rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ittasan okozott balesetet, majd elhajtott, de egy szemtanú követte

 • Share on Tumblr

  A baleset okozója elhajtott a helyszínről, de egy szemtanú követte és a győri rendőrök elfogták.

  Egy 31 éves győrzámolyi lakos 2017. március 29-én 17 óra 30 perc körüli időben Győrben közlekedett személyautójával. A Jereváni úton egy parkolóban szabálytalan hátramenet végrehajtásába kezdett, de egy élelmiszerbolt hátsó falának ütközött. A férfi ezután útját az Erfurti út irányába folytatta az úttest bal oldalának szabálytalan igénybevételével és egy leparkolt gépkocsi jobb oldali első sarokpontjának hajtott.

  A második ütközést követően a sofőr adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt, de egy szintén a parkolóban várakozó szemtanú saját autójával követte az okozót és értesítette közben a rendőrséget. A bejelentő folyamatosan tájékoztatta a rendőröket az útvonalról, így a győrzámolyi lakost végül megállították és elfogták a járőrök. Mivel a jármű vezetőjével szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért a férfit előállították mintavételre, vezetői engedélyét pedig – átvételi elismervény ellenében - elvették.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elfogták a kis Jézus felgyújtóit

  Elfogták a rendõrök azt a két fiatalembert, akik még az ünnepek alatt tönkretettek és felgyújtottak egy betlehemet Pécsváradon.

 • Kamionba rohant egy furgon az M5-ön

  Belerohant egy kamionba egy román furgonos az M5-ös autópálya Kecskeméthez közeli szakaszán. A sztráda Szeged felé vezetõ oldalán csak egy sáv járható.

 • Autót feltörõ tolvajokat üldöztek Budapesten

  Az egyik budaörsi bevásárlóközpont parkolójában autót feltörõ tolvajokat üldöztek, majd fogtak el a rendõrök Budapest határában kedd délután.

 • Vonat gázolt halálra egy nõt Encsen

  Elgázolt egy nyolcvanéves nõt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Encsen egy Miskolcról Hidasnémeti felé tartó személyvonat.

 • Gyanús port kapott Polgár polgármestere

  A küldemény nem a polgármesteri hivatalba, hanem Tóth József házába érkezett.

 • Bozótvágóval bántalmaztak tinik egy hajléktalant

  Három 16 éves fiatalembert vett õrizetbe a szentesi rendõrkapitányság tegnap éjszaka. A megalapozott gyanú szerint még vasárnap egy machetével életveszélyes sérüléseket okoztak egy férfinak Szentes egyik erdõs területén.

 • Az újpesti rabló nyomában a rendõrök

  Neméppen alkalomhoz illõ öltözékben rabolta ki egy fiatalember szerda délután az egyik újpesti bankot.
  A rendõrség fotó alapján keresi.

  Árpád úti bevásárlóközpontban található CIB-fiókba fél négy körül lépett be az alábbi képeken is látható fiatalember.A bank kamerája felvételt készített a rablóról.
  A napszemüveges, jellegzetes frizurájú, laza nyári ruhát viselõ, tarisznyás férfi sorszámot húzott, majd amikor rá került a sor, a pultnál fegyvert húzott elõ és pénzt követelt.

 • Zsarolással magát fogyasztatta, szobatársát hízatta

  Peking - Zsarolással hízatta egy szobatársát egy egyetemista diáklány Kínában.

  A nõ azt hazudta öt szobatársának, hogy a nagyapja gengszterfõnök és bárkit könnyedén eltetet láb alól. A társak félelmükben két teljes éven át engedelmeskedtek a lány minden parancsának.

 • Bombariadó a repülõtéren

  Tûzszerészeknek kellett átkutatni egy repülõgépet a pozsonyi repülõtéren, mivel ismeretlen tettes bombát jelentett be.

