rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Elfogták az élettársát megkéselő férfit

 • Share on Tumblr

  A hajdúböszörményi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint, feltehetően egy késsel megszúrta élettársát.

  A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. március 12-én 15 óra 50 perc körül M. Imre előzetes szóváltást követően 48 éves élettársa nyakát megszúrta, majd távozott otthonukból. Az esetről a sértett egyik rokona értesítette a mentőket és a rendőrséget.

  A helyszínre érkező rendőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 55 éves férfit, akit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra előállítottak. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a nő sérülése súlyos, életveszélyes.
  A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben – őrizetbe vétele mellett - emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tucatnyi áldozata van egy hídomlásnak

  Összerogyott egy újonnan épült híd Kashmír Indiához tartozó részén, a balesetben 24 ember életét vesztette. A baleset tegnap történt, Szrinagartól mintegy száz kilométerre nyugatra.

 • Elítélték a madridi merénylet egyik elkövetõjét

  Tíz évi letöltendõ börtönbüntetésre ítélték Marokkóban a 2004. márciusi madridi merényletek ügyében indított per egyik vádlottját, a marokkói Hisam Ahmidant - közölte egy igazságügyi forrás.

 • Egy óra alatt 11-en vesztettél életüket az utakon

  Kettő, egymáshoz kísértetiesen hasonló szörnyű baleset történt vasárnap az Egyesült Államokban. Dél-Kaliforniában egy ittas 21 éves lány hajtott fel rossz irányból a 60-as autóútra, ahol egy szabályosan közlekedő kocsival karambolozott a szembejövő sávban. A szemtanúk szerint a vétkes sofőr legalább 160 kilométer per órás sebességgel hajtott.

 • Megoldotta, hogy ne legyen ujjlenyomata

  Levágatott ujjbegyeibõl egy kábítószercsempész az Egyesült Államokban, hogy ne tudják azonosítani személyét.

 • Mentõs baleset Kaposvár és Kaposújlak között

  Október 10.-én Az elsõdleges információk alapján egy kft. tulajdonában lévõ mentõautó ütközött bele Kaposújlak felé haladva –vélhetõen a vezetõ figyelmetlensége miatt - az elõtte haladó és egy teherautó kikerülését végzõ OMSZ-es mentõautóba, majd azt követõen nekicsapódott annak a teherautónak, amelyet a másik mentõ kerülni akart. A baleset során a kikerülést végzõ mentõautó vezetõje és az ápoló könnyebb sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Kaposvári Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.08.20 órakor jelentették be, hogy baleset történt Kaposvár és Kaposújlak közötti útszakaszon.

 • Koldustörvény Thaiföldön

  Bangkok - Thaiföldön a többé már nem lehet kiállni az utcára és kéregetni, ha a parlament elfogadja a kormány által a héten kezdeményezett Koldusrendészeti Törvényt.

  Az új jogszabály felváltaná a mára már elavultnak minõsített 1941. évi koldulásellenõrzési törvényt.

 • Két embert meghalt abban a balesetben, amit a Manchester City futballistája okozott

  Két ember is meghalt abban a balesetben, amit a Manchester City futballistájának országúti versenyzése okozott.

 • Élõ pornóshow-ra kényszerítettek egy 3 éves kislányt

  Online pornófilmet készített egy 3 éves kislánnyal egy perverz amerikai nõ.

 • Felborult autó okoz torlódást Budapesten

  Felborult egy autó a Szentendrei út fõváros felé vezetõ oldalán. A baleset miatt jelentõs torlódás alakult ki.

 • Ikerpárt gázolt el egy autó Érden

  Kórházba szállítása után életét vesztette az a három hónapos kisgyermek, akit ikertestvérével együtt ütött el egy autós hétfõ este Érden. A másik gyermeket életveszélyes sérülésekkel ápolják a budapesti János kórházban.

 • Halálos gázolás Kazincbarcikán

  Gyalogost gázolt el egy személyautó Kazincbarcikán csütörtökön este, a nõ a mentõautóban halt meg – mondta a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Rakétákkal rohanták meg a kamionokat - meghalt egy rendõr

  Egy rendõrt megöltek, 96 teherautót és konténert gyújtottak fel vasárnapra virradóra feltételezett iszlamista fegyveresek az északnyugat-pakisztáni Pesavarban egy olyan bázison, ahonnan az Afganisztánban állomásozó amerikai és NATO-egységek utánpótlását biztosítják.

 • Eldurvult a vita a gumijavítónál - lövöldözés Budapesten

  Megrongálták az autóját és többször házának udvara felé lõttek egy férfinak, aki egy XVIII. kerületi gumijavító mûhelyben került konfliktusba egy másik autóssal szerda délután - mondta Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese.

 • Elszakadt a kötél, helyén maradt a bankautomat

  Bankautomatát próbáltak meg ellopni hajnalban a fõváros XXI. kerületében, a rablás azonban meghiúsult.

 • Fegyveresek vitték el a benzinkút bevételét

  Két fegyveres támadó rabolt ki egy benzinkutat a Csongrád megyei Székkutason.

 • Police-Mobil: bûnmegelõzési busz Borsodban

  Miskolc - Az országban elsõként Police-Mobil (P-Mobil) néven indított útjára a Borsod megyei rendõr-fõkapitányság egy bûnmegelõzési információs buszt, amely iskolákban és nyugdíjasotthonokban nyújt majd segítséget - tájékoztatta az MTI-t a megyei rendõr-fõkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa kedden.

  Dobi Tamás közölte: a "preventív turné elsõ állomása a miskolci Szent Imre Római Katolikus Általános Iskola volt".

 • Mexikói fegyveresek võlegényt raboltak

  Egy esküvõn ütöttek rajta fegyveresek a mexikói Ciudad Juárezben, és magukkal hurcolták a võlegényt, a férfi testvérét és nagybátyját.

 • Szinte otthon ment bankot rabolni

  Szinte otthon rabolt bankot egy férfi az Egyesült Államokban: még a házból sem tette ki a lábát, csupán pár emeletet kellett lemennie bérlakásából, hogy betérjen a pénzintézetbe.

 • Felrobbant és autókra zuhant egy hírműsor helikoptere

  Autókra zuhant a reggeli csúcsforgalomban és felrobbant Seattle-ben egy hírműsor helikoptere, a balesetnek két halálos áldozata és egy súlyos sérültje van.

 • Kaszinózott a saját elrablását tettetõ malajziai férfi

  Csupán játékszenvedélye - majd a rendõrség - ejtette rabul azt a malajziai férfit, aki emberrablást tettetett, hogy váltságdíjából tovább játszhasson a kaszinóban.