rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Életfogytiglant kapott a fõbérlõgyilkos

 • Share on Tumblr

  Vitovszki Tamást jogerõsen életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélték. A férfi öt éve megölte fõbérlõjét Debrecenben, majd annak fiával is végzett.

  A férfi 2003-ban megölt egy 75 éves asszonyt, akinek a házában élt. Vitovszki rendszeresen elvette a nõ nyugdíját és a házát is eljátszotta.

  2004 elején Vitovszki végzett volt szállásadajónák 50 éves fiával is.


  A Debreceni Ítélõtábla hétfõn jogerõsen életfogytiglani szabadságvesztésre ítélt egy férfit. Vitovszki Tamás legkorábban 40 év múlva szabadulhat.

  A gyilkosságokban bûnsegédként ítélték el Boros Violát. Boros végignézte a gyilkosságokat és segített eltüntetni a holttesteket is. Õt 4 év börtönbüntetésre ítélték.

  Mindketten büntetett elõéletûek voltak. Vitovszki lopás, garázdaság, testi sértés és okirat-hamisítás miatt volt már büntetve, Borost pedig egy újszülött megöléséért ítélték el korábban.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Gyerekcsempészeket fogtak el Romániában

  Egyszerre 33 helyszínen tartottak házkutatást és 17 embert vettek õrizetbe a román és brit rendõrök csütörtökön Románia déli részén. A bûnözõk koldusnak, tolvajnak használták a fõként roma gyerekeket.

 • Hegynek rohant a busz - 26 halott, 9 sérült

  Fékhiba okozta azt a szombati tibeti közlekedési balesetet, amelynek 26 halottja és kilenc sebesültje van - tájékoztatott vasárnap a Hszinhua hírügynökség.

 • 2013 májustól változik a KRESZ a gyermekek védelmében

  Májustól a gyermekek védelmében több ponton is módosul a KRESZ - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kedden. A tárca kiemelte: a Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent új szabályok komoly visszatartó erőt jelentő szankciókat is lehetővé tesznek.

 • Tanárverésért börtön jár!

  Hat, illetve nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte a Kisvárdai Városi Bíróság kedden azt a két nõt, aki februárban a mándoki általános iskolában bántalmazta az egyik tanárt. Az egyik vádlott fellebbezett, így az ítélet nem jogerõs.

 • Fûtetlen szobában tartották fogva a nyugdíjas nõt

  Többször megvertek, nyugdíjától megfosztottak, s egy fûtetlen szobában bezárva tartottak egy nõt Csabrendeken. Késõbbi fogvatartóihoz az asszony azért költözött oda, hogy gondját viseljék.

 • Bármikor felrobbanhat a lopott gázpalack!

  Szivárgó, emiatt életveszélyesnek számító gázpalackot lopott el ismeretlen tettes egy kõszegi gázcsere-teleprõl, a teli gázpalack a szelepnyaknál szivárog, ezért bármikor felrobbanhat - közölte a rendõrség 2010.01.19-én.

 • Halálos motorbaleset Móricgáton

  Mindkét motorvezetõ meghalt, amikor segédmotorjukkal frontálisan ütköztek Móricgát külterületén szombaton.

 • Ismét megpróbálták kirabolni ugyanazt a pénzváltót

  Ugyanazt a hegyeshalmi pénzváltót próbálta meg kirabolni egy fegyveres férfi pénteken reggel 6.40 órakor, amelyikbõl alig egy hete hasonló módon több mint 3 millió forintot zsákmányolt egy rabló - tájékoztatott Kocsis Tünde alezredes, a Gyõr-Moson-Sopron Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Megtalálták a francia kisfiút

  A gyermek a rendõrségi feltételezéseknek megfelelõen apjánál volt: a 28 éves férfit õrizetbe vette a rendõrség.

 • Direkt fújta jól látható helyekre a horogkeresztet a férfi

  Több rendbeli önkényuralmi jelkép közszemlére tétele miatt eljárás folyik egy férfi ellen, mivel október 9-én éjjel Fót bel- és külterületén több buszmegállóra és azok tábláira fekete spray-vel horogkeresztet fújt - közölte honlapján a rendõrség hétfõn.

 • Orvhalászokat mentettek a vízirendõrök

  Vízirendõrök mentettek ki a befagyott Tisza-tóból Abádszalók térségében négy embert ladikostól, akikrõl kiderült, hogy orvhalászok - közölte a Tiszai Vízirendészeti Rendõrkapitányság (TVRK) hétfõn.

 • Több tucat férfit vágott át és semmizett ki egy 33 éves nõ

  Több mint egy tucat férfit hagyott már a háta mögött összetört szívvel és üres bankszámlával egy csalfa menyasszony Indiában.

 • Csatornába esett a kislány

  Csatornába esett egy 3 éves német kisfiú, a víz csaknem 250 méteren keresztül sodorta a gyereket egy csõben, míg végül egy nyugdíjas férfi kihalászta.

  A gyereknek a kihûlésen kívül nem esett komolyabb baja, de vele együtt édesanyját is kórházba kellett szállítani, miután a 35 éves nõ sokkot kapott a történtektõl.

 • Kocsordi tanár gázolás!

  Megütöttek egy tanítót Kocsordon a feldühödött szülõk, miután gyermeküket elültette társai mellõl, mert zavarta és piszkálta õket.

  A Mátészalka mellett található község iskolájában kedden délután jelent meg az egyik népesebb helybéli család, miután tudomásukra jutott, hogy alsós gyermeküket tanítója elültette a többiek közül. A fiút azért ültette el tanítója, mert folyamatosan zavarta a tanórán társait, a közelében ülõ lányokat bántotta.

 • Nõi holttestet találtak Szolnokon

  Nõi holttestre bukkantak Szolnokon a Tiszaligetben.

 • Vadkendert termesztett a tinilány

  Édesanya tett bejelentést a rendõrségen, mert lánya szobájában egy cserépben kábítószergyanús növényt talált, amit lámpa melengetett.

 • Emberölési kísérlet egy ózdi hotelben

  Az eddig rendelkezésre álló információk szerint (2008.08.12-én) éjszaka 1 óra után nem sokkal az egyik ózdi hotelben egy 52 éves miskolci férfi ajtaján kopogtak, mire õ ajtót nyitott. Ekkor az ajtó elõtt álló 21 éves sajópüspöki fiatalember minden elõzmény és szóváltás nélkül a kezében lévõ késsel többször megszúrta az idõsebb férfit.

 • Ágynemûje buktatta le a betörõt

  Elfogtak a rendõrök egy betörõt, aki végül úgy árulta el magát, hogy zsákmányát egy sárkányt ábrázoló ágynemûhuzatba rejtette. Ezt menekülés közben eldobta, de a férfi házkutatása során az ágynemûgarnitúra többi részét megtalálták.

 • Hat év börtönre ítélték az angol királynõ komornyikját

  Paul Kiddet akkor ismerte fel és tett ellene feljelentést egyik áldozata, amikor a férfi tavaly interjút adott egy lapnak a királyi háznál végzett munkájáról.

 • Orvosi maszkban raboltak lottózót

  Arcát orvosi maszkkal eltakaró férfi rabolt ki egy fõvárosi lottózót - közölte a BRFK sajtóügyeletese az MTI-vel.