rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Késelésig fajult a szóváltás

 • Share on Tumblr

  Előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrta ismerősét egy szegedi férfi. A bántalmazás következtében a sértett súlyosan sérült.

  A gyanúsított és vitapartnere között a konfliktus egy korábbi nézeteltérés miatt alakult ki 2017. március 20-án, 18 óra körül egy szegedi ingatlan előtt. A szóváltás tettlegességig fajult, a dulakodás közben a feltételezett elkövető a nála lévő késsel egy alkalommal combon szúrta ismerősét. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
  A 60 éves férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szinte értéktelen telefonért verték agyon

  Õrizetbe vették a második gyanúsítottját is annak a gyilkosságnak, melynek áldozatát egyetlen, szinte értéktelen telefon miatt ölték meg Nyírbátorban.

 • Le akarta vágni édesanyja fejét!

  84 éves édesanyja fejét akarta levágni egy 51 éves, eddig nyolcszor büntetett szlovák férfi Abaújnádasdon.

 • Unokájával a karjában vezetett ittasan

  Unokájával a karján vezetette autóját ittasan egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Fontos intelmek gyalogosoknak, kerékpárosoknak

  Néhány hasznos és fontos tanács gyalogosoknak és kerékpárral közlekedõknek.

 • Tettenért bûn

  Több sikeres elfogást hajtottak végre az elmúlt napokban megyénk rendõrei. Karádon például 25-én 11.00 óra körüli idõben a nyitott ajtó keltette fel azoknak a besurranó tolvajoknak a figyelmét akiknek ténykedésére az álmából ébredõ idõs hölgy figyelt fel. A lopás közben megzavart elkövetõk üres kézzel gépkocsival menekültek el a helyszínrõl, akiket nem sokkal késõbb a Balatonföldvári Rendõrõrs járõrei tartóztattak és fogtak el. A bûncselekmény elkövetésével gyanúsított siklósi, sellyei és pécsi férfiak kihallgatásukat követõen õrizetbe kerültek.

 • Kamionok ütköztek az M3-on

  Két teherjármû ütközött a M3-as autópálya 40-es kilométernél, emiatt a fõváros irányába négy-öt kilométeres a torlódás.

 • Halálos baleset a fõvárosban

  Meghalt annak az autónak a vezetõje, amely teherautóval ütközött össze.

 • Két francia diák brutális meggyilkolása ügyében nyomoz a Scotland Yard

  London/Párizs - Még a brit rendõröket is megdöbbentette annak a vasárnap történt, két francia diák életét követelõ kettõs gyilkosságnak a brutalitása, amelynek ügyében csütörtökön tartottak sajtóértekezletet a Scotland Yordon, a londoni bûnügyi rendõrség központjában.

 • Lejött autója kormánya - vezetés közben

  Vezetés közben egy férfi kezében maradt autója kormánya az Egyesült Államokban, ami miatt letért az útról, és egy istállónak hajtott.

 • Nuncsakuval ütlegelték halálra osztálytársai Józsefet

  Egyelõre senki nem tudja, kinek állhatott útjában az a 17 éves nagyatádi fiú, akinek a holttestét pénteken Kaposváron találták meg osztálytársai a Kapos folyónál. A rendõrök letartóztattak két fiatalkorút, Sz. József meggyilkolásával gyanúsítják õket.

 • Hamis tízezreseket találtak a parkolóban

  550 darab hamis tízezres került elõ egy gyorsétterem parkolójában álló autóból a fõváros VIII. kerületében.

 • Mészárlás a világ szeme láttára: Darfúr

  Ami Dárfúrban történik, az sokkal rosszabb annál, mint ami Ruandában történt – fogalmazott az EP weboldalának a tavalyi Szaharov-díjas Szalih Mahmúd Oszman, aki több korábbi díjazottal együtt, részt vett az idei díjátadó ünnepségen. A szudáni emberi jogi ügyvéd arra is felhívta a figyelmet, hogy Kína szemet huny a dárfúri népirtás, háborús bûnök és az emberiség elleni bûncselekmények felett.

 • Alultápláltság miatt halt meg egy másfél éves kisfiú Agárdon

  Sok a rejtély az agárdi család körül, melynek másfél éves tagja a hétvégén hunyt el alultápláltság miatt. A családot közvetlen szomszédai sem ismerték, zárkózott életet éltek. A polgármester szerint a fényevés teóriáját egyelőre nem erősítette meg senki.

 • Elfogták a csuklyás beszterci rablókat

  Elfogták azokat, akik Beszterec községben október 12-ére virradóra csuklyában betörtek egy egyedül élõ 88 éves asszony házába - tájékoztatott Fülöp Gergely rendõr százados.

  A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje elmondta: a kemecsei és nyíregyháza-érkerti rendõrõrs együttmûködésének eredményeképpen egy 21 éves besztereci és egy 44 éves kéki férfit õrizetbe vettek, és javasolták elõzetes letartóztatásukat, a harmadik gyanúsított, egy 36 éves besztereci férfi ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki.

 • Hamis iratok a földút mellett

  Hercegszántó határrendészeti kirendeltségének járõrei a Bácsszentgyörgy-Gara közelében lévõ földút mellett hamisított okmányokat, például vezetõi engedélyt találtak.

 • Két embert megölt, tizenkettõt pedig megsebesített egy késsel kaszaboló férfi

  Legkevesebb két japán turistát megölt és további tizenkettõt megsebesített egy autós a csendes-óceáni Guam szigetének egyik szállodájánál kedd este.

 • Életveszélyes sérült - hasba szúrták a kórház elõtt!

  Hasba szúrtak egy 42 éves férfit csütörtökön a fõváros IX. kerületében - közölte a BRFK sajtóügyeletese.

 • Anyatejével mérgezte meg saját gyermekét

  Saját tejével mérgezte meg egy anya hat hónapos gyermekét: a kislány halálos adagú morfiumot kapott. A fájdalomcsillapítót a nõ szülés utáni fájdalmak enyhítésére vette be.

 • Túlfutott a leszállópályán a repülõgép, legalább négyen meghaltak

  Legalább négyen meghaltak, amikor szerdán a leszállópályán túlfutva landolt egy An-24 típusú utasszállító repülõgép a kelet-ukrajnai Donyeck nemzetközi repülõterén. Az utasok egy futballmeccsre mentek volna.

 • Három embert mentettek ki a vizirendőrök

  Balatonszárszó előtti vízterületen a parttól mintegy 300 méterre 2014. június 29-én 10 óra 30 perc körüli időben – az elsőfokú viharjelzés idején – egy vitorlás csónakot borított fel a hirtelen megerősödő szél.