rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ittasan okozott balesetet, majd elhajtott, de egy szemtanú követte

 • Share on Tumblr

  A baleset okozója elhajtott a helyszínről, de egy szemtanú követte és a győri rendőrök elfogták.

  Egy 31 éves győrzámolyi lakos 2017. március 29-én 17 óra 30 perc körüli időben Győrben közlekedett személyautójával. A Jereváni úton egy parkolóban szabálytalan hátramenet végrehajtásába kezdett, de egy élelmiszerbolt hátsó falának ütközött. A férfi ezután útját az Erfurti út irányába folytatta az úttest bal oldalának szabálytalan igénybevételével és egy leparkolt gépkocsi jobb oldali első sarokpontjának hajtott.

  A második ütközést követően a sofőr adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt, de egy szintén a parkolóban várakozó szemtanú saját autójával követte az okozót és értesítette közben a rendőrséget. A bejelentő folyamatosan tájékoztatta a rendőröket az útvonalról, így a győrzámolyi lakost végül megállították és elfogták a járőrök. Mivel a jármű vezetőjével szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért a férfit előállították mintavételre, vezetői engedélyét pedig – átvételi elismervény ellenében - elvették.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kilenc ember szörnyethalt, amikor összeomlott egy gyaloghíd

  A tragédia Vietnam északi részén történt. Kilenc ember szörnyethalt, és harmincan megsérültek. Egy 40 fős gyászmenet éppen a temetőbe igyekezett, amikor a halálos baleset bekövetkezett. Tíz sérült válságos állapotban van.

 • Elgázolt egy embert a Szeged felõl érkezõ intercity

  Elgázolt egy embert egy Szeged felõl érkezõ intercity a Városligeti-elágazásnál.

 • Végre rácsmögött a világ legkeresettebb pedofilja!

  Három év és három hónap börtönbüntetésre ítéltek pénteken Thaiföldön egy nemzetközi körözés eredményeként elfogott kanadai pedofil férfit az ellene folyó per elsõ vádpontja alapján.

  A 32 éves tanár, Christopher Paul Neil bûnösnek vallotta magát egy 13 éves fiú megrontásában. A büntetés kiszabásánál figyelembe vették, hogy Neil elismerte bûnösségét.

 • Leszúrta feleségét és annak testvérét, míg a gyermekek az emeleten voltak

  Anna Finnegan és korábbi kedvese már nem éltek együtt, de senki nem gondolta, hogy ilyen tragédiába fordul kettõjük kapcsolata. A férfi brutális kegyetlenséggel végzett az asszonnyal Dublinban.

 • A rendõrökkel is összecsaptak az elkeseredett szülõk

  Kínában elkeseredett szülõk a rendõrséggel is összecsaptak, amikor kiderült, hogy gyermekeik ólommérgezést kaptak egy közeli kohó miatt.

 • Tolatás közben gázolták halálra az idős nőt

  Meghalt egy idős nő, miután egy autó tolatás közben elütötte egy nyíregyházi parkolóban.

 • A rendõrség elõtt lõtte fejbe válni készülõ nejét

  A helyi csendõrség épülete elõtt végzett egy férfi a feleségével, aki épp a különválásuk ügyében érkezett a hatósághoz a franciaországi Rousset-ban.

 • Elgázolt egy idõs nõt a választási bizottság tagja

  Az egyik választási bizottság ittas tagja gázolt el egy 79 éves nõt Szlovákiában szombat reggel.

 • Közbeszólt az elhárítás: milliószámra tiltották le az olcsó mobilokat

  Huszonötmillió olcsó kínai mobiltelefont tiltottak le az indiai hatóságok, akik a hívások lenyomozhatósága miatt döntöttek az IMEI-szám nélküli készülékek mobilhálózatokból való kizárása mellett.

 • Bravúros felderítés az életeseknél

  (BRFK)

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Fõosztály Életvédelmi Osztálya nyomozást folytat F. József román állampolgár és társai ellen, több emberen elkövetett emberölés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

  A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint F. József 34 éves és R. Attila 42 éves férfiak megalapozottan gyanúsíhatóak azzal, hogy 2008. július 25-én 22 óra körüli idõben a Budapest XIX., Üllõi úton található garázssor egyik garázsában megöltek egy nõt, azért hogy megszerezzék Nissan típusú gépkocsiját.

 • Nem ért át a túloldalra a nõ

  Halálra gázolt egy 72 éves gyõri asszonyt egy autó a Gyõrt Sopronnal összekötõ 85-õs fõúton a bágyogszováti elágazásnál csütörtök este - közölte a rendõrség.

 • Ellopta betörõinek autóját

  Bellevue (Washington állam) - Ellopta betörõinek autóját egy férfi az Egyesült Államokban, így aztán a hoppon maradt tettesek nem is vitték el zsákmányukat.

  A 32 éves férfi háza alagsorában volt, amikor meghallotta, hogy a felsõbb szinten feltehetõen betörõk matatnak. Rögtön hívta telefonon a rendõrséget, majd kióvakodott házából, amely elõtt felfigyelt egy járó motorú furgonra. A kocsiban senki sem volt, erre beült õ, és elhajtott egy barátjához.

 • Elítélték a madridi merénylet egyik elkövetõjét

  Tíz évi letöltendõ börtönbüntetésre ítélték Marokkóban a 2004. márciusi madridi merényletek ügyében indított per egyik vádlottját, a marokkói Hisam Ahmidant - közölte egy igazságügyi forrás.

 • Két gyermek és egy felnõtt sérült meg a 4-es fõúton

  Megsérült két gyermek és egy felnõtt kedd este abban a balesetben, amelyben két személyautó ütközött a 4-es fõúton, Bocskaikert térségében.

 • Triatlonos rendõrségi hajsza

  Washington - Nagyon sportosan, nevezetesen triatlonosan próbált meglépni a rendõrök elõl egy tolvaj az Egyesült Államokban: elõször biciklin, aztán úszva, végül futva.

 • Halálra gázoltak egy gyalogost Balatonalmádinál

  Balatonalmádi és Szentkirályszabadja között történt a tragikus baleset.

 • Késsel támadt élettársára a nő

  A győri rendőrök a lakásán fogták el az elkövetőt.

 • Bevadult gyermek: lapáttal verte el saját apját

  Lapáttal verte állon, majd hátba is a saját apját egy huszonöt éves férfi Pécsett.

 • Hangtompítós kispuska került elõ a kocsmából

  Egy 22-es kaliberû, hangtompítóval felszerelt kispuskát, valamint lõszereket találtak a rendõrök egy csanádpalotai kocsmában. A fegyver tulajdonosa nem rendelkezett fegyvertartási engedéllyel, ezért eljárás indult ellene.

 • Otthagytak a tizenhárom évesek egy Trabantot az árokban

  Rendszám nélküli Trabantot találtak az árokba csúszva - az autót egy 19 éves fiatalember adta oda egy elõszállási gyermekintézet két 13 éves lakójának.