rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Lefoglalt luxusautók 100 milliós értékben

 • Share on Tumblr

  A Vám- és Pénzügyõrség nyomozószolgálata eljárást folytat vámbevételt jelentõs mértékben csökkentõ, üzletszerûen elkövetett csempészet bûntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen - tudatta Sipos Jenõ a VPOP szóvivõje.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A pénzügyõrök megállapították, hogy az elkövetõk egy Európai Unión kívüli országban bejegyzett cég nevének, valamint fiktív bizonylatok felhasználásával különbözõ nagy értékû - például Hummer, Porsche, Mercedes, illetve egyéb luxuskategóriás - gépkocsik magyarországi használatát engedélyezték belföldi személyek részére. Ezen kívül belföldi személyek által már megvásárolt és behozott gépkocsik legalizálásához is segítséget nyújtottak, azt a látszatot keltve, hogy a gépkocsik az Európai Unión kívül vannak hatóságilag nyilvántartva, és rendelkeznek az adott országra jellemzõ rendszámmal.

  A tettesek ezzel a módszerrel elkerülték a kocsik vámkezelését és nem tettek eleget az ehhez kapcsolódó általános forgalmi adó és regisztrációs adó fizetési kötelezettségüknek. A pénzügyõrök a közel 100 millió forint értékû luxuskategóriás gépkocsikat lefoglalták.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tanára autóját zúzta le a tanuló

  Fél téglával dobta meg tanárának autóját egy diák, az iskola melletti parkolóban Pécsett. nemtudni, hogy bosszú egy elégtelen miatt, vagy egyszerû diákcsíny áll a háttérben.

 • Három tinédzser kifosztott és agyonvert egy családapát

  Három tinédzsert tartóztattak le Amerikában, akik kirabolták és megöltek egy 63 éves családapát.

 • Trükkös tolvajok loptak meg egy 87 éves, idős férft

  A trükkös tolvajok kőolajkutatónak adták ki magukat, s az áldozat kertjében akartak mérni, egy pénzfelváltás aztán 700 ezer forintjába került egy 87 éves férfinak.

 • Áruházi tolvajok õrizetben (Nyíregyháza)

  Csütörtökön délután Nyíregyháza belvárosában egy bevásárlóközpontban márkás melegítõruhát próbált lopni egy férfi, míg két társa az õröket figyelte.

 • 6 év börtön kapott a tini, aki meggyilkolta szeretõjét

  Hat év fiatalkorúak börtönében letöltendõ szabadságvesztéssel sújtotta a Szegedi Ítélõtábla csütörtökön azt a tizenhat éves fiút, aki tavaly meggyilkolta negyvenesztendõs szeretõjét.

 • Negyvennyolc rokonát tartóztatta le egy szecsuani városi rendõrfõnök

  Peking - Negyvennyolc rokonát tartóztatta le a kínai Szecsuan (Sichuan) tartomány egyik kisvárosának rendõrfõnöke.

  A Chinanews.com állami hírportál jelentése szerint Hejcsukou (Heizhugou) város harmincas éveiben járó, elsõ számú hatósági embere tevékenysége nyomán eddig a rokonság 25 tagját börtönözték be, küldték "munka általi átnevelésre", vagy szabtak ki rájuk más büntetéseket . A többiek még ítéletre várnak.

 • Apját szurkálta halálra egy férfi

  Egy háziorvos telefonon tett bejelentést a Rendõrség központi ügyeletén, miszerint egy elhunyt személyhez hívták ki Bátaapátiban, ahol a holttesten szúrt sérüléseket vélt felfedezni.

  A bejelentést követõen a helyszínre ment a Tolna Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Készenléti Szolgálata, illetve az igazságügyi orvos szakértõ is.

 • Unokájával a karjában vezetett ittasan

  Unokájával a karján vezetette autóját ittasan egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Kutyának tettette magát, így kergette el a betörõt!

  Egy amerikai hölgy nagy testû kutyának tettette magát, így sikerült elkergetnie a betörõt.

  Az eset a Georgia állambeli Athensben történt.

 • Két helyszínen is balesetet okozott az ittas idõs férfi

  Két helyszínen okozott balesetet egy 82 éves autós kedd este Budapesten.

 • Kokain a macskaeledelben

  Három kilogramm kokain találtak a rendõrök egy rutinellenõrzés során Mosonmagyaróvár határában. Az elsõdleges információk szerint a kábítószert különbözõ helyeken - például macskaeledelben - eldugva találták meg egy személyautóban.

 • Hidegvérrel fejbe lõtte alvó apját egy 10 éves gyerek

  Hidegvérrel fejbe lõtte alvó apját egy 10 éves gyerek az Egyesült Államokban. A fiú pár évvel fiatalabb húgának már napokkal korábban beszámolt a tervérõl.

 • Agyonlõtte 10 éves öccsét a jobb tévénézõhelyért

  Columbia (Dél-Carolina állam) - Agyonlõtte 10 éves öccsét egy 13 esztendõs fiú az Egyesült Államokban, mert összevesztek a jobb tévénézõhelyért.

  A vita hevében a nagyobbik fiú felkapta apja puskáját és arcon lõtte öccsét, aki kórházba szállítás után meghalt.

 • Alig nyitott ki a bank, rögtön kirabolták

  Kiraboltak egy bankot Budapesten a XIII. kerületben 2009.12.16-án délelõtt, személyi sérülés nem történt - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Mennyiért néz félre az ellenõr?

  Kilenc vádlottja van a Heves Megyei Fõügyészség vádindítványa szerint annak a bûnügynek, amelyben vesztegetés elkövetése miatt kérik a bíróság ítéletét.

 • Bocs a karambolért, de bankrablásból rohanok...

  Stockton - Meg akarta osztani zsákmányát egy bankrabló férfi egy nõvel, mert menekülés közben belehajtott az autójába.

  Az eset az Egyesült Államokban történt, Kaliforniában.

 • Kommandósokat is megtámadtak a gárdistákra rárontó garázdák

  Három hét után fogta el a rendõrség azt a hat embert, akik október közepén a Magyar Gárda több tagjára támadtak rá a Fejér megyei Kálozon. A gyanúsítottak elõállításakor a hat fõ egyike még a rendõrökre is rátámadt, emellett néhányukról kiderült, hogy legalább egy betöréssel is gyanúsíthatók. Közülük eddig három embert vettek õrizetbe a nyomozók.

 • A rendõrségrõl akart marihuánát lopni egy férfi

  A 27 éves David Allen Thompsont azért tartóztattak le Pennsylvaniában, mert annyira tetszett neki a rendõrségi bizonyítékként lefoglalt marihuána aromája, hogy nem tudott neki ellenállni, ezért ellopta.

 • Saját fiúk fejezhette le szüleit Kínában

  Egy kínai férfi és nõ fejét találták meg saját hûtõszekrényük fagyasztó részében. A párral valószínûleg saját fiuk végzett.

 • A szünidőben is biztonságban

  Néhány napja megszólalt az iskolákban az utolsó csengő, elkezdődött a diákok által annyira várt vakáció. Sok éves tapasztalatok mutatják, hogy a vakáció alatt megnő a közúti balesetet szenvedők száma és az évszak sajátosságaiból fakadóan a gyerekek által elszenvedett balesetek száma is.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%