rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Öt évig csak a tettes tudta, hogy gyilkolt

 • Share on Tumblr

  Egy 2012-ben történt, de eddig a rendőrség előtt is ismeretlen emberölést derítettek fel a Csongrád megyei nyomozók.

  A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint egy most 27 éves férfi ölt meg egy akkor 52 éves férfit Csongrádon 2012-ben. A férfi eltűnését senki sem jelentette be, így az néhány héttel ezelőttig a rendőrség előtt ismeretlen volt.

  Ekkor jutott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság olyan adatok birtokába, mely szerint az 52 éves férfit megölték. A nyomozók keresni kezdték a sértettet, holttestét 2017. március 27-én egy csongrádi ház udvarán találták meg.

  A nyomozók emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 27 éves férfit, aki jelenleg más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését tölti. A terhelt a bűncselekmény elkövetését beismerte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Két holttestet találtak egy szigetszentmiklósi családi házban

  A rendőrök bejelentés alapján mentek vasárnap este a családi házhoz. A helyszínelés, illetve az adatgyűjtés folyamatban van.

 • Súlyosan összevert egy kismamát az élettársa

  Életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba tegnap egy kecskeméti terhes nõt, akit élettársa vert meg.

 • Mobilja miatt égett halálra egy fiú

  Elevenen elégett egy fiatal Ilfov megyében amiatt, hogy mobiltelefonon beszélt.

 • Társukat erõszakolták meg a tizenévesek

  Õrizetbe vett a rendõrség két tizenhét éves fiatalt egy Szekszárd környéki gyermekotthonból, mert a gyanú szerint fajtalanságra kényszerítettek egy fiatalkorú fiút. Az ügyben további tanúkat és gyanúsítottakat hallgatnak ki.

 • Tûzbe esett, meghalt

  Egy 45 éves helybeli férfi halt meg csütörtökön délután Tyukod külterületén, amikor tarlóégetés közben valószínûleg rosszul lett, és a tûzbe esett.

 • Egyedül hagyták 9 éves húgával - levetkõztette, s fogdosta

  Szemérem elleni erõszak miatt indított eljárást a nyíregyházi rendõrség egy 21 éves fiatalemberrel szemben, aki a gyanú szerint kilencéves féltestvérét levetkõztette, s fogdosta.

 • Berontott a tanterembe, és ütött!

  Tanóra kellõs közepén rontott a terembe, majd pofozta fel a tanítónõt egy feldühödött anya Nyírkátán. A rendõrség eljárást indított a szülõvel szemben.

 • Előzetesben az ároktői rabló

  A nyomozási bíró további fogva tartását rendelete el annak a férfinek, aki Ároktőn kirabolt egy idős embert. Rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a 20 éves S. Róberttel szemben.

 • Árokba borult egy betegszállító

  Egy betegszállító jármû borult árokba a 49-es fõút Mátészalka és Kocsord közötti szakaszán hétfõ délelõtt, a balesetben senki sem sérült meg.

 • Egymást kapták el a berlini rendõrök

  Berlin - A német rendõrség elkövette fennállása óta talán legnagyobb baklövését, amikor Wilmersdorf városrészben két rabló helyett a rendõrök egymást fogták el, a rablók pedig kereket oldottak, s azóta is bottal ütik a nyomukat.

  A kínos ügy megtépázta a a berlini rendõrség amúgy is ingatag tekintélyét. Csütörtöki értesülések szerint a német fõváros fõkapitánysága kénytelen volt beismerni a fiaskót.

 • Masszázs közben vágta el szeretõje nyakát

  Nagyszabású bulit rendezett egy férfi az arizonai Maricopában. A meghívottak korlátlanul fogyaszthattak az italokból és drogokból. Éjfél körül aztán a vendégek szétszéledtek és egyedül egy 22 éves lány maradt, Linda Burchfield, a házigazda rendszeres szexpartnere.

 • Idõs nõt raboltak ki és bántalmaztak Ózdon

  Már elõzetes letartóztatásban van az a két elkövetõ, akik egy idõs nõt raboltak ki december 15-én. Megkötözték és bántalmazták is az asszonyt.

 • Nem tudják azonosítani a gázolás áldozatát

  Szörnyethalt egy férfi, akit egy ukrán kisbusz gázolt el Kisvárda közelében. Az áldozatnál semmiféle irat nem volt, ezért egyelõre nem tudták azonosítani a rendõrök.

 • Késsel akarta rendezni a számlatartozást

  Kórházba szállíttatták a rendõrök azt az asszonyt, aki késsel fenyegetõzve akarta rendezni jelentõs összegû számlatartozását Kunszentmártonban.

 • Beépített mikrochipekkel az arizonai kaktusztolvajok ellen

  Washington - Beépített mikrochipekkel terveznek védekezni a hatóságok Arizonában a kaktusztolvajok ellen; a magas növényeket egyedi kódokkal óvnák.

  A saguaro kaktusz a Mexikóval határos amerikai szövetségi állam jelképe, a westernfilmek elmaradhatatlan kelléke, a rajzilmkedvelõk a kengyelfutó gyalogkakukk kalandjaiból jól ismerik. A világ legnagyobb oszlopkaktusza, amelyet oldalról kinövõ karjai után kandeláberkaktusznak is hívnak, a Földön csak egy helyen, az Arizona és Kalifornia állam déli, valamint Mexikó északi részén elterülõ Sonoran-sivatagban honos.

 • Kávéfõzés közben halt meg egy 16 éves fiú

  Kávéfõzés közben áramütés okozta egy 15 éves fiú halálát Borsod-Abaúj-Zemplénben.

 • Húsz métert zuhant egy munkás Gyermelyen

  Mintegy húsz métert zuhant és meghalt egy 23 éves munkás Gyermelyen.

 • Rendõrök mentették ki a férfit a tûzbõl

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság XIV. kerületi Rendõrkapitányságának munkatársai 2010. december 8-án lakástûzrõl kaptak bejelentést, majd életüket is kockáztatva kimentették az ott lakó 37 éves férfit.

 • Motoros és kamion ütközött frontálisan

  Súlyos-életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentõk azt a motoros férfit, aki egy kamionnal ütközött frontálisan a régi 5-ösön.

  A jelenlegi információk szerint két kamion haladt Szeged felõl az autópálya felhajtó felé, amikor az elsõ balra be akart kanyarodni. A sofõr úgy kezdte meg a manõvert, hogy nem adott elsõbbséget egy vele szemben szabályosan haladó motorosnak. A motoros elrántotta a kormányt és ennek során nekiütközött a második kamionnak.

 • 79 ember vesztette életét a hamisított szesz miatt

  Hetvenkilencre emelkedett a hamisított szeszes ital fogyasztása után elhalálozottak száma Líbiában.