rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Édesanyját késelte halálra egy 42 éves férfi

 • Share on Tumblr

  A rendőrök a helyszínen elfogtak egy 42 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

  A nyomozás elsődleges adatai szerint a 42 éves férfi 2017. április 1-jén a délutáni órákban családi házuk udvarán, illetve a ház előtti járdán egy előzetes családi veszekedést követően késsel megszúrta, valamint bántalmazta édesanyját. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

  A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, akit előállítottak a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szóváltás miatt ráuszította a kutyáját a falubeli társára

  Hidegség utcáján "marcangolta" a helyi férfit a kaukázusi juhászkutya. A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy két helyi lakos között kialakult szóbeli összetűzést követően az egyik férfi kutyáját ráuszította falubeli társára.

 • Fegyverrel fenyegette meg utastársát

  Csütörtökön délután fegyverrel fenyegette meg utastársát a vonaton egy õcsényi férfi , az elkövetõt elfogta a rendõrség - tájékoztatott a Tolna Megyei Rendõr-fõkapitányság.

  A Sárbogárd-Baja között közlekedõ vonaton fegyvert szorított egy férfi utastársa fejéhez, és cigarettát követelt. Miután megkapta, arra kényszerítette a megfenyegetett férfit, hogy szálljon le a szekszárdi állomáson - mondta Gáspár Ildikó sajtóreferens.

 • Ellopta apja holttestét a temetés elõtt egy fiatal férfi

  Egy fiatal férfi a temetés elõtt pár órával elcsente apja holttestét, majd otthonukban egy mélyhûtõbe tette, de hamar lebukott. Tettéért akár tíz évnyi börtönbüntetést is kaphat.

 • Kokainos poggyászkocsik

  "Bekábítószerezett" poggyászkocsikra bukkant a rendõrség a római repülõtéren.

 • Részegen hajtott bele a rendõrautóba

  Ittasan vezetett az a kolozsvári lakhellyel is rendelkezõ magyar állampolgár, aki egy rendõrautóval ütközött össze, és közúti balesetet okozott Romániában - közölte a Kolozs megyei rendõrkapitányság szóvivõje.

  Raluca Seucan a Rompres hírügynökségnek elmondta: a rendõrautóba hátulról hajtott bele a 47 éves B. A hatóság jármûve átsodródott az ellenkezõ sávra, s nekiütközött egy szembõl érkezõ, szabályosan közlekedõ Volvo gépkocsinak, majd egy osztrák állampolgár által vezetett második autónak.

 • 14 éves fiú szenvedett motorbalesetet

  Az elsődleges orvosi vélemény alapján egy 14 éves fiú súlyosan megsérült abban a közlekedési balesetben Nagykanizsán a Dózsa György utcában.

 • Hatalmas károkat okozott a hatalmas vihar

  Kettétört fák és a rengeteg víz okozta a legtöbb problémát a fővárosi tűzoltóknak, de oltaniuk is kellett, amikor egy családi ház tetőszerkezete égett. 200 riasztás érkezett a katasztrófavédelemhez. A vonatközlekedés helyreállt.

 • Neonácik és balos ellentüntetõk csaptak össze Berlinben

  Legkevesebb 70 személyt vett õrizetbe a rendõrség szombaton Berlinben egy szélsõjobboldali megmozdulás és az arra válaszoló ellentüntetés során.

 • Tömegverekedés Arlón - egy férfit leszúrtak, két ember súlyosan megsérült

  Két embert súlyos sérüléseik miatt bent tartottak, hárman viszont ellátás után hazamehettek az ózdi kórházból azok közül, akik az arlói tömegverekedésben sérültek meg . Egy 57 éves férfi meghalt, leszúrták. A rendõrség emberölés miatt indított eljárást az ügyben.

 • Egy ismeretlen szervezet vállalta a pristinai robbantást

  A Koszovói Köztársaság Hadserege nevû szervezet vállalta a merényletet, amelynek ügyében - diplomáciai feszültséget is okozva - három németet vettek õrizetbe. A csoport az EU-misszió elleni további merényletekkel fenyegetõzött.

 • Még szerencse, hogy nem végezték ki - ártatlan

  Huszonhárom év után engedtek ki a börtönbõl egy nemi erõszak miatt életfogytiglanra ítélt férfit az amerikai Texas államban, miután a modern technika által lehetõvé tett DNS-vizsgálat igazolni látszik ártatlanságát.

 • Megkéselte kétéves unokáját és anyósát egy férfi

  Késsel súlyosan megsebesítette anyósát és kétéves unokáját egy férfi a Baranya megyei Kisszentmártonban szerda késő délután, majd elmenekült.

 • Súlyosan megégett egy 60 éves férfi Hajdúszováton

  Súlyos égési sérüléseket szenvedett az a 60 éves férfi, akit a tûzoltók mentettek ki kedd délelõtt egy lángra kapott vályogházból Hajdúszováton.

 • Százmilliókat akart csalni a trükkös pénztárgéppel

  Több százmillió bevételt akart eltitkolni az a kereskedõ egyéni vállalkozó, akinek a pénztárgépe hol szabályos nyugtát, hol pedig áruösszesítõ bizonylatot adott, ez utóbbi nyomán keletkezett bevétel nem került be az adóalapba – közölte az APEH.

 • Hamis Viagrával üzleteltek az interneten

  A merevedési zavarral küzdõ férfiakból akartak hasznot húzni egy 28 év egy 34 éves férfi. Az elkövetõknél tartott házkutatás során 4500 csomag hamis Viagrát és Cialist találtak.

 • A bokszvilágbajnok verte barátnõjét

  Feljelentette barátnõje Floyd Mayweather Juniort. A bokszvilágbajnok gyermekei anyjának állítása szerint megverte õt. Korábban már többször jártak a rendõrségen hasonló ügyek miatt.

 • Visszatért nyereményéért a sorsjegytolvaj

  Visszatért nyereményéért egy sorsjegytolvaj az Egyesült Államokban abba az üzletbe, ahonnan elõzõ nap a zsákmányát lopta.

 • Újabb rejtély: Eltûnt egy osztrák exmodell Magyarországon

  Hónapokkal ezelõtt nyomtalanul eltûnt Magyarországon egy egykori osztrák modell, a magyar származású, brit állampolgárságú Eva Rhodes.

 • Terroristavezérrel végeztek

  Az indonéz rendõrség feltehetõen a Jemaah Islamiyah szélsõséges iszlamista csoport Dulmatin néven ismert vezetõjét ölte meg.

 • Birkákat molesztált egy férfi Nagy-Britanniában

  Birkák megerõszakolása miatt indított nyomozást a rendõrség egy 27 éves férfi ellen Nagy-Britanniában.