rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Elfogták az élettársát megkéselő férfit

 • Share on Tumblr

  A hajdúböszörményi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint, feltehetően egy késsel megszúrta élettársát.

  A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. március 12-én 15 óra 50 perc körül M. Imre előzetes szóváltást követően 48 éves élettársa nyakát megszúrta, majd távozott otthonukból. Az esetről a sértett egyik rokona értesítette a mentőket és a rendőrséget.

  A helyszínre érkező rendőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 55 éves férfit, akit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra előállítottak. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a nő sérülése súlyos, életveszélyes.
  A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben – őrizetbe vétele mellett - emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kerékpárost gázoltak Nyíregyházán

  Kerékpárost gázolt el egy biciklist Nyíregyházán.

 • Hét ember vesztette életét a romániai balesetben

  Hét ember meghalt kettõ pedig megsérült abban a közúti balesetben, amely a romániai Lippa közelében, a Dévát Araddal összekötõ, a magyar határ felé vezetõ országúton történt szombat este.

 • Panelban termesztette a drogot

  Bérbe adott gödöllõi panellakásában a tulajdonos találta meg albérlõje különös növényeit még vasárnap, és úgy döntött, hogy rendõrt hív. A botanikus szakértõ szerint indiai kendert, a marihuána lapanyagát nevelte az albérlõ a panelban.

 • Buli: iszogattak, megölték, feldarabolták

  Feltételezett emberevõket ítéltek el a távol-keleti Petropavlovszk-Kamcsatszkijban pénteken, bár azt nem tudni, hogy valóban ettek-e a húsból, de annyi biztos, hogy ételt fõztek belõle.

 • Hasznos tanácsok szörfözõknek

  Vízi sporteszközt az vezethet, aki: 14. életévét betöltötte, úszni tud, a vezetésben kellõ gyakorlattal rendelkezik, ismeri az 57/2011. (XI. 22.) NFM rendelettel közzétett Hajózási Szabályzat rendelkezéseit és az igénybe vett vízterület sajátosságait. Vízi sporteszközzel a parttól vagy más kikötõhelyrõl elindulni, és menetirányt változtatni akkor szabad, ha az a víziközlekedés más résztvevõit nem zavarja, és vízben tartózkodó személyt nem veszélyeztet.

 • Tévesen nyilvánítottak halottnak

  Németországban halottnak nyilvánította a fürdõszobájában háztartási balesetben eszméletét vesztõ idõs nõt, és behatóbb vizsgálatok nélkül távozott az ügyeletes orvos,

 • Felborult egy pénzszállító gépjármű

  Oldalára borult egy pénzszállító gépjármű szerdán délelőtt a Villánykövesd és Palkonya közötti vasúti átjáróban.

 • Elõbb fogócskázott, aztán bújócskázott, de elgázolta búvóhelye

  Phoenix (Arizona állam) - Nagyon szerencsétlenül "bújócskázott" a rendõrséggel egy férfi az Egyesült Államokban: egy teherautó alá rejtõzött, ám a kocsi nem elég, hogy elindult, hanem még kissé el is gázolta.

  A 26 éves férfi autóvezetési szabálytalanság miatt menekült a rendõrség elõl. Áthajtott egy piros lámpán, amiért megállították, õ átadta a rendõrnek a jogosítványát, ám utána elszaladt.

 • Diákverés egy katolikus kollégiumban Nyíregyházán

  Nyíregyháza - Diákokat vertek meg ismeretlenek egy katolikus gimnázium kollégiumában Nyíregyházán, a tanulók közül hárman könnyû sérüléseket szenvedtek - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje vasárnap.

 • Halálra gázolt egy férfit a vonat Miskolcon

  Halálra gázolt a Füzesabony felé közlekedõ személyvonat egy férfit Miskolcon, a Bogáncs utcai vasúti átjárótól nem messze.

 • Tolatva menekültek a rendõr láttán

  Nem tudott elmenekülni a rendõrök elõl az a két ember, akik nagy mennyiségû, kétes eredetû cigarettával autózva hajtottak rendõri ellenõrzésbe, Zalaszentgróton.

 • Fokozott rendõri jelenlét a hajdú-bihari autópálya szakaszokon

  Az M3-as és az M35-ös autópálya Hajdú-Bihar megyei szakszán a nyári idegenforgalmi idõszakban a balesetek megelõzése érdekében fokozott rendõri jelenlétre számíthatnak a közlekedõk.

 • Részegen próbált hazaevezni egy svéd nyugdíjas Dániából

  Koppenhága - Lopott csónakkal próbált hazaevezni Dániából egy svéd nyugdíjas, aki annyira részeg volt, hogy út közben elaludt.

  Az Öresund-szoros a dán Helsingör és a svéd Helsingborg között a világ egyik legforgalmasabb teherhajó-útvonala. Ezen próbált átevezni sötét éjjel a 78 éves férfi, miután konstatálta, hogy már a kompjegyre való pénzt is elitta és ezért inkább elkötött egy csónakot.

 • Mobilvécében volt a politikus holtteste

  David Cameron brit miniszterelnök jó barátja volt az a konzervatív politikus, akinek holttestét vasárnap találták meg a Glastonbury fesztiválon, az egyik mobilvécében. A halál oka ismeretlen.

 • Halálos fegyverbaleset (Nyírbátor)

  Csütörtökön napközben nyírbátori lakásában életét vesztette a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság egyik fõtisztje. A rendelkezésre álló adatok szerint az alezredes szolgálat után, szabadidejében, az engedéllyel otthon tartott önvédelmi fegyverét rakta össze.

 • Gyalázat: ellopták a temetõkapukat!

  A tolvajok pofátlanságának semmi sem szab gátat: Kaposújlakon ellopták a temetõ mindkét kapuját.

 • Két éves kisfiút gázoltak halálra Kiskunfélegyházán

  A kórházban halt meg az a két éves kisfiú, akit szombat este gázolt el egy 45 éves nõ Kiskunfélegyházán. A kisfiú egy parkoló autó mögül szaladt ki az útra, a sofõr pedig már késõn vette észre a gyermeket.

 • Fejre állította az autót az ittas sofõr

  Az autóban négyen ültek, könnyû sérülésekkel megúszták a balesetet. Villányban boroztak, majd Siklós irányába indultak el. Egy kilométert sem haladtak, amikor a sofõr hibázott és fejre állította az autót. Ittas volt, ezért elõállították.

 • Felesége hátába döfte a konyhakést a vita közben

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a nõ, akit férje késelt meg mányi otthonukban. A férfit a rendõrök a helyszínen elfogták.

 • 2011-es változások a rendõrség szolgálati szabályzatában

  Új szolgálati szabályzat vonatkozik a rendõrökre 2011 október 1-tõl. A fej és a gyomor ütésének tilalma már nincs nevesítve, a bilincs gyakrabban kerülhet elõ, szolgálaton kívül viszont nem tarthat a rendõr magánál gumibotot.

  Pénteken hatályba lépett Pintér Sándor belügyminiszter rendelete a rendõrség új szolgálati szabályzatáról. Az új rendelet megtiltja a rendõröknek, hogy szolgálaton kívül maguknál tartsanak vegyi eszközt, elektromos sokkolót, rendõrbotot, kardlapot vagy bilincset.