rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Halálos baleset az M7-esen

 • Share on Tumblr

  Egy személy életét vesztette a Kőszárhegynél történt közúti közlekedési balesetben. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

  Közúti közlekedési baleset történt 2017. március 27-én 8 óra körüli időben az M7-es autópálya 72. kilométerszelvényében, Kőszárhegy térségében, a Balaton felé vezető oldalon. A rendelkezésre álló adatok alapján négy gépjármű ütközött össze. A balesetben többen megsérültek, közülük egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Toplistás bûnözõn kattant a bilincs

  Kilenc elfogatóparancs volt érvényben az ellen a férfi ellen, akit csütörtökön fogtak el a rendõrök Budapesten, a XVI. kerületben. A 33 éves férfi tavaly óta bujkált - tájékoztatta a Független Hírügynökséget szombati közleményében a Budapesti Rendõr-fõkapitányság.

 • Defekt okozott balesetet az autópályán

  Könnyû sérülésekkel úszta meg a balesetet szerda hajnali kettõ órakor annak a román személygépkocsinak az utasa, amely haladása közben kapott defektet.

 • 6 milliárd forintos bírságot szabtak ki egy sofõrre

  Feltehetõen minden idõk legnagyobb közlekedési bírságát szabták ki arra a figyelmetlen kamionsofõrre, aki lerombolt egy egész hidat Kínában. A férfi - akit csak Zhang úrként emlegettek - homokot szállított teherautójával, amikor összedõlt alatta a Peking melletti átkelõ.

 • Felrobbantotta saját házát egy balmazújvárosi férfi

  Súlyos sérüléseket szenvedett az a férfi, aki csütörtökön este, balmazújvárosi házában megnyitotta a gázt és mécseseket helyezett a konyhaszekrényre.

 • Szabálytalanul parkoló nõ miatt halt meg egy édesanya

  Egy kétgyermekes családanyának azért kellett meghalnia, mert szólt az autójára szabálytalanul ráparkoló nõnek, hogy álljon arrébb.

 • Elítélték a kábítószertesztek varázslóját

  Fél év börtönbüntetésre ítélték azt a kaliforniai férfit, aki a kábítószertesztek "varázslójaként" olyan eszközt és eljárást talált ki, és forgalmazott, amelyekkel csalni lehetett a vizeletvizsgálatokon.

 • Bankrablás után akart öngyilkos lenni a 14 éves lány

  14 éves Lima Lavrova azért akart kirabolni egy bankot Udmurtiában, hogy a lopott pénzbõl elutazva nyugodt szívvel követhessen el öngyilkosságot. Szerencsétlenségére az akció nem sikerült.

 • Szerb és magyar rendõrök járõröztek

  Magyar rendõrök mellett szerbiai egyenruhások is részt vettek szombaton a Mórahalom térségére tervezett Nemzetközi Közrendvédelmi Ellenõrzésen.

 • Menetrend szerinti busz rohant az árokba Hevesben

  Az elsõ adatok szerint mûszaki hiba történt. Úgy tudni, senki nem sérült meg.

 • Kéttucatnyi határsértõt és egy embercsempészt fogtak el

  Kéttucatnyi határsértõt és egy embercsempészt fogtak el vasárnapra virradóra Csongrád megyében. A stabil hõkamera segítségével Röszke külterületén két pakisztáni és öt koszovói állampolgárt fogtak el

 • Késsel a mellkasában köszöntötte az újévet

  Késsel mellkason szúrt egy 21 éves fiút egy 40 esztendõs férfi Újév napján kora este a szlovákiai Csallóközaranyoson. A penge a szívhez közeli részen hatolt a mellkasba, és körülbelül egy hónapon belül gyógyuló sérüléseket okozott.

 • Átkerült a kórházból a börtönbe a gyermekét meggyilkoló apa

  Miután végzett gyerekével, fejbe lőtte magát, ezért szorult mostanáig folyamatos kezelésre. A férfi – aki lelőtte kislányát, hogy bosszút álljon nején az egyik budapesti fegyintézetbe került. Fején speciális bukósisakot kell hordania, mivel a legkisebb ütéstől is megsérülhet az agya.

 • Téves lakást 'beleztek ki'

  London - Tévesen "beleztek ki" egy lakást a bontómunkások Nagy-Britanniában, mert az önkormányzat rossz címet adott meg nekik.

  A lakás tulajdonosa vakációról érkezett haza, amikor döbbenten szembesült a pusztítással: kiszedtek minden mozdíthatót konyhájából, fürdõszobájából.

 • Autóban találták a marihuánát

  Marihuánát találtak a rendõrök egy közúti ellenõrzés során egy autóban a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ongán. A kocsi három utasát a bíróság elõzetes letartóztatásba helyeztette – közölte a rendõrség.

 • Hatalmas fegyverraktárt találtak Athénban

  Egy búvóhelyen tárolták az eszközöket. Hatalmas rejtett fegyverraktárra talált rá egy titkos búvóhelyen a görög rendõrség Athénban.

 • 14 éves fiúnak szült gyermeket egy 20 éves nõ

  Letartóztattak egy nõt az Egyesült Államokban, amiért az szexuális kapcsolatot létesített egy 14 éves fiúval, majd gyermeket szült neki.

 • Mégsem kell közzétenni a CIA vallatásról készült fényképeit

  A New York-i szövetségi bíróság ideiglenesen felfüggesztette helyi idõ szerint csütörtökön azt a rendelkezését, hogy közzé kell tenni a Központi Hírszerzõ Ügynökség (CIA) terrorgyanús személyek vallatásáról készült fényképeit. Így a bíróság idõt hagyott Barack Obama elnök kormányának arra, hogy megindokolja a legfelsõbb bíróságnak: miért nem tartja helyesnek a képek nyilvánosságra hozatalát. A kormány eredetileg azt mondta, hogy közzéteszi a képeket, de Obama májusban visszakozott ettõl, arra hivatkozva, hogy a közzététel az amerikai katonák elleni erõszakhullámot idézhetnek elõ külföldön. A bíró csütörtökön - indoklás nélkül - visszavonta korábbi rendelkezését.

 • Megtalálták az emõdi kislány maradványait

  Könnyen lehet, hogy a tavaly õsszel eltûnt emõdi kislány csontjait találták meg kedden bejelentés alapján a rendõrök Emõd és Vatta között egy bozótosban. A szakértõi vizsgálat állapítja meg egyértelmûen, hogy a kislányról van-e szó, mondta el csütörtökön Nagy Sándor, a miskolci rendõrkapitányság szóvivõje.

 • Mexikóban ujjlenyomatot vesznek a mobiltulajdonosoktól

  Mexikóváros - Mexikóban a bûnözés elleni harc jegyében nyilvántartás készül a mobiltelefon-tulajdonosokról, akiktõl ujjlenyomatot is vesznek. Így akarják elfogni azokat a bûnözõket, akik az eszközt használva zsarolnak ki pénzt, vagy alkudoznak a váltságdíjról.

  A törvény áprilisban lép életbe, a mobilszolgáltatóknak egy évük van az ügyfeleikrõl szóló adatbázis kiépítésére, benne az ujjlenyomatokkal. Az elgondolás az, hogy a hívásokat és az üzeneteket összekössék a tulajdonosokkal.

 • Macskaharapástól kapott bubópestist

  Ki akart szedni macskája szájából egy döglött egeret egy oregoni férfi. A kis házi kedvenc nem értett egyet a dologgal, ezért megharapta gazdáját, aki azóta életveszélyes állapotban van.