rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Késelésig fajult a szóváltás

 • Share on Tumblr

  Előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrta ismerősét egy szegedi férfi. A bántalmazás következtében a sértett súlyosan sérült.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A gyanúsított és vitapartnere között a konfliktus egy korábbi nézeteltérés miatt alakult ki 2017. március 20-án, 18 óra körül egy szegedi ingatlan előtt. A szóváltás tettlegességig fajult, a dulakodás közben a feltételezett elkövető a nála lévő késsel egy alkalommal combon szúrta ismerősét. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
  A 60 éves férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hullát találtak az autópályán!

  Holttestet találtak a szlovákiai D2 autópálya jókúti felhajtójánál. Az áldozat egy 22 éves férfi.

 • Halálos karambol a 41-es fõúton

  A 41-es fõút leveleki szakaszán egy Nyíregyháza felé tartó személygépkocsi eddig tisztázatlan okok miatt a vizes aszfalton megcsúszva átpördült a menetirány szerinti bal oldali sávba és összeütközött egy cseh rendszámú terepjáróval.

 • Nyaralóházak biztonsága

  Az őszi időszakban elnéptelenedő nyaralóházakra mind a természet, mind a betörők komoly kockázatot jelentenek. A természeti csapások (vihar, hónyomás, csövek elfagyása, stb.) által okozott károkat jelentősen növelheti, hogy azokról a tulajdonosok esetleg csak hetekkel később értesülnek. A betörések esélyét, pedig az fokozhatja, hogy egyre több értéket halmozunk fel a nyaralóinkban.

 • Megerõszakolta a nõt, majd lelõtte az öccsét

  Kivégeztek egy 34 éves férfit az egyesült államokbeli Texasban helyi idõ szerint kedd este; az elítélt 1998-ban rablás közben agyonlõtt egy férfit - jelentették be a szövetségi állam büntetés-végrehajtási hatóságai.

 • Nemzetközi autótolvaj bûnszervezetet lepleztek le Nyíregyházán

  Nemzetközi autótolvaj bûnszervezetet lepleztek le Nyíregyházán - jelentették be a felderítésben közremûködõ magyar és osztrák rendõrségi vezetõk Nyírbátorban szerdán. A döntõen ukránokból álló banda tagjai fõként Ausztriában loptak el nagy értékû kocsikat, amelyeket aztán egy nyíregyházi telephelyen szereltek szét, és Ukrajnában, alkatrészenként adtak el.

 • Két kiló morfint foglaltak le, rendõr az egyik gyanúsított

  Két kilogramm morfint foglaltak le a vámnyomozók Budapesten. A kábítószer-ügynek négy gyanúsítottja van, köztük egy hivatásos rendõr is. A bûnözõket még a múlt héten fogták el, de a vámosok a nyomozás sikeressége végett csak most számoltak be a részletekrõl.

 • Nõi holttestre bukkantak Budapesten

  Egy nõ holttestét találták meg Budapest XVII. kerületében, a Csongrád utcában közterületen szombat reggel.

 • Betörést jelentett az áramtolvaj (Méhtelek)

  A Fehérgyarmati Rendõrkapitányságra jelentette be pénteken egy méhteleki féri, hogy betörtek házába és elloptak néhány DVD és CD lemezt, valamint egy átjátszó kábelt, összesen ötezer forint értékben. A helyszínelõ rendõrök megállapították, hogy a lakáshoz tartozó villanyóra ki van iktatva, valamint szigeteletlen vezetékkel a szomszédoknak szolgáltatnak illetéktelenül áramot.

 • Elszabadult egy utánfutóról egy autó az M7-en

  Elszabadult egy utánfutóról egy autó az M7-es autópályán Siófoknál. A balesetben szerencsére nem sérült meg senki.

 • Fejbe pulykázott rabló

  Raleigh (Észak-Karolina állam) - Fagyasztott pulykával dobtak fejbe egy autórablót az Egyesült Államokban, minek eredményeként súlyos fejsérüléseket szenvedett, bár elmenekült.

  A 30 éves bûnözõ elõször pénzt rabolt egy észak-karolinai benzinkútnál, aztán átrohant az út túloldalára, ahol verni kezdett egy nõt, hogy megszerezze autóját.

 • Orális szexet követelt fiától

  Hat évig erõszakolta saját fiát egy 47 éves apa az ausztráliai Queenslandben. A volt rendõr orális szexre és megszámlálhatatlan önkielégítésre kényszerítette fiát, így nevelte a szexuális életre tíz éves kora óta. A súlyos depressziótól szenvedõ apa mindössze három évet kapott a szexuális bántalmazásért.

 • Halálos hegymászóbaleset

  Hegymászóbalesetben meghalt szombaton a sportág 75 éves legendája, a tiroli Sepp Mayerl, aki minden idõk tán legsikeresebb hegymászójának, Reinhold Messnernek volt a mestere.

 • Hamis pénzzel akartak fizetni több szabolcsi vendéglátóhelyen

  Elfogta a rendõrség azt az öt férfit, akik hamis bankjegyekkel fizettek, illetve próbáltak fizetni több szabolcsi vendéglátóhelyen.

 • Faszállító kamion borult fel az M5-ös autópályán

  Az M5-ös autópályán a 144-es kilométerszelvénynél történt a baleset.

 • Életfogytiglant kapott a fõbérlõgyilkos

  Vitovszki Tamást jogerõsen életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélték. A férfi öt éve megölte fõbérlõjét Debrecenben, majd annak fiával is végzett.

  A férfi 2003-ban megölt egy 75 éves asszonyt, akinek a házában élt. Vitovszki rendszeresen elvette a nõ nyugdíját és a házát is eljátszotta.

  2004 elején Vitovszki végzett volt szállásadajónák 50 éves fiával is.

 • Óvszermellét elhagyó férfi táskatolvaj

  Port St. Lucie - Elhagyta a mellét egy férfi az Egyesült Államokban, miközben elrabolta egy idõs nõ táskáját.

  A kebel házi gyártmány: gumióvszer, benne vízzel. A férfinak azért volt szüksége rá, mert nõnek öltözött, elég csábosnak: miniszoknyában feszített. Hogy csak a rabláshoz vagy egyébként is nõi ruhákban jár, nem tudni.

 • Árokba borult egy kamion az M2-es autóúton, a sofõr meghalt.

  Meghalt egy kamionsofõr, amikor jármûvével árokba borult kedden az M2-es autóúton Dunakeszi térségében - közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Cserbenhagyásos baleset áldozata lett az úszó

  Güttler Károly cserbenhagyásos baleset áldozata lett.

 • Halálos baleset Debrecennél

  Két személyautó ütközött össze Debrecen-Haláp közelében.

 • Gázpisztollyal lõtte fejbe a férfit

  Garázdaság és testi sértés miatt indult eljárás egy 42 éves alsókubini férfi ellen.

  A gyanúsított gázpisztollyal támadt egy 24 éves férfira. A fegyvert a fejéhez tette, majd meghúzta a ravaszt. Az áldozat 14 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%