rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • 20 millióval lopták meg dolgozói a gyõri Audit

 • Share on Tumblr

  A Kisalföld információja szerint a néhány benzinkutassal összejátszva ennyit tankoltak le az Audi-üzemanyagkártyákról.

  A Kisalföld információi szerint a gyõri Audi néhány dolgozója és az M1-es Gyõr melletti szakaszánál lévõ egyik töltõállomás néhány alkalmazottja egymással összedolgozva saját zsebüket töltögették az autók helyett az autógyár számlájára. A cég sofõrjei vitték az üzemanyagkártyát, a kút kezelõi az egyeztetett jutalék ellenében leigazolták a tankolást.

  Úgy tudjuk, afelett is szemet hunytak a töltõállomáson, hogy az üzemanyagkártya nem az éppen megtankolt autóhoz tartozott. Arról nincs információnk, hogy a hatalmas összeget – ami információnk szerint megközelítheti a 20 millió forintot is – mennyi idõ alatt „tankolták le" az Audi kártyáiról.

  Az október végi akcióról és a csalás részleteirõl a gyõri és a megyei rendõr-fõkapitányságon is próbáltunk információt szerezni, de elhárították megkeresésünket, mondván: az ügyrõl hétfõn sajtótájékoztatón számolnak be, addig nem kívánnak nyilatkozni. Így arra sem kaptunk választ, hogy hányan vettek részt a visszaélés-sorozatban. Az Audinál ugyancsak elutasító választ kaptunk, hozzátéve, hogy még nem teljes az ügy.

  Ám látható, az ügy létezik.

  Az, hogy a szóban forgó töltõállomásnál lecserélik a személyzetet, a Kisalföldben megjelent álláshirdetésbõl kiolvasható: vendéglátó-ipari végzettséggel, nyelvtudással shopeladókat, benzinkútkezelõket keresnek. Pénteken többször próbáltuk elérni a benzinkúthálózat budapesti sajtóosztályát, de nem vették fel a telefont.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Felgyújtotta a házat a betörõ

  Többmilliós kárt okozott az az egyelõre ismeretlen betörõ, aki miután kifosztott egy lakást Szalkszentmártonban, felgyújtotta a lakás konyháját is.

 • 2011-es változások a rendõrség szolgálati szabályzatában

  Új szolgálati szabályzat vonatkozik a rendõrökre 2011 október 1-tõl. A fej és a gyomor ütésének tilalma már nincs nevesítve, a bilincs gyakrabban kerülhet elõ, szolgálaton kívül viszont nem tarthat a rendõr magánál gumibotot.

  Pénteken hatályba lépett Pintér Sándor belügyminiszter rendelete a rendõrség új szolgálati szabályzatáról. Az új rendelet megtiltja a rendõröknek, hogy szolgálaton kívül maguknál tartsanak vegyi eszközt, elektromos sokkolót, rendõrbotot, kardlapot vagy bilincset.

 • Kizuhant az építkezés első emeletéről egy munkás

  Egy 52 éves férfi meghalt egy X. kerületi építkezésen, amikor kizuhant a készülő épület első emeletéről, majd egy gerenda is ráesett - mondta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese.

 • Felgyújtott két hajléktalant egy debreceni

  Gyújtogatással akart kilakoltatni két hajléktalant egy férfi Debrecenben. Emberölés kísérlete miatt indított eljárást a rendõrség az ellen a debreceni férfi ellen, aki a házába befogadott két hajléktalant úgy akarta kilakoltatni, hogy rájuk gyújtotta a helyiséget - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság.

 • Öngyilkos lett Kurt Demmler, a pedofíliával vádolt német rockdalszerzõ

  Berlin - Öngyilkosságot követett el a fogdában a pedofíliával vádolt Kurd Demmler, a hajdani NDK egyik legelismertebb dalszövegírója, számos egykori keletnémet rockegyüttes dalainak szerzõje.

 • Az ágyban kezdte el verni volt párja új barátnõjét egy nõ

  Igazi cicaharcban volt rész egy floridai férfinek. Exe betört a lakásába és az ágyban kezdte el verni a férfi új barátnõjét.

