rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Kokain a macskaeledelben

 • Share on Tumblr

  Három kilogramm kokain találtak a rendõrök egy rutinellenõrzés során Mosonmagyaróvár határában. Az elsõdleges információk szerint a kábítószert különbözõ helyeken - például macskaeledelben - eldugva találták meg egy személyautóban.

  A kábítószer értéke az elsõdleges becslések szerint legalább 60 millió forint - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Kocsis Tünde, a Gyõr-Moson-Sopron Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje, aki részleteket késõbbre ígért.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Túladott egy másik ember tanyáján

  Büntetõeljárást indított a rendõrség azzal az emberrel szemben, aki hatvanezer forintért eladott egy gyanútlan vásárlónak egy idegen tulajdonban lévõ tanyát Hódmezõvásárhelyen.

 • Kocsordi tanár gázolás!

  Megütöttek egy tanítót Kocsordon a feldühödött szülõk, miután gyermeküket elültette társai mellõl, mert zavarta és piszkálta õket.

  A Mátészalka mellett található község iskolájában kedden délután jelent meg az egyik népesebb helybéli család, miután tudomásukra jutott, hogy alsós gyermeküket tanítója elültette a többiek közül. A fiút azért ültette el tanítója, mert folyamatosan zavarta a tanórán társait, a közelében ülõ lányokat bántotta.

 • Lámpánál várakozó kocsisorba hajtott egy kisteherautó

  Öt autó várakozott a lámpánál a Derék utcán, amikor egy kisteherautó beleszaladt a leghátul álló jármûbe.

 • Lefutotta a 72 éves meglopott a 18 esztendõs tolvajt

  London - Gyorsabbnak bizonyult 18 éves táskatolvajánál egy 72 éves nõ Nagy-Britanniában.

  A bõven nagymamakorú hölgy Long Eatonben autózott, eltévedt kissé és felvilágosítás kért három bakfistól. A lányok beültek a kocsiba, hogy majd közvetlenül kalauzolják el õt, aztán amikor megálltak, egyikük felkapta a hölgy táskáját és elrohant, a többiekre kurjantva, hogy õk is fussanak.

 • Rabként tartották a nyugdíjas férfit

  Õrizetbe vettek egy huszonhét éves kecskeméti férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy nõtársával fogvatartott és kifosztott egy nyugdíjas férfit.

 • Távolítsa el a szögesdrótot, mert sérülést okozhat a betörõknek!

  London - A tolvajok testi épségének védelmében szedet le tolvajok ellen felszerelt szögesdrótot egy zártkerti kertészkedõvel egy önkormányzat Nagy-Britanniában.

  A zártkert önkormányzati tulajdonban van, a 61 éves férfi csak bérli. A szögesdrótot azután szerelte fel, hogy négy hónapon belül háromszor törtek be kertjébe és fészerébe, ahonnan 300 font - bõ 90 ezer forint - értékben loptak el szerszámokat, de kárt tettek veteményeiben is.

 • Tudtán kívül okozta kisfia halálát egy édesapa

  A koraszülött kisfiú szervezete hirtelen összeomlott, és bár hat hétig küzdöttek az életéért, nem tudták megmenteni. Mint kiderült, édesapja herpeszes szájjal puszilgatta, nem tudván, hogy így halálos vírussal fertõzi meg a törékeny immunrendszerû babát.

 • 11 embert gázolt el a 100 éves férfi

  A los angeles-i Main és az 53. utca keresztezésénél az egy évszázadot leélt sofõr egy általános iskola közelében 11 embert, köztük 9 gyereket ütött el, egy állítása szerint félresikerült manõver következtében, miután elvesztette uralmát a gépjármûve fölött.

 • Betöréses lopások megelõzése

  Betöréses lopás elkerülése érdekében mit tehetünk?

 • A képen látható férfit keresi a rendõrség.

  A Szekszárdi Rendõrkapitányság lopás valamint rablás bûncselekmények elkövetése miatt folytat eljárást a képen látható K. Lajos ellen, aki az elmúlt idõszakban Szekszárdon az Újvárosi templom elõtt táskát tépett le egy hölgy válláról valamint a Szent István tér környékén egy férfit késsel fenyegetett és tõle pénzt követelt.

 • Három kamion karambolozott a 86-on

  Hármas kamionbaleset történt Csornán a 86-os fõút városi szakaszán a mezõgazdasági szakközépiskola mellett a TESCO keresztezõdésben.

 • Egy közösségi oldalon folytatott vita miatt gyilkolt egy kamasz

  Netes vita után gyilkolt egy kamasz.

 • Iskolába menet, a buszon gyilkoltak meg egy tinédzsert

  Iskolába utazott a gimnazista Christina Edkins, mikor egy férfi brutálisan rátámadt és halálra késelte. A többi utas sokkot kapott a látványtól.

 • Õrület: kilométernyi vasat loptak az autópálya építkezésérõl

  Közel 1 kilométernyi vasrudat loptak el ismeretlenek az M6-os építkezésérõl, Mözs határában.

 • Hamis pénzt árult, marihuánát tartott a lakásán

  Negyvenöt hamis százeurós bankjegyet kínált eladásra Szombathelyen egy büntetett elõéletû osztrák férfi, akit a pénz átadása közben értek tetten a rendõrök - közölte Hollósi Gábor, a város rendõrkapitánya kedden sajtótájékoztatón.

 • Loptak a rakodók Ferihegyen

  Lopás miatt fogtak el a rendõrök Ferihegyen két rakodót. A reptéri dolgozók egy 300 doboz cigarettát tartalmazó csomagot "tettek félre".

  A lopásra egy utasbiztonsági ellenõr jött rá. A rendõrség folyamatosan tart razziákat a rakodóknál, de azt ajánlják, hogy az értékes tárgyakat az utasok inkább a kézipoggyászukban szállítsák.

 • Tini fosztogatókat kaptak el

  Eddig tizenöt lopást ismert be az a két fiatalkorú lány, akiket a bogácsi rendõrõrs járõrei kerítettek kézre - mondta a Borsod megyei rendõr-fõkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa csütörtökön.

  Dobi Tamás az elõzmények kapcsán közölte: Bogácson az elmúlt hetekben több nyaralóból, üdülõbõl loptak el különféle értékeket, fõleg ruhanemûket, ezért figyelték az érintett területeken.

  Hozzátette: a járõröknek szerdán, a késõ esti órákban feltûnt két fiatal lány viselkedése. Az intézkedés során kiderült, hogy a 16 és 15 éves fiatalkorú lányoknál lévõ ruhás csomagok bûncselekménybõl származnak. A két elkövetõ eddig 15 lopást ismert be, amelyek során mobiltelefonokat, készpénzt, ruhanemûket, játékokat tulajdonítottak el.

 • Egy órán belül kétszer raboltak ki és vertek össze egy szuhogyi férfit

  Egy órán belül kétszer raboltak ki és vertek össze egy szuhogyi férfit. A támadók úgy összeverték, hogy elájult, azonban, mikor magához tért, a betörõk visszatértek, és újra kirámolták.

 • Hálófüggõk szökése

  Akár rabok a börtönbõl, úgy törtek ki fiatalok egy internetfüggõségrõl leszoktató intézetbõl Kínában.

 • Jobban van az agyonszúrkált kisfiú

  Javul a negyven varrótûvel a testében kórházba szállított kétéves brazil kisfiú állapota, de valószínûleg még ezen a héten újabb - harmadik - mûtétnek vetik alá.