rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Látássérült férfit fosztott ki egy budapesti férfi

 • Share on Tumblr

  A budapesti rendőrök a helyszínen elfogták azt a 47 éves férfit, aki kihasználva a sértett látáscsökkenését, megkísérelte ellopni tőle a hátizsákját.

  A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást V. Mihály 47 éves budapesti lakossal szemben.

  A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2017. március 20-án 14 óra 40 perc körül a Budapest VI., Nyugati pályaudvar főbejárata mellett, megkísérelte ellopni egy látássérült férfi székre akasztott hátizsákját. A bűncselekményt egy a pályaudvaron szolgálatot ellátó biztonsági őr észlelte, aki a rendőrök kiérkezéséig a férfit visszatartotta.

  A járőrök V. Mihályt a helyszínen elfogták és a terézvárosi rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezik bíróság elé állítását.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elgázolt egy gyalogost a személyvonat

  Befejezték a baleseti helyszínelést Kőbánya-Kispestnél, így ismét teljes vonalon közlekednek a lajosmizsei vonatok.

 • Nem tudta ellopni a százmilliós gyógyszerszállítmányt

  Rendõrök zavarták meg azt az ismeretlent, aki egy több százmilliós értékû gyógyszerszállítmányt próbált meg ellopni Dinnyésen.

 • Méhek és darazsak elleni védekezés

  Méhek és darazsak elleni védekezésMéhraj, darázsfészek - a természetben komoly veszélyforrásnak számítanak az olyan rovarok, amelyek csípése nemcsak fájdalmat, hanem akár szövődményeket is okozhat. Magyarországon két olyan elterjedt rovarcsoport (darazsak, méhek) él, amelyek csípése nagy fájdalommal és esetenként enyhe, ritkábban súlyos következményekkel jár. Ezek a rovarok általában saját védelmük érdekében támadnak emberre, amit úgy lehet megelőzni, ha elkerüljük a fészküket és a lehető legkevésbé ingereljük őket.

 • Tartozás miatt halt meg egy 2 éves kislány

  A szomszédtól kért kölcsön az építõmunkásként dolgozó családapa, mert egy ideje nem kapott fizetést. Tragédia lett a vége.

 • Három hónap börtön porszívós szexért

  Saginaw - Három hónap börtönt kapott porszívós szeretkezésért egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Három rendõr halt meg közúti balesetben

  A leállóssávban vesztegelt három szerb rendõr Szabadka közelében, amikor beléjük rohant egy lengyel kocsi. A balesetet egyikük sem élte túl.

 • Életveszélyes sebet ejtett rokonán a késsel

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit egyik közeli rokona késelt meg egy vita hevében Ózdon.

 • Lábon rúgta a mentõápolót

  Kórházba szállítása közben rátámadt az egyik mentõápolóra egy bogyiszlói férfi.

 • Súlyosan bántalmazta, majd összevarrta felesége száját egy budapesti férfi

  Összevissza verte, kis híján megölte, majd bevarrta felesége száját R. Tibor.

 • Elütötte az autó, majd átment rajta két villamos

  A rendõrség tájékoztatása szerint a Maglódi út és Kada utca keresztezõdésénél egy személyautó elgázolt egy férfit, és a sofõr megállás nélkül továbbhajtott. A gyalogos az ütközés közben a sínekre zuhant, ahol két villamos is áthajtott rajta. A férfi meghalt.

 • Gyilkos az amerikai titkosszolgálat?

  Az amerikai titkosszolgálatok egyre ritkábban ejtenek foglyot, helyette az úgy nevezett célzott gyilkossággal élnek, vagyis pontosan felderítik a terroristának tartott ellenfelüket, és távolról irányított eszközökkel, mini repülõkkel, rakétákkal, helikopterrel megölik.

 • Megölték a farkasok a gondozójukat

  Megöltek egy gondozót egy svéd állatpark farkasai. A harmincéves nõ holttestére kollégái a falka kifutójában találtak, ahová egyedül léphetett be.

 • Tolató autó gázolt el egy 5 éves kisfiút

  Tolató autó gázolt el egy gyermeket Alsónémedi belterületén csütörtök este; az ötéves kisfiút kórházba szállították.

 • 20 órán át erõszakoltak egy tinit

  A földi poklok kínjait élhette át az a 14 éves tinédzserlány Romániában, akit 20 órán keresztül vert és erõszakolt tíz személy. A lánynak végül sikerült elmenekülnie a házból, ahol mindezt átélte. Hiányos öltözékben, gyalog, mínusz négy fokban tett meg néhány kilométert, mire végre hazaért.

 • Szeretõjével akart lenni, ezért megölte feleségét a temetkezési vállalkozó

  Egy temetkezési vállalkozó mindenkinek azt hazudta, hogy a felesége elmebajt kapott és megszökött – pedig valójában megölte, hogy a szeretõjével lehessen.

 • Az autóban való mobilozás egyenértékû lehet az ittas vezetéssel

  Salt Lake City - Még a kihangosítva használt mobiltelefon is oly mértékben rontja az autó vezetõjének reakcióidejét, mintha évekkel idõsebb lenne vagy nyolc ezrelékes véralkoholszinttel ült volna volán mögé - állapították meg a Utahi Egyetem kísérleti pszichológusai.

  Frank Drews és munkatársai bonyolult vezetési szimulátort használtak kísérletükhöz. Megállapították, hogy amikor a sofõrök - akár kihangosítva - mobiltelefonon beszéltek, gyakrabban hagyták el sávjukat vagy tévesztették el a lejárót, mint azok a vezetõk, akik útitárssal beszélgettek.

 • Fegyvertár: villa, csirke

  Jackson - Gasztronómiai fegyvertárral támadt egy férfi két asszonyra az Egyesült Államokban: villával és csirkével.

  A 40 éves illetõ veszekedni kezdett anyjával, ami annyira elfajult, hogy a végén egy villát döfött az asszony nyakába hátulról. Nem sokkal késõbb egy másik nõt fejbe dobott egy csirkével: fagyottal.

 • A pincében volt a nagy fogás

  Marihuána-ültetvényt számolt fel a Budapesti Rendõr-fõkapitányság a fõváros XX. kerületében, egy négylakásos társasházban. A kábítószert a pincében állították elõ.

  A mûszaki berendezések arra utalnak, hogy a banda szakszerûen és üzletszerûen termelte a drogot.

 • Hatéves kislányt akart megerõszakolni, de szerencsére nem sikerült

  A 31 éves munkácsi járásban lakó, ittas állapotban lévõ Viktor egy tábla csokoládéval becsalta házába a hatéves Janát. Levetkõztette, meg akarta erõszakolni a kislányt.

 • Magzatokat találtak egy kukában

  Öt magzat tetemét találták meg egy moszkvai kukában - adta hírül hétfõn a RIA Novoszti orosz hírügynökség. A rendõrség szerint egy illegális abortuszklinikáról kerülhettek a szemétbe.