rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Öt évig csak a tettes tudta, hogy gyilkolt

 • Share on Tumblr

  Egy 2012-ben történt, de eddig a rendőrség előtt is ismeretlen emberölést derítettek fel a Csongrád megyei nyomozók.

  A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint egy most 27 éves férfi ölt meg egy akkor 52 éves férfit Csongrádon 2012-ben. A férfi eltűnését senki sem jelentette be, így az néhány héttel ezelőttig a rendőrség előtt ismeretlen volt.

  Ekkor jutott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság olyan adatok birtokába, mely szerint az 52 éves férfit megölték. A nyomozók keresni kezdték a sértettet, holttestét 2017. március 27-én egy csongrádi ház udvarán találták meg.

  A nyomozók emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 27 éves férfit, aki jelenleg más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését tölti. A terhelt a bűncselekmény elkövetését beismerte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kiraboltak egy idõs nénit Szegeden

  Háromszázezer forintot lopott egy idõs asszonytól három kaposvári férfi 2011 február 22-én kedden délelõtt Szegeden. A tolvajokra egy szolgálaton kívüli rendõr figyelt fel, majd a kocsijukat biciklivel követte és szólt a kollégáinak, hogy igazoltassák õket - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Több tucat férfit vágott át és semmizett ki egy 33 éves nõ

  Több mint egy tucat férfit hagyott már a háta mögött összetört szívvel és üres bankszámlával egy csalfa menyasszony Indiában.

 • Fórum a bûnmegelõzésrõl

  Bûnmegelõzési témában tartott szakmai fórumot a Szegedi Rendõrkapitányság ma, kedden 9 órai kezdettel. A fórum megtartásának elõzménye, hogy a rendõrkapitányság a közelmúltban sikeresen pályázott az IRM által 2008/2009-re meghirdetett felhívásra, melynek eredményeként a Minisztérium 6.750.000 Ft összeggel támogatja a Szegedi Rendõrkapitányság bûnmegelõzési programjait.

 • Négy házkutatás,három körözött bûnözõ Ercsiben

  Három, elfogatóparanccsal keresett bûnözõt fogtak el és vettek õrizetbe, további három embert pedig elõállítottak szombaton hajnalban Ercsiben a rendõrök - tájékoztatott a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság szombaton.

 • Re-rablás: 'visszavert' támadás

  Sydney - Rablóktól raboltak vissza pénzt Ausztráliában egy boltos segédei.

  A "kapok-(vissza)adok" eset Sydneyben történt. Két férfi zárás elõtt rontott az üzletbe késsel felfegyverkezve, a boltost széfje kinyitására és pénze átadására kényszerítette, majd elmenekült. Nyomukba eredtek azonban az alkalmazottak, és nem bottal ütötték a nyomukat, hanem ököllel a képüket.

 • Faszállító kamion borult fel az M5-ös autópályán

  Az M5-ös autópályán a 144-es kilométerszelvénynél történt a baleset.

 • Verõlegények támadtak Schobert Norbertre - eszméletét vesztette

  Schobert Norbertet péntek délután saját, szentendrei kávézójában bántalmazták.

 • Súlyosan sérült a temetõben kifosztott férfi

  Súlyos sérüléseket szenvedett az a férfi, akit a helyi temetõben fosztott ki egy alkalmi ismerõse Kunmadarason.

 • Megcsapatta férjét árammal

  Árammal üttette meg férjét egy nõ az Egyesült Államokban, mert dühös volt rá, hogy elhagyta.

 • Fegyveres cigány rabolt Gyõrben

  Fegyverrel rabolt ki egy üzletet egy, a szemtanúk szerint cigány fiatalember Gyõrben.

 • Szociális otthonból ment rabolni egy 62 éves nő

  Az eladónő hiába kért segítséget egy férfitól, nem kapott. A fiatalember attól félt, hogy megszúrják.

 • 'Isten' kokaint árult

  Tampa - Õrizetbe vették "Istent" egy templom közelében az Egyesült Államokban, mert kokaint árult.

  Ez az Isten csupán nevében az: God Lucky Howardnak hívják, melybõl az elsõ név jelent Istent, a második pedig Szerencsést. A férfi ugyanakkor nem túl szerencsés, mert már nem elõször bukik le kábítószer-árulás közben, ezúttal egy templom közelében próbálta eladni kokainját balszerencséjére álcázott rendõröknek.

 • Lezuhant egy afganisztáni nemzetközi helikopter

  Lezuhant az afganisztáni nemzetközi erõk egyik helikoptere kedden a déli Hilmend tartományban, ahol amerikai tengerészgyalogosok kiterjedt hadmûveletet hajtanak végre - közölték tisztségviselõk. Egy nyilatkozó szerint legalább két halálos áldozata van a balesetnek.

 • 35 éves férfi holttestét találták meg egy ház udvarán Orosházán

  Emberölés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vett õrizetbe egy 58 éves orosházi férfit a rendõrség, miután egy 35 éves férfi holttestét ásták ki kedden a városban, egy ház udvarán.

 • Fél nap alatt elfogták a halálos cserbenhagyót

  Fél nap alatt elfogták és õrizetbe vették a rendõrök azt az autóst, aki halálra gázolt egy járókelõt a Kiskunságban, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a helyszínrõl.

 • Késelés a fõváros közepén - egy ember meghalt

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a fiatal férfi, akit szóváltás közben hátba szúrt egy késsel egy 28 éves férfi a fõváros VII. kerületében.

 • Merénylet a bíróság mellett

  "A rendõrség éppen a környék kiürítésén dolgozott, amikor a robbanás történt" - közölte a szóvivõ.

 • Fatolvajokat fogtak a tiszai természetvédelmi területeken

  Tíz fatolvajt fogtak el egy nap alatt a razziázó hatóságok a tiszai természetvédelmi területeken - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje kedden.

 • Jelentõsen nõtt a pedo-pornográf termékek online piaca Európában

  Róma - Viharosan nõ Európában az online pedofíliapiac - állítja a Telefono Arcobaleno olasz gyermekvédelmi szervezet.

  A pedofília ellen küzdõ egyesület hétfõn közzétett jelentése szerint a pedofil tartalmak cseréje 150 százalékkal nõtt az elmúlt öt évben; az interneten található pedofil képek száma 400 százalékkal emelkedett, egyedül a tavalyi évben háromezer gyermek vált a pedofil üzlet áldozatává.

 • Feladta magát a bombafenyegetõ

  Feladta magát a rendõrségen az a férfi, aki ma délelõtt bombarobbantással fenyegette meg a Pénzügyminisztériumot és több másik közintézményt.