rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Látássérült férfit fosztott ki egy budapesti férfi

 • Share on Tumblr

  A budapesti rendőrök a helyszínen elfogták azt a 47 éves férfit, aki kihasználva a sértett látáscsökkenését, megkísérelte ellopni tőle a hátizsákját.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást V. Mihály 47 éves budapesti lakossal szemben.

  A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2017. március 20-án 14 óra 40 perc körül a Budapest VI., Nyugati pályaudvar főbejárata mellett, megkísérelte ellopni egy látássérült férfi székre akasztott hátizsákját. A bűncselekményt egy a pályaudvaron szolgálatot ellátó biztonsági őr észlelte, aki a rendőrök kiérkezéséig a férfit visszatartotta.

  A járőrök V. Mihályt a helyszínen elfogták és a terézvárosi rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezik bíróság elé állítását.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Több baleset is történt a csúszós út miatt a 4-es úton

  Három baleset is történt csütörtökön reggel az útviszonyok miatt a 4-es fõúton, Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

 • Szívinfarktus kapott és meghalt egy kamionos a határátkelõn

  Szívinfarktust kapott és meghalt egy román kamionos a nagylaki határátkelõhelyen. Családja szerint a tragédiához köze lehetett annak, hogy a sofõrt korábban a rendõrök megbüntették, a bírság összege pedig sokkolta õt.

 • Harminc határsértõt találtak egy kamionban

  Harminc határsértõt találtak egy kamion pótkocsijában a Varsand-Gyula közúti határátkelõhelyen a román és a magyar rendõrök; a határrendészet nem léptette be a kamiont Magyarországra.

 • Magyar drogfutár bukott le

  Dominikából érkezõ magyar drogfutár bukott le a madridi repülõtéren. Csaknem egy kilogrammnyi kokainkapszula volt nála.

 • Benzinnel locsolta le, majd meggyújtotta családját

  Egy 38 éves lengyel férfi a balti tengermelléki ¶widwiñski járásban benzinnel öntötte le a 33 éves feleségét és a 10 éves fiát, majd mindkettõjüket felgyújtotta. A nõ súlyos égési sebesülést szenvedett, veszélybe került a légzése. A fiú testfelületének 30 százaléka megégett.

 • Szörnyethalt a sofõr és utasa az M7-esen történt balesetben

  Tragikus baleset történt az M7-es autópálya Budapest felé vezetõ oldalán, Siófok közelében. A vezetõ és utasa a helyszínen belehalt súlyos sérüléseibe.

 • Felgyújtotta lakását, majd kiugrott a nyolcadik emeletrõl egy férfi

  A rendõrség tájékoztatása szerint ki akarták lakoltatni azt a férfit, aki felgyújtotta a lakását, majd kiugrott a nyolcadik emeletrõl és súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett Budapesten, a IV. kerületben.

  A férfi saját maga gyújtotta fel , egy tízemeletes lakóépületben lévõ lakásának egyik helyiségét, amelyet szeméttel hordott tele.

 • Gyilkossággal fenyegetõzött a 17 éves bûnözõ

  Elfogta a rendõrség azt a 17 éves makói fiút, aki a gyanú szerint számos súlyos bûncselekményt követett el az elmúlt hónapokban a városban és környékén.

  A tegnap elfogott fiatal az eddigi adatok szerint rablással, lopással és okirattal való visszaéléssel gyanúsítható, egy asszonyt pedig halálos fenyegetésekkel zsarolt meg.

 • Ellopott telefonját adták el egy férfinak

  Ellopott telefonját vásárolta vissza egy amerikai férfi az interneten, aki az eltûnt modellel azonos darabot szeretett volna vásárolni.

 • Szennyezett kórházi sóoldat: három halott

  Inzulinos sóóoldat végzett három angliai beteggel, keresik a felelõsöket.

 • Lopott és átrendszámozott autóval próbáltak egy másik autót lopni

  Két férfit értek tetten a Bem rakparton, akik egy kisbuszt akartak eltulajdonítani néhány napja. A menekülõt a figyelmeztetõ lövés sem állította meg.

 • Strandon lopott kulccsal fosztották ki a lakást

  Strandon lopott kulccsal fosztott ki egy lakást egy egyelõre ismeretlen tolvaj Pécsett.

 • Személygépkocsi tetején ugrándoztak a fiatalok...

  2009. május 20-án éjfél körüli idõben Debrecenben a Virág utcán kószált két ismeretlen fiatalember, akik egy ott parkoló Toyota Corolla típusú személygépkocsi mellett elsétálva, felpattantak annak motorháztetejére, azon ugrálni kezdtek, majd elszaladtak.

 • Kincseket talált a kertjében - egybõl megpróbálta eladni

  Egy 2600 éves szentélyre, valamint tárgyi emlékek százaira bukkant egy olasz farmer a földjén.

 • Fejszével támadt a tolvaj

  Hivatalos személy elleni erõszak bûntette miatt rendelt el nyomozást a Kaposvári Nyomozó Ügyészség egy többszörösen büntetett elõéletû kaposvári férfi ellen, aki fejszével az õt üldözõ rendõrök felé csapott, és azzal fenyegetõzött, hogy megöli õket - közölte a Somogy Megyei Fõügyészség sajtószóvivõje.

 • Chips-ért zsarolt egy 15 éves lány

  Chips-re volt éhes egy 15 éves csanádpalotai lány, ezért megzsarolt egy 14 éves helybeli fiút.

 • Kunszentmárton elõkelõ helyen áll a gyilkossági statisztikában

  A Legfõbb Ügyészség által készített, emberölésekrõl szóló bûnügyi statisztika szerint Kunszentmárton elõkelõ helyen áll a mezõvárosok között. Három olyan mezõváros található Magyarországon, ahol 2004 és 2006 között minden évben követtek el gyilkosságot. Az adatok szerint a 26 ezer lakosú Makón hat, a 19 ezres Mohácson néhy, míg Kunszentmártonban három emberölés történt.

 • Ügyvédjére támadt az ítélethirdetés után az elítélt

  Nekitámadt és alaposan elverte ügyvédjét egy elítélt az Egyesült Államokban, miután meghallotta, mennyi börtönbüntetést szabtak ki rá.

 • Szex helyett pucér vesszõfutás a rendõrségre

  Berlin - Szex helyett bõ 3 kilométert futhatott pucéran a rendõrségre egy férfi Németországban, mert ellopta az összes ruháját egy nõ.

  A 24 éves hölggyel késõ este egy bárban ismerkedett meg a 40 éves férfi. A nõ kicsábította a közeli erdõbe, ahol a forró vérû férfi rögvest nekivetkezett, ám hamarosan hûlt helyét találta mind a nõnek, mind a ruhájának, benne 24 ezer forintnyi eurójával.

 • Édességlopásból verekedés

  Cigilopásnak indult, rablás lett belõle - öt nõt gyanúsítanak azzal, hogy még szeptember 25-én a Békés megyei Békésszentandráson bementek egy élelmiszerboltba, ahonnan édességet és tisztálkodószereket próbáltak lopni. Mikor az üzlet tulajdonosa ezt észrevette, az asszonyok dulakodni kezdtek vele és a többi vásárlóval, egyiküket egy polcnak lökték, a másiknak a kezét csavarták ki, majd az ajtót kiszakítva elmenekültek.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%