rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ittasan okozott balesetet, majd elhajtott, de egy szemtanú követte

 • Share on Tumblr

  A baleset okozója elhajtott a helyszínről, de egy szemtanú követte és a győri rendőrök elfogták.

  Egy 31 éves győrzámolyi lakos 2017. március 29-én 17 óra 30 perc körüli időben Győrben közlekedett személyautójával. A Jereváni úton egy parkolóban szabálytalan hátramenet végrehajtásába kezdett, de egy élelmiszerbolt hátsó falának ütközött. A férfi ezután útját az Erfurti út irányába folytatta az úttest bal oldalának szabálytalan igénybevételével és egy leparkolt gépkocsi jobb oldali első sarokpontjának hajtott.

  A második ütközést követően a sofőr adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt, de egy szintén a parkolóban várakozó szemtanú saját autójával követte az okozót és értesítette közben a rendőrséget. A bejelentő folyamatosan tájékoztatta a rendőröket az útvonalról, így a győrzámolyi lakost végül megállították és elfogták a járőrök. Mivel a jármű vezetőjével szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért a férfit előállították mintavételre, vezetői engedélyét pedig – átvételi elismervény ellenében - elvették.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Két kocsi ütött el egy gyalogost

  Az elsõ eset után egy másik autó áthajtott a földön fekvõn. Két kocsi is elütött egy gyalogost a zebrán Nyíregyházán, a fiatal nõ súlyosan megsérült - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Óvatosságra int a közlekedésben a Katasztrófavédelem

  Az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság az elõzõ nagy havazás tapasztalatai alapján ismét arra számít, hogy az érintett területeken megnõ a koccanásos balesetek, az árokba csúszó és a hóban elakadó jármûvek száma. Ezért azt kérik, hogy - elsõsorban Nyugat-Dunántúlon - mindenki fokozott figyelemmel közlekedjen.

 • Holtan találták tanárukat a diákok Miskolcon

  Holtan találtak rá tanárukra az épp angol órára készülõ diákok a Miskolci Egyetemen. A hallgatók azonnal mentõt hívtak és értesítették a rendõrséget.

 • Több milliós sikkasztását a testére költötte

  Több, mint 16 millió forintnak megfelelõ fontot sikkasztott el az a 24 éves banki alkalmazott, akinek legnagyobb álma az volt, hogy modell lehessen.

 • Halállal büntették notórius potyautasukat a zaporizzsjai taxisok

  Ungvár - Halálra vert egy rendszeresen nem fizetõ utast három taxis a dél-ukrajnai Zaporizzsjában, áldozatuk holttestét egy szakadékba dobták.

  A forró nyomon elindult rendõrségi vizsgálat megállapította, hogy a testén számos külsérelmi nyommal megtalált 33 éves férfi rovott múltú, augusztusban töltötte le a börtönbüntetését. Szabadulását követõen rendszeresen utazott taxival a nagyvároson belül és nagyobb távolságokra annak határain kívül, de soha nem fizetett a szolgáltatásért.

 • Hiszékeny emberek bizony még Nagykanizsán is vannak

  Mûtétre csaltak ki 1,2 millió forintot egy férfitõl Nagykanizsán - tájékoztatott a rendõrség.

 • Félmeztelen, szõke nõk raboltak ki egy tizenéves fiút

  Miami - Négy félmeztelen, szõke nõ rabolt ki egy 18 éves fiút az Egyesült Államokban - legalábbis ezt állítja az ifjú.

  Az eset - a fiatal elmondása szerint - reggel történt, amikor munkába biciklizett.

 • 56 kilómétert utazott a tetõn a nõ - eljárás indult a férje ellen

  Az asszony csak az ablaktörlõkbe meg az oldalsó visszapillantó tükörbe tudott kapaszkodni.

