnap hajnalban Dunavecsén. A tettesek pedig felkészültek a lebukásra és arra, hogy üldözésben lehet részük: az utat, ahol menekülés közben elhaladtak, szögekbõl készült tüskékkel tették járhatatlanná, amiknek egy rendõrautó áldozatául is esett.

 • Ki lop szennyvízszivattyút gumicsónakkal?

  Talán a húsvéti vizes programok ihlették meg a tolvajt bogyiszlón, amikor ellopott egy egész szennyvízszivattyút...

 • Új Btk. - Répássy: hatékony, korszerű, egységes büntetőkódex készült

  A július 1-jén hatályba lépett új büntető törvénykönyv (Btk.) hatékony, korszerű és egységes kódex, amely szigorú, \"tettarányos\" büntetőjogi szemléletet tükröz - mondta Répássy Róbert, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára szerdán Budapesten, a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület szakmai konferenciájának megnyitóján.

 • Taxival menekült el a helyszínrõl a családi házat kirámoló férfi

  A 34 éves betörõ, Mark James miután kirabolt egy családi házat, taxit hívott és azzal menekült el a helyszínrõl.

 • Megfulladtak a menekültek a kisteherautóban

  Több tucat menekült holttestét találták meg Ausztriában az A4-es keleti autópályán Neusidl és Parndorf között csütörtök délelőtt egy zárt teherautóban.

 • Szakadékba zuhant egy busz Indonéziában

  Indonéziában hatvan méter mély szakadékba zuhant egy násznépet szállító busz. A balesetben tizenkét ember meghalt

 • Nemzetközi segítséggel fogták el a csalót

  Európai körözés alapján Romániában fogták el a hatóságok azt a fiatalembert, akit már hosszabb ideje keresztek a balatoni rendõrök csalás miatt.