rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Öt évig csak a tettes tudta, hogy gyilkolt

 • Share on Tumblr

  Egy 2012-ben történt, de eddig a rendőrség előtt is ismeretlen emberölést derítettek fel a Csongrád megyei nyomozók.

  A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint egy most 27 éves férfi ölt meg egy akkor 52 éves férfit Csongrádon 2012-ben. A férfi eltűnését senki sem jelentette be, így az néhány héttel ezelőttig a rendőrség előtt ismeretlen volt.

  Ekkor jutott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság olyan adatok birtokába, mely szerint az 52 éves férfit megölték. A nyomozók keresni kezdték a sértettet, holttestét 2017. március 27-én egy csongrádi ház udvarán találták meg.

  A nyomozók emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 27 éves férfit, aki jelenleg más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését tölti. A terhelt a bűncselekmény elkövetését beismerte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Ítéletet hirdettek a 48 vádlott által elkövetett biztosítási csalássorozatban

  Négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte nem jogerõsen a Budapest Környéki Törvényszék kedden M. Zsoltot, aki társaival 2003-tól éveken át követett el biztosítási csalásokat színlelt balesetek szervezésével.

 • Szellemi fogyatékos kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot az ápolónõ

  Az 52 éves, Erdingtonban élõ Janette MacLeod, aki több, mint húsz éve dolgozott ápolónõként, szexuális kapcsolatot folytatott az egyik, 16 éves páciensével.

 • Halálra gázolt egy embert a miskolci sebesvonat

  A baleset a Gödöllő Állami telepek megállóhelynél történt.

 • Bírósági tárgyalásról ment lopni egy tatai férfi

  Bírósági meghallgatásra várt, közben a tárgyalási szünetben barátjával együtt meglopott egy nõt egy tatai férfi, majd visszatért a tárgyalóterembe; a rendõrök a tárgyalás után elfogták - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense az MTI-vel pénteken.

 • Ittasan ült autóba a vak férfi, majd elgázolta feleségét

  A vak férfi erõsen ittas volt, amikor elcsapta az asszonyt, akinek azonban szerencsére nem esett túl nagy baja: megúszta horzsolásokkal.

 • Üzemi balesetben vesztette egy férfi életét Gyöngyösön

  Üzemi balesetben vesztette életét egy 34 éves férfi Gyöngyösön, a helyi ipari park egyik üzemében.

 • Tajtrészegen ütötték egymást

  Egymást ütötte-verte három részeg férfi vasárnap hajnalban a pécsi belvárosban.

 • Egy fõvárosi vendéglõben fogták el a Seres-ügy gyanúsítottját

  A megszokott fekete csuklya és bevetési ruha helyett ezúttal laza nyári öltözetet viselõ kommandósok lendültek akcióba egy fõvárosi vendéglõ kerthelyiségében.

 • Meggyilkoltak egy idõs párt Mezõtúron

  Gyilkosság áldozata lett az a két idõs ember, akiknek holttestét ismerõseik fedezték fel mezõtúri házukban.

 • Padlásról dobálta ki a kiskutyákat a zavarodott férfi

  Padlásról dobálta ki a kiskutyákat a zavarodott férfiHangokat hallottam, aztán kidobáltam a kutyákat a padlásról – hebegte zavarodottan az állatvédőknek C. Ferenc. A fiatal férfi szombat délután kezdett furcsa hangokat hallani, ezért családi házának padlásáról sorra hajigálta ki a kölyökkutyákat. A férfit végül a rendőrök és az állatvédők fékezték meg, akik több ebet is kimentettek tébolyult gazdájuk karmai közül. Keserves vonyításra és hangos puffanásokra kaptam fel a fejemet, de mire kiszaladtam az udvarra, már a második kiskutyát is kidobta – mesélte az állatkínzó szomszédja.

 • Késés miatt azt hazudta, elgázolták

  Azt hazudta a rendõrségnek egy nõ, hogy elgázolták, mert félt, hogy késése miatt elbocsájtják állásából.

 • Kertészboltlánc árult drogtermesztõ készletet

  Kábítószer-termesztéshez szerszámokkal, növényekkel és tanácsokkal szolgáló kertészboltláncot záratott be a rendõrség Új-Zélandon.

 • Két fegyveres támadt az eladóra

  Kiraboltak egy éjjel-nappal nyitva tartó boltot szerda este a XVIII. kerületben - mondta Hujber Éva, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.

 • Gázrobbanás miatt vált lakhatatlanná egy családi ház

  Gázrobbanás miatt lakhatatlanná vált egy családi ház a Pest megyei Úriban.

 • Rendõrség?! Betört a szomszédba a Mikulás a rénszarvasostul!

  London - "Rendõrség?! A Mikulás betört a szomszéd házba rénszarvasostul!" - egyebek közt ilyen telefonhívást kaptak tavaly a manchesteri rendõrök.

  A 2008-as év legostobább segélykérõ telefonálásait a Daily Mail címû brit lap kötötte csokorba. Akadt olyan hölgy, aki azért hívta õket, mert a vonal zsúfoltsága miatt nem tudott telefonon szavazni egy tévés sztártáncverseny párjára.

 • Halálos motorbaleset Debrecenben

  Egy ikerpár ült azon a motoron, amely autóval ütközött péntekre virradó éjjel Debrecen belvárosában; a 23 éves testvérek egyike meghalt, másikuk életveszélyesen megsérült.

 • Gyilkos az amerikai titkosszolgálat?

  Az amerikai titkosszolgálatok egyre ritkábban ejtenek foglyot, helyette az úgy nevezett célzott gyilkossággal élnek, vagyis pontosan felderítik a terroristának tartott ellenfelüket, és távolról irányított eszközökkel, mini repülõkkel, rakétákkal, helikopterrel megölik.

 • Autó motorblokkban csempészett cigarettát

  Nyíregyháza - Lebukott egy leleményes ukrán csempész a záhonyi határállomáson, miután a cigarettakeresésre kiképzett kutya jelezte, hogy személygépkocsijának motorterében illegális áru van - közölte a Vám- és Pénzügyõrség Észak-alföldi Regionális Parancsnokságának sajtószóvivõje.

 • Állatkerti barnamedvék téptek szét egy látogatót Dél-Ukrajnában

  Ungvár - Két barnamedve széttépett egy férfit vasárnap a dél-ukrajnai Mikolajiv város állatkertjében, amikor a szerencsétlenül járt látogató ittas állapotban akarta fényképeztetni magát az állatokkal.

  Az állatkert dolgozói megpróbálták megmenteni a medveházba beesett férfit. Amikor nem sikerült távolabb kergetniük az állatokat, akkor kenyeret, vízzel telt üvegeket és vödröket dobáltak be nekik, de ez sem járt eredménnyel - jelentette a kijevi liga.net internetes gazdasági hírügynökség.

 • Tehergépkocsi, személyautó és két busz ütközött az M1-es autópályán

  Baleset miatt teljesen lezárták az M1-es autópálya Budapest felé vezetõ oldalát a tatai csomópont elõtt szerda reggel.