 • Elütöttek, majd cserbenhagytak egy 13 éves fiút a fõvárosban

  A fiút egyelõre tisztázatlan körülmények között ütötte el egy jármû, a baleset után a sofõr elhajtott a helyszínrõl.

 • Kétdolláros tolvajok

  Elõbb állásért folyamodott, majd pénzt lopott két fiatal egyike egy fagylaltboltból az Egyesült Államokban, hátrahagyva valódi adatait.

 • 70 határsértő Csongrád megye déli részén

  14 csoportban érkeztek a határsértők Röszke és Mórahalom külterületén.
  A koszovói, afgán és pakisztáni migránsok mellett olyan egzotikus országokból származó határsértők is rendőrkézre kerültek, mint Banglades, Szenegál, Ghána, Burkina Faso, Elefántcsontpart vagy Marokkó.

 • Kerékpárost gázoltak halálra Murakereszttúrnál

  A 6835-ös úton Molnári irányából Murakeresztúr felé haladt vasárnap délelõtt egy Renault Master típusú tehergépkocsi.

 • Rendõrnek kínálta narkóját SMS-ben

  Véletlenül rendõrnek kínálta mobiltelefonos üzenetben kábítószerét egy nõ az Egyesült Államokban, ráadásul éppen egy drogellenes ügynöknek.

 • Kiszakították a falból és ellopták a bankautomatát

  Kiszakítottak a falból, és elvittek egy bankjegykiadó automatát csütörtök hajnalban Nagyvázsonyban.

 • Zárthelyi dolgozatokkal üzérkedtek a biztonsági õrök

  Alkalmanként 5000 forintért árulták a zárthelyi dolgozatok feladatait a Pécsi Tudományegyetem Mûszaki Karán a biztonsági õrök. Elõzõ nap a tanárok szobáiból lopták ki a papírokat, amiket továbbadtak a diákoknak. A kar vezetése egy, a Hír Televízió birtokába jutott hangfelvétel alapján rendõrségi feljelentést tett.

 • Ausztriából hozták haza a lebukott pedofilt

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint többször is megerõszakolt egy 15 éves lányt Dorogon, majd miután lebukott, külföldre menekült a hatóságok elõl.

 • Durva: elloptak egy négytonnás szobrot

  Négytonnás szobrot "emeltek el" az Egyesült Államokban egy motorkerékpár-kereskedés mellõl.

 • Helikopter zuhant le London belvárosában

  A baleset a Temze déli partján, London egyik legforgalmasabb negyedében történt, a reggeli csúcsforgalom idején. A helikopter Vauxhall városrész fõútjára, a zsúfolt Wandsworth Roadra zuhant és felrobbant.

 • Újabb ámokfutó lövöldözött

  Egy gépjármûbõl lövöldözõ ámokfutó három emberrel végzett, másik hatot pedig megsebesített az amerikai fõvárosban kedd este.

 • A tolvaj a gyomrába "rejtette" a lopott ékszert

  Nemes egyszerûséggel tüntette el a lopott ékszert egy tolvaj Miskolcon - lenyelte. S bár azt hihette, nincs kézzel fogható bizonyíték cselekményére, a röntgenfelvétel kimutatta: a gyomrában található a corpus delicti.

 • Elképesztõ mennyiségû kábítószeralapanyagot fogtak Mexikóban

  Rekordmennyiségû, összesen 37 tonna, szintetikus kábítószer (metamfetamin) elõállításához használt vegyi anyagot foglaltak le a hatóságok két rajtaütésben Mexikóban.

 • Zsebtolvajok õrizetben

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Gazdaságvédelmi Fõosztály Vagyonvédelmi Osztály Zseblopási Alosztálya eljárást indított három fiatalember ellen, mert 2009. március 27-én kora délután a Budapest VI., Nyugati tér és a Budapest XIII., Jászai Mari tér között közlekedõ 4-6-os jelzésû villamoson a sértett övtáskájából eltulajdonították mobiltelefonját.