rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Elfogták az élettársát megkéselő férfit

 • Share on Tumblr

  A hajdúböszörményi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint, feltehetően egy késsel megszúrta élettársát.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. március 12-én 15 óra 50 perc körül M. Imre előzetes szóváltást követően 48 éves élettársa nyakát megszúrta, majd távozott otthonukból. Az esetről a sértett egyik rokona értesítette a mentőket és a rendőrséget.

  A helyszínre érkező rendőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 55 éves férfit, akit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra előállítottak. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a nő sérülése súlyos, életveszélyes.
  A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben – őrizetbe vétele mellett - emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kiterjeszti az Iskola Rendõre programot a Szegedi Rendõrkapitányság

  A szegedi kollégiumokra is kiterjeszti az Iskola Rendõre programot a Szegedi Rendõrkapitányság. Errõl egyeztettek ma az intézmények vezetõivel a rendõrség képviselõi az Ortutay Gyula Általános és Középiskolai Kollégiumban.

 • Részegen hajtott bele a rendõrautóba

  Ittasan vezetett az a kolozsvári lakhellyel is rendelkezõ magyar állampolgár, aki egy rendõrautóval ütközött össze, és közúti balesetet okozott Romániában - közölte a Kolozs megyei rendõrkapitányság szóvivõje.

  Raluca Seucan a Rompres hírügynökségnek elmondta: a rendõrautóba hátulról hajtott bele a 47 éves B. A hatóság jármûve átsodródott az ellenkezõ sávra, s nekiütközött egy szembõl érkezõ, szabályosan közlekedõ Volvo gépkocsinak, majd egy osztrák állampolgár által vezetett második autónak.

 • Kigyulladt az ATM-tolvajok autója - Felkészültek az üldözésre is

  Zsákmányukat, majd az autójukat is elveszítették azok a tolvajok, akik megpróbáltak ellopni egy bankautomatát tegnap hajnalban Dunavecsén. A tettesek pedig felkészültek a lebukásra és arra, hogy üldözésben lehet részük: az utat, ahol menekülés közben elhaladtak, szögekbõl készült tüskékkel tették járhatatlanná, amiknek egy rendõrautó áldozatául is esett.

 • Bottal verték meg, majd felgyújtották

  Egy mezõn találtak rá arra a 49 éves román férfira, akit brutálisan meggyilkoltak a Temes megyei Gátalja településen. Az áldozat fejét egy bottal szétverték, majd hogy eltüntessék, a holttesten lévõ pulóvert meggyújtották.

 • Durva verekedés a menzán

  Zöldségháború robbant ki egy általános iskola ebédlõjében az Egyesült Államokban egy 13 éves diák és egy 55 esztendõs konyhai alkalmazott között: egymást hajigálták az étellel annyira dühödten, hogy rendõrségi eljárás indult mindkettejük ellen.

 • Utcán szexelõ pár támadt a rendõrre

  Utcán szexelõ pár ellen intézkedett egy linzi rendõr, aki a szomszédok hívására értesült a rendbontásról. Amikor õrizetbe akarta venni õket szeméremsértõ viselkedésük miatt, nekitámadtak.

 • Verekedés a bíroságon

  Két család tagjai vitatkoztak össze Pécsett a bíróság épületében.

  Összeszólalkozott a megyei bíróság Rákóczi úti épületében két család, egy emberölés vádjával zajló per ítélethirdetését megelõzõen. Hajdu István, a bíróság sajtószóvivõje elmondta, az áldozat, valamint a vádlott rokonai között hangos szóváltás kerekedett, ezért a tettlegesség megelõzése érdekében értesítették a rendõrséget

 • Fegyveres bankrablás az Örs vezér terén!

  Feltehetõen fegyverrel kiraboltak egy pénzintézetet csütörtök délután Budapesten, az Örs vezér terén - közölte a rendõrség.

 • Kilõtte magát cellájából és állásából a rendõr

  A szó szoros értelmében kilõtte magát egy seriffhelyettes egy börtöncellából az Egyesült Államokban, amiért elvesztette állását.

 • Rabszolgákat szabadítottak ki Görögországban

  Harmincöt rabszolga-körülmények között dolgozó román munkást szabadítottak ki a hatóságok.

  A munkásokat eperszedésre fogták be egy peloponészoszi falu mellett. Eredetileg 25 eurós napszámot ígértek nekik, ám valójában fegyveres õrök vigyáztak rájuk, a mezõn aludtak hevenyészve összetákolt kalyibákban.

 • Kitört a nyaka a vétlen trabantosnak Ausztriában

  Egy magyar trabantost ért halálos közlekedési baleset az ausztriai Felsõ-Stájerországban - az áldozat még a helyszínen meghalt.

 • Gyerekeket szállító autóbusz borult árokba

  Gyerekekkel teli kisbusz borult árokba Balatonakarattyánál.

 • Halálos baleset Siklós és Nagyharsány között

  Egy fő életét vesztette a balesetben. Halálos baleset történt 2017. január 11-én 8 óra 30 perc körül az 5701-es számú úton Siklós és Nagyharsány között, ahol egy személygépkocsi eddig ismeretlen okból az árokba hajtott.

 • Halálos baleset történt a 61-es fõúton

  Halálos baleset történt a 61-es számú fõúton hétfõn délután.

 • Ikerpárt gázolt el egy autó Érden

  Kórházba szállítása után életét vesztette az a három hónapos kisgyermek, akit ikertestvérével együtt ütött el egy autós hétfõ este Érden. A másik gyermeket életveszélyes sérülésekkel ápolják a budapesti János kórházban.

 • Rendõrt kezdett el fojtogatni egy nõ

  Letartóztattak egy amerikai nõt, mert megmutatta a rendõrnek, hogyan fojtogatta a férje.

 • Tizenegy évet kapott, amiért fagyasztóba zárta az idõs férfit

  Jogerõsen tizenegy év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélõtábla csütörtökön azt a kiskunhalasi férfit, aki bántalmazta, majd egy fagyasztóba zárva próbálta meggyilkolni élettársát.

 • Hármas karambol Körmendnél

  Tömeges karambol történt hajnalban a Körmend felé vezetõ úton, Petõfi telep térségében.

 • Forgalommal szemben tekert egy kisfiú az úttesten

  Egy szolgálaton kívüli főtiszt talált rá Kiskunfélegyházán a forgalommal szemben kerékpározó kisfiúra. Az Izsáki úton a főtiszt arra lett figyelmes, hogy egy kisgyermek a forgalommal szemben kerékpározik. Mivel a biciklis fiú a sáv közepe felé kormányozott, egy autós csak szokatlanul nagy oldaltávolsággal tudta őt kikerülni, a következő jármű pedig le is fékezett, hogy el ne üsse a magányosan tekerő gyermeket.

 • Negyven másodperc alatt rabolta ki a bankot

  Negyven másodperc alatt, mindössze egy késsel felfegyverkezve rabolta ki fényes nappal egy álarcos férfi Bukarestben az egyik bankot.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%