rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Késelésig fajult a szóváltás

 • Share on Tumblr

  Előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrta ismerősét egy szegedi férfi. A bántalmazás következtében a sértett súlyosan sérült.

  A gyanúsított és vitapartnere között a konfliktus egy korábbi nézeteltérés miatt alakult ki 2017. március 20-án, 18 óra körül egy szegedi ingatlan előtt. A szóváltás tettlegességig fajult, a dulakodás közben a feltételezett elkövető a nála lévő késsel egy alkalommal combon szúrta ismerősét. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
  A 60 éves férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Feldarabolt kislány a hûtõben

  Sanghaj - Egy négyéves kislány darabjait találták meg egy dél-kínai férfi hûtõszekrényében; az illetõ állítólag kedveli az emberhúst.

  A Guangzhou Daily jelentése szerint az A Hi (A He) becenévre hallgató idénymunkást azután leplezték le, hogy kantoni lakása környékén vérnyomokat találtak. A lakásból kiszivárgó vércsíkot állítólag a gyermek nagyanyja fedezte fel.

 • Lövöldözés a Pentagonnál!

  Megsebesítette az amerikai védelmi minisztérium két biztonsági tisztjét egy fegyveres férfi, aki lövöldözni kezdett a Pentagon egyik bejáratánál helyi idõ szerint csütörtökön. Richard Keevill, a Pentagon rendõrségi parancsnoka szerint a férfi be akart menni a védelmi minisztérium épületébe, de amikor kérték tõle a belépõjét, elõrántotta fegyverét, és lövöldözni kezdett.

 • Karjában az áldozat protézisével menekült a rabló

  Üvöltve menekült a rablás helyszínérõl egy férfi, miközben a karjában ott "díszelgett" az idõs asszony protézise - õ ugyanis úgy védekezett, ahogy tudott: harapással.

 • Világháborús bombát találtak egy építkezésen

  Világháborús bombát találtak ezúttal Tomajmonostorán, egy építkezésen. A megyében nem számít ritkaságnak az esemény, van, ahová rendszeresen visszatérõ vendégnek számítanak a tûzszerészek.

 • Kiraboltak egy takarékszövetkezeti fiókot Keszthelyen

  Feltehetõen fegyver volt annak a férfinak a kezében, aki reggel kirabolt egy pénzintézeti fiókot Keszthelyen - közölte a Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság pénteken az MTI-vel.

 • Egy nap alatt elfogták a gödöllõi gyilkosság gyanúsítottjait

  Egy nap alatt elfogták a rendõrök azt a férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolta egy munkahelyi kollégáját, majd a holttestet az áldozat kocsijának csomagtartójába rejtette Gödöllõn. A férfival együtt elfogták egy barátnõjét is, aki a gyanú szerint segített a holttest elrejtésében.

 • Belehalt sérüléseibe a buszvezetõt védelmezõ férfi

  Három fiatal támadt rá egy buszsofõrre Balatonbogláron a múlt héten. Kiderült, hogy a trió annyira megvert egy, a sofõr védelmére igyekvõ férfit is, hogy az késõbb belehalt sérüléseibe.

 • Tragédia Öreglakon

  A helyszínen életét vesztette az a motoros, aki lesodródva az útról, egy villanyoszlopnak csapódott Öreglakon.

 • Öt év börtön a könyvelõnek

  Öt évi börtönre ítéltek egy könyvelõt Charlton Heston megkárosításáért

  Los Angeles - Öt év négy hónapi börtönbüntetésre ítéltek pénteken egy Los Angeles-i könyvelõt Charlton Heston amerikai színész és Stephen Cannell televíziós producer megkárosításáért - közölte az ügyészség.

 • Elfogták a roma gárda önjelölt kapitányát

  Elfogták a rendõrök a ,,roma gárda" önjelölt kapitányát. A 45 éves pécsi férfit és társait a közbiztonság, közrend fenntartására irányuló tevékenység jogellenes szervezésével gyanúsítják.

 • Kútba fulladt egy férfi Fehértón

  A férfi holttestére a szomszédok találtak rá, miután több napja nem látták õt és keresni kezdték.

 • Felesége levágott fejét is magával vitte a redõrségre

  Még a legtapasztaltabb rendõrök ereiben is meghûlt a vér, amikor péntek hajnalban egyszercsak besétált a dorgakonai kapitányságra egy 45 éves férfi. A zöldségesként dolgozó Deepak Bakti a jobb kezében ugyanis egy húsvágó bárdot, bal kezében pedig felesége levágott fejét tartotta.

 • Két személyt gázolt el a vonat Újszásznál

  Két nőt gázolt el a vonat Újszász határában. Egyikük azonnal meghalt, a másikat mentőhelikopter vitte kórházba.

 • Ismét trükkös tolvajok csaptak be idõs embert!

  A rendõrség nem gyõzi hangsúlyozni, hogy idegeneket ne engedjenek be lakásukba!

  Három ismeretlen személy állított be szerdán délután egy helybeli lakos udvarába azzal, hogy az ott lévõ csatorna darabokat megvásárolják.

 • Fejszével támadt a tolvaj

  Hivatalos személy elleni erõszak bûntette miatt rendelt el nyomozást a Kaposvári Nyomozó Ügyészség egy többszörösen büntetett elõéletû kaposvári férfi ellen, aki fejszével az õt üldözõ rendõrök felé csapott, és azzal fenyegetõzött, hogy megöli õket - közölte a Somogy Megyei Fõügyészség sajtószóvivõje.

 • Majdnem 24 órát töltött egy nyolc méter mély kútban egy férfi

  Szinte az utolsó pillanatban sikerült kihúzni Ózdon azt a férfit, aki 24 órán át volt rabja egy nyolc méter mély ásott kútnak.

 • Saját sétabotjával verte agyon a 87 éves idős nőt a 63 éves férfi

  A bajai férfi addig ütötte idős nagynénjét a bottal, míg az el nem tört. A 87 éves asszony a kórházban belehalt a verésbe, gyilkosa előzetes letartóztatásban várja az ítéletet.

 • Kamion hátuljába rohant egy személyautó

  Kecskemét és Solt között, az 52-es út 7. kilométerszelvényében történt súlyos baleset.

 • Tehervonat gázolta halálra a sínek között üldögélõket

  Két embert gázolt el egy tehervonat pénteken késõ este Törökbálinton. A sínek között üldögélõ áldozatok nem élték túl a balesetet, mindketten a helyszínen meghaltak.

 • Önkényuralmi jelképet festettek a Petõfi-szoborra

  A rendõrök elkaptak egy 15 éves fiút, aki azt mondta, egy füves cigi után kezdtek „tegelni” a téren.