rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Édesanyját késelte halálra egy 42 éves férfi

 • Share on Tumblr

  A rendőrök a helyszínen elfogtak egy 42 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

  A nyomozás elsődleges adatai szerint a 42 éves férfi 2017. április 1-jén a délutáni órákban családi házuk udvarán, illetve a ház előtti járdán egy előzetes családi veszekedést követően késsel megszúrta, valamint bántalmazta édesanyját. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

  A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, akit előállítottak a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Volt élettársát bántalmazta a pálmajori férfi

  A Nagybajomi Rendőrőrsre 2014. október 29-én verekedésről érkezett bejelentés, mely szerint 2014. október 28-án 8 óra 45 perc körüli időben Pálmajorban egy 54 éves helyi férfi az utcán bántalmazta volt élettársát.

 • Hepatitisszel fertõzõdtek meg iskolások

  Hepatitis A-vírusfertõzést mutattak ki néhány iskolás gyermek szervezetében Nyíradonyban, illetve Hajdúsámsonban, ezért kedden megkezdték a veszélyeztetett gyerekek védõoltását - közölte Pásti Gabriella, észak-alföldi regionális tiszti fõorvos.

 • Elvették szandálját és botját is a hajlék nélkülinek - van ennél szánalmasabb rablás?!

  Nyíregyháza

  Kiraboltak egy hajléktalant 14-ére virradó éjszaka Nyíregyháza belvárosában. A 64 éves férfit két ismeretlen állította meg és pénzt követeltek. Mivel nem adott, felpofozták, elvették 15.000 forintját, dzsekijét, szandálját és járóbotját.

 • Túlsúlyos rakomány miatt borulhatott fel a kisteherautó az autópályán

  Vélhetõen túlsúlyos rakománya miatt borult fel az az ukrán Mercedes kisteherautó az M7-esen, amelyben öten megsérültek.

 • Kerekesszékével nekigurult az üvegfalnak és kizuhant a betonra egy idõs férfi

  Bizarr baleset történt az angliai Fareham városában. Egy nyolcvankét esztendõs, kerekesszékes nyugdíjas nekigurult az üvegfalnak és kizuhant a betonra. Szörnyethalt.

 • Kínának kémkedett a Pentagon egy tisztviselõje

  Négy éven át Kínának kémkedett az amerikai védelmi minisztérium egy washingtoni tisztviselõje; a 62 éves James Wilbur Fondrenre 60 évi börtön vár, ha bûnösnek találják a vádpontokban.

 • Vendégverõ pincérek õrizetben

  Õrizetbe vette a rendõrség azt a két férfit, akik a gyanú szerint megverték egy terézvárosi szórakozóhely két vendégét, azok állítólagos számlatartozása miatt.

 • Emberi mulasztás okozta a luxori hőlégballon-balesetet

  Emberi felelősséget, a műszaki ellenőrzés elmulasztását állapította meg az egyiptomi hatóságok hivatalos jelentése a februári luxori hőlégballon-balesetről, amelyben 19 ember, köztük egy magyar állampolgár vesztette életét.

 • Saját otthonukban ölte meg 3 gyermekét egy francia nõ

  Három francia gyermekek lemészárolt holttestét találták meg Francia rendõrök egy Párizs külvárosában álló házban. A gyilkossággal az áldozatok édesanyát gyanúsítják, akit a hatóságok le is tartóztattak.

 • Elhajtott a gázoló (Nyíregyháza)

  Súlyosan megsérült kedden (2008-09-09) reggel fél nyolc körül egy 19 éves fiatalember, aki Nyíregyházán, a Korányi Frigyes utcán a temetõ felõl szabálytalanul próbált átkelni az úttesten. Egy belváros felé közlekedõ személyautó ütötte el, a sofõr kiszállt, majd adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínrõl.

 • Órákig feküdt magatehetetlenül a kertben az idős néni

  Egy pölöskei férfi tett bejelentést 2014. október 9-én 19 óra 30 perckor, hogy a szomszédban lakó idős nénit már előző nap óta nem látta, és amikor átment a lakásához, az nyitva volt és hiába kereste az asszonyt, sehol nem találta.

 • A bozótos területén vadkender-ültetvényt találtak Szentendrén

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a fiatal férfit, aki egy elhagyatott, bozótos területen telepített vadkender-ültetvényt Szentendre külterületén.

  A nyomozók e hónap közepén értesültek arról, hogy a Pest megyei város egy félreesõ részén gyanúsan sokszor látnak egy budapesti fiatalembert. Mint kiderült, az illetõ a város egyik utcájának elhagyatott részén egy vadkender-ültetvényt létesített oly módon, hogy a gazos, bozótos területen kissé kiritkította ottani növényzetet, majd az oda ültetett palántákat rendszeresen locsolta.

 • Vonattal ütközött egy személyautó Hajdúsámsonban

  Vonattal ütközött egy személyautó szerdán dél körül Hajdúsámsonban, a Csokonai utcai vasúti átjáróban.

 • Halálos baleset: Segédmotoros és egy teherautó ütközött Szentesnél

  A baleset a 45-ös számú főút Szentesen átvezető szakaszán a Vásárhelyi út és az Ipartelepi út kereszteződésében történt.

 • Szigorodik a KRESZ, ettõl lehet majd jobban vigyázunk!?

  Odafigyeléssel meg lehet elõzni a százezres büntetést!

  Drákói szigort hoz 2011. július 1-tõl a kresz!

  2011. július 1-tõl változik a közúti közlekedési szabályszegések bírságolási rendszere, egyes szabályszegések szigorúbb elbírálás alá esnek, illetve több, úgynevezett elõéleti pontot jelentenek.

 • Oszlopnak ütközött, majd bennégett

  Autójával balesetet szenvedett és meghalt egy férfi az Árpád-hídon.

 • Durva verekedés a menzán

  Zöldségháború robbant ki egy általános iskola ebédlõjében az Egyesült Államokban egy 13 éves diák és egy 55 esztendõs konyhai alkalmazott között: egymást hajigálták az étellel annyira dühödten, hogy rendõrségi eljárás indult mindkettejük ellen.

 • Halálos buszbaleset a 43-as fõúton

  Tragédiával végzõdött az a baleset, amely kedden éjfél elõtt 9 perccel történt a 43 számú fõúton Kiszombornál.

 • Lefújták a rendõrségi készültséget Tel-Avivban

  Tel-Avivban lefújták a rendõrségi készültséget, amit reggel palesztin merénylettõl tartva rendeltek el.

 • Két kilométert futott a rendõrök elõl

  Két kilométeres gyalogos üldözés után fogtak el a rendõrök egy hamis rendszámmal autózó fiatalembert Gulács térségében.