rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ittasan okozott balesetet, majd elhajtott, de egy szemtanú követte

 • Share on Tumblr

  A baleset okozója elhajtott a helyszínről, de egy szemtanú követte és a győri rendőrök elfogták.

  Egy 31 éves győrzámolyi lakos 2017. március 29-én 17 óra 30 perc körüli időben Győrben közlekedett személyautójával. A Jereváni úton egy parkolóban szabálytalan hátramenet végrehajtásába kezdett, de egy élelmiszerbolt hátsó falának ütközött. A férfi ezután útját az Erfurti út irányába folytatta az úttest bal oldalának szabálytalan igénybevételével és egy leparkolt gépkocsi jobb oldali első sarokpontjának hajtott.

  A második ütközést követően a sofőr adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt, de egy szintén a parkolóban várakozó szemtanú saját autójával követte az okozót és értesítette közben a rendőrséget. A bejelentő folyamatosan tájékoztatta a rendőröket az útvonalról, így a győrzámolyi lakost végül megállították és elfogták a járőrök. Mivel a jármű vezetőjével szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért a férfit előállították mintavételre, vezetői engedélyét pedig – átvételi elismervény ellenében - elvették.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Brutális módon megkínozta a rá bízott kisfiút egy brit nõ

  Hét év börtönt kapott az a szadista brit nõ, aki válogatott kínzásoknak vetett alá egy rá bízott gyereket, miután elvesztette a türelmét.

 • Egyetlen becsempészett Kinder tojásért 60 ezres bírság Amerikában

  Hatvanezer forintnyi dollárra bírságoltak meg Kinder tojás becsempészéséért egy kanadai nõt az Egyesült Államokban.

 • Szabálysértő gyalogost ütött el az autós

  Szabálysértő gyalogost ütött el a személygépkocsi vezetője. A helyszínre érkező baleset helyszínelők megállapították, hogy egy helyi lakos Nissan típusú személygépkocsijával haladt a Felsőbüki Nagy Pál utcán a József Attila utca felé.

 • Öngyilkos lett a 'Halál angyala'

  Holtan találták a cellájában azt a finn ápolónõt, aki inzulinnal megölte egyik betegét, egy csecsemõ ellen pedig gyilkosságot kísérelt meg hasonló módszerrel. A Finnországban csak 'Halál Angyalaként' nevezett nõt tavaly ítélték életfogytiglani börtönre. Turku rendõrségének keddi közleménye szerint meghalt börtöncellájában Katarina Lönnquist. A 28 éves nõt megpróbálták újraéleszteni, sikertelenül.

 • Szíven szúrta barátnõjét egy férfi

  Elfogtak a rendõrök egy 22 éves férfit, aki a gyanú szerint szerdán Budapesten megölte vele egykorú barátnõjét.

 • Cégtársára akarta kenni a lövöldözést, hogy így szerezze meg a cég bevételét

  Cégtársára akart "kenni" egy a múlt héten a VII. kerületben történt lövöldözést két férfi.

 • Leghamarabb 3029-ben szabadulhat egy texasi férfi

  Összesen 4060 év börtönre ítéltek Texasban egy 43 éves férfit, akit három kiskorú lány megerõszakola miatt vádolnak. Minimum negyven alkalommal erõszakolta meg a három lányt, a bíróság szerint két éven át erõszakoskodott áldozataival James Kevin Pope.

  Az esküdtszék minden egyes nemi erõszakért életfogytiglani börtönre ítélte, halmazati büntetésként pedig háromszor húsz évet szabtak ki, mert áldozatai kiskorúak voltak.

 • 89 éves nénit raboltak ki a trükkös tolvajok

  Lakossági bejelentés alapján fogták el a rendõrök egy trükkös lopás egyik elkövetõjét Budapesten.

 • Hótömb zuhant egy gyalogosra Budapesten

  Hó zúdult egy gyalogosra egy épület tetejérõl Budapesten, a Dózsa György úton. A nõhöz mentõt kellett hívni.

 • Négy embert kivégeztek

  Négy halálra ítéltet - két egyiptomit és két szaúdit - fejeztek le kedden Szaúd-Arábiában - jelentette be az iszlám ország belügyminisztériuma.

 • Aki teheti, ellop egy mûkincset

  Ukrajnában az utóbbi tíz évben mintegy ezer kulturális értéket képviselõ tárgyat loptak el az állami gyûjteményekbõl, ami tízszeres növekedést jelent a megelõzõ évtizedhez képest.

 • A zseblopás-mentes, önfeledt szórakozásért

  (Szeged - Csongrád megye)

  A Szegedi Rendõrkapitányság Újszegedi Rendõrõrse a város éttermeiben, szórakozóhelyein az utóbbi idõben tapasztalható vagyon elleni bûncselekményekre, azok megelõzésére hívja fel az alábbiak alapján a figyelmet:

 • Drogkereskedõ család bukott le Pécsett

  Az apa és fia ellen kábítószerrel visszaélés gyanúja miatt indult büntetõeljárás.

 • Elszámolási vita miatt kellett meghalnia a szegedi maffiaper vádlottjának.

  Valószínûleg egy elszámolási vita miatt lõttek agyon szerda reggel egy férfit a Tolna megyei Gyönkön. A rendõrség három embert vett õrizetbe eddig az üggyel kapcsolatban, és kezdeményezik elõzetes letartóztatásukat. Mindhárman részleges beismerõ vallomást tettek, az egyik férfi büntetett elõéletû - hangzott el a Tolna Megyei Rendõr-fõkapitányság péntek délelõtti sajtótájékoztatóján.

 • Villamoson lett rosszul a férfi, aki rátámadt a mentõkre

  Közfeladatot ellátó személy elleni erõszak és rongálás miatt indított eljárást a rendõrség egy férfi ellen, aki a 4-es villamoson rosszul lett, majd a kiérkezõ mentõkre támadt - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság szombaton.

 • Körözött bûnözõket emeltek ki a rendõrökre támadó drukkerek közül

  Két embert állítottak elõ a rendõrök a fõvárosban, a Ferencváros-Diósgyõr labdarúgó mérkõzésrõl. A szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt mérkõzés után két rendõr megsérült, mikor az egymásnak rontó szurkolók megdobálták õket üvegekkel.

 • Elszabadult egy utánfutóról egy autó az M7-en

  Elszabadult egy utánfutóról egy autó az M7-es autópályán Siófoknál. A balesetben szerencsére nem sérült meg senki.

 • Megvadult a biciklis

  A pszichiátrián kötött ki végül az a kerékpáros, aki egy igazoltatás után megvadulva, fejjel támadt a járõrök autójára, majd a fogda ajtaját is szétrúgta.

 • Fémtolvajt fogtak a rendõrök a HÉV-nél

  Egy BKV-s jármûvezetõ segítségével fogtak el egy körözés alatt álló fémtolvajt a rendõrök a Ráckevei HÉV vonalán.

  Az elkövetõ csütörtökön dél körül Szigetszentmiklós-Gyártelepnél próbált csavarokat és fémlemezeket lopni a Ráckevei HÉV egyik kihúzóvágányáról.

  Egy HÉV-vezetõ észrevette és rögtön intézkedett a rendõrség riasztásáról.

 • Elrabolták, majd prostitúcióra kényszerítették a lányt

  Hónapig tartó nyomozás eredményeképp2011 júniusában elfogták annak a bandának az utolsó tagját is, amelyik még 2011 januárjában rabolt el egy fiatal lányt, hogy prostitúcióra kényszerítse.