rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Rablótámadás áldozata lett a holtan talált nõ

 • Share on Tumblr

  Rablótámadás áldozata lett az az idõs csépai asszony, akit a hétvégén holtan találtak meg otthonában – közölte a rendõrség hétfõn a távirati irodával. Miután a 79 éves nõt pár napja már nem látták a hozzátartozók, múlt szombaton bejelentést tettek a rendõrségen – tette hozzá a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Szabó Zita rendõr százados tájékoztatása szerint a kiérkezõ rendõrök a ház bejárati ajtajának üvegét betörve találták. Az eddigi megállapítások szerint az ismeretlen tettesek brutálisan bántalmazták az idõs asszonyt, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az elkövetõk különbözõ értékeket vittek magukkal. A megyei rendõr-fõkapitányság bûnügyi osztálya szakértõk bevonásával vizsgálja a bûncselekmény körülményeit és a halál okát.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Ismét 'zsebben' a zsebes!

  Zseblopásra specializálódott elkövetõt fogtak el a közelmúltban a Miskolci Rendõrkapitányság munkatársai.

  A 44 éves, szolnoki lakcímmel rendelkezõ nõ ezidáig 18 alkalommal volt büntetve – mindannyiszor vagyon elleni bûncselekmények miatt. Legutoljára 2008. június 21-én szabadult.

 • 14 éves kislány, lökte kútba 13 éves barátnõjét

  A spanyolországi Toledo mellett történt megrázó tragédia okozója, egy 14 éves lány, aki súlyosan bántalmazott, majd egy három méter mély száraz kútba lökött egy 13 éves kislányt sem megbánást, sem bûntudatot nem mutat – állítja a rendõrség.

 • Motorbalesetével bukott le egy férfi Nagykanizsán

  Az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett egy 35 éves zalaegerszegi férfi abban a közlekedési balesetben, amely 2014. szeptember 16-án 18 óra 15 perckor történt Nagykanizsán.

 • Nem tudják azonosítani a gázolás áldozatát

  Szörnyethalt egy férfi, akit egy ukrán kisbusz gázolt el Kisvárda közelében. Az áldozatnál semmiféle irat nem volt, ezért egyelõre nem tudták azonosítani a rendõrök.

 • Õrizetben a 16 éves fiú szurkálója

  Elfogták azt a 17 éves fiatalembert, aki egy 16 éves fiút életveszélyesen megsebesített egy késsel az egyik budapesti belvárosi szórakozóhelyen.

 • Kit akartak felrobbantani? Fegyverek a vajdasági miniszterelnök ismerõsénél!

  Letartóztatták a vajdasági kormányfõ egyik közvetlen munkatársának férjét, mert újvidéki házukban illegálisan tartott fegyverek tömegét találták - jelentette be hétfõn a szerb rendõrség.

 • Anya és fia került elõ a rakományok közül

  Egy koszovói nõ és kisgyereke próbált illegálisan hazánkba jutni abban a szerb teherautóban, amit 2011 júniusában ellenõriztek a röszkei határátkelõhelyen a pénzügyõrök.

 • Svájcban fogták el az ároktői szökevényeket

  A rendőrség múlt szombat délelőtt tette közzé, hogy péntek éjjel megszökött a házi őrizetből az ároktői banda két tagja. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumnak kell intézkednie az ároktői banda szerdán elfogott tagjainak kiadatása érdekében.

 • A lövöldözésben lebénult férfi pislogással azonosította támadóját

  David Chandlert a fején és a nyakán érte a lövés, ezzel támadója gyakorlatilag bénává tette. Egyetlen szemtanúként azonban számítanak az együttmûködésére a rendõrök, akik arra kérték, pislogással kommunikáljon velük. Még nem tudni az esküdtszék elfogadja-e bizonyítékként a videóra rögzített vallomást.

