rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ittasan okozott balesetet, majd elhajtott, de egy szemtanú követte

 • Share on Tumblr

  A baleset okozója elhajtott a helyszínről, de egy szemtanú követte és a győri rendőrök elfogták.

  Egy 31 éves győrzámolyi lakos 2017. március 29-én 17 óra 30 perc körüli időben Győrben közlekedett személyautójával. A Jereváni úton egy parkolóban szabálytalan hátramenet végrehajtásába kezdett, de egy élelmiszerbolt hátsó falának ütközött. A férfi ezután útját az Erfurti út irányába folytatta az úttest bal oldalának szabálytalan igénybevételével és egy leparkolt gépkocsi jobb oldali első sarokpontjának hajtott.

  A második ütközést követően a sofőr adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt, de egy szintén a parkolóban várakozó szemtanú saját autójával követte az okozót és értesítette közben a rendőrséget. A bejelentő folyamatosan tájékoztatta a rendőröket az útvonalról, így a győrzámolyi lakost végül megállították és elfogták a járőrök. Mivel a jármű vezetőjével szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért a férfit előállították mintavételre, vezetői engedélyét pedig – átvételi elismervény ellenében - elvették.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Politikusok elleni fenyegetések: óvatosan nyilatkozik a rendõrség

  Tizenegy személyt vettek õrizetbe csütörtökön Franciaország déli részén azzal a gyanúval, hogy halálosan fenyegettek meg vezetõ francia politikusokat, köztük Nicolas Sarkozy elnököt az érintetteknek írt levelekben. Az írásokhoz olykor egy-egy töltényt is mellékeltek.

 • A biztonsági õr is benne volt a fegyveres ál-rablásban (Nyíregyháza)

  Március 26-ára virradó éjszaka egy nyíregyházi autószalon biztonsági õrének feljelentése szerint maszkos rablók támadtak rá munkahelyén. Azt mondta, hogy az elkövetõk egyikénél fegyver volt, kezét-lábát megkötözték, majd elvittek egy páncélszekrényt, mûszaki cikkeket, gumiabroncsokat és könnyûfém keréktárcsákat. A bûncselekménnyel okozott kár kb. hárommillió forint. A tettesek távozása után az õr ki tudta szabadítani kezét, majd megkötözött lábbal átmászott a közeli benzinkúthoz, ahonnan felhívták a rendõrséget. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bûntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított eljárást.

 • Szekercével vágta fejbe társát egy 59 éves férfi

  A lenti rendőrök 15 percen belül elfogták a férfit. A gyanú szerint 2014. június 2-án 19 óra 30 perc körüli időben egy 59 éves férfi Lentiben egy családi ház teraszán szóváltásba keveredett egy helyi emberrel, ami tettlegességig fajult.

 • Vádat emeltek a szentesi útonálló fiatalokkal szemben

  Vádemelési javaslattal zárta le a rendõrség a nyomozást azzal a két szentesi fiatallal szemben, akik tavasszal sorozatban követtek el útonállásszerû rablásokat a Kurca-parti városban.

 • Még mindig szivárog a radioaktív anyag a fukusimai erőműben

  Újabb léket talált a két és fél évvel ezelőtt balesetet szenvedett Fukusima-1 erőműben a létesítményt üzemeltető Tepco energiavállalat. A cég csütörtökön azt közölte, hogy ezúttal az 5-ös és 6-os reaktor közelében lévő tenger alatti védőgát sérült meg, amely a radioaktív anyagok vízbe jutását hivatott megakadályozni.

 • A szennyvízelvezetõben találták meg a nõ holttestét

  Felesége meggyilkolásával gyanúsítja a mexikói rendõrség Bruce Beresford-Redman sikeres amerikai tévéproducert, aki a Survivor túlélõshow és a Pimp My Ride tuningshow révén szerzett hírnevet.

 • Ékszerrablás Bagdadban vérfürdõvel

  Álarcos fegyveresek legalább tizenöt embert megöltek és tucatnyi ékszerüzletet raboltak ki Bagdadban. Az iraki hatóságok feltételezik, hogy a támadást az al-Kaida terrorszervezet tagjai hajtották végre.

