rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Előzzük meg a kerékpárlopásokat

 • Share on Tumblr

  A jó idő beköszöntével egyre több kerékpár kerül elő, és ezzel együtt a kerékpárlopások száma is megnövekedhet. Azért, hogy biciklije ne váljon a kerékpártolvajok célpontjává, fogadja meg a Nyíregyházi Rendőrkapitányság alábbi tanácsait:

  1. Drágább kerékpárról készítsen fényképet, vásárláskor az alvázszámát, egyedi azonosítóját jegyezze fel!

  2. Minden esetben zárja le kerékpárját, még ha csak rövid ideig hagyja is magára!

  3. A zár legyen mindig arányban a kerékpár értékével! A vékony sodrony-lakatok csak másodpercekre nyújtanak védelmet a felkészült tolvajjal szemben. A legjobbak az edzett acélból készült vágás-biztos láncok, vagy az úgynevezett U-lakat. Utóbbiak ára magasabb, de egy drágább kerékpár védelme érdekében érdemes megfontolni a beszerzésüket!

  4. Közterületen a biciklit lehetőleg forgalmas, (este jól megvilágított helyen) fix ponthoz lakatolja hozzá úgy, hogy arról ne lehessen leemelni!

  5. Abban az esetben, ha hosszabb időre zárja le kerékpárját, csak a szükséges kiegészítőket hagyja rajta. A könnyen elmozdítható tárgyakat (kosár, kulacs, levehető lámpa) lehetőség szerint vigye magával!

  6. Társasházak folyosója helyett az erre a célra kialakított zárható kerékpártároló helyiséget vegye igénybe és ott is zárja le a kerékpárját!

  7. Regisztrálja biciklijét a rendőrség által elindított "BikeSafe" vagyonvédelmi programban.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Léprecsalt narkótermesztõ

  Magához invitálón fogott el a rendõrség egy ismeretlen narkótermesztõt az Egyesült Államokban.

 • Kényszerházasság okozta egy 13 éves jemeni kislány halálát

  Pár nappal azután, hogy férjhez kényszerítették, belehalt hüvelyvérzésébe egy 13 éves kamaszlány Jemenben - jelentette egy emberi jogi szervezet csütörtökön.

 • Orrfújásbírság

  Orrfújásért bírságoltak meg rendõrök egy férfit Nagy-Britanniában 18 ezer forintnyi fontra.

 • Késpengét talált egy nõ a cukorkás zacskóban

  Egy törött nyelû késpengét talált egy cukorkás zacskóban egy amerikai nõ.

 • Sokmilliós ékszerrablás a belvárosban

  Több százezer euró értékben raboltak el drágaköveket ismeretlenek pénteken délelõtt a francia fõváros, Párizs elegáns belvárosi negyedében - számolt be egy rendõrségi forrás.

 • Betörte magát a börtönbe

  Szó szerint betörte magát a börtönbe egy férfi Mozambikban: lerombolta a fal egy részét.

 • Megtalálták a tegnap vízbe merült fiú holttestét

  Egy napi kutatás után a búvárok megtalálták annak a 14 éves fiúnak a holttestét, aki szerdán dél körül merült el a Kaposvár melletti Deseda-tóban - közölte a rendõrség.

 • Magyar pórnós bukfence Amerikában

  Színlelt együttélés miatt letartóztatták az amerikai pornórendezõt és magyar "élettársát"

  Los Angeles - Az amerikai rendõrség letartóztatott egy Los Angeles-i pornófilmrendezõt, aki úgy próbált segíteni egy magyar nõn, hogy élettársának vallotta.

 • Motor és kisbusz ütközött Nyírbátornál

  Nyírbátor és Nyírvasvári között vasárnap délután ütközött össze egy kisbusz és egy motorkerékpár.

 • Halálra kínozták rokonukat

  A vád különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés.

 • Mégsem kell közzétenni a CIA vallatásról készült fényképeit

  A New York-i szövetségi bíróság ideiglenesen felfüggesztette helyi idõ szerint csütörtökön azt a rendelkezését, hogy közzé kell tenni a Központi Hírszerzõ Ügynökség (CIA) terrorgyanús személyek vallatásáról készült fényképeit. Így a bíróság idõt hagyott Barack Obama elnök kormányának arra, hogy megindokolja a legfelsõbb bíróságnak: miért nem tartja helyesnek a képek nyilvánosságra hozatalát. A kormány eredetileg azt mondta, hogy közzéteszi a képeket, de Obama májusban visszakozott ettõl, arra hivatkozva, hogy a közzététel az amerikai katonák elleni erõszakhullámot idézhetnek elõ külföldön. A bíró csütörtökön - indoklás nélkül - visszavonta korábbi rendelkezését.

 • Saját autójában gyújtott fel egy 63 éves férfit egy koldus

  Harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, és továbbra is kritikus állapotban van az a 63 éves amerikai férfi, akit egy koldus felgyújtott a saját autójában, amely teljesen kiégett.

 • Megölte magát a fogvatartott

  Öngyilkosságot követett el egy fogvatartott szerda hajnalban a Szegedi Fegyház és Börtönben – tájékoztatta az intézmény sajtóreferense a távirati irodát. Bozó Bea elmondta: az elõzetes letartoztatásban lévõ fogvatartott szerda hajnalban a büntetés-végrehajtási intézet II-es objektumában akasztotta fel magát.

 • 80 méteren át tolta a vonat az autót

  80 méteren át tolt egy vonat maga előtt egy autót Tiszalök és Tiszavasvári között.

 • Cserbenhagyót keres a rendõrség

  Két autó ütközött Vácnál, a 2/A jelzésû úton; a baleset okozója elhajtott a helyszínrõl - közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Felesége ravatalától pár lépésre halt meg a férje

  Dupla temetés lett egy New York-i asszony gyászszertartásából. Az elhunyt férje, a felesége ravatalától pár lépésre halt meg.

 • Orális szexre kényszerítette testvérét

  Letartóztatta a szerb rendõrség azt a két, 16 éves, tinédzsert, akik orális szexre kényszerítettek egy 6 éves kisfiút, ráadásul a gyerek testvére telefonon rögzítette is a bántalmazást.

 • Gázolt a gyorsvonat Tatánál

  Halálra gázolt egy embert a Hegyeshalom felé robogó gyorsvonat Tatánál. A vasúti forgalomban 60 perces késéseket okoz a baleset.

 • Emberölés Mezõkövesden

  Egy mezõkövesdi férfi ellen indult eljárás emberölés bûntettének megalapozott gyanúja miatt.

 • Megölte a buszsofõrt, mert nem adott ingyen jegyet

  New York - Verni kezdett majd pedig halálra késelt egy buszsofõrt egy dühös utas New Yorkban, mert a vezetõ nem adott neki ingyen átszállójegyet.

  A gyilkosság hétfõn napközben a többi utas szeme láttára történt. A 46 éves buszvezetõt még élve vitték kórházba, ám ott belehalt sérülésébe.