 • Tartsuk be a sebességkorlátokat, mert könnyen emberéletekbe kerülhet - videó

  Tartsuk be a sebességkorlátokat, mert könnyen emberéletekbe kerülhet - videóÉszak-Írországban hatalmas kampány indult a gyorshajtás ellen, hiszen 2000 óta 28 gyerek halt meg csak amiatt, mert valaki nem tudta betartani a gyorsasági határokat. A sokkoló reklám csupán fel szeretné hívni a figyelmet a veszélyekre. Az egy perces reklámban azt láthatjuk, hogy a gyerekek reggel bemennek a suliba, majd kirándulni készülnek. Nagyon jól érzik magukat, ám fogalmuk sincs arról, hogy mindeközben egy férfi elkésik a munkahelyéről. Ennek eredményeképpen iszonyatosan gyorsan vezet és egy pillanat alatt elveszíti a kontrollt a kocsi felett.

 • Tragédia az M7-en

  Halálos közlekedési baleset történt ma 02.00 óra körüli idõben az M7 Budapest felé vezetõ oldalán a 178-as km szelvényben a Szegerdõi pihenõhelynél. A baleseti adatok alapján egy szarvasi házaspár utazott BMW típusú személygépkocsijával Budapest felé, mikor eddig tisztázatlan okból a jármû a Szegerdõi pihenõhely bejáratát és a pályatestet elválasztó terelõkúpnak ütközött, majd a jobb oldali vízelvezetõ árokba hajtott.

 • Héliumgáztól fulladt meg egy 22 éves fiú, a lakótársainak nem tûnt fel a fiú halála

  22 éves lakótársuk héliumgáztól fulladt meg a szobájában, ám a fiataloknak nem tûnt fel, hogy napok óta nem látták. A fiú családja találta meg a holttestet.

 • 18 méter magasról zuhant rá a fa a favágóra

  Favágás közben szenvedett balesetet egy férfi Feketeerdõn.

 • Zsemlébe sütötte a terjeszteni kívánt drogot egy kisteleki férfi

  Zsemlébe sütötte a terjeszteni való drogot egy kistelki férfi. A friss pékáruból 97 extasy tabletta került elõ. A srác egy rutinellenõrzésen bukott el. A rácsok mögé követte õt egyik vásárlója is.

 • Harminc éven át használta lányát szexrabszolgaként egy ausztrál férfi

  Három évtizeden át használta szexrabszolgaként saját lányát egy ausztrál férfi, akit ezért 18 év börtönre ítéltek hétfõn.

 • Frontális karambol Szolnoknál

  Halálos kimenetelû közlekedési baleset történt kedden hajnalban a 4. számú fõút Szolnok és Szajol közötti szakaszán, ahol egy KIA típusú személygépkocsi és egy téglát szállító VOLVO nyerges vontató ütközött össze frontálisan.

 • Annyira kövér, hogy nem lehet börtönbe zárni!

  Egy amerikai férfi annyira kövér, hogy túl sokba kerülne börtönben tartani, így végül pénzbírsággal megúszta.

 • Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M3-on

  Az M3-as autópálya Budapestrõl Miskolc felé tartó oldalán Mezõkövesd és Mezõkeresztes között könnyebb kimenetelû közlekedési baleset történ hétfõ délelõtt.

 • 19 ember vesztette életét a lezuhant helikopteren

  Az indiai áradások helyszínéről, Kedarnathból tértek haza a helikopteren tartózkodók, az 5 fős személyzet és 14 fő félkatonai szervezeti tag életét vesztette a balesetben. A gépen tartózkodók leszállóhelyeket építettek ki a helikopterek számára a nehéz terepen, hogy menteni tudják a katasztrófa helyszínén rekedteket.

 • Tizenöt év börtön a Facebookon zsaroló szexuális bûnözõnek

  Tizenöt év börtönre ítéltek egy 19 éves amerikai fiatalembert, aki a Facebookon küldött zsaroló levelekkel kényszerítette szexre osztálytársait.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%