rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Öt évig csak a tettes tudta, hogy gyilkolt

 • Share on Tumblr

  Egy 2012-ben történt, de eddig a rendőrség előtt is ismeretlen emberölést derítettek fel a Csongrád megyei nyomozók.

  A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint egy most 27 éves férfi ölt meg egy akkor 52 éves férfit Csongrádon 2012-ben. A férfi eltűnését senki sem jelentette be, így az néhány héttel ezelőttig a rendőrség előtt ismeretlen volt.

  Ekkor jutott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság olyan adatok birtokába, mely szerint az 52 éves férfit megölték. A nyomozók keresni kezdték a sértettet, holttestét 2017. március 27-én egy csongrádi ház udvarán találták meg.

  A nyomozók emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 27 éves férfit, aki jelenleg más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését tölti. A terhelt a bűncselekmény elkövetését beismerte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Mindent vitt a bárt kirabló trió

  Nemcsak készpénzt, de italokat, mobiltelefonokat és ékszereket is zsákmányolt az az ismeretlen, akik késekkel raboltak ki egy bárt Szombathelyen.

 • Fél millió forintos számla-álegyeztetés Tatán

  Tatabánya - Fél millió forint értékû ékszertõl és készpénztõl fosztott meg egy fûtészszámla-álegyeztetõ egy 85 éves férfit Tatán.

 • Ittas gazda gázolt halálra egy kisfiút

  Ittas gazda gázolt halálra egy kisfiútEgy ittas gazda traktorával halálra gázolt egy tizenegyéves leedsi kisfiút. A kis Harry Whitlam életéért hiába küzdöttek, nem tudták megmenteni. Szörnyű tragédia rázta meg a Leeds közelében található Swithens Farmot. A 11 éves Harry Whitlam az ott dolgozó édesanyja társáságban volt a farmon, amikor az egyik helyi elgázolta őt traktorával. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 48 éves férfi ittas volt a baleset ideje alatt, és előzetes letartóztatásba helyezték. A tragédia bekövetkezésének pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

 • Gépkocsiját hátrahagyva menekült el a rendõrök elõl egy fiatal férfi

  Gépkocsiját hátrahagyva menekült el a rendõrök elõl szerdán Zalaegerszegen egy fiatal férfi.

 • 60 halálos áldozata van a vízerõmû balesetnek

  A víz váratlan átcsapása miatt leomlott Oroszország legnagyobb szibériai vízerõmûve támfalának egy része, és a balesetben az ott dolgozó építõ munkásokból a korábbi hírekkel szemben nem heten, hanem 60-an meghaltak és sokan megsebesültek.

 • Lopott az álrendõr Kincsesbányán

  Rendõri igazoltatást színlelve lopott meg egy autóst egy ismeretlen álrendõr a Fejér megyei Kincsesbánya közelében.

  A 68 éves sértett szerdán délelõtt Fehérvárcsurgóra tartott, s útközben megállt a kincsesbányai halastó közelében. Kisvártatva egy szürke színû, ismeretlen típusú személyautó állt meg mellette, az út túloldalán.

  A bent ülõ három ember egyike - egy magas, erõs testalkatú, rövidre nyírt õszes hajú férfi - kiszállt a kocsiból és odasétált a sértetthez: közölte vele, hogy szabálytalanul állt meg a gépkocsival, majd ellenõrzés céljából elkérte a sértett személyes okmányait.

 • Útfelújításon dolgozó munkást gázolt halálra egy személyautó

  A baleset a 4623-as út 93-as kilométere körül történt. Egy útfelújításon dolgozó munkást gázolt egy egy személyautó.

 • 32 áramtolvaj bukott le két településen

  Harminckét áramtolvaj bukott le két szabolcsi településen, Kékcsén és Rétközberencsen.

 • Ittas sofõrök okoztak balesetet Gyõrben

  Kerítésnek ütközött, majd elmenekült a helyszínrõl.

 • Egy hétig volt a villanyvezetéken a 10 éves kisfiú holtteste

  Egy héten át hevert villanyvezetéken egy 10 éves fiú elszenesedett holtteste Kínában, mert a helyi villamosmûvek fõnöke szabadságon volt.

 • Többször megerõszakolta, majd teherbe ejtette szellemi fogyatékos lányát egy apa

  Két éven át, többször is megerõszakolta szellemi fogyatékos kislányát egy kaposmérõi édesapa. A lány teherbe esett és abortuszt kellett csináltatnia. A 33 éves férfit a rendõrség letartóztatta.

 • Gyerekcsempészeket fogtak el Romániában

  Egyszerre 33 helyszínen tartottak házkutatást és 17 embert vettek õrizetbe a román és brit rendõrök csütörtökön Románia déli részén. A bûnözõk koldusnak, tolvajnak használták a fõként roma gyerekeket.

 • Nekiesett és összekarmolta a polgármester arcát

  Hivatalos személy elleni erõszak miatt indult eljárás a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tolcsván egy asszony ellen, aki rátámadt a falu elsõ emberére, Vojnár Lászlóra, majd összekarmolta az arcát.

 • Ferihegyen kommandósok adták át az olasz rendõröknek a maffiózót

  A magyar hatóság kommandósok gyûrûjében adta át a Ferihegyi repülõtéren azt a Nagylaknál elfogott olasz férfit, akit hazájában maffia jellegû bûnszervezetben való részvétel elkövetésével gyanúsítanak.

 • Beszélgetett a moziban, ezért rálõttek

  Rálõttek egy férfira egy amerikai moziban, mert elõadás közben fennhangon beszélgetett fiával, s a felszólítás ellenére sem hagyta abba a társalgást. A meglõtt nézõ a karján szenvedett sérülést.

 • Vodkacsempészés csõvezetéken

  Moszkva - Csõvezetéken nyomták a vodkát Oroszországból Észtországba: a vezetéket a határon lévõ víztározó fenekére fektették le.

  Orosz sajtóértesülések szerint a csempészvezetéket már 2004 októberében leleplezték, de Tallinnban csak most emeltek vádat az ügyben 11 személy ellen 6200 liter vodka illegális behozatala és 57 ezer eurónyi jövedéki adó meg nem fizetése miatt.

 • Kézfogástalansági per

  Nem volt hajlandó kezet fogni egy nõvel egy férfi Svédországban, amiért végül 50 ezer korona - 1,3 millió forint - ütötte a markát.

 • Bukósisak, jogosítvány és mûszaki nélkül közlekedett a meghalt motoros

  Meghalt egy bukósisak és jogosítvány nélkül közlekedõ motoros a Zala megyei Újudvaron, miután jármûvével lesodródott az útról és fának csapódott.

 • Két helyszínen is balesetet okozott az ittas idõs férfi

  Két helyszínen okozott balesetet egy 82 éves autós kedd este Budapesten.

 • Halálos baleset az M0-on

  Kamion és személyautó ütközött össze hétfőn az M0-s autóúton Dunaharasztinál, az autó utasa meghalt, az útszakaszon teljes lezárás van érvényben.