rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Öt évig csak a tettes tudta, hogy gyilkolt

 • Share on Tumblr

  Egy 2012-ben történt, de eddig a rendőrség előtt is ismeretlen emberölést derítettek fel a Csongrád megyei nyomozók.

  A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint egy most 27 éves férfi ölt meg egy akkor 52 éves férfit Csongrádon 2012-ben. A férfi eltűnését senki sem jelentette be, így az néhány héttel ezelőttig a rendőrség előtt ismeretlen volt.

  Ekkor jutott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság olyan adatok birtokába, mely szerint az 52 éves férfit megölték. A nyomozók keresni kezdték a sértettet, holttestét 2017. március 27-én egy csongrádi ház udvarán találták meg.

  A nyomozók emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 27 éves férfit, aki jelenleg más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését tölti. A terhelt a bűncselekmény elkövetését beismerte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szökésben lévõ testvérpárt fogtak el Budapesten

  Egy régóta körözött, szökésben lévõ testvérpárt fogtak el a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság munkatársai Budapesten.

 • Rendõrautón narkózott

  Véletlenül épp egy civil rendõrautón narkózott egy férfi Németországban, és véletlenül épp akkor értek kocsijukhoz a rendõrök.

 • Halálra gázolt a villamos egy férfit Budapesten

  Halálra gázolt a villamos egy férfit Budapesten.

 • Letarolta a nászmenetet

  Nyolcan meghaltak, negyvenen megsérültek, amikor egy teherautó vezetõje elvesztette uralmát a jármûve felett és belehajtott egy esküvõi násznépbe India nyugati részén - közölte a helyi rendõrség.

 • Halálra gázolt egy férfit a vonat

  Egy férfit vasúti átjáróban gázolt halálra egy menetrend szerint közlekedő vonat Agárdon.

 • Pokolgép robbant az iraki fõvárosban

  Hét halottja és 35 sebesültje volt annak a két pokolgépes merényletnek, amelyet reggel követtek el Bagdad északi részén. A robbanásokkal kapcsolatban egymásnak ellentmondó jelentések láttak napvilágot.

 • Halálos baleset az M3-on

  Az elsődleges adatok szerint az M3-as autópálya 145-ös kilométerszelvényénél 2014. november 20-án 4 óra körüli időben egy Budapest irányába közlekedő nyerges-vontató ez idáig tisztázatlan okból, a két pályaszakaszt elválasztó szalagkorlátot áttörve a szemközti útszakasz melletti árokba hajtott.

 • Betonkeverõ okozott halált

  A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság nyomozást folytat ismeretlen tettessel szemben halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt.

  A rendelkezésre álló adatok szerint Edelény külterületén egy borház felújítása során a használatban lévõ betonkeverõ megrázott egy ott dolgozó munkást.

 • Korrupt adóellenõr akadt horogra

  Salgótarjánban õrizetbe vették az adóhatóság egyik fõosztályvezetõjét, aki vállalkozóktól több millió forintot fogadott el annak fejében, hogy az érintettek elkerüljék az adóügyi felelõsségre vonást.

 • Hangosan nyikorgott az ágy - bíróság elõtt volt az ügy

  Bíróság elé állítottak egy német párt ágyuk túl hangos nyikorgása miatt. A két huszonéves fiatal egy júliusi estén keserítette meg a szomszédaik életét, akik nem bírták elviselni, hogy egy olyan ágyon szexelnek, amely órákon át nyikorgott-nyöszörgött. Összesen tíz panasz érkezett a rendõrségre, a fiatalokat pedig 100 eurós büntetéssel sújtották a csendrendelet megsértése miatt.

 • Ujjlenyomat szkennerrel járõröznek a Bobbyk

  A heves bírálatok ellenére bõvítik Angliában és Walesben azt a programot, amelynek keretében a Bobbyként emlegetett rendõrök ujjlenyomat szkennerrel járõröznek, hogy ezzel könnyítsék meg az azonosítást.

 • Halálra úsztatta férjét

  Chardon - Gondatlan emberölés vádjával fogják elítélni azt az amerikai asszonyt, aki múlt év júniusában halálra "edzette" 73 éves férjét.

  A 41 éves Christine Newton-John negyvenháromszor akadályozta meg, hogy az úszástól kimerült férfi elhagyja a medencét. A hosszúra nyúlt "úszólecke" nyomán James Mason szívrohamot kapott és meghalt.

 • Kifosztották, mialatt misén volt - polgárõrök fogták el a tettest

  Polgárõrök segítségével fogták el a rendõrök azt a férfit, aki a gyanú szerint kifosztotta egy idõs asszony lakását Oszkón, mialatt a nõ misén volt.

 • Ketten vesztették életüket az M15-ön

  Az M15-os fõúton frontálisan ütközött egy kamion és egy személyautó hétfõ délután. A balesetben ketten vesztették életüket.

 • Elõzetesben az autópályán elkövetett lopások tettesei

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a székesfehérvári városi bíróság szombaton azt a két albán nemzetiségû koszovói állampolgárt, akik az autópályák mentén követtek el lopásokat - közölte a rendõrség.

 • Szétlõtte a tévéjét, mert Palin lánya táncolt benne

  Kommandós akcióval fogtak el egy wisconsini férfit, mert annyira felhergelte magát amikor Bristol Palint, az ismert politikus lányát látta táncolni egy népszerû showmûsorban, hogy szétlõtte a tévéjét, majd a fegyverrel feleségét is megfenyegette.

 • Elvágta a fékbovdent a féltékeny férfi

  Akár tragédiát is okozhatott volna az a fiatal férfi, aki féltékenységbõl elvágta egy autó fékvezetékét Komáromban. Az illetõ ellen eljárás indult.

 • Diplomaárusokat (nyelvvizsaga csalókat) és -vásárlókat csuktak le Spanyolországban

  Madrid - Huszonhét embert vett õrizetbe a rendõrség Spanyolország 17 városában hamis diplomák árusítása vagy vásárlása gyanújával.

  A hatóságok kedden jelentették be a nagyszabású letartóztatási hullámot, ám azt nem közölték, hogy mikor csaptak le az országot átszövõ "diplomabörzére".

 • Furcsa perverz tartja rettegésben az iskolába sietõ kislányokat

  Cipõfetisiszta tartja rettegésben a vágsellyei iskolás lányokat. Az ismeretlen férfi iskolába menõ fiatal lányokat támad meg. Nem bántja õket, csak leveszi az egyik lábukról a tornacipõt. Mindig csak az egyik lábukról, és mindig fehér színût.

 • Szabálytalanul parkoló nõ miatt halt meg egy édesanya

  Egy kétgyermekes családanyának azért kellett meghalnia, mert szólt az autójára szabálytalanul ráparkoló nõnek, hogy álljon arrébb.