rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Édesanyját késelte halálra egy 42 éves férfi

 • Share on Tumblr

  A rendőrök a helyszínen elfogtak egy 42 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A nyomozás elsődleges adatai szerint a 42 éves férfi 2017. április 1-jén a délutáni órákban családi házuk udvarán, illetve a ház előtti járdán egy előzetes családi veszekedést követően késsel megszúrta, valamint bántalmazta édesanyját. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

  A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, akit előállítottak a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Három tehergépkocsi ütközött az M1-es autópályán

  Figyelmetlenségből hajtottak egymásnak. Személyi sérüléses közlekedési baleset történt 2014. december 10-én 4 óra 35 perc körüli időben az M1-es autópálya, Budapest felé vezető oldal 134-es kilométer szelvényében, Börcs térségében.

 • Ágyába bújt a betörõ!

  Egy amerikai férfi hajnalban arra ébredt, hogy valaki bebújik mellé az ágyba, azt hitte, egy régi barátnõje, de sajnos helyette egy részeg férfi volt.

 • Rézlopáson bukott le a drogterjesztõ

  Rezet lopott, de kábítószer-termesztés miatt is lebukott egy férfi Békésben. Pénteken éjjel Dévaványán érték tetten, amikor megpróbálta egy transzformátorállomásról ellopni a vörösréz tekercseket.

 • Biztonsági védõháló a Golden Gate-nél az öngyilkosok ellen

  Washington - Acélhálót feszítenek ki San Franciscóban a világhírû Golden Gate alatt, hogy ne legyen kedvük az öngyilkosoknak a hídról a mélybe ugrani - közölte pénteken a hidat felügyelõ közlekedési hatóság.

  A hatóság igazgatótanácsában - miután több lehetõséget is megvizsgáltak, milyen eljárással lehetne a leghatékonyabban elejét venni az öngyilkosságoknak - 16-1 arányú döntés született a biztonsági háló létesítésérõl.

 • 150 halálos áldozatot követelt a dél-oroszországi árvíz

  150-re emelkedett a halálos áldozatok száma Oroszországban.

 • Saját anyját verte félholtra

  Testi sértés bûncselekményével megvádolva, öttõl tizenkét évig terjedõ szabadságvesztés fenyeget egy 36 éves szlovákiai férfit.

 • A tulajdonos lánya kötötte el apja autóját

  Rövid idõ alatt megtalálták a rendõrök azt az eltûntként keresett autót, amelyrõl kiderült, hogy tulajdonosának 15 éves lánya vitte el hazulról.

 • Ausztriában lopta, Ukrajnába vitte volna

  Ausztriában lopott személyautót akart Ukrajnába vinni a Tiszabecs-Tiszaújlak közötti határállomáson egy tolvaj. A lebukott ukrán állampolgár félmillió forint biztosíték letétbe helyezése mellett szabadlábon védekezhet a büntetõeljárás során - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Konyhakéssel rabolta ki a dohányboltot egy férfi

  A gyanú szerint egy 55 éves halogyi férfi 2014. június 7-én 15 órakor egy zalaegerszegi – belvárosi – nemzeti dohányboltot rabolt ki egy 11 centiméter pengehosszúságú konyhakéssel.

 • Legalább kilenc ember meghalt a súlyos balesetben

  Legalább kilenc ember meghalt a súlyos balesetbenEgy teherautóval ütköztek frontálisan egy kaliforniai autópályán, majd mindkét jármű kigyulladt. Három személyautó szorult közéjük. Legalább kilenc ember meghalt és több mint harmincan megsérültek, amikor a FedEx egyik teherautója belecsapódott egy iskolásokat szállító turistabuszba. A helyi idő szerint csütörtök délután fél hatkor történt balesetnek több halálos áldozata is lehet. A busz és a teherautó közé három személyautó szorult, és tíz embert eltűntként kezelnek a hatóságok. Információk szerint, az autóban utazó emberek biztosan meghaltak

 • Távolítsa el a szögesdrótot, mert sérülést okozhat a betörõknek!

  London - A tolvajok testi épségének védelmében szedet le tolvajok ellen felszerelt szögesdrótot egy zártkerti kertészkedõvel egy önkormányzat Nagy-Britanniában.

  A zártkert önkormányzati tulajdonban van, a 61 éves férfi csak bérli. A szögesdrótot azután szerelte fel, hogy négy hónapon belül háromszor törtek be kertjébe és fészerébe, ahonnan 300 font - bõ 90 ezer forint - értékben loptak el szerszámokat, de kárt tettek veteményeiben is.

 • A rendõrségre menekült bolti lopás után

  Nem a legmegfelelõbb menekülési útvonalat választotta egy betörõ az Egyesült Államokban, bolti lopás után ugyanis a rendõrségen bújt meg.

 • Korrupt adóellenõr akadt horogra

  Salgótarjánban õrizetbe vették az adóhatóság egyik fõosztályvezetõjét, aki vállalkozóktól több millió forintot fogadott el annak fejében, hogy az érintettek elkerüljék az adóügyi felelõsségre vonást.

 • Halálos repülés motorról

  Halálos repülés motorrólÖsszeütközött egy személyautó és egy motorkerékpár szombat hajnalban a főváros XVII. kerületében a Szabadság utcában; a balesetben a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - közölte az MTI-vel az ORFK kommunikációs szolgálata. Átrepült az autó felett és méterekkel arrébb esett a földre a motoros, aki frontálisan ütközött egy autóssal hajnalban Budapesten, a 17-dik kerületben. Nagyon gyorsan ment, legalább 150-nel, átsodródott a másik sávba és egyenesen az autónak csapódott.

 • Két kisgyereket gázoltak el Lakiteleknél

  Egy kis tehergépkocsi gázolt el 2011. április 7-én csütörtökön este a 44-es úton Lakitelek közelében egy 12 éves fiút és egy 7 éves lányt.

  A kislány a helyszínen az életét vesztette.

 • Várandós anyát ölt meg az öccse 'becsületbõl'

  Ammán - Vádat emeltek a hét végén egy 25 éves jordániai férfi ellen, miután beismerte, hogy "erkölcstelen magaviselete" miatt agyonszúrta férjezett, öthónapos terhes nõvérét.

  A férfi 28 éves nõvérét arcon, gyomron és hátba szúrta, s hogy biztos legyen a halálában, a torkát is elvágta, majd a rendõrségre ment és bevallotta tettét - közölte egy nevének elhallgatását kérõ igazságügyi illetékes.

 • Kettévágta a hasát, majd lement a buszhoz mentõt hívni

  Felvágott hassal sétált az utcán egy urán férfi, miután öngyilkossági kísérlete kudarcot vallott.

 • Halálos baleset az M3-on

  Az elsődleges adatok szerint az M3-as autópálya 145-ös kilométerszelvényénél 2014. november 20-án 4 óra körüli időben egy Budapest irányába közlekedő nyerges-vontató ez idáig tisztázatlan okból, a két pályaszakaszt elválasztó szalagkorlátot áttörve a szemközti útszakasz melletti árokba hajtott.

 • Betörõket fogott távcsövével a madarász

  A tájat és a madarakat pásztázta látcsövével egy férfi Miskolcon, amikor észrevette, hogy a távolban hárman próbálnak meg behatolni egy lakóházba.

 • Halálra gázolt egy férfit a vonat Miskolcon

  Halálra gázolt a Füzesabony felé közlekedõ személyvonat egy férfit Miskolcon, a Bogáncs utcai vasúti átjárótól nem messze.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%