rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Késelésig fajult a szóváltás

 • Share on Tumblr

  Előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrta ismerősét egy szegedi férfi. A bántalmazás következtében a sértett súlyosan sérült.

  A gyanúsított és vitapartnere között a konfliktus egy korábbi nézeteltérés miatt alakult ki 2017. március 20-án, 18 óra körül egy szegedi ingatlan előtt. A szóváltás tettlegességig fajult, a dulakodás közben a feltételezett elkövető a nála lévő késsel egy alkalommal combon szúrta ismerősét. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
  A 60 éves férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Emberölési kísérlettel vádolják a diákját megvakító indiai tanárt

  Újdelhi - Emberölési kísérlettel vádolják azt az indiai tanárt, aki feleltetés közben megvakított egy 6 éves kislányt.

  Az elképesztõ bûneset még tavaly novemberben történt Cshattíszgarh szövetségi államban, ám a rendõrségre csupán most érkezett a bejelentés.

 • Szexuálisan zaklatta betegeit egy nõgyógyász

  A napokban emeltek vádat az ellen a nõgyógyász ellen, aki a kelleténél tüzetesebben vizsgálta át egyik nõi páciensét Los Angelesben. A többször is szexuális zaklatásnak kitett hölgy szerencséjére eltette a bizonyítékot, és feljelentette az orvost.

 • Vuvuzelából árulják a kábítószert

  Nem csak fújják a dél-afrikai labdarúgó világbajnokságon a darázskürtöt, de Dél-Amerikában egészen más célra is felhasználják.

 • Baleset a 67-es úton Kaposvárnál

  Baleset miatt lezárták a 67-es fõutat Kaposváron a városból kivezetõ szakaszon Szigetvár felé. A karambolban ketten könnyebben sérültek meg.

 • Nem tudta befejezni az elõzést, árokba csapódott egy autós Somogyvárnál

  Árokba csapódott, majd felborult egy személyautó Somogyvár külterületén szerda délután; a jármû vezetõjét súlyos sérülésekkel, mentõhelikopterrel szállították a kaposvári kórházba.

 • Volt bíró áll az üzletember megölése mögött?

  A bolgár rendõrség letartóztatott egy volt bírót, akit azzal gyanúsítanak, hogy felbujtója volt egy dúsgazdag üzletember elrablásának és megölésének - közölte vasárnap Cvetan Cvetanov bolgár belügyminiszter.

 • Összeomlott egy gyalogoshíd a függetlenség napján rendezett tûzijáték nézõi alatt

  Legkevesebb 25 ember sérült meg az amerikai Indiana államban, amikor összeomlott egy híd a függetlenség napjának tiszteletére rendezett esti tûzijáték nézõi alatt. Az amerikai hatóságok vasárnapi közleménye szerint a baleset Merrilville városi parkjának taván történt, ahol az összeomlott gyalogoshídról körülbelül 50-en eshettek a vízbe.

 • Elõre ivott a medve bõrére

  "Elõre ivott utólag" a medve bõrére egy betörõ Németországban: akciója után ugyan, ám ez buktatta le.

  A 37 éves férfi Düsseldorfban zsákmányolt pénzt, ékszereket és annyira elégedett volt magával meg szerzeményeivel, hogy egy palack drága pezsgõvel ünnepelte meg egyfõs buli keretében a sikeres éjszakát a kocsijában. A pezsgõtõl aztán elálmosodott, de annyira, hogy egyszerûen a kormányra bukott és elaludt.

 • Miniszter fia az egyik áldozata a vagánykodó sofõrnek

  A környezetvédelmi miniszter fia volt az egyik áldozat a szentendrei BMW-s balesetben. Ezt az információt a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium is megerõsítette az MTI kérdésére, a család gyászára való tekintettel további részleteket azonban nem közölt.

  A BMW vezetõje túl gyorsan hajtott Szentendre belvárosában, egy kanyarban kisodródott és egy családi ház kertjébe rohant. Az autóban öt fiatal utazott, ketten meghaltak, csak az autó vezetõje úszta meg sérülések nélkül.

 • Nem volt bomba a Váci úton

  Bombariadó miatt kiürítették Budapesten az egyik Váci úti bevásárlóközpontot szerda este, a tûzszerészek nem találtak robbanószerkezetet - mondta Csillag Melinda, a BRFK sajtóügyeletese.

 • Négy embert kivégeztek

  Négy halálra ítéltet - két egyiptomit és két szaúdit - fejeztek le kedden Szaúd-Arábiában - jelentette be az iszlám ország belügyminisztériuma.

 • Pénztárcát lopott egy 74 éves asszony

  Hetvennégy éves asszonyt állított elõ a zalaegerszegi rendõrség lopásért.

 • Hamis pénzzel akartak fizetni több szabolcsi vendéglátóhelyen

  Elfogta a rendõrség azt az öt férfit, akik hamis bankjegyekkel fizettek, illetve próbáltak fizetni több szabolcsi vendéglátóhelyen.

 • Az olasz bolti szarkák élelmiszerbõl lopják a legtöbbet

  Az EU régi tagállamai között Olaszországban ugrott meg leginkább tavaly a bolti lopások aránya. A polcokról eltûnt áruk okozta hiányt a becsületes vásárlóknak kell megfizetni.

 • Négy férfi támadt rá a családra Fegyverneken

  Négy férfi elõzetes letartóztatását kezdeményezte a rendõrség, akik Fegyverneken az utcán megtámadtak két családot szombat éjjel.

 • Õrizetben a 16 éves fiú szurkálója

  Elfogták azt a 17 éves fiatalembert, aki egy 16 éves fiút életveszélyesen megsebesített egy késsel az egyik budapesti belvárosi szórakozóhelyen.

 • Több ezer szalmabála égett el Hercegszántónál

  Jelenleg is dolgoznak a tûzoltók annak a tûznek a felszámolásán, amelyben mintegy ötezer szalmabála égett el Hercegszántó külterületén.

 • Lift fogta betörõ

  Berlin - Betörõt fogott egy lift Németországban: beszorult vele egy irodaház hatodik emeletén.

  A 27 éves férfi számítógépeket - laptopokat -, mobiltelefonokat és más elektronikai cikkeket zsákmányolt. Rakományát elég súlyosnak találta, ezért úgy döntött, kényelmesebb, ha lifttel távozik, ám alig indult el vele a "levonó", máris beszorult.

 • Bíróság elé került az érmeemelõ

  Ki mit talál, nem azé: elsõ ízben került bíróság elé Nagy-Britanniában egy kincstaláló, amiért nem szolgáltatta be leletét, egy XIV. századi érmét.

 • Három ember halálát okozta a felrobbant taxi

  Három ember meghalt, köztük egy hároméves kisfiú, amikor felrobbant egy autó az egyik szentpétervári metróállomás közelében - közölték helyi tisztségviselõk. Feltehetõen egy kézigránát okozta a robbanást.