rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ittasan okozott balesetet, majd elhajtott, de egy szemtanú követte

 • Share on Tumblr

  A baleset okozója elhajtott a helyszínről, de egy szemtanú követte és a győri rendőrök elfogták.

  Egy 31 éves győrzámolyi lakos 2017. március 29-én 17 óra 30 perc körüli időben Győrben közlekedett személyautójával. A Jereváni úton egy parkolóban szabálytalan hátramenet végrehajtásába kezdett, de egy élelmiszerbolt hátsó falának ütközött. A férfi ezután útját az Erfurti út irányába folytatta az úttest bal oldalának szabálytalan igénybevételével és egy leparkolt gépkocsi jobb oldali első sarokpontjának hajtott.

  A második ütközést követően a sofőr adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt, de egy szintén a parkolóban várakozó szemtanú saját autójával követte az okozót és értesítette közben a rendőrséget. A bejelentő folyamatosan tájékoztatta a rendőröket az útvonalról, így a győrzámolyi lakost végül megállították és elfogták a járőrök. Mivel a jármű vezetőjével szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért a férfit előállították mintavételre, vezetői engedélyét pedig – átvételi elismervény ellenében - elvették.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elromlott laptopja buktatta le a pedofil férfit

  Paula Hoar és Karen éveken keresztül jó barátok voltak. A két család rendszeresen összejárt, de soha nem gyanakodtak arra, van köztük egy pedofil. Karen férjét, Kenneth Parkert a laptopja buktatta le.

 • Cigiért vertek össze két járókelõt a tinilányok

  Elfogta a rendõrség azt a három tizenéves lányt, akik egy társukkal együtt, cigarettát követelve két járókelõt is megtámadtak és összevertek Kaposvár belvárosában.

 • Halálra gázolt egy gyalogost egy BKV busz

  Kijelölt gyalogátkelõhelyen gázolt el egy idõs nõt egy BKV-busz Budapesten kedd hajnalban.

 • Tartálykocsi alá szorult be a luxusautó

  Tartálykocsi alá szorult be a luxusautóA múlt pénteki baleset során egy Maserati GranTurismo csapódott a szabálytalanul forduló kamionba. A sportkocsi befúródott a teherautó által vontatott tartály alá, ráadásul kilyukasztotta a monstrum akkumulátorát is. A Maseratit épp tesztútra vitte el egy vevőjelölt: a volán mögött ülő férfi súlyos fejsérüléseket és kéztörést szenvedett, míg az anyósülésen utazó értékesítőt, egy nőt még veszélyesebb sérülésekkel vágták ki az autóból. A hölgyet törött nyakcsonttal és belső vérzéssel szállították kórházba, ráadásul az akkuból kifolyó sav összemarta az arcát is.

 • A rendõröknek köszönheti életét a romákat gázoló férfi

  Négy emberen, köztük gyermekeken gázolt keresztül egy autós Nyírbátor egyik cigányok lakta utcájában. A kialakult lincshangulatnak a percek alatt odaérkezõ rendõrök vetettek véget azzal, hogy a részeg sofõrt, aki áldozataihoz hasonlóan cigány származású, azonnal elvitték a helyszínrõl.

 • Autójukkal fizettek a lopott sörért

  Kétszer bukott meg a rendõrök elõtt egy pécsi csoport, amelynek tagjai cigarettát és sört loptak egy bátaszéki üzletbõl. Végül még az autójukat is lefoglalták.

 • Holtan találták tanárukat a diákok Miskolcon

  Holtan találtak rá tanárukra az épp angol órára készülõ diákok a Miskolci Egyetemen. A hallgatók azonnal mentõt hívtak és értesítették a rendõrséget.

 • Három nap múlva visszaengedik a brutális férjet!

  72 órára el kellett hagynia otthonát annak a férfinak, aki ittas állapotban megverte élettársát annak gyermekei elõtt Pákozdon.

 • Neves rablás

  Saját autójával, azon meg nevének rendszámtáblájával ment rabolni egy nõ az Egyesült Államokban, így hiúsága nagyon jól jött a rendõrségnek.

 • Horgászbot okozta a rendõr halálát

  A magasfeszültségû elektromos vezetékhez hozzáért horgászbotján keresztül ért halálos áramütés egy szolgálaton kívüli rendõrt a Szolnok közeli Tószegen, egy halastónál.

  A 33 éves férfit horgászás közben érte a halálos áramütés. Horgászbotja hozzáért a fölötte futó magasfeszültségû vezetékhez. A rendõr életét a kiérkezõ mentõk nem tudták megmenteni, a helyszínen életét vesztette.

 • Részegen autózott a börtönbe leülni ittas vezetése büntetését

  Részegen autózott a börtönbe egy férfi az Egyesült Államokban, hogy letöltse ittas vezetése büntetését.

 • Tizenkettõre emelkedett a kihûlések száma Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

  Az elsõdleges vizsgálatok szerint kihûlés miatt veszítette életét egy 61 éves férfi Miskolcon. A téli hónapokban már tizenkettõ ilyen jellegû eset történt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

 • Évekkel késõbb buktatta le áldozata a molesztáló férfit

  William Walker ötéves korában nyúlt elõször a kislányhoz, és hosszú éveken át molesztálta, a legkülönbözõbb beteg módszerekkel zaklatta õt. Biztos volt benne, hogy megúszhatja a dolgot, mivel azt gondolta a gyerek túl kicsi ahhoz, hogy lebuktassa õt.

 • Azt hitte, háromszor nem történhet meg egyetlen nap alatt

  "Mesterhármast" produkált egy nõ letartóztatásból az Egyesült Államokban: egyetlen napon háromszor is õrizetbe vette a rendõrség.

 • Mobilvécében volt a politikus holtteste

  David Cameron brit miniszterelnök jó barátja volt az a konzervatív politikus, akinek holttestét vasárnap találták meg a Glastonbury fesztiválon, az egyik mobilvécében. A halál oka ismeretlen.

 • Halálos gázolás Nyírlövõ és Pap között

  Halálra gázoltak egy gyalogost a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírlövõ és Pap között.

 • Húsz év börtön cigarettáért

  Cigarettalopásért szökött ki börtönbõl egy elítélt az Egyesült Államokban, amiért további húsz év szabadságvesztéssel sújtották.

 • Életfogytiglan a gadnai gyilkosságért

  Életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte a 2007-ben Gadnán történt gyilkosság vádlottját a Borsod megyei bíróság csütörtökön elsõ fokon - mondta az intézmény sajtóreferense.

 • Bedrogozott sofõrrel akartak menekülni a tolvajok

  Bedrogozott sofõrjük miatt került rendõrkézre az a két férfi, akik megpróbáltak ellopni egy videokamerát egy székesfehérvári áruházból.

 • Tragikus haláleset Nyékládházán

  Egy 58 éves nõ lelte halálát a nyékládházi vasútállomáson, június 08-án a reggeli órákban.