rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Öt évig csak a tettes tudta, hogy gyilkolt

 • Share on Tumblr

  Egy 2012-ben történt, de eddig a rendőrség előtt is ismeretlen emberölést derítettek fel a Csongrád megyei nyomozók.

  A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint egy most 27 éves férfi ölt meg egy akkor 52 éves férfit Csongrádon 2012-ben. A férfi eltűnését senki sem jelentette be, így az néhány héttel ezelőttig a rendőrség előtt ismeretlen volt.

  Ekkor jutott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság olyan adatok birtokába, mely szerint az 52 éves férfit megölték. A nyomozók keresni kezdték a sértettet, holttestét 2017. március 27-én egy csongrádi ház udvarán találták meg.

  A nyomozók emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 27 éves férfit, aki jelenleg más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését tölti. A terhelt a bűncselekmény elkövetését beismerte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Halottnak nyilvánítatta magát – 200 milliót akart csalni

  Lezárult a nyomozás annak a magyar-ausztrál állampolgárnak az ügyében, akit jelentõs kárt okozó csalással és többrendbeli csalás kísérletével gyanúsítanak. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) az iratokat vádemelési javaslattal továbbította a Fõvárosi Fõügyészségnek.

 • Drogdílerek rendõrkézen

  A gyanúsítottaktól fél kilogramm, Ukrajnából átcsempészett marihuánát, gázpisztolyt és éles lõszereket foglaltak le.

 • Letöltendõt kaptak az állatkínzók

  Gyorsított eljárásban egy év végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte a bíróság azt a két hajléktalant, akik egy hónapja késsel szurkáltak össze egy kutyát Óbudán.

 • Lövöldözés a Pentagonnál!

  Megsebesítette az amerikai védelmi minisztérium két biztonsági tisztjét egy fegyveres férfi, aki lövöldözni kezdett a Pentagon egyik bejáratánál helyi idõ szerint csütörtökön. Richard Keevill, a Pentagon rendõrségi parancsnoka szerint a férfi be akart menni a védelmi minisztérium épületébe, de amikor kérték tõle a belépõjét, elõrántotta fegyverét, és lövöldözni kezdett.

 • Héliumgáztól fulladt meg egy 22 éves fiú, a lakótársainak nem tûnt fel a fiú halála

  22 éves lakótársuk héliumgáztól fulladt meg a szobájában, ám a fiataloknak nem tûnt fel, hogy napok óta nem látták. A fiú családja találta meg a holttestet.

 • Négyes karambol: verseny vezetett a balesethez?

  A szemtanúk elmondása szerint két nagy sebességgel száguldó személyautó okozott közlekedési balesetet tegnap 19 óra körül Vésztõn, a Kossuth utcán. Négy autó ütközött össze, az anyagi kár több mint 3,5 millió forint. Az csak a szerencsének köszönhetõ, hogy a balesetben nem történt személyi sérülés.

 • Hét embert állítottak elõ a megemlékezésen

  Hét embert állított elõ a rendõrség a Kossuth téri József Attila szobornál tartott megemlékezésen.

 • Rablók végeztek az idõs testvértpárral

  Idõs férfiakat - testvérpárt - gyilkolt meg egy vagy több ismeretlen tettes a szlovákiai bazini (Pezinok) járásbeli Csukárdon (Vinosady).

 • Lopáson ért egy férfit, ezért eszméletlenre verték a rendõrt

  Kétszáznegyven rendõrt vezényeltek ki szerda este a Pest megyei Turára, mert egy lopás közben tetten ért helybéli és a segítségére sietõk rátámadtak egy szintén a faluban lakó, de szolgálaton kívüli rendõrre. A súlyosan megsérült rendõrre támadók közül kettõt elfogtak.

 • Lõfegyvert találtak egy hétéves iskolás gyerek táskájában

  Lõfegyvert találtak egy hétéves iskolás gyerek táskájában New Yorkban.

