rss
 • Egy hatvani edzõ molesztálta kiskorú tanítványát

 • Share on Tumblr

  Hatvanban az elmúlt napokban elterjedt a hír, hogy egy városszerte ismert, 50 éven felüli sportember erõszakoskodott az egyik, még gyermekkorú tanítványával.

  A HEOL.hu információi szerint a sportág szövetsége már lépett is, és eltiltotta a 18 éven aluliak trenírozásától az edzõt. A sportkört látogató gyerekek szülei közül több mint harmincan a közelmúltban értekezletet tartottak, amelyen – többek elmondása szerint – az edzõ bocsánatot kért, és azzal mentegetõzött, hogy elvesztette a fejét. A sértett kislány szülei állítólag azért nem fordultak a rendõrséghez, mert félnek, de egy ismeretlen személy végül mégis feljelentést tett.

  Ennek alapján – amint azt Soltész Bálint r. százados, a Heves Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje közölte – vizsgálatot folytatnak az ügyben.

  Az elõbbiekhez kapcsolódó hír, hogy a városban két héttel ezelõtt kellett volna megrendezni a hagyományos sportági gálát, ami azonban az idén elmaradt. Az esemény egyik fõszponzora munkatársunkkal közölte: mélységesen felháborította az eset, amelyrõl egyébként õ is a szülõktõl értesült, ezért visszalépett a rendezvény anyagi támogatásától.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Bejáró prostituáltak Miskolcon

  Vidéki borsodi településekrõl, mi több, még a Dunántúlról is ingáztak prostituáltak Miskolcra "dolgozni", most többen közülük kényszerûségbõl pihennek.

  Pénzbírság, elzárás - legtöbbször ez a verdikt a prostituáltaknak Miskolcon, akik közül egyre többen már védett övezetben is kínálják szolgáltatásaikat, és akik közül többen úgymond bejárnak a városba - mondta Dobi Tamás a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

 • Életveszélyesen sérült a tetten ért haltolvaj

  Egy férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, miután összeverekedett négy haltolvaj az õket tetten érõ halõrökkel Kunmadaras határában.

 • Mindenszentek, Halottak napja 2014

  Rendőrök segítik a biztonságos közlekedést a közutakon, illetve a temetők környékén.

 • Fába rejtették a csempészett embereket (Csengersima) - képekkel

  Tíz határsértõ rejtõzött egy szlovák rendszámú kisteherautó rakterében, a fûrészáru között kialakított rejtekhelyen a csengersimai határátkelõn. A Románia felõl érkezõ jármûvet a román határõrökkel közösen vizsgálták át a Csengeri Határrendészeti Kirendeltség rendõrei csütörtökön délután, amikor a négy indiai és hat pakisztáni állampolgárt megtalálták. Az embercsempészettel gyanúsított szlovák sofõrrel és a határsértõkkel szemben is a román hatóságok folytatják az eljárást.

 • Biciklitolvaj-rekord

  London - A világ feltehetõen eddigi legszorgalmasabb biciklitolvaját és orgazdáját csípték el Kanadában rendõrök: 2865 lopott kerékpárt találtak nála.

 • 30 késszúrással ölte meg nagymamáját a fiatal fiú

  Angyalarcú gyilkosnak hívják a fügödiek F. Dánielt, azt a törékeny fiatalembert, aki legalább 30 késszúrással oltotta ki nagymamája életét. A köztiszteletben álló asszonyt az egész falu gyászolja.

 • Életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott a mozsgói orvvadász

  Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék csütörtökön azt a mozsgói orvvadászt, aki a vád szerint egy természetkedvelõt megölt, egy vadászt pedig súlyosan megsebesített márciusban Magyarlukafa közelében.

 • Halálra sebzte élettársát

  Egy heves szóváltás után halálra sebezte élettársát egy budapesti férfi, aki késszúrással tett pontot a vita végére.

 • Kihûlt egy férfi Sándorfalván

  Feltehetõen kihûlés okozta a halálát annak a 45 éves sándorfalvi férfinek, aki holttestére a ház pincéjében kialakított lakószobában találtak rá szombaton.

 • Túlélte a kislány a 20 méteres zuhanást

  Különös baleset történt tegnap a franciaországi Chamonix településen. Egy ötéves kislány átesett az erkély korlátján és körülbelül 20 métert zuhant a hatodik emeletrõl. A kislány szerencséjére füves területre és azon friss hóra esett, amely tompította a zuhanás erejét.

 • Lebukott, hogy két családja van, ezért öngyilkos lett

  Öngyilkos lett az az ötven éves férfi, aki kettõs életet élt. Egymástól 20 percnyire két különbözõ családot tartott fent. Mindez azonban egyszerre véget ért, amikor a két nõ rájött a turpisságra.

 • Kilõtte magát cellájából és állásából a rendõr

  A szó szoros értelmében kilõtte magát egy seriffhelyettes egy börtöncellából az Egyesült Államokban, amiért elvesztette állását.

 • Csalók ígértek olcsó nyaralást

  Repülõjeggyel, szállással, reggelit tartalmazó ellátással és fakultatív programokkal együtt százezer forintért kínált thaiföldi utakkal csaptak be mintegy százötven embert - közölte Butter Csaba, a BRFK Gazdaságvédelmi Fõosztályának munkatársa keddi sajtótájékoztatóján.

 • Elkapták a motoros lopás egyik elkövetõjét

  Kedden elkapták a halálos közúti balesettel végzõdõ Kolosy téri motoros lopás egyik elkövetõjét. A rendõrség több hasonló módszerrel végrehajtott támadás ügyében nyomoz.

 • Cipõt adott a cipõlopást tervezõknek

  Drága sportcipõkkel ajándékozott meg két cipõlopást tervezgetõt egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Halálos áldozatot követelt a dohányzási tilalom Törökországban

  Halálos áldozatot követelt a törökországi vendéglátóhelyeken nemrégiben bevezetett dohányzási tilalom: egy férfi agyonlõtt egy embert, egy másikat pedig megsebesített, mert a füstölési tilalom betartására kérték.

 • Letartóztatták az UFO együttes frontemberét

  Egy svájci bordélyházat üzemeltetõ emberrel együtt 2010 elejétõl nõket küldtek ki Svájcba prostituáltnak.

 • Több baleset is történt a rossz idõ miatt

  A ködös idõjárás és a vizes, csúszós utak miatt több baleset is történt megyénkben.

 • Sonka helyett paprikaspray

  Verekedés tört ki egy italboltnál Bodajkon a Bányász lakótelepen kedd éjjel. A rendõrség információi szerint egy helybéli férfi jelent meg a kocsmában és italt, valamint egy sonkát kért. Miután a sonkát nem kapta meg a pultosnak esett.

 • Buszsofõr kapta el zuhanó kislányt

  Hõstettet hajtott végre egy New York-i buszsofõr, aki munkája végeztével megmentette egy kislány életét.