rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ütközött, döntött, elhajtott

 • Share on Tumblr

  A kaposvári rendőrök rövid időn belül elfogták a sofőrt.

  Kaposvár belterületén, a Sávház utcában 2017. március 6-án az éjszakai órákban egy helyi lakos közlekedett személygépjárművével, amikor a figyelmetlen vezetés következtében nekiütközött egy parkoló személygépkocsinak, majd adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínről távozott.

  Továbbhaladása során a 48-as Ifjúság útján az úttest melletti gyalogjárdán elhelyezett "Elsőbbségadás kötelező " jelzőtáblának ütközött, majd azt kidöntötte, és tovább közlekedett járművével. A sofőrt a rendőrök rövid időn belül igazoltatták egy közeli utcában.

  A fiatalemberrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították egy egészségügyi intézménybe, majd a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A férfi ellen ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Bûnösnek találták az öt gyermekével végzõ asszonyt

  Bûnösnek találta pénteken egy belga esküdtszék azt a 42 éves asszonyt, aki megölte öt gyerekét 2007. februárjában. Genevieve Lhermitte-re életfogytiglani börtön vár.A 12 fõs esküdtszék úgy vélte, hogy a nõ tudatában volt annak, hogy mit tesz, amikor négy lánya és egy fia torkát sorra elvágta.

 • Fejbe lõtte magát a vendéglõs

  Fejbe lõve találtak rá egy olasz vendéglõsre Târgoviºte városában, egy vasúti híd alatt. A nyomozók szerint a Romániában élõ olasz állampolgár öngyilkos lett.

 • Autóbalesetben elhunyt Kyle Bennett háromszoros világbajnok

  33 éves korában autóbalesetben elhunyt Kyle Bennett háromszoros világbajnok BMX-versenyzõ.

 • Rendõrt stoppoló határsértõk

  Szeged - Balszerencséjükre egy nyugdíjas rendõrt stoppoltak le szerb határsértõk Szegeden.

  A négy stoppos azt kérte a volt rendõrtõl, hogy 200 euróért vigye el õket Budapestre. A sofõr elfogadta az ajánlatot, ám amint az idegenek beszálltak autójába, nyomban a Szegedi Rendõrkapitányságra hajtott velük. A határsértõk csodálkoztak, hogy milyen gyorsan megérkeztek, aztán "kattant rajtuk" a bilincs.

 • Részegen közlekedett, utasa meghalt

  Tragikusan végzõdött két fiatalember menekülése a rendõrök elõl Szlovákiában.

 • A nagy tablettalopás

  Feltehetõen a világ eddig legnagyobb tablettalopását követték el az Egyesült Államokban: 75 millió dollár - 14 milliárd forint - értékben.

 • Forgalommal szembe hajtott fel az M3-as autópályára - hárman meghaltak

  Három ember vesztette életét, köztük a szabálytalanul hajtó autós is.

 • Kényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülő - egy fán landolt a repülő

  A gépen egy ember utazott. Vele volt kutyája is. Kényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülő hétfőn, kora délután Pest megyében.

 • A betörõn ülve várta a rendõröket

  Ráült a hátára, így tartott vissza a meneküléstõl egy tolvajt egy lakástulajdonos Miskolcon.

 • Mobilozás miatt csapott bele négy nõbe a villám

  Mobilozás miatt csapott villám négy nõbe Németországban, mialatt egy faházban próbálták átvészelni a vihart. Hármat agyonsújtott, a negyedik asszonyt intenzív osztályon ápolják.

 • Rendõri melléfogás fehéren-feketén

  Alaposan melléfogott a rendõrség az Egyesült Államokban: fehér ember helyett feketét vett õrizetbe egy rablássorozat gyanúsítottjaként.

 • Három gyanúsítottja is van a kiskunlacházai gyilkosságnak

  A hírTV információi szerint három gyanúsítottja is van a másfél héttel ezelõtti kiskunlacházai gyilkosságnak, amelyben egy 14 éves lány volt az áldozat.

 • Magyart is meglõttek a mumbai támadásokban

  Az Európai Parlament egyik magyar alkalmazottját is meglõtték a szerdai mumbiai támadásokban. Glattfelder Béla néppárti képviselõ telefonon tudatta a hírt, és azt is, hogy õ maga jól van, de vannak, akik még „nincsenek biztonságban”. A meglõtt magyar EP alkalmazott idõközben telefonon értesítette feleségét, hogy jól van.

 • Brutális rablótámadás az esti utcán

  Fél órán belül elfogták a rendõrök azt a négy embert, akik a gyanú szerint elrabolták két fiatal értékeit, sõt még egyikük cipõjét is a Józsefvárosban.

 • Balesetet okozott menekülés közben a három nõi betörõ

  Közlekedési balesetet okozott menekülés közben két betörõ Hódmezõvásárhelyen. A két nõt tetten érték, ekkor ugrottak be a menekülõ autóba, amelyet egy harmadik nõ vezetett.

 • Tragédia a volán mögött

  Vezetés közben vesztette életét egy autós Békésen. Az elszabadult utánfutós gépkocsit egy fa állította meg.

 • Addig vertek egy 63 éves férfit, amíg mozgott

  Órákon át vertek és kínoztak barátai egy horvát férfit. Az elkövetõk között volt egy 81 éves is. Tettük után kórházba vitték az áldozatot.

  Hárman egy ellen. Ez volt a felállás egy átivott éjszaka után a Zelengrad nevû horvát városban. A 63 éves Mladen D.-vel a barátai állítottak be a helyi kórházba, mondván, sürgõs ellátásra van szüksége. Nem sok kellett, hogy kiderüljön a férfi halott és többrõl van szó, mint hogy, részegen elesett.

 • Implantátumban próbált meg drogot felvinni a repülõre egy nõ

  Vérzõ melle buktatta le azt a nõt, aki implantátumában próbált meg drogot felvinni a repülõre. A spanyol hatóság azonban kórházba küldte, ahol kiderült a turpisság.

 • Símaszkban sorban álló bankrabló

  Stow (Ohio állam) - Símaszkban állta végig a sort egy bankrabló egy pénzintézetben az Egyesült Államokban, de nem rablók között - ami még érthetõ lett volna -, hanem normális ügyfelek sorában.

  Amikor a 24 éves illetõ sorra került, a pénztáros megkérte, fedje fel az arcát, ám ehelyett a férfi játékpisztolyt rántott elõ és pénzt követelt.

 • Késsel megölte gyermekeit, felakasztotta feleségét, majd magát is az apa

  Családi tragédia történt a Komárom-Esztergom megyei Ácson. A helyszínen négy holttestet találtak: két gyermeket, egy férfit és egy nõt. A helyszínre mentõhelikoptert is indítottak, de már nem volt lehetõség az újraélesztésre - közölte Németh Cecília, az Országos Mentõszolgálat sajtóügyeletese.