rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Édesanyját késelte halálra egy 42 éves férfi

 • Share on Tumblr

  A rendőrök a helyszínen elfogtak egy 42 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

  A nyomozás elsődleges adatai szerint a 42 éves férfi 2017. április 1-jén a délutáni órákban családi házuk udvarán, illetve a ház előtti járdán egy előzetes családi veszekedést követően késsel megszúrta, valamint bántalmazta édesanyját. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

  A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, akit előállítottak a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Mûértõk: elvitték a vörösrezet a szoborról

  Mintegy kétszáz kilogramm vörösrezet vittek el a volt kaszinó épülete elõtt álló köztéri szoborról Szombathelyen.

 • Szépkorúak bûnmegelõzési falinaptára készül

  „Szépkorúak bûnmegelõzési falinaptára”, hogy az idõskor valóban szép kor legyen!

  Az elmúlt évben megjelentetett uzsora elleni falinaptárral hagyományt teremtve 2009-ben is hasonló naptárt készített a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság.

  Minderrõl és a további megelõzési eszközökrõl tartott sajtótájékoztatót Dudás Péter r. alezredes, a Bûnmegelõzési Osztály vezetõje.

 • Összeverte az õt felébresztõ buszsofõrt a drogos fiatal

  Felébresztette a végállomáson alvó utasát egy busz sofõrje hajnalban Szegeden, ezért a fiatalember rátámadt és bántalmazta - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság vasárnap.

 • Elképesztõ kegyetlenséggel végeztek áldozatukkal

  Társtettesként, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság miatt indult eljárás egy 31 éves férfi és egy 37 éves nõ ellen, akiket egy 39 éves nõ meggyilkolásával gyanúsítanak Szlovákiában.

 • Rendõrakadémia

  Érzékelõkkel látják el tolatáshoz a rendõrautókat Nagy-Britanniában Yorkshire déli részén, mert túl "törékenyen" parkolnak a rendõrök.

 • Lebukott a 36 millió forintnyi mérfölddel csaló holland utas

  Egy holland férfi 5,6 millió mérföldet, azaz több mint 36 millió forint értékû utazási pontot csalt össze, vesztét éppen ez okozta: a légitársaság túlzottan magasnak találta a kártyáján tárolt bónuszpontokat.

 • Levágott emberi fejet találtka Skóciában

  A skóciai Edinburgh-ban egy gyalogösvényen sétáló nõ egy bevásárló szatyorban emberi fejet talált. A szakértõi vizsgálat szerint a felnõtt nõtõl származó fejet legalább 5, de lehet, hogy 15 éve vágták le.

 • Hasznos tanácsok vízijármûvet használóknak

  Vízbõl-mentés esetén a vízijármû vezetõje illetve utasa a mentõmellényét vegye fel, a mentendõ személynek dobjon oda valamilyen felúszó tárgyat (mentõgyûrû, mentõlap, fenékdeszka stb.) majd folyásirányban vagy szél alatt közelítse meg a bajba jutottat. A személy csónakba emelésekor fordítson figyelmet arra, hogy a csónak ne boruljon fel, és a kiemelt személy sérüléseket lehetõleg ne szenvedjen. Ha a vezetõ úgy ítéli meg, hogy a mentést nem tudja végrehajtani, hívjon segítséget (telefonon a Balatonon a 1817-es valamennyi hálózatból elérhetõ segélyhívó, a 84/310-712 vezetékes, illetve az általános 112 segélyhívó számokon).

 • Nem csak inni járt a kocsmába

  Gyakori vendége volt az esztergomi kocsmának az a 19 éves esztergomi férfi, akit hétfõn értek tetten az esztergomi rendõrök. Lakossági bejelentésre vonultak a járõrök a Bajcsy-Zsilinszky utcába.

 • Hamisított forgalmi engedéllyel kapták el

  Nem lankadt a kiszombori határrendészek figyelme október 9.-én sem, hamis mûszaki érvényesítõ címkét fogtak egy román állampolgárnál a reggeli órákban.

 • Vascsõvel támadtak egy házaspárra Bács-Kiskunban

  Vascsõvel támadtak meg egy házaspárt Bács-Kiskunban ismeretlen tettesek.

  Vasárnap este eddig ismeretlen elkövetõk betörtek egy jakabszállási tanyára, ahol egy helyszínen talált vascsõvel bántalmaztak egy házaspárt, majd pénzt követeltek tõlük.

  A férj ekkor magához vett egy kést és azzal védekezett, erre a támadók elmenekültek a helyszínrõl. A Kecskeméti Rendõrkapitányság ismeretlen tettesek ellen indított eljárást rablás bûntett kísérletének gyanúja miatt.

 • Fejszével támadt volt feleségére és fiára a dühöngõ apa

  Nekitámadt volt feleségének és fiának egy negyven éves siófoki férfi. Az ámokfutó édesapa kis híján szétverte fejszével a családját, azonban fia megmentette saját és édesanyja életét is.

 • Ellopták a belügyminiszter kocsiját

  Ellopták az autólopásokra panaszkodó német belügyminiszter kocsiját. Thomas de Maiziere Audija Drezdában tûnt el, a lopás elõtt a miniszter lánya használta.

 • 20 ezres bírságból 7 milliós

  London - Felesége 60 fontos - 20 ezer forintos - gyorshajtási bírságából 20 ezer fontos - 7 millió forintos - kiadásba küzdötte magát egy férfi Nagy-Britanniában, mert pert indított a bírság ellen.

 • Közel húsz évig vezetett hamis jogosítvánnyal egy cseh férfi

  Közel húsz éven át vezetett hamis jogosítvánnyal egy 37 éves ostravai férfi. A rendõrség júliusban fedezte fel a csalást egy közúti ellenõrzés során - mondta el Petr Gres, a helyi rendõrség szóvivõje.

 • Holttesteket rejtett a tapolcai családi ház

  A helyszíni szemle kizárta az idegenkezûséget Tapolcán, ahol otthonában találtak rá egy középkorú pár holttestére.

 • Késes rablót kaptak el Budapesten

  Késsel fenyegetett meg egy férfi a fõvárosban, az 50-es villamoson egy nõt, akitõl a pénzét követelte; a tettest a rendõrök elfogták - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese 2009.12.13-én este.

 • Jelzõlámpának csapott egy autót a HÉV

  A HÉV egy jelzõlámpa oszlopának csapta a jármûvet. A baleset során a személyautót vezetõ férfi megsérült.

 • Késsel támadt egy biztonsági õrre, miután lopáson érték

  Felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indult büntetõeljárás egy 35 éves fehérvári férfivel szemben, aki szerda éjszaka késsel támadt egy nagyáruház biztonsági õrére, miután lopáson érték.

 • Gázcsõ szakadt át Sopronban

  Munkagép szakított át egy gázcsövet Sopronban szerda délelõtt.