rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Ütközött, döntött, elhajtott

 • Share on Tumblr

  A kaposvári rendőrök rövid időn belül elfogták a sofőrt.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Kaposvár belterületén, a Sávház utcában 2017. március 6-án az éjszakai órákban egy helyi lakos közlekedett személygépjárművével, amikor a figyelmetlen vezetés következtében nekiütközött egy parkoló személygépkocsinak, majd adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínről távozott.

  Továbbhaladása során a 48-as Ifjúság útján az úttest melletti gyalogjárdán elhelyezett "Elsőbbségadás kötelező " jelzőtáblának ütközött, majd azt kidöntötte, és tovább közlekedett járművével. A sofőrt a rendőrök rövid időn belül igazoltatták egy közeli utcában.

  A fiatalemberrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították egy egészségügyi intézménybe, majd a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A férfi ellen ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Rejtélyes halál a fõvárosban

  Minden bizonnyal füstmérgezés miatt halt meg egy középkorú férfi Budapesten, kedden éjjel. Molnár Péter, a Fõvárosi Tûzoltóparancsnokság szóvivõje elmondta: a tûzoltókat egy XV. kerületi, Gergõ utcában égõ melléképülethez riasztották késõ este.

 • Vendégverõ pincérek õrizetben

  Õrizetbe vette a rendõrség azt a két férfit, akik a gyanú szerint megverték egy terézvárosi szórakozóhely két vendégét, azok állítólagos számlatartozása miatt.

 • Kétes üzletbe keveredett - megöléssel fenyegették kétes, üzlet, fenyegetés

  Megöléssel fenyegetõzve írattak alá tartozásról szóló elismervényt üzletfelei egy fiatalemberrel Nyíregyházán. A megzsarolt áldozat anyját is felkereste a két férfi, akiknek gépkocsijában fegyvereket is találtak a rendõrök.

 • Lárvák miatt kerülhetnek börtönbe horgászok

  Mindennapos járõrözéssel védi a Tisza-menti kérésztelepeket a vízirendõrség, a Hortobágyi Nemzeti Park és a Szatmár-Beregi Tájvédelmi Körzet. A folyamatos razziázással a védett tiszavirág lárváinak illegális gyûjtését igyekeznek megakadályozni.

 • Rendõrkézen az épülõ lakások fosztogatói

  Elfogtak egy héttagú bûnbandát, amely befejezés elõtt álló építkezések fûtési berendezéseit lopta el és értékesítette orgazdáknak; a bûnügyrõl másfél évvel a csoport felszámolása után, számolt be Kassai László kecskeméti rendõrkapitány.

 • Eltûnt francia lányt keresnek Budapesten

  Egy eltûnt fiatal lány felkutatásához kéri a lakosság segítségét a rendõrség Budapesten. A francia állampolgárságú, 22 éves Bretnacher Ophélie-t az ismerõsei a múlt csütörtökön látták utoljára, a holléte azóta ismeretlen, s az elmúlt öt napban életjelet sem adott magáról.

 • Zsaroló fiatalokat fogtak el Szegeden

  Zsarolás bûntett megalapozott gyanúja miatt fogott el a Szegedi Rendõrkapitányság és a Csongrád Megyei Rendõr- fõkapitányság Akció Osztálya két szegedi fiatalembert tegnap.

  A rendelkezésre álló adatok szerint egy 33 éves és egy 22 éves férfi folyamatosan, napi rendszerességgel felkereste két ismerõsét, majd fejenként 10-10 ezer forintot követelt tõlük. Azzal fenyegették õket, hogy amennyiben nem fizetnek, „szétverik” õket. Hogy szavaiknak nyomatékot adjanak, kisebb tettlegességre is sor került.

 • Hóátfúvás miatt zártak le egy utat Zalában

  Egy kisebb forgalmú mellékutat le kellett zárni Zalában, mert a nagy erejû szél folyamatosan visszahordja a letakarított havat a burkolatra.

 • Kisgyermek sérült meg az M3-on történt balesetben

  Az útról lehajtva kerülik ki a jármûvek a baleset helyszínét az M3-as autópálya fõvárosi szakaszán, a Nagy Lajos király úti felüljáró elõtt 2012. szeptember 27-én, ahol több autó és egy menetrend szerinti távolsági autóbusz összeütközött össze.

 • Családtagok mészárolták egymást az Új Remény lakóparkban

  Valószínûleg családi perpatvar vezetett a hét halottat követelõ tömeggyilkossághoz az amerikai Georgia államban a vasárnapi sajtó szerint.

 • Börtön helyett templomba kell járnia az elítélt fiúnak

  A 17 éves Tyler Alred részegen okozott balesetet, amelyben 16 éves barátja életét vesztette.

 • Megerõszakolta a rábízott kislányt a bébiszitter

  Megerõszakolta a rábízott 4 éves kislányt egy tinédzser fiú Angliában.

 • Három év fogházbüntetést kapott a szentesi nõgyógyász

  Halált okozó, foglalkozás körében elkövetett szándékos veszélyeztetés miatt három év fogházbüntetésre ítélt hétfõn a Szegedi Városi Bíróság egy szentesi szülészt, akinek 2008 nyarán megmûtött páciense három héttel késõbb meghalt.

 • Bányatóba löktek hét horgászt

  Bányatóba lökött két horgászó izsófalvi fiatalembert két hasonló korú társa azért, hogy egyikük értékes kerékpárját elvigye; a rendõrök elfogták és rablással gyanúsítják õket.

 • Végzetes SMS-ek

  Redding (Kalifornia) - Hat év börtönbüntetésre ítélt egy nõt az amerikai Redding város bírósága, amiért belerohant gépkocsik álló sorába, miközben telefonján SMS-üzeneteket küldött. A balesetben életét vesztette egy másik nõ.

 • Lopott holmit rejtett a bokor (Szeged - Csongrád megye)

  Állampolgári bejelentésnek köszönhetõen sikerült a rendõröknek egy Szegeden történt lopást felderíteni és az ellopott tárgyakat megtalálni.

 • Nem vette észre a helyszínelést és belerohant a rendőrautóba

  Megkülönböztető fényjelzést és a baleset helyszínelését sem vette észre. A balesethelyszínelő a szolgálati gépkocsi tompított világítással, megkülönböztető fényjelzéssel az úttesten az egyenesen illetve jobbra kanyarodó forgalmi sáv szélére húzódva állította le.

 • Árokba sodródott egy autó Somogy megyében

  A sofõrrõl kiderült, hogy ivott, mielõtt a volán mögé ült.

 • Puskával próbált mobilt lopni

  Kellemetlen éjszakát élt át a 19 éves dobsinai (Rozsnyói járás) Luká¹. 23 óra után az úton ismeretlen férfi állította meg, és puskát szegezett a nyakának.

 • Halálos baleset: autóssal ütközött a motoros

  Halálos baleset történt vasárnap délután a nyíregyházi László utcában: eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy személyautó és egy motoros.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%