rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ittasan okozott balesetet, majd elhajtott, de egy szemtanú követte

 • Share on Tumblr

  A baleset okozója elhajtott a helyszínről, de egy szemtanú követte és a győri rendőrök elfogták.

  Egy 31 éves győrzámolyi lakos 2017. március 29-én 17 óra 30 perc körüli időben Győrben közlekedett személyautójával. A Jereváni úton egy parkolóban szabálytalan hátramenet végrehajtásába kezdett, de egy élelmiszerbolt hátsó falának ütközött. A férfi ezután útját az Erfurti út irányába folytatta az úttest bal oldalának szabálytalan igénybevételével és egy leparkolt gépkocsi jobb oldali első sarokpontjának hajtott.

  A második ütközést követően a sofőr adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt, de egy szintén a parkolóban várakozó szemtanú saját autójával követte az okozót és értesítette közben a rendőrséget. A bejelentő folyamatosan tájékoztatta a rendőröket az útvonalról, így a győrzámolyi lakost végül megállították és elfogták a járőrök. Mivel a jármű vezetőjével szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért a férfit előállították mintavételre, vezetői engedélyét pedig – átvételi elismervény ellenében - elvették.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Több mint 500 baleset történt a hóvihar miatt

  4 ember meghalt és több mint 500 baleset történt az Egyesült Államok középsõ területein a hóviharok miatt.

 • Súlyos gyerekbalesetek- figyeljünk rájuk!

  Vasárnap délután Nyírturán egy kétéves kisfiú szaladt ki egy autó elé. A gépkocsi vezetõje már nem tudta elkerülni az ütközést, az elütött gyerek súlyosan megsérült.

 • Idén nem csak csoki mikulást és virgácsot hoz a Mikulás a közlekedõknek

  Tájékoztatjuk a közlekedõket, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Baleset- megelõzési Bizottság – immár hagyományosan, 8. éve – a balesetek számának csökkentése érdekében közlekedésbiztonsági megelõzõ, propaganda akciót hirdet 2008. december 5-én (pénteken) „Hogy ne csak a Mikulást vegyük észre!” címmel. Ennek keretében a Városi Balesetmegelõzési Bizottságok illetékességi területükön közlekedési ellenõrzéseket hajtanak végre.

 • Elvágta az alpinista kötelét

  Idegeire mentek egy konstancai férfinak az ipari alpinisták, annyira, hogy az egyiknek a tartózsinórját is elvágta.

 • A szennyvízelvezetõben találták meg a nõ holttestét

  Felesége meggyilkolásával gyanúsítja a mexikói rendõrség Bruce Beresford-Redman sikeres amerikai tévéproducert, aki a Survivor túlélõshow és a Pimp My Ride tuningshow révén szerzett hírnevet.

 • Több ember ellen is vádat emelnek egy biztonsági cégnél

  Vádat emeltek az Egyesült Államokban a Blackwater amerikai biztonsági magáncég öt alkalmazottja ellen annak az iraki fõvárosban történt tavalyi lövöldözésnek az ügyében, amelyben tizenhét iraki civil vesztette életét - közölte szombaton az amerikai sajtó.

 • Saját anyja kínozta meg, mert nem akart férjhez menni

  Toulonban saját édesanyja és lánytestvérei kínoztak meg egy 18 éves algériai származású lányt, mert nem akart férjhez menni ahhoz az Algériában élõ 30 éves férfihez, akit kiszemelt számára a családja. A Franciaországban élõ közel-keleti származású bevándorlók között a mai napig gyakori az elõre elrendezett, a lányokra ráerõszakolt házasság, de a jelenségrõl alig zajlik nyilvános beszéd.

 • 15 éves fiú rabolt bankot

  Berontott egy bankba, majd több mint 780 ezer forintnak megfelelő angol fonttal távozott egy 15 éves brit fiú. A tini a jelek szerint egy videojáték akcióhősének képzelte magát. A fiú egy sállal takarta el az arcát, hogy csak a szeme látszott ki. Beviharzott a bankba, és egy pisztolynak látszó fegyvert fogott a pénztárosokra, készpénzt követelve tőlük.

 • Rablás az egyik szegedi pénzintézetben (Szeged - Csongrád megye)

  Rablás történt pénteken reggel az egyik szegedi belvárosi pénzintézetben.

 • Meghalt a Budapesten megtámadott férfi

  A kórházban belehalt sérüléseibe az a 45 éves férfi, akit vasárnap délután egy másik férfi megtámadott a XI. kerületi Fehérvári úton.

 • Ittas autós okozott balesetet Töttösnél

  Súlyos fokban ittas autós okozott balesetet 2012.10.28-án Töttös belterületén.

 • Elõzetesben az ötvenmilliót kicsaló nõ

  A nyergesújfalui nõ a megváltozott üzleti környezetre fogja, hogy ügyfelei ötvenmilliót vesztettek.

 • Felfüggesztett fogházbüntetést kapott a halálos balesetet okozó fiatal

  Jogerõsen egy év, végrehajtásában egy évre felfüggesztett fogházbüntetéssel sújtott a Szegedi Városi Bíróság egy 25 éves szabadkai férfit, aki tavaly október 23-án hajnalban egy lány halálával és két másik fiatal életveszélyes sérülésével járó közlekedési balesetet okozott a csongrádi megyeszékhelyen.

 • Álmában késelte halálra az anyját

  Anyagyilkossággal gyanúsítanak egy 45 éves sõregi férfit. A gyanú szerint a 45 éves Gabriel S. halálra késelte 76 éves édesanyját.

 • Az életéért könyörög egy videofelvételen az Afganisztánban elrabolt francia lány

  Az életéért könyörög egy szerdán közzétett, de valószínûleg két hete készült videofelvételen az a francia segélymunkás, akit a hónap elején raboltak el Afganisztánban. Dany Egreteau-t, a Solidarité Laique francia segélyszervezet munkatársát november 3-án rabolták el Kabulban.

 • 3 hónapos csecsemõjével ugrott le a hídról egy nõ

  Karjában 3 hónapos csecsemõjével ugrott le az egyik stockholmi hídról egy 33 éves nõ. A hírek szerint mindketten túlélték a 12 méteres zuhanást. Ha már megfelelõ egészségi állapotban lesz az asszony, gyilkossági kísérlet miatt emelnek ellene vádat.

 • Fegyvert találtak egy autóban

  Lõfegyvereket és közbiztonságra veszélyes eszközöket találtak a rendõrök egy autóban a korábban elrendelt fokozott ellenõrzés során Hatvanban - közölte a Heves Megyei Rendõr-fõkapitányság.

 • Nyári balesetmegelõzési tanácsok

  Óvjuk gyermekeinket!

  A nyári szünidõben sok a gyalogos, görkorcsolyás, kerékpáros gyermek az utcán. A vakáció ideje a közlekedés szempontjából is veszélyeket rejthet, mivel a gyermekek életkoruknál fogva meggondolatlanabbak, olykor kiszámíthatatlan a viselkedésük.

 • Rendõrkézre került a böhönyei takarékszövetkezet feltételezett kirablója

  Rendõrkézre került a böhönyei takarékszövetkezet feltételezett kirablója.

 • Több gépkocsit összetört a kábítószeres sofõr

  Elõször a szemközti sávban közlekedõ autót súrolta, majd megállt, és nagy sebességgel nekitolatott a megállóból szabályosan kikanyarodó autóbusznak egy személygépkocs Vásárosnaményban. Az okozó ezután ismét elõremenetbe váltott, és az út jobb oldalán parkoló autónak ütközött.