rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ittasan okozott balesetet, majd elhajtott, de egy szemtanú követte

 • Share on Tumblr

  A baleset okozója elhajtott a helyszínről, de egy szemtanú követte és a győri rendőrök elfogták.

  Egy 31 éves győrzámolyi lakos 2017. március 29-én 17 óra 30 perc körüli időben Győrben közlekedett személyautójával. A Jereváni úton egy parkolóban szabálytalan hátramenet végrehajtásába kezdett, de egy élelmiszerbolt hátsó falának ütközött. A férfi ezután útját az Erfurti út irányába folytatta az úttest bal oldalának szabálytalan igénybevételével és egy leparkolt gépkocsi jobb oldali első sarokpontjának hajtott.

  A második ütközést követően a sofőr adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt, de egy szintén a parkolóban várakozó szemtanú saját autójával követte az okozót és értesítette közben a rendőrséget. A bejelentő folyamatosan tájékoztatta a rendőröket az útvonalról, így a győrzámolyi lakost végül megállították és elfogták a járőrök. Mivel a jármű vezetőjével szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért a férfit előállították mintavételre, vezetői engedélyét pedig – átvételi elismervény ellenében - elvették.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Õrizetben a moszkvai közlekedési pornós

  Õrizetbe vették Moszkvában azt a férfit, aki pornófilmecskével okozott dugót a közlekedésben.

 • Nyolcvanöt éves asszony gyilkolt

  Eljárást indított a rendõrség azzal a nyolcvanöt éves szarvasi asszonnyal szemben, aki a gyanú szerint úgy helybenhagyta sógornõjét, hogy az belehalt sérüléseibe.

 • Halálos áldozatot követelt a dohányzási tilalom Törökországban

  Halálos áldozatot követelt a törökországi vendéglátóhelyeken nemrégiben bevezetett dohányzási tilalom: egy férfi agyonlõtt egy embert, egy másikat pedig megsebesített, mert a füstölési tilalom betartására kérték.

 • Rendõrkutyák szereltek le egy támadót

  Rendõrkutyákkal fogták el azt a fiút, aki súlyosan bántalmazott egy férfit Somogysárdon, majd ezt követõen elmenekült a helyszínrõl.

 • Évekkel késõbb buktatta le áldozata a molesztáló férfit

  William Walker ötéves korában nyúlt elõször a kislányhoz, és hosszú éveken át molesztálta, a legkülönbözõbb beteg módszerekkel zaklatta õt. Biztos volt benne, hogy megúszhatja a dolgot, mivel azt gondolta a gyerek túl kicsi ahhoz, hogy lebuktassa õt.

 • Álbrókerekre csaptak le kommandósok

  Kommandósok lepték el a Capital Partners brókerirodát, öt embert õrizetbe vettek, negyvenet tanúként hallgattak ki. A rendõrség szerint a cég hárommilliárdot csalt ki hiszékeny emberek zsebébõl.

 • Drogterjesztés a karádi általános iskolában

  Fiatalkorúaknak adott el drogot két fiatal Karádon, a dílerek beetetéses módszerrel terítették a helyi általános iskola diákjainak a szert.

  A rendõrök egy fiatalkorút és egy 25 éves fiatalembert fogtak el, akiknél a házkutatás során nem találtak kábítószert.

  Az iskola diákjai között drogtesztet végeztek, amely néhány esetben THC-t (Tetrahidrokannabinol) mutatott ki a kisiskolások szervezetében, ez arra utal, hogy a diákok közül akadt, aki füvezett.

 • Túl fiatal volt, hogy elítéljék

  Sikerült kibújnia a felnõtt bíróság szigorú ítélete elõl annak a francia autótolvajnak, akinek ügyvédje azzal érvelt, hogy védence még pontosan egy percnyire volt a felnõtté válástól, mikor a hatóságok elfogták.

 • Késelésig fajult a szóváltás

  Előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrta ismerősét egy szegedi férfi. A bántalmazás következtében a sértett súlyosan sérült.

 • Felgyújtotta autóját a benzinár miatt: szemeteléssel vádolják

  Frankfurt - Felgyújtotta autóját a benzinár emelkedése ellen tiltakozva egy férfi Németország, Frankfurt központjában.

 • Lapáttal verte agyon az ajándékba kapott kutyát

  2011. július elején bejelentés érkezett a Szigetvári Rendõrkapitányságra, hogy Sumony-Csobokapuszta határában a szántóföldek melletti árokban egy reklámszatyorban 2 keverék kiskutyát találtak és az egyik kiskutya már nem él.

 • Gazdája hibájából harapott a kutya

  Gazdája hibájából harapott a kutyaUtcára szökött kutya harapott megy egy idős férfit Tamásiban szerdán - közölte a rendőrség. A hatóság tájékoztatása szerint április 3-án 9 órakor egy ház nyitott kapuján keresztül egy komondor kutya az utcára szökött és megharapott egy idős férfit, aki a harapás következtében súlyos sérülést szenvedett. A háziak mentőt hívtak, akik a sérültet a dombóvári kórházba vitték. A kutyát a hatósági állatorvos megvizsgálta és két hetes karanténba helyezését rendelte el. A rendőrök megállapították, hogy a ház kapuját a 41 éves T. István hagyta nyitva.

 • A kínai hamisítók elképesztõ ügyesek!

  A kínai hamisítók az ország közelgõ nemzeti ünnepére idõzített propagandafilmekbõl is búsás hasznot remélnek. A kalózkodásellenes szervezetek pedig a népköztársaság kikiáltásának 60. évfordulójára készült filmek illegális kópiáinak elkobzásával és a másoló berendezések megsemmisítésével fenyegetõznek.

 • Felgyújtotta tanyaépületét, majd öngyilkos lett egy 35 éves férfi szombaton este Kistelek közelében - furcsa

  A tüzet a kiérkezõ tûzoltóknak sikerült eloltani. Az épület egyik helyiségében felakasztva megtalálták a férfit is.

  A szemlebizottság idegenkezûségre utaló körülményt nem tapasztalt, a tüzet feltehetõen a ház egyedül élõ lakója okozta, mielõtt öngyilkos lett.

 • Helikopter zuhant le London belvárosában

  A baleset a Temze déli partján, London egyik legforgalmasabb negyedében történt, a reggeli csúcsforgalom idején. A helikopter Vauxhall városrész fõútjára, a zsúfolt Wandsworth Roadra zuhant és felrobbant.

 • A fürdőkádban szenvedett halálos áramütést egy 20 éves lány Siófokon

  A fürdőkádban szenvedett halálos áramütést egy 20 éves lány Siófokon. Barátnőivel pihent egy szabadisóstói nyaralóban.

 • 25 ember halt meg, amikor felborult egy teherautó

  Legkevesebb 25 ember, köztük 11 gyermek halt meg az indiai Bihar tartományban, amikor felborult egy nagy sebességgel közlekedõ teherautó.

 • Mosógépben mosta ki fiát egy férfi - életét vesztette a gyermek

  Büntetésbõl mosógépben mosta ki kisfiát egy francia férfi.

 • Vasúti munkás lopta a kábeleket!

  Elfogták a rendõrök azt a felsõvezeték-cserélõként dolgozó férfit, akinek autójában mintegy másfél mázsa lopott kábelt találtak Veszprém megyében.

 • Tûzoltósisak-tolvaj

  Tûzoltósisakot lopott egy férfi az Egyesült Államokban, amiért még betöréssel is vádolják.