rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ütközött, döntött, elhajtott

 • Share on Tumblr

  A kaposvári rendőrök rövid időn belül elfogták a sofőrt.

  Kaposvár belterületén, a Sávház utcában 2017. március 6-án az éjszakai órákban egy helyi lakos közlekedett személygépjárművével, amikor a figyelmetlen vezetés következtében nekiütközött egy parkoló személygépkocsinak, majd adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínről távozott.

  Továbbhaladása során a 48-as Ifjúság útján az úttest melletti gyalogjárdán elhelyezett "Elsőbbségadás kötelező " jelzőtáblának ütközött, majd azt kidöntötte, és tovább közlekedett járművével. A sofőrt a rendőrök rövid időn belül igazoltatták egy közeli utcában.

  A fiatalemberrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították egy egészségügyi intézménybe, majd a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A férfi ellen ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lopott autóval ment autólopási ügye tárgyalására

  Lopott autóval ment autólopási ügye bírósági tárgyalására egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Ezeket a játékokat ne add oda a gyereknek játszani...

  Ezeket a játékokat ne add oda a gyereknek játszani...Duzzadó anyagból készített veszélyes játékokra figyelmeztet a fogyasztóvédelem. Az alkatrészeik bélelzáródást vagy fulladást okozhatnak, ha a gyerekek lenyelik valamelyik alkatrészüket. A hatóság szakemberei 14, duzzadó anyagból készült játékot vizsgáltak meg. Ezek közül 9 bizonyult veszélyesnek – közölték. Ezeken olyan alkatrész volt ugyanis, amelyet a gyerekek a szájukba vehetnek. Ráadásul az alkatrészek térfogata 50 százaléknál nagyobb mértékben növekedett meg nedvesség hatására. A veszélyes játékok között van például vízben duzzadó dinótojás, dinoszaurusz és lepke is.

 • Annyira kövér, hogy nem lehet börtönbe zárni!

  Egy amerikai férfi annyira kövér, hogy túl sokba kerülne börtönben tartani, így végül pénzbírsággal megúszta.

 • A sofõr volt ittas - az utas a halott

  A helyszínen belehalt sérüléseibe annak az autónak az utasa, mellyel ittas sofõrje fának hajtott az 55-ös úton.

 • Tartsuk be a sebességkorlátokat, mert könnyen emberéletekbe kerülhet - videó

  Tartsuk be a sebességkorlátokat, mert könnyen emberéletekbe kerülhet - videóÉszak-Írországban hatalmas kampány indult a gyorshajtás ellen, hiszen 2000 óta 28 gyerek halt meg csak amiatt, mert valaki nem tudta betartani a gyorsasági határokat. A sokkoló reklám csupán fel szeretné hívni a figyelmet a veszélyekre. Az egy perces reklámban azt láthatjuk, hogy a gyerekek reggel bemennek a suliba, majd kirándulni készülnek. Nagyon jól érzik magukat, ám fogalmuk sincs arról, hogy mindeközben egy férfi elkésik a munkahelyéről. Ennek eredményeképpen iszonyatosan gyorsan vezet és egy pillanat alatt elveszíti a kontrollt a kocsi felett.

 • Elszabadultak az indulatok: tömegverekedés a focipályán

  A meccs játékvezetõjét az egyik focista karate-rúgással terítette le, majd néhány perccel késõbb már körülbelül 40 játékos és szurkoló ütötte-rúgta egymást a pályán. A pofozkodásban a helyi rendezõk is részt vettek.

 • Véres merénylet Fallúdzsában

  Teherautóba rejtett pokolgéppel két öngyilkos merényletet követtek el csütörtökön az iraki Fallúdzsában; 15 ember életét vesztette és mintegy 150-en megsebesültek.

 • Golyófogó ételhordó

  New Haven - Ételhordó mentette meg egy férfi életét New Yorkban: részben felfogta a rálõtt golyókat.

 • Megszúrta haragosát

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit haragosa egy késsel hasba szúrt Nagyatádon.

  Egy 33 és egy 38 éves férfi veszett össze, majd a veszekedés hevében az idõsebb elõkapott egy kést, melyet a másik hasába döfött. A megkéselt férfit életveszélyes sérüléssel szállították a mentõk kórházba, ahol azonnal megmûtötték.

 • Személyvonat gázolt el egy embert

  A baleset miatt a szobi vonalon félórás késésekre kell számítani.

 • Benn rekedt az égő autóban, de időben érkezett a segítség

  Szerencsés kimenetelű baleset történt Rácalmáson. Egy családi ház garázsába állt be a sofőr az autóval, amikor füstöt észlelt a gépjárműben.

 • Patkányméreggel ölték meg diáktársukat

  Meghalt egy 12 éves fiú, mivel patkányméreggel fertõzött kekszet evett. A mérgezett kekszet két diáklány készítette elõ, de a bosszú céljpontja két másik diák lett volna.

 • Négy év börtönre ítélték a szimferopoli "rabszolgatartót"

  Ungvár,

  Rabszolgatartásért ítélt négy év börtönre az ukrán bíróság egy 37 éves szimferopoli férfit, aki öt embert kényszerített két éven át arra, hogy neki dolgozzanak.

 • Gyertyával dobálózott a szentmisén

  Tomboló férfi borzolta a kedélyeket a pünkösdi mise alatt a szegedi dómban.

 • Dodge Viper-es baleset szemtanúit keresi a rendõrség…

  Enying külterületén 2009. 06. 13-án 16.20 órakor a 64-es fõút 36+800 km szelvényében egy Dodge Viper típusú személygépkocsi sofõrje autójával a 7-es számú fõútút irányába tartott.

 • Katonákat fejeztek le Mexikóban - az elnök bosszút esküdött

  A nyolc lefejezett katona halála "nem volt hiábavaló", és minden követ megmozgatnak a tettesek kézre kerítésére - mondta Felipe Calderón mexikói elnök.

 • Beszélgetett a moziban, ezért rálõttek

  Rálõttek egy férfira egy amerikai moziban, mert elõadás közben fennhangon beszélgetett fiával, s a felszólítás ellenére sem hagyta abba a társalgást. A meglõtt nézõ a karján szenvedett sérülést.

 • Hiába fenyegetett: sikertelen rablási kísérlet Szombathely fõterén

  Megpróbálta kirabolni egy férfi a szombathelyi fõtéren található lottózót csütörtök este. A rabló fenyegetõzött és pénzt követelt, de végül üres kézzel távozott - közölte a rendõrség.

 • Nyolcvan forintért verték meg az idõs asszonyt

  A 77 esztendõs asszony fejét letakarták, bántalmazták, majd a zsákmányolt nyolcvan forinttal elmenekültek a helyszínrõl.

 • Négyszer tartóztatták le kicsit több mint egy nap alatt

  Az 53 éves Joyce Coffeyt négy alkalommal is letartóztatták kicsivel több, mint egy nap alatt, mivel nem volt hajlandó lehalkítani a rádióját.