 • Halálra gázolta a gyereket, majd kártérítést kért a luxuskocsi tulajdonosa

  Miután halálra gázolt egy biciklist, kártérítést követel áldozata családjától egy spanyol autós, mert kárt tett luxuskocsijában a kerékpár. Az illetõ, Tomas Delgado Bartolomé összesen 20 ezer euróra - 10 millió forintra - tart igényt. Bár autójának javíttatása csak 14 ezer euróba került, a családon be akarja hajtani azt a 6 ezer eurót is, amelyért autót bérelt a javíttatás idejére.

 • Ismét 'zsebben' a zsebes!

  Zseblopásra specializálódott elkövetõt fogtak el a közelmúltban a Miskolci Rendõrkapitányság munkatársai.

  A 44 éves, szolnoki lakcímmel rendelkezõ nõ ezidáig 18 alkalommal volt büntetve – mindannyiszor vagyon elleni bûncselekmények miatt. Legutoljára 2008. június 21-én szabadult.

 • Egy hatvani edzõ molesztálta kiskorú tanítványát

  Hatvanban az elmúlt napokban elterjedt a hír, hogy egy városszerte ismert, 50 éven felüli sportember erõszakoskodott az egyik, még gyermekkorú tanítványával.

 • HÉV-vezetéket loptak Dunaharasztinál, hatalmas a kár

  Többmillió forintos kárt okoztak ismeretlenek, akik HÉV-vezetéket loptak szerda hajnalban Dunaharaszti külterületén - közölte Székely Noémi, a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Vonattal ütköztek a részeg autósok Budapesten

  Ittas autósok vonat elé hajtottak Budapest XI. kerületében, a Repülõtéri úti vasúti átjáróban péntek este - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Molnár Péter, a Fõvárosi Tûzoltóparancsnokság szóvivõje. A balesetben nem sérült meg senki.

 • Ellopták a garázsát

  Nem kis meglepetésben lehetett része annak a férfinak, aki hónapok óta magára hagyott pécsi telkén hûlt helyét találta garázsának.

  Csütörtökön jelentette a rendõrségen egy pécsi ingatlantulajdonos, hogy portájáról szõrén-szálán eltûnt egy garázs.

 • Kapott a nõvér meg a mentõs is

  Közfeladatot ellátó személy elleni erõszak miatt indult eljárás egy 22 éves gyõri férfi ellen, aki a hétvégén megütötte a kórház egyik nõvérét, majd egy õt feltartóztatni akaró mentõst.

 • Egy fiatal párra géppisztolyból 49 lövést adtak le

  Újabb 19 emberéletet követelt a kábítószerkartellek közötti háborúskodás Mexikó északi részén vasárnap estétõl hétfõ estig. Tizennégy embert az egyesült államokbeli Texas szövetségi állammal határos Ciudad Juárezben öltek meg, ahol igazságügyi illetékesek szerint a drogkartellek közötti versengésnek január óta 1500 halálos áldozata volt.

 • Két helikopter köröz a hajótest felett

  Zátonyra futott Kína keleti partjainál egy iráni bejegyzésû teherszállító hajó vasárnap hajnalban, megkezdõdött a mentés – jelentette a helyi tengerészeti hivatal illetékese.

 • Megkülönböztetõ jelzést használó mentõautó ütközött össze egy személyautóval

  Megkülönböztetõ jelzést használó mentõautó ütközött össze egy személyautóval csütörtök délelõtt Budapesten, a balesetben három ember sérült meg.

 • Volt bíró áll az üzletember megölése mögött?

  A bolgár rendõrség letartóztatott egy volt bírót, akit azzal gyanúsítanak, hogy felbujtója volt egy dúsgazdag üzletember elrablásának és megölésének - közölte vasárnap Cvetan Cvetanov bolgár belügyminiszter.

 • A bankrablónak ítélték a pénzt, amit annak idején rabolt

  A bankrablónak ítélte egy osztrák bíróság azt, amit annak idején zsákmányolt – mivel a jogi csûrcsavarok után se a banknak, se a biztosítónak nem kellett már a pénz.