rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • 20 millióval lopták meg dolgozói a gyõri Audit

 • Share on Tumblr

  A Kisalföld információja szerint a néhány benzinkutassal összejátszva ennyit tankoltak le az Audi-üzemanyagkártyákról.

  A Kisalföld információi szerint a gyõri Audi néhány dolgozója és az M1-es Gyõr melletti szakaszánál lévõ egyik töltõállomás néhány alkalmazottja egymással összedolgozva saját zsebüket töltögették az autók helyett az autógyár számlájára. A cég sofõrjei vitték az üzemanyagkártyát, a kút kezelõi az egyeztetett jutalék ellenében leigazolták a tankolást.

  Úgy tudjuk, afelett is szemet hunytak a töltõállomáson, hogy az üzemanyagkártya nem az éppen megtankolt autóhoz tartozott. Arról nincs információnk, hogy a hatalmas összeget – ami információnk szerint megközelítheti a 20 millió forintot is – mennyi idõ alatt „tankolták le" az Audi kártyáiról.

  Az október végi akcióról és a csalás részleteirõl a gyõri és a megyei rendõr-fõkapitányságon is próbáltunk információt szerezni, de elhárították megkeresésünket, mondván: az ügyrõl hétfõn sajtótájékoztatón számolnak be, addig nem kívánnak nyilatkozni. Így arra sem kaptunk választ, hogy hányan vettek részt a visszaélés-sorozatban. Az Audinál ugyancsak elutasító választ kaptunk, hozzátéve, hogy még nem teljes az ügy.

  Ám látható, az ügy létezik.

  Az, hogy a szóban forgó töltõállomásnál lecserélik a személyzetet, a Kisalföldben megjelent álláshirdetésbõl kiolvasható: vendéglátó-ipari végzettséggel, nyelvtudással shopeladókat, benzinkútkezelõket keresnek. Pénteken többször próbáltuk elérni a benzinkúthálózat budapesti sajtóosztályát, de nem vették fel a telefont.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások