rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ittasan okozott balesetet, majd elhajtott, de egy szemtanú követte

 • Share on Tumblr

  A baleset okozója elhajtott a helyszínről, de egy szemtanú követte és a győri rendőrök elfogták.

  Egy 31 éves győrzámolyi lakos 2017. március 29-én 17 óra 30 perc körüli időben Győrben közlekedett személyautójával. A Jereváni úton egy parkolóban szabálytalan hátramenet végrehajtásába kezdett, de egy élelmiszerbolt hátsó falának ütközött. A férfi ezután útját az Erfurti út irányába folytatta az úttest bal oldalának szabálytalan igénybevételével és egy leparkolt gépkocsi jobb oldali első sarokpontjának hajtott.

  A második ütközést követően a sofőr adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt, de egy szintén a parkolóban várakozó szemtanú saját autójával követte az okozót és értesítette közben a rendőrséget. A bejelentő folyamatosan tájékoztatta a rendőröket az útvonalról, így a győrzámolyi lakost végül megállították és elfogták a járőrök. Mivel a jármű vezetőjével szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért a férfit előállították mintavételre, vezetői engedélyét pedig – átvételi elismervény ellenében - elvették.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tömegverekedés Tiszakécskén

  Nyolc férfi verekedett össze vasárnap hajnalban egy vendéglátóhelyen. Az elõzmény annyi volt, hogy az egyik férfi elkezdett fogdosni egy hölgyet a kocsmában.

 • Megtámadták és elvették a 64 éves férfi tárcáját

  Őrizetbe vették a kiskőrösi rendőrök azt a két férfit, akik a megalapozott gyanú szerint egy hazafelé kerékpározó 64 éves keceli lakost raboltak ki.

 • 100 milliós drogfogás a fõvárosban

  A rendõrség egy 500 töves marihuána-ültetvényt a XVI. kerületben, valamint egy kisebb ültetvényt Újpesten

 • Direkt fújta jól látható helyekre a horogkeresztet a férfi

  Több rendbeli önkényuralmi jelkép közszemlére tétele miatt eljárás folyik egy férfi ellen, mivel október 9-én éjjel Fót bel- és külterületén több buszmegállóra és azok tábláira fekete spray-vel horogkeresztet fújt - közölte honlapján a rendõrség hétfõn.

 • Bizarr rablások sorozata Nagy-Britanniában

  London - Bizarr rablások sorozatát vizsgálja a brit rendõrség: a tettesek leöntik valamivel kiszemelt áldozatukat, majd gondos kezek sietnek a segítségére, s ellopják a táskáját.

  Legutóbb egy asszony járt pórul, amikor pénzkivétel után kijött bankjából. Valaki vizet zúdított a nyakába, majd egy férfi segített neki megtörülközni... Eközben azonban ellopta az asszony táskáját - jelentette a The Sun brit tömeglap.

 • Egy gyermek sérült meg a 83-as úton történt balesetben

  Egy gyermek sérült könnyebben, amikor két autó ütközött Gyõrszemerén, a 83-as fõúton csütörtökön, késõ délután.

 • Mennyiért néz félre az ellenõr?

  Kilenc vádlottja van a Heves Megyei Fõügyészség vádindítványa szerint annak a bûnügynek, amelyben vesztegetés elkövetése miatt kérik a bíróság ítéletét.

 • Megverte és leköpte az orvosnõt

  Megpofozta az ügyeletes orvosnõt egy asszony a Borsod megyei Mezõcsáton. A rendõrség közfeladatot ellátó személy elleni erõszak miatt indított eljárást az ároktói nõvel szemben. Az orvos látleletet vetetett, sérülései nyolc napon belül gyógyulnak.

 • Bankkirakat betörésével fenyegetőzött egy 44 éves férfi

  A rendőrség elfogott egy bankkirakat betörésével fenyegetőző 44 éves férfit, akit terrorcselekménnyel való fenyegetés bűntettének elkövetésével gyanúsítanak. A rendőrség közleménye szerint a férfi videó üzenetben és egy, a miniszterelnöknek írt levélben egy bankkirakat bezúzásával fenyegetőzött, ha nem teljesítik követelését.

 • Kilencszer bukott le a szarvasi sofõr6

  Kilencszer kapták el a rendõrök azt a szarvasi férfit, aki visszatérõen jogosítvány nélkül vezette autóját; a helyi bíróság 120 ezer forint pénzbírsággal sújtotta tettéért

 • Fa dõlt egy gyerekre és anyjára Budapesten

  A Hermina út és az Ajtósi Dürer sor keresztezõdésében egy 15-20 méter magas fa dõlt egy anyára és gyerekére, mindketten megsérültek.

 • Lefeküdt az útra, soha többet nem kelt fel onnan

  A helyszínen életét vesztette az a fiatalember, akin egy személyautó hajtott keresztül Békéscsaba határában.

 • Megkéselte kétéves unokáját és anyósát egy férfi

  Késsel súlyosan megsebesítette anyósát és kétéves unokáját egy férfi a Baranya megyei Kisszentmártonban szerda késő délután, majd elmenekült.

 • Agyonlõtték az ittasan vezetõ nõt

  A brazíliai Macaé városában a baleset helyszínén agyonlõttek egy nõt, aki a születésnapi bulijáról hazafelé erõsen ittasan a járdára hajtott, és elgázolt egy terhes nõt és annak 8 éves lányát.

 • Témazáró helyett lopni mentek

  Lopáson értek tettek két középiskolás lányt egy pécsi áruházban a biztonsági õrök.

 • Késsel fenyegették, ezért kiugrott a negyedikrõl egy 27 éves férfi

  A negyedik emelet erkélyérõl zuhant a mélybe és egyelõre még a kórházban próbálja kiheverni a sérüléseket az a masszõz, akitõl a megrendelõk nem egészen a szakszerû masszírozást várták volna.

 • A pécsi kézigránátos ügyben két férfi a gyanúsított

  2008. november 18. -án kézigránát robbant egy pécsi családi házban. Az ablakon át dobták be, és a szobában robbant. A család éppen tévézett, két felnõtt azonnal meghalt, két gyermek pedig könnyebben megsérült.

 • Kiplakátozta, hogy narkót árul

  Kiplakátozta lakása környékén egy nõ az Egyesült Államokban, hogy marihuánát árul.

 • Bezárkózott és magukra gyújtotta házukat egy férfi

  Felgyújtotta a saját házát, és végezni akart magával és a feleségével is egy nyolcvanéves férfi Pécsett, a Szabadságharc utcában péntek reggel.

  Az idõs férfi elvágta a gázpalack gumicsövét, majd meggyújtotta és hagyta, hogy lángra kapjon az egész ház - közölte a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje pénteken.

 • Bordélyházként üzemelt egy night klub

  Egy Vas megyei házaspárt, valamint egy pultosként dolgozó, szintén vasi férfit fogtak el a rendõrök a Zala megyei Lentiben, amikor lecsaptak egy bordélyházként üzemelõ night klubra.