rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Látássérült férfit fosztott ki egy budapesti férfi

 • Share on Tumblr

  A budapesti rendőrök a helyszínen elfogták azt a 47 éves férfit, aki kihasználva a sértett látáscsökkenését, megkísérelte ellopni tőle a hátizsákját.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást V. Mihály 47 éves budapesti lakossal szemben.

  A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2017. március 20-án 14 óra 40 perc körül a Budapest VI., Nyugati pályaudvar főbejárata mellett, megkísérelte ellopni egy látássérült férfi székre akasztott hátizsákját. A bűncselekményt egy a pályaudvaron szolgálatot ellátó biztonsági őr észlelte, aki a rendőrök kiérkezéséig a férfit visszatartotta.

  A járőrök V. Mihályt a helyszínen elfogták és a terézvárosi rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezik bíróság elé állítását.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 9 éves fiával akarta megöletni volt feleségét egy angol férfi

  18 hónapos börtönbüntetésre ítéltek egy angol férfit, amiért arra buzdította 9 éves kisfiát, hogy mérgezze meg saját anyját, majd a gyilkosságot kenje a nõ új párjára.

 • Azt hitte egy majom rejtõzik a fán, de saját fiát lõtte le egy nepáli férfi

  Saját fiát ölte meg egy nepáli férfi, mert azt hitte, egy majom rejtõzik az egyik fa ágai között. A gyerek épp azért bújt oda, hogy elijessze a vadakat.

 • Barbie-autó ittas vezetése miatt vették el a jogosítványát

  Óvodásoknak gyártott, villanyhajtású játékautó ittas vezetése miatt veszítette el egy férfi Nagy-Britanniában a jogosítványát három évre.

 • Saját lakásán késelték halálra a budapesti fiatalt

  Meghalt egy férfi, miután saját lakásában megkéselték szombat délután, Budapest VIII. kerületében. A gyilkossággal gyanúsítható férfit a rendõrség néhány órával késõbb õrizetbe vette - tájékoztatott vasárnap a Budapesti Rendõr-fõkapitányság.

 • Autós üldözés után fogták el a zsaroló férfit

  Autós üldözés után fogták el a soproni rendõrök azt a peresztegi férfit, aki négymillió forintot akart kizsarolni egy környékbeli vállalkozótól.

 • Nyugdíjasokat vertek át a csalók a tűzifával

  Egy régi kereskedőre hivatkozva szedték rá az edelényi kisnyugdíjasokat az olcsónak tűnő tűzifa megvásárlására, ami azonban csak a kifizetett mennyiség töredékét tette ki.

 • Fél mázsa aranyat követeltek az ékszerkereskedõért elrablói Kirovográdban

  Ungvár - Ötven kiló aranyat vagy kétmillió dollárt követelt egy bûnszövetkezet az általa elrabolt ékszerkereskedõ szabadon bocsátásáért a közép-ukrajnai Kirovográdban.

  A négytagú bûnbanda színlelt közúti balesettel megállította a több ékszerüzletet fenntartó Ukrzoloto cég igazgatójának Mercedes gépkocsiját, és fegyverrel fenyegetve elrabolta a vállalkozót. Az ellenállással próbálkozó férfit megverték, majd a szemét bekötve egy Kirovograd központjában álló házba szállították, ahol a radiátorhoz bilincselték - írta szerdán online kiadásában a kijevi Szegodnya címû napilap.

 • Öt éves betörõt csíptek fülön

  Ötéves betörõvezért csípett fülön a rendõrség Romániában: a fiúcska egy óvodába tört be. A gondnk hívta ki a rendõrséget az óvodához, miután betörve találta az egyik hátsó ablakot. A rendõrök több helyiséget is felforgatva találtak, és azt hitték, pénz után kutattak a betörõk, de kiderült, hogy csak játékokat vittek el.

 • Karambol Berettyóújfalunál

  Berettyóújfalu külterületén, a 47-es fõútvonal mentén, személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt kedden, kora délután.

