rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Elfogták az élettársát megkéselő férfit

 • Share on Tumblr

  A hajdúböszörményi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint, feltehetően egy késsel megszúrta élettársát.

  A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. március 12-én 15 óra 50 perc körül M. Imre előzetes szóváltást követően 48 éves élettársa nyakát megszúrta, majd távozott otthonukból. Az esetről a sértett egyik rokona értesítette a mentőket és a rendőrséget.

  A helyszínre érkező rendőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 55 éves férfit, akit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra előállítottak. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a nő sérülése súlyos, életveszélyes.
  A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben – őrizetbe vétele mellett - emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Négy autó rohant egymásba az M5-ön

  Súlyos és könnyû sérültje is van az M5-ös autópálya örkényi lehajtójánál történt balesetnek, ahol négy jármû ütközött össze hétfõ este.

 • Szolgálaton kívüli rendőr mentette meg a balesetet szenvedett férfit

  A balesetet szenvedett sofőr elvesztette az eszméletét, ha a rendőr nem segített volna, biztosan nem élte volna túl a balesetet. A rendőr korábban mentőtiszt volt, így tudott egy olyan fogást, amivel gyorsan ki tudta húzni a férfit az autóból, amely bármelyik percben felrobbanhatott volna.

 • Halálos baleset - vízelvezető árokba csapódott a motoros

  Félpályán járható a 71-es főút Balatonszepezd és Révfülöp közötti szakasza, ahol ma reggel fél 9 körül halálos baleset történt.

 • Csak három évet kapott a brutális gyilkosságért a német férfi

  Szex közben ölte meg az áldozatát, feldarabolta a testét, a fejét pedig megfõzte. Csak három évet kapott a német gyilkos.

 • Villamossal ütközött a kézilabdások busza

  Villamossal ütközött össze tegnap este Budapesten a Győri ETO kézilabdaklub busza. A baleset a Vágóhíd utcánál történt szerda este.

 • Megölte magát a fogvatartott

  Öngyilkosságot követett el egy fogvatartott szerda hajnalban a Szegedi Fegyház és Börtönben – tájékoztatta az intézmény sajtóreferense a távirati irodát. Bozó Bea elmondta: az elõzetes letartoztatásban lévõ fogvatartott szerda hajnalban a büntetés-végrehajtási intézet II-es objektumában akasztotta fel magát.

 • Nézte a Tv-t, közben kifosztották!

  Leszerelte a WC ablakát, hogy bejusson egy jászberényi lakóházba a tolvaj, ahol kutatást végzett és több mint 3 millió készpénzt vitt el.

 • Kocsikat koboznak el Teheránban, mert a sofõrök helytelenül viselkednek nõkkel

  Elkobozza az iráni rendõrség azokat az autókat, amelyek sofõrjei "helytelenül viselkednek nõkkel".

 • Kerék oldotta légipotyautas

  Repülõvel oldott kereket potyautasként Bécsbõl egy román ifjú, hogy azután a repülõgép kereke õt "oldja ki" Londonban, a repülõtéri betonra pottyantva.

 • Hamis ötezressel akart fizetni egy vásárló Nyíregyházán

  A rendõrség pénzhamisítás megalapozott gyanújával rendelt el nyomozást az ügyben.

 • Halálos gázolás a Rókusi pályaudvarnál

  Halálra gázolt egy férfit a Szegedre tartó személyvonat Szegeden a Rókusi pályaudvar elõtt.

 • Õrület: kilométernyi vasat loptak az autópálya építkezésérõl

  Közel 1 kilométernyi vasrudat loptak el ismeretlenek az M6-os építkezésérõl, Mözs határában.

 • A szeme láttára lopták el a tatabányai férfi motorját

  A tulajdonos szeme láttára loptak el egy motorkerékpárt Tatabányán, a férfinak kétszer is veszélybe került az élete, amikor megpróbálta megakadályozni a bûncselekményt; késõbb kiderült, hogy a teherautó is lopott volt.

 • Õrizetben a kocsmai rendbontók

  Õrizetbe vette a rendõrség azt a két embert, akik a gyanú szerint megtámadtak és késsel fenyegettek meg két férfit egy székesfehérvári vendéglátóhelyen.

  A bûncselekmény vasárnap késõ este, nem sokkal tizenegy óra elõtt történt egy Budai úti szórakozóhelynél, ezt követõen hívta ki a rendõröket a sértettek egyike. Mint kiderült, két ember erõszakos magatartást tanúsított több másik, ott lévõ vendéggel szemben, majd az eldurvult vita végén rá is támadtak két másik férfira.

 • Autóbusznak ütközött egy kerékpáros

  Ittas kerékpáros a közúti jelzőtábla utasítása ellenére hajtott be a kereszteződésbe. A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy egy 58 éves helyi lakos kerékpárjával közlekedett az Andrássy utca felől a Soproni út irányába.

 • Akciósok fogták el (BRFK)

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Információs Fõosztály Célkörözési Alosztálya és a Budapesti Rendõr-fõkapitányság Bevetési Fõosztály Akció Osztályának munkatársai 2009. március 18-án 9 órakor egy zuglói lakásban elfogtak egy 33 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2004. januárjában és 2007. szeptemberében több sértettõl, több alkalommal - a sértettek megtévesztésével - kért kölcsön, mely tartozásait a mai napig nem rendezte.

 • Vonat elé ugrott egy férfi Vecsésnél

  Halálra gázolt egy embert egy személyvonat Vecsésnél.A baleset pénteken kora délelõtt történt a Vecsés és Üllõ közötti vasútszakaszon.

  Egy férfi a Cegléd felõl Budapestre tartó személyvonat elé ugrott, feltehetõen öngyilkossági szándékkal.

  A 47 éves áldozat a helyszínen életét vesztette.

 • Ellenõrre támadtak Budapesten

  Ellenõrre támadt hétfõ délelõtt egy bliccelõ utas élettársa Budapesten a 14-es villamoson, a bántalmazott szája felrepedt, orvosi ellátásra szorult.

 • Balesetet szenvedett egy motoros rendõr Miskolcon

  Balesetet szenvedett egy motoros rendõr Miskolc egyik közlekedési csomópontjában: nekiütközött hátulról egy autó, mikor megállt a sárga lámpánál. A rendõr felborult, de nem esett baja

 • Fának ütközött és kerítést szakított egy BMW

  Sokat kibír egy M5-ös BMW: erre szolgáltatott példát az a baleset is, amely nemrégiben történt a dél-afrikai Johannesburgban.