rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • 'Kicentezett' büntetés: bogaras dollárokért, piszkos apróért 1 hét börtön

 • Share on Tumblr

  Davenport (Iowa állam) - Pénze piszkossága miatt ítéltek börtönre egy férfit az Egyesült Államokban.

  Az illetõ óvadékot ment kifizetni a bíróságra, amiért defektes gumijú teherautóval közlekedett. Megúszta volna bírsággal, ám inkább tárgyalást követelt, a bíró erre viszont letétet szabott ki.

  A férfinak mindössze 100 dollárt - 15 ezer forintot - kellett lerónia, a pénzt egy dobozban vitte be a bíróságra: 97 dollár igencsak koszlott bankjegyekben volt benne, bogarak társaságában. További 3 dollár nagyon mocskos apróban, a fémpénzek felületére ragadt valamirõl nem lehetett kideríteni, hogy ugyan micsoda. A bíróság pénztárosa gumikesztyût húzott a számláláshoz, de így is hamarosan megelégelte a dolgot és panaszt tett. A bíró ezt jogosnak ítélte és a bíróság megsértése címén a piszkos pénzû férfit egy hét börtönre ítélte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kétdolláros tolvajok

  Elõbb állásért folyamodott, majd pénzt lopott két fiatal egyike egy fagylaltboltból az Egyesült Államokban, hátrahagyva valódi adatait.

 • Beomlott egy alagút Japánban, több halálos áldozata is van a balesetnek

  Beomlott egy autópálya részét képezõ alagút vasárnap reggel Japánban, a balesetnek több halálos áldozata van.

 • Fegyvere volt… (Dunaújváros – Székesfehérvár – Fejér megye)

  Február 24-én kommandósok közremûködésével tartottak házkutatást egy dunaújvárosi férfi lakásán, mivel felmerült a gyanú, hogy éles fegyvert birtokol bármiféle engedély nélkül.

  Ezt megelõzõen egy fehérvári férfitõl foglaltak le a rendõrök gáz-riasztó fegyvert, mert bár neki volt tartási engedélye, de arra semmi sem jogosította föl, hogy egy nõt fenyegessen vele. Február elején gépjármû ellenõrzés során bukkantak éles lõfegyverre a dunaújvárosi rendõrök egy albán sofõrnél, akivel szemben lõfegyverrel, lõszerrel visszaélés miatt indítottak eljárást…

 • Összeverték, mert nem õrizte a szomszéd tanyát

  Õrizetbe vették a rendõrök azt a két embert, akik szilánkosra törték egy férfi könyökét, miután betörtek az illetõ õrizetére bízott tanyára Szeged közelében.

 • Idén nem csak csoki mikulást és virgácsot hoz a Mikulás a közlekedõknek

  Tájékoztatjuk a közlekedõket, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Baleset- megelõzési Bizottság – immár hagyományosan, 8. éve – a balesetek számának csökkentése érdekében közlekedésbiztonsági megelõzõ, propaganda akciót hirdet 2008. december 5-én (pénteken) „Hogy ne csak a Mikulást vegyük észre!” címmel. Ennek keretében a Városi Balesetmegelõzési Bizottságok illetékességi területükön közlekedési ellenõrzéseket hajtanak végre.

 • Tûzoltók szenvedtek balesetet, felborult a vízszállító autójuk

  Felborult a vízszállító autó, és a balesetben két tûzoltó könnyebben megsérült a Zala megyei Lentiszombathelyen.

 • Lónyugtatóval bénítják áldozataikat a támadók

  Már négy ember szervezetébe juttatott erõszakkal ketamint egy vagy több ismeretlen tettes Pozsonyban. A kiszemelt áldozatokra injekciós tûvel támad(nak) rá, úgy fecskendezi(k) beléjük a szintetikus állatorvosi érzéstelenítõ szert, amely akár eszméletvesztést is elõidézhet.

