rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Elfogták az élettársát megkéselő férfit

 • Share on Tumblr

  A hajdúböszörményi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint, feltehetően egy késsel megszúrta élettársát.

  A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. március 12-én 15 óra 50 perc körül M. Imre előzetes szóváltást követően 48 éves élettársa nyakát megszúrta, majd távozott otthonukból. Az esetről a sértett egyik rokona értesítette a mentőket és a rendőrséget.

  A helyszínre érkező rendőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 55 éves férfit, akit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra előállítottak. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a nő sérülése súlyos, életveszélyes.
  A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben – őrizetbe vétele mellett - emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egy év börtön ebölésért

  Egy év börtönt kapott ebölésért egy férfi az Egyesült Államokban. A 21 éves New York-i illetõ a barátnõje kutyájával végzett elõre megfontolt szándékkal. Amikor tudta, hogy a lakásban nem lesz senki, odament és a kutya nyakörvét olyan erõvel rántotta meg, hogy eltörte az állat gerincét.

 • Vízbe fulladt egy magyar állampolgár Kárpátalján

  Ungvár - Fürdés közben vízbe fulladt egy magyar állampolgár a beregszászi járási Beregdéda melletti bányatóban - közölte hétfõn az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Minisztériumának sajtószolgálata.

 • Tíz évig hevert egy halott Derricknél

  Tíz évig hevert egy halott egy kanapé alatt Nagy-Britanniában egy önkormányzati lakásban, mert a bérlõ attól tartott, kilakoltatják, ha jelenti az elhalálozást.

 • Botrányos helyzet: életveszélyben a külföldiek Budapesten?

  Továbbra sem találják a múlt héten eltûnt francia lányt Budapesten.

 • Meghalt a Blaha Lujza téren őrjöngő férfi

  Szemmel láthatóan bódult állapotban lévő fiatalember támadt az apjára az utcán, a félmeztelen férfit megfékezték, mentőt hívtak hozzá, ám nem sokkal később meghalt. Mindez Budapest egyik legforgalmasabb pontján, a Blaha Lujza téren történt szerda este.

 • Törtek-zúztak, autókat borogattak fiatalok Jászberényben

  A fiatalok egy lépcsőházban törtek-zúztak, beton járólapokat dobáltak az utcára, majd egy parkoló személygépkocsit is felborítottak Jászberényben. A rendőrök elfogták a társaság tagjait.

 • Rendõrkézen az Aranykéz utcai robbantó?

  Elfogta a cseh rendõrség a budapesti Aranykéz utcai robbantással gyanúsított Jozef Rohácot, aki ellen a magyar hatóságok még 1999-ben elfogatóparancsot adtak ki. Errõl a cseh rendõrség számolt be hétfõn, de a szlovák hatóságok is megerõsítették.

 • Segélyhívó betörõ

  Segélyhívásra szorult egy beszorult betörõ az Egyesült Államokban. A férfi egy boltba akart bejutni, ám beszorult egy ablak rácsába. Mivel moccanni sem bírt, kénytelen volt a 911-es segélyszámot hívni telefonon. Bizonyára jobban szerette volna, ha tûzoltók szabadítják ki, ám a betörési ügyek illetékesei, a rendõrök vonultak ki hozzá.

 • Bûntudat: kivetette magát az ablakon a gyilkos

  Kiugrott a kórház ablakán és meghalt az a férfi, aki a múlt héten felgyújtotta betegtársát Pécsett. A napokban a felgyújtott áldozat is elhunyt.

 • Kannabiszmagot találtak a poggyászban

  Kannabiszmagot találtak egy férfinél.

 • Frontális ütközés Csólyospálosnál, a vezetõ meghalt

  A helyszínen meghalt egy 38 éves férfi, aki autójával áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és frontálisan ütközött egy személygépkocsival az 5405-ös számú úton, Csólyospálos közelében - közölte a rendõrség.

 • 120-250 millió eurót érhet a kokainszállítmány

  Csaknem három tonna kokaint foglaltak le szerb és amerikai kábítószerellenes ügynökök, a drogot az európai piacra szánták a csempészek.

 • Tragédia: összedõlt egy felüljáró Kínában - 6 halott

  Összedõlt egy közúti felüljáró Kína északkeleti részén, a balesetben hatan meghaltak és négyen megsebesültek.

 • Húsz halálos áldozata van a kínai bányavonat balesetnek

  Legkevesebb húsz bányász meghalt, tizennégy pedig megsérült egy bányavonat-balesetben kedd hajnalban egy szénbányában az északnyugat-kínai Kanszu (Gansu) tartományban.

 • Feldarabolt kislány a hûtõben

  Sanghaj - Egy négyéves kislány darabjait találták meg egy dél-kínai férfi hûtõszekrényében; az illetõ állítólag kedveli az emberhúst.

  A Guangzhou Daily jelentése szerint az A Hi (A He) becenévre hallgató idénymunkást azután leplezték le, hogy kantoni lakása környékén vérnyomokat találtak. A lakásból kiszivárgó vércsíkot állítólag a gyermek nagyanyja fedezte fel.

 • Halálra gázolta nagymamáját az ötéves kisfiú

  A családi autó indítókulcsát megkaparintva beindította a kocsit, és elgázolta saját nagymamáját egy ötéves kisfiú Észtországban. Az idõs asszony a helyszínen életét vesztette.

 • Dühös tinédzser akarta lemészárolni az osztálytársait

  Csak az FBI tudta megakadályozni, hogy egy dühös tinédzser le ne mészárolja osztálytársait Angliában.

 • Lezárt ügyek – Emberölés Gadnán

  Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bûntettének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal küldte meg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság az iratokat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fõügyészségnek.

  A rendõrség azért indított eljárást még 2007. november 27-én, mert egy gadnai családi házban ismeretlen tettes olyan súlyosan bántalmazta, méltóságában megalázta az ott lakó idõs nõt, hogy sérüléseibe a helyszínen belehalt.

 • Száguldozott és rossz irányból hajtott be a körforgalomba egy 14 éves fiú

  Szemből hajtott a körforgalomba, száguldozott a vasútnál és tesztelte, hogy megy a kézifékes kanyarodás. Barátai is vele voltak. A fiút csütörtök hajnalban szúrták az egyenruhások. Nem volt nehéz, a kocsi amelyet vezetett, rossz irányból hajtott be a körforgalomba.

 • Korlátdarab fúródott egy nõ fejébe

  Korlátdarab fúródott egy nõ fejébe szerda hajnalban egy budakalászi épület lépcsõházában. A sérültet a szentendrei tûzoltók segítségével szabadították ki.