rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Magyart is meglõttek a mumbai támadásokban

 • Share on Tumblr

  Az Európai Parlament egyik magyar alkalmazottját is meglõtték a szerdai mumbiai támadásokban. Glattfelder Béla néppárti képviselõ telefonon tudatta a hírt, és azt is, hogy õ maga jól van, de vannak, akik még „nincsenek biztonságban”. A meglõtt magyar EP alkalmazott idõközben telefonon értesítette feleségét, hogy jól van.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Meglõttek egy magyart a szerdai mumbai támadásokban, az európai parlamenti munkatárs állapotáról nincs hír – mondta a helyszínen tartózkodó Glattfelder Béla néppárti EP-képviselõ .

  - Én jól vagyok, megmenekültem. Az egyik magyart, az Európai Parlament alkalmazottját meglõtték, állapotáról nincs hírünk – mondta Glattfelder Béla. A képviselõ hozzátette: a hírek szerint az európai parlamenti delegáció több tagja, köztük képviselõk is még bent vannak a Tádzs Mahal Hotelben, és „nincsenek még biztonságban”.

  Él a Mumbaiban szerdán meglõtt magyar EP-munkatárs, a fiatalember hazatelefonált feleségének a támadás után - mondta Szelestey Lajos külügyi szóvivõ az MTI-nek. A fiatalember felhívta a családját és azt mondta, jól van. Azonban továbbra is teljesen bizonytalan, hogy pontosan mi történt vele, s ha megsebesült, mennyire súlyosak a sérülései - hangsúlyozta Szelestey Lajos.

  A szerdai mumbai támadásoknak a legutóbbi híradások szerint nyolcvan halálos áldozata van. India pénzügyi fõvárosában fegyveresek legalább hét helyszínen nyitottak tüzet különbözõ célpontokra: ötcsillagos szállodákra, idegenforgalmi nevezetességekre és egy pályaudvar környékére. Nyugati túszok vannak a támadók kezén a Tádzs Mahal luxusszállodában - jelentette a CNN/IBN hírtelevízió. Szemtanúk arról számoltak be, hogy a merénylõk brit és amerikai útlevéllel rendelkezõ személyeket kerestek.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%