rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ütközött, döntött, elhajtott

 • Share on Tumblr

  A kaposvári rendőrök rövid időn belül elfogták a sofőrt.

  Kaposvár belterületén, a Sávház utcában 2017. március 6-án az éjszakai órákban egy helyi lakos közlekedett személygépjárművével, amikor a figyelmetlen vezetés következtében nekiütközött egy parkoló személygépkocsinak, majd adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínről távozott.

  Továbbhaladása során a 48-as Ifjúság útján az úttest melletti gyalogjárdán elhelyezett "Elsőbbségadás kötelező " jelzőtáblának ütközött, majd azt kidöntötte, és tovább közlekedett járművével. A sofőrt a rendőrök rövid időn belül igazoltatták egy közeli utcában.

  A fiatalemberrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították egy egészségügyi intézménybe, majd a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A férfi ellen ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Veszélyes anyagot szállító kamion csapódott árokba

  Árokba csapódott egy veszélyes anyagot szállító lengyel kamion kedd hajnalban a 49-es főúton Győrtelek belterületén, a baleset miatt az útszakaszt teljesen lezárták, húsz embert kiköltöztettek az otthonából.

 • Gázcsonknak ütközött egy gépkocsi a 49-es fõúton

  Gázcsonknak ütközött egy gépkocsi a 49-es számú fõút mentén a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Járminál vasárnap.

 • Fegyveres gyilkosság Kislétán

  Fegyver oltotta ki az életét egy embernek Kislétán hétfõre virradóan, egy másik megsebesült - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság helyettes szóvivõje.

 • Kiürítették a mûegyetemet egy játékpisztoly miatt

  Nem valódi fegyvert, hanem egy játékpisztolyt vett elõ egy hallgató szerda délelõtt a Budapesti Mûszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.

 • Szobájában termesztett marihuánát egy bajai férfi

  Féltõ gonddal palántázta, hõsugárzóval és infralámpával melengette, ám háztáji fûültetvényének „gyümölcsét" már nem arathatta le az a helyi férfi, akire a napokban csaptak le a NAV emberei.

 • Ítéletet hirdettek a 48 vádlott által elkövetett biztosítási csalássorozatban

  Négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte nem jogerõsen a Budapest Környéki Törvényszék kedden M. Zsoltot, aki társaival 2003-tól éveken át követett el biztosítási csalásokat színlelt balesetek szervezésével.

 • Vadkender a kormányközpont elõtt

  Szófia - A "hatalom küszöbén" akadtak vadkenderre Bulgáriában: közvetlenül a kormányzati központ elõtt.

  A marihuánás növényre - melynek termesztése tilos - nem a rendõrség figyelt fel, hanem a lakosság. A vadkender és az épület fényképei megjelentek a sajtóban - a Trud címû bolgár lapban -, a kormány pedig kénytelen volt elismerni valódiságukat.

 • Pórázon volt a magyar lány és prostitúcióra kényszerítették

  Egy magyar lány ellen elkövetett gyilkossági kísérlet, valamint emberrablás és prostitúcióra való kényszerítés miatt az olasz rendõrség letartóztatott egy albán férfit.

 • Cigarettáztatta ötéves fiát

  Cigarettázásra kényszerítette ötéves fiát egy anya az Egyesült Államokban, hogy a gyerek soha ne szokjon rá.

 • Rendõrt hívott a rendõrhöz

  Orlando - Rendõrt hívott rendõrhöz egy férfi az Egyesült Államokban, miután megállította egy rendõr autóvezetés közben és a jogosítványát kérte.

  A 36 éves illetõt gyorshajtás miatt állította le egy járõr. A vétkes nem volt hajlandó megmutatni a jogosítványát, ami letartóztatási alap.

 • Sörszállító kamion borult fel az M5-ös autópálya felhajtójánál

  A teherjármû Budapesten, az M5-ös autópálya felhajtójánál borult föl.

 • Baseball ütõvel támadtak a buszon

  Önbíráskodás bûntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Orosházi Rendõrkapitányság.

  Tegnap 12.30 óra körül egy orosházi buszmegállóban álló férfihez odament ismerõse, aki a férfitõl egy korábbi tartozás megadását követelte, ennek nyomatékot adva ököllel fejbe is ütötte. A földre esett sértett kabátjából az elkövetõ kivett kb. 100.000 Ft.-ot, majd a megállóba érkezõ 2.sz. helyi buszjáratra felszállt. A sértett 4 ismerõsét telefonon értesítette a történtekrõl, akik gépkocsival a busz után indultak.

 • Egész családját elvesztette az autóbalesetben egy egyéves kisfiú

  Öt rokonát veszítette el egy egyéves brit fiúcska Szaúd-Arábiában egy autóbalesetben, melyben õ maga csodával határos módon életben maradt.

 • Tragédia a körforgalomban - kirepült a vezetõ az autóból

  Feltehetõleg a nagy sebesség miatt szenvedett balesetet egy személygépkocsi vasárnap hajnalban a 6-os fõúton Érdnél, a 22. kilométernél lévõ körforgalomban, a jármûvezetõ életét vesztette - közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese szerkesztõségünket.

 • Kézfogástalansági per

  Nem volt hajlandó kezet fogni egy nõvel egy férfi Svédországban, amiért végül 50 ezer korona - 1,3 millió forint - ütötte a markát.

 • Fegyveresek vitték el a benzinkút bevételét

  Két fegyveres támadó rabolt ki egy benzinkutat a Csongrád megyei Székkutason.

 • Háromszor vezetett részegen három nap alatt

  Sheboygan (Wisconsin állam) - Három napon belül háromszor értek ittas vezetésen egy 60 éves nõt az Egyesült Államokban, Wisconsinban.

 • Vérdíj egy állatkínzó fejére

  Ötvenezer forintot ajánlott fel egy állatvédõ szervezet annak, aki nyomra vezeti a hatóságokat egy brutális XVI. kerületi állatkínzás ügyében. Az egyelõre ismeretlen elkövetõ egy állattartó egyik lovát kaszabolta össze valamilyen ismeretlen, éles eszközzel, de korábban ugyanott egy másik ló és egy kutya is hasonló barbarizmus áldozata lett.

 • Lebukott, hogy két családja van, ezért öngyilkos lett

  Öngyilkos lett az az ötven éves férfi, aki kettõs életet élt. Egymástól 20 percnyire két különbözõ családot tartott fent. Mindez azonban egyszerre véget ért, amikor a két nõ rájött a turpisságra.

 • 600 kiló bacon dőlt egy húsipari dolgozóra

  600 kiló bacon dőlt egy húsipari cég egyik dolgozójára, egyelőre vizsgálják a baleset körülményeit, mert senki sem tudja, mitől borulhatott fel a szállító targonca. A férfi csodával határos módon túlélte az esetet.