 • Buszbalesetet szenvedett Marcus Miller

  Buszbalesetet szenvedett Marcus Miller híres amerikai jazz zenész és zenekara egy svájci autópályán, a buszsofõr életét vesztette, a zenészek megsérültek.

 • Meggyilkoltak egy 35 éves füzesabonyi férfit

  Meggyilkoltak egy 35 éves helyi férfit Füzesabonyban, a rendõrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

 • Álrendõr állított meg valódit

  Hartford (Connecticut állam) - Álrendõr parancsolt az út szélére véletlenül egy igazit az Egyesült Államokban.

  A 20 éves férfi nagy szenvedélye lehet a "rendõrösdi", mert autóját felszerelte még villogó lámpával és szirénával is. Balszerencséjére sikerült egy valódi rendõrt megállítania - szirénázva, villogva. Hamarosan szerepcsere történt, és az álrendõrt elvitték a rendõrök, az út szélére parancsolt ugyanis erõsítést hívott.

 • Tragédiába torkollott a baráti vadászat

  Egy 38 éves külföldi vendégvadász lőtt le egy 64 éves magyar férfit Dévaványán. A fegyver a hajtásra szállító járműben sült el, úgy tudni: véletlenül. Azt egyelőre szakértőkkel vizsgálják, miként lőhetett a kocsiban.

 • Összeverték a terményüket féltõ gazdákat

  Elfogta a rendõrség azt a négy terménytolvajt, akik rátámadtak éjszaka az õket tetten érõ tulajdonosokra a Nyírségben.

 • Háromarcú betörõ

  Beaufort (Dél-Carolina) - Háromarcú betörõ fosztott ki egy nõt az Egyesült Államokban: a háromból kettõ álarc volt, "csak" egy az igazi.

  A duplabiztonságra törekvõ férfi jól tette, hogy nem "fukarkodott" arcaival, mert a nõ fia üldözõbe vette, sikerült beérnie és álarcát letépnie.

 • Szivar helyett füves cigivel ünnepelt az ifjú apa

  Gyermeke születését szivar helyett marihuánás cigarettával ünnepelte egy ifjú apa, akit a kórház dohányzásra kijelölt helyiségében fülelt le a rendõrség.

 • Vegyük fel a harcot az idõs emberek megkárosítóival szemben…

  Csütörtök délelõtt Székesfehérvárról egy Munkácsy Mihály utcában élõ idõs asszony tett bejelentést. Elmondta, hogy lakásánál megjelent általa ismeretlen személy azzal, hogy gyapjú garnitúrákat nyert, melyért fizessen 300.000,-Ft-ot, illetve a kiszállításért további 20.000,-Ft-ot. Az idõs asszony kifizette a kért összeget. Délután trükkös lopásról érkezett bejelentés. Ezúttal vízóra leolvasónak adta ki magát egy személy. Bejutott a bejelentõ lakásába, ahol figyelmét elterelve 45.000,-Ft-ot tulajdonított el. A Rákóczi úti lakos miután észlelte pénze eltûnését értesítette a rendõrséget. Hosszasan lehetne sorolni az idõs emberek értékeire pályázók trükkjeit…

 • 60 halálos áldozata van a vízerõmû balesetnek

  A víz váratlan átcsapása miatt leomlott Oroszország legnagyobb szibériai vízerõmûve támfalának egy része, és a balesetben az ott dolgozó építõ munkásokból a korábbi hírekkel szemben nem heten, hanem 60-an meghaltak és sokan megsebesültek.

 • Agyonnyomta gyermekét a részeg nõ!

  A rahói járási Felsõapsa polgármestere arról értesítette a rendõrkapitányságot, hogy egy 20 éves fiatalasszony szobájában halott csecsemõt találtak.

 • Interneten adta el gyermekét - késõbb a vevõket emberkereskedelemmel vádolta meg

  A 22 éves kínai Lu miután feleségével megromlott a kapcsolata és elváltak, úgy döntött nincs sem ideje, sem pénze a két éves gyermeket egyedül felnevelni, ezért az interneten hirdetést adott fel, hogy eladná gyermekét.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%