rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Édesanyját késelte halálra egy 42 éves férfi

 • Share on Tumblr

  A rendőrök a helyszínen elfogtak egy 42 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

  A nyomozás elsődleges adatai szerint a 42 éves férfi 2017. április 1-jén a délutáni órákban családi házuk udvarán, illetve a ház előtti járdán egy előzetes családi veszekedést követően késsel megszúrta, valamint bántalmazta édesanyját. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

  A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, akit előállítottak a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Vádat emeltek a tanárverõ diák ellen

  Vádat emeltek azon újpesti diák ellen, aki megverte tanárát. Vádemelési javaslatot megküldte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság a Fõvárosi Fõügyészségnek - közölte a rendõrség.

  A BRFK tájékoztatása szerint a fiatalkorú fiút közfeladatot ellátó személy elleni erõszak elkövetésével gyanúsítják, az iratokat vádemelési javaslattal továbbították a fõügyészségnek.

  A diák március elején bántalmazta tanárát, ezt követõen Derce Tamás, Újpest polgármestere valamennyi kerületi önkormányzati iskolából kitiltotta a 15 éves fiút.

 • Fürdõkádban gyújtottak fel egy férfit Berettyóújfaluban

  Brutális gyilkosság történt kedden a Hajdú-Bihar megyei Berettyóújfaluban, ahol megöltek, majd egy fürdõkádban felgyújtottak egy 31 éves férfit. A rendõrség hírzárlatot rendelt el az ügyben.

 • Papi pedofília elleplezése miatt ítéltek el egy egyházi tisztségviselõt

  Az elítélt, William Lynn prelátus M. Teresa Sarmina philadelphiai bíró indoklása szerint megengedte, hogy "papi öltözetbe bújt szörnyetegek gyerekek lelkét rombolják szét, akikkel szemben megkeményítette a szívét".

 • Súlyos baleset történt Bonyhádon

  Egy súlyos sérültje lett annak a balesetnek, amely szerdán Bonyhádon történt.

 • Túlélte a 15 méteres zuhanást a párhónapos kisbaba

  Letartóztatták annak a brit csecsemõnek az anyját, aki kiesett egy magas épület ablakából. Csodával határos módon a kislány túlélte a 15 méteres zuhanást.

 • Kenõpénzt az orosz rendõrnek

  Õrizetbe vettek egy szibériai rendõrtisztet az orosz hatóságok, mert kétezer rubel - átszámítva csaknem 14 ezer forint - kenõpénzt vett át Cseljabinszk város körzetében.

 • Két sportolót késeltek meg szilveszterkor

  Két férfi szúrt sérüléseket szenvedett szilveszter éjjelén egy szigethalmi szórakozóhelyen kitört verekedésben. Az egyik támadót, a 17 éves J. János helyi lakost már január elsején gyanúsítottként hallgatták ki, majd õrizetbe vették, ellene emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

 • Egy szelet szalonna miatt másfél milliós kár

  Tát - Egy szelet szalonna ellopása miatt másfél millió forintos kára lett egy mogyorósi lovardásnak.

  A tolvaj, egy 36 éves férfi bálapakolás közben próbált meg egy szeletet levágni munkaadója szalonnájából, ám az rajtakapta és fizetség nélkül elzavarta. A vendégmunkás erre bosszúból betört fõnöke táti telephelyére, ellopott két drága fúrógépet, majd felgyújtotta a tetõt" - mondta a Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Fegyveres cigány rabolt Gyõrben

  Fegyverrel rabolt ki egy üzletet egy, a szemtanúk szerint cigány fiatalember Gyõrben.

 • Elõzetesben a fiát megkéselõ férfi

  Elõzetes letartóztatásba vette a Szekszárdi Városi Bíróság azt a madocsai férfit, aki megkéselte a saját fiát - közölte a Tolna Megyei Rendõr-fõkapitányság.

 • Teljes útzár a 470-es, egy motoros szenvedett balesetet

  Baleset miatt teljesen lezárták a 470-es utat Békéscsaba és Békés között. Egy motorkerékpáros elvesztette uralmát a járműve felett és elesett.

 • Elõzetesben az autópályán elkövetett lopások tettesei

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a székesfehérvári városi bíróság szombaton azt a két albán nemzetiségû koszovói állampolgárt, akik az autópályák mentén követtek el lopásokat - közölte a rendõrség.

 • Piranha harapta le a csecsemõ újját

  Egy 18 hónapos amerikai kislány ujjbegyét leharapta a család házipiranha-ja, a szülõk elõször a pitbull kutyájukra gyanakodtak.

 • Bankrabló ügyfél

  Ügyfél rabolt ki egy bankot az Egyesült Államokban, ezért aztán ismerõsnek tûnt az alkalmazottaknak.

 • Nem adott több italt - ököllel ütötte a csaposnõt

  Ököllel verte a csaposnõt egy részeg férfi, mert az nem adott neki több italt. Ebéd után történt az eset egy pécsi kocsmában, a hatvanéves nõ szemöldöke felrepedt, de nem sérült meg komolyabban.

 • Elkötötte és össze is törte apja kocsiját a részeg fiatal

  Részegen kötötte el és törte össze apja autóját egy tizenkilenc éves fiú szerda hajnalban Szabolcsfaluban.

 • Leszúrta a férjét egy nõ

  Családi veszekedés közben leszúrta 51 éves férjét egy nõ Kaposhomokon - közölte Karsay Kornél, a Somogy Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje hétfõn.

 • Csoportosan elkövetett pizzarablás

  Csoportosan elkövetett rablás gyanúja miatt indított eljárást a miskolci rendõrkapitányság, mert három tizenéves el akarta venni egy hasonló korú fiú pizzáját a Borsod megyei Alsózsolcán - közölte a rendõrség.

  A 15 éves alsózsolcai fiú pizzájára pályázott a három elkövetõ, köztük egy 12 éves fiú is, míg társai 14 és 16 évesek. A rendõrség a két idõsebb fiatalkorú fiúval szemben megindította az eljárást, a harmadik, 12 éves társuk életkora miatt nem vonható felelõsségre.

 • Biciklitolvaj-rekord

  London - A világ feltehetõen eddigi legszorgalmasabb biciklitolvaját és orgazdáját csípték el Kanadában rendõrök: 2865 lopott kerékpárt találtak nála.

 • Hajnali robbantás Minszkben

  Péntek hajnalban Minszkben robbanás történt egy szabadtéri ünnepi koncerten, amelyen részt vett Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök. Összesen 37-en sérültek meg a robbanás során.

  A robbanás a fõváros központjában rendezett Függetlenség Napi koncerten történt. Uladzimir Naumau belügyminiszter szerint robbanószerkezet lépett mûködésbe. Feltételezések szerint házi készítésû pokolgép robbant fel, a helyszínen csavarok és anyacsavarok hevernek szanaszét.