rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Látássérült férfit fosztott ki egy budapesti férfi

 • Share on Tumblr

  A budapesti rendőrök a helyszínen elfogták azt a 47 éves férfit, aki kihasználva a sértett látáscsökkenését, megkísérelte ellopni tőle a hátizsákját.

  A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást V. Mihály 47 éves budapesti lakossal szemben.

  A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2017. március 20-án 14 óra 40 perc körül a Budapest VI., Nyugati pályaudvar főbejárata mellett, megkísérelte ellopni egy látássérült férfi székre akasztott hátizsákját. A bűncselekményt egy a pályaudvaron szolgálatot ellátó biztonsági őr észlelte, aki a rendőrök kiérkezéséig a férfit visszatartotta.

  A járőrök V. Mihályt a helyszínen elfogták és a terézvárosi rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezik bíróság elé állítását.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Többször megszúrtak egy idõs nõt Budapesten

  Az elkövetõt elfogták, ellene emberölés kísérlete miatt indult eljárás.

 • Emberölési kísérlet egy ózdi hotelben

  Az eddig rendelkezésre álló információk szerint (2008.08.12-én) éjszaka 1 óra után nem sokkal az egyik ózdi hotelben egy 52 éves miskolci férfi ajtaján kopogtak, mire õ ajtót nyitott. Ekkor az ajtó elõtt álló 21 éves sajópüspöki fiatalember minden elõzmény és szóváltás nélkül a kezében lévõ késsel többször megszúrta az idõsebb férfit.

 • Hajnali robbantás Minszkben

  Péntek hajnalban Minszkben robbanás történt egy szabadtéri ünnepi koncerten, amelyen részt vett Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök. Összesen 37-en sérültek meg a robbanás során.

  A robbanás a fõváros központjában rendezett Függetlenség Napi koncerten történt. Uladzimir Naumau belügyminiszter szerint robbanószerkezet lépett mûködésbe. Feltételezések szerint házi készítésû pokolgép robbant fel, a helyszínen csavarok és anyacsavarok hevernek szanaszét.

 • Napokig feküdt a padlón - szívószálon át adtak levest az asszonynak

  Elítélték a négy napig magatehetetlenül földön fekvõ idõs asszony eltartóit csütörtökön a Somogy Megyei Bíróságon.a

 • Egy személygépkocsi és egy személyvonat ütközött össze

  Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Tatabányán, egy vasúti kereszteződésben 2014. május 19-én 8 óra körüli időben. Egy személygépkocsi és az Oroszlányba tartó személyvonat ütközött össze a Búzavirág úti vasúti átjáróban eddig tisztázatlan körülmények között.

 • Éheztette gyermekét - nem vette észre, hogy meghalt

  Belehalt az éhezésbe és a megfázásba egy kétéves gyerek, aki halálakor mindössze hat kiló volt. Az anya észre sem vette, amikor meghalt, olyan részeg volt.

 • 7 éves kislányt kellett újraéleszteni Békéscsabán

  A hét éves kislánynak a vérkeringése is leállt, szabadnapos mentőápoló segített rajta.

 • Mobilozás miatt csapott bele négy nõbe a villám

  Mobilozás miatt csapott villám négy nõbe Németországban, mialatt egy faházban próbálták átvészelni a vihart. Hármat agyonsújtott, a negyedik asszonyt intenzív osztályon ápolják.

 • Kilenc ember meghalt az utasszállító kényszerleszállásakor

  Kilenc ember meghalt, öt megsérült egy kisebb utasszállító repülõgép kényszerleszállásakor egy kamcsatkai vulkán oldalán, jelentette be az orosz rendkívüli helyzetek minisztériuma.

 • Csalók próbálnak visszaélni az OTP nevével

  Az OTP arra figyelmeztet, ne reagáljanak az e-mailre

 • Húsz centis késsel támadt élettársára a férfi

  Családi veszekedés közben késsel többször megszúrta élettársát egy kunhegyesi férfi. A nõt kórházba szállították - közölte a rendõrség.

 • Hárman támadtak az idõs férfira, mert nem adott elég kölcsönt

  Õrizetbe vettek egy 18 éves nõt és egy 37 éves férfit a Szabolcs megyei Rakamazon, akik súlyosan bántalmaztak egy idõs férfit. Csoportos rablás ügyében indult ellenük eljárás. Harmadik társukat még keresik – értesült a HavariaPress.

 • Érthetetlen tragédia: halálos baleset történt Szeged határában

  A helyszínen életét vesztette az a sofõr, aki egy parkoló teherautónak ütközött az M43-as jelzésû autópálya építési területén.

 • Négytagú család vesztette életét a 35-ös úton

  Egy négytagú család vesztette életét a kedd esti, 35-ös fõúton történt karambolban: a két szülõ, egy 12 éves fiú és egy 8 éves kislány. Hárman azonnal meghaltak, a kisebb gyermek pedig életveszélyesen megsérült. Õt mentõhelikopterrel szállították kórházba, de az orvosok már nem tudtak rajta segíteni - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Hajdú- Bihar Megyei Rendõr- fõkapitányság.

  A család hajdúszoboszlói nyaralásról tartott hazafelé, amikor a baleset történt.

 • Kerekesszékes késelõ

  El Paso - Kerekesszékes férfi késelt az Egyesült Államokban: szomszédjába döfte kését több napnyi veszekedés után.

 • Előállították az elgázolt kisfiú édesanyját

  Előállították annak a gyermeknek az édesanyját, akit halálra gázolt a villamos kedd délelőtt a József körúton, a Baross utca kereszteződésénél. Értesüléseink szerint a gyerek gyakran feltűnt a 4-es 6-os vonalán, harmonikán játszott és pénzt kért az emberektől.

 • Lavinaomlásban vesztette életét hat hegymászó

  Hat hegymászó meghalt, nyolc megsérült, többen eltûntek, miután lavina sodorta el õket csütörtök hajnalban a francia Alpokban, a Mont Blanc hegységben.

 • Buli: iszogattak, megölték, feldarabolták

  Feltételezett emberevõket ítéltek el a távol-keleti Petropavlovszk-Kamcsatszkijban pénteken, bár azt nem tudni, hogy valóban ettek-e a húsból, de annyi biztos, hogy ételt fõztek belõle.

 • Az újfajta biciklinyereg jót tesz a rendõrök férfiasságának

  A kerékpáros rendõrök az amerikai belvárosokban hetenként 24 órát töltenek a nyeregben, de több vizsgálat jelezte, hogy a szokásos biciklinyereg nem tesz jót a férfiasságuknak. Egy új tervezésû nyereg fél év után érzékelhetõen javította a rendõrök férfiúi képességeit - írta a Journal of Sexual Medicine augusztusi száma.

 • Nem koccintott a fiú az apjával - elõkerült a bárd

  Nem akart vele koccintani az új évre, ezért húsvágó bárddal esett neki a fiának egy 59 éves férfi a Somogy megyei Fészerlakon - közölte a rendõrség pénteken.