rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Késelésig fajult a szóváltás

 • Share on Tumblr

  Előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrta ismerősét egy szegedi férfi. A bántalmazás következtében a sértett súlyosan sérült.

  A gyanúsított és vitapartnere között a konfliktus egy korábbi nézeteltérés miatt alakult ki 2017. március 20-án, 18 óra körül egy szegedi ingatlan előtt. A szóváltás tettlegességig fajult, a dulakodás közben a feltételezett elkövető a nála lévő késsel egy alkalommal combon szúrta ismerősét. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
  A 60 éves férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Bankrablás volt Budapesten

  A rabló nem sokkal 10 óra előtt sétált be az V. kerületi, Kálvin téren álló pénzintézetbe. A férfi fegyverrel - vagy egy fegyverutánzattal – a kezében ment be az épületbe, fenyegetni kezdte az alkalmazottakat, pénzt követelt tőlük.

 • Kigyulladt egy faház Törökbálinton

  Kedd délelőtt kigyulladt egy 80 négyzetméteres faház Törökbálinton.

 • Zsaroló fiatalokat fogtak el Szegeden

  Zsarolás bûntett megalapozott gyanúja miatt fogott el a Szegedi Rendõrkapitányság és a Csongrád Megyei Rendõr- fõkapitányság Akció Osztálya két szegedi fiatalembert tegnap.

  A rendelkezésre álló adatok szerint egy 33 éves és egy 22 éves férfi folyamatosan, napi rendszerességgel felkereste két ismerõsét, majd fejenként 10-10 ezer forintot követelt tõlük. Azzal fenyegették õket, hogy amennyiben nem fizetnek, „szétverik” õket. Hogy szavaiknak nyomatékot adjanak, kisebb tettlegességre is sor került.

 • 5000 halott csak idén a mexikói drogháborúban

  Folytatódik a hónapok óta tartó példátlan mészárlás Mexikóban. A hétvégén 12 fej nélküli tetemet találtak a mexikói hatóságok Guerrero államban.

 • Már huszonkilenc áldozata van a merényletnek

  Szombatra huszonkilencre emelkedett az elõzõ napi pesavari pokolgépes merénylet áldozatainak száma - közölték a helyi hatóságok.

 • Lebukott a 36 millió forintnyi mérfölddel csaló holland utas

  Egy holland férfi 5,6 millió mérföldet, azaz több mint 36 millió forint értékû utazási pontot csalt össze, vesztét éppen ez okozta: a légitársaság túlzottan magasnak találta a kártyáján tárolt bónuszpontokat.

 • Drogteszt ujjlenyomatból

  Brit kutatók kifejlesztettek egy módszert, amellyel nincs szükség a kábítószer kimutatásához vizeletre vagy vérre, elég hozzá csak egyetlen ujjunk.

 • Önelfogás: autó fogta autótolvaj

  Canberra - Véletlenül úgy bezárta magát egy autótolvaj a kiszemelt kocsiba, hogy nem tudott szabadulni.

  Az eset Ausztráliában történt, Adelaide városában. Az 53 éves férfi egy társával próbálta ellopni az autót - egyikük sem lehet szakmája nagymestere.

 • Önszántából vetette magát a vonat elé?

  Azonnal életét vesztette az az ember, akit elgázolt a Tettye Intercity Budafok közelében. A baleset pontos körülményeit még vizsgálják, de valószínûnek látszik, hogy az illetõ önszántából vetette magát a vonat elé.

 • Fogházbüntetés a kutyáit kínzó nõnek

  Állatkínzás vétségében találta bûnösnek, s nyolc hónap fogházbüntetésre ítélte, ám egy év hat hónapra próbára bocsátotta a Kaposvári Városi Bíróság azt a 49 éves nõt, aki a vádirat szerint bõszénfai házában éheztette, szomjaztatta két kutyáját. A bíróság a vádlott távollétében hozta meg ítéletét, mely az ebek elkobzásáról is rendelkezett.

 • 27 milliós drogfogás Budapesten

  20 ezer tablettát és 6 kg amfetamint találtak!

  Rekordmennyiségû amfetamint foglaltak le a rendõrök négy török férfinél Budapesten, a nyolcadik kerületben.

 • Halálos baleset a 8-as számú fõúton

  A helyszínen életét vesztette annak a személyautónak a férfi vezetõje, amely a 8-as számú fõúton frontálisan ütközött egy kamionnal a Veszprém megyei Kisberzseny határában.

 • Részeg autós ölt

  Halálos balesetet okozott egy részeg férfi, aki autójával áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött egy autóval Soltvadkert és Tázlár között - közölte a rendõrség.

 • Vonat gázolt halálra egy férfit Nyíregyházánál

  A baleset egy védett vasúti átjáróban történt. Az 56 éves áldozat a helyszínen életét veszítette.

 • Szabálytalan balra kanyarodás okozta a balesetet

  Motoros és személygépkocsi ütközött Felpéc külterületén. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. szeptember 9-én 17 óra 28 perckor érkezett bejelentés, hogy a 8308-as számú úton személyi sérüléses közlekedési baleset történt.

 • Majdnem 200 alkalommal erõszakolt meg a 12 éves fiút

  A felháborító esetek számát azért lehet ilyen pontosan tudni, mert a most kilenc évre ítélt egyedülálló brit nõ naplót vezetett különös szexuális szokásáról.

 • Üldözés közben lelõttek egy férfit a rendõrök Portugáliában

  Belehalt sérüléseibe hétfõn az az autós, akit szombaton üldözés közben sebesítettek meg a portugál rendõrök Porto városa közelében - közölte a Lusa hírügynökség.

  A 25 éves fiatalember nem állt meg Porto Gondomar nevû külvárosában az autópálya kihajtójánál felállított rendõrségi ellenõrzõ ponton, hanem a gázra lépett és elhajtott. A rendõrök üldözõbe vették, és 20 perces hajsza után sarokba szorították, mire a vezetõ, autójában egy utassal, hirtelen hátramenetbe kapcsolt és fenyegetõen az üldözõk felé haladt.

 • Egy testvérpár fulladt vízbe a szenci aquaparkba

  Egy hároméves kuvaiti kisfiú és hatéves nõvére fulladt meg kedden este 7 óra körül a szenci aquaparkban.

 • Két rendõrt sebesített meg egy 8 éves gyerek

  Könnygázbombával és kalapáccsal támadt két rendõrre egy 8 éves gyerek Franciaországban.

 • Rendõrség! A férjem nem fújt a vécében!

  Nincs könnyû dolga a rendõröknek Új-Zélandon sem, egyebek közt vécéhasználat után elmulasztott légfrissítés miatt riadóztatják õket.