rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ütközött, döntött, elhajtott

 • Share on Tumblr

  A kaposvári rendőrök rövid időn belül elfogták a sofőrt.

  Kaposvár belterületén, a Sávház utcában 2017. március 6-án az éjszakai órákban egy helyi lakos közlekedett személygépjárművével, amikor a figyelmetlen vezetés következtében nekiütközött egy parkoló személygépkocsinak, majd adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínről távozott.

  Továbbhaladása során a 48-as Ifjúság útján az úttest melletti gyalogjárdán elhelyezett "Elsőbbségadás kötelező " jelzőtáblának ütközött, majd azt kidöntötte, és tovább közlekedett járművével. A sofőrt a rendőrök rövid időn belül igazoltatták egy közeli utcában.

  A fiatalemberrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították egy egészségügyi intézménybe, majd a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A férfi ellen ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megölte a kan disznó az õt etetõ férfi

  Valószínûleg egy sertés támadása okozta annak a férfinak a halálát, akit egy zalaszentmihályi telepen találtak holtan.

 • Lerángatta több százezer Ft-ot rejtõ kabátját

  Rablással és súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítja a Szegedi Rendõrkapitányság azt a 29 éves férfit, akit kihallgatását követõen a tegnapi napon vett õrizetbe.

  A gyanú szerint a szegedi fiatalember március 15-én a késõ esti órákban Újszegeden az utcán gázspray-vel arcon fújt egy férfit, majd a kabátját lerángatva azzal elmenekült. A télikabát több mint 250 ezer Ft-ot, iratokat és mobiltelefont rejtett.

 • Ötödikről dobták ki a kutyát...

  Ötödikről dobták ki a kutyát... Budapest - Brutális állatkínzás borzolja a kedélyeket Gazdagréten. Egyre biztosabbnak tűnik: egy házaspár ötödik emeleti lakásából kidobtak egy Jack Russell-terriert. A szerencsétlen ebre egy járókelő bukkant rá, ő hívta fel a közeli Felicavet Állatkórházat, hogy segítséget kérjen. Két munkatársuk azonnal a helyszínre sietett, majd bevitték a súlyosan sérült kutyát a rendelőbe. A vizsgálatot követően a csip alapján sikerült azonosítani a tulajdonost. Amikor felhívták, közölte: nem fizet semmilyen költséget. A kutyát elaltatták.

 • Három ember vesztette életét a súlyos buszbalesetben

  Három ember meghalt, több mint húsz pedig megsérült csütörtök hajnalban a romániai Nagylakon, amikor két romániai rendszámú autóbusz ütközött egymással. Szemtanúk szerint egy Spanyolországból érkező autóbusz túl nagy sebességgel próbált bevenni a településen belül egy éles kanyart, átsodródott a szembe jövő sávba, ahol frontálisan ütközött egy a határállomás felé szabályosan közlekedő székelyföldi busszal. A Kézdivásárhelyről Budapestre tartó menetrend szerinti autóbuszon a jármű vezetője és egy utas halt meg.

 • Rendõrségi lassú hajsza

  Rekordlassú autósüldözés jutott feladatul a rendõrségnek Washington államban: egy fûnyírótolvajt kellett elfogni.

 • Ismeretlen holttest a patakban (Dorog)

  Az ismeretlen férfit járókelõk fedezték fel június 27-én szombaton a Kenyérmezei patakban. Az elhunyt ruházatában és testén semmilyen azonosításra alkalmas tárgy, okmány, tetoválás nem volt.

 • Holtan került elõ az eltûnt fiatalember

  Holtan került elõ egy eltûntként keresett budapesti fiatalember az adonyi kompkikötõnél. Idegenkezûség, bûncselekmény gyanúja nem merült fel, a haláleset körülményeit ezért a rendõrség egyelõre közigazgatási eljárásban vizsgálja.

 • Tizenegy évet kapott, amiért fagyasztóba zárta az idõs férfit

  Jogerõsen tizenegy év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélõtábla csütörtökön azt a kiskunhalasi férfit, aki bántalmazta, majd egy fagyasztóba zárva próbálta meggyilkolni élettársát.

 • Egy kisfiú is megsérült a balesetben

  Egy tizenkét éves kisfiú is megsérült abban a közlekedési balesetben, ami Mágocson történt szerda reggel.

 • Túszejtés egy berlini bankban

  Berontott egy férfi a Deutsche Bank egyik berlini fiókjába pénteken, és ott túszul ejtett egy bankalkalmazottat.

 • Egy csók - egy hónap börtön

  Egy hónap börtönnel kell lakolnia Dubajban egy brit szerelmespárnak, amiért nyilvános helyen váltottak egy ártatlan csókot.

 • Rendõrbuszra lõttek Athénban

  Görögországban december 6-a óta tartanak a zavargások; akkor egy 15 éves fiú életét vesztette, amikor egy rendõr feltehetõen gellert kapott lövedéke eltalálta.

 • Átvágott torokkal, és nejlonzsákba tekerve találtak rá egy csecsemõre

  Borzalmas gyilkossági kísérletet élt túl egy koraszülött baba, akire egy járókelõ talált egy kukába dobott zsákban. A kínai csöppség feltehetõen második gyermek lehetett a családban.

 • Szabadlábon védekezik a szatír

  A férfi éppen aerobikedzésen részt vevõ lányokat bámulva végzett önkielégítést, amikor a járõrök elfogták.

 • Húsz év börtön cigarettáért

  Cigarettalopásért szökött ki börtönbõl egy elítélt az Egyesült Államokban, amiért további húsz év szabadságvesztéssel sújtották.

 • Lélekjelenléte mentette meg az életét

  Kamion borult egy személykocsira Nagy-Britanniában, ám az autó vezetõje túlélte a balesetet, mert villámgyorsan magzatpózba kuporodott.

 • Kivetette magát az ablakon erõszakos férje elõl

  Kiugrott az ablakon és súlyosan megsérült egy ózdi nõ, aki erõszakos férje miatt kényszerült az elkeseredett lépésre. A férfit a rendõrség õrizetbe vette, a bíróság pedig elrendelte 40 napos fogvatartását.

  Egy 35 éves ózdi férfivel szemben kellett ideiglenes távoltartó határozatot hoznia az Ózdi Rendõrkapitányságnak, mivel az érintett bántalmazta családtagjait. A határozat ellenére a férfi másnap éjszaka megjelent a család ózdi ingatlanában, ahol többeket bántalmazott, köztük a feleségét is.

 • Megtámadták az intézkedõ közterület-felügyelõt!

  A rendõrség elõállított egy középkorú férfit, aki rátámadt a vele szemben intézkedõ közterület-felügyelõre péntek délután a fõváros XIII. kerületében - mondta Kormos Endre, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.

 • Magára hagyta gyermekét, aki telefonált a rendõrségnek

  Magára hagyta az éjszaka közepén 6 éves, alvó fiát egy nõ az Egyesült Államokban, ám a gyerek felébredt, és mivel nem lelte anyját, ijedtében telefonált a rendõrségnek.

 • Halálos gázolás Kazincbarcikán

  Gyalogost gázolt el egy személyautó Kazincbarcikán csütörtökön este, a nõ a mentõautóban halt meg – mondta a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje.