rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Halálos baleset az M7-esen

 • Share on Tumblr

  Egy személy életét vesztette a Kőszárhegynél történt közúti közlekedési balesetben. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

  Közúti közlekedési baleset történt 2017. március 27-én 8 óra körüli időben az M7-es autópálya 72. kilométerszelvényében, Kőszárhegy térségében, a Balaton felé vezető oldalon. A rendelkezésre álló adatok alapján négy gépjármű ütközött össze. A balesetben többen megsérültek, közülük egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Dühödt hajsza egy internetes kalóz után

  A SyCo lemezkiadó és a Nemzetközi Zeneipari Szövetség (IFPI) a rendõrséget hívta segítségül, hogy "levadásszák" azt a számítógéphackert, aki Leona Lewis és Justin Timberlake közös dalának felvételét kijuttatta az internetre.

 • Az autóban való mobilozás egyenértékû lehet az ittas vezetéssel

  Salt Lake City - Még a kihangosítva használt mobiltelefon is oly mértékben rontja az autó vezetõjének reakcióidejét, mintha évekkel idõsebb lenne vagy nyolc ezrelékes véralkoholszinttel ült volna volán mögé - állapították meg a Utahi Egyetem kísérleti pszichológusai.

  Frank Drews és munkatársai bonyolult vezetési szimulátort használtak kísérletükhöz. Megállapították, hogy amikor a sofõrök - akár kihangosítva - mobiltelefonon beszéltek, gyakrabban hagyták el sávjukat vagy tévesztették el a lejárót, mint azok a vezetõk, akik útitárssal beszélgettek.

 • Terepjáró ütközött villanyoszlopnak a 68-as úton

  Áll a teherforgalom Marcali és Mesztegnyõ között a 68-as úton egy baleset következtében az útra belógó villanyvezetékek miatt.

 • Nem vette észre a helyszínelést és belerohant a rendőrautóba

  Megkülönböztető fényjelzést és a baleset helyszínelését sem vette észre. A balesethelyszínelő a szolgálati gépkocsi tompított világítással, megkülönböztető fényjelzéssel az úttesten az egyenesen illetve jobbra kanyarodó forgalmi sáv szélére húzódva állította le.

 • Vörös hajáért hazaküldtek egy rendõrnõt

  Élénkvörös haja miatt hazazavartak a munkából egy rendõrnõt az Egyesült Államokban.

 • Felgyújtotta a családját – kilenc év fegyházat kapott

  Kilenc év fegyházbüntetésre ítélte a Debreceni Ítélõtábla kedden azt a tiszafüredi férfit, aki a gyermekei elhelyezésérõl hozott hatósági rendelkezés végrehajtásától ódzkodva benzinnel tüzet okozott volt felesége bérelt lakásában. A tûzben egyik lányuk súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 • Elmerült a Dunában egy tizenéves fiatal

  Elmerült a Dunában egy tizenéves fiatal csütörtök este a XI. kerülethez tartozó Lágymányosi-öbölben, még keresik.

 • Két kamion ütközött össze Nyírbátornál

  A baleset a főút Nyírbátor és Nyírcsászári közötti szakaszán történt, a rendőrség teljes útlezárás mellett megkezdte a helyszínelését.

 • Kóbor kutyára lõtt: kis híján egy nagymamát talált el

  Kóbor kutyára lõtt légpuskájával, de majdnem egy unokáival sétáló asszonyt talált el a Borsod megyei Putnokon egy helyi férfi - adta hírül a rendõrség.

 • Bûnre kényszerítve, jövedelmétõl megfosztva...

  Kezdetben arra kényszerítettek egy kazincbarcikai férfit, hogy élelmiszereket lopjon, majd megbízói a jövedelmétõl is megfosztották.

  A Kazincbarcikai Rendõrkapitányság azért indított zsarolás és rablás miatt eljárást, mivel két férfi, és egyikük lánya társtettesként több héten keresztül többek között lopásra kényszerített egy helyi férfit.

 • Magyar kamionos okozott halálos balesetet Angliában

  Nagy-Britannia - Õrizetbe vettek kedden egy magyar kamionost Angliában, halálos baleset okozásának gyanújával. A vizsgálat elsõ adatai arra utalnak, hogy a teherautó az út rossz oldalán, a forgalommal szemben haladhatott.

 • Karóval támadtak meg egy férfit

  Súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett az a fiatalember, akit egy féltékeny férfi egy karóval támadott meg Kecskeméten. A támadót és társát a rendõrök elfogták.

 • Az ír rendõrség fantomja: Prawo Jazdyt sosem kapják el, de már tudják, hogy jogosítvány

  Dublin - Végre megoldódott az ír közlekedésrendészet fantomjának rejtélye: Prawo Jazdyról kiderült, hogy nem megrögzött szabálytalankodó, hanem jogosítvány - lengyelül.

  Ír rendõrök legalább ötvenszer bírságolták meg "Pravo Jazdyt", ám "õ" sohasem fizetett, és sohasem csípték el. Állandóan változtatta a lakcímét - mindegyik megbírságolt lengyel máshol lakott.

 • Hajléktalant vertek a fiatalok

  Hajléktalan bántalmazása miatt intézkedtek a szegedi rendõrök hétfõn hajnalban Újszegeden.

 • Rablókat keresnek - képekkel

  A Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság Rablási Alosztálya büntetõeljárást folytat rablás bûntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

  Ismeretlen elkövetõk 2009. január 16-án 08 óra körüli idõben fejükön símaszkot viselve bementek Kiskunlacházán egy ékszerüzletbe.

 • Kiadták Magyarországnak Farkas Pétert!

  Andorra kiadta Magyarországnak szerdán Farkas Pétert, akit december 26-án fogtak el - közölte az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium sajtóosztálya, miután az errõl szóló döntést meghozta az andorrai hatóság.

 • A rendõröknek köszönheti életét a romákat gázoló férfi

  Négy emberen, köztük gyermekeken gázolt keresztül egy autós Nyírbátor egyik cigányok lakta utcájában. A kialakult lincshangulatnak a percek alatt odaérkezõ rendõrök vetettek véget azzal, hogy a részeg sofõrt, aki áldozataihoz hasonlóan cigány származású, azonnal elvitték a helyszínrõl.

 • Barátnõjét próbálta megvédeni - eszméletlenre rugdosták

  A lakosság segítségét kérve keresi a rendõrség azt a két férfit, akik egy hónapja eszméletlenre rugdostak egy barátnõjét védõ fiatal férfit Debrecenben.

 • Rendõrt hívott a rendõrhöz

  Orlando - Rendõrt hívott rendõrhöz egy férfi az Egyesült Államokban, miután megállította egy rendõr autóvezetés közben és a jogosítványát kérte.

  A 36 éves illetõt gyorshajtás miatt állította le egy járõr. A vétkes nem volt hajlandó megmutatni a jogosítványát, ami letartóztatási alap.

 • Hófehérke-betörõ

  Hófehérkeszerû betörés történt Új-Zélandon: egy nõ evett, ivott, majd befeküdt a ház gazdájának ágyába.