rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Késelésig fajult a szóváltás

 • Share on Tumblr

  Előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrta ismerősét egy szegedi férfi. A bántalmazás következtében a sértett súlyosan sérült.

  A gyanúsított és vitapartnere között a konfliktus egy korábbi nézeteltérés miatt alakult ki 2017. március 20-án, 18 óra körül egy szegedi ingatlan előtt. A szóváltás tettlegességig fajult, a dulakodás közben a feltételezett elkövető a nála lévő késsel egy alkalommal combon szúrta ismerősét. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
  A 60 éves férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szemétbe dobta gyermekét

  Hátborzongató tettet rögzítettek a térfigyelõ kamerák Brazíliában. Egy anya újszülött gyermekét a szemétbe dobta.

  Egy arra járó férfi hallotta meg a csecsemõ sírását mindössze pár percre rá. Riasztotta az embereket az utcán és a hatóságokat, és kimenekítette a babát hulladék közül.

 • Lefülelt embercsempész Kiszomboron

  Tegnapi napon embercsempészet elõkészülete miatt indult eljárás egy török állampolgárral szemben Kiszomboron. Történt ugyanis, hogy a román határõrizeti szervek tegnap éjfél nem sokkal a magyar határ közelében elfogtak három török és egy bolgár állampolgárt.

 • Tizenhárman haltak meg a texasi balesetben

  Közlekedési balesetben legalább tizenhárom ember meghalt, tíz másik pedig megsérült Texas szövetségi államban. Egy kisteherautó letért az útról és két nagy fának is nekiütközött; az áldozatok között gyermekek is vannak.

 • Egy 46 éves ejtõernyõs vesztette életét Szegeden

  Halálos kimenetelû baleset történt vasárnap délután Szegeden az 55. számú fõút mellett egy földes területen.

 • Pokolgép robbant Indiában

  Legalább 26 halottja és több mint száz sebesültje van azoknak a pokolgépes merényleteket, amelyeket csütörtökön hajtottak végre az India északkeleti részén fekvõ Asszám államban.

 • 422 évet kapott a szadista férfi

  422 év börtönre ítéltek egy férfit az Egyesült Államokban, amiért rendkívüli szadizmussal megkínzott és meg akart ölni egy egyetemista lányt, ám a nõ hihetetlen életerõvel megmentette magát és túlélte a borzalmakat.

 • Ismeretlen okból futott ki az idõs nõ a vonat elé

  A helyszínen életét vesztette az az idõs nõ, akit szerdán este gázolt el a vonat, Keszthelyen.

 • Az ittas jármûvezetésrõl - ha iszol, NE vezess!

  Az ittas jármûvezetésrõl sokat hallhatunk, sõt egy-egy ünnepi alkalom vagy baráti összejövetel végén gyakran kerülünk szembe a kérdéssel: ki vezesse a gépkocsit hazafelé? A "Jármûvezetés ittas vagy bódult állapotban" tényállását a Büntetõ Törvénykönyv határozza meg. Eszerint aki szeszes italtól befolyásolt állapotban vagy a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt vasúti vagy légi jármûvet, valamint gépi meghajtású vízi jármûvet vagy úszó munkagépet, avagy közúton gépi meghajtású jármûvet vezet, vétséget követ el, és egy évig terjedõ szabadságvesztéssel, közérdekû munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendõ.

 • Kiraboltak egy takarékszövetkezetet

  Kirabolták a Drávamenti Takarékszövetkezet kaposvári fiókját kedden reggel, a motorral elmenekülõ tettest rövid idõn belül elfogták.

 • Megette a pénzt a korrupt rendõr!

  Õrizetbe vettek egy szibériai rendõrtisztet az orosz hatóságok, mert kétezer rubel - átszámítva csaknem 14 ezer forint - kenõpénzt vett át Cseljabinszk város körzetében. A szibériai rendõrség keddi bejelentése szerint a rendõr lenyelte a pénzt, miután õrizetbe vették.

 • Gyerekek raboltak Mátészalkán

  Két órán belül elfogták a gyanúsítottakat. Három fiatalkorúval és egy gyermekkorúval szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytat büntetőeljárást a Mátészalkai Rendőrkapitányság.

 • Rendõröknek akart drogot eladni

  Készpénz helyett bilincset kapott az a férfi, aki a Keleti pályaudvarnál, civil ruhás rendõröknek próbált drogot eladni. A férfit õrizetbe vették.

 • Õrizetbe vették az audis ámokfutót

  A 2-es fõút 16-os kilométerénél a körforgalomból szabályosan kikanyarodó Suzukiba rohant egy Audi. A Suzukiban ülõ két dunakeszi lakos, egy férfi és egy nõ a helyszínen meghalt. Az Audi sofõrje könnyebben sérült. Kovács László rendõrkapitány az elsõdleges információkra utalva elmondta, hogy az ütközés elõtt az Audi vezetõje eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, oda, ahol a körforgalomból szabályosan kihajtó Suzuki rákanyarodott a 2-es fõút Budapest felé vezetõ szakaszára.

 • Pénzrablás: 560 'rongy' helyett csak néhány valódi

  Kuala Lumpur - Félmillió dollár helyett egy zsák ruhát rabolt négy fegyveres férfi Malajziában egy valutaváltótól.

  Nem szándékosan, mert ruhájuk volt, pénzük nem. A rablók azonnal tüzet nyitottak pisztolyaikból a pénzkereskedõre, ahogy kilépett páncélozott furgonjából, aztán felkapták a férfi kezében lévõ zsákot és elmenekültek.

 • A kvalifikációs futamon vesztette életét a motorversenyző

  Az Isle of Man TT motorverseny az egyik legőrültebb futam a világon. A verseny több mint 100 éves történetében 240 halálos baleset szerepel. A brit szigetek egyikének útjain rendezett verseny majd minden évben megköveteli áldozatát.

 • Rálőtt a fiára a 66 éves apja, így akarta lezárni a veszekedést

  Lövéssel akarta lezárni veszekedését az a 66 éves férfi, aki miután fia autóba ült, rálőtt a kocsi szélvédőjére.

 • 10 hektáron lángol az aljnövényzet Berettyóújfaluban

  Tanyákat veszélyeztet a tűz Berettyóújfaluban, ahol 10 hektáron ég az aljnövényzet. Debrecenből, Püspökladányból és Hajdúszoboszlóról is érkeznek tűzoltók az oltáshoz. Berettyóújfaluban egy bevásárlóközpont mögött gyulladt ki az aljnövényzet, ahová nagy erőkkel vonultak ki a megyei hivatásos tűzoltók.

 • APEH ellemõrökre támadt egy férfi

  A 44 éves férfi eltépte a kitöltött jegyzõkönyvet.

 • Nem létezõ balesethez riasztották a rendõröket

  Nem talált balesetre utaló jeleket vasárnap a rendõrség az M5-ös autópályán, ahová egy karambolról szóló, spanyol nyelvû bejelentés miatt vonultak ki.

 • Halálra verte 8 hónapos terhes feleségég, majd mélyhûtõbe tette

  Terhes anya holttestére bukkantak Párizstól nem messze a rendõrök. Meggyilkolásával élettársát gyanúsítják, aki maga vezette nyomra a hatóságot.