rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Késelésig fajult a szóváltás

 • Share on Tumblr

  Előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrta ismerősét egy szegedi férfi. A bántalmazás következtében a sértett súlyosan sérült.

  A gyanúsított és vitapartnere között a konfliktus egy korábbi nézeteltérés miatt alakult ki 2017. március 20-án, 18 óra körül egy szegedi ingatlan előtt. A szóváltás tettlegességig fajult, a dulakodás közben a feltételezett elkövető a nála lévő késsel egy alkalommal combon szúrta ismerősét. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
  A 60 éves férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Százmilliókat akart kicsalni

  Hamis fizetési meghagyással próbált 375 millió forinthoz jutni a Tescótól egy pécsi vállalkozó. Az ügyletet intézõ takarékszövetkezet alkalmazottainak azonban gyanús lett a megbízás, ezért értesítették a rendõrséget.

  Hamis fizetési meghagyással próbált 375 millió forinthoz jutni a Tescótól egy pécsi vállalkozó. Az ügyletet intézõ takarékszövetkezet alkalmazottainak azonban gyanús lett a megbízás, ezért értesítették a rendõrséget.

 • Meszelõfával törte be látogatója koponyáját egy férfi

  Életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt õrizetbe vette a rendõrség a 22 éves vasmegyeri férfit.

 • Változások az M0-on

  Kétszer három sávon haladhatnak az autók az M0-s körgyûrû egy szakaszán és elválasztófalat is emeltek a balesetek elhárítására.

 • Lefejezte feleségét és 2 gyermekét az apa

  Lefejezte 30 éves feleségét, 9 éves kislányát és 8 éves kisfiát egy afgán férfi, mert úgy érezte, szégyent hoznak rá.

 • Sikkasztás miatt felfüggesztettek egy szexmániás spanyol papot

  Sikkasztás miatt felfüggesztettek a papi szolgálat alól egy szexmániás és szerencsejátékos plébánost Spanyolországban - jelentette egy madridi napilap.

 • Tudtukon kívül termesztett marihuánát egy idõs pár

  Cannabis növényt nevelgetett szeretõ gonddal egy idõs pár Nagy-Britanniában, dísznövénynek vélve azt.

 • Tucatnyi, bekötözött szemû holttestet találtak egy út mentén Mexikóban

  A mexikói rendõrség legkevesebb 12, bekötött szemû, megkötözött holttestet talált helyi idõ szerint hétfõn egy út mentén, az ország nyugati részén fekvõ Michoacan tartományban, La Huacana város közelében - közölték nevük elhallgatását kérõ ügyészségi tisztségviselõk.

 • Életveszélyes sérült - hasba szúrták a kórház elõtt!

  Hasba szúrtak egy 42 éves férfit csütörtökön a fõváros IX. kerületében - közölte a BRFK sajtóügyeletese.

 • Gyermek sérült a pályáról lerepülõ Peugeot-ban

  Egy gyermek súlyosan megsérült, mikor az autó, melyben utazott, letért az M5-ös autópályáról, s az árokba zuhant Kecskemétnél.

 • Húsz méteren keresztül tolta maga elõtt a kamion - belehalt a sérüléseibe

  Halálos kimenetelû baleset történt Jászfényszaruban – mondta el Veres Éva, a megyei rendõr-fõkapitányság sajtóreferense. Húsz méteren keresztül tolta maga elõtt a nyerges vontató a munkást. A férfi belehalt sérüléseibe.

 • Túlélte a 170 méteres zuhanást a kislány

  Kilátóról esett le egy német kislány, de mindössze néhány zúzódással megúszta a balesetet - adták hírül a hétvégén a német médiumok.

 • Késsel fenyegette meg vele egykorú társát a 17 éves fiú

  A rendőrség elfogta azt a 17 éves csengeri fiút, aki egy szintén 17 éves fiatalt késsel megfenyegetett és bántalmazott.

 • Dunába hajtott egy férfi Dömösnél

  Figyelmen kívül hagyta az árvíz miatt lezárt területet jelző táblát egy török férfi a Komárom-Esztergom megyei Dömösnél.

 • Papucstolvajok buktak le Borsodban

  Heccbõl loptak több tucatnyi strandpapucsot külföldiek a Sárospatak melletti végardói fürdõben, de lebuktak, és lopás miatt eljárás indult ellenük.

 • Úszva menekült a cigicsempész

  A Holt-Szamosba ugorva menekült el a rendõrök elõl egy cigarettacsempész 2011 június 15-én (szerdán) Gyõrtelek közelében, hátrahagyott autójában több mint ötmillió forint értékû dohányárura bukkantak - közölte a rendõrség.

 • 69 éves néni lövöldözött Szõlõsgyörökben

  Egy idõs nõ engedély nélküli fegyverével lövöldözött, mert a szomszéd kertben egy macskát fojtogatott három kutya. A nõ ellen lõfegyverrel, lõszerrel való visszaélés bûntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 • Sorozatgyilkossággal gyanúsítottakat fogott el a francia rendõrség

  Két, "nagyon komoly" gyanúsítottat õrizetbe vett szombaton a francia rendõrség azzal a négy emberöléssel kapcsolatban, amelyeket az elmúlt öt hónapban ugyanazzal a fegyverrel hajtottak végre a Párizs környéki Essonne megyében.

 • Bankos Robin Hood

  Madrid - Bankos Robin Hoodja van Spanyolországnak: a 32 éves férfi hiteleket csal ki pénzintézetektõl, amelyeket azután szétoszt a pénzügyi rendszer ellen küzdõ aktivistáknak.

  Az illetõ megtagadja, hogy visszafizesse a bankoknak a pénzt, afféle polgári engedetlenségnek minõsíti magatartását. Eddig félmillió euróval - 120 millió forintnyi összeggel - tartozik a kamatokkal együtt 39 banknak. Mivel egy idõ után a saját nevére - Enric Durannak hívják - már nem kapott hitelt, céget alapított, és annak a nevében vett fel kölcsönöket.

 • Pénzosztogatásért õrizetbe vették

  Pénzosztogatásért õrizetbe vett szerzetes

  Berlin - Jótékony pénzosztogatásért vett õrizetbe egy szerzetest a rendõrség Németországban.

  A 37 éves férfi vallási képzése részeként adogatott 50 eurós - 12 ezer forintos - bankjegyeket egy bevásárlóközpontban a járókelõknek és meg is áldotta õket.

 • Svájcban fogták el az ároktői szökevényeket

  A rendőrség múlt szombat délelőtt tette közzé, hogy péntek éjjel megszökött a házi őrizetből az ároktői banda két tagja. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumnak kell intézkednie az ároktői banda szerdán elfogott tagjainak kiadatása érdekében.