rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Lefoglalták a nyugdíját az álrendõrök

 • Share on Tumblr

  Álrendõrök „foglalták le” egy idõs asszony nyugdíját a napokban Endrefalván – tájékoztatta a nógrási portált Dankóné Nagy Éva rendõrségi szóvivõ. Elmondta, hogy egy 81 éves, nyugdíjas endrefalvai asszonyt a háza elõtt szólított le két férfi.

  Egyikük egy rendõrigazolvány-toknak tûnõ tárgyat mutatott fel az idõs nõ részére azzal, hogy õk salgótarjáni rendõrök és hamis pénzt keresnek, amit a sértett a nyugdíjában kaphatott meg a délelõtt folyamán. Az idõs nõ beengedte lakásába az idegeneket és mintegy 135 ezer forintot átadott számukra.

  Az elkövetõk lámpával vizsgálták meg a bankjegyeket és megállapították, hogy azok szerintük hamisítványok. Az álrendõrök ezért „lefoglalták” a pénzt és közölték az asszonnyal, hogy még aznap õt is beviszik kihallgatásra. Az intézkedést természetesen nem igazolták okirattal és jegyzõkönyvet sem vettek fel. Végül személygépkocsival távoztak a helyszínrõl.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tizenkét sérült egyetlen Trabantban

  Tizenkét sérültje van annak a balesetnek, amely során oszlopnak ütközött egy személygépkocsi Inárcs és Kakucs között - mondta Németh Cecília, az Országos Mentõszolgálat sajtóügyeletese.

 • Késsel fenyegették, ezért kiugrott a negyedikrõl egy 27 éves férfi

  A negyedik emelet erkélyérõl zuhant a mélybe és egyelõre még a kórházban próbálja kiheverni a sérüléseket az a masszõz, akitõl a megrendelõk nem egészen a szakszerû masszírozást várták volna.

 • Elraboltak egy páncélszekrényt Mecséren

  Postai konténert törtek fel és vittek el belõle egy páncélszekrényt éjszaka ismeretlen tettesek Mecséren - tájékoztatott a Gyõr-Moson-Sopron Megyei Rendõr-fõkapitányság pénteken.

 • Felborult egy furgon az M3-as autópályán

  Egy ember súlyosan megsérült csütörtökön, amikor furgonja felborult az M3-as autópálya Budapest felé vezetõ oldalán Gyöngyös közelében.

 • Figyelmetlen sofőr gázolta el a várandós nőt

  Figyelmetlen sofőr gázolta el a várandós nőtA várandós asszonyt a járdán ütötte el egy figyelmetlen teherautósofőr. Az áldozat az óvodából tartott hazafelé, ahova első napjára kísérte nagyobbik lányát. \"Két életet vettek el tőlem\" - mondta zokogva Tahira Hussein férje, aki napokkal a baleset után is alig tudja még felfogni, hogy imádott asszonya nincs többé. Tahira harmadik gyermekükkel volt várandós, amikor egy autós elütötte még csütörtökön. A nő a kórházban meghalt, magzatán sem tudtak már segíteni az orvosok. A 27 éves nő középső kislányát, a hároméves Rugayyah-ot vitte az óvodába.

 • Szörnyû vonatbaleset! - Fotó!

  Egy személygépkocsi összegyûrt roncsa a GYSEV gyorsvonatának mozdonya alatt Rábapatonánál, ahol eddig ismeretlen okból elõzõleg a kocsi vezetõje jármûvével, a fénysorompóval ellátott vasúti átjáróban a vonat elé hajtott.

 • Egy lány megerõszakolásáról készített videó sokkolja a dél-afrikaiakat

  Mélységesen megbotránkoztatta a dél-afrikai közvéleményt az a világhálóra felkerült, Johannesburgban készült videó, amely egy fiatal lány elleni csoportos nemi erõszak elkövetését mutatja be.

 • Õrizetbe vett modellek

  Rendõrök vettek õrizetbe modelleket, tervezõket és sminkeseket Szudán fõvárosában, Kartúmban egy divatbemutató után.

 • Sertésszállító balesetezett az M5-ön

  Egy sertéseket szállító jármû balesetezett az M5-ösön, és kiszabadultak az állatok.

 • Puskával próbált mobilt lopni

  Kellemetlen éjszakát élt át a 19 éves dobsinai (Rozsnyói járás) Luká¹. 23 óra után az úton ismeretlen férfi állította meg, és puskát szegezett a nyakának.

 • Lemásolta fõnöke felségének életét egy brit nõ

  Rettenetes felfedezést tett egy brit nõ. Az asszonynak a rendõrség szólt, hogy férje egykori titkárnõje egy az egyben ellopta az éltét. A bekattant adminisztrátor több millió forintnak megfelelõ összeget lopott munkáltatójától, hogy úgy nézhessen ki és olyan éltet élhessen, mint fõnöke felesége.

 • 1 év börtönt kapott a húgát megerõszakoló fiú

  Húga megerõszakolásáért ítélt el a bíróság 2011-ben egy 21 éves fiút a franciaországi Pas-de-Calaisban.

 • Autó motorblokkban csempészett cigarettát

  Nyíregyháza - Lebukott egy leleményes ukrán csempész a záhonyi határállomáson, miután a cigarettakeresésre kiképzett kutya jelezte, hogy személygépkocsijának motorterében illegális áru van - közölte a Vám- és Pénzügyõrség Észak-alföldi Regionális Parancsnokságának sajtószóvivõje.

 • Bankkirakat betörésével fenyegetőzött egy 44 éves férfi

  A rendőrség elfogott egy bankkirakat betörésével fenyegetőző 44 éves férfit, akit terrorcselekménnyel való fenyegetés bűntettének elkövetésével gyanúsítanak. A rendőrség közleménye szerint a férfi videó üzenetben és egy, a miniszterelnöknek írt levélben egy bankkirakat bezúzásával fenyegetőzött, ha nem teljesítik követelését.

 • Vodkacsempészés csõvezetéken

  Moszkva - Csõvezetéken nyomták a vodkát Oroszországból Észtországba: a vezetéket a határon lévõ víztározó fenekére fektették le.

  Orosz sajtóértesülések szerint a csempészvezetéket már 2004 októberében leleplezték, de Tallinnban csak most emeltek vádat az ügyben 11 személy ellen 6200 liter vodka illegális behozatala és 57 ezer eurónyi jövedéki adó meg nem fizetése miatt.

 • Részegen tekert az autónak - súlyosan megsérült

  Álló autónak rongyolt egy részeg kerékpáros Pécsett a belvárosban. A mentõ elvitte és még fel is jelentették.

 • Ismét kiraboltak egy lottózót Budapesten

  Kiraboltak egy lottózót a Szent István körúton hétfõ délután - mondta Sass Oszkár, a BRFK sajtóügyeletese.

 • 33 tonnás akvárium robbant fel egy kínai áruházban

  Egy 33 tonnás akvárium robbant fel és árasztott el vízzel egy kínai áruházat.

 • Idõs férfit gázoltak halálra Martinka belterületén

  A helyszínen belehalt sérüléseibe egy férfi gyalogos, akit csütörtökön este gázolt el személygépkocsi Martinka belterületén.

 • Milliók szóródtak szét az autópályán

  Az A1-es autópályán az olaszországi Foggia közelében mintegy egymillió darab egy, illetve két eurós érme szóródott szét, amikor egy pénzszállító balesetet szenvedett és felborult.