rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Elfogták az élettársát megkéselő férfit

 • Share on Tumblr

  A hajdúböszörményi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint, feltehetően egy késsel megszúrta élettársát.

  A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. március 12-én 15 óra 50 perc körül M. Imre előzetes szóváltást követően 48 éves élettársa nyakát megszúrta, majd távozott otthonukból. Az esetről a sértett egyik rokona értesítette a mentőket és a rendőrséget.

  A helyszínre érkező rendőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 55 éves férfit, akit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra előállítottak. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a nő sérülése súlyos, életveszélyes.
  A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben – őrizetbe vétele mellett - emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Gyújtópalackot dobtak a fõvárosi házra

  Gyújtópalackot dobtak egy családi ház bejárati ajtajára csütörtökön hajnalban Budapesten - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.

 • Kerék oldotta légipotyautas

  Repülõvel oldott kereket potyautasként Bécsbõl egy román ifjú, hogy azután a repülõgép kereke õt "oldja ki" Londonban, a repülõtéri betonra pottyantva.

 • Gyermeke rugdosása miatt szenvedett balesetet egy svájci nõ

  Egy kertben kötött ki egy nõ az autójával, aki utóbb azzal magyarázta a balesetet, hogy a még meg sem született gyermeke elviselhetetlen erõvel rúgott bele a hasába.

 • Élelmiszerboltban is rabolt a szegedi dohánybolti támadó

  A Veszprém megyei Dörgicsén fogták el a 21 éves N. Norbertet a rendőrök 2014. október 8-án 13 óra 35 perckor, ellene a Szegedi Rendőrkapitányság bocsátott ki országos elfogatóparancsot.

 • Meztelenül lovagolt a zászlóval, börtönt kaphat

  Peru nemzeti zászlója szolgált nyeregként egy meztelenül lovagló perui fotómodellnek, amiért akár több év börtön is fenyegeti a nõt.

  A hölgy - aki táncosnõ is - fényképezéshez vetkõzött neki a lovaglásnak. Fotója megjelent egy magazin címlapján, ami azután politikai felháborodást keltett.

 • Kisbusz ütközött személyautóval

  Négy román állampolgárságú vendégmunkás súlyosan, kettõ pedig könnyebben megsérült, amikor az õket szállító kisbusz összeütközött egy személygépkocsival, majd mindkét jármû az út melletti árokba borult hétfõn Kecskemét határában.

 • Késelõ nõk (Rakamaz, Nyíregyháza)

  Súlyos testi sértés miatt indult eljárás egy 62 éves rakamazi asszony ellen, aki a megalapozott gyanú szerint 19-én lakásukban késsel combon szúrta férjét. A nõ a rendõrõrsön azt vallotta, hogy veszekedett ittas férjével, a késsel pedig csak meg akarta ijeszteni.

 • Partnak ütközött egy komp a dél-manhattani révkikötõben

  Több mint ötvenen megsérültek szerdán reggel, amikor egy komp balesetet szenvedett a dél-manhattani révkikötõben. Az egyik sérült állapota válságos.

 • Fegyverrel fenyegették és kényszerítették értékei átadására

  Súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendõrség az ellen a három szikszói ember ellen, akik a napokban bementek egy helyi férfi lakásába, majd fegyvert szegeztek rá.

 • 3 tonna hasist fogtak a spanyolok

  Egy több mint három tonna hasist szállító hajót kapott el szerdán a spanyol rendõrség, s ezzel egy egész drogkereskedelmi hálózatot számolt fel, amely Mallorca, Marokkó és Nagy-Britannia között bonyolította a forgalmát. Az ügyben 13 embert tartóztattak le, 3 britet és 10 spanyolt.

 • Két brutális gyilkosság a banda számláján

  Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendõrség azzal a négy emberrel szemben, akik a gyanú szerint két gyilkosságot és legalább két másik brutális támadást is elkövettek az elmúlt két évben, Budapesten, illetve a Duna-Tisza közén.

 • Savval öntötte le volt nejének arcát

  Égetõ bosszút állt 23 éves szeretõjén egy román férfi. Miután barátnõje elmondta neki, hogy ki szeretne szállni a kapcsolatból, a férfi gonosz bosszút forralt. Körülbelül 6 hónapon keresztül gyûjtögette egy üveg kannába - az egyelõre beazonosítatlan helyekrõl származó - kénsavat, amelyet egy parkban rejtett el.

 • Pitbullok tépték szét Dominikot?

  Nem staffordshire terrierek, hanem a többi közt viadalokra tenyésztett, amerikai pitbull terrierek tépték szét a 2 éves Dominikot - írja a Blikk szakértõi véleményekre hivatkozva. A lap szerint, miután a pitbull tartása engedélyhez kötött, szaporításuk tilos, elképzelhetõ, hogy újabb eljárás indul Dominik szülei ellen veszélyes eb tartásával kapcsolatos kötelesség megszegése miatt.

 • Öt évig bujkált álnéven a nõbujkált

  Öt év után azonosították a rendõrök azt a körözött nõt, aki álnéven rejtõzködve próbált eltûnni a hatóságok elõl a Dunántúlon.

 • Megkerülték a sorompót, halálra gázolta õket a vonat

  Két idõs kerékpáros halt meg a vasúti átjáróban.

 • Álmában gyilkoltak meg egy négyéves kisfiút

  Álmában gyilkoltak meg egy négyéves kisfiút egy angol kisvárosban. Amikor a mostohaapja kirohant a vérzõ gyerekkel az utcára, a szomszédok azt hitték, csak részeg randalírozók hangoskodnak, és aludtak tovább

 • Brutális tinik vertek össze egy 19 éves fiút

  Három tizenéves vert agyba-fõbe egy 19 éves fiatalt Magyargécen. A legfiatalabb elkövetõ 12 éves.

  Az elkövetõk ellen csoportos garázdaság miatt indult eljárás. 19 éves nógrádmegyeri fiatalembernek súlyos fejsérülései vannak.

 • Belehalt sérüléseibe a Szentesen balesetet szenvedõ férfi

  Kórházba szállítást követõen belehalt sérüléseibe az a 45 éves férfi, aki autójával egy fának ütközött október 22-én éjszaka Szentesen.

 • Két halálos áldozata van az 55-ös úton történt balesetnek

  Ketten meghaltak, ketten pedig megsérültek abban a balesetben, amelyben két személyautó frontálisan ütközött pénteken az 55-ös úton, Baja és Csávoly között.

 • Egy szál cigi mentette meg az életét

  Szerelmi bánatában kis híján eldobta magától az életét egy 26 éves szabadbattyáni fiatalember. Egy panelház kilencedik emeletérõl a mélybe akart ugrani. Két fehérvári rendõr az életét kockáztatva mentette meg õt.