rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Halálra rémítette a kislányt a kóbor kutya

 • Share on Tumblr

  Sokan panaszkodnak amiatt, hogy sok a kóbor kutya Szolnokon. Egy kislányt és édesapját is üldözõbe vett egy kóbor eb a minap a belvárosban. A gyepmester ugyan próbálja megoldani a helyzetet, azonban nincs könnyû dolga. A negyven férõhelyes kutyamegfigyelõbe nehéz elhelyezni körülbelül száz kutyát.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Az utóbbi idõben egyre több kóbor kutyát lehet látni a Széchenyi-lakótelepen — mondta a szolnoki Mizsei Erzsébet. — Nagyon félek tõlük, mert ha a boltból jövök teli szatyorral, mindig a nyomomba szegõdnek a csöppet sem kistermetû állatok. Attól félek, ha egyszer nagyon éhesek lesznek, még meg is támadnak az élelemért. Amikor a lakótelepre költöztünk a kilencvenes évek elején, rengeteg kóbor állat volt a környéken, nem csak kutyák, hanem macskák is.

  A tacskónkat sétáltattam a kislányommal az egyik délután, amikor hozzánk szegõdött egy nagytestû kutya — kezdte a szolnoki Kiss Tamás, aki a Szolnok ispán körút környékén lakik. — A kétéves gyerekem annyira megijedt az állattól, hogy sírva kapaszkodott a nyakamba. Attól félt, hogy megharapja a kutya. Kénytelenek voltunk futva menekülni elõle. Az állat egészen hazáig követett bennünket és a lépcsõházba is be akart jönni, alig tudtuk becsukni az orra elõtt az ajtót. Valószínûleg a kiskutyánk után jött, nem minket akart bántani. A gyereket ettõl függetlenül halálra rémítette.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%