rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Elfogták az élettársát megkéselő férfit

 • Share on Tumblr

  A hajdúböszörményi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint, feltehetően egy késsel megszúrta élettársát.

  A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. március 12-én 15 óra 50 perc körül M. Imre előzetes szóváltást követően 48 éves élettársa nyakát megszúrta, majd távozott otthonukból. Az esetről a sértett egyik rokona értesítette a mentőket és a rendőrséget.

  A helyszínre érkező rendőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 55 éves férfit, akit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra előállítottak. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a nő sérülése súlyos, életveszélyes.
  A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben – őrizetbe vétele mellett - emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Felfüggesztett fogházbüntetést kapott a halálos balesetet okozó fiatal

  Jogerõsen egy év, végrehajtásában egy évre felfüggesztett fogházbüntetéssel sújtott a Szegedi Városi Bíróság egy 25 éves szabadkai férfit, aki tavaly október 23-án hajnalban egy lány halálával és két másik fiatal életveszélyes sérülésével járó közlekedési balesetet okozott a csongrádi megyeszékhelyen.

 • Gyermekeket lõtt lábon a maffia

  Feltételezhetõen maffiózók lábon lõttek öt tizenéves fiatalt Nápoly egyik szegények lakta negyedében.

 • Késés miatt azt hazudta, elgázolták

  Azt hazudta a rendõrségnek egy nõ, hogy elgázolták, mert félt, hogy késése miatt elbocsájtják állásából.

 • Hatalmas adócsalást derítettek fel a vámosok

  Közel 100 millió forint áfa és társasági adó befizetését mulasztotta el három cég Bács-Kiskun megyében. Közel százmillió forintos adócsalást derített fel a Vám- és Pénzügyõrség Dél-alföldi Regionális Nyomozó Hivatala több Bács-Kiskun megyei társaságnál.

 • Nyilvántartásba kerülnek a szegedi kerékpárok

  Szeged - Egyebek között a kerékpárlopások megakadályozása a célja a Szegedi Rendõrkapitányság és a Magyar Kerékpárosklub szegedi szervezete kezdeményezésének: a bicikliket azonosítókkal látják el a klub szakemberei, és feljegyzik a jármû és a tulajdonos adatait is - mondta el Zélity László szegedi rendõrkapitány.

  A szegedi kerékpár-regisztrációs program lényege a növekvõ kerékpár-eltulajdonítások megelõzése, számuk visszaszorítása és a felderített esetek során megtalált kerékpárok azonosítása - tette hozzá.

 • Brutális módon bánt a gyerekekkel a házaspár

  Egy házaspár évekig kínozta lányukat és két fiukat. A most elkészült vádirat szerint a 8, 9 és 10 éves gyerekeknek együtt kellett pornófilmet nézniük szüleikkel, majd az abban látottakat rajtuk próbálták ki. Előtte sokszor félholtra verték őket.

 • Szexszekta Szibériában

  Moszkva - Megostromolta egy szibériai szex-szekta fõhadiszállását az orosz rendõrség, és õrizetbe vette a társaság 41 éves vezetõjét - adta hírül az orosz sajtó rendõrségi jelentésekre hivatkozva.

  Mint a híradásokból kiviláglik, az Asram Sambala szekta, mely több különbözõ néven hallatott magáról, gyaníthatóan sok ember eltûnéséért felelõs.

 • Betört, hogy börtönbe juthasson a testvéréhez

  Capac (Michigan állam) - Annyira hiányzott börtönben ülõ fivére egy férfinak az Egyesült Államokban, hogy betört egy benzinkút boltjába, majd pedig feladta magát.

  A 24 éves illetõ hajnalban hatolt az épületbe, majd pedig telefonált a rendõrségre és elmondta, mit tett meg miért.

 • Tizennyolc hónap börtön házasságtörésért

  Összeszûrte a levet egy popénekessel, így házasságtörésért tizennyolc hónap börtönre ítéltek egy dél-koreai színésznõt. Az asszony szerint ez a az emberi jogok megsértése. A bíróság szerint az ítélet összhangban áll a cselekedet felelõtlenségének súlyával.

 • Ovis fia hátizsákocskájában feledte apuka a narkóját

  Óvodás fia hátizsákocskájában feledte egy férfi a kábítószerét az Egyesült Államokban, aminek eredményeként õrizetbe vette a rendõrség.

 • 25 ember halálát okozta egy bivaly

  A sínekre rohanva két vonat összeütközését okozta.

  Egy bivaly okozott súlyos vonatbalesetet Egyiptomban. 25 ember meghalt, és 55-en megsérültek, amikor egymásnak ütközött két, azonos irányban haladó személyvonat Kairótól délre. A szerencsétlenséget a szemtanúk szerint az okozta, hogy az elõl haladó szerelvény hirtelen megállt, amikor egy nagytestû állat rohant a sínekre.

 • Rágyújtotta a lakást két emberre, majd öngyilkos lett

  Rágyújtotta a lakást egy 35 éves nõre és 57 éves élettársára egy kecskeméti férfi, aki tette után öngyilkosságot követett el.

 • Levágta terhes felesége orrát és füleit egy török férfi

  Levágta terhes felesége orrát és füleit egy férfi Törökország délkeleti részén. Török sajtóértesülések szerint a férj így akart bosszút állni házastársán, amiért az a rendõrségen panaszt emelt ellene rendszeres bántalmazásai miatt.

 • Morvai szexvideóját ígéri a spam

  A kéretlen levelek szerzõi felfigyeltek rá, hogy a honi radikális párt EP-képviselõje keresett online személyiség. Néhány napja meglepõ üzenetet kapnak a "pont hu" végzõdésû email címmel rendelkezõ felhasználók: a levél tárgya szerint Morvai Krisztináról szóló szexvideó linkjét tartalmazza az elektronikus levél.

 • Késszúrás vetett véget a veszekedésnek

  Életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy 55 éves férfit, akit volt élettársa mellkason szúrt Kelebián - közölte a rendõrség.

 • Két motoros ütközött Zalában - egyikük meghalt

  Két motoros ütközött össze vasárnap este Bak és Söjtör között, az egyik motoros a helyszínen életét vesztette - közölte a Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyelete.

 • Törvényszéki orvosszakértõk csontok után kutatnak a WTC törmelékeiben

  New York-i igazságügyi orvosszakértõk hétfõn újrakezdik a World Trade Center összeomlása után visszamaradt törmelék átkutatását a szeptember 11-i terrormerénylet áldozatainak maradványait keresve.

 • Szóváltás miatt ráuszította a kutyáját a falubeli társára

  Hidegség utcáján "marcangolta" a helyi férfit a kaukázusi juhászkutya. A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy két helyi lakos között kialakult szóbeli összetűzést követően az egyik férfi kutyáját ráuszította falubeli társára.

 • Kutyája miatt kellet amputálni a vadász kezét

  Kutyája lõtt meg egy vadászt Franciaországban olyan súlyosan megsebesítve, hogy a férfi jobb kezét amputálni kellett.

 • A rendõr címét adta meg a rendõrnek a bolti szarka

  Berlin - Hihetetlen balszerencséje volt egy fülön csípett bolti szarkának Németországban: véletlenül épp az intézkedõ rendõr lakcímét hazudta a sajátjának.

  A tolvaj egy 18 éves achimi ifjú. Igazolvány nem volt nála, amikor elfogták, így aztán szemrebbenés nélkül hazudott lakcímet a rendõrnek. Volt annyi esze, hogy létezõ címet mondjon, és volt akkora balszerencséje, hogy épp a rendõrét.