 • Kapott a nõvér meg a mentõs is

  Közfeladatot ellátó személy elleni erõszak miatt indult eljárás egy 22 éves gyõri férfi ellen, aki a hétvégén megütötte a kórház egyik nõvérét, majd egy õt feltartóztatni akaró mentõst.

 • Orvhalászokat mentettek a vízirendõrök

  Vízirendõrök mentettek ki a befagyott Tisza-tóból Abádszalók térségében négy embert ladikostól, akikrõl kiderült, hogy orvhalászok - közölte a Tiszai Vízirendészeti Rendõrkapitányság (TVRK) hétfõn.

 • Fatolvajok elleni akciókat tartanak Salgótarjánban

  Erdészekkel közösen tartanak akciókat salgótarjáni rendõrök, hogy elfogják a fatolvajokat; már 12 ember ellen folytatnak eljárást, több köbméter fát, valamint gépjármûveket és fûrészeket foglaltak le – mondta a salgótarjáni kapitányság közrendvédelmi osztályvezetõje csütörtökön.

 • Vandálok verték szét a kálvária stációit

  A rábakethelyi templom– és temetõkertben szétverték a kálvária stációit, darabokra hullottak az üvegfestmények.

 • Terroristavezérrel végeztek

  Az indonéz rendõrség feltehetõen a Jemaah Islamiyah szélsõséges iszlamista csoport Dulmatin néven ismert vezetõjét ölte meg.

 • Kit akartak felrobbantani? Fegyverek a vajdasági miniszterelnök ismerõsénél!

  Letartóztatták a vajdasági kormányfõ egyik közvetlen munkatársának férjét, mert újvidéki házukban illegálisan tartott fegyverek tömegét találták - jelentette be hétfõn a szerb rendõrség.

 • Kiraboltak egy takarékszövetkezetet

  Kirabolták a Drávamenti Takarékszövetkezet kaposvári fiókját kedden reggel, a motorral elmenekülõ tettest rövid idõn belül elfogták.

 • Erõszakkal tetováltak a fiú homlokára

  Az ausztrál rendõrség letartóztatott egy 34 éves férfit, aki a vád szerint erõszakkal tetovált egy szót egy 18 éves fiú homlokára - közölték az ausztrál hatóságok. A rendõrség azt nem közölte, hogy milyen szóról van szó.

 • Hasbaszúrták elsõbbségadás elmulasztása miatt

  Késsel és fadoronggal esett egymásnak két helybéli férfi egy közlekedési incidens után Fóton, az ütközetben mindketten megsérültek, és mindkettejük ellen büntetõeljárás is indult.

  A fõvárossal szomszédos Pest megyei kisvárosban múlt pénteken este hat óra körül támadott egymásra két autós, miután egyikük elsõbbségadás nélkül akart behajtani egy félsávos útlezárás miatt létrejött útszûkületbe.

 • Hitler születésnapján gyilkolt a kalocsai fiatal - állítása szerint a dátum nem motiválta

  Kedden megkezdõdött annak a huszonkét éves kalocsai férfinak a büntetõpere, aki idén áprilisban brutális kegyetlenséggel megölte tizenkilenc éves barátnõjét. A lány holttestére horogkeresztes zászlót terített.

 • Árokba borult egy betegszállító

  Egy betegszállító jármû borult árokba a 49-es fõút Mátészalka és Kocsord közötti szakaszán hétfõ délelõtt, a balesetben senki sem sérült meg.

 • Kukás kocsit hajszolt az amerikai rendõrség

  Kukás kocsit hajszolt egy teljes órán át a rendõrség az Egyesült Államokban, végül jól irányzott lövéssel tudta csak megállítani a szinte árkon-bokron át menekülõ vezetõt.

 • Mûértõk: elvitték a vörösrezet a szoborról

  Mintegy kétszáz kilogramm vörösrezet vittek el a volt kaszinó épülete elõtt álló köztéri szoborról Szombathelyen.