rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Halálos baleset az M7-esen

 • Share on Tumblr

  Egy személy életét vesztette a Kőszárhegynél történt közúti közlekedési balesetben. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

  Közúti közlekedési baleset történt 2017. március 27-én 8 óra körüli időben az M7-es autópálya 72. kilométerszelvényében, Kőszárhegy térségében, a Balaton felé vezető oldalon. A rendelkezésre álló adatok alapján négy gépjármű ütközött össze. A balesetben többen megsérültek, közülük egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Félresikerült erkélyjelenet: betörõnek hitte barátját

  Megijedt, és hívta a rendõröket egy német nõ, amikor neszezést hallott második emeleti lakásának erkélye felõl. Végül kiderült, romantikus hódolója mászott fel a balkonra.

 • Elfogták a patika kifosztóját - a helyi italmérõkben nem keveset fogyasztott

  Õrizetbe vette a rendõrség azt a férfit, aki ittas állapotban betört a nagycenki patikába és egyebek mellett több mint 30 ampulla új influenza elleni oltóanyagot lopott - közölte a rendõrség

 • Két hajléktalan támadt egy férfire

  Ököllel ütötték, többször megrúgták áldozatukat azok a hajléktalanok, akik ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Békéscsabai Rendőrkapitányság. Egyikük már előzetes letartóztatásban van.

 • Kiraboltak egy pénzváltót Gyõrben

  Kiraboltak egy pénzváltót Gyõr belvárosában - közölte a rendõrség.

 • Vadkendertermesztõk buktak le Baján

  Lebukott két vadkendertermesztõ egy helyi vállalkozás jövedéki ellenõrzése során Baján.

 • Kábítószeren ülve utazott a két belga

  Huszonötmillió forint értékû kábítószert találtak a vámosok egy belga férfi és fia autójában Röszkénél, a drog egy részét egyenesen a kocsi üléseibe rejtették el.

 • Rendõrséghez fordult az ÁNTSZ egy új kábítószer miatt

  A Budapesti Rendõr-fõkapitánysághoz fordult az ÁNTSZ egy viszonylag új kábítószer megjelenése miatt, azt kérik a rendõrségtõl, mérlegeljék egy esetleges eljárás megindítását.

  Az ÁNTSZ szerdai közleménye szerint a hazai kábítószerpiacon egy új, mephedrone nevû "partidrog" jelent meg, melyet internetes forgalmazói porszívó-illatosítóként vagy növényi növekedést serkentõ tablettaként árulnak.

 • Leszúrta az apját, anyját, majd a húgát is, mert sikítozott

  Leszúrta a szüleit és hétéves húgát veszekedés közben egy 20 éves férfi a kárpátaljai Szolyván.

 • Eltûnt egy család

  Két hete eltûnt egy háromtagú család a Tab melletti Zala községbõl: a férj, a felesége és a 14 éves fiúk, Renátó. A szomszédok azóta semmi mozgást nem észleltek a gazos kerttel övezett ház körül.

 • Rendõrt stoppoló határsértõk

  Szeged - Balszerencséjükre egy nyugdíjas rendõrt stoppoltak le szerb határsértõk Szegeden.

  A négy stoppos azt kérte a volt rendõrtõl, hogy 200 euróért vigye el õket Budapestre. A sofõr elfogadta az ajánlatot, ám amint az idegenek beszálltak autójába, nyomban a Szegedi Rendõrkapitányságra hajtott velük. A határsértõk csodálkoztak, hogy milyen gyorsan megérkeztek, aztán "kattant rajtuk" a bilincs.

 • Tragédia: csecsemõt zúzott halálra a tévé

  Meghalt egy 22 hónapos csecsemõ, mikor rázuhant egy tévékészülék a Csongrád megyei Bakson. A halálesettel kapcsolatban a Csongrád megyei rendõrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított eljárást. A gyermek hozzátartozóit nem gyanúsították meg, a nyomozás egyelõre ismeretlen tettessel szemben folyik.

 • Beszélgetett a moziban, ezért rálõttek

  Rálõttek egy férfira egy amerikai moziban, mert elõadás közben fennhangon beszélgetett fiával, s a felszólítás ellenére sem hagyta abba a társalgást. A meglõtt nézõ a karján szenvedett sérülést.

 • Több mint 180 ezer mûtárgy tûnt el az orosz múzeumokból

  Csaknem 183 ezer mûtárgynak nyoma veszett az orosz múzeumokból - derítette ki egy átfogó leltározás, amelyet az Ermitázsban 2006-ben feltárt nagyarányú mûtárgylopás nyomán rendeltek el.

 • Alma-Citrom rendõrségi akció Borsodban

  Miskolc - Rendõrök ellenõrizték a jármûveket hétfõn Miskolcon és az észak-borsodi Kazincbarcikán; az akció során gyerekek jutalmazták a sofõröket: a jók almát, a kevésbé jók citromot kaptak.

  Figyelemfelhívó kezdeményezésként az Országos Balesetmegelõzési Bizottság és a Generali-Providencia Biztosító Zrt. az idén is meghirdette - preventív jelleggel - az Alma-Citrom elnevezésû közlekedésbiztonsági akciót.

 • Meglincselték a férfiakat, mert azt hitték, gyermekrablók

  Gyermekrablásoktól félõ dühös tömeg lincselt meg két embert Elefántcsontpart fõvárosában - közölte az afrikai ország rendõrsége szombaton.

 • Pénzt vagy piát!

  Negyvenezer forintra „büntette” a kocsmárost egyik vendége, miután az korábban akarta bezárni az italozót. Békésen italoztak a helyiek Kocs egyik kocsmájában, a játékgép is nyelte az aprókat, míg el nem jött a záróra.

 • Feladta magát a rendõrségen a testvérgyilkos

  Megölte 54 éves testvérét a XIV. kerületben B. László. A férfi azonban nem bírt a bûntudattal, így rögtön utána elment a rendõrségre. Azt még nem tudni, miért végzett öccsével.

 • Havazás, hóátfúvás, keresztbe fordult kamionok

  Havazás, hóátfúvás miatt csúszóssá váltak a Bakony útjai péntek reggel, a 82-es úton, Zirc és Csesznek között kamionok fordultak keresztbe – közölte Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság szóvivõje.

 • Felborult egy komp-28 halott

  Felborult egy komp a Fülöp-szigetek északkeleti részén, a jármû 28 utasa a tengerbe fulladt, további 22 pedig eltûnt - közölték hétfõn a hatóságok.

 • Egy év után fogták el a megrendelõt - vascsövekkel vertek félholtra egy férfit

  Hosszantartó nyomozás után, Siófokon fogták el azt a férfit, aki a gyanú szerint megrendelte üzleti partnere megverését még 2008-ban. A felbérelt verõlegények vascsövekkel verték félholtra az áldozatot.