rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Édesanyját késelte halálra egy 42 éves férfi

 • Share on Tumblr

  A rendőrök a helyszínen elfogtak egy 42 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A nyomozás elsődleges adatai szerint a 42 éves férfi 2017. április 1-jén a délutáni órákban családi házuk udvarán, illetve a ház előtti járdán egy előzetes családi veszekedést követően késsel megszúrta, valamint bántalmazta édesanyját. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

  A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, akit előállítottak a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Három hónap börtön porszívós szexért

  Saginaw - Három hónap börtönt kapott porszívós szeretkezésért egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Rendõröket kellet hívni a különös esküvõre

  Valami igazán ütõset akartak a tréfás kedvû haverok csinálni az esküvõn, ám a meglepetés annyira jól sikerült, hogy nem gyõztek a rendõrségnek magyarázkodni.

 • A szülõk tudtával halt éhen a hároméves kislány

  A bajorországi Thalmässingben a szülei szeme láttára halt éhen egy három éves gyerek.

 • Személygépkocsi tetején ugrándoztak a fiatalok...

  2009. május 20-án éjfél körüli idõben Debrecenben a Virág utcán kószált két ismeretlen fiatalember, akik egy ott parkoló Toyota Corolla típusú személygépkocsi mellett elsétálva, felpattantak annak motorháztetejére, azon ugrálni kezdtek, majd elszaladtak.

 • Hamis igazolványokkal nyitottak folyószámlát és kaptak hitelkártyát

  A csalók fiktív nevekre kiállított hamis személyi igazolványok felhasználásával folyószámlákat nyitottak, melyekre nagyobb értékben látszólag munkabérbõl fakadó átutalásokat teljesítettek, majd erre hitelkártyák kibocsátását kérték, melynek hitelkeretét természetesen kimerítették.

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Gazdaságvédelmi Fõosztályának munkatársai elfogták H. T. 25 éves, T. B. 28 éves és M. Z. 33 éves férfiakat, akiket csalással és közokirat-hamisítással gyanúsítanak a nyomozók.

 • Jótettnek álcázta a képrablást a kaszinófüggõ

  Velence - Fivérei azt hitték, hogy haldokló édesanyjuk éjszakai õrzésével akarja jóvátenni a kaszinókban és könnyû hölgyekre elpazarolt súlyos pénzeket. A valóságban azonban a 65 éves olasz férfi a család képgyûjteményét lopta el és tette pénzzé, hogy tovább hódolhasson gyógyíthatatlan szenvedélyének.

 • Emberekkel kereskedtek

  Tizenhét nõt futtatott Németországban az a bûnbanda, amelynek négy tagját elfogták, másik négy ellen pedig elfogató parancsot adott ki a rendõrség - mondta a Nógrád Megyei Rendõr-fõkapitányság bûnügyi igazgatója kedden Salgótarjánban.

 • Koncertezõ tömegbe hajtott egy idõs nõ

  Ünneplõ emberek tömegébe hajtott egy idõs hölgy az Egyesült Államokban: a 63 éves nõ eddig ismeretlen okokból vesztette el uralmát a gépkocsi felett az Ohio állambeli Limában.

 • Letért az útról és több fát kidöntött egy személyautó

  Autóbaleset miatt félpályás útzár van érvényben a régi 5-ös úton. Egy személy sérült meg.

 • Állatokat szállító kamion borult árokba

  A vizes úton megcsúszott és árokba borult egy állatokat szállító kamion.

 • Leszúrta feleségét egy nyíregyházi férfi

  Tragédiához vezettet egy családi veszekedés kedden. A szóváltás dulakodássá fajult, a férj leszúrta a feleségét.

 • Magyarok Nyilai - újabb három férfit vettek õrizetbe

  Három újabb gyanúsítottat vett õrizetbe a Központi Nyomozó Fõügyészség az országgyûlési képviselõk ellen elkövetett, illetve tervezett támadások gyanújával. A hatóságok szerint a három férfi közül kettõ részt vett a Kóka János háza ellen végrehajtott Molotovos támadás ellen, a harmadik pedig egy dunaújvárosi képviselõ elleni támadás részese volt.

 • Áramütés miatt meghalt egy 15 éves lány

  Áramütés következtében meghalt egy 15 éves lány egy Kecel melletti tanyán vasárnap este.

 • Kiürítették a mûegyetemet egy játékpisztoly miatt

  Nem valódi fegyvert, hanem egy játékpisztolyt vett elõ egy hallgató szerda délelõtt a Budapesti Mûszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.

 • Teherautó és személyautó ütközött az M1-es autópályán

  A kamion sofőrje egy ütközést akart elkerülni, ezért elrántotta a kormányt. A kedd reggeli baleset miatt nincs útzár. Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, a Börcsi pihenőhelyre akart befordulni egy teherautó, amikor egy személyautó hátulról belehajtott.

 • Strandolókat fosztogató tolvajokat fogtak el a Velencei-tavon

  Két, strandolókat fosztogató tolvajt fogtak el a rendõrök a hétvégén a Velencei-tónál.

  A Fejér megyei üdülõhelyen járõrözõ egyenruhások szombat délután, a velencei szabadstrand parkolójában figyeltek fel egy gyanúsan viselkedõ párra. Épp csak megkezdték a dunaújvárosi lakhelyû férfi és nõ igazoltatását, amikor elõkerült egy szemfüles strandoló, aki elmondta a járõröknek: látta, amint a páros két tárgyat rejt egy parkoló autó alá.

 • Betörõ a szellõzõben

  Bújócskázással magyarázta egy betörõ beszorulását egy üzlet szellõzõcsövébe az Egyesült Államokban.

 • Szamurájkarddal akarta lefejezni az énekesnõt két férfi

  Két férfi azt tervezte, hogy egy szamurájkarddal lefejezi a hírességet, a testét pedig egy folyóba vetik. Egy sasszemû szomszédnak köszönhetõ, hogy tervüket nem sikerült véghezvinniük.

 • Még mindig nem találják a Sajóban elmerült 13 éves fiút

  Péntek délután óta nem került elõ az a 13 éves fiú, aki Kesznyétnél merült el a Sajóban. Az úszni nem tudó fiú nõvérével és két barátjával fürdött, amikor a víz elsodorta.

 • Molotov-koktéllal 'ínálta' szomszédját, maga 'itta meg a levét'

  Bithlo (Florida) - Molotov-koktélt dobott szomszédja lakókocsijára egy férfi az Egyesült Államokban, de õ "itta meg a levét": a viharos szél visszafújta a gyújtópalackot és az õ lakókocsija gyulladt ki, pluszban pedig egy furgonja.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%