rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Késelésig fajult a szóváltás

 • Share on Tumblr

  Előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrta ismerősét egy szegedi férfi. A bántalmazás következtében a sértett súlyosan sérült.

  A gyanúsított és vitapartnere között a konfliktus egy korábbi nézeteltérés miatt alakult ki 2017. március 20-án, 18 óra körül egy szegedi ingatlan előtt. A szóváltás tettlegességig fajult, a dulakodás közben a feltételezett elkövető a nála lévő késsel egy alkalommal combon szúrta ismerősét. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
  A 60 éves férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Õrizetben a garázdák

  Mályiban 2009. február 3-án ismeretlen tettesek elõzetes szóváltást követõen, közterületen bántalmaztak egy 59 éves helyi férfit. Az eset kapcsán rendõri intézkedés történt, illetve a férfit a mentõsök kórházba szállították. Az elsõdleges orvosi vélemények alapján a férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, így az orvosi ellátás után lakására távozott.

 • Tagad a tokaji rablás vádlottja

  Megkezdõdött a tokaji pénzszállítóautó-rablás tárgyalása kedden a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróságon. Az elsõrendû vádlott, H. R. tagadja, hogy részt vett volna a biztonsági õr meggyilkolásában, csak azt ismeri el, hogy a lopásban segédkezett.

 • Betonkeverõ roncsolta meg egy 21 hónapos kisfiú kezét

  Súlyosan megsérült még hétfõn egy huszonegy hónapos kisfiú, akinek a szentgotthárdi házuk udvarán az üzembe helyezett betonkeverõ megroncsolta az ujjait.

 • Hajsza a terroristák után - A Tádzs Mahal szállóban minden merénylõt megöltek

  A mumbai Tádzs Mahal szállodában minden terroristát megöltek az indiai kommandósok, kivéve egyet, aki sebesült - közölte csütörtökön az indiai nemzeti gárda parancsnoka az NDTV televíziónak nyilatkozva. Egy korábbi jelentés szerint minden fegyverest megöltek a szállóban, az utolsó akcióban hármat.

 • Egértolvajok: 10 perc alatt öt képet loptak 90 millió értékben

  Stockholm - Röpke tíz perc alatt loptak el öt képet 90 millió forint értékben egy svéd múzeumból ismeretlen tettesek: két mû Andy Warhol, három Roy Lichtenstein alkotása.

 • Szolgálati fegyverével fenyegetõzött a szolgálaton kívüli rendõr

  Egyenruhája bánta az önfeledt szórakozást annak a rendõrnek, aki szolgálati fegyverével hadonászott és fenyegetõzött még szombat éjszaka.

 • A más Ferrarijának kulcsát kapta a kaszinóban

  Távozáskor tévedésbõl a saját kocsija indítókulcsa helyett egy Ferrariét kapta a kezébe személyzettõl egy férfi Ausztráliában, de nem tiltakozott.

 • Autóba ugró mókus okozott balesetet

  Mókus ugrott be egy nyitott tetejû személyautóba menet közben Nagy-Britanniában, és éppen a vezetõ fején landolt, aki ettõl annyira megrémült, hogy fának hajtott.

 • Kórházba juttatta a gyerekeket a tanárnõ ámokfutása

  Nyolc gyermeket kellett kórházba szállítani Bangladesben, miután tanárnõjük megbotozta õket feledékenységükért - közölte kedden a helyi rendõrség. Bár már 15 éve nem lehet testi fenyítést alkalmazni az ázsiai országban, a pedagógusok elõszeretettel alkalmazzák.

 • Ivászat, óvszer, férfi prostituált: Kettõs papgyilkosság Moszkvában

  Elfogták a múlt heti moszkvai kettõs papgyilkosság gyanúsítottját; orosz sajtóértesülések szerint egy férfiprostituált a tettes.

 • Halálos gázolás Kazincbarcikán

  Gyalogost gázolt el egy személyautó Kazincbarcikán csütörtökön este, a nõ a mentõautóban halt meg – mondta a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Mentõs baleset Kaposvár és Kaposújlak között

  Október 10.-én Az elsõdleges információk alapján egy kft. tulajdonában lévõ mentõautó ütközött bele Kaposújlak felé haladva –vélhetõen a vezetõ figyelmetlensége miatt - az elõtte haladó és egy teherautó kikerülését végzõ OMSZ-es mentõautóba, majd azt követõen nekicsapódott annak a teherautónak, amelyet a másik mentõ kerülni akart. A baleset során a kikerülést végzõ mentõautó vezetõje és az ápoló könnyebb sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Kaposvári Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.08.20 órakor jelentették be, hogy baleset történt Kaposvár és Kaposújlak közötti útszakaszon.

 • Árokba borult egy pénzszállító Tiszabercelnél

  Összeütközött egy autóval, majd árokba borult egy pénzszállító autó Tiszabercel és Buj között. Egy ember könnyebben megsérült.

 • Nem koccintott a fiú az apjával - elõkerült a bárd

  Nem akart vele koccintani az új évre, ezért húsvágó bárddal esett neki a fiának egy 59 éves férfi a Somogy megyei Fészerlakon - közölte a rendõrség pénteken.

 • Barátnõje meztelen képeit mutogatta a világhálón

  Gyermekpornográfia vádjával õrizetbe vett a rendõrség egy 17 éves román fiút a Beszterce-Naszód megyei Betlenben, mivel közösségi weboldalakon megosztotta azokat a fotókat és videókat, amelyeket 15 évesnél fiatalabb barátnõjével való szeretkezéskor készített. A srác azért folyamodott a megszégyenítés eme eszközéhez, mert a lány már nem akarta folytatni a kapcsolatot.

 • Fa dõlt egy gyerekre és anyjára Budapesten

  A Hermina út és az Ajtósi Dürer sor keresztezõdésében egy 15-20 méter magas fa dõlt egy anyára és gyerekére, mindketten megsérültek.

 • Megunta gyermekei nevelését, ezért kidobta õket az ablakon

  Kidobta négy és hét éves gyermekét a tizenötödik emeleti lakásuk ablakán egy nõ Oroszországban. Az ok: unta õket tovább nevelni. Több szomszéd is sokkot kapott a látványtól.

 • Tartozás miatt halt meg egy 2 éves kislány

  A szomszédtól kért kölcsön az építõmunkásként dolgozó családapa, mert egy ideje nem kapott fizetést. Tragédia lett a vége.

 • Visszalopta a kocsi árát a trükkös autóvásárló

  Eger - Visszalopta az átadott vételárat, plusz még 15 ezer forintot egy trükkös autóvásárló Egerben.

  A csaló azonban nem sokat "kaszált" az ügyleten, ugyanis a rendõrök késõbb megtalálták a kocsit és visszaadták a tulajdonosnak. Így csak az idõs férfi 15 ezer forintja bánta a trükkös autóvásárlást - tájékoztatta pénteken az MTI-t a Heves Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Helikopterrel akartak szökni a börtönbõl

  Szenzációs forgatókönyvet dolgozott ki a szökésre két elítélt egy leicesteri börtönben, ám végül lebuktak.