rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Késelésig fajult a szóváltás

 • Share on Tumblr

  Előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrta ismerősét egy szegedi férfi. A bántalmazás következtében a sértett súlyosan sérült.

  A gyanúsított és vitapartnere között a konfliktus egy korábbi nézeteltérés miatt alakult ki 2017. március 20-án, 18 óra körül egy szegedi ingatlan előtt. A szóváltás tettlegességig fajult, a dulakodás közben a feltételezett elkövető a nála lévő késsel egy alkalommal combon szúrta ismerősét. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
  A 60 éves férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hétvégi ház rejtette a dohányszállítmányt

  Csaknem háromezer kartonnyi, vélhetõleg csempészett cigarettát találtak a pénzügyõrök egy hétvégi házban Kisvárda közelében.

 • Fellökte egy autós a zebrán áthaladó kerékpárost

  Egy kisgyermek sérült meg abban a balesetben, amely csütörtökön reggel történt Lajosmizsén .

 • Három év fogházat kapott a több ember haláláért felelõs betegszállító

  Három év, fogházban letöltendõ szabadságvesztést kapott a tavaly márciusban történt balesetért felelõs betegszállító. Az ítélet nem jogerõs.

 • Lezuhant egy motoros vitorlázó

  Lezuhant egy motoros vitorlázógép Budapesten, a hármashatár-hegyi repülõtéren kedden; a gépet vezetõ férfi a helyszínen életét vesztette, egy másik ember súlyosan megsérült - közölte a Fõvárosi Tûzoltóparancsnokság szóvivõje.

 • Büntetésből a radiátorhoz kötötte tízéves kisfiát egy nő

  A tízéves kisfiút büntetésből kötözte anyja a bokájánál fogva a hálószobában lévő radiátor csövéhez az amerikai New Jersey államban található Camden Cityben lévő otthonában. A kisgyerek két héten át volt éjjel-nappal a radiátor foglya.

 • A lövöldözésben lebénult férfi pislogással azonosította támadóját

  David Chandlert a fején és a nyakán érte a lövés, ezzel támadója gyakorlatilag bénává tette. Egyetlen szemtanúként azonban számítanak az együttmûködésére a rendõrök, akik arra kérték, pislogással kommunikáljon velük. Még nem tudni az esküdtszék elfogadja-e bizonyítékként a videóra rögzített vallomást.

 • Kislányok erõszakoskodtak az iskolai vécében (Fábiánháza)

  Január 23-án a fábiánházai általános iskolából értesítették a rendõrséget, mert a nõi vécében két 10-12 éves kislány bántalmazott egy 9 éveset, majd néhány hasonló korú iskolatársuk szeme láttára erõszakkal egy vécékefe nyelét dugták hüvelyébe. A gyerek könnyû sérülést szenvedett. Az ügyben a Mátészalkai Rendõrkapitányság indított eljárást, melyet illetékességbõl a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság bûnügyi osztálya vett át. A két nagyobb lány eddig annyit mondott, hogy õk csak hülyéskedtek.

 • Segélyhívó betörõ

  Segélyhívásra szorult egy beszorult betörõ az Egyesült Államokban. A férfi egy boltba akart bejutni, ám beszorult egy ablak rácsába. Mivel moccanni sem bírt, kénytelen volt a 911-es segélyszámot hívni telefonon. Bizonyára jobban szerette volna, ha tûzoltók szabadítják ki, ám a betörési ügyek illetékesei, a rendõrök vonultak ki hozzá.

 • Egy anyuka a lányát terrorizálók miatt beperli az iskolát

  Ezidáig egyedülálló pert indított egy pittsburghi állami iskola ellen egy nõ, aki szerint lánya azért lett anorexiás, mert több fiú diáktársa gúnyolta súlya miatt.

 • Verõlegények támadtak egy diákra a katolikus iskolában

  Egyikük barátnõje állítólagos sérelmeit kívánták óra közben megtorolni.

  Négy verõlegény tört be kedden délután a Kolping Katolikus Szakképzõ Iskola egyik tantermébe, hogy elégtételt vegyenek az egyikük barátnõjén esett sérelmek miatt.

 • Sörszállító kamion borult fel az M5-ös autópálya felhajtójánál

  A teherjármû Budapesten, az M5-ös autópálya felhajtójánál borult föl.

 • Életét vesztette az idõs kerékpáros

  Idõs férfi vesztette életét Ajkán közlekedési baleset következtében.

  A 73 éves férfi kerékpárjával Ajkán a Móricz Zsigmond utcában haladt. A Sport utcai keresztezõdésbe érve a férfi nem adott elsõbbséget a neki jobbról, védett útvonalon közlekedõ személygépkocsinak. Az autót vezetõ 52 éves ajkai nõ a fékezés és ellenkormányozás ellenére sem tudta elkerülni az ütközést.

 • Rendõrnek kínálta narkóját SMS-ben

  Véletlenül rendõrnek kínálta mobiltelefonos üzenetben kábítószerét egy nõ az Egyesült Államokban, ráadásul éppen egy drogellenes ügynöknek.

 • Vasrúddal a családi pótlékért

  A családi pótlékra utazott az a hétfõs banda, amely tiszaeszlári otthonában támadott egy hölgyre vasrúddal, ütõ- és vágószerszámokkal - a nõ volt élettársának vezetésével.

 • Hamar lebukott a hamis adatokkal próbálkozó ittas sofõr

  Hamis adatokat bediktálva próbált meg a felelõsségre vonás alól kibújni egy ittasan vezetõ hódmezõvásárhelyi sofõr, amikor azonban saját nevén szólították a rendõrök, mégis reagált, s így lebukott - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Magához tért az ötször meglõtt fiú

  Magához tért a csütörtöki lövöldözés legsúlyosabb sérültje, akit öt lövés ért a Pécsi Tudományegyetemen, ahol egy hallgatótársa kezdett fegyveres ámokfutásba. Az életveszélyes állapotban kórházba került fiatalemberen sorozatmûtétet hajtottak végre. Orvosai szerint van esélye a felépülésre.

 • Halálos motorosbaleset Kiskunhalason

  Egy 26 éves fiatal az áldozat.

 • 13 magyar stricit kaptak el Zürichben

  A Nemzeti Nyomozó Iroda, a berni szövetségi nyomozók, valamint a zürichi rendõrök együttmûködése során sikerült felszámolni a bandát, melynek tagjai 19 és 33 év közötti, többségben magyar állampolgárságú nõket szállítottak Svájcba, hogy ott utcai prostitúcióra kényszerítsék õket.

 • Kétszáz kilométeres sebesség felett száguldott

  A megengedettnél több mint kétszer gyorsabban, óránkénti 231 kilométeres sebességgel száguldott egy autós Franciaországban, míg motoros rendõrök meg nem állították.

 • Bukósisakos rabló a postán

  Kiraboltak egy postát szerda délelõtt a fõváros II. kerületében.