rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Lebukott a thaiföldi álfogorvos

 • Share on Tumblr

  Bankgok) - Eléggé meglepõdhettek azok a thaiföldi páciensek, akik a sajtóból tudták meg, hogy az õket kezelõ fogorvos tulajdonképpen nem is fogorvos.

  Miután egy évig fogászati asszisztensként dolgozott, Thanaratcsa Tongtem, a húszéves közgazdászhallgató úgy gondolta, most már maga is végezhet kezeléseket, némi kiegészítõ jövedelemhez juttatva magát. Egy valódi orvos nevét felhasználva több magánrendelõben is sikerült állást kapnia, így gond nélkül tömött fogakat, távolított el fogkövet és készített pótlásokat.

  Akkor bukott le, amikor az igazi fogorvosnak olyan számlákat kellett a betegbiztosító felé igazolnia, amelyek ugyan az õ neve alatt futottak, de nem tõle származtak. A rendõrség hamar véget vetett a kuruzslásnak és õrizetbe vette a fiatalembert. Mint a kihallgatáson kiderült, a rendelõkben általában is nem kértek tõle diplomát.

  Tongtem lelkesedését egy cseppet sem törte meg a letartóztatás. "Amint befejeztem jelenlegi tanulmányaimat, jelentkezem a fogorvosi szakra" - jelentette ki. Lehet azonban, hogy a csalásért, magánokirat-hamisításért és személyiségbitorlásért kirótt börtönbüntetés valamelyest késlelteni fogja álmának valóra váltását.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Gyermekeket szállító kisbusz rohant egy mezőgazdasági munkagépbe

  Mezőgazdasági munkagépbe rohant egy gyermekeket szállító kisbusz Spanyolországban csütörtök este, a balesetben öten meghaltak, tizenhárman megsérültek.

 • Halálos baleset Röszkénél

  Két személyautó ütközött az 5512-es út és az M5-ös autópálya találkozásánál.

 • Nagyfeszültség a kerítésbe, lopott árammal

  Lopott áram felhasználásával próbáltak nagyfeszültségû elektromos kerítést barkácsolni két ingatlan köré Nyírmihálydiban, a rendõrség az ügy miatt több embert is elõállított.

  Csütörtökön korán reggel egyszerre több ingatlanon tartott házkutatást a rendõrség Nyírmihálydiban, mert olyan információt kaptak, hogy ott egyesek illegális fegyvereket tartanak.

 • Kábítószerrel való visszaélés miatt tartóztattak le három embert

  Két kilogramm kábítószert - 1,8 kilogramm amfetamint és 220 gramm kokaint - foglaltak le a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai egy akcióban, amelyben három, kábítószerrel való visszaéléssel gyanúsított férfit fogtak el.

 • Elszabadult egy mozdony Alsótömösön

  Elszabadult, majd felborult egy mozdony kedden a romániai, Brassó megyei Alsótömös közelében.

 • Agyonlõttek egy papot a részegek

  Ittas huligánok megöltek Moszkva mellett egy ortodox papot, aki az alkoholisták gyógyulásáért fohászkodott; egy hónap leforgása alatt ez immár a második gyilkosság, amelynek ortodox pap az áldozata Oroszországban.

 • 29 éves férfit szúrtak halálra Jánoshalmán

  Egy 29 éves férfi szúrt sérülést szenvedett 2017. február 15-én a délutáni órákban, aki jánoshalmi otthona előtt belehalt sérülésébe.

 • 2,2 milliárdos kártérítésre ítéltek egy sztriptízbárt

  A hatalmas összeget egy amerikai sztriptízbárnak kellett kifizetnie, miután egy vendégük részegen halálra gázolt egy nõt a hely parkolójában.

 • Az ifjabb Berlusconit elítélték

  A milánói fellebbviteli bíróság pénteken helybenhagyta azt az ítéletet, amely hamis számlázás miatt négy havi börtönnel sújtotta Paolo Berlusconit, az olasz kormányfõ öccsét.

