rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Bontani akartak - dühös munkásokkal telt meg a tatabányai fogda

 • Share on Tumblr

  57 embert állítottak elõ Tatabányán, ahol egy szupermarketet próbáltak lebontani annak az alvállalkozónak a munkásai, akit nem fizettek ki a bolt felépítése után.

  Megteltek a fogdák Tatabányán, ahol a rendõrség 57 dühös munkást állított elõ a Spar nemrégiben felépített üzlete elõl. A munkások nekiálltak, hogy lebontsák az áruházat, mert munkaadójuk, aki alvállalkozóként építette fel azt, nem kapta meg a munka elvégzése után járó pénzét. A vállalkozó a jogos juss hiányában munkásait nem képes kifizetni. A dühös munkások szabályszerûen megrohamozták az áruházat, letépték a biztonsági kamerákat, kibontották a kazánt, és az épületgépészeti berendezéseket. A rendõrség nagy erõkkel vonult a helyszínre, ahonnan 57 embert állítottak elõ.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szikével vágta meg volt élettársa nyakát

  Szikével sebesítette meg élettársát, majd magán is mély sebet vágott egy férfi a Bács-Kiskun megyei Madarason.

 • Ketrecbe zárta, cigarettával égette gyerekeit az anya

  Súlyos börtönbüntetéseket szabott ki a brünni regionális bíróság pénteken egy hatalmas botrányt kavaró brutális gyermekkínzási ügyben Csehországban.

 • Tûz ütött ki egy soproni lakásban

  Három könnyû sérültje van annak a lakástûznek, amely éjjel két órakor tört ki egy tízemeletes soproni panelház egyik lakásában.

 • Földrengés miatt rekedt 19 bányász egy rézbányában

  Földrengés miatt a mélyben rekedt 19 bányász egy lengyelországi rézbányában. Az eset a Varsótól 400 kilométerrel délnyugatra lévõ Rudna város bányájában történt.

 • Mûtrágyát követelnek a túszejtõ parasztok!

  Tizenhárom rendõrt és négy civilt ejtettek túszul egy vízierõmûnél parasztgazdák Peruban, az Andok térségében. Elengedésükért cserében mûtrágyát követelnek a hatóságoktól.

 • 84 éves nagymamát tartóztattak le csalás miatt

  Letartóztattak egy 84 éves bolgár nagymamát, aki tagja volt egy olyan szélhámos bandának, amely telefonon keresztül csalt ki pénzt idõs, kiszolgáltatott emberektõl.

 • Ikerpárt gázolt el egy autó Érden

  Kórházba szállítása után életét vesztette az a három hónapos kisgyermek, akit ikertestvérével együtt ütött el egy autós hétfõ este Érden. A másik gyermeket életveszélyes sérülésekkel ápolják a budapesti János kórházban.

 • Kiszökött, majd vissza is mászott a börtönbe egy rab

  Öt hónapig küszködve fûrészelte borotvapengékkel cellája ablakának vasrácsát egy rab az Egyesült Államokban, ám miután párat szippantott a szabad levegõn, visszamászott zárkájába.

 • Maffiaszál az újságíró halála mögött?

  Ivo Pukanic horvát újságíró és lapkiadó megölését a montenegrói cigarettamaffia hajtotta végre, az alvilági szervezet mögött pedig Milo Djukanovic montenegrói kormányfõ és Stanko Subotic szerb vállalkozó áll - vallotta csütörtökön a gyilkossági perben megidézett egyik tanú.

 • Tolvajkutyák lopnak a román tengerparton

  Bukarest - Hiába függnek a tolvajokra figyelmeztetõ hagyományos táblák, a román tengerparton szokatlan "zsebmetszõk", harci kutyák fenyegetik az üdülõket.

  Újabb leleményes módszert alkalmaznak a román tengerpartra látogató turisták javait megkaparintani akaró zsebmetszõk.

 • Botrány egy 14 éves álrendõr miatt

  Chicago - Ártatatlannak tartja magát az a 14 éves fiú, akinek sikerült öt órán át rendõrködnie Chicagóban.

  A gyerek rendõregyenruhát kerített magának valahonnan, majd besétált egy kapitányságra és jelentkezett szolgálatra. Be is osztották rögvest egy - igazi - járõr mellé. Öt órán át feszíthetett boldogan a rendõrruhában és -autóban, mígnem letelt az utcai szolgálat és visszatért társával a kapitányságra elvégezni a papírmunkát. Ekkor tûnt csak fel egy rendõrnek, hogy az ifjú kollégának nincs jelvénye.

 • Nyolcezer euró tûnt el a kiégett lakásból

  Vaskazettában megmenekült 8 ezer euró tûnt el egy kiégett sátoraljaújhelyi lakásból. A tolvajokat, két takarítót, a rendõrök még azelõtt elfogták, hogy a pénzt elkölthették volna.

 • Lefülelt embercsempész Kiszomboron

  Tegnapi napon embercsempészet elõkészülete miatt indult eljárás egy török állampolgárral szemben Kiszomboron. Történt ugyanis, hogy a román határõrizeti szervek tegnap éjfél nem sokkal a magyar határ közelében elfogtak három török és egy bolgár állampolgárt.

 • Felakasztotta magát cellájában egy gyanúsított

  Felakasztotta magát és életét vesztette egy erõszakos közösülés gyanújával fogvatartott férfi a Fejér megyei rendõrség fogdájában.

 • Életét vesztette az a férfi, aki jármûvével belehajtott egy tóba

  Életét vesztette egy férfi, aki tóba hajtott kisáruszállító jármûvével az 5312-es út mellett, Kalocsa és Miske között.

 • Macskadobó rablás egy mecsetnél

  Hargeisa - Macskával raboltak egy mecset mellett istentisztelet idején Szomáliában.

 • Hétgyermekes anyuka buktatta le a pornósokat

  Egy hétgyermekes anya névtelen levele alapján leplezett le a rendõrség egy újpesti illegális "szado-mazo" pornófilmforgatást; az ügyben a mentõszolgálat beosztottját tanúként hallgatták ki - közölte Baranyi József újpesti rendõrkapitány szerdán sajtótájékoztatón.

 • Ez nem lehet véletlen: nyolc rekesz sört még negyvenkilenc követett

  Az elsõ alkalommal még csak néhány, ám másodszorra már komoly mennyiségû sörösrekesszel távoztak tolvajok egy szolnoki telephelyrõl, ahol egy hét alatt kétszer is hívatlan vendégek jártak - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

 • Felgyújtotta magát a tanárnõ

  2011 augusztusában egy negyvenéves francia tanárnõ lángra lobbantotta magát egy gimnázium udvarán, a dél-franciaországi Béziers-ben.

 • Parkolóhelyeket festettek fel "ittas sofõrök részére" felirattal

  Parkolóhelyeket festettek fel "ittas sofõrök részére" felirattal ismeretlenek az oroszországi Aszbeszt városában.