rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Öt évig csak a tettes tudta, hogy gyilkolt

 • Share on Tumblr

  Egy 2012-ben történt, de eddig a rendőrség előtt is ismeretlen emberölést derítettek fel a Csongrád megyei nyomozók.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint egy most 27 éves férfi ölt meg egy akkor 52 éves férfit Csongrádon 2012-ben. A férfi eltűnését senki sem jelentette be, így az néhány héttel ezelőttig a rendőrség előtt ismeretlen volt.

  Ekkor jutott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság olyan adatok birtokába, mely szerint az 52 éves férfit megölték. A nyomozók keresni kezdték a sértettet, holttestét 2017. március 27-én egy csongrádi ház udvarán találták meg.

  A nyomozók emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 27 éves férfit, aki jelenleg más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését tölti. A terhelt a bűncselekmény elkövetését beismerte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Két vonat ütközött Belgiumban!

  Többen meghaltak, amikor két egymással szembehaladó személyvonat összeütközött hétfõn reggel Brüsszeltõl nem messze, az Hal nevû elõvárosi pályaudvar közelében, Buizingennél - közölte a rendõrség.

 • Gázrobbanás tett lakhatatlanná egy lakást Budapesten

  Vélhetõen gázrobbanás történt egy X. kerületi, Ónodi utcai lakásban, ami lakhatatlanná vált.

 • Jól helybenhagyta az asszonyt, majd felrobbantotta a házat

  Tragédiával végzõdött egy csütörtök esti családi perpatvar a vajdasági Padén. A Kossuth Lajos utca egyik házában élõ 71 éves férfi elõbb alaposan helybenhagyta 51 éves feleségét, akit kizavart a házból, majd magára zárta az ajtót, és azzal fenyegetõzött, hogy fölrobbantja az otthonukat.

 • Megunta gyermekei nevelését, ezért kidobta õket az ablakon

  Kidobta négy és hét éves gyermekét a tizenötödik emeleti lakásuk ablakán egy nõ Oroszországban. Az ok: unta õket tovább nevelni. Több szomszéd is sokkot kapott a látványtól.

 • Nyolc embert ölt meg egy kínai ámokfutó tinédzser

  Nyolc emberrel végzett egy tinédzser ámokfutó Kína észak-keleti részében. A fiatal késsel támadt az emberekre.

 • Közel húsz évig vezetett hamis jogosítvánnyal egy cseh férfi

  Közel húsz éven át vezetett hamis jogosítvánnyal egy 37 éves ostravai férfi. A rendõrség júliusban fedezte fel a csalást egy közúti ellenõrzés során - mondta el Petr Gres, a helyi rendõrség szóvivõje.

 • Orvvadászok Domaszéken

  A gyanú szerint két szegedi férfi a vadászatra vonatkozó szabályokat megszegve két õzbakot ejtett el, melyeket feldolgozás végett egyikük közeli tanyájára szállítottak.

 • Szentesi tanárt is bántottak!

  Újabb, pedagógus sérelmére elkövetett bántalmazásra derült fény a csütörtöki napon Szentesen, mely egy hónappal ezelõtt történt.

  A rendõrség adatai szerint a város egyik középiskolájában január 20-án az iskola egyik 17 éves tanulója a tanóráról önkényesen távozni akart. A pedagógus ezt megakadályozandó a diák elé állt, aki ekkor hátracsavarta a tanárnõ kezét, majd félrelökte, és kiment a tanterembõl. A pedagógus ennek során könnyebben sérült.

 • Ausztriából hozták haza a lebukott pedofilt

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint többször is megerõszakolt egy 15 éves lányt Dorogon, majd miután lebukott, külföldre menekült a hatóságok elõl.

 • Tányérral csapta agyon feleségét a salátára ráunt ukrán nyugdíjas

  Ungvár - Hat napon át békésen ette a felesége által feltálalt salátát egy ukrán nyugdíjas a nyugat-ukrajnai Rivne megyében, de a hetedik napon megunta az egyhangú menüt, és az asszony fejéhez vágta a tányért, amely halálra sebezte a nõt.

  A 63 éves férfit rettenetesen kihozta a sodrából, amikor felesége a hetedik egymást követõ napon is ugyanazzal az orosz zöldség- és hússalátával traktálta.

 • Három embert mentettek ki a vizirendőrök

  Balatonszárszó előtti vízterületen a parttól mintegy 300 méterre 2014. június 29-én 10 óra 30 perc körüli időben – az elsőfokú viharjelzés idején – egy vitorlás csónakot borított fel a hirtelen megerősödő szél.

 • Cipõ vágta képen az éjszakai bárban mulató férfit

  Egy táncosnõ lerepülõ cipõje okozott sérülést egy éjszakai szórakozóhelyen Floridában: összetörve a tükörplafont megsebesített egy vendéget. A 35 éves férfi beperelte az "Otromba tréfa" nevû mulatóhelyet, felelõssé téve azt a történtekért.

 • Bezárta kocsijába támadóját a szegedi taxis

  Késsel fenyegetõzve akart egy férfi Szegeden egy taxist rávenni arra, hogy fuvarozza haza. Az 57 éves férfi azt mondta a sofõrnek, hogyha nem viszi haza Dorozsmára, szíven szúrja.

 • Négy sérült egy balesetben

  Figyelmetlen kanyarodás okozott súlyos balesetet hétfõn délelõtt Tiszakécske közelében

 • Nem a fûnyíró lõtte fejbe a kertészt

  Súlyos fejsérülést szenvedett fûnyírás közben egy férfi Nagy-Britanniában, ám késõbb kiderült, hogy nem a gép lökött fel egy követ, hanem valaki fejbe lõtte, bár feltehetõen nem szándékosan.

 • Bírság gyorshajtásért a tûzoltóknak

  Tûzoltóautókat bírságolt meg gyorshajtásért a nyizsekamszki közlekedési rendõrség.

 • Kilencedik emeleti lakásból zuhant ki egy nõ

  Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt a nõt, aki szerdára virradó hajnalban zuhant le egy 9. emeleti lakásból, a fõváros XIX. kerületében.

 • Kettétörték a rendõrök a fotóriporter lábát!

  Szándékosan okoztak sérülést egy konzervatív cseh napilap fotóriporterének a rendõrök.

 • Jól öltözött szatírt keres az eszéki rendõrség

  Egy 20 év körüli fiatalembert keres az eszéki rendõrség Horvátországban. A hatóság szerint a férfi fiatal nõket fogdos, majd ha sikoltozni kezdenek, akkor elszalad. Eddig kilenc nõt molesztált - közölte a helyi rendõrség pénteken.

 • Kiszakadtak egy vásári játék ülései a benne ülõ gyerekekkel együtt

  Hihetetlen balesetet történt egy brit vásárban. Az egyik játék ülései katapultszerûen szakadtak ki a helyükrõl, a benne ülõ két kamasszal együtt.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%