rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Késelésig fajult a szóváltás

 • Share on Tumblr

  Előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrta ismerősét egy szegedi férfi. A bántalmazás következtében a sértett súlyosan sérült.

  A gyanúsított és vitapartnere között a konfliktus egy korábbi nézeteltérés miatt alakult ki 2017. március 20-án, 18 óra körül egy szegedi ingatlan előtt. A szóváltás tettlegességig fajult, a dulakodás közben a feltételezett elkövető a nála lévő késsel egy alkalommal combon szúrta ismerősét. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
  A 60 éves férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Gatyájánál elfogott betörõ

  Salt Lake City - A gatyájánál fogva tartott fogva egy autófeltörõ férfit egy nõ az Egyesült Államokba, míg megérkezett a rendõrség.

  A férfi nem a nõ kocsiját törte fel, hanem annak egy kollégájáét, amit a hölgy észrevett. A betörõ elinalt, ám a nõ a nyomába eredt, beérte és elcsípte.

 • Többször megszúrtak egy idõs nõt Budapesten

  Az elkövetõt elfogták, ellene emberölés kísérlete miatt indult eljárás.

 • Nyolc év börtönt kapott az anyagyilkos

  Nyolc év börtönbüntetést kapott az a kisvárdai férfi, aki egy családi veszekedés után megölte az édesanyját; az ítélet jogerõs - közölte Koszta János, a Debreceni Ítélõtábla sajtótitkára.

  A gyilkosság idején 41 éves, epilepsziában, más idegrendszeri betegségekben, valamint cukorbetegségben szenvedõ férfi a vele együtt lakó élettársával és édesanyjával is sûrûn veszekedett.

 • Kihûlt egy férfi Sándorfalván

  Feltehetõen kihûlés okozta a halálát annak a 45 éves sándorfalvi férfinek, aki holttestére a ház pincéjében kialakított lakószobában találtak rá szombaton.

 • Félmillió dollárról szóló csekkeket hagyott valaki a Siratófalnál

  Összesen félmilliárd dollárról szóló csekkeket találtak a jeruzsálemi Siratófalnál.

 • Majdnem halálra verte a biztonsági õr

  Egy biztonsági õr csaknem halálra vert egy vendéget a Kaposvári Egyetem gólyabálján - közölte a rendõrség szerdán.

 • Bombát erõsítettek egy nõre, így kellett bankot rabolnia

  A 32 éves Aurora Barrera nemrégiben kirabolta azt a bankot, ahol maga is dolgozott Los Angeles-ben. A nõre egy bombát erõsítettek túszejtõi, ezért követte el a rablást. A rendõrség még vizsgája, volt-e köze a hölgynek a rabláshoz.

 • Mikrobusz és kamion rohant egymásba

  Egy mikrobusz és egy kamion karambolozott a 86-os út vasegerszegi szakaszán. A balesetnek egy sérültje van.

 • Koldustörvény Thaiföldön

  Bangkok - Thaiföldön a többé már nem lehet kiállni az utcára és kéregetni, ha a parlament elfogadja a kormány által a héten kezdeményezett Koldusrendészeti Törvényt.

  Az új jogszabály felváltaná a mára már elavultnak minõsített 1941. évi koldulásellenõrzési törvényt.

 • Szõnyeget loptak a kórházból

  Két napon belül eljutottak azokhoz a tolvajokhoz a dombóvári nyomozók, akik elloptak a kórházból egy közel 80 ezer forintot érõ szõnyeget.

 • Márkás ruhákban játékgépeztek (Tatabánya)

  A Tatabányai Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 33 éves, egy 22 éves, valamint egy 18 éves tatabányai férfi ellen.

 • Újabb kábellopás a hév vonalán

  Keddre virradóra ismét kábelt loptak a H6-os, vagyis a ráckevei hév vonalán, a Helsinki út és a Nagysándor József utca keresztezõdésénél.

 • Elõre ivott a medve bõrére

  "Elõre ivott utólag" a medve bõrére egy betörõ Németországban: akciója után ugyan, ám ez buktatta le.

  A 37 éves férfi Düsseldorfban zsákmányolt pénzt, ékszereket és annyira elégedett volt magával meg szerzeményeivel, hogy egy palack drága pezsgõvel ünnepelte meg egyfõs buli keretében a sikeres éjszakát a kocsijában. A pezsgõtõl aztán elálmosodott, de annyira, hogy egyszerûen a kormányra bukott és elaludt.

 • Életveszélyes sérülések - tetten érték és jól megverték a tolvajt

  Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a férfi, akit almalopáson ért tetten, majd alaposan helybenhagyott egy falubelije Nyírgyulajon.

 • Fogva tartották és többször megalázták, mert elhagyta a fiúját

  Spanyolországban Barcelona környékén a rendõrség szabadított ki egy 19 éves lányt akit a volt barátja tartotta fogva két hónapon keresztül a családja tudtával.

 • Elveszik a bûnözõk vagyonát Szerbiában

  Szerbiában az igazságügyi tárca új igazgatóságot hoz létre, amely a maffiózóktól elkobzott vagyont kezeli majd.

 • Kiraboltak egy takarékszövetkezeti fiókot Keszthelyen

  Feltehetõen fegyver volt annak a férfinak a kezében, aki reggel kirabolt egy pénzintézeti fiókot Keszthelyen - közölte a Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság pénteken az MTI-vel.

 • Nindzsák kergették el a rablókat Sydneyben

  Feketeruhás nindzsák léptek közbe egy rablótámadásnál Sydneyben, mikor az utcán egy német férfira rátámadtak. A közeli harcmûvészeti iskola diákjai megfutamították a rablókat.

 • Ellopták a Nemzeti Kamara Színház hang- és fénytechnikai berendezéseit

  Ismeretlenek ellopták az Usztics Mátyás nevével fémjelzett Nemzeti Kamara Színház hang- és fénytechnikai berendezéseit egy gyáli raktárból. A gyáli Arany János Mûvelõdési Házba meghirdetett pénteki elõadás azonban nem marad el.

  A Nemzeti Kamara Színház pénteki elõadása, Váradi Nagy Bella Holnap kedd van címû darabjának bemutatója elõtt csütörtökön tartották volna a fõpróbát, és ekkor derült ki, hogy a gyáli óvoda raktárából ismeretlenek ellopták a technikai berendezéseket.

 • Véres betörés: spéci riasztórendszer helyett elég volt a konyhaajtó üvege

  Betörés közben súlyos sérülést szenvedett, és miután a házban mindenhol vérnyomokat hagyott, zsákmány nélkül távozott a helyszínrõl egy hódmezõvásárhelyi tolvaj - közölte a rendõrség vasárnap.