rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Látássérült férfit fosztott ki egy budapesti férfi

 • Share on Tumblr

  A budapesti rendőrök a helyszínen elfogták azt a 47 éves férfit, aki kihasználva a sértett látáscsökkenését, megkísérelte ellopni tőle a hátizsákját.

  A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást V. Mihály 47 éves budapesti lakossal szemben.

  A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2017. március 20-án 14 óra 40 perc körül a Budapest VI., Nyugati pályaudvar főbejárata mellett, megkísérelte ellopni egy látássérült férfi székre akasztott hátizsákját. A bűncselekményt egy a pályaudvaron szolgálatot ellátó biztonsági őr észlelte, aki a rendőrök kiérkezéséig a férfit visszatartotta.

  A járőrök V. Mihályt a helyszínen elfogták és a terézvárosi rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezik bíróság elé állítását.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egymást taposták a süllyedõ hajón

  Legkevesebb 39-en vízbe fulladtak, öt utast pedig nem találnak arról a túlzsúfolt hajóról, amely Vietnam középsõ részén süllyedt el vasárnap - jelentette az AFP hírügynökség a VnExpress nevû online hírportálra hivatkozva.

 • Leszúrta feleségét és annak testvérét, míg a gyermekek az emeleten voltak

  Anna Finnegan és korábbi kedvese már nem éltek együtt, de senki nem gondolta, hogy ilyen tragédiába fordul kettõjük kapcsolata. A férfi brutális kegyetlenséggel végzett az asszonnyal Dublinban.

 • Értelmi fogyatékos lányával fajtalankodott az 54 éves apa

  Hosszú idõn keresztül fajtalankodott értelmi fogyatékos kamaszlányával egy 54 éves bárándi férfi. A fiatal lány kollégiumi társainak beszélt a szörnyûségekrõl, az apát lecsukták. 7 év hat hónap fegyházbüntetést kapott.

 • ABC-bajos betörõ

  Haragudhat az ABC-re az a betörõ, aki egy gyógyszertárból zsákmányolt recepteket, csak éppen nem azokat, amelyekre fájt a foga.

 • Magyar prostik Hollandiában

  Hollandiai prostitúcióra szánt magyar nõkkel kereskedõ hálózatot lepleztek le, s az ügyben kilenc embert letartóztattak a két országban - közölte az amszterdami ügyészség.

  Úgy tûnik, hogy egy nemzetközi hálózatot göngyölítettünk fel - mondta Otto van der Bijl, az ügyészség szóvivõje. A nõket hazugságokkal, jobb munka ígéretével vették rá, hogy Hollandiába utazzanak - tudatta a szóvivõ, aki szerint a rendõrség jelenleg 13 áldozatról tud.

 • Baltákkal támadtak a két kerékpárosra

  Egy udvarra menekült az a két kerékpáros, akikre egy hat fõs társaság támadt baltákkal és egyéb vágóeszközökkel Jászberényben.

  Két jászberényi fiatal kerékpározott 2011. április 15-én pénteken kora este, amikor összeszólalkoztak egy hat fõs társasággal.

 • Húsz centis késsel támadt élettársára a férfi

  Családi veszekedés közben késsel többször megszúrta élettársát egy kunhegyesi férfi. A nõt kórházba szállították - közölte a rendõrség.

 • Tizenkétmilliós cigifuvar a gumicsónakon

  Elfogta a rendõrség azt a négy férfit, akik gumicsónakon csempésztek át a határon több mint 12 millió forintnyi dohányárut Lónyánál.

 • Tettlegességig fajult két idős nő nézeteltérése

  Tettlegességé fajult két idős nő nézeteltérése Szekszárdon. A konfliktus a lakótelep körüli kóbor macskák etetése miatt alakult ki.

 • Lovászokat loptak meg

  Kétmillió forint kárt okozott az az egyelõre ismeretlen tettes, aki még tavaly novemberében hatolt be egy Hódmezõvásárhely külterületén lévõ tanya lovardájába, ahonnan egy Sulky típusú kétkerekû jártató kocsit és egy M 2000 Maraton típusú versenykocsit (gyári száma: KS068200506) tulajdonított el.

  A Hódmezõvásárhely Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya dolog elleni erõszakkal nagyobb értékre elkövetett lopás bûntett gyanúja miatt folytat nyomozást az ügyben.

 • Félrelépett, aztán felgyújtotta barátja verandáját

  Felgyújtotta volt kedvese verandáját egy nõ az Egyesült Államokban bosszúból, amiért a férfi szakított vele.

 • Öt nõ halt meg a balesetben

  Öt nõ veszítette életét a Brassóból Segesvár felé vezetõ úton. Egy személygépkocsi elõzni próbált és nekicsapódtak egy szembõl jövõ kamionnak.

 • Két hajléktalan támadt egy férfire

  Ököllel ütötték, többször megrúgták áldozatukat azok a hajléktalanok, akik ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Békéscsabai Rendőrkapitányság. Egyikük már előzetes letartóztatásban van.

 • 87 éves férfit tartóztattak le drogcsempészés miatt

  Idõs utast, egy 87 éves férfit "csíptek fülön" csaknem két kilogramm kokainnal a portugál hatóságok a fõváros, Lisszabon nemzetközi repülõterén.

 • Hamar lekapcsolták az autófeltörõket

  Forró nyomos üldözés eredményeként fogták el a rendõrök azt a három fiatalt, akik a gyanú szerint több vagyon elleni bûncselekményt is elkövettek a közelmúltban Szegeden.

 • Tele volt az ásotthalmi férfi udvara lopott holmikkal

  Az ital lett a veszte annak az 50 éves ásotthalmi férfinak, akit hétfõn vett õrizetbe a Szegedi Rendõrkapitányság Mórahalmi Rendõrõrse.

 • Moszkvában évente 3000 ember tûnik el, de sok megkerül

  Moszkva - Oroszországban 70 ezer, a 12 milliós Moszkvában mintegy 3000 ember tûnik el, vagy legalábbis ennyit keresnek szerettei. Ugyanakkor a fõvárosban átlagosan 2500 eltûntet találnak meg - élve vagy holtan - de háromszáznak soha nem akadnak a nyomára.

  Az adatok egy tanácskozáson hangzottak el, amelyet a városi önkormányzatnál tartottak a minap, s amelyen kiderült: az eltûntek keresésére van idõ, pénz, ember, de a szervek között sokszor elvész az ügy.

 • Agyonverte a 15 éves lányt, mert nem akart temetõben szexelni!

  Holnap folytatódik annak a 19 éves szlovák fiúnak a pere, aki még tavaly márciusban kis híján agyonverte három évvel fiatalabb barátnõjét.

 • Áthajtott a piros lámpán az elgázolt motoros

  Nem vette észre a piros lámpát a motoros, behajtott a keresztezõdésbe a Belvárosi híd szegedi lábánál, ahol elütötte a szabályosan közlekedõ Mercedes.

 • Nyakon szúrta a testvérét, aki életveszélyesen megsérült

  Egy szolnoki testvérpár összeveszett a házuk elõtt, majd egyikük kést rántott.