rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Rabolni indultak, ám az eladóhölgy nekik támadt

 • Share on Tumblr

  Két álarcos, a napi bevételt követelõ férfit futamított meg egy kaposvári bolti eladó. Elszámolta magát a duó, akciójuk csõdöt mondott.

  A két erõs testalkatú férfinél semmiféle támadásra szolgáló eszköz nem volt, csupán abban bízhattak, hogy megnyerõ fellépésük és a fejükön hordott maszk elég lesz a bevétel megszerzéséhez – tájékoztatott a hétfõ esetrõl csütörtökön Bíró Gábor, a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje. Meglepõdhetett a két álarcos: az eladóhölgy nekik támadt. Az egyik férfirõl megpróbálta levenni a maszkot, ám erre megfutamodtak, elmenekültek a helyszínrõl. A szóvivõ közölte: a kaposvári rendõrkapitányság indított büntetõeljárást az ismeretlen tettesek ellen.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Svédországban fogták el a Vas megyei TOP 10-est

  Svédországban fogtak el az ottani rendõrök egy Vas megyei TOP 10-es bûnözõt. A férfi ellen lopás, csalás, magánokirat-hamisítás és adócsalás miatt adtak ki itthon elfogatóparancsot.

 • Két súlyos sérült Tamásipusztánál

  Két súlyos sérültet kellett kórházba szállítani a mentõsöknek hétfõn reggel, annak a balesetnek a helyszínérõl, amely a 471-es úton történt Tamásipusztánál, ahol egy Seat és egy Ford ütközött egymásnak.

 • 81 éves férfi molesztált egy 11 éves kislányt

  A 81 éves James Holmes az utcán molesztált egy 11 éves kislányt. Mivel korábban is látták már a férfit a környéken, hamar elkapták. Spartanburgban tartóztatták le.

 • Golyókkal a fejében felébredt a kómából, leleplezte a tettest, meghalt

  Róma - Négy golyóval a fejében felébredt a kómából és leleplezte az ellene elkövetett gyilkossági kísérlet tettesét, de aztán meghalt egy szicíliai férfi.

  Antonio Tripolit a Palermóhoz közeli Bagheriában lõtték fejbe az utcán fényes nappal október elején. Tizedik napja feküdt kómában, és orvosai már majdnem feladták a reményt, hogy valaha felépül, amikor hirtelen magához tért.

 • Megkerülték a sorompót, halálra gázolta õket a vonat

  Két idõs kerékpáros halt meg a vasúti átjáróban.

 • Direkt fújta jól látható helyekre a horogkeresztet a férfi

  Több rendbeli önkényuralmi jelkép közszemlére tétele miatt eljárás folyik egy férfi ellen, mivel október 9-én éjjel Fót bel- és külterületén több buszmegállóra és azok tábláira fekete spray-vel horogkeresztet fújt - közölte honlapján a rendõrség hétfõn.

 • Csak kitalálta a lány, hogy megerõszakolták

  A hatóság félrevezetése miatt eljárás indult egy 16 éves Nógrád megyei lány ellen, aki erõszakos közösüléssel vádolta alkalmi ismerõsét.

 • Ki kellett üríteni 5 középiskolát!

  Öt középiskolát kellett kiüríteni Békéscsabán, miután egy ismeretlen telefonon közölte, hogy valamelyikben bomba fog robbanni.

 • Orális szexre kényszerítette testvérét

  Letartóztatta a szerb rendõrség azt a két, 16 éves, tinédzsert, akik orális szexre kényszerítettek egy 6 éves kisfiút, ráadásul a gyerek testvére telefonon rögzítette is a bántalmazást.

 • Súlyos visszaélés: egyetemisták adatai a neten

  A veszprémi Pannon Egyetem több ezer hallgatójának az adatai kerültek fel egy internetes oldalra.

 • Vízbe borult horgászt mentett a Hamilton legénysége…

  Alig egy hete tették vízre a Velence-tavi rendõrök nagyjavításból visszakerült hajóját és máris életet mentettek vele. A Hamilton legénysége keddi víziportyája során süllyedõ csónakra lett figyelmes a tó ún. Lángi-tisztásánál…

 • Férfi akart megerõszakolni egy férfit - belehalt sérülésibe

  A férfi, aki szakácsként dolgozott az egyik pécsi intézményben, még 2009-ben, a bûncselekmény napjának reggelén ittasan érkezett meg munkahelyére, ezért hazaküldték. Ezt követõen a munkahelye közelében tovább italozott, ahol csatlakozott hozzá egy másik fiatalember. Beszélgetni kezdtek, miközben több üveg sört, s röviditalokat is elfogyasztottak.

  Újdonsült ismerõse egyszer csak azt ajánlotta a szakácsnak, menjen fel vele a lakására, ahol van egy üveg bora. Így is történt.

 • Juhnyájba hajtott egy tehervonat

  Juhnyájba hajtott egy Debrecenbõl Nyíregyházára tartó tehervonat, csütörtökön délelõtt.

 • Elfogták a néni bántalmazóját (Pátroha)

  Augusztus 9-én éjszaka ismeretlenek rátörték az ajtót egy idõs pátrohai asszonyra. A nénit bántalmazták, az ágyára lökték, majd átkutatták házát. Az elkövetõk párezer forintot tulajdonítottak el, a néni súlyos fejsérülést szenvedett.

 • Felrobbant a család háza

  Minden fal kidõlt, és a törmelékek vagy 50 méterre repültek a szélrózsa minden irányába Aranyosapátin.

 • El akarták adni saját gyereküket

  Börtönnel "fizettek" annak a házaspárnak, akik újszülött csecsemõjüket próbálták eladni, ám tudtukon kívül az alku során épp egy beépített rendõrrel tárgyaltak.

 • Fegyveres rablás a takarékszövetkezetben

  Kirabolták a helyi takarékszövetkezetet kedden a kora délutáni órákban Újlengyelben, a tettes elmenekült - közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

 • Lopott traktorral mentek Svájcból spanyol vakációra

  Lopott traktorral pöfögött Svájcból Spanyolország felé vakációra két fiatal férfi, ám csak Franciaországig jutottak, ott lebuktak.

 • Légpuskát lopott egy szegedi céllövöldébõl

  Dolog elleni erõszakkal kisebb értékre elkövetett lopás bûntettének megalapozott gyanúja miatt egy szegedi lakos ellen indított büntetõeljárást a Szegedi Rendõrkapitányság a hétvégén.

 • A méhtelepre vitte a számítógépet

  Azonosította és elfogta a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse azt a 33 éves helybeli férfit, aki egy zákányszéki tanyába tört be.
  A bejelentéstől számított két nap alatt megállapította a személyazonosságát és 2013. április 8-án el is fogta a Mórahalmi Rendőrőrs N. Lászlót, aki a gyanú szerint betört egy zákányszéki tanyába, ahonnan egy számítógépet és egy rongyszőnyeget lopott el.