rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Halálos baleset az M7-esen

 • Share on Tumblr

  Egy személy életét vesztette a Kőszárhegynél történt közúti közlekedési balesetben. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

  Közúti közlekedési baleset történt 2017. március 27-én 8 óra körüli időben az M7-es autópálya 72. kilométerszelvényében, Kőszárhegy térségében, a Balaton felé vezető oldalon. A rendelkezésre álló adatok alapján négy gépjármű ütközött össze. A balesetben többen megsérültek, közülük egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egy koszos szatyorban rejtve hagyta magára csecsemőjét egy anya

  Esélyt sem adott az életre annak a csöppségnek az anyja, aki egy koszos zacskóba rejtette újszülött kisfiát és a Springa-dombhoz közeli erdős részre dobta.

 • Cigarettával volt dugig az osztrák autója

  Két és fél milliót érõ csempészcigarettát találtak a rendõrök egy osztrák autósnál Nyírbátorban.

 • Kigyulladt egy autó az 54-es fõúton

  Az 54-es fõúton Nemesnádudvar és Sükösd között kigyulladt egy kocsi szerda délután.

 • Tele volt lõszerekkel a táska

  315 darab 9 milliméteres lõszer volt abban a bõrtáskában, melyet egy kutyasétáltató férfi talált meg a 84-es út szélén, Sárvár közelében.

 • Fák közé repült két autó

  Fák közé repült egy autó Kispesten. Az autósnak nem esett baja. Néhány napja Zalában is hasonló baleset történt. A kocsi péntek reggel landolt a fák között. Az autós a XIX. kerületben, a határ úttal szemben lévő erdős részen szenvedett balesetet. A helyszínre tűzoltók vonultak, hogy „lehámozzák” a fáról a járművet. A sofőrnek nem esett baja.

 • Lopott autókat festettek át

  Hatfõs autólopásra szakosodott bûnbandára csapott le a rendõrség az újpesti a Szúnyog-szigeten. A banda a nyomok szerint egy fényezõmûhelyt is üzemeltetett, ahol átalakították a lopott járgányokat.

 • Elfogták az érdi postást

  Az Érdi Rendõrkapitányság 2009. március 26-án õrizetbe vette azt a postást, aki ellen a Magyar Posta ZRT feljelentése alapján sikkasztás bûntett miatt indult eljárás.

 • Õrizetbe vették az audis ámokfutót

  A 2-es fõút 16-os kilométerénél a körforgalomból szabályosan kikanyarodó Suzukiba rohant egy Audi. A Suzukiban ülõ két dunakeszi lakos, egy férfi és egy nõ a helyszínen meghalt. Az Audi sofõrje könnyebben sérült. Kovács László rendõrkapitány az elsõdleges információkra utalva elmondta, hogy az ütközés elõtt az Audi vezetõje eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, oda, ahol a körforgalomból szabályosan kihajtó Suzuki rákanyarodott a 2-es fõút Budapest felé vezetõ szakaszára.

 • Álkulccsal dolgoztak az egri betörõk

  Több mint kétszáz lopott tárgyat találtak annál a három férfinél, aki a feltételezések szerint június óta mintegy húsz betörést követett el Egerben és a város környékén - közölte az egri rendõrkapitányság felderítési alosztályának vezetõje csütörtökön sajtótájékoztatón.

 • Tûzoltók mentették meg a tériszonyos betörõt

  Tûzoltók mentették le egy ház tetejérõl azt a férfit, aki azzal a szándékkal mászott fel az egyik lakatlan házra Sátoraljaújhelyen, hogy társával együtt ellopják onnan a fagerendákat. A tériszonyos betörõ társa hívta a segítséget, a rendõröket pedig a tûzoltók értesítették az esetrõl.

 • Emberi csontok egy bécsi ház pincéjében

  Bécs - Emberi csontokat találtak lomtalanító munkások egy bécsi lakóház pincéjében. A rendõrség egyelõre tanácstalanul áll az eset elõtt, hiszen még azt sem lehet tudni, hogy mióta fekszenek ott a maradványok

  A Kurier napilap szerdai számában megjelent tudósítás szerint a munkások egy Apollo-utcai hatemeletes lakóház pincéjében, egy szénrakás alatt fedezték fel a csontokat:

 • Újabb iskolai erõszak, most Dunaföldváron

  Rátámadt az õt csitító tanárnõre egy 15 éves általános iskolás Dunaföldváron, miközben diáktársát verte az óraközi szünetben.

 • Kiraboltak egy kisboltot Miskolcon

  Két maszkos férfi rabolt ki - fegyvernek látszó tárggyal - egy kisboltot Miskolcon.

 • Az EU hadat üzen a drognak

  A Bizottság szeptember 18-án kábítószer-ellenes cselekvési tervet fogadott el a 2009-2012-es idõszakra. Ezzel kívánja mérsékelni a kábítószer-használat káros következményit és visszaszorítani a kábítószerrel kapcsolatos bûnözést.

 • Halálra gázolták a biciklis japán kalandort

  Halálra gázolták Oroszországban, az Északi-sarkkör közelében Vatanabe Haruhisza japán kalandort, aki Kínából indulva Közép-Ázsián át a Kaukázusba és Törökországba biciklizett, majd a Fekete-tengeren átkelve Oroszország európai részét járta be kerékpárjával.

 • Mezõgazdasági vontató és autó ütközött

  Súlyosan megsérült egy autó utasa, amikor a jármû egy mezõgazdasági vontatónak ütközött csütörtökön az 53-as úton Kiskõrös és Soltvadkert között.

 • Szülés utáni depresszió miatt tûnt el egy nõ

  Négy kilométerre a lakóházától bukkantak rá az erdõben egy fiatal anyukára Hunyad megyében, a nõ anyaszült meztelenül feküdt feldúlt lelkiállapotban.

 • Mezítlábas repülõ-, sportautó- és motorcsónakkötõ

  Mezítlábas repülõgép-tolvajt keres az Egyesült Államok rendõrsége a Bahamákon. A 19 éves géplopó már két éve keseríti az amerikai rendõrség életét, eddig már legalább öt kisrepülõt, jó pár luxusautót és drága motorcsónakot kötött el. Különlegessége, hogy mezítláb mûveli hobbiját.

 • Viperával fenyegetett a maszkos rabló

  Viperával rabolt ki egy játéktermet egy férfi Budapesten szombaton - közölte a rendõrség sajtóügyeletese.

 • Összeverte feleségét az öngyilkosjelölt

  Rendõrök mentették meg az életét annak az öngyilkosságra készülõ férfinak, aki tette elõtt még alaposan helybenhagyta a feleségét Bakonycsernyén.