rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Rálõttek az ATV székházára!

 • Share on Tumblr

  Eddig ismeretlenek két lövést is leadhattak az épületre. Feltehetõen hétvégén lõhettek a székházra,a híradó szerkesztõségének ablakát érték a találatok.

  Sérülés nem történt. Egyelõre szakértõk vizsgálják, hogy milyen fegyverbõl származhatnak a lövések , a töltényeket még nem találták meg. A helyszínre most várják a bûnügyi szemlebizottságot és a fegyverszakértõt.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Politikusok elleni fenyegetések: óvatosan nyilatkozik a rendõrség

  Tizenegy személyt vettek õrizetbe csütörtökön Franciaország déli részén azzal a gyanúval, hogy halálosan fenyegettek meg vezetõ francia politikusokat, köztük Nicolas Sarkozy elnököt az érintetteknek írt levelekben. Az írásokhoz olykor egy-egy töltényt is mellékeltek.

 • Nem tudják azonosítani az elgázolt kerékpárost

  Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a kerékpáros férfi, akit egy személyautó gázolt el Szolnokon. A kórházba szállított áldozatnál nem találtak igazolványt, egyelõre nem tudták megállapítani személyazonosságát a rendõrök.

 • Fürdõkád alatt bujkált a körözött férfi

  Saját lakásának fürdõkádja alatt találtak rá a rendõrök egy körözött férfira Zuglóban.

 • Hamis bankkártyákkal próbálkoztak, õrizetben vannak (Csongrád MRFK)

  Három román állampolgárt értek tetten a Szegedi Rendõrkapitányság munkatársai mára virradó éjszaka, miközben a Makkosházi körúton lévõ egyik áruház parkolójában elhelyezett bankautomatából próbáltak pénzt felvenni hamis bankkártyával.

  A tegnapi nap folyamán a gyanúsítottak több szegedi helyszínen kísérleteztek négy különbözõ klón kártyával, melynek során közel félmillió forinthoz jutottak

 • Földrengés miatt rekedt 19 bányász egy rézbányában

  Földrengés miatt a mélyben rekedt 19 bányász egy lengyelországi rézbányában. Az eset a Varsótól 400 kilométerrel délnyugatra lévõ Rudna város bányájában történt.

 • A rács másik oldalára került egy börtönõr

  Eddig kívülrõl nézegethette a börtön rácsait az egyik õr, de most alaposan feltérképezheti a cellák belsejét is, mert a szükségesnél jobban segítette a rabok benti életét.

 • Magyar drogfutár bukott le

  Dominikából érkezõ magyar drogfutár bukott le a madridi repülõtéren. Csaknem egy kilogrammnyi kokainkapszula volt nála.

 • Kigyulladt hûtõszekrény okozott lakástüzet Szolnokon

  Egy második emeleti lakásban csaptak fel a lángok Szolnokon, az Ispán körúton lévõ egyik panelházban.

 • Lovas kocsi és busz ütközött Orosházán

  Szerencsésen végzõdött az az orosházi baleset, melynek során egy lovas kocsi és egy autóbusz ütközött össze.

 • A Cobra lépett közbe egy ausztriai családi tragédiánál

  Bécs - A Cobra rendõri különítmény kommandósainak kellett közbeavatkozniuk vasárnap este egy ausztriai településen, ahol egy részeg férfi bántalmazta, majd azzal fenyegette meg az anyját, hogy megöli.

  Az illetõrõl utólag kiderült, hogy veszélyes bûnözõ, akit - a helyi rendõrség közlése szerint - korábban hatévi felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek háromszori emberölési kísérlet miatt. A bûncselekményeket Magyarországon tervezte végrehajtani.

 • Önlebuktató rongáló

  St. Paul - Magát buktatta le egy szerelmi bosszús rongáló az Egyesült Államokban.

  A 21 éves nõ zokon vette, hogy volt barátja másik barátnõt talált magának, miután szakítottak.

 • Magyar pórnós bukfence Amerikában

  Színlelt együttélés miatt letartóztatták az amerikai pornórendezõt és magyar "élettársát"

  Los Angeles - Az amerikai rendõrség letartóztatott egy Los Angeles-i pornófilmrendezõt, aki úgy próbált segíteni egy magyar nõn, hogy élettársának vallotta.

 • Karácsonyfa helyett kannabiszfa

  Fenyõfa helyett egy kétméteres kannabiszcsemete feldíszítésével került ünnepi hangulatba egy idõsebb német férfi, aki ellen - karácsony szelleme ide vagy oda - kábítószer-birtoklás miatt indított eljárást a rendõrség.

 • Vascsõvel vertek agyon egy idõs férfit Ózdon

  Sanyi bácsi szörnyethalt, öccse, József élet-halál között lebeg.

 • Holtan találtak rá a valóságshow sztárra - mi áll az erõszakos halál mögött?

  Meggyilkolták Brooke Phillipset, egy nevadai bordélyházról szóló valóságshow fiatal sztárját.

 • Prostik ellen harcolnak Olaszországban

  Harc az utcai prostitúció ellen északolasz városokban

  Róma - Néhány észak-olaszországi város polgármestere hadat üzent az utcai prostitúciónak.

  Autósoknak, akik Milánóban az utcán prostituálttal tárgyalnak és beszállni engedik õket autójukba, számolniuk kell azzal, hogy a rendõrök 500 euró összegû pénzbüntetést szabnak ki rájuk, amennyiben ezzel akadályozzák az utcai közlekedést - határozta el Letizia Moratti polgármester.

 • Elõször kirabolták az autót, majd lefeküdtek benne pihenni

  Feltörtek egy autót és ellopták a benne talált pénzt a tolvajok, késõbb azonban a rendõrségnek mégis könnyû dolga volt, amikor le akarta tartóztatni õket: épp békésen aludtak a kocsiban.

 • Megelõzték a tragédiát, õrizetben a családfõ

  Állampolgári bejelentés alapján indított büntetõ eljárást a Nagyatádi Rendõrkapitányság lõfegyverrel való visszaélés bûncselekmény gyanúja miatt egy 41 éves somogyszobi férfi ellen, aki a beszerzett bizonyítékok alapján családját több éve rendszeresen zaklatta, fenyegette, valamint feleségét bántalmazta. Az ügyben megtartott házkutatás során a férfi lakásán egy szekrénybõl elõkerült egy engedély nélkül tartott 0,22 kaliberû puska a hozzá tartozó lõszerekkel együtt. Az elsõdleges szakvélemény szerint a kispuska mûködõképes állapotban van a hozzá való lõszerekkel együtt pedig emberi élet kioltására alkalmas.

 • Öt napig képtelen volt kiszállni a kádból egy 82 éves nõ

  Öt teljes napig volt kádjának foglya egy 82 éves nõ Ausztriában.

 • Babakocsiból kapta ki a csecsemõt a rabló

  A rendõrség még mindig keresi azt a férfit, aki az anyja szeme láttára kapta ki a babakocsijából a pár hónapos csecsemõt, majd elszökött vele.