rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Öt évig csak a tettes tudta, hogy gyilkolt

 • Share on Tumblr

  Egy 2012-ben történt, de eddig a rendőrség előtt is ismeretlen emberölést derítettek fel a Csongrád megyei nyomozók.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint egy most 27 éves férfi ölt meg egy akkor 52 éves férfit Csongrádon 2012-ben. A férfi eltűnését senki sem jelentette be, így az néhány héttel ezelőttig a rendőrség előtt ismeretlen volt.

  Ekkor jutott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság olyan adatok birtokába, mely szerint az 52 éves férfit megölték. A nyomozók keresni kezdték a sértettet, holttestét 2017. március 27-én egy csongrádi ház udvarán találták meg.

  A nyomozók emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 27 éves férfit, aki jelenleg más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését tölti. A terhelt a bűncselekmény elkövetését beismerte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kiszakadtak egy vásári játék ülései a benne ülõ gyerekekkel együtt

  Hihetetlen balesetet történt egy brit vásárban. Az egyik játék ülései katapultszerûen szakadtak ki a helyükrõl, a benne ülõ két kamasszal együtt.

 • 40 év börtönt kapott a feleségét feldaraboló férfi

  80 évesen szabadulhat a börtönbõl B. Zoltán, aki 17 darabba vágta volt feleségét, N. Mártát hétéves kislányuk szeme láttára. A 3 éve börtönben ülõ férfi 40 év fegyházat kapott.

 • Mindkét pilóta életét vesztette a vadászrepülõ lezuhanásakor

  Mindkét pilóta életét vesztette, amikor lezuhant a kínai hadsereg légierejének egyik Szu-27-es vadászrepülõgépe a kelet-kínai Santung tartományban.

 • Halálos kimenetelû baleset az M0-on

  Meghalt egy férfi, aki autójával a szalagkorlátnak ütközött az M0-s autóúton Szigetszentmiklós közelében.

 • Személyautóval ütközött egy traktor a 44-es úton

  Felborult egy traktor a 44-es fõúton, Kunszentmárton és Öcsöd között, a jármû elõzõleg személyautóval ütközött.

 • Életfogytiglant kapott a fõbérlõgyilkos

  Vitovszki Tamást jogerõsen életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélték. A férfi öt éve megölte fõbérlõjét Debrecenben, majd annak fiával is végzett.

  A férfi 2003-ban megölt egy 75 éves asszonyt, akinek a házában élt. Vitovszki rendszeresen elvette a nõ nyugdíját és a házát is eljátszotta.

  2004 elején Vitovszki végzett volt szállásadajónák 50 éves fiával is.

 • 3 millió forint készpénzt és két autó kulcsot loptak el egy házból

  Közel 3 millió forint készpénzt, egy fehérarany nõi nyakláncot, valamint a sértett két személygépkocsijának indítókulcsát lopta el, egyelõre ismeretlen tettes.

 • Önkényuralmi jelképet festettek a Petõfi-szoborra

  A rendõrök elkaptak egy 15 éves fiút, aki azt mondta, egy füves cigi után kezdtek „tegelni” a téren.

 • Kétszer is elgázolta szomszédját az idõs hölgy

  Jean Glyde nyilvánvalóan kiérdemelte a világ legrosszabb szomszédja címet. A brit nyugdíjas kétszer is elgázolta Jonathan Tunley-t, mert a családapa idõsebbik fia kutyasétáltatás közben rálépett a kocsifelhajtójára.

 • Partfisnyél került a tini fiú végbélnyílásába

  Csütörtökön olyan szóbeszéd terjedt el Mátészalkán, hogy az egyik középiskolai kollégiumban egy fiúnak diáktársai partvisnyelet dugtak a végbelébe. Bár ilyen feljelentés nem érkezett a rendõrségre, a városi kapitányság nyomozói utánajártak az információnak. Az adatgyûjtés eredményeként pénteken megtalálták a 16 éves sértettet. Elmondása alapján a bûncselekmény még kedden délután történt.

 • Három évet kapott a lehallgatásért a hollywoodi sztárügyvéd

  Három évi börtönre és jelentõs pénzbüntetésre ítélte hétfõn egy Los Angeles-i bíróság Terry Christensen hollywoodi sztárügyvédet, aki illegálisan lehallgattatta Kirk Kerkoriannak, a Metro-Goldwyn-Mayer filmstúdió fõnökének volt feleségét.

 • Tehervonat sodorta el az állványon dolgozókat

  A gyömrõi balesetben az állványon dolgozóknak nem esett bajuk, ám a peronon ketten is megsérültek.

 • Elvérzett a betörõ

  Holtan találták Vác egyik terén azt a betörõt, aki egy közért kirakatát berúgva akart behatolni a helyiségbe, de közben olyan súlyosan megsérült, hogy elvérzett.

 • Hitelkártyával próbált fizetni narkóért

  Autót loptak egy autótolvajtól, amit az illetõ felháborodásában bejelentett a rendõrségnek.

 • Szemetesben találta meg saját lánya holttestét

  Miután egy ideje hiába hívta 21 éves lányát egy dél-afrikai nõ, elment a lakására.

 • Megölte egy tizenhat éves rajongóját - életfogytiglant kapott

  Életfogytiglanra ítélték pénteken az Egyesült Államokban a C-Murder mûvésznevû rappert, mert megölte egy rajongóját, egy 16 éves fiút egy éjszakai mulatóban.

 • Ilyen egy baleset, amikor tudod, hogy meghalsz

  Ilyen egy baleset, amikor tudod, hogy meghalszEgy biztonságos közúti közlekedésre serkentő reklámnak átütő erejűnek kell lenni. Mert különben sohasem fogjuk fel, mi forog kockán, sohasem ér el az agyunkig, hogy nem csak a saját, hanem a mások életével is játszunk. Ez elérhető roncsokkal, halálos esetek bemutatásával, és a sokkhatástól azt remélik a készítők, talán majd átmegy az üzenet. Új-Zélandon egy magasabb szintre emelték mindezt, horrorfilmbe illő jelenet helyett egy baleset drámáját fogták meg. Mi lenne, ha tudnád, mi fog történni?

 • Megoldotta, hogy ne legyen ujjlenyomata

  Levágatott ujjbegyeibõl egy kábítószercsempész az Egyesült Államokban, hogy ne tudják azonosítani személyét.

 • Tolvajkutyák lopnak a román tengerparton

  Bukarest - Hiába függnek a tolvajokra figyelmeztetõ hagyományos táblák, a román tengerparton szokatlan "zsebmetszõk", harci kutyák fenyegetik az üdülõket.

  Újabb leleményes módszert alkalmaznak a román tengerpartra látogató turisták javait megkaparintani akaró zsebmetszõk.

 • Eltûnt tizenéves lányt keresnek Gyulán

  Egy eltûnt 15 éves lány után indított nyomozást a rendõrség Gyulán. A Békés megyei határvárosban élõ Szabó Dóra a közelmúltban tûnt el lakóhelyérõl, s azóta nem adott magáról életjelet.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%