rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ütközött, döntött, elhajtott

 • Share on Tumblr

  A kaposvári rendőrök rövid időn belül elfogták a sofőrt.

  Kaposvár belterületén, a Sávház utcában 2017. március 6-án az éjszakai órákban egy helyi lakos közlekedett személygépjárművével, amikor a figyelmetlen vezetés következtében nekiütközött egy parkoló személygépkocsinak, majd adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínről távozott.

  Továbbhaladása során a 48-as Ifjúság útján az úttest melletti gyalogjárdán elhelyezett "Elsőbbségadás kötelező " jelzőtáblának ütközött, majd azt kidöntötte, és tovább közlekedett járművével. A sofőrt a rendőrök rövid időn belül igazoltatták egy közeli utcában.

  A fiatalemberrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították egy egészségügyi intézménybe, majd a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A férfi ellen ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kiraboltak egy férfit Ádándon

  Késsel fenyegetve rabolt ki Ádándon az utcán egy helybeli férfit egy 54 éves, ugyancsak helybeli férfi.

 • TOP 100-as bûnözõt fogtak a rendõrök

  Tíz elfogatóparancs volt érvényben azzal a férfival szemben, akit szerdán délután fogtak el a rendõrök a fõvárosban. A bûnözõt csalás, sikkasztás miatt körözték, valamint azért, mert nem kezdte meg jogerõs büntetésének letöltését.

 • 60 halálos áldozata van a vízerõmû balesetnek

  A víz váratlan átcsapása miatt leomlott Oroszország legnagyobb szibériai vízerõmûve támfalának egy része, és a balesetben az ott dolgozó építõ munkásokból a korábbi hírekkel szemben nem heten, hanem 60-an meghaltak és sokan megsebesültek.

 • Hegynek rohant a busz - 26 halott, 9 sérült

  Fékhiba okozta azt a szombati tibeti közlekedési balesetet, amelynek 26 halottja és kilenc sebesültje van - tájékoztatott vasárnap a Hszinhua hírügynökség.

 • Rendõrök mentették ki a férfit a tûzbõl

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság XIV. kerületi Rendõrkapitányságának munkatársai 2010. december 8-án lakástûzrõl kaptak bejelentést, majd életüket is kockáztatva kimentették az ott lakó 37 éves férfit.

 • Nyolc ember sérült meg a 41-es úton történt balesetben

  Egy VW és egy Škoda típusú személyautó ütközött össze csütörtök hajnalban a 41-es főúton Baktalórántházánál. Az Ófehértó felől érkező VW nem adott elsőbbséget a főúton haladó Škodának és elé hajtott.

 • Árokba csapódott egy személygépjármû Lábodon

  Letért az útról, majd árokba csapódott kedden késõ este egy személygépkocsi Lábodon.

 • Gyereket is bevontak a rablásba

  Elfogták a rendõrök azt a három fiatalt, akik a gyanú szerint kiraboltak egy presszót Nyíregyházán, az elkövetõk egyikérõl kiderült, hogy 14 év alatti gyerek, aki kora miatt nem is büntethetõ

 • Polgármester lehet az okirat-hamisító

  A csalás és okirat-hamisítás miatt korábban jogerõsen elítélt volt polgármester is elindul a vasárnapi idõközi választáson Sormáson. A Zala megyei faluban összesen 3 független jelölt indul a polgármester-választáson - közölte korábban Nagy József jegyzõ. Póczai Zoltán volt polgármesternek szeptemberben kellett lemondani tisztségérõl miután hivatali tevékenységével összefüggésben jogerõsen elítélték.

 • Megerõszakolta a rábízott kislányt a bébiszitter

  Megerõszakolta a rábízott 4 éves kislányt egy tinédzser fiú Angliában.

 • Barbie-autó ittas vezetése miatt vették el a jogosítványát

  Óvodásoknak gyártott, villanyhajtású játékautó ittas vezetése miatt veszítette el egy férfi Nagy-Britanniában a jogosítványát három évre.

 • Halálos baleset történt Szekszárdnál

  Egy ember meghalt, ketten pedig megsérültek, amikor személygépkocsi és kisbusz ütközött össze a 6-os úton, Szekszárd közelében - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

 • Vonattal ütközött egy személyautó Hajdúsámsonban

  Vonattal ütközött egy személyautó szerdán dél körül Hajdúsámsonban, a Csokonai utcai vasúti átjáróban.

 • Összeesett majd meghalt egy 24 éves fiú egy drogériában

  Összeesett, és később meghalt egy 24 éves egyetemista egy győri drogériában.

 • Több késszúrással ölte meg az apját

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a bátaapáti férfit, aki a gyanú szerint több késszúrással megölte az apját. Az 51 éves gyanúsított beismerõ vallomást tett.

  A nyomozás adatai szerint a gyanúsított erõsen ittas állapotban, elõzetes szóváltás után otthonában ölte meg 74 éves apját, a holttestre múlt vasárnap az idõs ember másik fia talált rá.

 • Lopott rendõrautóval villogott egy feltételesen szabadlábon lévõ

  Rendõrautót lopott egy feltételesen szabadlábra helyezett férfi, hogy aztán egy kilométert "villoghasson" vele.

 • Unalmasítják az utcaneveket, hogy ne lopják a táblákat

  Unalmasabbá akarja átneveztetni az utcákat egy megyei hivatalnok az Egyesült Államok Georgia államának egy megyéjében, hogy ne lopkodják õket.

 • Busz és autó ütközött: teljes útzár, három sérült

  Hárman sérültek meg könnyebben egy balesetben csütörtök reggel Vácduka és Csörög között.

 • Angyalföldi benzinkutat raboltak ki

  A rendõrség internetes oldalán olvasható közlemény szerint hajnali fél 4 körül egy férfi fegyverrel a bevétel átadására kényszerítette az angyalföldi benzinkút alkalmazottait, majd elmenekült a helyszínrõl.

  A személyleírás szerint a 30-32 éves, 175-180 centiméter magas, vékony testalkatú támadó az elkövetéskor fekete térdnadrágot, fehér pólót és fekete baseball sapkát viselt.

 • Húszezer forintért verték félholtra

  Két hónapos nyomozás után fogták el a rendõrök azokat a tizenéves fiatalokat, akiket az áprilisban Mándokon történt brutális rablással gyanúsítanak.