rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Késelésig fajult a szóváltás

 • Share on Tumblr

  Előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrta ismerősét egy szegedi férfi. A bántalmazás következtében a sértett súlyosan sérült.

  A gyanúsított és vitapartnere között a konfliktus egy korábbi nézeteltérés miatt alakult ki 2017. március 20-án, 18 óra körül egy szegedi ingatlan előtt. A szóváltás tettlegességig fajult, a dulakodás közben a feltételezett elkövető a nála lévő késsel egy alkalommal combon szúrta ismerősét. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
  A 60 éves férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A lövöldözésben lebénult férfi pislogással azonosította támadóját

  David Chandlert a fején és a nyakán érte a lövés, ezzel támadója gyakorlatilag bénává tette. Egyetlen szemtanúként azonban számítanak az együttmûködésére a rendõrök, akik arra kérték, pislogással kommunikáljon velük. Még nem tudni az esküdtszék elfogadja-e bizonyítékként a videóra rögzített vallomást.

 • Önelrabló kamasz

  Varsó - "Elrabolta magát" egy 15 éves fiú Lengyelországban, hogy anyjától váltságdíjra tegyen szert.

  A gyerek egy 17 éves cimborájával rendezte meg elrablását, és a barát közvetítésével tudatta anyjával, hogy 1,2 millió frontnyi összegért elengedik elrablói.

 • Nyolc évet kapott a négy ember halálát okozó baleset vétkes sofõrje

  Nyolc évre ítélte a bíróság elsõ fokon azt a félegyházi férfit, aki tavaly novemberben egy kecskeméti család négy tagjának halálát okozta egy közúti baleset során.

 • Nyakig betemette a föld a munkást Budapesten

  Nyakig betemetett a föld egy munkást, akire ráomlott a munkagödör fala szombat reggel a fõváros XIII. kerületében, a férfit a tûzoltók mentették ki.

 • Ügyintézni ment a rendõrségre a körözés alatt álló férfi

  A szegedi kapitányság épületében fogtak el egy 33 éves férfit, aki nem kezdte meg szabadságvesztésének letöltését - közölte a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Ráizgultak a nõk a pénzszállító-rablóra

  Házassági ajánlatokkal ostromolják nõk Franciaországban azt a letartóztatott férfit, akire több év börtön vár, mert egy pénzszállítóautó sofõrjeként elhajtott 11,6 millió euróval. Sokan azt kérik, hogy a férfi képmásával díszített pólókat vehessenek.

 • Õrizetbe vették az audis ámokfutót

  A 2-es fõút 16-os kilométerénél a körforgalomból szabályosan kikanyarodó Suzukiba rohant egy Audi. A Suzukiban ülõ két dunakeszi lakos, egy férfi és egy nõ a helyszínen meghalt. Az Audi sofõrje könnyebben sérült. Kovács László rendõrkapitány az elsõdleges információkra utalva elmondta, hogy az ütközés elõtt az Audi vezetõje eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, oda, ahol a körforgalomból szabályosan kihajtó Suzuki rákanyarodott a 2-es fõút Budapest felé vezetõ szakaszára.

 • Gyerekeket szállító kisbusz csúszott árokba

  Gyerekeket szállító kisbusz és két személygépkocsi is az árokba csúszott szerda délután a Vas megyei Nemescsó és Lukácsháza között. A hó fogságában rekedt embereket a tûzoltók mentették ki, nem sérült meg senki.

 • Nobel-díjat lopott egy amerikai betörõ

  Roy Glauber harvardi professzor öt évvel ezelõtt kapott fizikai Nobel-díját vitte el egy amerikai betörõ. Az elkövetõt már sikerült megtalálni, azonban a 18 karátos aranyból készült emlékérem egyelõre még nem került elõ.

 • Majdnem halálra verte a biztonsági õr

  Egy biztonsági õr csaknem halálra vert egy vendéget a Kaposvári Egyetem gólyabálján - közölte a rendõrség szerdán.

 • A pécsi kézigránátos ügyben két férfi a gyanúsított

  2008. november 18. -án kézigránát robbant egy pécsi családi házban. Az ablakon át dobták be, és a szobában robbant. A család éppen tévézett, két felnõtt azonnal meghalt, két gyermek pedig könnyebben megsérült.

 • Nuncsakuval ütlegelték halálra osztálytársai Józsefet

  Egyelõre senki nem tudja, kinek állhatott útjában az a 17 éves nagyatádi fiú, akinek a holttestét pénteken Kaposváron találták meg osztálytársai a Kapos folyónál. A rendõrök letartóztattak két fiatalkorút, Sz. József meggyilkolásával gyanúsítják õket.

 • Motorbalesetével bukott le egy férfi Nagykanizsán

  Az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett egy 35 éves zalaegerszegi férfi abban a közlekedési balesetben, amely 2014. szeptember 16-án 18 óra 15 perckor történt Nagykanizsán.

 • Többszörösen büntetett nõ rabolta ki a takarékszövetkezetet

  Egy 23 éves, többszörösen büntetett elõéletû nõ rabolta ki három hete az egyik takarékszövetkezetet Szegeden, a gyanúsítottat a napokban elfogták.

 • Iskolába menet, a buszon gyilkoltak meg egy tinédzsert

  Iskolába utazott a gimnazista Christina Edkins, mikor egy férfi brutálisan rátámadt és halálra késelte. A többi utas sokkot kapott a látványtól.

 • Unokájával a karjában vezetett ittasan

  Unokájával a karján vezetette autóját ittasan egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Halálos baleset az algyõi hídnál

  Halálra gázoltak egy kerékpárost hétfõn éjjel a 47 számú fõúton az algyõi hídnál.

 • Kamerák kereszttûzében lopta a monitorokat a vagyonõr

  Monitorokat lopott egy szekszárdi nagyáruházból az egyik vagyonõr. A férfit kollégái buktatták le, miután a biztonsági kamerák felvételein felfedezték a lopást.

 • Hátulról szaladt bele a mikrobuszba az Audi az M1-en

  Közlekedési baleset történt pénteken kora reggel az M1 autópályán, Mosonmagyaróvár térségében.

 • Mire jó egy névjegykártya?

  Bangkok - Egy apró részletnek köszönheti Thaiföldön egy, kifejezetten az öreg autókra specializálódott tolvajbanda a lebukást: egy figyelmen kívül hagyott névjegykártyának.