 • Cigaretta és vágott dohány a hûtõkamionban Röszkénél

  Röntgenberendezés segítségével fedezték fel a pénzügyõrök azt a cigaretta- és vágott dohány szállítmányt, melyet egy cseh hûtõkamionban próbáltak Magyarországra csempészni a röszkei határátkelõhelynél - tájékoztatott a vám- és pénzügyõrség regionális parancsnokságának sajtóreferense pénteken.

 • Emberre támadt egy medve a Tátrába

  A szlovákiai sajtóban szinte naponta jelennek meg hírek az elszaporodott medvék jelenlétérõl a lakott területen.

 • Cipõt adott a cipõlopást tervezõknek

  Drága sportcipõkkel ajándékozott meg két cipõlopást tervezgetõt egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Részegen és szoptatva vezetett jogosítvány nélkül

  Sydney - Nem elég, hogy részegen vezetett és jogtalanul egy biztosítatlan és forgalmi engedély nélküli kocsit, még szoptatott is közben egy 19 éves nõ Ausztráliában, ráadásként pedig kis híján nekiment egy rendõrautónak.

 • Két gyereke életével fizetett egy telefonbeszélgetésért az anyjuk

  Hiába volt üres az út, egy nõ telefonálás miatt szenvedett autóbalesetet, melyben mindkét gyermeke meghalt.

  Borzalmas baleset történt egy teljesen üres úton Adlerben, ahol egy nõ autójában két kis gyerekével nagy sebességgel haladt. A kocsi felszaladt az útpadkára, majd átrepült a járdán és egy trafóházba csapódott.

 • Ököllel ütötte a 15 éves fiú a pedagógust

  A Borsod Online értesülése szerint egy diák megütötte tanárát az ónodi általános iskolában. A hírt több tanuló, és a sértett tanár is megerõsítette.

  A fegyelmi és a rendõrségi vizsgálat még nem zárult le: a tanár ugyanis feljelentést tett a rendõrségen. Nem is egyszer, hanem kétszer, mindkettõt novemberben.

 • Csalók rendezték a közúti baleseteket

  Mintegy 400 millió forint kárt okoztak két magyarországi biztosítótársaságnak azok a csalók, akik közúti baleseteket színleltek éveken át, majd hamis okiratok alapján fizettettek kártérítést - írja a Magyar Nemzet a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) gazdaságvédelmi fõosztályára hivatkozva. Az ügyeknek csaknem kilencven gyanúsítottja van, az ötletgazda pedig valószínûleg Thaiföldön bujkál.

 • Felfüggesztették Kaiser Ede büntetését

  Felfüggesztette Kaiser Ede életfogytiglani fegyházbüntetésének végrehajtását szerdán a Fõvárosi Bíróság, tekintettel arra, hogy a móri bûncselekmény elkövetésével mást vádol a Fõvárosi Fõügyészség. A bíróság egyúttal elrendelte Kaiser Ede elõzetes letartóztatását.

 • Másfél tonnás kokainszállítmányt fogtak

  Másfél tonna, körülbelül 200 millió eurót érõ kokainszállítmányt füleltek le a spanyol rendõrség különleges erõi - közölte szerdán a madridi belügyminisztérium.

  A rendõrök a nyílt tengeren, még a partoktól távol tartóztatták föl a kábítószert szállító vitorlást, és õrizetbe vettek két embert. További öt személyt tartóztattak le az üggyel kapcsolatban a baszkföldi Bilbaóban.

 • Chips-ért zsarolt egy 15 éves lány

  Chips-re volt éhes egy 15 éves csanádpalotai lány, ezért megzsarolt egy 14 éves helybeli fiút.

 • Elõzetesben a táskatépõ

  Már elõzetes letartóztatásban van az a férfi, aki autójából kihajolva több esetben rabolt el kézitáskákat gyalogosoktól a fõvárosban és Pest megye több településén. A rendõrség most az áldozatok jelentkezését várja.