rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ittasan okozott balesetet, majd elhajtott, de egy szemtanú követte

 • Share on Tumblr

  A baleset okozója elhajtott a helyszínről, de egy szemtanú követte és a győri rendőrök elfogták.

  Egy 31 éves győrzámolyi lakos 2017. március 29-én 17 óra 30 perc körüli időben Győrben közlekedett személyautójával. A Jereváni úton egy parkolóban szabálytalan hátramenet végrehajtásába kezdett, de egy élelmiszerbolt hátsó falának ütközött. A férfi ezután útját az Erfurti út irányába folytatta az úttest bal oldalának szabálytalan igénybevételével és egy leparkolt gépkocsi jobb oldali első sarokpontjának hajtott.

  A második ütközést követően a sofőr adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt, de egy szintén a parkolóban várakozó szemtanú saját autójával követte az okozót és értesítette közben a rendőrséget. A bejelentő folyamatosan tájékoztatta a rendőröket az útvonalról, így a győrzámolyi lakost végül megállították és elfogták a járőrök. Mivel a jármű vezetőjével szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért a férfit előállították mintavételre, vezetői engedélyét pedig – átvételi elismervény ellenében - elvették.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kamionba rohant egy furgon az M5-ön

  Belerohant egy kamionba egy román furgonos az M5-ös autópálya Kecskeméthez közeli szakaszán. A sztráda Szeged felé vezetõ oldalán csak egy sáv járható.

 • Mezítlábas kisfiú pizsamában: 'egy férfi megölte az anyukámat'

  Dayton (Ohio) - Pizsamába öltözött mezítlábas kisfiú álldogált egyedül egy amerikai országúti pihenõ boltjának elõcsarnokában. - "Egy férfi kopogás nélkül jött be a házunkba, és lelõtte az anyukámat" - mondta a gyermek a Daytonhoz közeli országúti üzletbe belépõ amerikai házaspárnak.

 • Hatezerért cserélt gazdát a milliós bronzszobor

  Elfogta a rendõrség azt a három férfit - köztük két fivért -, akik elloptak egy milliós értékû bronzszobrot a bánki Tájház udvaráról, majd összesen hatezer forintért pénzzé tették az összetört mûalkotás darabjait.

 • Rémisztõ baleset: Elhunyt sofõrrel száguldott a kamion

  Vezetés közben rosszul lett és meghalt egy kamionsofõr pénteken a 452-es úton Kiskunfélegyháza határában; a kamion árokba szaladt és felborult.

 • Kirúgtak egy vízimentõt, mert másik partszakaszon mentett életet

  Nagy felháborodást keltett az Egyesült Államokban, hogy Florida államban elbocsátottak egy vízi mentõt, aki szolgálati helyét elhagyva egy másik partszakaszon sietett egy fuldokló segítségére. A férfinak felajánlották, hogy visszaveszik, de õ immár nem élt a lehetõséggel.

 • Bezárva tartotta a családját az ohiói Fritzl

  Vádat emeletek az "ohiói Fritzl" ellen, aki bezárva tartotta családját és legalább az egyik lányát nemi kapcsolatra kényszerítette.

 • A barbár banda fõnöke életfogytiglant kapott az antiszemita gyilkosságért

  Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte pénteken egy párizsi bíróság Youssouf Fofanát, a "barbárok bandája" nevû bûnszövetkezet vezetõjét, amiért három évvel ezelõtt bûntársaival együtt elrabolt és megölt egy zsidó fiatalembert.

 • Egyetlen becsempészett Kinder tojásért 60 ezres bírság Amerikában

  Hatvanezer forintnyi dollárra bírságoltak meg Kinder tojás becsempészéséért egy kanadai nõt az Egyesült Államokban.

 • Ráizgultak a nõk a pénzszállító-rablóra

  Házassági ajánlatokkal ostromolják nõk Franciaországban azt a letartóztatott férfit, akire több év börtön vár, mert egy pénzszállítóautó sofõrjeként elhajtott 11,6 millió euróval. Sokan azt kérik, hogy a férfi képmásával díszített pólókat vehessenek.

 • Leszámolás Porcsalmán

  Egy ember meghalt, egy kislány megsebesült, mikor hat ember baltákkal rátámadt egy családra a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Porcsalmán.

  Két család között hónapok óta feszülõ vitát rendezni jelent meg az egy családhoz tartozó hat ember a másik család portáján. Rájuk törték az ajtót, majd a baltákkal, fejszákkel a felriadt család tagjaira rontottak

 • Egy spanyol orvosi rendelõben kamerára bukkantak

  Az intimitás megsértésének címén vádat emeltek Barcelona egyik neves, elõkelõ betegeket kezelõ doktorát, mert a rendelõjének vécéjében rejtett kamerára bukkantak.

  A dietetikus orvos páciensei között szerepelt Joan Puigcerdos katalóniai pártvezér, Jorge Lorenzo autóversenyzõ vagy Ronaldinho lánytestvére - még abból az idõbõl, amikor a labdarúgó-legenda még a Barcelonában rúgta a bõrt.

 • Beletörte a kést élettársa arcába

  Akár 15 évet is kaphat az a nõ, aki egy családi vita során beletört egy kést élettársa arcába Dunakömlõdön.

 • Rágyújtotta a lakást két emberre, majd öngyilkos lett

  Rágyújtotta a lakást egy 35 éves nõre és 57 éves élettársára egy kecskeméti férfi, aki tette után öngyilkosságot követett el.

 • Szabadlábon védekezik a szatír

  A férfi éppen aerobikedzésen részt vevõ lányokat bámulva végzett önkielégítést, amikor a járõrök elfogták.

 • Epeköveket loptak el egy kecskeméti házból

  Néhány pillanatig milliomosnak érezhette magát az a tolvaj, aki egy kecskeméti házból 145 epekövet lopott.

 • Megszúrta haragosát

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit haragosa egy késsel hasba szúrt Nagyatádon.

  Egy 33 és egy 38 éves férfi veszett össze, majd a veszekedés hevében az idõsebb elõkapott egy kést, melyet a másik hasába döfött. A megkéselt férfit életveszélyes sérüléssel szállították a mentõk kórházba, ahol azonnal megmûtötték.

 • Idegen lakásban hajtotta álomra a fejét egy ittas férfi

  Egy idegen lakásban próbálta kipihenni a görbe este fáradalmait egy 25 éves bodajki férfi.

 • Rálõtt bébiszitterére egy 4 éves fiúcska

  Jackson (Ohio állam) - Rálõtt vigyázójára egy 4 éves fiúcska az Egyesült Államokban, mert a nõ véletlenül rálépett a lábára.

  A gyerek dühében elõszedett egy szekrénybõl egy pisztolyt és lõtt. A 18 éves bébiszitternek szerencsére csak felületi sebet okozott a golyó az egyik karján és az oldalán, a sérülések könnyûnek minõsíthetõk.

 • Rálõttek a roma család házára

  Három lövést adtak le a Borsod megyei Olaszliszka egyik romák lakta házára, de senki sem sérült meg; ismeretlenek arra a házra tüzeltek, amely a négy évvel ezelõtt történt gyilkosság helyszínének közelében felállított emlékmûvel szemben áll.

 • Anyja mögött halt szörnyet a kétéves gyermek a biciklin

  A Fõ és Úttörõ utca keresztezõdésében történt a baleset a Hajdú-Bihar megyei Náduvaron