rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Lebukott a thaiföldi álfogorvos

 • Share on Tumblr

  Bankgok) - Eléggé meglepõdhettek azok a thaiföldi páciensek, akik a sajtóból tudták meg, hogy az õket kezelõ fogorvos tulajdonképpen nem is fogorvos.

  Miután egy évig fogászati asszisztensként dolgozott, Thanaratcsa Tongtem, a húszéves közgazdászhallgató úgy gondolta, most már maga is végezhet kezeléseket, némi kiegészítõ jövedelemhez juttatva magát. Egy valódi orvos nevét felhasználva több magánrendelõben is sikerült állást kapnia, így gond nélkül tömött fogakat, távolított el fogkövet és készített pótlásokat.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Akkor bukott le, amikor az igazi fogorvosnak olyan számlákat kellett a betegbiztosító felé igazolnia, amelyek ugyan az õ neve alatt futottak, de nem tõle származtak. A rendõrség hamar véget vetett a kuruzslásnak és õrizetbe vette a fiatalembert. Mint a kihallgatáson kiderült, a rendelõkben általában is nem kértek tõle diplomát.

  Tongtem lelkesedését egy cseppet sem törte meg a letartóztatás. "Amint befejeztem jelenlegi tanulmányaimat, jelentkezem a fogorvosi szakra" - jelentette ki. Lehet azonban, hogy a csalásért, magánokirat-hamisításért és személyiségbitorlásért kirótt börtönbüntetés valamelyest késlelteni fogja álmának valóra váltását.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%