rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Édesanyját késelte halálra egy 42 éves férfi

 • Share on Tumblr

  A rendőrök a helyszínen elfogtak egy 42 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

  A nyomozás elsődleges adatai szerint a 42 éves férfi 2017. április 1-jén a délutáni órákban családi házuk udvarán, illetve a ház előtti járdán egy előzetes családi veszekedést követően késsel megszúrta, valamint bántalmazta édesanyját. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

  A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, akit előállítottak a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Átszámítva közel 200 millió forint bírság gyorshajtásért Svájcban

  Gyorshajtási bírságból világcsúcsra számíthat egy svéd férfi: bõ 200 millió forintnyi összegre ítélhetik.

 • Álrendőrt keres a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

  Magát rendőrnek kiadva akart arany ékszert kicsikarni egy nőből egy ismeretlen 2013. március 18-án Szegeden.
  Az 50 év körüli férfi Szegeden a Kígyó utcában rendőrnek adta ki magát, majd arany ékszerek átadására szólította fel a sértettet.

 • Temetõ melett találtak rá az aszalódott holttestre

  Holttestet találtak 2010.05.24-én Kecskeméten, a Köztemetõ kerítésén kívül. A 61 éves férfi azonos azzal a Halász Sándorral, akit eltûnés miatt hetek óta köröztek. Bûncselekmény nem történt.

 • Száz nyomozó számolta fel a milliárdos csalást

  Magyarokból és kínaiakból álló bûnözõi csoportot számolt fel a Vám- és Pénzügyõrség (VPOP) az elmúlt napokban.

 • Unokájával a karjában vezetett ittasan

  Unokájával a karján vezetette autóját ittasan egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Amerikai pelenkaszarka

  Használt pelenkákat lopott egy férfi az Egyesült Államokban, amiért két és fél évi felfüggesztett börtönre és 200 óra közmunkára ítélték.

 • Hamis pénzt árult, marihuánát tartott a lakásán

  Negyvenöt hamis százeurós bankjegyet kínált eladásra Szombathelyen egy büntetett elõéletû osztrák férfi, akit a pénz átadása közben értek tetten a rendõrök - közölte Hollósi Gábor, a város rendõrkapitánya kedden sajtótájékoztatón.

 • Ajánlások és tanácsok a patikákban, kisboltokban elkövetett rablások megelõzésére

  Az érintett üzlethelyiség kialakításánál az alábbi bûnmegelõzési szempontokat ajánljuk figyelembe venni.

 • Szennyvízaknába zuhant egy lovaskocsi

  Kiszáradt szennyvízaknába zuhant egy lovas kocsi Mezõhegyesen, a 18-as majorban csütörtökön.

 • Egy nap két fegyveres rablás tetteseit fogták el

  Néhány órán belül elfogta a rendõrség annak a két fegyveres rablásnak a tetteseit, amiket egyetlen nap leforgása alatt követtek el szerdán Szegeden és környékén.

 • Egész családját elvesztette az autóbalesetben egy egyéves kisfiú

  Öt rokonát veszítette el egy egyéves brit fiúcska Szaúd-Arábiában egy autóbalesetben, melyben õ maga csodával határos módon életben maradt.

 • Rendõrkézen a gyilkos késelõk

  Három férfit állított elõ a rendõrség, akiket azzal gyanúsítanak, hogy a fõvárosi XIV. kerületében verekedés közben megkéseltek egy férfit, a sértett életét vesztette.

 • Autóba ugró mókus okozott balesetet

  Mókus ugrott be egy nyitott tetejû személyautóba menet közben Nagy-Britanniában, és éppen a vezetõ fején landolt, aki ettõl annyira megrémült, hogy fának hajtott.

 • Hat dollárt rabolt tizenegy embertõl

  Van, hogy sok kicsi se megy sokra: 11 embertõl mindössze 6 dollárt sikerült rabolnia pisztollyal egy nõnek az Egyesült Államokban.

 • Terroristaakció Toulouse-ban

  A magát az al-Kaida tagjának valló férfi ételért cserébe engedte el az egyik túszt. Még három ember van a fogságában a toulouse-i bankban.

 • Csónakázók figyelmébe

  Csónakot az vezethet, aki: 16. életévét betöltötte, úszni tud, a vezetésben kellõ gyakorlattal rendelkezik, ismeri az 57/2011. (XI. 22.) NFM rendelet rendelettel közzétett Hajózási Szabályzat rendelkezéseit és az igénybe vett vízterület sajátosságait. Ha több személy -tartózkodik a csónakban, indulás elõtt legalább a 16. életévét betöltött vezetõt kell kijelölni. Gépi meghajtású csónak esetén a vezetõ legalább 17 éves kell, hogy legyen. Csónakkal a parttól vagy más kikötõhelyrõl elindulni, és menetirányt változtatni akkor szabad, ha az a víziközlekedés más résztvevõit nem zavarja, és vízben tartózkodó személyt nem veszélyeztet.

 • Megölte gyermekeit majd magával is végzett egy anya

  Saját fiát, és lányát megölte egy amerikai édesanya, majd magával is végzett, miközben férje az emeleten olvasott.

 • Előzetesben az ároktői rabló

  A nyomozási bíró további fogva tartását rendelete el annak a férfinek, aki Ároktőn kirabolt egy idős embert. Rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a 20 éves S. Róberttel szemben.

 • Illegális kábelégetõket fogtak

  Illegális kábelégetõket értek tetten péntekre virradóra Gödöllõn, a rendõrség eljárást indított a három elkövetõ ellen - közölte a Gödöllõi Rendõr-kapitányság alezredese.

  Tóth Csaba elmondta: az éjszakai járõr a város máriabesnyõi körzetében fekete füstfelhõre és tûz fényére figyelt fel. Kiderült, hogy egy ház udvarán hat mázsányi rézkábel hevert, egy részükrõl már leégették a mûanyag bevonatot. Így lehet ugyanis a fémet jó áron eladni a színesfémkereskedõnek.

 • Pofátlan trükökkel szedték el az áldozatok pénzét

  Trükkös lopásokkal gyanúsítanak egy 23 éves sajóbábonyi férfit. Juhászné Kiss Katalin rendõrségi szóvivõ keddi közlése szerint a férfi egy társával elõbb egy idõs embert vert át, majd egy 50 éves nõt tévesztett meg.