rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ittasan okozott balesetet, majd elhajtott, de egy szemtanú követte

 • Share on Tumblr

  A baleset okozója elhajtott a helyszínről, de egy szemtanú követte és a győri rendőrök elfogták.

  Egy 31 éves győrzámolyi lakos 2017. március 29-én 17 óra 30 perc körüli időben Győrben közlekedett személyautójával. A Jereváni úton egy parkolóban szabálytalan hátramenet végrehajtásába kezdett, de egy élelmiszerbolt hátsó falának ütközött. A férfi ezután útját az Erfurti út irányába folytatta az úttest bal oldalának szabálytalan igénybevételével és egy leparkolt gépkocsi jobb oldali első sarokpontjának hajtott.

  A második ütközést követően a sofőr adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt, de egy szintén a parkolóban várakozó szemtanú saját autójával követte az okozót és értesítette közben a rendőrséget. A bejelentő folyamatosan tájékoztatta a rendőröket az útvonalról, így a győrzámolyi lakost végül megállították és elfogták a járőrök. Mivel a jármű vezetőjével szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért a férfit előállították mintavételre, vezetői engedélyét pedig – átvételi elismervény ellenében - elvették.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Pofátlan trükökkel szedték el az áldozatok pénzét

  Trükkös lopásokkal gyanúsítanak egy 23 éves sajóbábonyi férfit. Juhászné Kiss Katalin rendõrségi szóvivõ keddi közlése szerint a férfi egy társával elõbb egy idõs embert vert át, majd egy 50 éves nõt tévesztett meg.

 • Ronaldinho drogozik?

  Szökésben lévõ kábítószer-kereskedõvel beszélt telefonon Ronaldinho, az AC Milan és Anderson, a Manchester United brazil labdarúgója. A rendõrség lehallgatta a beszélgetést, amely elsõsorban arról szólt, mikor találkoznak majd egy szambapartin.

  A két, Európában futballozó játékos ellen nincs terhelõ bizonyíték, hogy részt vettek-e bûncselekményben, így hivatalosan nem váltak gyanúsítottá. A kábítószer-kereskedõ Richard Alex Martins júniusban szökött meg egy börtönbõl, és a hatóságok szerint az egyik legnagyobb drogdíler Porto Alegrében.

 • Kiugrott az ötödikrõl: azonnal meghalt

  Életét vesztette egy 49 éves nõ Eperjesen.

  A nõ tetemére járókelõk találtak rá, egy bérház elõtt.

 • Álvámosok buktak le Dél-Magyarországon

  Piacon vásárolt ál-egyenruhában bukott le a napokban három álvámos Dél-Magyarországon, a triót feljelentették a valódi pénzügyõrök.

 • Savval öntötte le volt nejének arcát

  Égetõ bosszút állt 23 éves szeretõjén egy román férfi. Miután barátnõje elmondta neki, hogy ki szeretne szállni a kapcsolatból, a férfi gonosz bosszút forralt. Körülbelül 6 hónapon keresztül gyûjtögette egy üveg kannába - az egyelõre beazonosítatlan helyekrõl származó - kénsavat, amelyet egy parkban rejtett el.

 • Késsel fenyegette diákjait egy tanár

  Halálra rémisztette a harmadikosokat egy oktató Nagy-Britanniában, aki óra közben egy kést rántott elõ és azzal félemlítette meg a gyerekeket.

 • Bosszúból fenyegetett bombatámadással

  Beazonosította és elfogta a rendõrség azt a férfit, aki tavaly karácsony elõtt pár nappal bombatámadással fenyegetett meg egy pécsi bevásárlóközpontot. A komplexumot a rendõrök akkor kiürítették, és tüzetesen átvizsgálták, azonban robbanóanyagot nem találtak...

 • Kerékpározó kislányt ütöttek el Szeged és Bordány között

  Szerdán az esti órákban halálos kimenetelû baleset történt Szeged és Bordány között.

 • Egy fiatal párra géppisztolyból 49 lövést adtak le

  Újabb 19 emberéletet követelt a kábítószerkartellek közötti háborúskodás Mexikó északi részén vasárnap estétõl hétfõ estig. Tizennégy embert az egyesült államokbeli Texas szövetségi állammal határos Ciudad Juárezben öltek meg, ahol igazságügyi illetékesek szerint a drogkartellek közötti versengésnek január óta 1500 halálos áldozata volt.

 • Vadkendertermesztõ csuklóján kattant a bilincs

  A rendõrök lakossági bejelentés alapján tartottak házkutatást a 62 éves férfi családi házánál.

 • Újabb huszonkilenc határsértõt fogtak el

  Egy híján harminc illegális migránst fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai Tiszasziget és Röszke térségében 24 óra alatt.

 • Kerítés fogta tolvaj

  Miskolc - Kerítés fogott tolvajt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tállyán.

  A Szerencsi Rendõrkapitányság Tállyán járõrözõ emberei egy családi ház kerítése elõtt különféle szerszámgépekbe, használati tárgyakba botlottak.

 • 20 év fegyházat kapott a kegyetlen gyilkos

  A Tatabányai Törvényszék húsz év fegyházra ítélte kedden a 21 éves Tárkányi Józsefet, aki különös kegyetlenséggel, aljas indokból megölt egy nõt 2011 szeptemberében; az ítélet nem jogerõs, a vádlott enyhítésért fellebbezett.

 • Rabok ápolják azokat, akiknek rácsok mögötti halál rendeltetett

  Önkéntes betegápolóknak szegõdnek rabok az amerikai börtönökben, mert úgy érzik, hogy õrizetes társaik fájdalmának enyhítésével legalább részben jóvátehetik saját bûneiket.

 • Leszerelték a verekedéssel gyanúsított rendõröket

  Leszerelték azt a két rendõrt, akik ellen egy igazoltatott fiú megverésének gyanújával indult eljárás Heves megyében.

 • Baltával csapta fejbe ivócimboráját a hajléktalan

  Baltával ütötte fejbe ismerõsét egy hajléktalan férfi Szolnokon - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje pénteken.

 • Balesetet szenvedett egy motoros rendõr Miskolcon

  Balesetet szenvedett egy motoros rendõr Miskolc egyik közlekedési csomópontjában: nekiütközött hátulról egy autó, mikor megállt a sárga lámpánál. A rendõr felborult, de nem esett baja

 • Több gépkocsit összetört a kábítószeres sofõr

  Elõször a szemközti sávban közlekedõ autót súrolta, majd megállt, és nagy sebességgel nekitolatott a megállóból szabályosan kikanyarodó autóbusznak egy személygépkocs Vásárosnaményban. Az okozó ezután ismét elõremenetbe váltott, és az út jobb oldalán parkoló autónak ütközött.

 • Lõszerek a Bosnyák téren: holnap folytatják a kutatást

  Csaknem 350 kilogramm második világháborús tüzérségi lövedéket szállítottak el a tûzszerészek a fõvárosi Bosnyák térrõl - tájékoztott Kajó László, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese. A lövedékeket a központi gyûjtõhelyre vitték.

 • Saját házát robbantotta fel egy férfi

  Magára robbantotta egy férfi a házát csütörtök délelõtt Pincehelyen.