  Az 59 éves férfit az elsõfokú bíróság négy havi börtönre ítélte, de a milánói fellebbviteli bíróság úgy vélte, hogy az ügy elévült. A fõügyészség fellebbezett a döntés ellen, amelyet a legfelsõbb semmitõszék hatályon kívül helyezett, és az ügyet a milánói bíróság egy másik tanácsához utalta. Ez utóbbi most helybenhagyta a korábbi elsõfokú bírósági ítéletet.

 • Álrendõrök tartottak házkutatást Szegeden

  Álrendõrök jártak egy idõs asszonynál Szegeden; a férfi és a nõ százezer forinttal távozott.

 • Sósavat itatott diákjaival egy tanár

  Fegyelmi vizsgálat indult egy középiskolai tanár ellen Japánban, miután fény derült rá, hogy büntetésbõl sósavat itatott két diákjával kémiaóráján.

 • Húsz halálos áldozata van a kínai bányavonat balesetnek

  Legkevesebb húsz bányász meghalt, tizennégy pedig megsérült egy bányavonat-balesetben kedd hajnalban egy szénbányában az északnyugat-kínai Kanszu (Gansu) tartományban.

 • Többszörösen büntetett elõéletû rablókat fogtak a szegedi rendõrök

  2008. 11. 04-én 14: 40-kor egy szegedi Kínai Áruházba több vásárlóval együtt két fiatal nõ érkezett. Róluk akkor még senki sem gondolta, hogy rablást kísérelnek meg, és az eladóval vívnak közelharcot a megszerzett árúért.

  Amikor elérkezettnek látták a pillanatot, elemeltek egy nõi csizmát és sietve távozni akartak, de az üzlet alkalmazottja résen volt, és tetten érte õket. Felszólította, hogy adják vissza a terméket, de ennek nem tettek eleget, ezért az eladó el akarta venni tõlük, ami aztán kisebb dulakodást követõen sikerült is neki. Ekkor a rablást megkísérlõk elmenekültek.

 • Autóba ugró mókus okozott balesetet

  Mókus ugrott be egy nyitott tetejû személyautóba menet közben Nagy-Britanniában, és éppen a vezetõ fején landolt, aki ettõl annyira megrémült, hogy fának hajtott.

 • Eladta szolgálati fegyverét és igazolványát egy rendõr

  Letartóztattak egy romániai rendõrt a napokban, miután eladta szolgálati pisztolyát 250 lejért.

 • Golyóálló mellényeket akart csempészni

  Félezer, félkész golyóálló mellényt és mintegy 700 hozzá használatos betétet foglaltak le a vámosok a tompai átkelõnél egy szerb kamionból, a sofõr ellen eljárás indult – közölte a vám és pénzügyõrség szóvivõje hétfõn.

 • Golyóálló férfi: hájpáncélos

  Berlin - Golyóálló férfija van Németországnak: az illetõt vastag hájrétege védte meg komoly sérüléstõl.

  A 49 éves férfit egy utcai rablás miatt érte lövés, ám õ még csak nem is vette észre, hogy eltalálták.

 • Halálos baleset az 54-es úton, kamion és két személyautó ütközött

  Egy ember a helyszínen életét vesztette, amikor két személyautó és egy kamion ütközött össze szerdán reggel az 54-es fõúton Kecskemét közelében.

 • Mindenki a mi vendégünk! Vagy másé?

  Eger - Kocsmában hátrahagyott ivócimborájuk házát törte fel két férfi a Heves megyei Egerfarmoson, majd az ivóba visszatérve a zsákmányolt pénzbõl megvendégelték a kocsmában italozókat - tájékoztatta hétfõn az MTI-t a rendõrség.

 • Három kamion ütközött az M0-on

  Utoléréses baleset történt, a jármûvek a szalagkorlátnak csapódtak a 17-es kilométernél az M5-ös felé.