 • Megrepedt csõvezeték okozott özönvizet

  Özönvízre ébredt Kispest. A 40 centimétert is elérte az utcán hömpölygõ víz magassága, miután vasárnapra virradóra a Dobó Katica és a József Attila utca keresztezõdésében megrepedt egy csõvezeték.

 • Fordított zsebtolvajok - pénzt lopnak a táskákba

  Anti-zsebtolvajok "garázdálkodnak" Londonban: bankjegyeket lopnak be gyanútlan járókelõk zsebeibe, táskáiba a Trafalgar téren vagy egyéb nevezetességeknél.

 • Öt évet kapott Kaiser Ede

  Jogerõsen öt év letöltendõ börtönbüntetésre ítélte a Fõvárosi Bíróság csütörtökön Kaiser Edét mintegy 10 évvel ezelõtt elkövetett különbözõ, vagyon elleni bûncselekmények, elsõsorban lopások miatt.

  A móri bankrablás perében korábban tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélt Kaiser Edét ezúttal 12 rendbeli lopás és társtettesként elkövetett csalás miatt mondta ki bûnösnek a bíróság.

 • Új Btk. - Répássy: hatékony, korszerű, egységes büntetőkódex készült

  A július 1-jén hatályba lépett új büntető törvénykönyv (Btk.) hatékony, korszerű és egységes kódex, amely szigorú, \"tettarányos\" büntetőjogi szemléletet tükröz - mondta Répássy Róbert, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára szerdán Budapesten, a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület szakmai konferenciájának megnyitóján.

 • 100 milliós drogfogás a fõvárosban

  A rendõrség egy 500 töves marihuána-ültetvényt a XVI. kerületben, valamint egy kisebb ültetvényt Újpesten

 • Egértolvajok: 10 perc alatt öt képet loptak 90 millió értékben

  Stockholm - Röpke tíz perc alatt loptak el öt képet 90 millió forint értékben egy svéd múzeumból ismeretlen tettesek: két mû Andy Warhol, három Roy Lichtenstein alkotása.

 • Öngyilkos lett a 'Halál angyala'

  Holtan találták a cellájában azt a finn ápolónõt, aki inzulinnal megölte egyik betegét, egy csecsemõ ellen pedig gyilkosságot kísérelt meg hasonló módszerrel. A Finnországban csak 'Halál Angyalaként' nevezett nõt tavaly ítélték életfogytiglani börtönre. Turku rendõrségének keddi közleménye szerint meghalt börtöncellájában Katarina Lönnquist. A 28 éves nõt megpróbálták újraéleszteni, sikertelenül.

 • 14 év fegyház a gyerekgyilkos apának

  Tizennégy év fegyházbüntetést kapott elsõ fokon az a férfi, aki két éve rágyújtotta magára és három gyermekére a bérelt lakásukat Tolcsván, s a tûzben az egyik gyerek életét vesztette. Az ügyben a végsõ szót a Debreceni Ítélõtábla mondhatja ki, a férfi ugyanis felmentésért fellebbezett, az ügyészség viszont tényleges életfogytiglani szabadságvesztés kiszabását kérte.

 • Haláleset egy brazil kosármeccsen

  Szerencsétlen baleset következtében veszítette életét egy 19 éves brazil kosaras, aki zsákolás után esett a fejére.

 • Kizuhant a vonatból egy húsz éves fiú Balatonszemesnél

  Súlyos baleset történt vasárnap hajnalban a balatonszemesi vasútállomáson, egy húsz éves fiú ittasan kiesett a vonatból.

 • Akár 73 milliós büntetés is járhat ittas vezetésért

  Akát több tízmilliós büntetést is kaphat az aki, ittasan vezet és bíróság szigorú ítéletet szab ki rá. Az egyik rendõri akció során kilencezer ellenõrzöttbõl százhatvanheten ittasan vezettek. Nekik ez nem túl jó hír.

 • A szomszéd autója bánta a vitát

  Ittasan veszett össze lakótársával, majd megrongálta a szomszéd autóját. A rendőrség vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást.

 • Gyilkosság és öngyilkosság Szombathelyen

  Anya és leánya együtt ment a halálba csütörtökön Szombathelyen.