rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Édesanyját késelte halálra egy 42 éves férfi

 • Share on Tumblr

  A rendőrök a helyszínen elfogtak egy 42 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

  A nyomozás elsődleges adatai szerint a 42 éves férfi 2017. április 1-jén a délutáni órákban családi házuk udvarán, illetve a ház előtti járdán egy előzetes családi veszekedést követően késsel megszúrta, valamint bántalmazta édesanyját. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

  A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, akit előállítottak a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Négytagú család vesztette életét a 35-ös úton

  Egy négytagú család vesztette életét a kedd esti, 35-ös fõúton történt karambolban: a két szülõ, egy 12 éves fiú és egy 8 éves kislány. Hárman azonnal meghaltak, a kisebb gyermek pedig életveszélyesen megsérült. Õt mentõhelikopterrel szállították kórházba, de az orvosok már nem tudtak rajta segíteni - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Hajdú- Bihar Megyei Rendõr- fõkapitányság.

  A család hajdúszoboszlói nyaralásról tartott hazafelé, amikor a baleset történt.

 • Saját házát robbantotta fel egy férfi

  Magára robbantotta egy férfi a házát csütörtök délelõtt Pincehelyen.

 • Hollywoodi módra támadó dán gengszterek közel kétmilliárdos zsákmánya

  Koppenhága - Dánia történetének második legnagyobb fogását - 1,9 milliárd forintot érõ dán koronát - zsákmányolta filmbe illõ akcióval egy népes dán bûnbanda, amikor rajtaütött Koppenhága külvárosában egy pénztároló raktáron.

  A legalább húsz fõbõl álló gengszterbanda egy része egy hatalmas markológéppel áttörte a raktár falait, majd géppisztolyokat szegezett a megrémült pénzkezelõkre.

 • Személyautó hajtott szalagkorlátnak az M1-en

  Ketten sérültek meg súlyosan abban a közlekedési balesetben, amely pénteken este történt az M1-es autópályán Mosonmagyaróvárnál.

 • Farkasok faltak fel egy kisfiút

  Egy fa alá fektette le a földeken dolgozó nõ a kisfiát, miután megetette, de amikor visszatért, borzalmas látvány fogadta õt: a kicsit megették a farkasok.

 • Fél évig rejtegette halott apját - felvette helyette a nyugdíjat

  Több mint fél évig rejtegette halott apját egy férfi, hogy hozzáférjen a nyugdíjához. A holttestet az elhunyt volt menye fedezte fel.

 • Gyerekeket gázolt a zebrán

  Súlyosan megsérült az a kisfiú, akit egy teherautó gázolt el a zebrán, Komlón.

 • DJ Basshunter tiniket erõszakolt meg - állítják a sértettek

  Jól bepiált 2010 telén egy svéd diszkós, majd két fiatal skót lányt – állítólag – megerõszakolt.

 • Egymás után letartóztatták szinte az egész családot közlekedési kihágások miatt

  Néhány óra leforgása alatt csaknem az egész családot - férjet, feleséget és annak fivérét - letartóztatták a német rendõrök, miután sorra követték el a közlekedési kihágásokat.

 • Nyaki névtetkója buktatta le az analfabéta autótolvajt

  London - Igen könnyû dolga volt a brit rendõrségnek kideríteni egy autótolvaj személyazonosságát: a férfi a nyakára tetováltatta nevét és születési dátumát.

  Amúgy is valószínûleg elfogták volna, mivel egy csalikocsit lopott el Bristolban, olyat, amely a rendõrség autótolvaj-fogónak használ és szándékosan parkoltat autólopós környéken. A kocsiba rejtett kamerát helyeznek, amely "lekapja az autókötõt", hogy a rendõrség elkapja.

 • Hatalmas károkat okozott a hatalmas vihar

  Kettétört fák és a rengeteg víz okozta a legtöbb problémát a fővárosi tűzoltóknak, de oltaniuk is kellett, amikor egy családi ház tetőszerkezete égett. 200 riasztás érkezett a katasztrófavédelemhez. A vonatközlekedés helyreállt.

 • Kávézóból lépett ki, amikor egy orvlövész hasba lõtte

  A moszkvai rendõrség közlése szerint egy orvlövész megsebesítette kedd este Vjacseszlav Ivankovot, az orosz maffia egyik mitikus alakját.

 • A kábítószer használat 'népbetegség'?

  "A kábítószer-függõség kezdetben inkább betegség, késõbb azonban már életforma."

  Korunk pestise: a kábítószer. Veszedelmes ellenség lépett be az ajtónkon, és keresi áldozatait. Egy évszázada még csak egzotikum volt az európai ember számára a kábítószer. Ma már itt van testközelben. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint kábítószernek nevezzük az olyan egységes kémiai összetételû, több vegyületbõl álló anyagokat, amelyek rövidebb, vagy hosszabb használata jellembeli változás kíséretében olyan megszokáshoz vezet, amely veszélyes az egyénre és a társadalomra egyaránt.

 • Egy kiégett autóban találták meg a polgármester holttestét

  Egy kiégett autót találtak Mozsgó határában, benne egy elszenesedett holtesttel. Az autó és holttest Kuba Károly szigetvári vállalkozóé, almáskeresztúri polgármesteré volt. A rendőrség közlése szerint nem történt bűncselekmény.

 • Sok baleset történt a csúszós havas utakon

  Sok baleset történt a csúszós, havas utakon. Egy nap alatt 27-en sérültek meg, közülük 12-en súlyosan.

 • Két motoros ütközött Zalában - egyikük meghalt

  Két motoros ütközött össze vasárnap este Bak és Söjtör között, az egyik motoros a helyszínen életét vesztette - közölte a Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyelete.

 • Három kamion ütközött össze az 55-ös fõúton

  Három kamion ütközött össze az 55-ös fõúton, Kisszállás külterületén. A balesetet okozó kamion vezetõjénél felmerült az ittasság gyanúja.

 • Bármikor felrobbanhat a lopott gázpalack!

  Szivárgó, emiatt életveszélyesnek számító gázpalackot lopott el ismeretlen tettes egy kõszegi gázcsere-teleprõl, a teli gázpalack a szelepnyaknál szivárog, ezért bármikor felrobbanhat - közölte a rendõrség 2010.01.19-én.

 • Fegyverrel rontott a III. kerületi szoláriumba

  A lakosság segítségét kérve keresi a rendõrség azt a fiatalembert, aki fegyverrel rabolt ki egy szoláriumot a múlt héten Budapesten.

 • Emésztõgödörbe fulladt a kisfiú

  Szörnyû véget ért egy három éves kisfiú élete Romániában: beleesett egy fekáliával tele emésztõgödörbe.