rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Késelésig fajult a szóváltás

 • Share on Tumblr

  Előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrta ismerősét egy szegedi férfi. A bántalmazás következtében a sértett súlyosan sérült.

  A gyanúsított és vitapartnere között a konfliktus egy korábbi nézeteltérés miatt alakult ki 2017. március 20-án, 18 óra körül egy szegedi ingatlan előtt. A szóváltás tettlegességig fajult, a dulakodás közben a feltételezett elkövető a nála lévő késsel egy alkalommal combon szúrta ismerősét. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
  A 60 éves férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tragikus fulladás a strandszezon elején

  Elmerült a vízben egy 61 éves zamárdi férfi a helyi Bácskai utcai szabadstrandon és a kiérkezõ mentõszolgálat szakemberei sem tudták megmenteni az életét.

  A haláleset elsõdleges adatai alapján a férfi nagyobb mennyiségû alkoholt fogyasztott a nap során, majd ismerõseivel fürödni indult a Balatonba. A vízben vélhetõen rosszul lett, mert segítségért kiáltott, ám ezután elmerült és a segítségére sietõ ismerõsök a part mentén találtak rá. A mentõk kiérkezéséig próbálták újraéleszteni a férfit, ami nem vezetett eredményre.

 • Bestiális kismamagyilkosság az Egyesült Államokban

  Kennwick - Megkéseltek egy várandós nõt az Egyesült Államokban, a tettes kivágta a magzatot az áldozat méhébõl.

  Az eset péntek éjjel történt a Washington állambeli Kennewickben.

 • Jelentés a magyarországi kábítószer-helyzetrõl

  A felnõtt magyarok közel 10 százaléka már fogyasztott valamilyen drognak minõsülõ tiltott anyagot. A legnépszerûbb a kannabisz származékok fogyasztása, de az ecstacy és az amfetamin is elterjedt – hangzott el a „Jelentés a magyarországi kábítószer-helyzetrõl” címû könyv sajtóbemutatóján.

 • Több mint 180 ezer mûtárgy tûnt el az orosz múzeumokból

  Csaknem 183 ezer mûtárgynak nyoma veszett az orosz múzeumokból - derítette ki egy átfogó leltározás, amelyet az Ermitázsban 2006-ben feltárt nagyarányú mûtárgylopás nyomán rendeltek el.

 • Tizenhárom ember életét oltotta ki egy férfi Belgrádtól nem messze

  Tizenhárom ember - köztük egy kisgyerek - életét oltotta ki egy hatvanéves férfi a Belgrádtól délre fekvõ Mladenovac közelében. A vérengzés a Mladenovac melletti Velika Ivanca településen történt hajnalban, fél öt és öt óra között. A férfi lõfegyverbõl nyitott tüzet családtagjaira és szomszédjaira, megölt hat férfit és hat nõt, valamint egy kétéves gyereket.

 • Holtan bukkantak az eltûnt nõre

  Holtan találtak rá egy erdõben arra a törökszentmiklósi nõre, akit eltûnése miatt három hete keresett a rendõrség.

 • Életmentõ rendõrök

  Kigyulladt autóból mentették ki a sofõrt a ferencvárosi rendõrök.

 • Magyar emberrablók Dél-Afrikában - Vádemelést javasol az NNI

  Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a nemzeti Nyomozó Iroda azokkal a magyar állampolgárokkal szemben, akik a gyanú szerint elrabolták és fogva tartották egy honfitársukat Dél-Afrikában. A 2007 tavaszán történt bûncselekmény három gyanúsítottját pár nap alatt elfogták az ottani hatóságok, de késõbb kiengedték õket, így most csak kettejük ellen emelhet vádat az eljáró ügyészség.

 • Kényszerházasság okozta egy 13 éves jemeni kislány halálát

  Pár nappal azután, hogy férjhez kényszerítették, belehalt hüvelyvérzésébe egy 13 éves kamaszlány Jemenben - jelentette egy emberi jogi szervezet csütörtökön.

 • Két sportolót késeltek meg szilveszterkor

  Két férfi szúrt sérüléseket szenvedett szilveszter éjjelén egy szigethalmi szórakozóhelyen kitört verekedésben. Az egyik támadót, a 17 éves J. János helyi lakost már január elsején gyanúsítottként hallgatták ki, majd õrizetbe vették, ellene emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

 • Több mint 13 ezer pár hamis márkajelzésû sportcipõt foglaltak le pénzügyõrök

  Több mint 13 ezer pár hamis márkajelzésû sportcipõt foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal járõrei az M15-ös autóúton a magyar-szlovák határ térségében - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.

 • Közösen ölte meg magát a férj és a feleség

  A közelmúltban szörnyû bejelentés érkezett a nagyszõlõsi rendõrségre a járás egyik falusi lakójától. Késõ este ugyanis a férfi holtan találta a 41 éves szomszédját feleségével együtt.

 • Az utcán fejezte le áldozatát egy skizofrén nõ

  Egy 28 centis henteskéssel fejezte le áldozatát az a skizofrén nõ, aki a gyilkosság elõtt könyörgött az orvosoknak, hogy zárják be, mert bántani fog valakit.

 • Ittas rendõr okozott cserbenhagyásos balesetet

  Vélhetõen ittasan okozott cserbenhagyásos balesetet egy szabadidejét töltõ rendõr Kiskõrösön.

 • Tévétörés-rekorder

  Huszonkilenc tévét tört ripityára az Egyesült Államokban egy férfi egy nagyáruházban.

 • Gyalog ment haza, mégis elvették a jogosítványát

  Bár nem ült volán mögé az ivás után egy német sofõr, egy bírósági ítélet nyomán most mégis elvehetik a jogosítványát, mert az ítélet szerint nem szándékosan döntött a gyaloglás mellett.

 • Szomszédból megszökött piton bújt a kisfiú ágyába

  A szomszédból meglógott piton mart meg egy egyéves kisfiút a bölcsõjében.

 • Hatezerért cserélt gazdát a milliós bronzszobor

  Elfogta a rendõrség azt a három férfit - köztük két fivért -, akik elloptak egy milliós értékû bronzszobrot a bánki Tájház udvaráról, majd összesen hatezer forintért pénzzé tették az összetört mûalkotás darabjait.

 • Csaknem agyonverték az idõs asszonyt

  Egyelõre nem lehetett kihallgatni azt az idõs asszonyt, akit csaknem agyonvertek egyelõre ismeretlen tettesek a saját lakásában Biharkeresztesen.

 • A rendõrséget hívta a kényszerházasságtól félõ ausztrál lány

  A rendõrséghez fordult segítségért egy muszlim lány Ausztráliában, mivel attól félt, hogy családja kényszerházasságot készített elõ neki.