rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ittasan okozott balesetet, majd elhajtott, de egy szemtanú követte

 • Share on Tumblr

  A baleset okozója elhajtott a helyszínről, de egy szemtanú követte és a győri rendőrök elfogták.

  Egy 31 éves győrzámolyi lakos 2017. március 29-én 17 óra 30 perc körüli időben Győrben közlekedett személyautójával. A Jereváni úton egy parkolóban szabálytalan hátramenet végrehajtásába kezdett, de egy élelmiszerbolt hátsó falának ütközött. A férfi ezután útját az Erfurti út irányába folytatta az úttest bal oldalának szabálytalan igénybevételével és egy leparkolt gépkocsi jobb oldali első sarokpontjának hajtott.

  A második ütközést követően a sofőr adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt, de egy szintén a parkolóban várakozó szemtanú saját autójával követte az okozót és értesítette közben a rendőrséget. A bejelentő folyamatosan tájékoztatta a rendőröket az útvonalról, így a győrzámolyi lakost végül megállították és elfogták a járőrök. Mivel a jármű vezetőjével szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért a férfit előállították mintavételre, vezetői engedélyét pedig – átvételi elismervény ellenében - elvették.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Bankautomatát akartak kifosztani

  Pénzkiadó automatát próbáltak meg kiszakítani a helyébõl Szombathelyen, a tettesek nem jártak sikerrel - közölte a rendõrség.

 • Kislányokat erõszakolt - robbanóanyagokat és fegyvereket rejtegetett!

  Egy 14 éves kislányt és annak két hasonló korú barátnõjét erõszakolta meg a közelmúltban a lány korábbi nevelõapja, egy 37 éves hajmáskéri férfi - közölte a Veszprém Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje kedden.

 • Savval leöntéssel fenyegetett a férfi

  Az ország különböző pontjain élő sértetteket – és több ízben azok családtagjait is – fenyegető telefonhívásokkal és sms üzenetekkel zaklatta egy szegedi férfi.

 • Megsértették a marihuánát szentségnek tartó vallási jogait

  Egy amerikai férfi, aki hite legfõbb szentségének a marihuánát tartja, szabad vallásgyakorlása megsértésének tekinti, hogy kábítószerrel való visszaélés miatt eljárást indítottak ellene.

 • Késszúrás vetett véget a veszekedésnek

  Életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy 55 éves férfit, akit volt élettársa mellkason szúrt Kelebián - közölte a rendõrség.

 • Két napon át tartotta fogva a kanapéja a nyugdíjas nõt

  Két napon át tartotta fogva a saját kanapéja a nyugdíjas nõt, aki alatt felkelésekor csukódott össze a rugós szerkezet. Egy elmaradt találkozó után kezdték õt keresni.

 • Gyerekpornót készített a nyugdíjas

  Gyerekekrõl készített pornográf felvételeket egy 68 éves férfi a csallóközi Nagymegyeren. Tudtuk meg nemrég, a szlovák rendõrség nagyszombati kerületi fõkapitányságától.

 • Megkéselte alvó testvéreit a vak fiú

  Egy Temes megyei vak fiatalember megkéselte három testvérét, miközben azok aludtak. Egyiküket súlyos állapotban szállították kórházba, a két másik testvér csak felületi sérülést szenvedett.

 • Temetõ melett találtak rá az aszalódott holttestre

  Holttestet találtak 2010.05.24-én Kecskeméten, a Köztemetõ kerítésén kívül. A 61 éves férfi azonos azzal a Halász Sándorral, akit eltûnés miatt hetek óta köröztek. Bûncselekmény nem történt.

 • Megverte a zenész közönségét

  Megverte közönségét egy zenész az Egyesült Államokban. Az eset nem hatalmas arénában történt több tízezer fõs közönséggel, hanem az utcán kétfõnyi hallgatósággal, lévén az indulatos férfi utcazenész.

 • Feladta magát a két embert megölõ presszós

  Õrizetbe vette a rendõrség vasárnap délután azt a férfit, aki sörétes fegyverrel megölte két haragosát, egy szóváltás után, délelõtt, Gyõrben.

 • Kiszolgálták a betévedt vásárlót a rablók

  A hölgynek szemmel láthatóan fogalma sem volt arról, hogy egy rablás közepébe csöppent.

 • 15 éves lányt gázoltak halálra Lajoskomáromnál

  Halálos kimenetelû közlekedési baleset történt Lajoskomárom belterületén, ahol egy személygépkocsi elgázolt egy 15 éves lányt. A balesetet okozó sofõr elhagyta a helyszínt.

 • Gyorsan lebukott a fegyveres postarabló

  Tetten érték és elfogták a rendõrök azt az embert, aki fegyverrel próbálta kirabolni az egyik helyi postát Dombóváron.

 • Elrabolták a võlegényt, hogy elmaradjon az esküvõ

  Férjhez akart menni titkos szerelméhez egy 20 éves indiai származású, Angliában élõ lány. A család, hogy megakadályozza a frigyet, elrabolta a võlegényt.

 • Magyarok Nyilai - újabb három férfit vettek õrizetbe

  Három újabb gyanúsítottat vett õrizetbe a Központi Nyomozó Fõügyészség az országgyûlési képviselõk ellen elkövetett, illetve tervezett támadások gyanújával. A hatóságok szerint a három férfi közül kettõ részt vett a Kóka János háza ellen végrehajtott Molotovos támadás ellen, a harmadik pedig egy dunaújvárosi képviselõ elleni támadás részese volt.

 • Kiraboltak egy idõs nénit Szegeden

  Háromszázezer forintot lopott egy idõs asszonytól három kaposvári férfi 2011 február 22-én kedden délelõtt Szegeden. A tolvajokra egy szolgálaton kívüli rendõr figyelt fel, majd a kocsijukat biciklivel követte és szólt a kollégáinak, hogy igazoltassák õket - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Előzetesbe került a jegyvizsgálót megütő férfi

  Előzetes letartóztatásba került a 25 éves monorierdei férfi. A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat eljárást közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G. Szilárd 25 éves monorierdei lakos ellen.

 • Nyerges vontató és autóbusz ütközött össze

  Szerencsére személyi sérülés nem történt abban a balesetben, amiben egy nyerges vontató és egy autóbusz ütközött össze.

 • Megkezdõdött Geréb Ágnes büntetõpere

  Megkezdõdött az otthonszülést népszerûsítõ Geréb Ágnes egyesített büntetõpere csütörtökön, a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Geréb Ágnest három bûncselekménnyel vádolják.