rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ittasan okozott balesetet, majd elhajtott, de egy szemtanú követte

 • Share on Tumblr

  A baleset okozója elhajtott a helyszínről, de egy szemtanú követte és a győri rendőrök elfogták.

  Egy 31 éves győrzámolyi lakos 2017. március 29-én 17 óra 30 perc körüli időben Győrben közlekedett személyautójával. A Jereváni úton egy parkolóban szabálytalan hátramenet végrehajtásába kezdett, de egy élelmiszerbolt hátsó falának ütközött. A férfi ezután útját az Erfurti út irányába folytatta az úttest bal oldalának szabálytalan igénybevételével és egy leparkolt gépkocsi jobb oldali első sarokpontjának hajtott.

  A második ütközést követően a sofőr adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt, de egy szintén a parkolóban várakozó szemtanú saját autójával követte az okozót és értesítette közben a rendőrséget. A bejelentő folyamatosan tájékoztatta a rendőröket az útvonalról, így a győrzámolyi lakost végül megállították és elfogták a járőrök. Mivel a jármű vezetőjével szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért a férfit előállították mintavételre, vezetői engedélyét pedig – átvételi elismervény ellenében - elvették.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kisfiúkkal fajtalankodott a pap

  Kisfiúkkal szemben elkövetett nemi visszaélések gyanújával bíróság elé állítottak szombaton Nagy-Britanniában egy katolikus papot, aki 1959 és 1983 között szolgált a szigetországban.

 • Hamis tízezreseket találtak a parkolóban

  550 darab hamis tízezres került elõ egy gyorsétterem parkolójában álló autóból a fõváros VIII. kerületében.

 • Kétes üzletbe keveredett - megöléssel fenyegették kétes, üzlet, fenyegetés

  Megöléssel fenyegetõzve írattak alá tartozásról szóló elismervényt üzletfelei egy fiatalemberrel Nyíregyházán. A megzsarolt áldozat anyját is felkereste a két férfi, akiknek gépkocsijában fegyvereket is találtak a rendõrök.

 • Dühödt hajsza egy internetes kalóz után

  A SyCo lemezkiadó és a Nemzetközi Zeneipari Szövetség (IFPI) a rendõrséget hívta segítségül, hogy "levadásszák" azt a számítógéphackert, aki Leona Lewis és Justin Timberlake közös dalának felvételét kijuttatta az internetre.

 • Lakókocsi oldalához csapódott egy kisfiú

  Borzalmas tragédiának volt szemtanúja egy család egyik fele, amikor egy teherszállító vonaton utaztak a lakókocsijukban: épp nyaralni indultak. Az apa és a 2 éves kisfiú majdnem végzetes balesetet szenvedett.

 • Buszbaleset Veszprémben!

  A legfrissebb adatok szerint két súlyos és kilenc könnyû sérültje van annak a buszbalesetnek, amely Veszprémben történt. Az elsõ hírek még körülbelül 20 sérültrõl szóltak.

 • 17 bányász vesztette életét egy földomlásban

  Legalább 17 zugbányász vesztette életét egy elhagyott aranybányában történt földomlásban hétfőn Ghánában.

 • Kigyulladt egy személyautó Újpesten

  Pocsék reggele lett valószínûleg annak az autósnak, akinek kigyulladt Renault Scenic típusú gépjármûve csütörtökön Újpesten.

 • Mentés közben halálra gázolták

  Halálra gázoltak egy embert, miközben egy karambol mentési munkálatai folytak Gyálon.

 • Nõi holttestet talált egy horgász

  Nõi holttestet talált egy horgász a Pándzsa-patak és a Holt-Marcal torkolatánál Gyõrött a vízparton – tájékoztatta a rendõrség hétfõn az MTI-t. A 28 éves gyõri asszony eltûnését férje december 18-án jelentette be a rendõrségnek – mondta Kocsis Tünde alezredes, a Gyõr-Moson-Sopron Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

 • Tizenöt éves zálogházi rablót fogtak

  Több mint egymillió forint értékben próbált meg aranyat rabolni egy 15 éves fiú és társa ma délelõtt az egyik veszprémi zálogházból. A fiút elfogták, társát nagy erõkkel keresi a Veszprémi Rendõrkapitányság.

 • Többé a francia rendõrségnél sem a méret a lényeg

  Évszázadokra visszanyúló szabályozást változtattak meg a francia rendõrségnél: ezentúl a 160 centiméternél alacsonyabb jelentkezõkbõl is lehet rendõr.

 • Tragédiába torkollott a baráti vadászat

  Egy 38 éves külföldi vendégvadász lőtt le egy 64 éves magyar férfit Dévaványán. A fegyver a hajtásra szállító járműben sült el, úgy tudni: véletlenül. Azt egyelőre szakértőkkel vizsgálják, miként lőhetett a kocsiban.

 • Bankrablás a Vörösvári úton

  Kiraboltak egy pénzintézetet hétfõ reggel a fõváros III. kerületében, a Vörösvári úton. A rabló elmenekült - közölte honlapján a rendõrség.

 • Léccel és karóval támadt a hatfõs társaság

  Egy korábbi nézeteltérés miatt alakult ki vita hétfõn délután az utcán. Két nõt támadott meg egy hatfõs társaság. A segítségükre sietõ férfit is bántalmazták lécekkel, karókkal – értesítette a szoljon.hu-t Veres Éva, a Szolnoki Rendõrkapitányság sajtóügyeletese.

 • Húszezer voltnyi áram ment át a férfin

  Húszezer voltnyi áram rázott meg egy munkást Komlón. A férfi állványzatot épített, egy csövet emelt a magasba, ami hozzáért a nagyfeszültségû áramvezetékhez. A húszéves férfi sokkot kapott, állapota súlyos, életveszélyes, mentõhelikopter vitte kórházba.

 • Hat tizenéves vesztette életét egy terepjáróban, amikor az korlátnak csapódott

  Nyolcan utaztak egy ötszemélyes kocsiban, és a biztonsági öveket sem kapcsolták be. Hatan meghaltak, amikor a korlátnak csapódtak, ketten pedig megsérültek.

 • Agyonütötte a televízió a csecsemõt

  Meghalt egy 22 hónapos csecsemõ, akire ráesett egy televízió készülék Bakson.

 • Jelzõlámpának csapott egy autót a HÉV

  A HÉV egy jelzõlámpa oszlopának csapta a jármûvet. A baleset során a személyautót vezetõ férfi megsérült.

 • Motoros és kamion ütközött frontálisan

  Súlyos-életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentõk azt a motoros férfit, aki egy kamionnal ütközött frontálisan a régi 5-ösön.

  A jelenlegi információk szerint két kamion haladt Szeged felõl az autópálya felhajtó felé, amikor az elsõ balra be akart kanyarodni. A sofõr úgy kezdte meg a manõvert, hogy nem adott elsõbbséget egy vele szemben szabályosan haladó motorosnak. A motoros elrántotta a kormányt és ennek során nekiütközött a második kamionnak.