rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Elfogták az élettársát megkéselő férfit

 • Share on Tumblr

  A hajdúböszörményi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint, feltehetően egy késsel megszúrta élettársát.

  A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. március 12-én 15 óra 50 perc körül M. Imre előzetes szóváltást követően 48 éves élettársa nyakát megszúrta, majd távozott otthonukból. Az esetről a sértett egyik rokona értesítette a mentőket és a rendőrséget.

  A helyszínre érkező rendőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 55 éves férfit, akit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra előállítottak. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a nő sérülése súlyos, életveszélyes.
  A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben – őrizetbe vétele mellett - emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tanácsok, mit tegyünk mielõtt nyaralni megyünk

  Jelentõsen megnõ a betöréses lopások száma nyáron, ezért a rendõrség néhány jó tanácsot tett közzé. Az Országos Rendõr-fõkapitányság szóvivõje felhívta a figyelmet arra is, hogy a közösségi oldalakon senki ne tegye közzé, hogy nyaralni megy, mert ez tippet adhat a betörõknek.

 • Fegyveres fenyegetés hóleverés miatt

  Fegyverrel fenyegette meg szomszédját egy férfi az Egyesült Államokban, mert az hangosan merészelte leverni cipõjérõl a havat.


 • Hamis pénzzel akartak fizetni több szabolcsi vendéglátóhelyen

  Elfogta a rendõrség azt az öt férfit, akik hamis bankjegyekkel fizettek, illetve próbáltak fizetni több szabolcsi vendéglátóhelyen.

 • Fénymásolt pénzzel próbáltak meg fizetni

  Egy ezer és egy ötszáz forintost fénymásolt le két általános iskolás fiú a Komárom-Esztergom megyei Ácson, majd rávették két társukat, hogy azzal fizessenek az iskolabüfében.

 • Hajtóvadászat egy baltás gyilkos ellen Kínában

  Peking - Hajtóvadászatot indítottak a közép-kínai Hupej (Hubei) tartományban egy nyolcszoros baltás gyilkos ellen, akinek áldozatai között egy két és fél éves kisgyermek is van.

  A hajtóvadászat hétfõn délután kezdõdött, miután Szujcsou (Suizhou) város Lojang (Luoyang) közigazgatási területén egy 42 éves nõt és unokáját az otthonukban fejszével halálra vertek.

 • A tolvajért autózó rendõrtõl kért útbaigazítást a tolvaj

  Rendõrtõl kért útbaigazítást egy tolvaj az Egyesült Államokban, ráadásul az épp érte igyekvõtõl.

 • 2011-es változások a rendõrség szolgálati szabályzatában

  Új szolgálati szabályzat vonatkozik a rendõrökre 2011 október 1-tõl. A fej és a gyomor ütésének tilalma már nincs nevesítve, a bilincs gyakrabban kerülhet elõ, szolgálaton kívül viszont nem tarthat a rendõr magánál gumibotot.

  Pénteken hatályba lépett Pintér Sándor belügyminiszter rendelete a rendõrség új szolgálati szabályzatáról. Az új rendelet megtiltja a rendõröknek, hogy szolgálaton kívül maguknál tartsanak vegyi eszközt, elektromos sokkolót, rendõrbotot, kardlapot vagy bilincset.

 • Rendõrök segítenek a hajléktalanoknak Borsodban

  A Borsod-Abaúj-Zemplénben regisztrált több száz hajléktalant ismét fenyegeti a kihûlés veszélye, a rendõrök ezért idén is igyekeznek segítni rajtuk, nekik – tájékoztatott a rendõrség.

 • Családi veszekedés miatt bukott le

  Családi veszekedés miatt került rendõrkézre egy bírósági körözés alatt álló ember Hajdú-Bihar megyében.

 • Két anya megölte a saját lányait

  A két muzulmán nõnek nem tetszett, hogy lányaik hindu férfiakhoz mentek férjül.

  Rendõrségi tájékoztatás szerint a két fiatal nõt leszúrták, amikor hazatértek. A lányok hozzá is mentek választottjukhoz.

 • Emberrablásnak nézték a magyar udvariasságot

  Körözést indított az osztrák és a bajor rendõrség három magyar ellen emberrablás gyanúja miatt. El is fogták õket és kiderült, hogy csupán udvariasak voltak egymáshoz.

 • Hamar lebukott a hamis adatokkal próbálkozó ittas sofõr

  Hamis adatokat bediktálva próbált meg a felelõsségre vonás alól kibújni egy ittasan vezetõ hódmezõvásárhelyi sofõr, amikor azonban saját nevén szólították a rendõrök, mégis reagált, s így lebukott - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Túlélte a 15 méteres zuhanást a párhónapos kisbaba

  Letartóztatták annak a brit csecsemõnek az anyját, aki kiesett egy magas épület ablakából. Csodával határos módon a kislány túlélte a 15 méteres zuhanást.

 • Börtönbõl szabadult, ismét ölni akart

  Életveszélyesen összeszurkálta volt élettársát Tatabányán, majd a rendõrök megérkezése elõtt elmenekült a helyszínrõl egy miskolci férfi, aki nemrég szabadult 21 éves börtönbüntetésébõl - közölte a rendõrség.

 • Egy 46 éves ejtõernyõs vesztette életét Szegeden

  Halálos kimenetelû baleset történt vasárnap délután Szegeden az 55. számú fõút mellett egy földes területen.

 • Lónyugtatóval bénítják áldozataikat a támadók

  Már négy ember szervezetébe juttatott erõszakkal ketamint egy vagy több ismeretlen tettes Pozsonyban. A kiszemelt áldozatokra injekciós tûvel támad(nak) rá, úgy fecskendezi(k) beléjük a szintetikus állatorvosi érzéstelenítõ szert, amely akár eszméletvesztést is elõidézhet.

 • Rátámadt a rendõrre és az orvosra is - egy év börtönt kapott a polgármester

  Egy év, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a szlovák polgármestert, aki ittasan rátámad egy rendõrre Bánrévén, majd a vérvételt végzõ orvost is megrugdosta.

 • A Kis-Sajóba fulladt egy 14 éves fiú

  Az úgynevezett Kis-Sajóba ugrott és meghalt egy fiú a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Felsõzsolcánál.

 • Majdnem tragédia lett a lánykérésbõl

  Mark Simmons repülõgéprõl szerette volna megkérni kedvesét, amikor annak elromlott a hajtómûve.

 • Frontális ütközés Vas megyében

  A balesetben egy ember súlyosan, egy könnyebben megsérült.