 • Hõsök terei tüntetés

  Rugóskést és gázspray-t találtak a rendõrök egy férfinél, akit a Hõsök tere környékén igazoltattak szombat délután, nem sokkal a radikális szervezetek oda bejelentett demonstrációja elõtt - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK).

  A férfi egy kisebb társasággal volt, amikor igazoltatták; a nála talált eszközök miatt a rendõrök ellene szabálysértési feljelentést tettek.

  A BRFK közölte azt is, elfogtak egy embert, aki a Vértanúk terén megrongált egy telefonfülkét, a férfit az V. kerületi rendõrkapitányságra állították elõ.

 • Rendõrséghez fordult az ÁNTSZ egy új kábítószer miatt

  A Budapesti Rendõr-fõkapitánysághoz fordult az ÁNTSZ egy viszonylag új kábítószer megjelenése miatt, azt kérik a rendõrségtõl, mérlegeljék egy esetleges eljárás megindítását.

  Az ÁNTSZ szerdai közleménye szerint a hazai kábítószerpiacon egy új, mephedrone nevû "partidrog" jelent meg, melyet internetes forgalmazói porszívó-illatosítóként vagy növényi növekedést serkentõ tablettaként árulnak.

 • Két vállon a tolvaj: dzsúdós volt a tulaj

  Berlin - Betörõk, vigyázat! Lehet, hogy a ház ura járatos a harcmûvészetben, akárcsak az a német férfi, akit megpróbáltak kirabolni.

  A 25 éves betörõ szerdán az éj leple alatt lopódzott be egy ház nyitott ajtaján. Éppen az emeleti hálószobából kezdte kirámolni az ékszereket, amikor felfedezte a ház tulajdonosa.

 • Halálos baleset Zsombónál: motoros ütközött egy autóval

  Egy motoros meghalt, amikor vasárnap délután jármûvével összeütközött egy autóval a Zsombót Forráskúttal összekötõ úton.

 • Golyóálló fog: kiköpte a lövedéket

  Zágráb - Nem az a legény, aki lõ, hanem aki állja, hát még ha a fogával!

  Ezt a bravúrt produkálta egy férfi Horvátországban egy elmérgesedett adósságvita végén. A feleségével együtt keveredett heves szóváltásba egy ügyfelével, mire az elvesztve türelmét pisztolyt rántott és lõtt. A golyó gellert kapott az asszony pofacsontján, majd a férj fogába csapódott, aztán "végelgyengülve" a földön koppant, mert a férfi kiköpte.

 • Durva verekedés a menzán

  Zöldségháború robbant ki egy általános iskola ebédlõjében az Egyesült Államokban egy 13 éves diák és egy 55 esztendõs konyhai alkalmazott között: egymást hajigálták az étellel annyira dühödten, hogy rendõrségi eljárás indult mindkettejük ellen.

 • Lekapcsolták a gépekrõl Usher fiát

  Súlyos jetski-balesetet szenvedett Usher exfeleségének 11 éves fia. A tragikus balesetbõl a gyermeknek esélye sem volt felépülni, de édesanyja azt követõen is bizakodott, hogy az orvosok megerõsítették az agyhalál tényét.

 • 14 éves gyerekek szexuális élményeikrõl iratott dolgozatot a tanár

  A svéd oktatási rendszer talán legliberálisabb oktatóit is meglepte Maria Ahnlund tanárnõ egyik ötlete. Felmérõben arra kötelezte a 14 éves diákokat, hogy írjanak esszét elsõ szexuális élményükrõl. Akik pedig még nem estek át ilyenen, azok szexuális fantáziálgatásaikat vethették papírra.

 • Telefonon keresztül mentették meg a babát

  A baba légzése akadozott, a mentõk kiérkezéséig szájból szájba lélegezették.

 • Elfogták a császártöltési postát kirabló férfit

  Elfogták szombaton azt a 35 éves kiskõrösi férfit, aki december 6-án kirabolta a császártöltési postát.