rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Halálra rémítette a kislányt a kóbor kutya

 • Share on Tumblr

  Sokan panaszkodnak amiatt, hogy sok a kóbor kutya Szolnokon. Egy kislányt és édesapját is üldözõbe vett egy kóbor eb a minap a belvárosban. A gyepmester ugyan próbálja megoldani a helyzetet, azonban nincs könnyû dolga. A negyven férõhelyes kutyamegfigyelõbe nehéz elhelyezni körülbelül száz kutyát.

  Az utóbbi idõben egyre több kóbor kutyát lehet látni a Széchenyi-lakótelepen — mondta a szolnoki Mizsei Erzsébet. — Nagyon félek tõlük, mert ha a boltból jövök teli szatyorral, mindig a nyomomba szegõdnek a csöppet sem kistermetû állatok. Attól félek, ha egyszer nagyon éhesek lesznek, még meg is támadnak az élelemért. Amikor a lakótelepre költöztünk a kilencvenes évek elején, rengeteg kóbor állat volt a környéken, nem csak kutyák, hanem macskák is.

  A tacskónkat sétáltattam a kislányommal az egyik délután, amikor hozzánk szegõdött egy nagytestû kutya — kezdte a szolnoki Kiss Tamás, aki a Szolnok ispán körút környékén lakik. — A kétéves gyerekem annyira megijedt az állattól, hogy sírva kapaszkodott a nyakamba. Attól félt, hogy megharapja a kutya. Kénytelenek voltunk futva menekülni elõle. Az állat egészen hazáig követett bennünket és a lépcsõházba is be akart jönni, alig tudtuk becsukni az orra elõtt az ajtót. Valószínûleg a kiskutyánk után jött, nem minket akart bántani. A gyereket ettõl függetlenül halálra rémítette.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Állatkínzás - felelnie kell az elszegényedett gazdának

  Állatkínzás miatt indult büntetõeljárás azzal a mezõtúri gazdával szemben, aki nehéz anyagi helyzete miatt nem adott enni lovának és szamarának.

 • Húszmilliós cigifuvar az ott hagyott mikrobuszban

  Húszmillió forint értékû cigarettaszállítmányt találtak az egyenruhások abban a mikrobuszban, melynek utasai gyalog menekültek el egy rendõri ellenõrzés elõl Gergelyiugornyánál.

 • Megölték a farkasok a gondozójukat

  Megöltek egy gondozót egy svéd állatpark farkasai. A harmincéves nõ holttestére kollégái a falka kifutójában találtak, ahová egyedül léphetett be.

 • Nekirohant a furgonnak - meghalt a helyszínen

  A helyszínen életét vesztette az a férfi, aki motorkerékpárjával egy furgonnak ütközött Tatabányán.

 • Saját szamara végzett a polgármesterrel

  Holtan találták William Bohlke amerikai polgármestert saját farmján. A 65 éves politikussal feltehetõen saját szamara végzett, mikor megpróbálta ellátni a díjnyertes állatot. Most a családnak kell eldöntenie, mi legyen a gyilkos szamárral.

 • Rendõr mellé ült a buszon és börtönben kötött ki egy bûnözõ Pécsett

  Rendõr mellé ült le egy körözött bûnözõ egy pécsi helyi járatú autóbuszon, balszerencséjére a rendõr felismerte és elfogta õt.

 • Késsel fenyegetõzõ férfi tört be egy iskolába

  Egy többszörösen büntetett elõéletû férfi tört be egy Lemberg (Lviv) megyei általános iskolába, ahol egy késsel fenyegetõzött. A támadót a kiérkezõ rendõrök fegyverezték le.

 • Illegális dohányfeldolgozó üzemre csaptak le a rendõrök

  Illegális dohányfeldolgozó üzemet találtak a rendõrök a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ibrányban, miután közúti ellenõrzésen annak egyik szállítmányára bukkantak.

 • Farkasok faltak fel egy kisfiút

  Egy fa alá fektette le a földeken dolgozó nõ a kisfiát, miután megetette, de amikor visszatért, borzalmas látvány fogadta õt: a kicsit megették a farkasok.

 • Kiskunhalasi csaló

  A Kiskunhalasi Rendõrkapitányság nyomozást rendel el csalás bûntett gyanúja miatt egy szanki férfi feljelentése alapján egy általa megnevezett nõ ellen, aki még 2007. október 11. és 2007. december 14. közötti idõben 6,000,000- forintot vett át pályázat írás címén, de pályázat beadására nem került sor, és az átvett pénzösszeg sem került visszafizetésre a feljelentõnek.

 • Fegyverrel akart kirabolni egy pénzváltót egy 24 éves férfi

  Fegyverrel akart kirabolni egy 24 éves férfi egy belvárosi pénzváltót, de az alkalmazott nem teljesítette a követelést, a rendõrök elfogták az elkövetõt.

 • Letartóztatták a szegedi hajléktalant agyonverõ férfit

  Elfogták a rendõrök azt a férfit, aki július 13-án úgy megvert egy hajléktalant, hogy az áldozat kórházba szállítását követõen meghalt.

 • Vérfürdõt rendezett a két fiatal, életfogytiglant kaptak

  Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte egy londoni bíróság csütörtökön azt a két brit fiatalt, akik brutálisan, vérfürdõt rendezve gyilkoltak meg két francia cserediákot 2008 júliusában a brit fõvárosban.

 • Busz oldalának rohant egy hároméves kisfiú

  Egy menetrend szerint közlekedõ busz oldalának rohant neki.

 • Gyilkossággal fenyegetõzött a 17 éves bûnözõ

  Elfogta a rendõrség azt a 17 éves makói fiút, aki a gyanú szerint számos súlyos bûncselekményt követett el az elmúlt hónapokban a városban és környékén.

  A tegnap elfogott fiatal az eddigi adatok szerint rablással, lopással és okirattal való visszaéléssel gyanúsítható, egy asszonyt pedig halálos fenyegetésekkel zsarolt meg.

 • Rendõrség? Férjet akarok!

  Férjszerzés végett telefonált a rendõrségnek egy nõ az Egyesült Államokban, amiért azután nem férjhez, hanem börtönbe ment.

 • Vasvillával szúrta homlokon fiát

  Büntetõeljárás indult azzal a férfival szemben, aki egy családi vita során vasvillával szúrta meg saját fiát Tószegen.

 • Egy ismeretlen szervezet vállalta a pristinai robbantást

  A Koszovói Köztársaság Hadserege nevû szervezet vállalta a merényletet, amelynek ügyében - diplomáciai feszültséget is okozva - három németet vettek õrizetbe. A csoport az EU-misszió elleni további merényletekkel fenyegetõzött.

 • Vodkacsempészés csõvezetéken

  Moszkva - Csõvezetéken nyomták a vodkát Oroszországból Észtországba: a vezetéket a határon lévõ víztározó fenekére fektették le.

  Orosz sajtóértesülések szerint a csempészvezetéket már 2004 októberében leleplezték, de Tallinnban csak most emeltek vádat az ügyben 11 személy ellen 6200 liter vodka illegális behozatala és 57 ezer eurónyi jövedéki adó meg nem fizetése miatt.

 • Börtönvágyó állástalan

  Tajpej - Visszavágyódik a börtönbe egy volt elítélt Tajvanon, mert nincs állása.

  A 45 éves férfi 2007-ben szabadult, miután tíz évet leült gyújtogatásért. Már kétszer is kérelmezte rendõröknél, hogy csukják börtönbe, mert ott kap enni, ám eddig nem teljesült vágya. Elõször egy kapitányságon próbálkozott, de elküldték.