rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Elfogták az élettársát megkéselő férfit

 • Share on Tumblr

  A hajdúböszörményi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint, feltehetően egy késsel megszúrta élettársát.

  A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. március 12-én 15 óra 50 perc körül M. Imre előzetes szóváltást követően 48 éves élettársa nyakát megszúrta, majd távozott otthonukból. Az esetről a sértett egyik rokona értesítette a mentőket és a rendőrséget.

  A helyszínre érkező rendőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 55 éves férfit, akit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra előállítottak. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a nő sérülése súlyos, életveszélyes.
  A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben – őrizetbe vétele mellett - emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kiszúrta nevelõapja szemét

  Késsel támadt a nevelõapjára egy 19 éves barcsi fiatalember; a Somogy Megyei Fõügyészség emberölés bûntettének kísérlete miatt emelt vádat ellene.

 • Gyilkos rekamié

  Szentpétervár - Kinyitható rekamié okozta egy férfi halálát Szentpéterváron.

  Az illetõ jócskán felöntött a garatra, majd hazabotorkált és ruhástól ledõlt a rekamiéra - olvasható a Lenta címû orosz hírportálon.

 • A cigiszünetben kapták el a sorozatgyilkost

  Nicholas T. Sheley-t cigarettázás közben tartóztatták le egy illinoisi bár elõtt, miután a kocsma vendégei felismerték a televízióban bemutatott fotók alapján.

  Nyolc ember, köztük egy kétéves kisgyermek és egy 93 éves aggastyán megölésével gyanúsított sorozatgyilkost fogott el a rendõrség és FBI ügynökök kedden, Illinois államban, egy nappal azután, hogy több államra kiterjedõ körözést adtak ki ellene.


 • Masszázs közben vágta el szeretõje nyakát

  Nagyszabású bulit rendezett egy férfi az arizonai Maricopában. A meghívottak korlátlanul fogyaszthattak az italokból és drogokból. Éjfél körül aztán a vendégek szétszéledtek és egyedül egy 22 éves lány maradt, Linda Burchfield, a házigazda rendszeres szexpartnere.

 • Paneltûz Kispesten

  Hét gyermek és két felnõtt szenvedett füstmérgezést, mikor tûz ütött ki egy kispesti panelházban. A 3. emeleten felcsapó lángok a 4. emeletre is átterjedtek, a tûzoltók kimenekítették a lakókat, s megfékezték a tüzet.

 • Szippantókocsi gázolt halálra egy biciklist

  Szippantókocsi alá esett és a balesetben meghalt egy kerékpáros férfi a Borsod megyei Bõcs belterületén.

  A biciklis akkor esett a szippantókocsi alá, amikor a vasúti sorompó felnyitása után elindultak a jármûvek. A 46 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét nem tudták megmenteni.

 • Motorbalesetével bukott le egy férfi Nagykanizsán

  Az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett egy 35 éves zalaegerszegi férfi abban a közlekedési balesetben, amely 2014. szeptember 16-án 18 óra 15 perckor történt Nagykanizsán.

 • Gyermekét és feleségét is bántalmazta a soproni férfi

  A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. augusztus 20-án 14 óra 29 perckor érkezetett bejelentés, hogy egy soproni lakásban családon belüli bántalmazás történt.

 • Barátnõjét próbálta megvédeni - eszméletlenre rugdosták

  A lakosság segítségét kérve keresi a rendõrség azt a két férfit, akik egy hónapja eszméletlenre rugdostak egy barátnõjét védõ fiatal férfit Debrecenben.

 • Halálos baleset történt Mályinál

  A sofõr valószínûleg nem az út- és látási viszonyoknak megfelelõen vezetett.

 • A közlekedõk biztonságát tartják szem elõtt

  A Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság állománya a zéró tolerancia és az objektív felelõsség elvének következetes alkalmazásával továbbra is törekszik a szabályok betartatására a közlekedésbiztonság javítása érdekében. Emellett érvényt szereznek a 2009. augusztus elsejétõl megváltozott eljárási szabályoknak is, azaz figyelnek a vezetés közben szabálytalanul telefonálókra, illetve a különbözõ passzív biztonsági eszközöket nem használókra is.

 • Rendõrõrsön kötött ki az ámokfutó menyasszony

  Ungvár - Rendõröknek kellett megfékezni egy menyasszonyt a dél-ukrajnai Energodar városban, mert az esküvõre és újdonsült férjére ráunva kocsikázni indult.

 • Megerõszakolta 4 éves lányát, de megúszta!

  Újabb pedofíliával kapcsolatos botrány rázta meg Európát tegnap, miután kiderült, hogy büntetlenül megússza tettét az a belga férfi, aki megerõszakolta 4 éves lányát. A mons-i bírák azzal indokolták ítéletüket, hogy a férfi aludt, amikor a bûntettet elkövette.

 • Nõi holttestre bukkantak a tatabányai bevásárlóközpontban

  Nõi holttestet találtak egy bevásárlóközpont mosdójában.

 • Ne parkolj tilosban kocsinkban sok droggal!

  Philadelphia - Tilosban parkolt, méghozzá autójában harmadmázsányi kábítószerrel egy nõ az Egyesült Államokban.

  A hölgy a járda szélénél álló kocsik mellett állt meg "másodikosként", de még csak a vészvillogót sem kapcsolta be. Talán, hogy ne hívja fel kocsijára nagyon a figyelmet.

 • Hívatlan újévi "vendég" egy óbudai presszóban

  2010.01.01-én délben egy férfi kirabolt egy presszót Budapesten, a III. kerületi Tímár utcában.

 • Késsel megölte gyermekeit, felakasztotta feleségét, majd magát is az apa

  Családi tragédia történt a Komárom-Esztergom megyei Ácson. A helyszínen négy holttestet találtak: két gyermeket, egy férfit és egy nõt. A helyszínre mentõhelikoptert is indítottak, de már nem volt lehetõség az újraélesztésre - közölte Németh Cecília, az Országos Mentõszolgálat sajtóügyeletese.

 • Tûz a Déli pályaudvaron

  A tüzet rövid idõ alatt eloltották, sérülés nem történt, a tûz a vasúti forgalomban sem okozott fennakadást.

 • A bírósági végzés ellenére is megverte az asszonyt

  Õrizetbe vette a rendõrség azt a férfit, aki saját közös kisgyerekük elõtt verte meg és fenyegette meg életveszélyesen az élettársát Baján.

 • Kalapáccsal ölte meg barátnõjét a férfi

  Emberölés miatt vette õrizetbe a rendõrség azt a férfit, aki egy kalapáccsal verte fejbe barátnõjét szerdán a fõváros VII. kerületében.