rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Látássérült férfit fosztott ki egy budapesti férfi

 • Share on Tumblr

  A budapesti rendőrök a helyszínen elfogták azt a 47 éves férfit, aki kihasználva a sértett látáscsökkenését, megkísérelte ellopni tőle a hátizsákját.

  A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást V. Mihály 47 éves budapesti lakossal szemben.

  A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2017. március 20-án 14 óra 40 perc körül a Budapest VI., Nyugati pályaudvar főbejárata mellett, megkísérelte ellopni egy látássérült férfi székre akasztott hátizsákját. A bűncselekményt egy a pályaudvaron szolgálatot ellátó biztonsági őr észlelte, aki a rendőrök kiérkezéséig a férfit visszatartotta.

  A járőrök V. Mihályt a helyszínen elfogták és a terézvárosi rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezik bíróság elé állítását.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fának csapódott egy autó Baja közelében

  Súlyos sérülésekkel, mentõhelikopter szállította kórházba azt a férfit, aki személyautójával fának csapódott, vasárnap reggel, az 51-es fõúton, Baja közelében.

 • Tóba fulladt egy 16 éves fiú

  Búvárok emelték ki annak a fiúnak a holttestét, aki belefulladt egy Balassagyarmat határában lévõ tóba.

 • Rendõrség?! Betört a szomszédba a Mikulás a rénszarvasostul!

  London - "Rendõrség?! A Mikulás betört a szomszéd házba rénszarvasostul!" - egyebek közt ilyen telefonhívást kaptak tavaly a manchesteri rendõrök.

  A 2008-as év legostobább segélykérõ telefonálásait a Daily Mail címû brit lap kötötte csokorba. Akadt olyan hölgy, aki azért hívta õket, mert a vonal zsúfoltsága miatt nem tudott telefonon szavazni egy tévés sztártáncverseny párjára.

 • Munkagépből akartak üzemanyagot lopni

  A rendőrök szolgálati kutyájuk segítségével fogtak el egy férfit, aki társával közösen egy mezőgazdasági munkagépből akart üzemanyagot eltulajdonítani Ároktő határában.

 • Fegyvert rántott a vonaton a nyugdíjas

  Elfogta a rendõrség azt a nyugdíjas korú férfit, aki eddig ismeretlen okból fegyverrel kezdett fenyegetõzni egy dunántúli vonaton.

 • Elvitték az autót, majd balesetet szenvedtek vele

  Két férfi sérült meg a szentgyörgyvölgyi balesetben. Az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett egy 26 és egy 27 éves férfi abban a közlekedési balesetben.

 • Csak vízzel tüzelhett volna...

  Fegyveres autósról kaptak értesítést a rendõrök az Egyesült Államokban Duluth környékén, ám a gyanús férfi legfeljebb vízzel tüzelhetett volna rájuk, kocsijában ugyanis vízipisztolyok és -puskák voltak.

 • Útbaigazítást kért, majd el akarta rabolni a lányt

  A lakosság segítségét kérve keresi a rendõrség azokat az ismeretleneket, akik az elmúlt napokban két fiatal lányt is autóba kényszerítve próbáltak elrabolni, Nyergesújfalun és Lábatlanonaria.

 • Súlyosan bántalmazásba halt bele egy debreceni férfi

  Holtan találtak egy 61 éves férfit szerdán Debrecenben, halálát súlyos bántalmazás okozta.

 • Olcsó kínai áruk miatt lesznek rablók a betörõkbõl

  A távol-keleti, elsõsorban Kínából származó olcsó elektronikai termékek miatt a brit betörõk is más "munkákból" elsõsorban rablásokból próbálják pótolni kiesõ bevételeiket - derül ki egy szerdán közzétett felmérésbõl.

 • Drogpartin razziáztak a rendõrök

  Kábítószeres partit tartottak Debrecenben egy Diószegi úti zárt körû szórakozóhelyen. Miután elvégzték a rendõrök a gyorsteszteket, tíz embert elõállítottak, mert pozitív eredményt produkáltak - közölte a megyeszékhely rendõrkapitányságának hivatalvezetõje.

 • Kézilabda mérkõzés külsõ rendõri biztosítással

  A 2008. október 11.-i bajnoki nõi kézilabda mérkõzést a szakértõi bizottság nem minõsítette kiemelt biztonsági kockázatúnak...a rendõrség a közbiztonságot veszélyeztetõ cselekmények megelõzése, megakadályozása érdekében fokozott ellenõrzést fog ellátni 16.00-21.00 közötti idõben...

 • Dunába gurult egy autó (BRFK)

  2009. március 18-án 20 óra 45 perc körüli idõben a Budapest XXIII., Horgászpart utcában halálos kimenetelû közlekedési baleset történt.

  A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint K. O. I. 20 éves budapesti férfi az általa vezetett személygépkocsival leparkolt a Duna holtága elõtt egy füves területen, majd a járó motorú autóból kiszállt és mintegy két méterre eltávolodott.

 • Fegyverével hadonászva hatolt be egy gödöllõi házba egy rendõr

  Garázdaság, rongálás és magánlaksértés miatt indított eljárást a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség egy rendõr ellen, aki múlt szombatra virradóra a szolgálati fegyverével hadonászva behatolt egy gödöllõi házba, felesége vélt tartózkodási helyére.

 • Hatalmas fegyverraktárt találtak Athénban

  Egy búvóhelyen tárolták az eszközöket. Hatalmas rejtett fegyverraktárra talált rá egy titkos búvóhelyen a görög rendõrség Athénban.

 • Karambolja után cipõt lopott

  Boise (Idaho állam) - Ittasan karambolozott, aztán csapot-papot hátrahagyva elszelelt a helyszínrõl, majd pedig betört és cipõt lopott egy férfi az Egyesült Államokban.

  A 22 éves illetõ egy parkoló kocsinak ment neki annyira, hogy maga is megsérült, de saját lábán el tudott menekülni. Behatolt egy közeli házba, ahonnan cipõt lopott - további meneküléséhez.

 • Biciklist vert, majd karddal támadt a BMW sofõrje

  Karddal támadt rá egy férfira egy autós Soltvadkerten, miután az egy biciklista segítségére kelt, akit az autós egy közlekedési affér során megvert.

 • Lépések a fémtolvajok ellen

  Ezzel befellegzett a fémtolvajoknak, és az orgazdáiknak, akik átvették a lopott holmit. Az Országgyûlés szerdán végre tárgyalta azt a törvényjavaslatot, ami egyszer és mindenkorra ellehetetleníti, azt a bûnözõi kört, akik évente több száz milliós kárt okoztak a magyar államnak.

 • Balesetet jelentett be, így fogták el a körözött személyt

  Egy baleset miatt telefonált a rendõrségre egy férfi, de kiderült, körözés alatt áll, ezért elvitték a rendõrök.

 • Életfogytiglant kapott a bankrabló

  Nem jogerõsen életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte hétfõn a Budapest Környéki Törvényszék M. Lászlót, aki 2011 tavaszán sorozatban rabolt ki gáz- és riasztó pisztollyal pénzintézeteket, összességében mintegy ötmillió forintot zsákmányolva.