rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ütközött, döntött, elhajtott

 • Share on Tumblr

  A kaposvári rendőrök rövid időn belül elfogták a sofőrt.

  Kaposvár belterületén, a Sávház utcában 2017. március 6-án az éjszakai órákban egy helyi lakos közlekedett személygépjárművével, amikor a figyelmetlen vezetés következtében nekiütközött egy parkoló személygépkocsinak, majd adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínről távozott.

  Továbbhaladása során a 48-as Ifjúság útján az úttest melletti gyalogjárdán elhelyezett "Elsőbbségadás kötelező " jelzőtáblának ütközött, majd azt kidöntötte, és tovább közlekedett járművével. A sofőrt a rendőrök rövid időn belül igazoltatták egy közeli utcában.

  A fiatalemberrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították egy egészségügyi intézménybe, majd a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A férfi ellen ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A gyilkosság reggelén döntötte el, végezni akar valakivel

  A fiatal elhatározta: embert fog ölni. Már következõ áldozatát is kiszemelte, amikor elkapták.

 • Öntözõtóba fulladt egy fiatal lány Hajdúhadházán

  Öntözõtóba fulladt egy fiatal lány Hajdúhadház külterületén, a lány holttestét késõ este búvárok találták meg.

  A hajdúsági városban vasárnap késõ délután fürdõzött öt tizenéves egy, facsemeték öntézésére használt ásott tónál. Hárman ismeretlen okból fuldokolni kezdtek, s a jelenlévõ két 14-15 év közti társuk csak kettõ tudott a partra húzni közülük, míg egy 18 éves lány elmerült és nem jött fel a víz felszínére.

 • 20 ezer forintért vásárolták vissza a lopott táskát

  Ellopták egy hatvani üzlet egyik külföldi tulajdonosának táskáját, amit nem sokkal késõbb megvételre ajánlottak fel a megkárosítottnak.

 • Késes rablót kaptak el Budapesten

  Késsel fenyegetett meg egy férfi a fõvárosban, az 50-es villamoson egy nõt, akitõl a pénzét követelte; a tettest a rendõrök elfogták - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese 2009.12.13-én este.

 • Betegszállító és személyautó ütközött

  Egy betegszállító és egy személyautó ütközött össze a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tolcsva és Sárazsadány között egy mellékúton, a balesetben ketten megsérültek.

 • Unokájával próbált meg lopni a nagypapa

  Egy nagypapa és unokája próbált meg ellopni egy trafót Kaposváron, a szolgáltató munkatársai azonban kiszúrták õket.

 • Megölte és feldarabolta volt barátnõjét egy joghallgató

  Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt a bíróság egy 23 éves osztrák joghallgatót, aki az ítélet szerint megölte volt barátnõjét, majd a holttestet feldarabolta.

  A bíróság éjszakába nyúló tárgyalás után meghozott ítéletében azt is kimondta, hogy a fiatal férfi személyiségzavarral küzd.

 • Terhes nőt ütött meg egy BKV sofőr

  Azonnali hatállyal felfüggesztette állásából a BKV az egyik Combino vezetőjét, aki bántalmazott egy szabálytalanul közlekedő gyalogost hétfőn kora este Budapesten. A közlekedési társaság vizsgálja az esetet.

 • Magyar férfi vesztette életét egy autóbalesetben Írországban

  Szerdai ír sajtóértesülés szerint autóbalesetben meghalt egy magyar férfi Írországban. A baleset a keleti parton fekvõ Arklow kikötõvárosban történt elõzõ nap. Egy Volkswagen Passat, amelyet egy lengyel nõ vezetett, a város kikötõjében a vízbe zuhant.

 • Megverte és napokra a fáskamrába zárta

  Több napon át egy fatároló helyiségben tartotta fogva élettársát egy devecseri lakos; a 37 éves férfit pénteken elõzetes letartóztatásba helyezte a veszprémi bíróság – közölte a Veszprém Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Fegyveresek ürítették ki a kasszát - az eladót is kizsebelték!

  Két fegyveres támadó rabolt ki egy benzinkutat Szolnokon. A rablók a kassza tartalmát és a benzinkutas saját pénzét is magukkal vitték.

 • Mire jó egy névjegykártya?

  Bangkok - Egy apró részletnek köszönheti Thaiföldön egy, kifejezetten az öreg autókra specializálódott tolvajbanda a lebukást: egy figyelmen kívül hagyott névjegykártyának.

 • Nem csak magát, de házát és nevelt fiát is lelocsolta benzinnel

  Benzinnel locsolta le magát, nevelt fiát és házát kedd este a Somogy megyei Kányán egy férfi, aki ezt követõen családja felgyújtásával fenyegetõzött; a kiérkezõ rendõröknek, tûzoltóknak és mentõknek sikerült megakadályoznia a tragédiát.

 • Elfogták a vonatokat dobálókat, de nem lehet õket megbüntetni

  Elfogta a rendõrség azokat 9-13 év közötti tiszabezdédi gyereket, akik az elmúlt hetekben négy vonatot dobáltak meg a Tiszabezdéd-Tuzsér közötti vonalon; a gyermekek életkoruk miatt nem büntethetõk - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fõkapitányság sajtóügyeletese hétfõn.

 • Életfogytiglant kapott a mesemondó is

  Megszületett az elsõfokú ítélet az idõseket fosztogató bûnbanda ügyében. Ny. József és M. László tényleges életfogytig tartó szabadágvesztést, B. Levente 16 év fegyház-, K. Gyula és Sz. István 5-5 év börtön, valamint H. Rudolf 3 év börtönbüntetést kapott elsõ fokon a megyei bíróságtól. Ny. József a szolnoki büntetés-végrehajtási intézetben rendezett Benedek Elek mesemondó versenyen negyedik helyezést szerzett.

 • Ráfutásos baleset az 51-es úton

  Két sérültje van annak a balesetnek, amely kedden délután történt az 51-es fõúton.

 • Behazudták a férj halálát, hogy felvegyék a biztosítási pénzt

  Romlott kagylókat okolt férje haláláért egy biztosítási csaló feleség az Egyesült Államokban.

 • Elvágta az alpinista kötelét

  Idegeire mentek egy konstancai férfinak az ipari alpinisták, annyira, hogy az egyiknek a tartózsinórját is elvágta.

 • Top 10-es bûnözõ rendõrkézen

  Elfogásakor a férfi ellen hét érvényes elfogatóparancs volt hatályban, a legkorábbi körözést még 2001-ben adták ki

 • Megkártyázott seriffség

  Megkártyázták a seriffséget egy amerikai megyében: kártyával döntötték el, ki legyen a jelölt a tisztre.