rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Elfogták az élettársát megkéselő férfit

 • Share on Tumblr

  A hajdúböszörményi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint, feltehetően egy késsel megszúrta élettársát.

  A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. március 12-én 15 óra 50 perc körül M. Imre előzetes szóváltást követően 48 éves élettársa nyakát megszúrta, majd távozott otthonukból. Az esetről a sértett egyik rokona értesítette a mentőket és a rendőrséget.

  A helyszínre érkező rendőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 55 éves férfit, akit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra előállítottak. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a nő sérülése súlyos, életveszélyes.
  A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben – őrizetbe vétele mellett - emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Száz tûzoltó vonult ki egy raktártûzhöz

  Kigyulladt egy raktárépület vasárnapra virradóra Budapesten, a helyszínre nagy erõkkel kivonuló tûzoltók éjfél után eloltották a lángokat - közölte a tûzoltóság ügyeletese.

 • Szén-monoxid mérgezést kapott két idõs embert Pomázon

  Két idõs ember került kórházba szén-monoxid-mérgezés miatt egy pomázi családi házból vasárnap délelõtt.

 • Egy dílert és hét fogyasztót állítottak elõ a kisteleki rendõrök

  Egy kábítószer terjesztéssel és hét fogyasztással gyanúsítható kisteleki lakost állított elõ tegnap késõ esti órákban a Kisteleki Rendõrkapitányság egy közúti ellenõrzést követõen.

 • Kartalan tévétolvaj

  Berlin - Tévét lopott egy kartalan férfi Németországban, bár nem egészen saját kezûleg.

  A férfira két cinkosa kötözte rá a tévét, amellyel azután egyszerûen kisétált a müncheni áruházból. Bár nem házimoziméretût lopott, de nem is kicsit, a tévé képernyõjének átlója 60 centi.

 • Saját unokatestvérét gyújtotta fel egy 40 éves nõ

  Csupán a csoda mentheti meg az életét annak a 23 éves lánynak egy Botosán megyei városban, Dorohojban, akit saját unokatestvére gyújtott fel.

 • Szépkorúak bûnmegelõzési falinaptára készül

  „Szépkorúak bûnmegelõzési falinaptára”, hogy az idõskor valóban szép kor legyen!

  Az elmúlt évben megjelentetett uzsora elleni falinaptárral hagyományt teremtve 2009-ben is hasonló naptárt készített a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság.

  Minderrõl és a további megelõzési eszközökrõl tartott sajtótájékoztatót Dudás Péter r. alezredes, a Bûnmegelõzési Osztály vezetõje.

 • Ivászat, óvszer, férfi prostituált: Kettõs papgyilkosság Moszkvában

  Elfogták a múlt heti moszkvai kettõs papgyilkosság gyanúsítottját; orosz sajtóértesülések szerint egy férfiprostituált a tettes.

 • Kerék oldotta légipotyautas

  Repülõvel oldott kereket potyautasként Bécsbõl egy román ifjú, hogy azután a repülõgép kereke õt "oldja ki" Londonban, a repülõtéri betonra pottyantva.

 • Gyerekpornót készített a nyugdíjas

  Gyerekekrõl készített pornográf felvételeket egy 68 éves férfi a csallóközi Nagymegyeren. Tudtuk meg nemrég, a szlovák rendõrség nagyszombati kerületi fõkapitányságától.

 • Párnával fojtották meg a solti asszonyt

  Holtan találtak egy egyedül élõ idõs nõt a Bács-Kiskun megyei Solton.

  A szomszédok már napok óta nem látták a hölgyet, ezért kihívták a rendõrséget. A nyomozók segítségével az idõs asszonyt a saját konyhájában találták meg.

 • Nyolc rendõrt meggyilkoltak egy bankrablás során Bagdadban

  A bûnözõk nyolc rendõrt meggyilkoltak, és majdnem négymillió amerikai dollárral kereket oldottak. A bankrablók keddre virradó éjszaka jutottak be Bagdad központjában a Rafidain állami bank egyik fiókjába.

 • Asztallappal halálra verte szállásadója a befogadott férfit

  Belehalt sérüléseibe az a férfi, akit a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tállyán szállásadója egy dohányzóasztal lapjával többször fejbe vágott - közölte a rendõrség hétfõn az MTI-vel. Halált okozó súlyos testi sértés miatt indított nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság a Tállyán vasárnapra virradóra történtek miatt - közölte a megyei rendõr-fõkapitányság kommunikációs irodája.

 • Emelkedik a szabálysértési bírság összeghatára

  Január elsejétõl emelkedik a szabálysértési és a helyszíni bírság összeghatára a módosított törvény értelmében.

 • Feljelentették a rugdosódó állatkínzót

  Feljelentés alapján indult büntetõ eljárás április 18-án állatkínzás gyanújával a Fonyódi Rendõrkapitányságon, mivel a gyanú szerint az azt megelõzõ hónapban egy férfi oly mértékben bántalmazott egy kutyát, hogy az az egyik szemére megvakult.

 • Fotókkal zsarolták a leggazdagabb német nõt

  Titkos légyottokról készült fotókkal próbált meg több millió eurót kicsikarni egy svájci férfi a leggazdagabb német nõtõl, Susanne Klattentõl, a BMW autógyár örökösétõl.

 • Elkábították és többször megerõszakolták a 13 éves lányt

  Drogokkal kábították el és hárman is megerõszakolták azt a 13 éves lányt, akit aztán hetekig fogva tartottak.

 • 60 év körüli nõ holttestét találták a Balatonban

  Vitorlázók bukkantak a Balatonban, a balatonföldvári kikötõ bejáratának közelében egy 60 év körüli nõ holttestére vasárnap késõ délután - tájékoztatott Bíró Gábor, a Somogy megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Kiplakátozta, hogy narkót árul

  Kiplakátozta lakása környékén egy nõ az Egyesült Államokban, hogy marihuánát árul.

 • Férfi akart megerõszakolni egy férfit - belehalt sérülésibe

  A férfi, aki szakácsként dolgozott az egyik pécsi intézményben, még 2009-ben, a bûncselekmény napjának reggelén ittasan érkezett meg munkahelyére, ezért hazaküldték. Ezt követõen a munkahelye közelében tovább italozott, ahol csatlakozott hozzá egy másik fiatalember. Beszélgetni kezdtek, miközben több üveg sört, s röviditalokat is elfogyasztottak.

  Újdonsült ismerõse egyszer csak azt ajánlotta a szakácsnak, menjen fel vele a lakására, ahol van egy üveg bora. Így is történt.

 • Olajsütõ okozott tüzet Nyíregyházán

  Több jármûvel indultak a Katasztrófavédelem nyíregyházi tûzoltói, a mentõk és a rendõrök szerdán dél körül a város déli részére, a Dália utcához, ahol baleset történt.