rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Öt évig csak a tettes tudta, hogy gyilkolt

 • Share on Tumblr

  Egy 2012-ben történt, de eddig a rendőrség előtt is ismeretlen emberölést derítettek fel a Csongrád megyei nyomozók.

  A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint egy most 27 éves férfi ölt meg egy akkor 52 éves férfit Csongrádon 2012-ben. A férfi eltűnését senki sem jelentette be, így az néhány héttel ezelőttig a rendőrség előtt ismeretlen volt.

  Ekkor jutott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság olyan adatok birtokába, mely szerint az 52 éves férfit megölték. A nyomozók keresni kezdték a sértettet, holttestét 2017. március 27-én egy csongrádi ház udvarán találták meg.

  A nyomozók emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 27 éves férfit, aki jelenleg más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését tölti. A terhelt a bűncselekmény elkövetését beismerte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Nem tudta befejezni az elõzést, árokba csapódott egy autós Somogyvárnál

  Árokba csapódott, majd felborult egy személyautó Somogyvár külterületén szerda délután; a jármû vezetõjét súlyos sérülésekkel, mentõhelikopterrel szállították a kaposvári kórházba.

 • Agyonlövette magát Joker

  Jokernek öltözve lövette magát agyon egy katona az Egyesült Államokban: besminkelte arcát a Batman-filmek "fõgonoszának", aztán pisztolyt fogott az õt üldözõ rendõrökre, akik agyonlõtték.

  Az eset Virginia államban, a Shenandoah Nemzeti Parkban történt. A férfi elõzõleg megkéselte egy katonatársát, ezért vették üldözõbe a rendõrök.

 • Diák vert meg egy tanárt egy pécsi iskolában

  Ököllel verte állba tanárát egy fiú egy pécsi szakközépiskolában - közölte a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Tolató tehergépkocsi gázolt halálra egy 83 éves nénit

  Tolató tehergépkocsi ütött el egy gyalogos nőt Gyulán. A 83 éves néni a kórházban életét vesztette.

 • Olajsütõ okozott tüzet Nyíregyházán

  Több jármûvel indultak a Katasztrófavédelem nyíregyházi tûzoltói, a mentõk és a rendõrök szerdán dél körül a város déli részére, a Dália utcához, ahol baleset történt.

 • Földrengés miatt rekedt 19 bányász egy rézbányában

  Földrengés miatt a mélyben rekedt 19 bányász egy lengyelországi rézbányában. Az eset a Varsótól 400 kilométerrel délnyugatra lévõ Rudna város bányájában történt.

 • Saját nagymamáját rabolta ki egy 25 éves nõ

  Aljas módon saját nagymamáját rabolta ki egy 25 éves nõ és annak barátja a fõváros VIII. kerületében a Bérkocsis utcában. A lány párja még a segítséget kérõ szomszédot is helyben hagyta és a telefonját is elvette.

 • Kilökte férjét az ablakon a terhes nõ

  A mindössze tizenkilenc éves Amber egy éve ment hozzá légierõnél szolgáló szerelméhez, Joshua Hilberlinghez.

 • 61 tõbõl álló drogültetvényt füleltek le a rendõrök

  Egy lakóház melléképületében termesztett marihuánát az a három férfi, akiket a napokban fogtak el Fényeslitkén a rendõrök. A 61 tõbõl álló drogültetvényt mozgásérzékelõs riasztóval védték a gyanúsítottak.

 • Rendõrt stoppoló határsértõk

  Szeged - Balszerencséjükre egy nyugdíjas rendõrt stoppoltak le szerb határsértõk Szegeden.

  A négy stoppos azt kérte a volt rendõrtõl, hogy 200 euróért vigye el õket Budapestre. A sofõr elfogadta az ajánlatot, ám amint az idegenek beszálltak autójába, nyomban a Szegedi Rendõrkapitányságra hajtott velük. A határsértõk csodálkoztak, hogy milyen gyorsan megérkeztek, aztán "kattant rajtuk" a bilincs.

 • Kólásdobozzal fogott tolvaj

  Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a közterületeken megerõsített rendõri jelenlét a korábban is megszokott eredményeket és idõnként bravúros elfogásokat produkálja. A napokban az ózdi járõrök két üres kólásdobozzal fogtak el egy tolvajt.

  Az Ózdi Rendõrkapitányság két körzeti megbízottja február 07-én a késõ esti órákban úgynevezett visszatérõ ellenõrzést hajtott végre Sajóvárkonyban.

 • Bikinis fotók börtönpere

  Négy fürdõruhás fotó "bebörtönzésérõl" - mármint börtönbe postázásáról - tartottak két bírósági tárgyalást is az Egyesült Államokban.

 • Több helyen is fizetett hamis tízezressel

  Hamisított tízezer forintossal akart fizetni a kecskeméti piacon egy 29 éves zagyvarékasi férfi, akit a rendõrök elfogtak - közölte a rendõrség vasárnap.

 • Elõre üzentek a bankrablók: készítsék nekik ki a pénzt

  A fairfieldi (Connecticut) rablók azt remélték, elõ lesz készítve a készpénzes zsák, mire odaérnek. E helyett persze a rendõrök várták õket.

 • 8 éves kisfiú vezetett ittas apja helyett, baleset lett a vége!

  A 38 éves férfi akár öt évig tartó börtönbüntetést is kaphat, amiért kisfiával vitette haza magát. Két autóval ütköztek. A lengyel apuka a barátaival iszogatással eltöltött délután hívta fel nyolcéves fiát azzal, hogy bicajozzon el hozzá a kocsmához, hogy az ott álló autóval hazavigye, miután már egy parkolóban megtanította neki az autóvezetés alapjait

 • Lomtárban bujkált a körözött férfi

  Két elfogatóparancs volt érvényben az ellen a férfi ellen, akit a rendõrök a fõváros II. kerületében fogtak el. A férfi a lakás lomtárolójából került elõ.

  Rendõrök jelentek meg egy II. kerületi lakásban, ahol az elõzetes információk szerint egy körözött férfi bujkált. Egy nõ nyitott ajtót, aki tagadta, hogy a férfi ott lenne, de beengedte a rendõröket, akik átkutatták a lakást.

 • Kiraboltak egy ékszerboltot

  Betörtek egy poprádi bevásárlóközpontban található ékszerboltba, és 250 ezer euró értékû ékszert vittek el. A betörõk elõbb eltávolították az üveget az ajtóról az ékszerbolt mellett található fodrászatban.

 • Tengerbe menekült egy családi a pusztító tûz elõl

  A tengerbe menekült az otthonukat elpusztító bozóttûz elõl egy tasmaniai család. A két nagyszülõ és öt kisunokájuk két és fél órán át egy mólóba kapaszkodva küzdött az életéért az õket körülölelõ lángtengerben.

 • Beosont egy iskolába és megerõszakolt egy kisfiút egy szaúdi férfi

  DNS-teszttel bizonyították annak a szaúdi férfinak a borzalmas tettét, aki beosont egy iskolába és megerõszakolt egy kisfiút.

 • Ketrecbe zárta, cigarettával égette gyerekeit az anya

  Súlyos börtönbüntetéseket szabott ki a brünni regionális bíróság pénteken egy hatalmas botrányt kavaró brutális gyermekkínzási ügyben Csehországban.