rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ittasan okozott balesetet, majd elhajtott, de egy szemtanú követte

 • Share on Tumblr

  A baleset okozója elhajtott a helyszínről, de egy szemtanú követte és a győri rendőrök elfogták.

  Egy 31 éves győrzámolyi lakos 2017. március 29-én 17 óra 30 perc körüli időben Győrben közlekedett személyautójával. A Jereváni úton egy parkolóban szabálytalan hátramenet végrehajtásába kezdett, de egy élelmiszerbolt hátsó falának ütközött. A férfi ezután útját az Erfurti út irányába folytatta az úttest bal oldalának szabálytalan igénybevételével és egy leparkolt gépkocsi jobb oldali első sarokpontjának hajtott.

  A második ütközést követően a sofőr adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt, de egy szintén a parkolóban várakozó szemtanú saját autójával követte az okozót és értesítette közben a rendőrséget. A bejelentő folyamatosan tájékoztatta a rendőröket az útvonalról, így a győrzámolyi lakost végül megállították és elfogták a járőrök. Mivel a jármű vezetőjével szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért a férfit előállították mintavételre, vezetői engedélyét pedig – átvételi elismervény ellenében - elvették.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fegyverrel akart kirabolni egy pénzváltót egy 24 éves férfi

  Fegyverrel akart kirabolni egy 24 éves férfi egy belvárosi pénzváltót, de az alkalmazott nem teljesítette a követelést, a rendõrök elfogták az elkövetõt.

 • 45 nap alatt 22-szer gyorshajtott

  Phoenix - 45 napon belül 22-szer fotóztak le a rendõrség út menti kamerái egy nõt az Egyesült Államokban.

 • Levágott nõi fejjel parádézott a frusztrált férj

  Dakka - Megöltem a feleségem! - kiáltozta büszkén lépdelve egy levágott nõi fejjel Dakka utcáin egy bangladesi férfi, mielõtt a rendõrök õrizetbe vették.

  Pedig nem is a felesége volt az áldozat: a 34 éves Amin összeveszett a nejével, elrohant otthonról és csak három nappal késõbb tért haza. Mikor csütörtökön belépett lakásába, nejét nem találta, így berontott a 22 éves albérlõ szobájába, és egy konyhakéssel levágta a nõ fejét.

 • Ittas rendõr gázolt Nógrád megyében

  Egy ittas fõvárosi rendõr gázolt el két gyalogost még január végén, Nógrád megyében, Somoskõújfaluban.

 • Megölte kislánya molesztálóját az apa

  A 23 éves apa ellen végül nem indítottak eljárást a texasi hatóságok. Az amerikai államban ugyanis lehet halálos erõt alkalmazni szexuális támadások elhárítására.

 • Két évvel ezelőtti gyilkosságra derült fény

  Névtelen bejelentés alapján egy 2012-ben megölt férfi holttestét találták meg a rendőrök egy érdi ház kertjében elásva, a feltételezett tetteseket elfogták. Valaki idén áprilisban a "telefontanú" - vonalon bejelentette, hogy D. Béla és társa megölt Érden egy embert, akinek a holttestét egyikük kertjében elásták.

 • Bosszúból öltek a maoista lázadók

  Maoista lázadók rátámadtak egy falura, és legalább kilenc embert megöltek csütörtökön a kelet-indiai Bihár szövetségi államban. Tettük oka az lehetett, hogy rendõrségi informátoroknak tartották a falu lakóit.

 • Vonat gázolt halálra egy férfit Füzesabonyban

  Halálra gázolt a vonat egy férfit csütörtökön Füzesabonyban.

 • Emberölési kísérlettel vádolják a diákját megvakító indiai tanárt

  Újdelhi - Emberölési kísérlettel vádolják azt az indiai tanárt, aki feleltetés közben megvakított egy 6 éves kislányt.

  Az elképesztõ bûneset még tavaly novemberben történt Cshattíszgarh szövetségi államban, ám a rendõrségre csupán most érkezett a bejelentés.

 • Családi veszekedés miatt bukott le

  Családi veszekedés miatt került rendõrkézre egy bírósági körözés alatt álló ember Hajdú-Bihar megyében.

 • Különleges ékszer tûnt el a reptéri poggyászból

  Különleges, csaknem milliós értékû ékszert loptak el az egyik légi utas poggyászából feltehetõleg Ferihegyen. Az eset kapcsán a rendõrség felhívja a figyelmet, hogy aki csak teheti, ne adjon fel nagyobb értéket poggyászként, hanem ha lehet, kézipoggyászában vigye azt magával.

 • Három emeletet zuhant a szegedi lány: túlélte a közel 10 méteres esést

  Valószínûleg saját maga akart véget vetni életének.

 • Fejbelõttek és megkínoztak egy kutyát Máltán, de túlélte

  Nyöszörgésre figyeltek fel, aztán egy haldokló kutyát találtak egy deszka alatt máltai állatvédõk. A keverék állat végtagjait összekötözték és valószínûleg többször pofán lõtték sörétes puskával, de a kutya mindent túlélt.

 • Döbbenet: mise alatt szexelt a rendõr a templomban!

  Felfüggesztettek egy német rendõrt, mert állítólag egy katolikus templomban kerített sort szerelmi légyottra - ráadásul mise alatt.

 • Rabként tartották a nyugdíjas férfit

  Õrizetbe vettek egy huszonhét éves kecskeméti férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy nõtársával fogvatartott és kifosztott egy nyugdíjas férfit.

 • Agyonlõttek egy papot a részegek

  Ittas huligánok megöltek Moszkva mellett egy ortodox papot, aki az alkoholisták gyógyulásáért fohászkodott; egy hónap leforgása alatt ez immár a második gyilkosság, amelynek ortodox pap az áldozata Oroszországban.

 • Tragédia az M6-os autópályán

  Egy kamion az autópálya jobb pályatestének 99-es kilométerszelvényénél eddig ismeretlen okból letért az úttestrõl és felborult, a sofõr a helyszínen életét vesztette.

 • Fegyvert rántott a vonaton a nyugdíjas

  Elfogta a rendõrség azt a nyugdíjas korú férfit, aki eddig ismeretlen okból fegyverrel kezdett fenyegetõzni egy dunántúli vonaton.

 • A rendõrségre hajtott ittasan

  A legjobb szándékkal hajtott ittasan a rendõrségre egy férfi az Egyesült Államokban: kóbor kutyát talált és annak keresett menhelyet. Mindketten rács mögé kerültek.

 • Ékszerrablás Bagdadban vérfürdõvel

  Álarcos fegyveresek legalább tizenöt embert megöltek és tucatnyi ékszerüzletet raboltak ki Bagdadban. Az iraki hatóságok feltételezik, hogy a támadást az al-Kaida terrorszervezet tagjai hajtották végre.