rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Édesanyját késelte halálra egy 42 éves férfi

 • Share on Tumblr

  A rendőrök a helyszínen elfogtak egy 42 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

  A nyomozás elsődleges adatai szerint a 42 éves férfi 2017. április 1-jén a délutáni órákban családi házuk udvarán, illetve a ház előtti járdán egy előzetes családi veszekedést követően késsel megszúrta, valamint bántalmazta édesanyját. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

  A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, akit előállítottak a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Újból rendõrkézen a notórius családverõ

  Notórius családverõt vettek õrizetbe a rendõrök a 2009.12.05-én Veszprém megyében, az illetõ annak ellenére kezdett tombolni a lakásában, hogy korábbi hasonló ügyei miatt már távoltartási határozatot is hoztak ellene.

 • Százhatvan helyszínen csaptak le egyszerre a hálózatra

  Csalásra szakosodott nagy nemzetközi bûnbandát lepleztek le Kelet- és Délkelet-Ázsiában. 598 személyt letartóztattak.

 • Visszaélt a kapcsolataival a nemzetvédelmi egyetem rektora?!

  Befolyással való üzérkedés gyanúja miatt tartott házkutatást a rendõrség a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektori helységeiben. Házkutatást is tartottak, és az egyetemen másokat is meghallgattak, közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda.

 • Megölték és kifosztották az idõs nénit

  Bûncselekmény áldozata lett egy 86 éves idõs nõ Tiszaroffon.

  Az idõs néni az Önkormányzattól rendszeres szociális ellátásban részesült. Ma délelõtt fedezték fel, hogy a néni házának ablaka be van törve. Bementek az egyedül élõ nyugdíjas házába, ahol az idõs nõt halva találták.

 • Saját fejét gyújtotta fel egy férfi

  Felgyújtotta a saját fejét egy részeg férfi fogadásból az Egyesült Államokban.

 • Lopott rendõrautóval villogott egy feltételesen szabadlábon lévõ

  Rendõrautót lopott egy feltételesen szabadlábra helyezett férfi, hogy aztán egy kilométert "villoghasson" vele.

 • Hálóval állítják meg a száguldozó motorosokat

  Halászhálóval fogja a kirívóan szabálytalanul közlekedõ motorosokat a rendõrség Vietnám egyik városában. A vetõháló lasszószerûen mûködik, ám nem a motorosra hajítja az "emberhalász" rendõr, hanem a motor hátsó kerekét célozza meg, amely azután "bekapja" a hálót és úgy becsavarja, hogy az megbénítja a jármûvet.

 • Parkolóban fosztottak ki egy vásárlót Székesfehérváron

  Áruházi parkolóban lopott meg két férfi egy vásárlót Székesfehérváron, míg az egyikük felvilágosítás kérése ürügyén elvonta a meglopott figyelmét, társa az autó másik oldaláról benyúlva, kiemelte a vásárló táskáját; egy gyanúsítottat õrizetbe vettek - közölte a rendõrség.

 • Szörnyû karambol egy kamionnal - öt halott, egy súlyos sérült!

  Személygépkocsival ütközött össze egy kamion a 43-as fõúton hétfõ hajnalban, a balesetnek öt halottja van - tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Fia megmentése helyett inkább bosszút állt

  Nem mindennapi jelenetek játszódtak le Boszniában. Két testvér összeveszett, az egyik meglõtte a másik fiát, az apa meg ahelyett, hogy kórházba vitte volna gyerekét, elõbb bosszút állt.

 • Elaludt rablás közben a betörõ, így tudták elfogni a rendõrök

  A 20 éves, Cristian Villarreal-Castillo nem tudott leállni a betöréssel, annyira túlhajszolta magát, hogy az egyik lakásban betörés közben aludt el. A washingtoni rendõrség letartóztatta.

 • Motor és kisbusz ütközött Nyírbátornál

  Nyírbátor és Nyírvasvári között vasárnap délután ütközött össze egy kisbusz és egy motorkerékpár.

 • Pistorius testvére is emberölés miatt áll bíróság elé

  Nemcsak a híres mûlábú atléta, Oscar Pistorius, de bátyja is eljárás alatt áll emberölés miatt: Carl Pistoriusnak egy 2010-ben történt halálos közúti baleset miatt kell bíróság elé állnia márciusban.

 • Kétéves fiút büntettek meg köztéri vizelésért

  Köztéri vizelésért kapott büntetõcédulát egy két esztendõs gyermek, pontosabban annak anyja, miután a pelenkáról frissen leszokott kicsi nem tudta visszatartani az ingert.

 • Balesetnek köszönheti, hogy nem fulladt meg a taxi sofõr

  Baleset mentette meg egy németországi taxis életét, aki majdnem megfulladt, mert a torkán akadt egy cukorka.

 • Lefejezte támadóját a nõ

  Nem kis pánikot okozott az az indiai nõ, aki a zsúfolt piactéren büszkén hordozta körbe a férfi fejét, aki meg akarta erõszakolni. Az asszony csurom véres ruhájában mutogatta trófeáját, így bizonyítva, hogy egymaga szolgáltatott igazságot.

 • Halálos baleset - Négyszer ütközött a személyautó az autópályán

  Egy ember meghalt, hárman, köztük két gyerek megsérült, amikor egy macedón személyautó nekiütközött két másik autónak, majd a szalagkorlátnak csapódott, szombaton este, az M5-ös autópályán.

 • Rablók karmaiból szabadították ki a fiatal lányt

  Szolgáton kívüli rendõr és tûzoltó kelt egy fiatal lány segítségére. A rendõr kilométereken át futva üldözte a támadókat.

 • Nem volt zsebpénze, ezért eljárt fosztogatni

  Vasárnap misére járó, éjjelente mindig idõben hazatérõ, 18 éves rablót fogott a rendõrség az Egyesült Államokban. Az ifjú anyja nem tudott fia zsebpénz-kiegészítõ rablássorozatáról, és nem is gyanított semmit, mivel a gyerek mindig rendre hazatért a megszabott idõre, éjjel fél kettõre, vasárnaponként pedig elkísérte õt a templomba.

 • Óvszermellét elhagyó férfi táskatolvaj

  Port St. Lucie - Elhagyta a mellét egy férfi az Egyesült Államokban, miközben elrabolta egy idõs nõ táskáját.

  A kebel házi gyártmány: gumióvszer, benne vízzel. A férfinak azért volt szüksége rá, mert nõnek öltözött, elég csábosnak: miniszoknyában feszített. Hogy csak a rabláshoz vagy egyébként is nõi ruhákban jár, nem tudni.