rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Öt évig csak a tettes tudta, hogy gyilkolt

 • Share on Tumblr

  Egy 2012-ben történt, de eddig a rendőrség előtt is ismeretlen emberölést derítettek fel a Csongrád megyei nyomozók.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint egy most 27 éves férfi ölt meg egy akkor 52 éves férfit Csongrádon 2012-ben. A férfi eltűnését senki sem jelentette be, így az néhány héttel ezelőttig a rendőrség előtt ismeretlen volt.

  Ekkor jutott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság olyan adatok birtokába, mely szerint az 52 éves férfit megölték. A nyomozók keresni kezdték a sértettet, holttestét 2017. március 27-én egy csongrádi ház udvarán találták meg.

  A nyomozók emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 27 éves férfit, aki jelenleg más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését tölti. A terhelt a bűncselekmény elkövetését beismerte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Bankrablófogó gyakorlat felbérelt színészekkel

  Peking - Színészeket bérelt fel bankrablásra a rendõrség két vezetõje egy kínai városban - de csak gyakorlatozás végett.

  A rablás mûvi voltát csak Csencsu (Zhenzhou) város rendõrfõnöke és a helyettese tudta, meg a négy színész. Utóbbiak egy postabankot támadtak meg, lefegyverezték a biztonsági személyzetet, mindenkit a padlóra parancsoltak és elrabolták egy ügyfél táskáját, benne 4 millió frontnyi összeggel.

 • Robbanás Zalaegerszegen

  Robbanás történt a Mol zalaegerszegi olajfinomítójában kedden. A balesetben nem sérült meg senki.

 • Megkötözték, majd elvitték pénzét

  Ismeretlen tettesek több mint fél millió forintot elvittek egy lakásból Nyárlõrincen, a tulajdonost megkötözték. A Kecskeméti Rendõrkapitányság még keresi a két, eddig ismeretlen elkövetõt.

 • Bottal verték meg, majd felgyújtották

  Egy mezõn találtak rá arra a 49 éves román férfira, akit brutálisan meggyilkoltak a Temes megyei Gátalja településen. Az áldozat fejét egy bottal szétverték, majd hogy eltüntessék, a holttesten lévõ pulóvert meggyújtották.

 • Eltûnt egy 5 hetes csecsemõ

  2009. március 6-án (pénteken) 11.30 órakor érkezett bejelentés Tiszabõrõl a Törökszentmiklósi Rendõrkapitányságra, miszerint eltûnt egy 5 hetes leány csecsemõ, miközben az édesanya otthon tartózkodott.

  Az édesanya rövid idõre hagyta magára a csecsemõt családi házuk egyik szobájában, mire visszatért a gyermek, M. Kiara Dzsenifer ismeretlen körülmények között eltûnt.

 • Háromszor vezetett részegen három nap alatt

  Sheboygan (Wisconsin állam) - Három napon belül háromszor értek ittas vezetésen egy 60 éves nõt az Egyesült Államokban, Wisconsinban.

 • Újabb német (k)rémügy

  Berlin - Fogkrémrabló után nyomoz a rendõrség Németországban, az illetõ 68 tubusnyit próbált zsákmányolni egy rostocki áruházból.

 • Magára hagyta gyermekét, aki telefonált a rendõrségnek

  Magára hagyta az éjszaka közepén 6 éves, alvó fiát egy nõ az Egyesült Államokban, ám a gyerek felébredt, és mivel nem lelte anyját, ijedtében telefonált a rendõrségnek.

 • Sikkasztással gyanúsítják egy egyesület elnökét

  Milliós nagyságrendû sikkasztással gyanúsította meg a rendõrség egy egyesület elnökét Kalocsán.

 • Lezuhant a brit királyi légierõ két vadászgépe

  A brit királyi légierõ két Tornado GR4 típusú vadászgépe zuhant le Skóciában kedden. A roncsok utáni kutatás jelenleg is tart.

 • Elaludt rablás közben a betörõ, így tudták elfogni a rendõrök

  A 20 éves, Cristian Villarreal-Castillo nem tudott leállni a betöréssel, annyira túlhajszolta magát, hogy az egyik lakásban betörés közben aludt el. A washingtoni rendõrség letartóztatta.

 • Egy családi ház oltása közben zuhant le a tetõrõl egy tûzoltó

  Agyrázkódás gyanújával kórházba vitték a mentõk azt a tûzoltót, aki egy csepeli családi ház oltása közben lezuhant a tetõrõl.

 • Lebuktatta tolvaj gondozóját a 82 éves idõs asszony

  A 82 éves Sylvia Gibbs fél szemére megvakult, de ennek ellenére nagyon is éles látással rendelkezett. Csapdát állított saját gondozójának, aki bele is sétált.

 • Fél mázsa aranyat követeltek az ékszerkereskedõért elrablói Kirovográdban

  Ungvár - Ötven kiló aranyat vagy kétmillió dollárt követelt egy bûnszövetkezet az általa elrabolt ékszerkereskedõ szabadon bocsátásáért a közép-ukrajnai Kirovográdban.

  A négytagú bûnbanda színlelt közúti balesettel megállította a több ékszerüzletet fenntartó Ukrzoloto cég igazgatójának Mercedes gépkocsiját, és fegyverrel fenyegetve elrabolta a vállalkozót. Az ellenállással próbálkozó férfit megverték, majd a szemét bekötve egy Kirovograd központjában álló házba szállították, ahol a radiátorhoz bilincselték - írta szerdán online kiadásában a kijevi Szegodnya címû napilap.

 • Mentõsökre támadt egy férfi

  Megszorongatta a mentõápoló nyakát, a mentõautót pedig ököllel ütötte egy férfi szombat este a Gyõr-Moson-Sopron megyei Rétalapon.

 • Megmérgezte autista gyerekét

  Azzal vádolnak egy 44 éves nõt, hogy megmérgezte autista fiát. A gyermekvédelmisek azt tervezték, hogy elveszik tõle a gyereket, de elkéstek. A nõnek van még egy fia.

  Azzal vádolnak egy 44 éves brit nõt, hogy megmérgezte autista fiát. A gyermekvédelmisek azt tervezték, hogy elveszik tõle a gyereket, de elkéstek.

 • Személygépkocsi és utánfutós kisteherautó ütközött az M5-ön

  Ketten könnyebben megsérültek az M5-ös autópálya Szeged felé tartó oldalán a csengelei pihenõhelynél 2013. február 17-én hajnalban, amikor egy személygépkocsi és egy utánfutós kisteherautó ütközött.

 • Laptoptolvaj tartalmas jósága

  Boldoggá tett egy professzort egy tolvaj Svédországban: ellopta a tudós laptopját, de visszaküldte a tartalmát, mármint a benne lévõ szöveget.

 • Egy hét alatt hat rablás elkövetõit fogta el a rendõrség

  Egy hét alatt hat kiemelt rablás elkövetõit fogta el a rendõrség – közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) rablási alosztályának vezetõje szerdai sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy a gyanúsítottak elõzetes letartóztatásban vannak.

 • Repülõgép és kisteherautó ütközött, három ember vesztette életét

  A balesetnek három áldozata volt, a gép és a kisteherautó a pályán ütközött.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%