rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Édesanyját késelte halálra egy 42 éves férfi

 • Share on Tumblr

  A rendőrök a helyszínen elfogtak egy 42 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A nyomozás elsődleges adatai szerint a 42 éves férfi 2017. április 1-jén a délutáni órákban családi házuk udvarán, illetve a ház előtti járdán egy előzetes családi veszekedést követően késsel megszúrta, valamint bántalmazta édesanyját. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

  A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, akit előállítottak a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lopott virtuális bútorok után nyomoz a finn rendõrség

  Egy virtuális tolvajtréfának könnyen nagyon is valódi büntetéssel járó valódi következményei lehetnek Finnországban: kamaszok körében népszerû közösségi oldalról eltûnt virtuális bútorok ügyében indult szabályos hatósági nyomozás.

 • Feladta magát a zuglói gyilkos

  Öt nap után adta fel magát a rendõrségen az a férfi, aki még a múlt héten meggyilkolta egy ismerõsét egy zuglói lakásban, majd a mellékhelyiségbe rejtette a holttestet.

 • Kilencedik emeleti lakásból zuhant ki egy nõ

  Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt a nõt, aki szerdára virradó hajnalban zuhant le egy 9. emeleti lakásból, a fõváros XIX. kerületében.

 • Szobornak csapódott a jogosítvány nélkül autózó fiú

  Csak szabálysértésként kezelheti a rendõrség annak a jogosítvány nélkül balesetet okozó 18 éves fiúnak az esetét, aki egy szlovákiai Tompa Mihály-szobor talapzatának csapódott autójával.

 • Tehervonat gázolta halálra a sínek között üldögélõket

  Két embert gázolt el egy tehervonat pénteken késõ este Törökbálinton. A sínek között üldögélõ áldozatok nem élték túl a balesetet, mindketten a helyszínen meghaltak.

 • Elõbb megverték, aztán kirabolták a középkorú párt

  Egy napon belül elfogták a zalai rendõrök azt a három fiatalt, akik a gyanú szerint a hétvégén Söjtörön betörtek egy családi házba, ahol bántalmazták és kirabolták az ott lakókat - közölte a megyei rendõr-fõkapitányság.

 • Ismét megpróbálták kirabolni ugyanazt a pénzváltót

  Ugyanazt a hegyeshalmi pénzváltót próbálta meg kirabolni egy fegyveres férfi pénteken reggel 6.40 órakor, amelyikbõl alig egy hete hasonló módon több mint 3 millió forintot zsákmányolt egy rabló - tájékoztatott Kocsis Tünde alezredes, a Gyõr-Moson-Sopron Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Örömlány riasztó fogsora

  A Cápa filmeknél is riasztóbbnak bizonyult egy örömlány fogsora az Egyesült Államokban egy férfi számára, aki végül kénytelen volt a rendõrséghez fordulni.

 • Elsüllyedt egy menekültekkel túlzsúfolt hajó

  Elsüllyedt egy menekültekkel túlzsúfolt hajó a szomáliai partoknál, 55 utasa vízbe fulladt vagy eltûnt, csak öten élték túl a tragédiát.

 • Öt éves betörõt csíptek fülön

  Ötéves betörõvezért csípett fülön a rendõrség Romániában: a fiúcska egy óvodába tört be. A gondnk hívta ki a rendõrséget az óvodához, miután betörve találta az egyik hátsó ablakot. A rendõrök több helyiséget is felforgatva találtak, és azt hitték, pénz után kutattak a betörõk, de kiderült, hogy csak játékokat vittek el.

 • Kerékpárlopás milliós tételben… (Dunaújvárosi Rk. – Fejér megye)

  Szám szerint 17, összértékét tekintve egymillió forintot meghaladó kerékpárlopással gyanúsítják a dunaújvárosi nyomozók azt a húsz éves pusztaszabolcsi férfit, akit kedden délután fogtak el a város területén. A sorozat múlt év augusztus végén kezdõdött egy Március 15-i lépcsõház földszintjérõl eltûnt kétkerekûvel…

 • Vér folyt a letenyei határátkelõn

  Letenye - Ismét vér folyt Letenyén, a horvát-magyar határon, ahol véradó rendõröket, határõröket és vámosokat szúrtak meg csütörtökön.

  Már harmadszor fordult elõ, hogy a Letenyei Határrendészeti Kirendeltség dolgozói a Nagykanizsai Rendõrkapitányság, a Letenyei Határvámhivatal, valamint a horvát határrendészeti szervek munkatársaival együtt önként áldozták fel magukat, persze segítõ szándékkal.

 • Kisebb földrengés volt a horvát határ környékén

  Földrengés rázta meg az ablakokat a horvát határ környékén karácsonykor. A földmozgást Bázakerettyén, Budafán és Szentmargitfalva környékén is lehetett érezni.

 • Beszélni kezdett a romagyilkosságok egyik gyanúsítottja

  Megszólalt a romák elleni sorozatgyilkosság egyik gyanúsítottja: Cs. István azt közölte, hogy nem õ dobta fel társait és állítása szerint nem rasszista.

 • Erõszakoskodott a diáklánnyal

  Molesztálta, majd erõszakoskodott a diáklánnyal a csurgói férfi, végül egy óra alatt elkapták.

 • Ovis betörõk

  Bukarest - Óvodások törtek be óvodájukba Romániában, ami megdöbbentette még a rendõrséget is.

  A tettesek legalább nem kis-, hanem nagycsoportosok voltak, 6 és 7 éves fiúcskák, Galati-ban élnek. Egyikük elcsente óvónénije táskájából az ovi bejárati ajtajának kulcsát, aztán zárás után mindketten visszamentek. Némi pénzt, ceruzákat és kifestõkönyveket zsákmányoltak, ám mielõtt távoztak volna, még játszottak egy nagyot - 3 teljes órán át.

 • Egypetéjû ikerpárból kellett kiválasztani a rablót

  Elfogták a május 18-ai tatai lottózó-rablás gyanúsítottját. A rendõröknek nehéz dolguk volt az azonosítással, mivel a rablónak egypetéjû ikerpárja van. Végül a támadó beismerõ vallomása oldotta meg a helyzetet.

 • Bankrablás volt Budapesten

  A rabló nem sokkal 10 óra előtt sétált be az V. kerületi, Kálvin téren álló pénzintézetbe. A férfi fegyverrel - vagy egy fegyverutánzattal – a kezében ment be az épületbe, fenyegetni kezdte az alkalmazottakat, pénzt követelt tőlük.

 • Képrablók jártak Gyõrben

  Mintegy 3 millió forint értékû Benczúr Gyula festményt keres a rendõrség. A képet egy idõs gyõri asszony belvárosi lakásából vitte el K. Roland, aki rendõrnek adta ki magát, úgy jutott be a házba, onnan az alkotást eltulajdonította. A kapitányság csalás miatt folytat nyomozást a gyõri elkövetõ ellen – tájékoztatott Kálmán Gabriella, a kapitányság sajtóreferense.

 • Felborult és elsüllyedt egy komp

  Hirtelen támadt széllökések és magas hullámok felborítottak kedden egy utasokkal teli kompot a Fülöp-szigeteki fõvárostól, Manilától délkeletre, legalább harminckilenc ember meghalt.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%